Sinistere Plaatsen 7 – Top 5 Slechtste 9 / 11 Gedenktekens


Sinistere Plaatsen – Top 5 Slechtste 9 / 11 Gedenktekens

Vrij vertaald René Voogt

9 / 11 gaf de inspiratie voor een groot aantal monumenten, die verspreid liggen over heel Amerika. Enkelen daarvan geven echter een twijfelachtige bijsmaak, terwijl een enkele andere vreemde occulte symboliek bevatten, en nog anderen maken de mensen gewoon pissig. Hier volgen de vijf meest aanstootgevende 9/11 gedenktekens.

9 / 11 was een verschrikkelijke tragedie, ongeacht wie het ook heeft laten gebeuren ** kuch ** Rumsfeld ** kuch kuch ** valse vlag terreur aanval ** kuch **. Sorry, normaal heb ik geen last van kuchen tijdens het typen. Maar aangezien dit evenement de meest verschrikkelijke terroristische daad is die ooit gepleegd werd op Amerikaanse bodem, is het niet meer dan logisch dat er vele gedenktekens verschenen ter ere van degenen die ten onrechte hun leven hebben verloren. Sommigen daarvan zijn zelfs zeer ontroerend, inspirerend en oprecht. Anderen, niet zo. Sommige laten je zelfs doen afvragen of ze eigenlijk wel gebouwd werden voor de slachtoffers, of dat ze eventueel een andere agenda zouden kunnen dienen. Deze monumenten zijn controversieel, ongevoelig en licht offensief … een beetje net zoals dit artikel. Geniet er maar van.

# 5 Het herdenking`s monument van Boston

Het is een kubus van glas en staal, naast een rotonde. Echt hartverwarmend. Als ik ernaar kijk wordt ik echt geraakt door de vele intense emoties. De belangrijkste daarvan is pure verveling. Begrijp me niet verkeerd, ik kan een goed ontworpen kubus echt wel waarderen als ik er één zie. En dit is een prima kubus. Maar zet het je aan om stil te staan bij 9 / 11 en de toestand die de slachtoffers hebben meegemaakt? Niet echt. Het geeft me echter wel een gevoel om zo snel mogelijk de nieuwste iPhone te moeten bemachtigen.

Een griezelige gelijkenis met een ‘Mac’ filiaal

 

Hoe het ook zij, het gedenkteken is voorzien van paden die de twee beruchte vluchten representeren die van start gingen vanuit Boston Logan Airport. De bovenzijde van de kubus vertoont een “gebroken hemel”, omdat de hemel nooit meer hetzelfde zou zijn na 9 / 11. Het is waar. In de woorden van Peter Griffin: “veranderde 9 / 11 alles. Het veranderde alles” Ja zelfs, de lucht is veranderd, die is nu vernietigd door terroristen. Hier zijn een aantal leuke reacties van plaatselijke personen die ik op het internet vond.

“Waarom krijgt Boston al deze moderne monumenten in een internationale stijl? dat ding zal de 30 jaar niet eens halen”-nonumental kunst

“Het duurde zeven jaar om ‘dat’ te bouwen? Ik zie niet in waarom het “zo lang” heeft moeten duren om ‘zoiets op Ground Zero te bouwen. “Snoopy-

“Volg het kronkelende vlucht pad? Smakeloos wie zou dat willen doen. Het is een herdenkingsmonument en geen heruitvoering ervan”-Reflect

“Dit lijkt precies op de herdenkingsplek van de Holocaust in Boston. Hebben ze deze via een IKEA catalogus besteld? “-Gregoire

Ik kan niet zeggen dat dit het slechtste gedenkteken dat ik ooit gezien heb, maar het is onvergetelijk pijnlijk.


# 4 De Poolse Gedenkplaat

Deze gedenkplaat werd gemonteerd tegen de voet van het Katyn standbeeld in New Jersey, en kijkt rechtstreeks naar de Twin Towers. Het beeld (dat ook afgebeeld is op de plaat), is van een gewonde soldaat uit de 2e Wereldoorlog die in de rug gestoken wordt … dit heeft iets weg van, de manier zoals Amerika in de rug gestoken werd op 9/11 ** hoest ** Bush deed het ** hoest.

Het Katyn standbeeld waar de gedenkplaat tegenaan gemonteerd is

 

Hoe dan ook, de gedenkplaat wordt beschreven als “onsierlijk”, “vreemd” en “???”. Op het eerste gezicht lijkt het of dat de Maagd Maria rouwt om de Torens. Maar als je de symboliek van de plaat beter bekijkt onthult dat al snel een verborgen en occulte betekenis. Schrijver: “Ground Zero”, vat haar esoterische symboliek perfect samen:

 

“we hebben daar een Godin met een hexagram / adelaar hangend aan een ketting om haar nek, evenals de Zon die achter haar een stralenkrans vormt, en één van de brandende torens grijpt als een fallus die ejaculeert. De seksualiteit welke inherent aanwezig is op deze astro-theologische thema’s zouden je al kunnen vertellen dat er hier een soort van ceremoniële magie aangeroepen wordt, zelfs als de kunstenaars die het beeld en / of de gedenkplaat gemaakt hebben zelf niets afwisten van de toepasselijkheid van 9 / 11 aan een mega-ritueel”. Bron: wearechangenewjersey.org (link werkt niet)

Met andere woorden, deze gedenkplaat herdenkt 9/11 als een gepland en occult ritueel, en het hele gebeuren wordt zelfs vergeleken met een seksuele daad. De vrouw is klaarblijkelijk niet de Maagd Maria omdat de door haar omgeven symboliek verwijst naar het concept van een vrouwelijke Godin die tot Zonnegod gecompleteerd wordt. Dit is gewoon ziek, walgelijk, afschuwelijk, ik heb er niets meer aan toe te voegen dus ik spuug gewoon op het beeldscherm.


 

 

3 De ceremonie van het “Alles Ziende Oog”

(All Seeing Eye of Horus Ritual – During the 9/11 Memorial Service at Ground Zero)

embedded by Embedded Video

 

Alles wat ik te zeggen heb over deze ceremonie is dit:

Verteld ons deze ceremonie wie er achter 9 / 11 zat? Een zeer interessant detail waarvan maar heel weinig mensen afweten is het “Oculus” kunstwerk project, dat in 1998 recht onder het WTC geplaatst werd.

Het Oculus Kunstwerk recht onder Ground Zero

De kern van het kunstwerk bestaat uit een elliptische mozaïekvloer van glas en steen, met een mozaïek oog in het midden van een ultramarijn blauwe werveling en een afbeelding van de stad New York er doorheen verweven. Dit Alles-Ziende-Oog, recht onder het daadwerkelijke “Ground Zero” stuurt een schokgolf over de hele wereld. Degenen onder jullie die bekend zijn met de mythe van het oog van Horus, waar Osiris “in de onderwereld” de wedergeboorte ervoer, zullen het zeker interessant vinden dat dit oog zich bevindt onder het maaiveld (begane grond) … in de onderwereld”.


# 2 Het “Traan” Monument

Het monument bestaat uit een 100 voet (30 meter) hoge bronzen toren met een gekartelde spleet in het midden en een 40-voet lange roestvrijstalen traan al hangend in de spleet.

Gelegen in Bayonne, New Jersey, werd dit monument met weinig tot geen media-aandacht in 2006 ingewijd. Er zijn nergens geen borden of aankondigingen te vinden die je ernaar toe leiden door de straten van New Jersey. Het is een geschenk aan Amerika van de Russische president Vladimir Poetin en het werd gemaakt door de Russische kunstenaar Zurab Tsereteli. Het monument bracht vele controverses en geschillen teweeg. Oorspronkelijk was het de bedoeling om het aan de waterkant van New Jersey te plaatsen, maar de bestuurders verwierpen dat idee. Het werd uiteindelijk geplaatst in Bayonne, met uitzicht op de horizon van New York, maar velen klagen er nog steeds over dat dit 10 verdiepingen tellende horror beeld het prachtige uitzicht van de stad blokkeert. De kunst gemeenschap verklaarde “dat het er niet alleen om gaat dat het er onaangenaam uitziet, maar dat het gaat om het punt dat het beledigend is”. Anderen hebben gezegd dat het lijkt op de vulva van een vrouw, en dat het een indirecte manier van Rusland is om Amerika uit te maken voor “pussy” … kat. En we hebben ook nog het feit dat het gedenkteken enorme foto’s van de dictator Poetin (die ervan geniet zonder shirt paard te rijden) en van Amerika’s slechtste president ooit bevat:

Poetin en Bush, dank voor jullie strijd tegen het terreur.

Hier hebben we een aantal reacties van mensen die ik zelf niet ken, overgenomen uit diverse artikelen, waaronder de New York Times ‘: “Een traan van de stad Jersey voor 9 / 11, of een 10-verdieping hoge Beschaming?”.

“Ik ben verbaasd dat u dit onderwerp kunt bespreken zonder vermelding van de enorme controverse die rond het standbeeld heerst, dat universeel aangevallen werd als een gedrocht, verworpen van de plek waar het in eerste instantie opgetrokken had moeten worden, en uiteindelijk verbannen werd tot Bayonne New Jersey”. – Jason Herr

“Mensen, denk na, OMG! Het ziet eruit als een gigantische vagina! Voor Tsereteli is het gewoon een manier om naam voor zichzelf te maken. Poetin geeft geen rotzooi. En Tsereteli is toevallig ook nog beste kameraadjes met de burgemeester van Moskou Luzkhov. Aub. Echt. Dit heeft niks te maken met de Amerikaanse tragedie die plaats gevonden heeft”. – Georgische

“Het is ongevoelig, het is hardhandig, het is simplistisch, het is een cliché, anders dan dat, wat is er nog meer om niet van te houden?” – Leon Yost

“Een ongevoelig, zelfverheerlijkend stuk van grootdoenerij door één van de wereld haar grootste zelf-promotors.” NJ-Kunst Gemeenschap

Degene uit de symboliek willen Horus kunnen zien, de God van de Hemel, die door de oude Egyptenaren geportretteerd werd als het oog van een Slechtvalk met een traan eronder. Komt deze traan van het Alles-Ziende-Oog in de lucht?


# 1 – De Sikkel van Omarming

 

Dit monument is nog niet eens tot voltooiing gebracht, maar heeft nu al meer controverse gecreëerd dan alle andere bij elkaar. Het officiële verhaal van 9 / 11 is dat boze Islamitische mensen “die onze vrijheid haten” deze aanval vanuit een grot diep in Afghanistan uiteen zouden hebben gezet, terwijl ze nog hummus eten met hun handen. Laten we aannemen dat dit waar zou zijn … Zou het dan zin hebben om een enorm gedenkteken in de vorm van een Islamitische halve maan te maken? Ik bedoel, als de VS een gebouw in Iran zouden verwoesten zonder enkele reden, zouden de Iraniërs dan een groot monument hebben laten bouwen dat er uit zou zien als de Amerikaanse vlag? Dat denk ik niet. Tenzij, ze het daarna zouden laten verbranden. Nou, als de regering in overeenstemming is met het Al-Qaeda verhaal, zouden ze moeten proberen om niet de flagrante Islamitische symboliek op te nemen in haar gedenktekens, tenzij ze het volk gigantisch pissig wilden maken. En dat deden ze. Het gedenkteken slaagde  erin om de Christenen, Moslims, Joden en anderen tegelijkertijd woedend te maken. Misschien is dat wel “het doel” van het gedenkteken: om alle religies te verenigen door ze te haten.

Bovenstaand het winnende ontwerp dat verkozen werd om vlucht 93 te herdenken, welke in Pennsylvania neer stortte. Het gedenkteken heeft de vorm van een enorme maansikkel, wat heel toevallig het belangrijkste symbool van de Islam is. Er is tevens van aangetoond dat het direct op Mekka uitgelijnd is. Dit heeft geleid tot een enorme opschudding onder burgers en verschillende politieke figuren. Er loopt zelfs een internet petitie voor een onderzoek naar de Islamitische symboliek in het ontwerp. Hier beneden vinden we een beschrijving met wat de functies van het gedenkteken zijn, dat afkomstig is van de petitie:

Vele functies van het verkozen gedenkteken voor vlucht 93 zijn onaanvaardbaar:

1. DE GIGANTISCHE HALVE MAANSIKKEL. Het middenstuk van het originele ontwerp van de ‘Crescent of Embrace’ (Sikkel van Omarming) heeft de vorm van een gigantische rode Islamitische halve maan. Ieder deel van het originele design van de halve maansikkel bleef volledig intact in het zogenaamde herontwerp, waar slechts een aantal irrelevante bomen extra aan toegevoegd werden. Maar de reusachtige Maansikkel vinden nog steeds.

2. HET WIJST NAAR MEKKA. De reusachtige sikkel wijst naar Mekka. Een halve maan die Moslims richten op Mekka wordt een zogenaamde “mihrab” genoemd, en is het centrale element waar elke moskee omheen gebouwd is. Het gedenkteken van vlucht 93 is op weg om s`wereld`s grootste moskee te worden.

3. DE ISLAMITISCHE ZONNEWIJZER. De minaret-achtige Toren van Inspraak is een “het hele jaar door nauwkeurige” islamitische gebed`s zonnewijzer (één van de vele typische kenmerken van een moskee dat verwezenlijkt wordt in het halve maan ontwerp, en allemaal op dezelfde epische schaal zoals de “halve mijl brede” centrale Halve Maan).

4. De 44 BLOKKEN. De vliegroute bestaat uit 44 glazen bouwstenen, gelijk aan het aantal passagiers, de bemanning en de terroristen. Opzettelijk of niet, deze kenmerken zijn volstrekt onaanvaardbaar.

Deze bespotting moet gestopt worden en er moet een onderzoek worden gestart.

1) Wij, ondergetekenden roepen onze staats en federale wetgevers op, om zelf een grondig en onafhankelijk onderzoek te starten naar het ontwerp van het herdenkingsteken van vlucht 93. De waarheid moet naar buiten komen.

2) We vragen u het ontwerp van de maansikkel volledig te slopen, en het te vervangen door een compleet nieuw ontwerp dat niet gevuld is met Islamitische of Terroristische symboliek.

3) Wij eisen een correct en passend gedenkteken voor de onderscheiden dappere mannen en vrouwen van vlucht 93.
Bron

Wow, over een slecht idee gesproken.

 

Dus, als je goed gelezen hebt, worden de terroristen ook vereerd in het monument. Dat is een geweldige manier om mensen woedend te maken. Hier is wat enkele mensen zeggen over het monument en de recente aanpassingen ervan.

“Het winnende ontwerp ‘Crescent of Embrace’ (“Sikkel van Omarming’) voor vlucht 93 is extravagant, verspilling en staat niet in contrast met het verzet en de strijd van de reizigers, die het ultieme offer hebben gegeven zodat “hun” vliegtuig niet gebruikt zou worden om hun eigen landgenoten aan te vallen. (…) Hoe zou u het aanpakken om dit vernederende monument tegen te houden voordat het landschap van Pennsylvania ook nog verwoest wordt? Dit is de intellectuele masturbatie fantasie van een architect voor het voordeel van zijn gelijke”. – Simon Tan

“Voor degenen die graag zouden zien dat hun monument monumentaal zal worden, kon dit weleens komen als een zware teleurstelling, zo niet als een regelrecht verraad. Zelfs op dit late tijdstip, kunnen ogenschijnlijke gewone burgers buitengewone prestaties verrichten, net zoals de helden van Vlucht 93 ons doen herinneren. Het probleem is niet dat we zonder helden zitten in Amerika. We weten gewoon niet meer hoe we hen moeten eren”. – John V. Last

“Het herontwerp van het monument voor Vlucht 93 is nog steeds een Islamitische-fascistische nagedachtenis”. – Alec Rawls

Alec Rawls heeft een volledig boek geschreven genaamd “The Crescent of Betrayal” (de Sikkel van Verraad) en beschrijft in detail de symboliek van het monument. Hier is wat hij zegt over de “Tower of Voices” (Toren van Inspraak).

De Toren van Inspraak… Enge naam.

 

“Op elke plek waar terroristen herdacht worden in een half-maanvormig ontwerp, zijn zij geplaatst in de symbolische Islamitische hemel (de halve maan en de sterren van het ontwerp). Op elke plek waar de 40 helden herdacht worden, worden ze afgeschilderd als symbolisch verdoemd, verbannen uit de symbolische Islamitische hemel.

Een voorbeeld vinden we in de Tower of Voices, waar een Islamitische halve maan zweeft boven de veertig symbolische zielen die er letterlijk onder “bengelen”: Veertig symbolische zielen, die nooit in vrede zullen rusten, verdoemd voor de eeuwigheid in hun symbolische verdoemenis, aaneengeregen als vissen hangen ze onder de symbolische islamitische hemel geprojecteerd in de lucht erboven. Probeert dit monumenten project een opstand uit te lokken?”

Ook zijn er vele Moslims die tegen het monument geprotesteerd hebben, met het argument dat er een symbool gebruikt wordt dat geassocieerd wordt met de Islam om de wereld te herinneren aan een terroristische daad. Zij zijn van mening dat het gebruik van de maansikkel alleen maar wrok en verbolgenheid zal toevoegen tegen de islam als gevolg van 9 / 11. Dus dit concept slaagde er zowat in om iedereen op zijn achterste poten te krijgen, behalve Bob Saget, die vond het “geweldig”. En om deze reden krijgt de “Crescent van Embrace” de # 1ste plaats. Oh, en ze hebben onlangs haar naam veranderd in “Bowl van Embrace” (Kom/Schaal van Omarming).


Ter afsluiting


Zoals je misschien gemerkt hebt, staan deze gedenktekens niet alleen op deze lijst omdat ze er niet uitzien, maar hoofdzakelijk te wijten is aan de symboliek waarmee ze omgeven zijn. Als er zoiets eerbaars als een gedenkteken gewijd aan onschuldige slachtoffers het voor elkaar krijgt om gewone mensen te irriteren, dan komt dat omdat er iets vreselijk mis mee is. Bovendien, degenen die ervan overtuigd zijn dat 9 / 11 een inside job was, zullen in de occulte gedenktekens een vreselijke sinistere betekenis zien. Is er een reden voor dat ze van plan zijn om de namen van de “terroristen” op te nemen op het monument? Worden zij gezien als `de helden die hun leven opgeofferd hebben voor het 9 / 11 ritueel?

Originele artikel:
http://vigilantcitizen.com/?p=1813

Klik hier voor andere delen uit de reeks Sinistere plaatsen:

1234567891011121314Extra1Extra2

———————————————————————————————

English version

Please visit the original artikel:

http://vigilantcitizen.com/?p=1813

Dit bericht is geplaatst in Sinistere Plaatsen. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *