Sinistere Plaatsen 1 – Internationaal Vliegveld Denver

Sinister Plaatsen – Internationaal Vliegveld Denver

(Vrij Vertaald: René Voogt)

Een apocalyptisch paard met gloeiende rode ogen verwelkomt de bezoekers? Gezien.

Nachtmerrieachtige muurschilderingen? Gezien.

Vreemde woorden en symbolen verwerkt in de vloer? Gezien.

Gargoyles (Waterspuwers) zittend in koffers? Gezien.

Start-en landingsbanen met de vorm van een Nazi hakenkruis? Gezien.

OK, deze plek is kwaad.

Maar nu serieus, er zijn zoveel onregelmatigheden rond het DIA (Denver International Airport), dat er een lijvig boek over dat onderwerp geschreven zou kunnen worden. De faciliteiten en de afgebeelde kunst laten veel waarnemers geloven dat het DIA veel meer is dan alleen een luchthaven: het is letterlijk een New-Age kathedraal, vol met occulte symbolen en verwijzingen naar geheime genootschappen. De kunst op het vliegveld (DIA) is GEEN opeenhoping van bizarre keuzes gemaakt door mensen met een slechte smaak, zoals velen zullen denken. Het is een samenhangende verzameling van symbolische stukken die de filosofie, de opvattingen en de doelstellingen weerspiegelen van de mondiale elite. Het DIA is de grootste luchthaven in Amerika en het heeft meer dan 4,8 miljard dollar gekost. Alles met betrekking tot deze luchthaven is zorgvuldig gepland en alles is er met een reden.

De luchthaven

De luchthaven installatie zelf roept een berg vragen op over het werkelijke doel van deze mega structuur. Talrijke theorieën gaan rond over DIA betreffende een ondergrondse militaire bases, buitenaardse en / of reptielachtige wezens. Ik ben me ervan bewust dat alles mogelijk is, en dus zullen wij ons vastklampen aan de gedocumenteerde feiten.

De luchthaven werd gebouwd in 1995 op een stuk grond van 34.000 hectare. De bouw dwong de internationale luchthaven “Stapleton” te sluiten, hoewel het meer poorten en landingsbanen gebruikten dan DIA. De aanvankelijke kosten voor de bouw bedroegen zo`n 1,7 miljard dollar, maar het project koste uiteindelijk 4,8 miljard dollar: 3,1 miljard dollar over de begroting heen. Tal van onregelmatigheden werden gemeld tijdens de bouw van de site:

* Verschillende aannemers zijn ingehuurd voor verschillende delen van de luchthaven. Zij zijn allen ontslagen nadat hun klus geklaard was. Dit leidt ertoe, dat waarnemers geloven dat het een strategie was om ervoor te zorgen dat niemand een volledig overzicht heeft van het project.

* 110 miljoen kubieke meter aarde is verplaatst, veel meer dan gewoonlijk vereist is. Hierdoor ontstond de verdenking dat men onder de grond aan het bouwen was.

* 5300 mijl aan glasvezel kabels werd geïnstalleerd voor de communicatie (USA van kust tot kust is 3000 mijl ter vergelijking).

* Tank systemen welke 1000 liter vliegtuigbrandstof per minuut kunnen verpompen. Deze hoeveelheid is totaal onzinnig op een commerciële luchthaven.

* Geïmporteerd Graniet uit de hele wereld, zelfs toen het project al schromelijk over het budget was gegaan.

* De bouw van een enorm tunnel systeem (voor vrachtwagens) en ondergrondse treinen. De meeste daarvan worden momenteel niet gebruikt.

Een analyse van de beschikbare gegevens reikt mij ten minste één conclusie aan: deze gigantische structuur zal uiteindelijk veel meer moeten worden dan een gewone commerciële luchthaven. Het heeft de capaciteit om een enorme hoeveelheid mensen en voertuigen te verwerken, waardoor waarnemers denken dat de structuur kan worden gebruikt als militaire basis en anderen voegen er zelfs aan toe dat het in de nabije toekomst gebruikt zal worden als een civiel concentratiekamp. Ik zal niet vooruit lopen over dit onderwerp, omdat ik geen bewijs heb van deze claims. Ik zou echter wel begrijpen waarom zulke plannen topgeheim zijn. Laten we eens kijken naar de rustgevende, reiziger vriendelijke kunst die te zien is op DIA.

1 – Het paard van de Apocalyps

 

 

 

 

 

 

Dus dit is wat u welkom heet zodra u de poorten van de hel binnengaat … ohh sorry, ik bedoelde de poorten van het vliegveld binnengaat. Een 32 voet hoge hengst van glasvezel met aderen die overal uit z`n hele lichaam komen, en demonische ogen die rood oplichten. Mooi. Ik hoorde dat de kinderen het geweldig vinden. Interessant feit: het paard dode zijn schepper, Luis Jimenez, terwijl hij ermee aan het werk was. Een gedeelte van het beeld kwam los, viel bovenop hem, en veroorzaakte fatale verwondingen. Zijn vrienden zeggen nu, dat het paard vervloekt is.

Wat vertegenwoordigt het? Het 1e dat in me opkwam toen ik dit vreselijke stuk (voor een luchthaven althans) zag was: het vale paard van de Apocalyps. Het is het vierde paard in het boek Openbaring in de Bijbel en wordt heel toepasselijk “DE DOOD” genoemd.

“En ik keek, en zag, een vaal paard;
en de naam van hem die erop zat was
Dood, en de hel volgde met hem. De macht
werd gegeven aan hen over een
vierde deel van de aarde, om te doden met
zwaard, door honger, en dood,
met de beesten van de aarde “.
Openbaring 6:7-8-

Met andere woorden, het paard “Dood” bracht doden met wapens, met honger, en met ziektes. Dit is dan een vrij extreme familie luchthaven, toch? Het lijkt er niet op dat het paard daar hoort te zijn. U zult al snel beseffen dat het perfect past bij de rest van DIA. Het is trouwens wel een enge anus van het paard!

2 – Maçonnieke Hoeksteen/Sluitsteen

Deze steen bevindt zich in de “Grote Hal” van de luchthaven (die term wordt ook gebruikt door Vrijmetselaars om te verwijzen naar “hun” zaal). Er staan vrijmetselaar symbolen op de steen en op de “toetsen” die in braille lijken te zijn geschreven.

Verwittig je op het sluitstuk met de vermelding “New World Airport Commission”. Deze bijzondere commissie bestaat niet eens, dus het verwijst hoogst waarschijnlijk naar de Nieuwe Wereld Orde. Er ligt ook een tijdcapsule begraven onder de steen welke geopend zal worden in 2094. De schuine arm is ook zeer raadselachtig, en lijkt een ander doel te hebben dan alleen als decoratie. Iemand inzichten hierover?

3 – De Profetische Muurschilderingen

De muurschilderingen zijn verdeeld over vier muren, en zijn geschilderd door Leo Tanguma, er wordt verondersteld dat ze vrede, harmonie en de natuur vertegenwoordigen. Maar ik haal die berichten er niet uit. Wanneer je de symboliek van de muurschilderingen analyseert, realiseer je jezelf dat ze een angstaanjagend verhaal van toekomstige gebeurtenissen vertellen, alsof het een soort voorspelling is. Er zijn specifieke sociale en politieke verwijzingen en andere occulte details die de schilderijen in principe omzetten tot een manifest van de Nieuwe Wereld Orde. Naar verluid bevestigde Tanguma dat de richtlijnen voor de schilderijen hem gegeven werden en hem 100 000 $ betaald werd voor de eerste exemplaren. Later ontkende hij dat hem instructies gegeven waren en weerlegde de vragen over de verborgen betekenissen in zijn schilderijen. Voorgaande muurschilderingen van Leo Tanguma hadden een typische Chicano kunst uitstraling, politiek geladen en op de gemeenschap gericht. Echter, zijn werk op DIA stuurt in een totaal andere richting, wat me het onderbuikgevoel geeft dat hij gewoon iemand anders zijn visie tekende. Laten we één voor één eens naar de schilderijen kijken:

* A) “In vrede en harmonie met de natuur”

Dus op de officiële website van de luchthaven wordt vermeld dat de muurschildering “vrede en harmonie met de natuur” genoemd worden. Echt waar? In het midden van het stuk, bedroefde kinderen met uitgestorven dier-en-plant soorten. Op de achtergrond een bos wat in brand staat en nog verder op de achtergrond, een stad die in brand staat.

Een interessant feit over die stad is: dat het vele malen is geretoucheerd en overschilderd gedurende de jaren, alsof het iets belangrijks voor de makers vertegenwoordigt. Het lijkt omgeven door een kwaadaardig gekleurde waas, alsof het aangevallen werd door een biochemisch wapen.

Eén van de kinderen houdt een Maya-tablet beeltenis vast met het einde van de beschaving.

Aan de onderkant van dit vredige schilderij, zien we drie open kistjes waarin dode meisjes uit verschillende culturen liggen. Links een zwarte vrouw, en in het midden een inheemse vrouw. Waarom liggen ze daar met al die andere dieren? Voorspellen we hier het uitsterven van deze rassen? We weten inmiddels dat het leger specifieke chemische wapens heeft ontwikkeld tegen bepaalde rassen. Hier is wat het project voor de Nieuwe Amerikaanse Eeuw (PNAC), een denktank die het defensie en buitenland beleid van de VS gedefinieerd daarover te zeggen heeft:

“… De manier van oorlogvoering … zal een enorm verschil zijn met vandaag …
“De strijd” zal waarschijnlijk plaatsvinden in totaal nieuwe afmetingen …
geavanceerde vormen van biologische oorlogsvoering die als “doel” specifieke genotypes kunnen treffen, zouden de biologische oorlogsvoering kunnen transformeren van het rijk van terreur tot een politiek nuttig instrument. “

Het meisje aan de rechterkant heeft een Bijbel vast en een gele “Joden” ster, gebruikt door de nazi’s om destijds de joden te identificeren. Het lijkt de dood van het joods-Christelijke geloof te symboliseren. De groep die deze beelden voor dit vliegveld verkozen heeft zijn definitief geen Christenen of Joden. Geheime genootschappen hebben hun eigen geloof systeem dat veel te complex is om hier uit te leggen (zie de “Educate Yourself ‘sectie voor meer info klik hier). Ik kan je echter wel vertellen dat (dood) kisten een belangrijk onderdeel zijn van de maçonnieke symboliek zoals je kunt zien in de volgende afbeelding van de belangrijkste symbolen van de vrijmetselarij. Graven/kisten zijn ook een groot onderdeel van Skull and Bones ‘rituelen.

* B) De Kinderen van de Wereld dromen over vrede

De 2e muurschildering bestaat uit twee delen. We lezen van links naar rechts, dus ik zal het analyseren van links naar rechts.

Kinderen in alle kleuren, gekleed in folkloristische kostuums geven wapens verpakt in de nationale vlag van hun land aan een … Duitse jongen? Huh? Ja, de Beierse klederdracht laat er geen twijfel over bestaan. De jongen in het midden van de afbeelding, die de hamer vasthoudt en blijkbaar iets aan het bouwen is, is Duits. Zelfs de Amerikaanse jongen (gekleed als een padvinder) lijkt te popelen om zijn wapens en de vlag over te dragen aan de Duitse jongen. Je bent in de grootste luchthaven van Amerika, in het hart van de VS, en dan wordt dit weergegeven op muurschilderingen. Amerika onderwerpt zich vreugdevol aan Duitsland. Het is gewoon te gek voor woorden. Dit representeert overduidelijk dat de landen van de wereld hun militaire macht en hun nationale identiteit opgeven “voor het gemeenschappelijk belang”. Weer een andere verwijzing naar de Nieuwe Wereld Orde, met hun wereld regering en wereld leger. Maar waarom staat de Duitse jongen in het centrum van dat alles? Er zijn zo veel verwijzingen naar Duitsland en het nazisme op deze luchthaven, dat het simpelweg GEEN toeval kan zijn. Ik kan het niet helpen, maar ik moet direct denken aan “Operatie Paperclip”, waarin prominente nazi-wetenschappers en onderzoekers na de tweede wereldoorlog naar de Verenigde Staten werden overgebracht. Aan de onderzijde van de muurschildering ligt een terneergeslagen figuur met een geweer (representeert oorlog) met twee duiven die er bovenop zitten (representeert de vrede). Hartverwarmend. Volg nu de beweging van de regenboog die onder het standbeeld begint, over de kinderen gaat, en u leidt naar deel II van de muurschildering (welke onlangs overgeschilderd is)

* Deel 2

Het monster is ontwaakt! Dit grote agressieve militaristische figuur is gekleed in een nazi-uniform (let op het symbool op de hoed) met een gezicht in de vorm van een gasmasker. In zijn handen houdt hij een geweer en een sabel, en lijkt het eerder dat de vredesduif heftig gemolesteerd wordt. Aan de linkerzijde wordt een eindeloze rij van huilende ouders getoond die hun levenloze baby`s vasthouden. Dit is echt een afschuwelijk schilderij, zonder verlossende boodschap of moraal. Het feit dat dit getoond wordt bij de hoofdingang van de grootste luchthaven van Amerika, gedurende een tijd van politieke correctheid (de jaren negentig) is totaal afwijkend. Het militaristische figuur wordt verheerlijkt en is almachtig geplaatst, in het centrum van de verrichting. Het heeft haar bevoegdheden weer die ze verloren hadden na de Tweede Wereldoorlog. Het is terug in haar volle glorie en leidt de weg naar een nieuwe Holocaust.

Kijk goed naar de mensen aan de linkerkant en de dode kinderen die liggen op stenen. Er zijn geen sporen van geweld te zien. Ze zijn gewoon verstoken van het leven, alsof ze vergiftigd werden door een dodelijk gas afkomstig van de regenboog boven hen. Het monster, beschermd door zijn gasmasker, wijst dat de slachtoffers zich moeten opstellen in de richting van de brief, onderaan.

Het is wezenlijk nog een echte brief ook, geschreven door een Hama Herchenberg, 14 jaar oud, en overleed op 18 december 1943 in het concentratiekamp Auschwitz (zoals geschreven onderaan de brief). Een beetje verontrustend is het niet? Auschwitz was berucht door het gebruik van gifgas.

De kampcommandant Rudolf Hess, getuigde tijdens de processen van Neurenberg, dat tot 3 miljoen mensen waren omgekomen in Auschwitz, ongeveer 90 procent daarvan waren Joden. De meeste slachtoffers werden gedood in de gaskamers van Auschwitz II door het gebruik van Zyklon B
(Bron: Wikipedia).

De aanwezigheid van een kleurrijke regenboog en een teddybeer in deze afbeelding, symboliseert onze gedachten in directe associatie met de jeugd en onschuld, totaal  ziekmakend en verdraaid. Nog één laatste ding over het Kromme Sabel: het is een symbool dat vaak gebruikt wordt in maçonnieke afbeeldingen:

C) vrede in harmonie met de natuur

Wat zou je doen als je het grootste deel van de wereldbevolking hebt gedood met giftig gas? Dat viert u natuurlijk rond een genetisch gemodificeerde gloeiende plant! Gelukkige mensen uit alle hoeken van de wereld komen af op die onweerstaanbaar plant, sommige vliegen er bijna naar toe. Recht boven deze plant (die niet bestaat in het echte leven) is een Jezus-achtige figuur, maar is definitief NIET Jezus.

Alle uitgestorven soorten van de 1ste muurschildering zijn weer allemaal terug, en je ziet zelfs een kleine duif verschijnen in de plant. Wat leuk. Ze voelen zich nu stukken beter nu dat er veel minder mensen op de aarde zijn. De dieren zijn ook gelukkig, en ze danken u voor het sterven. Mensen kunnen nu gebruik maken van een hoog niveau van wetenschappelijke kennis om te leven in een staat van gesynthetiseerde gelukzaligheid door genetisch gemodificeerde planten. Goed voor hen. De walvissen springen in de lucht, en mensen geven elkaar de hand. Als je goed kijkt naar de baby tijgers, die hebben gezichten van menselijke kinderen. Dit is heel bizar. Dit hele stuk stinkt naar genetische modificatie en magie.

Kortom, deze muurschilderingen omschrijven duidelijk toegegeven doelen zoals u kunt lezen in documenten waarin wordt opgeroepen voor een Nieuwe Wereld Orde:

* Gigantische ontvolking van de aarde
* De dood van het Joods-Christelijke geloof
* Eén Wereld regering
* Herstel van de natuur

Als je mijn stuk hebt gelezen over de Georgia Guidestones, zul je merken dat de thema’s opvallend gelijk zijn. Toeval? De Georgia Guidestones beschikken ook over een sluitstuk met een tijdcapsule die eronder begraven ligt. Dit zijn geen “samenzweringstheorieën” hier, dit zijn feiten. Alles is geschreven in steen zodat je het zelf kunt zien. De elites zelf beheren deze plek en ze bouwen er monumenten om hun cultuur te verheerlijken. Hun “goddelijke kennis” is echter niet toegankelijk voor u, tenzij u een hoog geordend lid bent. Er is zoveel te interpreteren over die muurschilderingen dat ik ervan overtuigd ben dat ik veel details (kleuren, vormen, beweging, symbolen) heb gemist.

3 – De Swastika (vorm) Startbaan

Na het zien van alle toespelingen over nazi-Duitsland, zou je dan verbaasd zijn als de start-en landingsbanen de vorm hebben van een swastika? Hier is een luchtfoto van de start-en landingsbanen en eronder is hoe de start-en landingsbanen worden weergegeven in Google Maps. Trek uw eigen conclusies.

Google maps

Ik betwijfel ten zeerste of de man die de start-en landingsbanen ontwierp niet hun vreemde vorm heeft opgemerkt. Ik bedoel, iemand in het proces van de tekeningen en / of de bouw zou gezegd moeten hebben: “wacht even, dit lijkt een beetje op dat nazi-symbool! Misschien moeten we het veranderen! We willen niet dat ons nieuwe 4,1 Biljoen $ kostende luchthaven, beledigend zal worden “. Maar dat gebeurde niet om wat voor reden dan ook.

4 – Andere rariteiten

Zoals ik al eerder heb gezegd, kan er een boek worden geschreven over het DIA, dus ik verlaat u met een aantal ongesorteerde eigenaardigheden die je kunt zien op DIA.

* Garoyles

De symboliek van Gargoyles (vuurspuwers) is altijd al een mysterie geweest. Niemand kan echt de reden van hun aanwezigheid uitleggen, vooral op religieuze gebouwen. Zijn het overblijfselen van een vroeger Heidens geloof dat nooit weg ging? Vertegenwoordigen zij iets waar slechts “de verlichte” mensen iets over weten?

“Wat doen deze fantasierijke monsters in de wandelgangen van kloosters onder de ogen van de broeders als ze voorlezen? Wat is de betekenis van deze onreine apen, vreemde woeste leeuwen en monsters? Met welk doel zijn deze wezens, half dier, half mens hier geplaatst?
-St Bernardus van Clairvaux, 12e eeuw

* De vloer

Deze foto’s zijn van een vreemde set symbolen die worden afgebeeld op de vloer van het zuidelijke einde van de Grote Zaal op niveau 5 en verder gaan tot aan de noordkant van de Grote Zaal. Let op de zwarte schijf die de zon nadert. Er is geen twijfel dat de architectuur op de vloer met de afgebeelde zon, de zwarte schijf begint te overschaduwen. Als we aankomen aan het noordelijke einde van de Grote Zaal dan vinden we daar een afbeelding van Jeppesen? die de zon afdekt. Is dat een verwijzing naar de Zwarte Zon, zoals die aanbeden werd door de nazi’s?

*??

Wordt dit verondersteld als “Inheemse” kunst die moeder aarde representeert? Het ziet eruit als een buitenaards wezen die het leven op aarde “besprenkeld”. Wat is er met de kleine gezichten aan de bovenkant van het schilderij? Zijn dat buitenaardse die vanuit de ruimte naar ons kijken? Ik weet het niet, ik kan geen informatie hierover vinden. Het doet me denken aan graancirkels om de één of andere reden.

Ik hoop dat jullie van deze virtuele tour van DIA hebben genoten en dat u momenteel met een groot vraagteken op uw voorhoofd zit. Voor meer informatie over geheime genootschappen en hun overtuigingen, bezoek dan de “Educate Yourself” pagina. Als u meer informatie heeft over DIA, neem dan gerust contact met me op.

Voor een uitgebreide beschouwing van alle schilderijen, kijk je HIER op de site van Len Horowitz

embedded by Embedded Video

Aanvullende bron met goede informatie, theorieën en uitleg Deel 1:
http://www.youtube.com/watch?v=JjjIy1DO0gs&feature=player_embedded

Deel 2:
http://www.youtube.com/watch?v=gL2vnxVIH_0&feature=player_embedded

Jesse Ventura:
http://www.youtube.com/watch?v=fOWWIDT910I

Operatie: Trojan Horse 1 t/m 4
http://www.youtube.com/watch?v=Aht_jNpN1sg&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=8iIe3Nywq9w&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=BDruTHTzaGQ&feature=related

http://www.youtube.com/watch?v=ytybkPZeZZo&feature=related

Originele artikel:
http://vigilantcitizen.com/?p=58

Klik hier voor andere delen uit de reeks Sinistere plaatsen:

1234567891011121314Extra1 Extra2

AANVULLING

First off, I ran across this on another forum, I hope it’s okay to post the link at the bottom.

The classic movie, Close Encounters Of The Third Kind, has a scene where we are sent a signal, it’s a set of numbers. Those numbers are coordinates for the famous Devil’s Tower, where of course our first contact with Aliens happens at the end….

The numbers are 104 44 30 40 36 10.

Let’s turn those into coordinates- W104′ 44′ 30′ N40′ 36′ 10′ .

Now, plug those into Google Earth.

Denver International Airport. The movie came out in 1977. The airport was built 16 years later.

This can’t be a coincidence!

rabbithole2.com…

Thoughts?

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread667310/pg1

———————————————

The present article provides the reader with evidence of the discovery of a major North
South Ley Line, also called by the Chinese a Dragon Line. These are psychic/magnetic/ethereal locations or lines of power that traverse the Earth. They may be activated by the Earth’s rotation on its axis while revolving around the Sun. The illuminati use them frequently in their works. Much of their numerology and architecture appears linked or based to this phenomena.

THE EVIDENCE:

1. The so-called Devil’s Tower in Wyoming, was featured in the movie Close Encounters of the Third Kind, as many can recall. It is an impressive landmark, eerie, mysterious. more . It is located at Longitude DMS 104.41 – more .

2. The illuminati-linked Denver International Airport: more also happens to be on… Longitude 104.40 – nearly exact for the Devil’s Tower. more .

3. The NORAD Command Post for the USAF tracks UFOs . It is located in Cheyenne Mountain complex, near Colorado Springs, Colorado. scroll down to “Fastwalkers” more
NORAD happens to be located on 104.8 Longitude: more . Nearby happens to be the bizarre formations known as The Garden of the gods at 104.5 longitude. more .

4. Roswell, New Mexico, the site of the infamous UFO crash site or theory is located at
Longitude 104.32. There is a theory that the number 104 connects Pi, the mystical irrational number with the number 33 sacred to freemasonry. If one multiplies Pi x 33 the result is 104.more .

What this appears to indicate then is that NORAD, Devil’s Tower, Denver International Airport and Roswell appear to 1) be on a North South Ley Line and 2) The ley line is based on 104 which is the result of Pi x Masonic 33.

5. Further , the number 104 is 2x2x2x13. Another way is (2 cubed) x 13. The unlucky 13
critical to masonry , superstition and witchcraft , along with the 13 illuminati bloodlines. It just so happens that zip code 22213 happens to be for the Masonic City of Arlington, Virginia more .

Arlington and the Occult: Go to more and insert – Arlington Virginia Masonic – and see how many items appear. It also happens to be that The Pentagon is in Arlington. more .

Arlington was once part of the Masonic planned city of Washington, D.C. , the land was then returned to the State of Virginia. It previously formed the southwest piece of the D.C. Masonic square layout. more .

Nearby is Alexandria, Virginia also a part of D.C. wherein is contained the 333 foot tall George Washington Masonic Monument. It is named after the mystery school capital of Alexandria, Egypt. If one reverses 22213 , one gets 31222. The latitude of Alexandria , Egypt , mother of the Gnostic Mystery School is 31.22 N latitude: more

More Coincidence?

As to Alexandria , Virginia, Mars 1 landed at latitude 22.3 in Chryse Planitia. more .
The Zip codes for Alexandria all begin with 223. more .Washington, D.C. is known as The District of Cydonia – the design is linked to that Martian plain. more or
google words. more .

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread667310/pg1

————————————————

The Mind Bending Close Encounters of the Third Kind/DIA Connection

I’m not going to get into any conjecture about what you are about to see because it will be a futile attempt at logic. What I will say is that the Rabbit Hole seems like a bottomless pit and just when you think you’re near the bottom, surprise, another 20 stories to go.

Here is where the lines get blurred between what’s real, and what’s just plain spooky.

The first thing I want you to note is that Close Encounters of the Third Kind was released in 1977. I was only 8 when this movie hit theaters.

In the movie there is a particular scene. In that scene there are many scientists who are trying to figure out a signal sent from space. The signal is a series of numbers that appear on a computer screen and are printed out on paper.

Here is where it just gets really strange.

The numbers that are being sent by the aliens to humans are coordinates. In the movie, the coordinates point to Devil’s Tower, but in real life they point to something even more strange. Here are the numbers displayed in the movie. (Screen shot below)

 

104 44 30 40 36 10

If you take those numbers and punch them into Google Earth like this W104′ 44′ 30′ N40′ 36′ 10′ it takes you to a very familiar place. YOU MUST PUT THE TICK MARKS AND THE WEST AND NORTH HEADINGS.

Those GPS coordinate will take you right smack dab in the very middle of Denver New World Airport. (Screen shot below)

Back when Close Encounters of the Third Kind was made the Denver Airport was nothing more than a farmer’s field. That airport would not be built at that location FOR 16 YEARS!

In the movie, those coordinates are where humans first make contact with the aliens.

That’s all I’m going to say about that.

UPDATE ——–

While most people are pulling up DIA right in the center, there are some reports that people are pulling up a farm house about 50 Miles away from the airport. I know it is true because a friend of mine told me he also pulled up the house near the airport. He also has a newer version of Google Earth than I do so I suspect that’s where the differences are.

The version of Google Earth I am running is 5.1.3533.1731

I don’t know why some pull up DIA and others pull up a farm house close by. I just know that when I do it on my computer, when Floyd, and foolmetwice, and many others try it on their computers, they pull up DIA also.

http://rabbithole2.com/news/top_news/the_mindbending_close_encounters_of_the_third_kind_dia_connection.php

—————————————————————————————————————-

English Version

Please visit the original site

http://vigilantcitizen.com/?p=58

 

I’m not going to get into any conjecture about what you are about to see because it will be a futile attempt at logic. What I will say is that the Rabbit Hole seems like a bottomless pit and just when you think you’re near the bottom, surprise, another 20 stories to go. Here is where the lines get blurred between what’s real, and what’s just plain spooky.

The first thing I want you to note is that Close Encounters of the Third Kind was released in 1977. I was only 8 when this movie hit theaters.

In the movie there is a particular scene. In that scene there are many scientists who are trying to figure out a signal sent from space. The signal is a series of numbers that appear on a computer screen and are printed out on paper.

Here is where it just gets really strange.

The numbers that are being sent by the aliens to humans are coordinates. In the movie, the coordinates point to Devil’s Tower, but in real life they point to something even more strange. Here are the numbers displayed in the movie. (Screen shot below)

 

 

 

 

 

 

 

 


JOIN THE DISCUSSION IN THE FORUM
104 44 30 40 36 10If you take those numbers and punch them into Google Earth like this W104′ 44′ 30′ N40′ 36′ 10′ it takes you to a very familiar place. YOU MUST PUT THE TICK MARKS AND THE WEST AND NORTH HEADINGS. Those GPS coordinate will take you right smack dab in the very middle of Denver New World Airport. (Screen shot below)Back when Close Encounters of the Third Kind was made the Denver Airport was nothing more than a farmer’s field. That airport would not be built at that location FOR 16 YEARS!In the movie, those coordinates are where humans first make contact with the aliens.

That’s all I’m going to say about that.

UPDATE ——–

While most people are pulling up DIA right in the center, there are some reports that people are pulling up a farm house about 50 Miles away from the airport. I know it is true because a friend of mine told me he also pulled up the house near the airport. He also has a newer version of Google Earth than I do so I suspect that’s where the differences are.

The version of Google Earth I am running is 5.1.3533.1731

I don’t know why some pull up DIA and others pull up a farm house close by. I just know that when I do it on my computer, when Floyd, and foolmetwice, and many others try it on their computers, they pull up DIA also.

Dit bericht is geplaatst in Sinistere Plaatsen. Bookmark de permalink.

4 reacties op Sinistere Plaatsen 1 – Internationaal Vliegveld Denver

 1. Pingback: Prophetic Pillars on St. John the Divine Cathedral? | hetuurvandewaarheid.info

 2. Pingback: Sinistere Plaatsen 6 – Het Regering`s Gebouw van Manitoba | hetuurvandewaarheid.info

 3. MSM Try To Debunk Illuminati Denver Airport Underground Facility, But Admit Freemasonic Time Capsule
  http://www.youtube.com/watch?v=PUrY3RlwJ10&feature=uploademail

 4. Extra info:

  NWO met kernexplosies op de knieën (+ Update)
  http://hetuurvandewaarheid.info/?p=14396

  Tunnels to at least 13 underground bases being sealed off
  http://dancingczars.wordpress.com/2011/09/23/tunnels-to-at-least-13-underground-bases-being-sealed-off/

  It gets even stranger

  The United States Congress is on vacation from September 25th through October 2nd, 2011

  The United Nations has an empty schedule from September 23rd through October 10th, 2011.

  Pope Benedict will be in Germany from September 22nd-25th, but it is unclear where he will be on September 26-27th.

  The UK Parliament is in recess from September 15th through October 10th, 2011.

  Germany’s President’s schedule is empty after September 25, 2011.

  The Australian Parliament will not be sitting on those days as well.

  This has everything to do with Elenin?

  Alignment Mercury – Sun – Elenin on September 25

  Alignment Sun – Elenin – Earth on September 26-27

  The government is moving equipment, troops, and resources all across the country in large numbers as well as they plan to hold a DEFCON 1 “Cocked Pistol” maximum readiness alert drill on 27 September which will be overseen by President Obama at one of the United States most secure bunkers located beneath the Denver International Airport.

  Is the USA planning for some type of coming event?

  Could it be Elenin? or the collapse of the economy? or a coming super quake?

  Operation Mountain Guardian Emergency Exercise to hold at Denver today, September 23, 2011
  http://thetruthbehindthescenes.wordpress.com/2011/09/23/operation-mountain-guardian-emergency-exercise-to-hold-at-denver-today-september-23-2011/

  Ben Fulford: Obama authorizes stationing of Japanese troops on US soil
  http://jhaines6.wordpress.com/2011/09/19/ben-fulford-obama-authorizes-stationing-of-japanese-troops-on-us-soil/

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *