Veritas News – (Eng + NL) The Secret Meaning of the Seventh Day Adventist Logos

English Version halfway the Page

Veritas News Service Exclusive

23Febr10

Door: Belly of Fire

De geheime betekenis van het Zevende Dag Adventisten Logo

Wanneer men probeert een “verborgen” betekenis van iets te ontdekken, controleer het dan altijd met de meesters van de magie (illusies) om te zien wat zij te zeggen hebben. Het is gemakkelijk om iets aan te nemen tegen de nominale waarde of het nu een eigen interpretatie is of één die verstrekt word door een ander. Het is heel gemakkelijk iemand te vertrouwen op basis van bepaalde overtuigingen. Bijvoorbeeld, ze moeten menen wat ze zeggen, omdat ze een Christelijke, een dominee of een ouder zijn, en die zouden niet liegen of betrokken zijn bij iets anders dan het Christelijk geloof. Doorgaans, weet alleen de minderheid aan de top wat er echt gaande is.

Terwijl dat het geval kan zijn, weten velen het niet, of ze zijn gewoon niet wat je denkt dat ze zijn. Ik ontdekte dit, en het is schokkend. Wees gewoon voorzichtig met wie je vertrouwt.

Wat heeft dit te maken met dit logo en de 7e dag?

Zoals ik de geheime betekenis achter het logo ontvouw, kan het zijn dat u niet in staat bent om te geloven wat ik met u deel. Het kan zelfs zover voorbij u vermogen gaan het te begrijpen, dat u alles verwerpt dat ik te zeggen heb.

De Meesters van de magie (illuminati) hebben een tweeledige betekenis, een Esoterisch (de verborgen) en een Exoterische (de geopenbaarde). De exoterische is voor de domme sheople ‘, kuddedieren, het vee, de waardeloze, de massa. (Dat is de categorie waarin u en ik vallen.)  De meerderheid van de mensen zal de Exoterische betekenis geleerd worden, terwijl ze de Esoterische kennis reserveren voor zichzelf.

Hier is de exoterische betekenis van een Zevende Dag Adventist logo verstrekt door hen. Onthoud precies wat ze zeggen, “Het vertegenwoordigt een aantal van hun belangrijkste overtuigingen”. U zult hier later meer van terug zien.

[Uitsnede]

De betekenis van ons logo en naam

Het Zevende-dag Adventisten logo is niet alleen een gezamenlijk symbool dat gebruikt wordt voor kantoorbenodigdheden. Het vertelt ons geloofsverhaal.
Dit logo is het eerste internationale logo dat gebruikt wordt door alle Zevende-dag Adventisten Kerken over de hele wereld en is de vertegenwoordiger van een aantal van onze belangrijkste overtuigingen.

Het logo is opgebouwd uit drie belangrijke grafische elementen en de naam, “Zevende-dags Adventisten Kerk”. De drie grafische elementen zijn de vlam, het kruis en de bijbel.

De Vlam

Deze vorm wordt gevormd door drie lijnen die impliciet een hemelbol omringen. De lijnen staan voor de drie engelen van Openbaring 14 en omcirkelen de wereld en onze opdracht om de boodschap over de gehele wereld te brengen. De algemene vorm vormt een symbolische vlam van de Heilige Geest.

De lijnen aan de bovenkant van het model wijzen op een aanhoudende opwaartse impuls, wat de opstanding van Christus symboliseert en de belofte dat we naar de hemel zullen opstijgen tijdens de wederkomst van Christus, de allerlaatste focus van ons geloof.

De Open Bijbel

De Bijbel vormt de basis van het ontwerp en vertegenwoordigt het Bijbelse fundament van ons geloof. Het word volledig openstaand geportretteerd, wat een volledige aanvaarding van Gods woord suggereert.

Het Kruis

Het symbool van het kruis, dat het evangelie van redding representeert, is gepositioneerd in het midden van het ontwerp om het offer van Christus te benadrukken, wat het centrale thema van ons geloof is.

Het is ook belangrijk dat de Bijbel de wet vertegenwoordigt, de vlam vertegenwoordigt de Geest, samen komend aan het kruis.

[Einde uitsnede]

Dus wat we hier zien van de Australische website SDA zijn verschillende betekenissen. Bijvoorbeeld, de 3 lijnen zijn de engelen, maar ook als geheel is het een vlam. Er is een “indirect” gebied wat betekent dat het er niet is, maar het is er wel. Er wordt gezegd dat het een “Wereldbol” is, die de 3 engelen omcirkelen. De belangrijkste zevende dag adventisten website`s, en vele websites van de kerk zeggen dat het de aarde is. Als het de aarde moet zijn, zou het er dan niet op moeten lijken?  Misschien is er een andere betekenis waarom het een “indirect” gebied is (je kunt het niet echt zien dus het kan van alles betekenen).

Toen ik naar het symbool keek, wilde ik weten of er iets was dat ik niet zag. Wat een sleutel zou kunnen zijn voor het bepalen van de vele symbolen. Symboliek is de taal die vandaag  gebruikt wordt door de oude religies van Mystery Babylon. Gewoon zoeken op het internet en je zal video’s, foto’s en websites vinden die dit onderwerp bespreken. Dit is de religie van het geheime broederschap zoals Bill Cooper de ingewijden noemden.

Het in eerste instantie voor de hand liggende is de “Vlam”. De eeuwige vlam is een veel voorkomend mysterieus religieus symbool. Het vertegenwoordigt het intellect van de mens en zijn vergoddelijking. De Bijbel vertegenwoordigt hoogst waarschijnlijk de leer van deze godsdienst, maar ik ben er niet zeker van alleen via dit ene. Hoe zit het met het kruis? Denk je dat het alleen maar een Christelijk symbool is? Wacht tot je verder leest.

Ik wil dat u weet dat als u deze informatie fascinerend vind, dan zult u gek zijn op deze serie. Ze zijn gevuld met alle voorkomende religie soorten als leermateriaal over dit onderwerp en u zult genieten van elke minuut. Klik op deze link om de serie te kopen.
http://www.hourofthetime.shoppingcartsplus.com/catalog/item/2569225/6845569.htm

Zoals Bill Cooper zei tijdens zijn uitzending, en je kunt er hier alles in groot detail over lezen: ingewijden van de Vlam – Complete Transcript – Uitzending # 454

[Citaat]

U ziet, in de mysteriën, beweren ze dat ze gedoopt zijn met de
Heilige Geest, wat het vuur is,  vuur is het licht en de Kinderen van de
Vlam zijn de Zonen van het Licht, zelfs als God licht is.

Niettemin, dames en heren, hoezeer het ook klinkt alsof zij hetzelfde geloven  als u, is dit weer een metafoor van de Esoterische waarheid van wat zij echt geloven.

Want zij geloven dat de God van de Bijbel een kwade God is die de mens
gevangen houd in de Tuin van Eden in de obligaties van ketens van onwetendheid;
en de mens werd vrijgelaten, zijn kans gegeven, door Lucifer, door zijn
agent, Satan, met de gave van verstand; en Lucifer was de God van het
Licht, en niet Jezus Christus die zei:

“Ik ben de weg, de waarheid en het licht”: …. (Sic: het vers luidt: “het leven”)
[Johannes 14:6 a]

[Einde citaat]

Hij zegt ook,

[Citaat]

Er is maar één godsdienst in de hele wereld bekend onder alle priesters van
alle religies maakt niet uit wat ze zijn, en dat is de aanbidding van
de spirituele vlam van het universum.

Onder vele namen. is hij bekend in alle landen, maar als Ishwari of Amon of
God of Lucifer. Hij is dezelfde, de schepper van het universum, en het vuur
is zijn universeel symbool
.

[Einde Citaat]

Als laatste, dit brengt ons direct tot het logo. Bill bleef maar spreken over de eeuwige vlam, maar sprak dan van de zon.

[Citaat]

Het vuur dat brandt op het heilige altaar van de kosmos, het grote vuur dat “de nooit-stervende Geest van God, de Zon” wordt genoemd.

[Einde citaat]

Toen ik in gedachte het logo ontlede, is dit wat ik zag en dat was zeer onthullend.

Sinds ik weet dat er een bol is, heb ik dat ingevuld Vervolgens heb ik de “vlam” uitgerekt, de “paden van de 3 engelen”, en een magisch zeer bekend symbool verscheen. Dit symbool wordt door sommigen, de gevleugelde schijf genoemd. Veel bedrijven gebruiken de symbolen zoals: Chrysler, Mini Cooper, US Airforce, enz. Dit symbool werd ook gebruikt in een spotprent. Het was de steun voor She-Ra (vrouwelijke Ra (Egyptische zon God)) op de Heman en Shera spotprent. Dit symbool representeert ook Horus die in één van zijn vormen  een andere Egyptische zon God is.
Dit is wat wikipedia zegt over de gevleugelde schijf:

[Uitsnede]

De gevleugelde zon is een symbool (ook wel bekend als Behedeti, een naam van Horus)  geassocieerd met goddelijkheid, koningschap en macht in het Oude Nabije Oosten (Egypte, Mesopotamië, Anatolië en Perzië). Het symbool wordt ook aangetroffen in notulen van oude culturen die woonachtig zijn in verschillende regio’s van Zuid-Amerika als ook Australië. In het oude Egypte, was het een bevestigt symbool uit het Oude Koninkrijk (Snofroe, 26e eeuw vC), vaak aan beide zijden geflankeerd met een uraeus. In het begin van de Egyptische religie, representeerde het symbool Behedeti  Horus van Edfu, later geïdentificeerd met Ra-Harachte. Het is soms afgebeeld op de hals van Apis, de stier van Ptah. Naarmate de tijd verstreek (volgens de interpretatie) werden alle achtergestelde goden van Egypte beschouwd als perspectieven voor de zonnegod, met inbegrip van bijv. Khepri. De gevleugelde zon staat symbolisch ook voor de eeuwige ziel. Wanneer geplaatst boven tempel deuren diende het als herinnering voor de bevolking voor hun eeuwige aard.

[Einde uitsnede]

Je moet jezelf afvragen: ‘Wat heeft een Christelijke bediening te maken met enkele oude Egyptische zon vereringen?’ Dat is een goede vraag en het begin van een reis.

Om te beginnen, stel ik voor dat je nu meteen deze serie, ‘Mystery Babylon genaamd koopt. Het geeft je de opleiding die je nodig hebt om dit te kunnen begrijpen. Het bevat 42 uur (radio) uitzending en een dvd over de symboliek alleen over dit onderwerp. Klik Hier om de serie te kopen.

Nu zou je denken dat dit gewoon een toeval is. Dat op de Eén of andere manier het zevende dag Adventist logo toevallig ook een zonaanbidding symbool is. Laten we verder gaan.

Zon en het Kruis

Het kruis en de zon samen zijn een ander symbool. Ik wed dat je daar zelf nooit aan zou hebben gedacht, omdat het kruis alleen een Christelijk symbool is …. Althans Christenen geloven dat.

Van deze pagina over de zon en het kruis komt het volgende Citaat.

[Citaat]

Het is ook belangrijk om te begrijpen dat het Zuidelijke kruis zelf de Egyptische Ankh vertegenwoordigt.

“Ook bekend als het Egyptische Kruis, de sleutel van de Nijl, the Looped Tau Cross en het Ansate Kruis. Het was een Oud-Egyptisch symbool van leven en vruchtbaarheid“.

Samenvatting:

Dus, in wezen, het Zuiderkruis (ankh) vertegenwoordigt het punt waar de zonnegod sterft en wordt geregenereerd door de kracht van Sirius of “Sex Magic”. De drie koningen zijn representatief voor de zoektocht van de mensheid naar wijsheid door de macht van Lucifer (de engel van het licht). Laten we nu eens kijken naar enkele logo’s gebruikt in de auto-industrie:

[Einde citaat]

Het Zuidelijke kruis is niet precies zoals het kruis gebruikt door Christenen. Het heeft een gebogen traan vorm aan de bovenzijde. Het 7e dag Adventisten logo heeft de zon er boven op.

Als u nog steeds denkt dat het een toeval is, kijk dan rond naar verschillende 7e dags Adventisten kerken en organisaties. Je zult veel zon aanbiddende symbolen zien die gebruikt  worden door de Luciferianen.

Kijk naar dit symbool, gebruikt door het Zevende Dag Adventisten ziekenhuis – een pad dat leidt naar de zon. Het kan ook worden beschouwd als een ‘S’, die in het algemeen de slang van de mysterie religie  vertegenwoordigt.

Laten we teruggaan naar het begin. Neem een kijkje op Ellen G White’s (oprichter) zijn grafsteen. Deze grafsteen is een obelisk, een mysterie babylon religieus symbool. Het is de penis van Osirus (dit wordt uitgelegd in de serie, bestel hem). Is dit een Christelijk symbool? Je kunt dit niet veranderen in iets wat het niet is, en dat is zeker. Als de 7de dag adventisten oprichter deel uit maakte van de mysterie Babylon godsdienst, wat maakt dan de rest nog uit?

Gewoon om u te laten zien dat dit symbool niet alleen gebruikt wordt door andere kerken, het is ook het brandpunt van verering, zonder dat ze het weten. Ze kijken er allemaal naar tijdens de aanbidding in de kerk. Het laat zich ook vaak aan de buitenkant van het gebouw zien.

Ik verlaat u met één laatste foto. Deze komt uit één van de lokale SDA kerken die een grote bruine obelisk hebben tegen de voorzijde van hun gebouw. Hieronder afgebeeld is de naam en de foto van hun nieuwsbrief magazine. Zij zeggen dat de ster Jezus is, maar het is duidelijk de zon vertegenwoordigd door een pentagram. Dit leidt tot de vragen, Wie is de Opkomende Ster? Waarom is er een omgekeerde kruis, wat een totaal ander symbool is?

Nu is het uw beurt om onderzoek te doen, te verifiëren wat ik heb gezegd om tot uw eigen conclusie te komen.

Originele artikel:
http://www.hourofthetime.com/wordpresstest/?p=1543

Meer van Bill Cooper:
www.billcooper.come2me.nl

—————————————————————————————————————-

English Version

Veritas News Service Exclusive

23Febr10

By: Belly of Fire

The Secret Meaning of the Seventh Day Adventist Logos

When one tries to discover a “hidden” meaning of something, always check with the masters of magic (illusions) to see what they may have to say.  It is easy to take something at face value whether it is self interpretation or one that was provided by another.  It is very easy to simply trust someone based on certain beliefs.  For example, it must mean what they say because they are a Christian or a Pastor or an Elder and they wouldn’t lie or be involved with something contrary to the Christian faith.  Usually, only the minority at the top really know what is going on.

While that may be the case, many either don’t know, or just aren’t what you think they are.  I’ve come to discover this and it is shocking.  Just be careful who you trust.

What does this have to do with this logo and the 7th day adventist?

As I unfold the secret meaning behind the logo, you may not be able to believe what I share.  It may be so far beyond your ability to comprehend that you will reject anything that I have to say.

The masters of magic (illuminati) have dual meanings, an esoteric (hidden) and an exoteric (revealed).  The exoteric is for the dumb sheeple, the cattle, the worthless, the masses.  This is the category that they put you and I in.  The majority of people will be given the exoteric meaning while reserving the esoteric for themselves.

Here is the exoteric meaning of the seventh day adventist logo provided by them.  Remember exactly what they say, “It represents some of their main beliefs”.  You will see more into this later.

[excerpt]

The Meaning of Our Logo and Name

The Seventh-day Adventist logo is not just a corporate symbol used on office stationery. It tells our faith story.

This logo is the first international logo used by all Seventh-day Adventist Churches throughout the world and is representative of some of our main beliefs.

The logo is made up of three main graphical elements and the name, “Seventh-day Adventist Church”. The three graphical elements are the flame, the cross and the Bible.

The Flame

This shape is formed by three lines encircling an implied sphere. The lines represent the three angels of Revelation 14 circling the globe and our commission to take the gospel to the entire world. The overall shape forms a flame symbolic of the Holy Spirit.

The lines at the top of the design suggest a continued upward momentum symbolising the resurrection of Christ and the promise that we will ascend to heaven at Christ’s second coming, the ultimate focus of our faith.

The Open Bible

The Bible forms the base of the design and represents the Biblical foundation of our beliefs. It is portrayed in a fully opened position suggesting a full acceptance of God’s word.

The Cross

The symbol of the cross, representing the gospel of salvation, is positioned in the centre of the design to emphasise Christ’s sacrifice, which is the central theme of our faith.

It is also significant that the Bible-representing the law, and the flame-representing the Spirit, come together at the cross.

[end excerpt]

So what we see here from the SDA Australian website are different meanings.  For example, the 3 lines are the angels but also as a whole it is a flame.  There is an “implied” sphere which means it isn’t there but is there.  It is said that it is a “globe” that the 3 angels circle.  The main seventh day adventist website and many of the church websites say it is the earth.  If it is the earth, shouldn’t it look like it?  Maybe there is another meaning which is why it is an “implied” sphere (you can’t really see it so it can mean anything they say).

As I looked at the symbol, I wanted to know if there was anything that I wasn’t seeing.  That tends to be a key in determining many symbols.  Symbology is the language used today by the ancient religion of Mystery Babylon.  Just search the internet for it and you will see videos and pictures and websites discussing this topic.  This is the religion of the Secret Brotherhood as Bill Cooper called the initiates.

Initially, the obvious is the “Flame”.  The eternal flame is a very common mystery religion symbol.  It represents the intellect of man and his deification.  The Bible most likely represents the doctrine of this religion but I’m not sure on that one.  What about the Cross?  Think it’s only a Christian symbol?  Wait until you read on.

I want you to know that if you find this information fascinating, you will love this series.  It is filled with all kinds of education on this topic and you will love every bit of it. Click this link to purchase the series.

http://www.hourofthetime.shoppingcartsplus.com/catalog/item/2569225/6845569.htm

As Bill Cooper said on his broadcast and you can read about it in great detail here: Initiates Of The Flame – Transcript – Broadcast #454

[excerpt]

You see, in The Mysteries, they claim that they are baptized with the
Holy Spirit, which is fire, for fire is light and the Children of the
Flame are the Sons of Light even as God is light.

However, ladies and gentlemen, however much it sounds as if they believe
the same as you, this again is a metaphor for the esoteric truth of what
they really believe.

For they believe that the God of the Bible is an evil God who held man
prisoner in the Garden of Eden in the bonds of the chains of ignorance;
and that man was set free, given his opportunity, by Lucifer through his
agent, Satan, with the gift of intellect; and that Lucifer is the God of
Light, not Jesus Christ who said:

“I am the way, the truth, and the light:….” (sic: verse reads “life”)
[John 14:6a]

[end excerpt]

He also says,

[excerpt]

There is but one religion in all the world known to all the priests of
all the religions no matter what they are, and that is the worship of
the spiritual flame of the universe.

Under many names, he is known in all lands, but as Ishwari or Amon or
God or Lucifer.  He is the same, the creator of the universe, and fire
is his universal symbol.

[end excerpt]

Lastly, this brings us right into the logo. Bill continues to discuss the eternal flame but speaks of the sun.

[excerpt]

The fire that burns on the sacred altar of Cosmos, that great fire which
is called “the never-dying spirit of god, the Sun”.

[end excerpt]

As I mentally dissected the logo, this is what I saw which was very revealing.

Since I know there is a sphere, I filled it in.  I then stretched out the “flame”, the “trails of the 3 angels”, and magically a very familiar symbol appeared.  This symbol is called by some, the winged disc.  Many corporate symbols use it such as Chrysler, Mini Cooper, US Airforce, etc.  This symbol was also used in a cartoon.  It was the backing for She-Ra (female Ra (Egyptian sun god)) on the Heman and Shera cartoon.  This symbol also represents Horus which in one of his forms is another Egyptian sun god.

This is what wikipedia says about the winged disk:

[excerpt]

The winged sun is a symbol (sometimes known as Behedeti, a name of Horus[citation needed]) associated with divinity, royalty and power in the Ancient Near East (Egypt, Mesopotamia, Anatolia, and Persia). The symbol has also been found in the records of ancient cultures residing in various regions of South America as well as Australia.
In Ancient Egypt, the symbol is attested from the Old Kingdom (Sneferu, 26th century BC), often flanked on either side with a uraeus. In early Egyptian religion, the symbol Behedeti represented Horus of Edfu, later identified with Ra-Harachte. It is sometimes depicted on the neck of Apis, the bull of Ptah. As time passed (according to interpretation) all of the subordinated gods of Egypt were considered to be aspects of the sun god, including e.g. Khepri.
The winged sun is symbolic also of the eternal soul. When placed above the temple doors it served as a reminder to the people of their eternal nature.

[end excerpt]

You should be asking yourself, ‘what does a Christian ministry have to do with some ancient Egyptian Sun worship?’  That’s a great question and the beginning of a journey.

To begin, I suggest you go right now and buy this series called Mystery Babylon.  It will give you the education you need to understand this.  It has 43 hours of broadcasting and a DVD about symbolism just on this topic alone.  Click this link to buy the series.

http://www.hourofthetime.shoppingcartsplus.com/catalog/item/2569225/6845569.htm

Now, you might think this is just a coincidence.  Somehow the seventh day adventist logo happens to be a sun worship symbol.  Let’s continue then.

Sun and the Cross

The cross and the sun together are another symbol.  I bet you would never of guessed that because the cross is only a Christian symbol…. or so Christians believe.

From this page about the sun and the cross http://moneyteachers.org/auto-logos.htm
[excerpt]

It is also important to understand that the Southern cross itself represents the Egyptian Ankh

“Also known as the Egyptian Cross, the Key of the Nile, the Looped Tau Cross, and the Ansate Cross. It was an Ancient Egyptian symbol of life and fertility

Summary:

So, in essence, the Southern Cross (ankh) represents the point where the sun god dies and is regenerated through the power of Sirius or “Sex Magick”. The three kings are representative of mankind’s search for wisdom through the power of Lucifer (the angel of light). Now, let’s look at some of the logos used in the auto industry:

[end excerpt]

The Southern cross isnt exactly like the cross used by Christians.  It has a reversed tear shape on the top.  The 7th day adventist logo has the sun on top of it.

If you think it is still a coincidence, then look around at different 7th day adventist churches and organizations.  You will see a lot of sun worship symbols that are used by the Luciferians.

Look at this symbol used by the Seventh Day Adventist hospital – a path that leads to the sun.  It can also be looked as an ‘S’ that commonly represents the snake from the mystery religion.

Let’s go back to the beginning.  Take a look at Ellen G White’s (founder) tombstone.  This tomb stone is an obelisk, a mystery bablyon religion symbol.  It is the penis of Osirus (this is explained in the series, get it).  Is this a Christian symbol?  You can’t turn this one into something it’s not and that is for sure.  If the 7th day adventists founder was part of the mystery Babylon religion, then what does that make the rest of it?

Just to show you that this symbol is not only used by other churches, it also is the focal point of their worship without them knowing.  They all face it and look at it during worship at church.  It also tends to be on the outside of the building.

I will leave you with one last picture. This comes from one of the local SDA churches which have a large brown obelisk on the front of their building. Pictured below is the name and the picture from their newsletter magazine. They say the star is Jesus, however it is obviously the sun represented by a pentagram.  This leads on to ask;  Who is the Rising Star? Why is there an upside down cross which is another symbol?

Now its your turn to do the research, verify what I have said to come to your own conclusion.

Original artikel:
http://www.hourofthetime.com/wordpresstest/?p=1543

Dit bericht is geplaatst in Religie en de NWO, Veritas Nieuws Service. Bookmark de permalink.

3 reacties op Veritas News – (Eng + NL) The Secret Meaning of the Seventh Day Adventist Logos

 1. Bosgeus schreef:

  Die Britstalige reactie lijkt mij van een disinformatie artiest, zoals Bill Cooper ook regelmatig over de telefoon krijgt in ze uitzendingen. Maar dit even terzijde. Ik wilde even inhoudelijk reageren op het beschreven Horus symbool, dat geaccepteerd wordt door Zevende Dag Adventisten.

  De vlag van Israël heeft een wiskundige vorm die men de Davidster noemt. Als men het symbool berekend, dan komt men tot het getal 666, welks beschreven staat in de Openbaring van Johannes, hoofdstuk 17. Maar, dit hexagram is nergens terug te vinden in de verhalen van Koning David. Ook niet elders in de Tenach, het Oude Testament. Onlangs hoorde ik via Chris Pinto, dat het symbool ooit ontworpen is door een Jezuïet.

  Zo is het ook met de Zevende Dag Adventisten.
  Doordat ze de Sjabbat onderhouden, gevoelen veel papisten zich aangetrokken tot het Adventisme, omdat de Sjabbat onderhouden van de 10 geboden reflecteert. Ziet Exodus hoofdstuk 20 voor de 10 geboden. Het Adventisme heeft verder enkele erg bekende mensen voortgebracht, zoals Jim Arrabito en David Koresh, welke ik beiden als betrouwbare dienaren des HEERE beschouw. Wayne Bent, ook een ex-Adventist, heeft ooit een film gemaakt met veel van de beelden van Adventisme erin en wat biografische zaken verteld over de tijd dat hij lid was, zoals dat het hem verboden werd mensen te bekeren als Adventistisch Ziekenhuis pastor. Vooralsnog kreeg ik sterk de indruk, dat Adventisme zwaar geïnfiltreerd is. De Ster van David, het Hexagram van Israël, was ook aan de Joden gegeven door een infiltrant. Ziet Holocaust voor het handige gebruik van die symbolen, welke voorbereid was door een Joodse samenzwering te veronderstellen met propaganda instrumenten achte het Verdrag van Versailles.

  Dus:
  Isia Horus Seth, IHS, is het symbool van de Jezuieten Orde.
  Dit gaat dus over een Katholieke achtergrond, een sekte die ook kruizen gebruikt sinds Keizer Constantijn zogezegd met dat teken kon overwinnen in 324 ongeveer.

  Bill Cooper is een mens, geen godheid.
  Zijn belangrijkste fout is dezelfde fout die de meeste Amerikanen op dit gebied van onderzoek maken: Ze vergeten dat John F Kennedy een paepke was. Een Katholiek. De Conspiracy Speech, over geheime genootschappen achter de politiek, werd gehouden door een Katholiek. God oordeelt over iedereen, ook over de paepkes. Maar Katholieken zijn per definitie naïef, terwijl ze menen dat liegen voor de Hellige Moederkerk vroom is.

  Contrareformatie in de USA = Ze kunnen bijna iedereen doodschieten aldus Thomas van Aquino

 2. JOY JONES schreef:

  You are sooooo full of ______. When a group chooses a symbolic image to describe themselves and create it—IT MEANS EXACTLY WHAT THEY SAY IT MEANS!!

  You can’t mysticize it and say it means something other than what the creators says it means. I use to write poetry, and folks would say “Well couldn’t it mean this or that?” I replied, we are not GUESSING at what some person dead and gone meant—I WROTE IT, IT MEANS EXACTLY WHAT I SAY IT MEANS. NOTHING MORE, NOTHING LESS. And anything you come up with is totally invalid because YOU DID NOT MAKE IT! Got it? This is STUPID, wrong, and LYING! So YOU ARE THE ONE TO WATCH!!!!!! PRINT THIS, if you want to be fair.

  • Wake Up Stuped SHEEP

   You still have much to learn loudmouth!

   That you believe everything they have taught you – is your problem not mine.

   Read Bill Cooper `s Mystery Babylon and you know exactly what you need to know!

   And otherwise – sleep well

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *