Sinistere Plaatsen 2 – Het Europese Parlement

Sinistere Plaatsen – Het Europese Parlement

(Vrij Vertaald: René Voogt)

Sinds de voltooiing ervan op 14 december 1999, heeft het EU-parlementsgebouw de wenkbrauwen van menigeen doen laten optrekken met vragen met betrekking tot de structuur ervan. De hoofd toren, genaamd: het “Louise Weiss” gebouw, ziet er eigenaardig en modernistisch uit. Waarom ziet het eruit alsof het onafgewerkte is? De initiatiefnemers zeggen dat het ” het onvoltooide karakter van Europa” weerspiegelt. Echter, wat onderzoek over dit onderwerp onthult de donkere en diepe symboliek van het gebouw. Het blootstellen van de ware bron van inspiratie achter het Louise Weissgebouw is het blootstellen van het esoterische geloof van de wereld elite, hun duistere aspiratie en hun interpretatie van de oude geschriften.

We vallen maar meteen met de deur in huis: het Louise Weiss gebouw moet lijken op een schilderij van “De Toren van Babel” van Pieter Brueghel the Elder uit 1563. Het verhaal erachter verteld dat de Toren van Babel nooit werd voltooid. Dus, het UN Parlement zet in feite het onvoltooide werk van Nimrod voort, de beruchte tiran, die de Toren van Babel bouwde om God te trotseren. Denkt u dat dit een goede bron van inspiratie is voor een “democratische instelling”?

Nimrod en de toren van Babel

Het verhaal van Nimrod en de toren van Babel verschijnt in tal van teksten uit oude culturen waaronder de Hebreeuwse, Islamitische, Griekse en de Kabbalah. Er wordt gezegd dat Nimrod de oprichter en de koning van het eerste rijk was na de zondvloed. Zijn rijk omvatte Babylon (Babel), Uruk, Akkad en Calneh. Hij staat bekend als een koning die tirannie bracht onder de mensen om tegelijkertijd de religieuze overtuigingen te elimineren.

“Nu het was Nimrod, die hen enthousiast maakte tot een dergelijke belediging en minachting van God. Hij was de kleinzoon van Ham, de zoon van Noah, een moedig man, met een stevig bewind. Hij haalde hen over geluk niet toe te schrijven aan God, alsof het was door zijn betekenis dat ze gelukkig waren, maar liet hen geloven dat het hun eigen stoutmoedigheid was, die ervoor zorgde dat hun geluk verschaft werd. Hij veranderde ook geleidelijk aan de regering in tirannie, hij zag geen andere manier om hen te keren voor de vrees van God, en bracht ze in een constante afhankelijkheid van zijn macht … Nu de menigte helemaal klaar was om Nimrod`s bepalingen te volgen, achtte hij het zelfs als een lafheid jezelf te onderwerpen aan God “

Volgens Bijbelse gegevens, was Babel de stad die de mensheid verenigde, waar allen dezelfde taal spraken en migreerde uit het oosten. Het was de thuisstad van Nimrod. Hij besloot dat de stad een toren moest hebben, zo immens groot dat “de top tot in de hemel zou reiken”. Die toren was echter niet voor het aanbidden en loven van God, maar was gewijd aan de glorie van de mens met als motief het opbouwen van een ‘naam’ voor de bouwers. De Midrasj versie van het verhaal voegt er zelfs aan toe dat de bouwers van de toren zeiden:

“God heeft geen recht om de bovenwereld voor Zichzelf te kiezen, en de lagere wereld aan ons over te laten; daarom zullen we een toren bouwen, met een afgod aan de top met een zwaard, zodat het lijkt alsof we oorlog willen met God”.

God, zag het godslasterlijke karakter van de Toren, en gaf vervolgens elke persoon een andere taal om ze te verwarren. En niet in staat waren om het werk voort te zetten, de mensen verspreiden zich over de hele wereld.

Symboliek van het Europarlement

Dus de bouw van het Europarlement in de vorm van de Toren van Babel stuurt het bericht mee dat Nimrod de juiste filosofie had, en zijn Toren van Babel een goed idee was. Dus zijn we op zoek naar:

1. Een geleidelijke invoering van tirannie.
2. De afschaffing van de aanbidding van God, om de afhankelijkheid in te voeren op macht.
3. Alle mensen dezelfde taal spreken en dezelfde religie hebben.
4. Het verwerpen van God, terwijl geprobeerd wordt zelf goden te worden.

Weet je? Dat zijn de belangrijkste stelregels van het esoterische geloof van de wereld elite (zie Educate Yourself sectie). Zij zijn geen Christenen of iets wat daaraan gerelateerd is. Hun geloof is gebaseerd op de mysteriegodsdiensten (Heidense rituelen, aanbidding van de Zon, waar Lucifer gezien wordt als degene die het licht bracht tot het menselijke ras, waar God gezien wordt als een kracht die mensen in het duister wil houden). Hun Nieuwe Wereld Orde zal alle aanbidding van God verwerpen, een enkele taal introduceren en de democratie veranderen in tirannie.

De verboden Poster

Dring ik een beetje door “daarbuiten”? Heb ik teveel gelezen over dit gebouw? Het antwoord is: NEE. Hier is de OFFICIEËELE poster om het Europarlement te promoten:

We zien het volk van Europa de Toren van Babel herbouwen. Hier zijn een paar punten om op te merken: Ten eerste hebben we een bevestiging dat het Louise Weiss gebouw echt geïnspireerd werd door de Toren van Babel. De poster toont exact dezelfde toren als op Pieter Brueghel zijn schilderij, waarbij zelfs gezorgd werd het onafgebouwde gedeelte ervan op te nemen. Dat laat geen twijfel. Ten tweede, de slogan: “Europa: vele tongen Eén Stem” verwijst naar God die de mensen verwarde met vele talen. Het Parlement zal daadwerkelijk Gods afstraffing omkeren om een les over afgoderij en arrogantie te onderwijzen. Ten derde, kijk goed naar de sterren aan de top. Zien ze er niet vreemd uit? Het zijn omgekeerde pentagrammen. De symboliek achter pentagrammen gaat zeer diep en is zeer complex, maar we kunnen zeggen dat een normaal pentagram verwijst naar een “Goed beleid” en een “omgekeerd pentagram verwijst naar een “Kwaad beleid”.

Deze poster werd verboden als gevolg van protesten door tal van groepen. Het is echter zeer onthullend en bewijst de esoterische mentaliteit van de bouwers van het Europese Parlement.

De afwending van Europa

Dit beeld staat voor het Winston Churchill gebouw en verwijst naar de oude mythologie en toont één van de oudste vertegenwoordigingen van Europa. Het is gebaseerd op een verhaal waar Zeus, die zichzelf vermomde als witte stier, om de prinses van Europa, die bloemen aan het verzamelen was te verleiden. Toen ze de stier benaderde en op zijn rug klom, greep de stier de gelegenheid om met haar weg te rennen, en verkrachte haar uiteindelijk (ik geef u de niet-gecensureerde versie van het verhaal).

Dus de vrouw (die Europa vertegenwoordigt) op de rug van de stier staat op het punt te worden verkracht. OK, vreemd. Maar hoe dan ook, het vertegenwoordigt Goed versus Kwaad, Zon versus Maan en dat allemaal. Een integraal onderdeel van de mysterie religies. Leer meer hierover.

Conclusie

De Europese Unie is een superstaat die momenteel bestaat uit 27 landen (in de toekomst meer). Hetzelfde lot wacht de Amerikaanse en Aziatische landen, die verenigd zijn onder dezelfde vlag en munteenheid om een andere super-staten te creëren. Dat zijn de bouwstenen voor een wereld regering, een actief doel gezocht door de wereld elite. Het Europees Parlement is het eerste monument dat een superstaat representeert en onthult, via haar intense symboliek, en haat tegen religie, de plannen voor een Nieuwe Wereld Orde en hun subtiele goedkeuring van tirannie.

Originele artikel:
http://vigilantcitizen.com/?p=142

—————————————————————————————————————-

English Version

Please Visit the Original Artikel

Originele artikel:
http://vigilantcitizen.com/?p=142

Klik hier voor andere delen uit de reeks Sinistere plaatsen:

123456789 1011121314Extra1Extra2

Dit bericht is geplaatst in Europa, Sinistere Plaatsen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *