Matthew Delooze (7) – (Eng + NL) You Say She’s A Virgin? The Fallacy of Live Earth London

English Version halfway the page

Matthew Delooze – Zegt u dat ze maagd is?

De drogreden van Live Earth in Londen

Door: Matthew Delooze

(Vrij vertaald René Voogt)

Hallo folks,

Na zelf het “Live Earth concert” te hebben gemist, heb ik besloten om dit artikel te schrijven op basis van de opnamen die gemaakt zijn tijdens het Live Earth concert in Londen, en op het net gepresenteerd werden door mijn favoriete e-mail blokkeer bedrijf ‘MSN’.

Ik schrijf al verschillende jaren over festivals en het oogsten van spirituele energie. Inderdaad, ik herinner me nog mijn spirituele download, aan-de-kust, in 2004 op Morecambe. (deel 1 Aan de kust)

Na verdere geestelijke ontwikkeling, en het inwinnen van een beter begrip, was ik in staat om over het “Live 8 festival in Glastonbury” te schrijven, zowel in artikelen als ook in boeken. Als je nieuw bent met deze informatie Stel ik je voor dat je dit artikel eerst leest alvorens je verder leest.

Voor degenen die me inmiddels al kennen zeg ik “laten we beginnen met de show”.

Het is mij duidelijk geworden, sinds mijn ontwaken in 1999 dat het collecteren van spirituele energie op bepaalde symbolische plaatsen in de wereld aan het toenemen is. De locatie die gebruikt werd voor het “Live Earth concert” in Londen is daarbij geen uitzondering. Ik wijs je erop dat het nieuwe Wembley Stadium vergeven is van Illuminati “Oog en Boog” symboliek. Mensen lijken ook vergeten te zijn dat Wembley op één lijn ligt met de gebeurtenissen van 9 / 11 en dat het ook een plek was waar “Twin Towers” omver getrokken werden.

Omver Getrokken “Twin Towers” in Londen (Niets nieuws dus!)

Het nieuwe Wembley ontstaat uit de as of moet ik zeggen dat de Benben herrees uit
de waterige chaos?

Het is gemakkelijk om te wijzen op de flagrante symboliek achter de logo’s die gebruikt werden door Live Earth. Die ene aan top van dit artikel is een typisch voorbeeld. De Zon en fallus symboliek is makkelijk te achterhalen nu de meeste van jullie er al jaren op worden gewezen door oa David Icke en anderen. De forums vandaag de dag lijken te zijn vol gelopen met deskundigen in symboliek die het Vrijheidsbeeld etc bestempelen als een illuminati monument.

Dit is allemaal goed en aardig, maar naar mijn mening blijft het daar niet bij, en niemand zal wakker worden simpelweg door het herkennen van beroemde bezienswaardigheden. We moeten in mijn ogen beginnen met het geheel beter te bekijken. Nu is het de tijd om dat te gaan doen omdat we nog niet eens het oppervlak hiervan hebben geraakt. De krachten die deze wereld besturen zullen niet van de wijs gebracht worden door een aantal personen enkel maar omdat ze de flagrante symboliek achter monumenten herkennen, die gebouwd werden door hun marionetten. Dit is simpelweg omdat ze gewoon vervangen zullen worden door anderen die je niet zult herkennen, en inderdaad zullen ze doorgaan met degene die je al verzuimt hebt om te herkenen waardoor ze je spirituele kracht zullen blijven onttrekken. Of denk je dat je ze allemaal al kent als gevolg van de info die verstrekt wordt op de grootste roddel forums van de meest vreemde websites? Gelieve dan aub nogmaals te denken als je dat denkt, want ik verzeker je dat we te maken hebben met een zeer misleidende bewustzijnsvorm welke op een veel hoger niveau werkt dan het bewustzijn van het verstomde menselijk ras dat doet. En ik zeg dit oprecht.

Dozy Dick zei tot Dizzy Doris terwijl ze keken naar het Oog van London keken. … ..

… Ooooh kijk Doris daar is er nog één op het ‘Hill-hum-in Harry’ monument waar die conspiracy gekken over praten. Ik ben blij dat ik m herkende Doris … .. dit zal een eind maken aan de lafhartige reptielen agenda dat is zeker, laten we een kopje thee gaan drinken met een plakje cake en laten we dit alles vergeten’…

Het is tijd om dieper op zoek te gaan als je jezelf wilt bevrijden en de Live Earth-concerten kunnen, zonder dat de organisatoren ervan weten, voor u een paar goede voorbeelden teweegbrengen, ondanks dat ze je energie ermee stelen. Ik zal voorleggen wat ik zag op een iets dieper niveau tijdens het evenement in Londen in de hoop dat enkelen van jullie daarbuiten de cloe vatten van wat er zich recht onder onze neus afspeelt, maar onze eigen ongedwongen domheid faalt hier om het zelfs maar op te merken.

Wanneer deze evenementen plaatsvinden draait het niet alleen maar om de visuele symboliek op het podium die telt. Verre van dat. De naam van de groep / artiesten en de titels en zelfs de teksten van de nummers spelen ook een zeer grote rol op het spirituele niveau. Terwijl ons vijfde bewustzijnsniveau zich concentreert op beroemdheden en we schreeuwen en dansen op tekst en muziek hebben we niet door dat er een massaal bedrog plaatsvindt.

De eenvoudigste manier waarop ik je deze dingen kan aantonen is door u een aantal afbeeldingen van het concert te tonen en u te wijzen op zowel de visuele als ook op de audio-symboliek, in de hoop dat u dingen voor uzelf zult gaan onderzoeken. U moet het idee begrijpen dat de Slangen Cult een dubbele klap kan uitdelen waardoor ze uw emotionele gevoelens betoveren en uw fysieke acties controleren. Dit zal uw emotionele staat beïnvloeden wat zal leiden tot de overgave van je spirituele energie aan de krachten die de visuele symboliek creëerden die ondersteund worden door cryptische en symbolische audio terminologie.

Laten we beginnen met de opening`s scene van Live Earth in Londen. Ik zal je later een link van het evenement geven zodat u kunt controleren wat ik zeg. Inderdaad ik raad je aan dat je op zijn minst de stukjes bekijkt die ik noem want dat zijn de onderdelen waarvan ik geloof dat je ze kunt bevatten en begrijpen op het vijfde bewustzijnsniveau.

Het evenement wordt geopend door ‘SOS All Stars: Drummers’. Geloof me er gebeurd niets in deze opening van het evenement dat je ziel of jezelf zal redden. Het is een zeer flagrant zonaanbidding`s ritueel. De krachtige beat van de drums maakt de mensen alert, net zoals vuurwerk dat doet op Nieuw Jaar`s Avond, en terwijl zich dit afspeelt worden er grafische beelden van de rijzende zon (de wedergeboorte) weergegeven op de schermen op het podium. Zodra de zon in haar volle glorie is worden er beelden van de schepping van de wereld getoond. ‘Laat er licht zijn” dat soort dingen. Hier zijn een aantal stilstaande beelden gemaakt tijdens het concert van de opkomende Zon. Kijk … Kun je zien wat ik bedoel?

De openingsceremonie van Live Earth. De opkomende Zon. De menigte is getuige van dit schouwspel waarna ze klappen en luid juichen

De Zon is nu gestegen tot zijn hoogste punt. De menigte in de zaal en al diegene die vanuit de hele wereld meekijken worden nu misleid door deel te nemen aan een ZON (Slangen) aanbidding`s ritueel onder het mom van het kijken naar een concert

Ok? Dat is toeval hé? Nou, het volgende optreden dat uitgevoerd wordt is nog een beetje meer toeval zeker. Ja mensen het is ‘Genesis’. Laat er weer licht zijn hè? Ik besef dat dit komische lijkt, maar ik probeer te wijzen in mijn artikelen en vooral in mijn nieuwe boek dat de Slangen Cult, de reptielen, ervan houden om ons apen in de zeik te nemen. Hier zijn een paar symbolische beelden ter plekke genomen van ‘Genesis’. Eén met de planeet Aarde op het scherm en de andere met de ‘BA’, het Oog van London op het scherm.

‘Zet hem weer aan’. Genesis: Let There Be Light

‘Land Of Confusion’ van Genesis, orde uit chaos. De opkomende Benben. Het Oog van London

Ik heb in meerdere artikelen erop gewezen dat het “Oog van London” (het reuzenrad) symbool staat voor de opkomende Benben en de zon en het wordt gebruikt bij bijna alle festivals. Uiteraard werd ik nogal vreemd aangekeken toen ik voor het eerst over deze dingen begon te spreken maar ik hoop dat het balletje langzaam bij je begint te vallen? Ik hoop het echt, want mijn vrouw denkt inmiddels al dat ik een voorliefde voor het reuzenrad heb ontwikkeld!

Misschien is het gewoon weer toeval hè? Genesis zingt “Turn it on Again” (slimme verwijzing naar de wedergeboorte van de Zon) en ‘Land Of Confusion’ (slimme verwijzing naar ‘orde uit chaos’). Dit is een perfect voorbeeld van visuele symboliek, en symbolische audio terminologie die samen gebruikt worden om je te betoveren en om je onderbewuste te verzachten zodat je onbewust je energie afgeeft. De overgrote meerderheid van de artiesten zelf, weten niet eens dat dit zich afspeelt.

Maar er zijn verschillende andere symbolische verwijzingen naar verlichting en ogen zowel op als buiten het podium van het evenement. Ik kan ze onmogelijk allemaal opnoemen en sommige details gaan dan ook zeer diep, maar ik zal Razorlight noemen – In the Morning, Corrine Bailey Rae (Ray) – Mercy Mercy Me als eenvoudige stof tot nadenken. Andere bands gebruikten ook met nadruk de symbolische ogen in zowel de teksten als ook in de namen van de acts.

David Gray trok ook mijn aandacht met zijn nummer ‘Babylon’. Dit nummer is een klassiek voorbeeld van waar er geen duidelijk verband met het woord Babylon is in context met de rest van de tekst van het lied. Ik vroeg een heleboel mensen waarom ze vrolijk meezongen met het lied ‘Babylon’. Ze hebben zelf geen enig idee. Kan iemand mij vertellen wat het woord ‘Babylon’ te maken heeft met dit nummer dan kan ik het doorgeven aan de schapen die het blindelings mee zingen met de ogen van een geleerde dichter?

Zou het mogelijk zijn dat mensen die symbolische woorden verwerken in songteksten beroemd worden? Vraag het Robbie Williams. Als u naar de opnames van het concert kijkt, let dan op de menigte die blindelings met het nummer “Babylon” dansen en meezingen … … Om ‘Gods wil’ Wordt Wakker! Vraag jezelf nu af waarom mensen blindelings zulke dingen doen? Als Robbie Williams een lied zou schrijven met een refrein over hondenstront dan kan ik me voorstellen dat de menigte zelfs dat blindelings zal meezingen tijdens een concert … …

Op de melodie van ‘I am Sailing’ (Rod Stewart)

Wij zijn Dog Shit .. Wij zijn Dog Shit
We hebben geen idee wat er gaande is
We zijn gehypnotiseerd .. We zijn gehypnotiseerd
En we zullen nooit vrij zijn.

Ik realiseer me dat het voorbeeld wellicht een beetje hard klinkt, maar het is een zeer nauwkeurige beschrijving van wat we werkelijk doen in de handen van de Slangen Cult en we werken blindelings mee aan onze geestelijke slavernij door in de misleiding mee te gaan die hand in hand gaan met zonaanbidding`s rituelen. Het is zo gemakkelijk dat we ons overgeven aan een getalenteerde artiest en onszelf helemaal laten gaan in de teksten en de muziek van hun nummers. Dat is de reden waarom de slangen Cult de controle heeft over de muziek industrie, ze gebruiken meestal onwetende getalenteerde artiesten om ons emotionele respect aan te trekken richting hun occulte symboliek en terminologie.

Hoe dan ook, laten we verder gaan en kijken naar de prestaties van ‘Spinal Tap’ die halverwege het Live Earth-evenement aan bod kwam. Deze groep wordt verondersteld een spoof (imitatie?) band te zijn. Ze herenigden zich enkel maar om dit concert te doen.
http://en.wikipedia.org/wiki/Spinal_Tap

Spinal Tap … een klassiek voorbeeld van de Slangen Cult marionetten

Het zou weer een toeval zijn als deze band ook zonaanbidding`s shit op het podium uit zou voeren, is het niet? De symboliek zouden ze eenvoudig verborgen kunnen houden in hun act toch? Ik kan je alleen maar aanraden om te kijken naar de act van Spinal Tap en probeer het geheel breder te zien, kijk voorbij de dingen in de act. Het is echt niet moeilijk om zoiets als Spinal Tap neer te zetten, en het is niet eens grappig. Als u de clip bekijkt merk dan op dat er twee stenen torens op het podium werden geplaatst.

Spinal Tap speelt het nummer ‘Stonehenge’. Comedy Of een occult “ZON ritueel”? Ik lach niet

Voor de menigte lijken dit gewone goedkope rekwisieten die ‘Stonehenge’ representeren waarbij de ‘sluit steen’ (top) niet gebruikt wordt, dus alleen de twee pijlers worden in dit geval gebruikt voor het uitvoeren van een ritueel. (dat is een goeie heer Gore) Het is mij duidelijk dat het zo bedoeld was dat de sluit steen zou ontbreken, samen met het pathetische optreden (kijk de opname zelf). Hier zijn enkele clips, maar ik raad je ten zeerste aan om de presentatie zelf te bekijken (link ook aan het einde van dit artikel)

De twee stenen pilaren op het podium geplaatst in het Wembley tijdens het nummer ‘Stonehenge’

Gaat er een belletje Ringkelen?

De sluitsteen arriveert veel te laat … .. allemaal geënsceneerd natuurlijk

Ik verzeker je dat deze voorstelling een onderdeel is van een zonaanbidding`s ritueel ondanks het scenario van de spoof (imitatie) band.

Laten we overgaan tot het einde van het concert. Madonna. In principe los van de aankondiging aan het begin van het concert leidde alles naar Madonna’s optreden. Ik hoef de doorgewinterde onderzoeker er niet op te wijzen dat Madonna een door en door Illuminati marionet is. Ze is, en is altijd al letterlijk “een lopend stuk symboliek geweest”.

Een heldere openbaring. Ik wed dat ze dit gewaad niet op eBay heeft verkregen

Het is betwistbaar of Madonna zich bewust is van wat ze doet of dat ze gewoon een op haar ego draaiende rebel is. De symboliek die gebruikt werd aan het einde van het Live Earth concert in Londen was zeer intens en werd heel, heel snel geleverd. Miljarden mensen gingen samen op in de symboliek die naar hen gegooid werd, zonder het geringste idee te hebben van wat er daadwerkelijk gebeurde. Ik kan het niet allemaal voor u uitleggen in dit artikel, maar ik kan en zal enkele belangrijke delen uitleggen.

Allereerst laten we kijken naar de naam van ‘Madonna’. Ik denk dat Madonna symbolisch staat voor Isis, een zonnen God en symbolische Maagd / Koningin / Moeder van de wereld. Madonna betekent gewoon ‘Onze-Lieve-Vrouw’, maar onze dame representeert alle Godinnen is het niet? Ik wil je er ook aan herinneren dat de Big Ben (de wereld tijd) gewijd is aan koningin Isis en haar naamgenoten (zie mijn boek De sterren vallen).

Time goes by… so slowly

Wat zie je?

Ik denk dat Madonna gebruikt wordt door multidimensionale wezens om op te treden als een symbolische energie conductor. Met andere woorden: wanneer er energie gericht wordt op Madonna gaat dat naar de multidimensionale wezens die deze wereld regeren, omdat Madonna een marionet / agent voor hen is. Als we respect tonen richting Madonna dan gaat dat respect (de energie) naar wat Madonna werkelijk vertegenwoordigt en dat zijn de Zonnen Goden die de slang vertegenwoordigen. De slang is de vertegenwoordiger van reptielachtige buitenaardse wezens, zoals ik het altijd al heb gezegd.

Madonna heeft ook officieel haar naam gewijzigd in die van de oude Godin Esther http://www.abc.net.au/news/newsitems/200406/s1135561.htm of Ishtar.

Esther is gekoppeld aan het Christendom (Slangen Cult), het Jodendom (Slangen Cult) en de Islam (Slangen Cult), in principe is Ishtar / Esther een ander woord voor Isis net als de naam Madonna dat is. Dus in principe representeert Madonna symbolisch alle zogenaamde verschillende religies in één klap. Is dit duidelijk?

Ik heb vele malen vermeld dat concerten en festivals gebruikt worden om het emotionele respect en de acceptatie van het publiek te verkrijgen, of dat nu een live publiek is, of een publiek is dat luistert of kijkt doormiddel van alle andere media diensten. Madonna eist in principe respect op tijdens het Live Earth evenement. Ten eerste verzameld ze op een bedrieglijke wijze het emotioneel respect door het nummer “Hey You” te zingen. Waarna ze vervolgens over stapt om het spirituele niveau van de geest enigszins te verhogen door het zingen van het nummer “Ray of Light” (Ra).

Ik citeer Madonna, net voordat ze het nummer ‘Ray of Light’ zong (weer een toeval hé?)

Quote: “Op dit moment wil ik dat niemand zijn energie bespaart, ik wil dat jullie het nu allemaal geven”. “Ik wil jullie allemaal op en neer zien springen”.
“Kom op mother-fuckers”.

Vervolgens stapt Madonna over naar het nummer ‘La Isla Bonita’ wederom voor het verhogen van de sfeer in de aanloop naar de finale, waar ze het nummer ‘Hung Up zong maar daarvoor maakte ze nog een verwijzing naar Amen Ra. De menigte komt tot haar hoogste punt van opwinding tijdens het nummer ‘Hung Up’. De energie massa is op zijn hoogtepunt. Madonna heeft ze allemaal in beweging. Time goes by so slowly. Degenen die kennis hebben van muziek, en degenen die oud genoeg zijn om het zich te kunnen herinneren zullen weten dat ‘Hung Up’ dezelfde melodie gebruikt als het nummer van ABBA van toentertijd ‘Gimme Gimme’. En dit is geen toeval.

Het nummer is zeer, zeer, hypnotiserend en het is bedoeld om te beseffen dat de melodie gekoppeld is aan ABBA. Het is geen rip off van Madonna, ze heeft de melodie niet gestolen, het is gewoon weer een deel van het ritueel. Het is het audio-gedeelte van het ritueel dat zich gewoon vermengt met het visuele deel van het ritueel. Dit komt doordat de ‘BA’ onbewust moet worden opgenomen tijdens het rituele evenement. Net zoals BA herkent moet worden in het Oog van London. Dit is wat ik bedoelde toen ik zei dat we moeten beginnen met dieper te zoeken. We moeten ons bewustzijnsniveau verhogen om in staat te kunnen zijn om te zien wat we geestelijk accepteren en onderschrijven. De slang wil u dom houden, zodat je deze dingen niet kunt zien. De slang wil je tegenhouden om dieper te kijken en zal het je zeer moeilijk maken om ervoor te zorgen dat het je niet lukt. U bent geprogrammeerd, door een spreuk/betovering, om informatie zoals deze af te wijzen, vooral als het je te veel moeite kost in je hoofd. Ik probeer de spreuk/betovering te verbreken waaronder u leidt.

BA = Betekent: Het woord BA wordt meestal vertaald naar “ziel” of “geest”. Echter, kan BA waarschijnlijk beter vertaald worden naar “spirituele manifestatie“. Ook bekend als “dubbele”

De naam van de popgroep ABBA betekent feitelijk ‘dubbele’ of ‘ziel’. Inderdaad de groep Abba gebruikte dit symbool hierbeneden. Of moet ik zeggen dat de door de Slangen Cult gecontroleerde muziek industrie gebruik maakte van dit symbool.

Dus de ‘muzikale’ tunes gebruikt door ‘ABBA’ zijn de officieel toegelaten symbolische tunes van BA of dubbele (spirituele manifestatie) en zijn onwetend als zodanig massaal geaccepteerd door het bewustzijn van het menselijk ras. Dat is de reden waarom een ABBA melodie vermengd werd met het lied van Madonna (Esther / Ishtar / Maria / Isis). Het gaat om deze spirituele symbolische redenen die gebruikt worden bij evenementen en symbolische concerten. Nogmaals de hedendaagse muziek industrie is volledig in handen van de Slangen Cult en zelfs de artiesten worden onwetend opgelicht doormiddel van het creëren van zon symboliek in hun werk dat op zijn beurt weer ons onbewust Goden laat aanbidden die verbonden zijn met de Zon. Wanneer we dit doen zijn we letterlijk geestelijke slaven voor de kracht waaraan we ons overleveren door middel van bedrog.

ABBA staat ook voor een oude term in het Hebreeuws voor ‘vader’ dus het is gewoon weer een toeval dat Madonna, die zichzelf in het Hebreeuws Esther noemt, ook de symbolische melodie van ‘ABBA’ gebruikte in haar lied? Je moet dieper graven om te kunnen zien wat er gaande is, geef het aub niet op. Het menselijk ras is te dom gemaakt om te zien wat er werkelijk aan de hand is. Ik zeg niet dat je stom bent, ik zeg dat we allemaal ons ware bewustzijn verloren hebben. Het is tijd om het terug te halen. Wil je het echt terug hebben of blijft je liever op je knieën? De keuze is geheel aan jou.

We gaan terug naar Madonna`s voorstelling, nadat ze eenmaal het hele Wembley in beweging had en miljoenen anderen kijkers die op TV meekeken, enz., flitste er zeer snel esoterische symboliek over het scherm, op het podium en over het publiek. De energie van de menigte werd opgedreven door de Maagd … Madonna / Isis / Esther / Ishtar / Maria … en toen het zijn piek bereikte, waarbij het publiek letterlijk Madonna aanbad, kwam de spirituele energie vrij. Het werd niet alleen vrijgegeven om Madonna te voeden, maar het ging ook naar de symboliek die Madonna promoot. Hoewel de symboliek nauwelijks merkbaar was op het vijfde bewustzijnsniveau kan ik u verzekeren dat de symboliek door iedereen opgenomen werd op het onbewuste niveau.

Als spirituele energie word vrijgelaten neemt het een andere vorm aan en kan het op een hele andere manier dingen stimuleren zoals laten we zeggen: “gas in een oven” dat doet. De vrijkomende energie kan feitelijk de makers van de symboliek die op het moment aanwezig zijn bij het vernoemde evenement voeden.

Als je naar de foto hieronder kijkt zal ik je wijzen op een klein voorbeeld van de symboliek die gericht wordt op het collectieve onderbewustzijn van de kijkers, tijdens de productie van hun spirituele energie, en de emotionele opwinding op haar hoogtepunt was.

Een Tempeliers kruis wordt op het podium gegooid (naar verluidt van een fan) terwijl de energie op zijn hoogtepunt was tijdens het nummer ‘Hung Up’

Op precies hetzelfde moment (toevallig mijn kont) verscheen hetzelfde oude symbool op het scherm.

Kijk naar het kleine scherm achter Madonna

Madonna nadert ondertussen het ‘zegel van Solomon’ (de Ster van David), wederom oude symboliek, die toevallig centraal is geplaatst in het midden en aan het einde van het podium tussen de menigte. Ik verontschuldig me voor de beeldkwaliteit

De symbolische Madonna / Isis / Esther / Ishtar / Maria voor het zegel van Salomo (rechtsonder)

Vergeet niet dat de spirituele energie ook gericht is op de locatie en de opening`s ceremonie (wedergeboorte van de zon) van het evenement, en natuurlijk niet te vergeten de symbolische Zon Godin Madonna aan het eind van het evenement. Uiteraard ging dit Live Earth evenement de hele dag door en volgde het de Zon naar andere evenementen over de hele wereld de hele dag door. Het was een wereldwijd Zon ritueel.

Als je Live Earth gekeken hebt zul je gezien hebben dat de esoterische symboliek niet alleen voortdurend gebruikt werd gedurende het gehele evenement, maar dat het tot een hoogte punt kwam tijdens Madonna’s optreden? Bekijk aub zelf op de opnames en laat je eigen gedachten erover gaan. Het kan zeker geen toeval zijn dat een Tempeliers Kruis op het podium land op precies hetzelfde moment dat er een ander afgebeeld wordt op het scherm. Was het gepland? Als dat zo is, vraag jezelf dan af waarom.

Het is zeker ook toeval dat het oude zegel van Salomo (Sol betekent Zon) of de Ster van David een specifieke plaats kreeg, midden op het podium en precies vóór de symbolische ‘Esther’, die zowel het Christendom als het Jodendom representeert? (Het Tempeliers Kruis en de Ster van David)

Het luid schreeuwen van (Babylon – ik dacht dat ik zou ontvallen) …. Kom op waarheidszoekers wat wordt hier verdomme afgespeeld? Hoe lang laten we deze dingen onbetwist doorgaan, simpelweg omdat ze niet passen in onze gehersenspoelde leergang? Verdomme nog an toe … de timing dat deze flagrante symboliek werd weergeven had zo moeten zijn. Dit was geen onderdeel van de act en evenmin was het toeval dat er openlijk twee oude vlaggen getoond werden op precies het juiste moment, toen de sfeer op zijn hoogtepunt was. Er werd nog veel meer symboliek weergegeven op de schermen boven het podium die ik je nog niet eens genoemd heb. Het werd zo snel in flitsen afgebeeld dat het alleen maar gecreëerd en geproduceerd werd om ons onderbewustzijn te beïnvloeden.

Ik heb aangegeven in mijn Glastonbury artikel dat spirituele energie van de massa weggezogen wordt tijdens symbolische evenementen. Ik geloof dat het kluchtige Live Earth gewoon een misleidend ‘Zon Aanbidding`s’ ritueel was. De krachten achter dit evenement geven geen drol om de opwarming van de aarde. Het was gewoon weer een andere ‘Wham Bam dank u mevrouw “energie-winning ritueel vermomd als een liefdadigheid`s concert, net zoals Live 8 dat was.

De menigte wilde alleen maar hun ‘idolen’ en andere beroemdheden zien en de meerderheid van de artiesten verkregen zo gewoon meer publiciteit om hun verdere loopbaan te dienen. Ik geloof dat aan het eind van de dag de spirituele energie van miljoenen mensen van over de hele wereld verzameld werd van alle Live Earth concerten tezamen wat onze geestelijke slavernij onderschreef. We gaven wederom onze toestemming aan de multidimensionale wezens om over ons te kunnen heersen.

Ik ben er volledig van overtuigd dat Live Earth een drogreden was. En ik verbaas me elke keer weer dat keer op keer deze gebeurtenissen passeren zonder dat er enige serieuze vragen over worden gesteld.

Ik ben zo gek om te suggereren dat Live Earth een zonaanbidding`s ritueel was en de massa’s geleid werden als schapen om hun energieën weg te geven waarmee onze geestelijke slavernij werd onderschreven? Ja? Wat zijn dan de alternatieven op mijn inzichten mijn vrienden? Is het omdat de wil van Al Gore en verwende popsterren iets om de planeet geven? Kom op wordt wakker van het (Babylon) hardop te schreeuwen!

Zou het kunnen zijn dat de ego jagende menigte die helemaal geconditioneerd zijn tot het aanbidden van beroemdheden, en letterlijk baby`s zouden vertrappen om maar een glimp van hun favoriete idool op te kunnen vangen, geen drol om de planeet en de opwarming van de aarde geven? Nogmaals, voor het luid uit schreeuwen van, kom op, wordt wakker.

Zelfs enkele rockbands geven aan dat deze concerten in principe vol misleidende shit zitten. Roger Daltrey en The Artic Monkeys, om er een paar te noemen, hebben het in het openbaar uitgesproken maar zelfs zij beseffen nog steeds niet dat zelfs evenementen zoals Glastonbury ook ‘gebruikt’ worden voor dubieuze spirituele doelen.

Deze dubbelzinnige rituelen vinden al duizenden jaren lang plaats en de massa is dusdanig geprogrammeerd om eraan deel te nemen zonder er zelfs maar over na te denken. De tijd om te beginnen met denken is nu.

Ik heb genoeg gezegd in dit artikel. Ik dank je nederig voor je tijd. Ik heb geprobeerd je iets dieper mee te nemen dan alleen het spotten van een piramide of een oog tijdens deze evenementen die je zullen bedriegen totdat je ontwaakt om het geheel te kunnen zien. Ik geloof dat het tijd wordt dat je begint te beseffen dat al jou vijf zintuigen voortdurend gelijktijdig gemanipuleerd worden, en dat gebeurd al sinds je geboren bent en het zal weer gebeuren wanneer je opnieuw herboren wordt, tenzij je het lef hebt om volledig wakker te worden.

Kijkt u aub zelf naar het Live Earth-evenement. Hier is de link.
http://entimg.msn.com/i/ExperienceData/p1-7/us/x.htm?sh=LiveEarth&ep=le_london
Er is een paneel aan de linkerkant, gebruik die door te klikken op de artiest en het nummer.

De bovenstaande link werk bij mij niet.. Heb echter 2 andere stukjes gevonden, hierbeneden.
Om de rijzende Zon symboliek te zien klik op SOS All Star drummers.

Begin opkomst zon: 1.07 min zon op z`n hoogst: 3.17 min
Om de stenen pijlers te zien klik op Spinal Tap ‘Stonehenge’.

Ik stel voor dat je alle nummers van Madonna beluisterd om haar opmerkingen op te vangen, maar de finale is een Must See om te zien hoe de energie opgebouwd wordt. Als u geraakt bent door dit artikel, zie dan de info hier beneden.

Kan Love Reign O’er jullie allemaal.

Matthew Delooze 27/07/07


Ik schreef dit artikel om mijn boek te promoten …
Is It Me For A Moment? – Breaking The Serpent’s Spell
… het is nu te koop bij David Icke Boeken.

De link die verwees naar David Icke om de boeken van Matthew te kunnen bestellen werkte zoals gewoonlijk ook weer eens niet. Hier een werkende link, en ik weet het zeker, want ik heb ze inmiddels binnen. http://stores.lulu.com/matthewdelooze

Ik ga in het boek zeer diep in detail over hoe onze emoties werken om spirituele energie te creëren die vervolgens overgeheveld wordt door multidimensionale wezens. Ik deel je mede dat ik zonder jullie steun zal falen in mijn strijd om het naar buiten te brengen richting het publiek van wat ik weet dat waar is. Ik verwacht niet dat je boeken koopt die je jezelf niet kunt veroorloven om ze te kopen en ik weet maar al te goed dat de Slangen Cult de overgrote meerderheid van ons, ons hele leven lang straatarm houd. Ik heb wel het nederige verzoek aan je om mijn artikelen door te geven/sturen en mensen te informeren dat ik binnenkort een compleet draaiende website heb. Ik kan alleen maar doorgaan met jullie wil en jullie steun.

Dank je wel.
Matthew Delooze 27/07/07.

Originele artikel uit een Pdf bestand:
http://www.illuminati-news.com/pdf/LiveEarth.pdf

Klik hier voor de andere delen uit de reeks Matthew Delooze:
123456 –  8910111213

——————————————————————————

English Version

Matthew Delooze – You Say She’s A Virgin? The Fallacy of Live Earth London

Door: Matthew Delooze

Hello folks,

Having missed the Live Earth concerts myself I have decided to write this belated article based on the recordings made about the Live Earth concert in London that was presented on the net by my favourite email blocking company ‘MSN’.

I have been writing about festivals and the harvesting of spiritual energy for several years now. Indeed I still remember my spiritual download, beside-the-seaside, in 2004 at Morecambe.

Following further spiritual direction, after regaining some better understanding, I was able to write about Live 8 and Glastonbury Festival both in articles and in books. If you are new to this information I suggest you read this articlebefore you go any further

To those that already know me I say “let’s get on with the show”.

It has become obvious to me since my awakening in 1999 that the collection of spiritual energy in certain symbolic locations around the world is on the increase. The location used for the Live Earth concert in London is no exception. I point out that the new Wembley Stadium is rife with illuminati eye and arch symbolism. People also seem to forget that Wembley was on a par with events of 9/11 and was also a place where twin towers were ‘pulled’.

‘Pulled’. Twin Towers in London (Nothing new there then!)

The new Wembley rising from the ashes or should I say the Benben rising out of the watery chaos?

It is easy to point out the blatant symbolism behind the logos adopted by Live Earth. The one heading this very article is a typical example. The Sun and Phallic symbolism is so easy to spot now that most of you have had it pointed out to you for years by the likes of David Icke and others. The forums these days seem to be full of symbolism experts pointing out the statue of liberty etc as an illuminati monument.

This is all well and good but in my opinion it doesn’t stop there and no one is going to wake up by simply recognising a famous landmark. We need to start to look deeper in my opinion. Now is the time to start doing so because we haven’t even scratched the surface yet. The forces that rule this world are not going to be shaken by people just because they can recognise a crappy symbolic monument built by their puppets. This is simply because they will just replace it with one that you cannot recognise and indeed they will still carry on using the ones you have already failed to recognise and therefore continue to surrender your spiritual power to. Or do you think you know of them all because of the info supplied by the biggest forum gossips or the jazziest looking websites? Please think again if you do because I assure you that we are dealing with a very deceptive awareness that is operating on a far higher level of consciousness than the dumbed down human race is. I say that with sincerity.

Dozy Dick to Dizzy Doris whilst looking at the London Eye.…..

…OoooH look Doris there’s another of them there ‘Hill-hum-in-hatty’ monuments that those nutty conspiracy theorists talk about. Glad I recognised it Doris…..that will put an end to the dastardly reptilian agenda for sure, let’s go for a cup of tea and a slice of currant cake now and forget all about it’…

It’s time to start looking deeper if you want break free and the Live Earth concert events may, unknowingly to the organisers, provide a few good examples and triggers for you, despite the effort to steal your energy. I will point out what I saw on a slightly deeper level at the London event in the hope it helps a few of you out there click on to what goes on right under our noses, but our own enforced stupidity fails to notice.

When these events take place it is not just the visual symbolism on stage that matters. Far from it. The naming of groups/performers and titles and lyrics of songs also plays a very major part on a spiritual level. Whilst our five sense reality concentrates on the celebrities and we prance around to lyrics and music we can’t see that a massive deception is taking place.

The simplest way I can show you these things is to show you some images from the concert and point out both the visual AND the audio symbolism to you in the hope that you will research things for yourself. You will need to grasp the idea that The Serpent Cult can deliver a double whammy on you and mesmerise your emotional feelings and control your physical actions. This will affect your emotional state and lead you into surrendering your spiritual energy to the powers that created the visual symbolism that is backed up with cryptic and symbolic audio terminology.

Let’s start with the opening scene at Live Earth London. I will provide a link to the event later for you to check what I am saying. Indeed I highly recommend that you at least watch the scenes I mention as they are the parts that I believe you can grasp and understand on a five sense level.

The event opens with the ‘SOS All Stars: Drummers’. Believe me there is nothing going on in this opening event that will save your soul or yourself. It is a very blatant Sun worship ritual. The powerful beat of the drums make people alert, just like fireworks do on New Years Eve, and whilst this is going on there are graphic images of the rising sun (rebirth) being displayed on the screens on stage. Once the Sun is in its full glory images of the world’s creation are shown. ‘Let there be light’ sort of thing. Here are a couple of still images from the concert showing the birth of the Sun. Look… Can you see what I mean?

The opening ceremony at Live Earth. The birth of The Sun. (Sun Rising) The crowd witness it and then they applaud and cheer

The Sun is now fully risen. The crowd at the venue and all those watching worldwide are now deceived into taking part in a Sun (Serpent) Worship Ritual in the guise of watching a concert IMO

Ok? Coincidence is it? Well the next act to perform is a little bit more of a coincidence. Yes folks it is ‘Genesis’. Let there be light again eh? I realise this seems comical but I try to point out in my articles and especially my new book that the Serpent Cult, reptilians, love taking the piss out of us apes. Here are a couple of symbolic pictures of ‘Genesis’ at the venue. One showing the planet Earth on screen and the other showing the ‘BA’ London Eye on screen.‘

‘Turn it on again’. Genesis: Let There Be Light

‘Land of confusion’ by Genesis, order out of chaos. The rising Benben. The London Eye

I have pointed out in many articles that the London Eye (big wheel) is symbolic of the rising Benben and the Sun and it is used in most festivals. Obviously I received a bit of stick when I first started talking about these things but is it starting to click with you now? I bloody well hope so because my wife thinks I have developed a fetish for Ferris wheels!

Maybe it is just a coincidence again eh? Genesis sings ‘Turn it on again’ (clever reference to sun rebirth) and ‘Land of confusion’ (clever reference to ‘order out of chaos’). This is a very good example of visual symbolism and symbolic audio terminology being used together to mesmerise you and soften you up subconsciously for you to unknowingly give up your energy. The vast majority of artists don’t know what is going on either.

Anyway there are several other symbolic references to lights and eyes both on and off stage at the event. I cannot possibly mention them all and some details go very deep but I will mention Razorlight- In the morning, Corrine Bailey Rae (Ray) – Mercy Mercy Me as simple food for thought. Other bands also performed that emphasised symbolic eyes both in lyrics and in the actual names of the acts.

David Gray also took my attention with his song ‘Babylon’. This song is a classic example where there is no obvious connection with the word Babylon in context with the other lyrics of the song. I have asked a lot of people why they happily sing along with ‘Babylon’. They haven’t got a bloody clue. Can anyone tell me what the word ‘Babylon’ has to do with this song then I can pass it on to the sheep that blindly sing along to it with eyes like a learned poet?

Could it be that people who slip symbolic words into songs get famous? Ask Robbie Williams. If you watch the recorded event, look at the crowd singing and blindly dancing along with ‘Babylon’…… For ‘crying out loud’ wake up! Ask yourself now why people blindly do such things? If Robbie Williams wrote a song containing a chorus about dog shit I can imagine the crowd blindly singing along with it at a concert……

To the sound of ‘Sailing’ (Rod Stewart)
We are Dog Shit ..We are Dog Shit
We haven’t a clue what is going on
We are hypnotised.. We are Hypnotised
And we never will be free.

I realise that example may seem a bit harsh but it is a very accurate description of what we are really doing at the hands of the Serpent Cult and we blindly endorse our spiritual enslavement by being conned into going along with Sun worship rituals. It is so easy for us to surrender to a talented artist and loose ourselves in the lyrics and music of their songs. That is why the Serpent Cult control the music industry, they get mostly unknowing talented artists to attract our emotional respect towards their occult symbolism and terminology.

Anyways let us move on and look at the performance by ‘Spinal Tap’ that happens halfway through the Live Earth event. This group is supposed to be a spoof band. They reunited just to do the concert. http://en.wikipedia.org/wiki/Spinal_Tap

Spinal Tap… a classic example of Serpent Cult puppets

It would be another coincidence if this band also did Sun worship stuff on stage wouldn’t it? Obviously symbolism can be easily hidden within their comedy can’t it? I can only suggest you look at the Spinal Tap performance and try to look beyond the comedy side of things. It is really not that hard to do as Spinal Tap are not even funny. If you do watch the clip please note that two stone towers are placed on stage.

Spinal Tap singing ‘Stonehenge’. Comedy? Or an occult sun ritual? I’m not laughing

To the crowd this is just suppose to be cheap props representing ‘Stonehenge’ and the ‘top stone’ doesn’t appears on time so only the two pillars are used to carry out a ritual instead. (Nice one Mr Gore) It is obvious to me that the top stone was meant to be missing all along despite the pathetic acting (watch the recording yourself). Here are a couple of clips but I strongly suggest you see the performance (link at the end of this article)

The twin stone pillars placed on stage at Wembley to the song Stonehenge

Ring any bells?

The top stone arrives far too late…..all staged of course

I assure you that this performance is part of a sun worship ritual despite the spoof scenario.

Let us move on to the end of the concert. Madonna. Basically apart from the announcement at the beginning of the concert everything was leading up to Madonna’s performance. I don’t need to point out to seasoned researcher that Madonna is an illuminati puppet through and through. She literally is and has always been ‘walking symbolism’.

Bright threads. I bet she didn’t get those robes on eBay

It is debatable if Madonna is aware of what she is doing or she is just ego running riot. The symbolism used at the end of the Live Earth concert in London was intense and delivered very, very fast. Billions of people went along with the symbolism being thrown at them without having the slightest clue what was really going on. I cannot explain it all to you in this article but I can and will explain some important parts.

First of all let us look at the name ‘Madonna’. I believe Madonna is the symbolic Isis, a sun deity and symbolic Virgin/Queen/Mother of the world. Madonna simply means ‘Our Lady’ but our lady represents all goddesses doesn’t she? I also remind people that Big Ben (the world’s time) is dedicated to Queen Isis and her namesakes (see my book The Stars Are Falling).

Time goes by… so slowly

What do you see?

I believe Madonna is being used by multidimensional beings to act as a symbolic energy extractor. In other words when energy is directed at Madonna it goes to the multidimensional beings that rule this world because Madonna is a puppet/agent for them. When we show respect to Madonna we are showing respect to what Madonna really represents and that is the Sun Deities that represent the Serpent. The Serpent is representative of reptilian alien beings, as I have said all along.

Madonna has also officially taken on the name of the ancient goddess Esther. http://www.abc.net.au/news/newsitems/200406/s1135561.htm or Ishtar.

Esther is linked to Christianity (Serpent Cult), Judaism (Serpent Cult) and Islam (Serpent Cult) basically Ishtar/Esther is another word for Isis and so is Madonna. So basically Madonna is symbolically representing all the so- called different religions in one go. Is this clear?

I have mentioned many times that concerts and festivals are used to extract emotional respect and acceptance from the audience, whether that is a live audience or an audience listening or watching through all the other media services. Madonna basically demanded respect at the Live Earth event. First of all she deceptively collected emotional respect by singing ‘Hey You’. She then moved on to raise the level of spirit slightly by singing Ray of Light (Ra).

I quote Madonna just before she sang ‘Ray of Light’ (another coincidence eh?)

Quote “Right now I don’t want anyone saving up their energy, I want you ALL to give it up now”. “I want to see you all jump up and down”. “Come on you mother-fuckers”.

Madonna then moved on to ‘La Isla Bonita’ again increasing the atmosphere leading up to the finale, where she sang ‘Hung Up’ and before that she makes another reference to Amen Ra. The crowd is at its highest point of excitement during the song ‘Hung Up’. The mass energy is at its peak. Madonna has got them all going. Time goes by so slowly. Those with knowledge of music and those old enough to remember will know that ‘Hung Up’ uses the same music melody as ABBA’s song ‘Gimme Gimme’. This is no coincidence.

The tune is very, very, hypnotic and you are meant to realise that the tune is linked to ABBA. It is not a rip off by Madonna, she has not stolen the tune, its simply part of the ritual. It is the audio part of the ritual that simply mingles in with the visual part of the ritual. This is because the ‘BA’ has to be subconsciously recognised at the ritual event. Just like the BA has to be recognised in the London Eye. This is what I meant when I said we have to start looking deeper. We need to raise our levels of awareness to be able to see just what we are spiritually accepting and endorsing. The Serpent wants to keep you dumbed down so you can’t see these things. The Serpent wants you to stop looking deeper and it will make it very difficult for you to do so. You are programmed, under a spell, to dismiss information like this, especially if it’s too much trouble for your head. I am trying to start to break the spell you are under.

BA = Meaning: The word ba is usually translated as “soul” or “spirit”. However, ba is probably better translated as “spiritual manifestation.” Also known as a “double”

The name of the pop group ABBA really means double or soul. Indeed Abba the group used to use this symbol below. Or should I say the Serpent Cult controlled music industry made them use this symbol.

So the ‘musical’ tunes used by ‘ABBA’ are the officially accepted symbolic tunes of the BA or double (spiritual manifestation) and have been unknowingly accepted as such by the mass consciousness of the human race. That is why an ABBA tune has been mixed into the song of Madonna (Esther/Ishtar/Mary/Isis). It is for its spiritual symbolic reasons that will be used at events and symbolic concerts. Again the modern day music industry is completely controlled by the Serpent Cult and artists are unknowingly conned into creating sun symbolism within their work that in turn get us to unknowingly worship Deities connected to the Sun. When we do this we literally become spiritual slaves to the force we have surrendered to through deception.

ABBA is also an ancient term in Hebrew for ‘Father’ so is it just another coincidence that Madonna who calls herself Esther in Hebrew also uses symbolic ‘ABBA’ music in her song? You have to dig deep to see what is going on, please don’t give up. The human race is too dumbed down to see what is really going on. I am not calling you stupid I am saying we all had our true awareness removed. It is time to get it back. Do you really want it back or do you want to stay on your knees? The choice is entirely yours.

Going back to the Madonna performance, once she had the whole of Wembley rocking and millions of others watching on TV etc., esoteric symbolism was flashed very quickly around on the screen, on stage and in the audience. The crowd’s energy had been whipped up by the virgin…Madonna/Isis/Esther/Ishtar/Mary… and when it reached a peak, with the audience literally worshipping Madonna, spiritual energy was being released. It was not only released to feed the Madonna but it was also released to the symbolism that Madonna promoted. Although the symbolism was hardly noticeable on a five sense level I will assure you that the symbolism was taken in by everyone on a subconscious level.

When spiritual energy is released it takes on a different form and can energise things in a very different way than say ‘gas in an oven’ does. The energy released can actually feed the creators of the symbolism present at the said event at the time.

If you look at the stills below I will point out a small example of the symbolism being directed into the collective subconscious of the viewers whilst production of their spiritual energy, through emotional excitement, was at its peak.

A Knight Templar cross is thrown on stage in a heap (allegedly from a fan) whilst the energy was at its highest during the song ‘Hung Up’

At the very same time (coincidently my arse) the same ancient symbol appeared on the screen.
Look at the narrow screen behind Madonna

Madonna then approaches the ‘Seal of Solomon’ (Star of David), ancient symbolism again, which coincidently is placed centre stage in the crowd. Look dead centre of the still. I apologise for picture quality

The symbolic Madonna /Isis/ Esther/Ishtar/Mary in front of the Seal of Solomon (bottom right corner)

Please don’t forget that the spiritual energy has also been directed at the location and the opening (Sun rebirth) ceremony of the event, not to mention the symbolic Sun Goddess Madonna at the end of the event. Obviously this Live Earth event went on all day long and followed the Sun to other events around the globe all day long too. It was a global sun ritual.

If you watched Live Earth you will see that esoteric symbolism was not only constantly being used throughout the event but it came to a sharp head during Madonna’s performance? Please watch the recording yourself and make your own mind up. Surely a Templar Cross landing on stage at the very moment another one is flashed on the screen cannot be a coincidence. Was it planned? If so ask yourself why.

Is it also coincidence that an ancient seal of Solomon (Sol means Sun) or the Star of David was also given a prime position, centre stage, in front of the Symbolic ‘Esther’ who represents both Christianity and Judaism? (The Templar Cross and the Star of David)

For crying out loud (Babylon – thought I’d slip that in)…. come on truth seekers just what the hell is going on here? How long are we going to let these things go on unchallenged simply because they don’t fit in with our brainwashing state education? Fookin hell… the timing whilst displaying this flag symbolism was spot on. This was not an act nor was it coincidental that two ancient flags were openly displayed at exactly the right time, when the atmosphere was at its peak. There was also a lot more symbolism being displayed on the screens on the stage that I have not even mentioned to you. It was being flashed so fast that it could only have been created and produced to affect our subconscious.

I have mentioned in my Glastonbury article that spiritual energy is being sucked out of the masses at symbolic events. I believe the farcical Live Earth was just another deceptive ‘Sun Worship’ ritual. The powers behind this event don’t give a monkey’s toss about global warming. It was simply another ‘wham bam thank you ma’am’ energy extraction ritual disguised as a charity or an awareness concert, just like Live 8 was.

The crowd only wanted to see their ‘idols’ and other celebrities and the majority of artists were simply getting publicity to further serve their careers. At the end of the day I believe mass spiritual energy was extracted from millions of people around the globe at all the Live Earth concerts and it endorsed our spiritual enslavement. We again gave our permission for multidimensional beings to rule over us.

I am totally convinced that Live Earth was a fallacy. I am amazed that time and time again these events are coming to pass without any serious questions being raised.

Am I so crazy to suggest that Live Earth was a Sun Worship ritual and the masses were led like sheep to give their energies away and endorse our spiritual enslavement? Yes? What are the alternatives to my comments then my friends? Is it that the likes of Al Gore and pampered pop stars actually give a fuck about the planet? Come on wake up for crying (Babylon) out loud!

Could it be that the ego chasing crowds who are totally conditioned to worship celebrities, and would literally trample on babies just to get a glimpse of their favourite idol, give a monkey’s toss about the planet and global warming? Again, for crying out loud, come on, wake up.

Even a few rock bands are clicking on that these concerts are basically full of deceptive shit. Roger Daltrey and The Artic Monkeys, to name a couple, have publicly spoken out yet even they still fail to realise that even events like Glastonbury are also being ‘used’ for dubious spiritual means.

These ambiguous rituals have been going on for thousands of years and the masses are programmed to take part in them without even thinking about it. The time to start thinking is now.

I have said enough in this article. I humbly thank you for your time. I have tried to take you a little deeper than just spotting a pyramid or an eye at these events and deceiving yourself that you are awake to it all. I believe you need to start to realise that all of your five senses are constantly being manipulated at the same time, and they have been since you were born and will be when you are born again, unless you have the guts to fully wake up.

Please look at the Live Earth event yourself. Here is the link.
http://entimg.msn.com/i/ExperienceData/p1-7/us/x.htm?sh=LiveEarth&ep=le_london
There is a panel on the left hand side please use it click on the relevant artists and song.

The link above does not work for me .. Have, however, two other pieces found below.
To see the Rising Sun symbolism click SOS All Star drummers.

Sun rise: 1.07 min – highest Sun: 3.17 min
To see the stone pillars click Spinal Tap ‘Stonehenge’.

I suggest you watch all of Madonna’s songs to catch her comments but the finale is a must to see the build up of energy. If you connected with this article then please see the info below.

Kan Love Reign O’er jullie allemaal.

Matthew Delooze 27/07/07


I wrote this article to promote my book…
Is It Me For A Moment? – Breaking The Serpent’s Spell
…it is now on sale at David Icke Books.

The link that was referring to David Icke`s website did not work, but here is another: http://stores.lulu.com/matthewdelooze

I go into great detail in the book about how our emotions are exploited to create spiritual energy which is then siphoned off by multidimensional beings. I inform you that without your support I will fail in my quest to get out to the public what I know to be true. I don’t expect you to buy books that you cannot afford and I know only too well that the Serpent Cult keeps the vast majority of us totally piss poor throughout our lives. I do though humbly ask you to pass on my articles and inform people that I will have a website, with a headlines page, up and running soon. I can only carry on with your will and your support.

Thank You.
Matthew Delooze 27/07/07.

Originele artikel uit een Pdf bestand:
http://www.illuminati-news.com/pdf/LiveEarth.pdf

Click here for the other parts from Matthew Delooze:
123456 –  8910111213

Dit bericht is geplaatst in Matthew Delooze. Bookmark de permalink.

6 reacties op Matthew Delooze (7) – (Eng + NL) You Say She’s A Virgin? The Fallacy of Live Earth London

 1. tjen schreef:

  Matthew delooze on Radio Toward the Light

  Encounters with spirit entities

  The end, view in the afterlife, the tunnel, monks, min 0:07:00

  More research on the NDE, ‘when I was younger and now’, min 0:17:00

  Drinking ayahuasca, receiving spiritual messages, min 0:21:00

  To be dumbed down, understanding reality, min 0:24:00

  Moving from one dimension to another, min 0:28:00

  The food we take, spiritual awareness, min 0:31:00

  Near Dead Experiences & halucinations, min 0:33:00

  To be unaware here and in the other dimension and to directed back, the programming, the matrix, min 0:37:00

  Being programmed to obey, min 0:39:00

  To break out of the matrix, being reincarnated by ingorance, min 0:41:00

  The system of control and programming, min 0:42:00

  Why we are dumbed down, min 0:57:00

  http://www.youtube.com/watch?v=sRQ7GXFo7iU

  http://www.oneballmedia.com/

  Ascent of the Blessed

  http://en.wikipedia.org/wiki/Ascent_of_the_Blessed

  Palazza Ducale, Location/Streetview/Photos – Google Maps

  45.433643,12.34049

  Museo/Basilica Sao Marco

  45.434593,12.339377

  Check ‘Fishers of Men’

  http://www.stainedglasscanada.ca/image.php?image=5400

  http://www.saintjamescollege.org/TLC-Ordination.html

  http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kilmore_Quay_St_Peter's_Church_Window_I_Shall_Make_You_Fishers_of_Men_2010_09_27.jpg

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/FishersOfMen.jpg

  http://en.wikipedia.org/wiki/Matthew_4:19

  http://nwbible.files.wordpress.com/2011/03/4804167810_2c168d04e8_o.jpg

  http://images-cdn01.associatedcontent.com/image/A4180/41800/300_41800.jpg

  http://www.flickr.com/photos/12513975@N03/6192617322/in/photostream/

  Ark of the Covenant

  http://dvorahcurtis.com/Full-Tmbs/Paintings/Ark_of_the_covenantFULL.jpg

 2. Pingback: Matthew Delooze (10) Diana: Kunt u mijn ware ik zien? | Olympic Zion

 3. Occult secrets dutch dance
  http://www.youtube.com/watch?v=9CUKPCGnqiw

  Illuminati tv spots Dutch – UFO Attack , Venus project
  http://www.youtube.com/watch?v=Y6JaKWpfjQY

 4. Matthew Delooze is back!

  I have the honor to announce you that I have just received an email from Matthew, saying that he is back online. A brand new article and a brief explanation of his situation and how he intends to proceed.

  Enjoy!

  Matthew & The Near Future Delooze

  and

  The Rain Bow Gate

  http://matthewdelooze.blogspot.com/

 5. Pingback: BOINNK!!! | Het UUR van de Waarheid, een dertien-tal artikelen vertaald door René Voogt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *