Matthew Delooze (10) – (NL) Diana: Kunt u mijn ware ik zien?

Click here for the English Version versie

Matthew Delooze – Diana: Kunt u mijn ware ik zien?

Het grootste Spirituele Energie Bedrog van de 20e Eeuw

Door: Matthew Delooze

05 – Febr – 2009

(Vrij vertaald René Voogt)

Laat me je vertellen ‘over de manier waarop ze keek
De manier waarop ze handelde en de kleur van haar haren
Haar stem was zacht en koel
Haar ogen waren helder en duidelijk
Maar ze is er niet
Van het nummer: She’s Not There van The Zombies

Matthew Delooze,

Voor de mensen die niet bekend zijn met mijn werk. Stel ik voor dat je eerst de andere delen leest alvorens verder te gaan met dit artikel. Ik draag dit artikel op tot de goedgelovige massa’s van deze wereld. Ik draag het op aan de onschuldige families, de vaders, de moeders, de Zonen en dochters die het slachtoffer werden van een agenda die veel pijn veroorzaakte, en klaar gespeeld werd door manipulatie van hun geest in het collectieve bewustzijn van het menselijk ras. Op een dag zal het bedrog dat ons leven controleert onthuld worden, er zal echter geen overwinnende “Ridder van Licht” zijn nog zullen er verslagen “Ridders van het Duister” zijn, er zal enkel nog maar de waarheid zijn. De waarheid bestaat niet uit enkel maar één kleur. De waarheid omvat alle kleuren. Op de dag dat we alle kleuren kunnen zien zullen alle tranen stoppen en zullen we uiteindelijk ‘weer’ weten wie we werkelijk zijn …

Hallo collega waarheid-zoekers (Leuk je weer te zien – aangenaam je weer te zien)

Eindelijk heb ik tijd kunnen vinden om te beginnen met het toevoegen van de lijst met artikels geschreven door Matthew Delooze. Met deze heb ik een aantal maanden gewacht met schrijven gewoon omdat, ik denk dat het voor sommigen van ons een aantal wegen voor in de toekomst zouden kunnen openen die een vorm kunnen zijn bij het helpen verwijderen van de bagage uit onze geest. Tegen die mensen die iets voelen en zien in de informatie die ik aanbied zal ik zeggen, verlies niet je geloof ongeacht hoe de dingen soms ook lijken. Het ontwaken uit de hypnose van de “Slangen Cult” ligt op een zelfde lijn als het proberen te stoppen van een zware verslaving van een krachtige drug. Je zult de ene minuut super opgewekt zijn terwijl je de volgende minuut erg down kunt zijn. Je zult lijden. Je bent letterlijk een voedingsbron, en degene die boven je staan (elite) willen dat je hen blijft voeden. Voor de Slangen Cult staan wij gewoon op één lijn met vee, dus om uit die boerderij te kunnen ontsnappen moeten we een aantal gesloten deuren, elektrische hekken, stenen muren en de vele wildroosters doorbreken. Onze hoeven zullen pijn doen bij elke stap die we zetten. Het zal veel gemakkelijker zijn om terug te keren naar de stal om uw melk af te dragen. Ik zie inderdaad elke dag de ontwaakte onder ons terug rennen naar hun comfortabele stal met name wanneer hun bankrekening of hun lafheid hen dat vertelt.

Ik heb de informatie die ik met jullie ga delen al eens eerder aangehaald op het bijna wereldberoemde ‘Brighton 59ers’ in Rottingdean in oktober 2008.  Ik wil ook vermelden dat ik geboekt ben voor een kleine lezing in Blackpool (St Annes) op 28 maart op de “Britse Internationale Onderzoek Conferentie”. Dus als iemand van jullie wil komen bezoek dan deze website voor de details. Ik geef een korte toespraak over “geboorte tot de dood, en van de dood tot de geboorte”. Mocht je geneigd zijn om tomaten naar me te komen gooien voel je dan vrij om dat komen doen, zolang ze maar niet ingeblikt zijn dan vind ik het best.

Ik heb in de vorige artikelen vermeld dat ik denk dat we onze geest nog verder moeten openen om de dingen vanuit een ander perspectief te kunnen zien. Dit betekent niet, dat we nog meer rommel moeten toevoegen aan de hypocriete samenzwering`s gemeenschappen. Het is erg gemakkelijk om te spreken over corrupte regeringen en hypocriete religies. Het is makkelijk om te demonstreren en te tieren rondom overheid`s gebouwen. Ik weet het omdat ik het zelf gedaan heb. En ik denk dat het mijn intuïtie, in de jaren `80 was, die me vertelde dat de enige manier om gerechtigheid te vinden voor de werkende klasse, zou zijn doormiddel van demonstraties en vakbewegingen, etc.

Ik realiseer me nu dat mijn intuïtie het ‘fout’ had maar het was slechts een ‘fout’ zoals ik het zie vanuit het “5e bewustzijnsniveau”. Ik zeg nu tegen mezelf, hoe kon dit zo zijn? Ik predik ‘tot iedereen, als prediken het juiste woord ervoor is, dat ze altijd hun intuïtie moeten volgen. Verander ik hier nu van mijn mening over de eerste fundamentele regel van het spiritisme, ‘Volg je intuïtie’, denk ik dan bij mezelf? Nee, dat doe ik niet. Wat ik wil zeggen is dat onze intuïtie ons mee zal nemen naar een plek die prettig voelt om te kunnen accepteren als zijnde een leer plek voor ons op dat moment, maar het is niet noodzakelijk een plek waar de waarheid de waarheid is, het is slechts een opstap naar de waarheid. Je intuïtie zal het toestaan om te geloven dat je een kern van waarheid hebt, maar je intuïtie, je spirituele richting zoals je wilt, laat het je alleen comfortabel aanvoelen bij de informatie die je nodig hebt om op te nemen. Met andere woorden: je intuïtie zal je leiden tot dingen die niet noodzakelijkerwijs waar zijn, maar het zijn dingen die de waarheid makkelijker te verkroppen zullen maken voor op een later tijdstip.

Dat is waar ik wil beginnen met dit artikel, dan wel op een later tijdstip zoals je wilt want het is nu elf en een half jaar geleden sinds de ‘dood’ van Prinses Diana. Is dat lang genoeg voordat  u verpletterd zult worden met de waarheid? Het is ook zeven en een half jaar sinds de aanslagen van 9 / 11. Ik heb nooit eerder iets geschreven over deze beide gevallen.

Zou het niet gek klinken als ik je vertel dat ik al informatie bezat over deze beide evenementen in `95 / 96? Ik veronderstel dat het voor mij gemakkelijk was geweest om dat in 2009 te beweren en ik besef dat ik een leugenaar zal lijken te zijn voor de overgrote meerderheid van de mensen om het toch te doen. Na dat gezegd te hebben zag ik geen enkel voordeel voor het claimen van deze dingen, maar blijf maar geloven als je denkt dat ik erover lieg als je dat wilt, maar ik wist van een 9 / 11 gebeurtenis en een soortgelijke ‘dood van een prinses’ als Diana in 1996 , jaren voordat ze daadwerkelijk gebeurden, en dat was een onderdeel van mijn ontwaking`s proces.

Zullen we beginnen met prinses Diana? Ik moet zeggen dat David Icke zeer goed werk verricht heeft, zoals hij altijd doet, met zijn uitleg rond de situatie van de dood van Prinses Diana. Met het meeste wat ik gehoord heb van de interpretatie van David ben ik het mee eens. Ik heb echter niet “The Biggest Secret” gelezen. Ik weet zeker dat de meeste van jullie op de hoogte zullen zijn over David`s kijk rondom Diana van enkele jaren geleden.

Maar goed laten we beginnen?

Ik denk dat je naar zeer afgelegen gebieden zult moeten reizen om op deze wereld mensen te kunnen vinden die prinses Diana niet kenden. Ze was de verlegen en mooie jonge dame die met haar eigen droomprins in het huwelijksbootje zou treden, zo was het toch? Deze charmante prins was, zoals u weet, een lid van “de Slangen Cult” Charles Windsor.

Waarschijnlijk de beroemdste foto van Charles en Diana

De “Slangen Cult” heeft over de gehele wereld een enorme publiciteitscampagne losgelaten betreffende Diana en Charles. Ik herinner me in het begin van de jaren `80 dat je niets meer kon kopen zonder dat erop vermeld stond dat ‘Diana & Charles gingen trouwen’. Je kon letterlijk niet eens je **** schoonvegen zonder dat er een foto van Charles & Diana op stond. De markten en winkels hielden een ware veldslag om de goedkope pennen, potloden, boeken, kopjes, mokken, borden, horloges etc, etc, etc. aan de man te brengen. Sterker nog alle kleine schoolmeisjes hadden zelfs plastic broodtrommeltje en tassen van “Princess Di”. En ik weet zeker dat Colin Fry ook een Lady Di handtas had!

 

 

 

 

 


 

 

Slechts een aantal van de junk objecten die beschikbaar waren

De reden voor deze massale publiciteit stunt, dames en heren, was simpelweg omdat de Slangen Cult de massa nodig had om zich te kunnen koppelen aan het emotionele en spirituele niveau van Diana. Charles zat al aangesloten op het collectieve bewustzijn, maar de Slangen Cult had de volledige massa nodig om volledig verbonden te zijn met Diana, omdat ze wisten dat ze jaren later geofferd zou worden.

De Slangen Cult had het collectieve bewustzijn nodig om zich te kunnen binden met Diana om zo het ritueel, vanuit hun oogpunt, succesvol te kunnen maken. Laat me dit heel duidelijk maken aan u allen. ‘De Slangen Cult heeft het PR-werk voor Diana verricht, het was niet Diana zelf’

De Slangen Cult trok alle trucjes uit de kast om mensen uit alle lagen van de maatschappij aan te trekken die Diana liefdevol respecteerden. Ja zelfs degene die anti-koningshuis waren en gebruikelijk gezegd zouden hebben dat ze de “koninklijke familie”, los van Diana zouden haten. Diana werd werkelijk omgetoverd tot een schitterende dame toch? Waarschijnlijk krijg ik een vuistslag op m`n neus als ik iets anders zou zeggen hè?

Er zijn miljoenen goede mensen die zich zeer diep spiritueel verbonden voelen met Diana, en ik begrijp waarom, maar het is mijn werk om je te vertellen dat dit gewoon een onderdeel van de totale zwendel was. Ik krijg al het vuile werk. Dus mensen laat ik maar beginnen zodat we verder komen. Diana was gewoon een andere afgevaardigde van de Slangen Cult en zij was hier om te helpen ons tot “slaaf” te maken net zoals mijn vriend Popey en de rest van de geheime heersers dat doen. Diana was een rattenvanger net zoals Popey en de rest van de marionetten.

We werden allemaal “zo gemaakt” om ons emotioneel te voelen over Diana, maar ik ben bang dat het allemaal onderdeel van een plan was vanaf de eerste dag. Oh en ik weet zeker dat er onderzoekers zijn die zullen beweren, wat hun goed recht is, dat Diana hier juist was om ons wakker te schudden en ons gewoon de gelegenheid wilde geven om de moordenaars en leugenaars die echt bestaan binnen het bestel van de Koninklijke familie te kunnen doorzien? Het zal overduidelijk hun fanclub en inkomen ondersteunen als ze Diana’s fans bevredigen door te beweren dat ze juist kwam om de massa te wekken door de wereld te laten zien dat juist de royals haar naar voren schoven en er geen aanspraak gemaakt kon worden dat ze hier eigenlijk was om ‘hen’ te helpen ons tot slaaf te maken.

Maar kom op mensen wisten we niet al dat het koningshuis uit moordenaars bestond? *********** Henry de Achtste “hakte” de bloedige hoofden van zijn echtgenotes af, gewoon op straat in het openbaar, dus als je jezelf niet realiseert dat de Koninklijke bloedlijn vol zit met sadistische moordenaars, wat kan ik dan nog zeggen? Wat? Je denk dat de slangen bloedlijn hun persoonlijkheidskenmerken veranderd heeft hè? Luister … Ik ben niet hier om een horde fans naar de mond te praten, noch verlang ik geld, ik vertel je dus de waarheid wanneer ik zeg dat ‘de Royals altijd al incestueuze leugenaars en moordenaars zijn geweest, en dat Diana was, en nog steeds een lid is van diezelfde club”.

Diana was 100% van de Slangen bloedlijn en voor zover ik weet droeg haar lichaam geen goedaardige ziel. Ik ga de fans van Diana niet vertellen dat Diana onschuldig was, dat is gewoon wat je denkt, ik ben een toffe kerel, en ik ben hier om u te vertellen dat ze er tot aan haar nek toe in zat. Ze is 100% afkomstig van de Slangen Cult.

Diana was 100% van de Slangen Cult: zowel de Bloedlijn als de Ziel.

De Royals / Illuminati zijn ingewijd tot hogere niveaus van spirituele inzichten ten opzichte van ons en hun gedrag wordt gebaseerd op dat begrip.

Ik moet iets aan je over zien te brengen voordat we verder gaan. Ik heb het eerder al vermeld. Onze bedriegende ‘heersers’ reïncarneren continu in ‘deze wereld” op bevoorrechte of machtige posities. Ze zijn ‘voorbestemd’ als je wilt voor het uitvoeren van bepaalde acties die een multi-dimensionale kracht zullen helpen om de totale controle te verkrijgen over het menselijk ras. Ze zullen worden uitgerust met de valsheid en / of persoonlijkheid die zij nodig hebben om hun taken uit te kunnen voeren voor deze multi-dimensionale kracht (lagere vierde reptielen of wat je er maar van wenst te denken) en zodat ze over ons kunnen blijven heersen hebben ze onze geestelijk energie als toestemming nodig om dit te kunnen doen. Zij hebben behoefte aan onze emotionele vrije wil, ze hebben onze aanvaarding nodig, zij hebben een teken van respect van ons nodig dat hen in staat stelt om over ons te heersen. Deze gereïncarneerde leden van de Slangen Cult ‘, zoals Diana, hebben soms geen idee (leidraad), op een 5e bewustzijnsniveau, over wat ze hier doen. De levensomstandigheden van het luxe leven op een 5e bewustzijnsniveau kan makkelijk elke zweem van het spiritueel noodlot camoufleren en zij, net als jij, hebben er totaal geen idee van dat ze een verstomde gevangene op een 5e bewustzijnsniveau in deze wereld zijn. Maar hoe dan ook, jij denkt dat jij en je geest vrij zijn of niet?

Soms worden agenten werkzaam voor de Slangen Cult ook onderworpen aan hetzelfde vervlakking`s proces als dat wij hebben moeten ondergaan. Maar onder de oppervlakte zit een kracht, die binnenin hen, ervoor zal zorgen dat de wensen van de Slangen Cult uitgevoerd zullen worden.

Ik weet niet of Diana wist wie zij was of wie ze werkelijk vertegenwoordigde, maar ik weet wel dat ze de valsheid meekreeg en natuurlijk de middelen om ‘de harten en geesten te kunnen winnen’. De Slangen Cult schrijft de scenario`s, die uitgevoerd dienen te worden door hun agenten in deze wereld, in de lagere vierde wereld en hun cast lijst (personen) is opgebouwd uit zeer misleidende entiteiten en ze zijn verdomde goed in wat ze doen. De Slangen Cult laat dingen in deze wereld gebeuren die het mogelijk maken dat het opgestelde script zal geschieden. Diana was een bereidwillige agent die gestuurd werd om deel te nemen aan een offerritueel, ze was geen engel van het licht, noch werd ze als undercover koekoek ziel gestuurd om mensen te wekken. Het droevige ritueel wordt continu herhaald in een tijd loop situatie en het betreft meestal dezelfde deelnemers die het uit moeten voeren. Het is gewoon onderdeel van de agenda om de mensheid totaal tot slaaf te maken.

Diana voerde veel rituelen uit, zoals de rest van de Slangen Cult het doet, en recht onder onze neus.

Ik heb vele, vele malen gezegd dat de slangen Cult mythische Goden gecreëerd heeft (Goden en Godinnen) om op te treden als hun spirituele mediums om de energieën uit deze wereld af te leiden naar een andere dimensie.

‘Diana’ Spencer was niet alleen maar een medium ze was een volledig erkent lid van de Slangen Cult. Ze zou graag veel korte levens doorbrengen op deze aarde, in luxe natuurlijk, voor haar eigen voordelen, maar ook voor dat van haar meesters die uit een andere dimensie komen, de Slangen Cult heeft gaande haar leven alle omstandigheden gecreëerd alleen maar zodat ze “overeen kwam” met de symboliek die nodig zou zijn voor het ritueel, dat uitgevoerd werd in de Alma tunnel, en dat allemaal voor de spirituele energie (onze energie – die vrijkomt bij het denken aan) voor haarzelf en haar meesters in een andere dimensie.

Neem een moment een stapje terug van de zielige hype rondom haar en je zult zien dat ze gewoon ‘klaargestoomd’ werd om als een massale ‘volksster’ aanbeden te worden. Sinds ze in de media verscheen is ze nooit meer buiten beeld geraakt. Het hele media kartel had het constant over Diana, vraag jezelf eens af waarom dit zo was, ik ben er zeker van dat de meeste van jullie die dit artikel lezen zich ervan bewust zijn dat de Illuminati de complete mainstream media controleert? Dacht je nou echt dat de illuminati gecontroleerde media Diana niet precies hadden kunnen maken tot ‘dat’ wat ze ook maar wilden? Een poetsvrouw? Een gek? Een paranoïde Drama Koningin? U zegt het maar, dat hadden ze met haar kunnen doen, maar dat deden ze niet. Waarom was dat zo? Zeg me niet dat het de wil van de massa was.

Diana: Een natuurlijke ratenvanger op haar trouwdag

De hele illuminati gecontroleerde media zorgde er eigenlijk voor dat zelfs als Diana moreel niet in het beste licht gezien werd dan zorgden ze er zeker wel voor dat ze altijd naar buiten kwam tijdens gebeurtenissen met een massa aan sympathie en een emotionele band met het publiek. Klinkt het goed dat Diana hier gewoon maar was om de massa te wekken over de verkeerde handelingen van de moorddadige Royalty en de illuminati? Of klinkt het waarschijnlijker dat de Illuminati gecontroleerde media stevig achter Diana stonden als dat nodig was om het niveau van haar ‘adoratie’ waarde onder de massa te verhogen? Kom op mensen wordt wakker, de werkelijkheid hier is dat de Slangen Cult met de middelen die zij beschikken, de mainstream media op hadden kunnen dragen om Diana af te slachten onder het publieke oog, maar dit gebeurde nooit in al die tijd. Vraag jezelf af waarom. Waarom zou de illuminati het hebben toegestaan dat Diana de Godin van het volk zou zijn vooral voor al die tijd dat ze het toestonden?

Ik zal je vertellen waarom. Het was omdat Diana’s moord al vele jaren gepland was ‘vóór het daadwerkelijk gebeurde, voordat ze zelfs maar geboren was, en het script stond erop dat de hele wereld om Diana zou rouwen nadat ze door een ritueel geofferd werd. Vergeet niet mensen dat emotionele hoogachting – spirituele energie is. De enige manier zodat de hele wereld om haar zou treuren was door van haar een “volk`s kampioen” te maken over de hele wereld.

Zelfs de Koninklijke Familie speelden hun rol in deze zwendel door openlijk mee te spelen met het script als “de officiële bad guys”, vooral tijdens de laatste paar jaren van Diana`s leven, maar het publiek ging er gewoon in mee en werden uitgeknepen als citroenen. De Grote Slechte Koningin en vuilniszak, Camilla ruighaar Charlie, versus deftige Diana – was het niet? Het publiek likte het op en Diana’s adoratie waarde bleef daardoor continu stijgen. Diana was zo`n Goedheid – Goed ten opzichte van de andere slechteriken in het Paleis maar enkel voor het publieke oog?

Houd rekening met de omstandigheid dat de Koninklijke familie Diana het stilzwijgen zouden kunnen hebben opgelegd jaren vóór de feitelijke offermoord als ze het echt (voor het publiek) binnen de goede boeken wilden houden. Oh nee mijn vrienden de rest van de Koninklijke familie speelde de rol van super slechteriken om Diana nog populairder te maken onder het publiek en met goede redenen.

Ik heb de tijd niet om in dit artikel in te gaan op alle symbolische gebeurtenissen rond het leven van Diana. Ik geloof dat David Icke enkele banden van de bloedlijn van Diana en de symboliek achter de Alma tunnel en de 13e pijler die in de tunnel geraakt werd heeft behandeld. Ook ben ik het eens met het merendeel van wat ik gehoord of gezien heb over David’s meningen en het is zeker de moeite waard om een blik te werpen op zijn informatie over dit onderwerp. Van mijn zijde is er geen noodzaak om dieper in te gaan op de ‘details van de crash’ omdat je het meeste al weet.

Diana werd om symbolische redenen vermoord in de Alma tunnel

Ik wil je wel wijzen op een paar symbolische toevalligheden die ik later ontdekt heb. Maar het is zeker dat Diana vermoord werd in een tunnel die verbonden is met de “Godin Diana” (uit de oudheid), en haar offer omvat te veel andere occulte toevalligheden dat dit niks anders is dan een ‘goed uitgevoerd offer moord / ritueel’.

Blijf even een minuut hangen. Waarom zouden de moordenaars zich zo veel moeite op de hals halen voor het uitvoeren van een dergelijke daad onder het oog van het publiek als het gewoon een moord was om Diana het zwijgen op te leggen en haar te dwarsbomen om een leven op te kunnen bouwen met een gekleurde moslim? Kom op zeg mensen zet je denk pet op. Als de Koninklijke familie simpelweg pissig was omdat Diana haar mond een beetje te ver open deed, of omdat ze het bed deelde met een Moslim en dat terwijl ‘hun’ geen halve Afrikaan wilden – waardoor er halve Engels baby`s zouden verschijnen, die het fotoalbum van de Koninklijke Familie zouden verzieken, waarom werd ‘Diana’ dan niet gewoon stilletjes om het leven gebracht? Met een verzekerd excuus dat ze ‘uitgleed over een hondendrol van corgi en haar nek brak’ zoiets zou toereikend zijn geweest en zou veel tijd bespaard hebben bij het opstarten van de complottheorieën zou het niet? Lach om dat zielige excuus als je wilt, maar ik denk dat het officiële excuses dat we hebben, bestaande uit de bestuurder, Henry Paul, die 3-4 keer over het toegestane promillage heen ging en vervolgens nog gewoon auto reed en terwijl zijn aderen vol met kooldioxide zaten en dat allemaal met een officiële bodyguard die naast hem zat zelfs nog treuriger is vind je niet? Ik realiseer me dat de Koninklijke familie een paar honderd mijl speling wilden hebben tussen hen en de moord scène, maar verdraait nog an toe …. Henry Paul was STOMDRONKEN…. zaak opgelost? Laat me niet lachen! Maar zelfs dit sprookje voegde de emotie`s toe die gericht werden op Diana.

Hoe dan ook het punt dat ik maak is dat het koningshuis haar zelfmoord zelfs hadden kunnen vervalsen en iets hadden kunnen beweren bv dat ze kapot ging van schaamte over haar vele flirt partijen met mannen. Ze hadden haar zelfmoord kunnen vervalsen bijvoorbeeld door haar eetstoornis en haar zogenaamde depressie over de affaire`s van Charles. Nou konden ze dat, of niet?

Ik zal je vertellen waarom dat was, omdat Diana vermoord werd in een ritueel dat de winning mogelijk maakt van de spirituele energie die gemaakt werd tijdens en bedoeld is voor gebruik in deze wereld om vervolgens overgeheveld te worden naar een andere, en het was niet vanwege haar voorliefde van seks met moslims. Diana zelf zette zichzelf neer als een zeer gewillige dame, laten we even bot doen zoekers naar de waarheid, zelfs een oude lap als ik, zou een kans kunnen hebben gehad om mijn been over Diana`s been te leggen. Ze opende haar benen voor iedereen die maar naar haar glimlachte.

Hewitt: Hij was maar één van de vele liefhebbers van Diana.

Seksschandalen onder de Koninklijke familie`s zijn niets nieuws toch. Zelfs het personeel van het paleis zat voortdurend aan elkaar en dat waren gewoon de kerels! Inderdaad ja zelfs de geslepen butler, Paul Burrell zat met z`n ballen diep bij het andere mannelijke personeel. Even lomp gezegd, ze doen het allemaal met elkaar in de “high society kringen” en iedereen mag meedoen zo lang ze maar afkomstig zijn uit een bepaalde bloedlijn. Inderdaad Prinses Anne en prins Charles n**kte beide ten minste één lid van de Parker Bowles familie op hetzelfde moment en dat gebeurde lang voordat Diana gedood werd. Het is de norm van de Royals en hun personeel om seks partijen te hebben, en laten we weer bot doen en aannemen dat het antwoord van Diana op het overspel van Charles wel eens kon zijn dat, ze met zoveel mogelijk mannen uit ging als ze maar kon om zelf meerdere malen overspel te kunnen spelen. Ze kreeg overduidelijk ook de smaak te pakken van Aziatische of Afrikaanse mannen. Gezien haar gedrag zou ze de nep Koninklijke familie wel in verlegenheid hebben kunnen brengen op een 5e bewustzijnsniveau, maar dat zou zeker niet genoeg zijn om een symbolische moord op een schaal van de Alma tunnel te begaan. Maar dit zijn slechts enkele van de redenen die aan de “idiote massa” werden gegeven die reden genoeg zouden zijn geweest om een dergelijke moord te beramen.

Burrel: Hij is zo gehaaid als een zak apen … net als zijn financiers

Alle indicaties wijzen op het feit dat Diana vermoord werd op het moment dat de hele wereld erop voorbereid was om zich bewust (jullie energie – jullie emoties) te richten op haar. Ik weet zeker dat als je met een open geest er goed over na zou denken dat je het ten minste gedeeltelijk eens bent met deze stelling. Maar welke omstandigheid leidde tot die massale aandacht die Diana genoot ten tijde van haar dood?

Nou, ze werd afgeschilderd als zijnde het ‘slachtoffer’ gedurende verschillende jaren was het niet? Ze overwon haar eetstoornis etc was het niet? Ze had het lef om een man met AIDS aan te raken toch? Ze kreeg toestemming om op de BBC-tv de Koninklijke familie in een kwaad daglicht te zetten was het niet? Hey en vertel me nou niet dat de ******* Illuminati en de koninklijke familie dit niet zouden hebben ‘toegestaan’ omdat de BBC nog geen scheet zou durven laten zonder eerst de Koningin en de illuminati Pupets te vragen of het goed zou zijn! Neem van mij aan dat de Royals / Illuminati het voor Diana gearrangeerd hebben om haar lekker uit te laten ratelen op de tv, omdat het allemaal deel uitmaakt van de zwendel voor het aantrekken/onttrekken van respect naar Diana om haar tot Godin te maken. Ze voorspelde inderdaad haar eigen dood en zei waarachtig in dezelfde show dat ze wilde dat de massa haar “Queen of Hearts” zouden noemden.

Zeg me niet dat de koninklijke familie niet wist dat dit ging gebeuren. Diana werd de zelfverklaarde “Queen of Hearts” en ze kondigde ook aan dat ze zou worden vermoord. Het maakt allemaal deel uit van de aanslag op het collectieve bewustzijn.

Diana was ook de heldin voor vele goede doelen. Nou was ze dat of niet? (Zie mijn boek, “is it me for a moment”, voor informatie over deze goede doelen) haar campagne tegen landmijnen verschafte haar ook wereldwijd respect. Ze werd letterlijk gepromoot, als de beter uitziende Moeder Teresa was het niet? Nogmaals, kunt u mij zeggen hoe dit kon gebeuren in de door de Slangen Cult gecontroleerde media wanneer het de Slangen Cult leden juist ernstig zou schaden zoals de Koninklijke familie? Ik zeg je nogmaals dat Diana 100% behoorde tot de Slangen Cult. De koninklijke familie geeft geen zak om een publieke opinie en de tijd leert ons dat, dat waar is. Ik zeg dit niet om de fans van Diana te krenken, ik zeg dit om te pogen je aan het denken te zetten en feitelijk, om je gedachte uit te dagen van de hypnose die de Slangen Cult in u heeft geplaatst doormiddel van de uitvoering van dit ritueel.

Er is ook nog de betrokkenheid van de Al Fayed familie te overwegen, omdat zij ook lid van de Slangen Cult zijn. Oh ik realiseer me dat papa Al Fayed zijn deel goed heeft gespeeld. Hij heeft een aantal dingen gezegd en een paar stenen gegooid in de richting van Prins Philip en eiste een lijkschouwing. Inderdaad op het 5e bewustzijnsniveau was Pappa Al Fayed in zijn element om de wereld te kunnen vertellen dat zijn eigen bloedlijn Cult een verhouding had met de Koninklijke bloedlijn Cult, met andere woorden, hij was trots over het feit dat zijn Dodi prinses Diana er één zou geven.

Dus als je erover nadenkt, voor zover het de Koninklijke familie en hun public relations betreft was het absoluut de slechtste tijd die ze hadden kunnen kiezen om Diana daadwerkelijk af te stoten. Op het moment van haar overlijden was ze de populairste vrouw op deze planeet. Zoals ik eerder al zei zou een excuus als dat ‘Diana uit gleed over een honden drol van corgi’ of ‘ dat het een daad van zelfmoord geweest zou zijn, omdat ze zich schaamde over haar vele relaties met mannen’ zou een vele, vele malen, veiligere optie zijn geweest dan een zeer geslepen auto-ongeluk met een dronken chauffeur midden in het centrum van Parijs.

Hoe dan ook, ik heb Parijs bezocht zoals de meeste van jullie weten en ik heb onderzoek verricht op de plek waar Diana geofferd werd en ik heb al de monumenten onderzocht. Ik heb niet alleen maar op een stoel gezeten terwijl ik zat te roddelen met feeën op een forum weet je! De meeste mensen geloven nog steeds dat het monument van de ‘Vrijheidsvlam’ dat zich precies boven de Alma tunnel bevindt (hieronder afgebeeld) een officieel monument is dat speciaal opgericht werd voor Diana.

Matthew Delooze staat in Parijs op de Pont de l’Alma (Alma Bridge) te kijken naar het ‘Diana was slachtoffer van een offer moord monument’. ‘Candle in the Wind’. Een vlam op een zwart pentagram…..

Het is geen officieel monument dat gewijd werd aan Diana. Het werd feitelijk in 1987 op de tunnel geplaatst en het staat bekend als de “vrijheid`s vlam”. Diana stierf pas in 1997, tien jaar later. Dus als je dacht dat dit monument daar geplaatst werd nadat Diana vermoord werd vergeet het dan maar. Dat gezegd hebbende word het nu wel beschouwd als een officieel monument voor het Diana ritueel. Inderdaad, ik zeg je nu dat het daar als een monument geplaatst werd voor Diana 10 jaar voordat ze stierf ‘, ondanks de bevoegdheden beweren dat het er is om de betrekkingen tussen Frankrijk en de Verenigde Staten te erkennen.

1987 was ook lang voordat Diana een relatie met Dodi Fayed begon en zelfs ook vóór dat haar huwelijk zich in een dergelijke toestand bevond. De moord draaide niet om de relatie`s van Diana’s of omdat ze haar mond voorbij gepraat zou hebben. Dus ik zeg u wederom dat Diana’s moord gepland was en wel vele jaren voordat het daadwerkelijk gebeurde, en op spiritueel niveau speelde Diana gewillig haar rol mee. Hoge leden binnen de Koninklijke familie hebben geweten dat Diana in deze wereld geïncarneerd was om dit ritueel uit te voeren inclusief de details van vóór en tijdens haar geboorte, nogmaals, de Koninklijke familie kan tot informatie komen dat jij niet kunt. Diana zou vervolgens geprepareerd worden en ze zou deelnemen aan tal van andere occulte rituelen waaronder haar eigen huwelijk en de geboorte / Doop van haar kinderen en ze speelde natuurlijk de rol van de zwarte maagd voor Rome. Inderdaad, zoals sommige onderzoekers al opgemerkt hebben trouwde ze in de St. Paul (Tempel van Apollo / Diana) en haar begrafenis was in Westminster Abbey (Tempel van Apollo / Diana), merk nu AUB ook op dat ze beviel van haar eerste geboren zoon op de zomerzonnewende. Nogmaals Diana was 100% Slangen Cult.

Diana toont de wereld haar zoon op 21 juni 1982

Laat me tot het punt komen hè? Hoeveel miljoenen mensen waren zeer emotioneel beroerd door de dood van Diana? Dat kun je niet met zekerheid zeggen hé of wel? Het was letterlijk de hele planeet of niet soms? Diana werd geliefd door de hele wereld was het niet? Haar dood creëerde één van de hoogste rouw niveaus die de wereld ooit had gezien? De energie van de gehele planeet was niet alleen op Diana gericht, maar ook op alle occulte symboliek rondom haar.

Ik zeg u de waarheid wanneer ik zeg dat de hele ‘hype’ rondom Diana zijn hoogtepunt bereikte vlak voor haar dood. Dus wat gebeurde er nu werkelijk in de nacht van haar offer moord? Ze verzamelde letterlijk de spirituele energie van de gehele wereld en richtte dat op de symboliek rondom haar dood, dat wil zeggen, ze speelde de rol van de mythische Godin (Artemis). Ze werd ook, zoals eerder naar voren gebracht door de heer Icke en door Ru Mills, een pseudoniem voor Rayelan Allan, geofferd in de tunnel De L ‘Alma waarvan verondersteld wordt dat het de locatie van een oude offerplaats is, een oude Heidense tempel geplaatst op een energie-lijn (ley-lijn) die gewijd is aan Artemis / Diana de Godin van de maan.

Dus wat Diana eigenlijk deed nadat ze opgehemeld was als de meest bekendste en geliefdste vrouw op de planeet, was het verwerven van de “uit vrije wil” gegeven Verering van het collectieve bewustzijn van het “gehele menselijke ras”, om vervolgens vanwege “haar ‘dood” en letterlijk door haar magnetisme ontving ze de door haar fans gecreëerde energie wat afgeleverd werd aan een tempel, en de tempel is een doorgang naar de 4e dimensie (L ‘Alma passage). Ik heb in eerdere artikelen uitgelegd over de energie lijnen van Parijs dus alstublieft, als deze informatie nieuw voor u is neem dan de tijd om ze te lezen, omdat het van vitaal belang is dat je op zijn minst dat stuk leest. (Deel 9)

Zoals eerder vermeld, is het gebied rond de Pont de l’Alma gekoppeld is aan een oude Heidense tempel die gekoppeld is aan het aanbidden van een Godin en inderdaad gekoppeld aan een symbolische doorgang naar de ‘Hemel’. Dus alle emotionele eerbied (onze energie – emoties die vrij komen) die gericht werden op Diana’s dood werden ook gericht op de 4e dimensie via haar symbolische onderwereld figuren zoals Diana (die andere Diana (de Godin) van vroegere tijden), enz.

Naar mijn mening, gebaseerd op mijn eigen onderzoek, was Diana geen “licht wezen” die gekomen is om dingen over de nep Koninklijke familie bloot te leggen, ‘zij’ was gewoon een ander middel om de spirituele energie die door authentieke menselijke emotionele wezens gemaakt wordt te stelen. Inderdaad Diana kreeg het label “Queen of Hearts”, omdat ze (a) eerder al had uitgesproken dat haar voorkeur uit ging naar die titel, als onderdeel van het ritueel en (b) omdat haar hart verwijderd moest worden in de Pont de l’Alma tunnel als onderdeel van het ritueel. Dit zou bij u duidelijk moeten maken waarom er een vertraging zit in het verplaatsen van haar naar het ziekenhuis. Het was niet alleen een zaak om maar af te wachten tot ze in de tunnel stierf, het was omdat haar hart gebruikt werd in een ritueel in de tunnel, omdat de tunnel de symbolische grond is. Hey je hoeft me niet te geloven, maar ik geloof dat ik je de waarheid vertel. Als je wilt geloven dat Diana de onschuldige partij was, en dat terwijl iedereen in haar familie en zelfs de Al Fayeds familie de slechteriken waren, van mij mag je, maar ik ben ervan overtuigd dat ieder van hen van de Slangen Cult is.

Dan ook nog het feit, dames en heren, dat de Slangen Cult wilde dat Diana’s offer, plaats zou vinden, terwijl het collectieve bewustzijn werkelijk op haar gericht zou zijn als een soort symbolische Godin en voor mij is duidelijk dat de hype werkte. De Slangen Cult wilde dat de hele wereld z`n emoties concentreerden op haar leven en haar dood en natuurlijk op alle symboliek eromheen. De Slangen Cult wilde dat de hele wereld zou treuren en erg emotioneel zou zijn over Diana. Waarom?

Het is eenvoudig; de massale uiting bestaande uit emotioneel respect voor Diana, creëerde een enorme hoeveelheid spirituele energie. Vergeet niet mensen … Emotionele Respect = spirituele energie.

Dus wat was het, dat de dood van Diana in gang zette? Het creëerde een enorme hoeveelheid spirituele energie niet? Nou of niet soms? Alleen maar omdat de overgrote meerderheid van het publiek voor deze zwendel viel betekent niet dat het geen oplichterij was. Het was inderdaad een zeer goede zwendel.

Diana werd heel haar leven gehyped en nog meer door haar dood. Naar mijn mening was dit om energie te creëren, maar waar ging deze energie dan heen? Ging het naar de hongerige mensen in de onderwereld waar Diana voor stond? Ging het naar de slachtoffers van landmijnen waar Diana zich voor inzette? Of ging het naar de aids-slachtoffers waar Diana voor streed?  Het voedde de lagere vierde dimensie simpelweg omdat Diana uit de lagere vierde dimensie kwam, ze was een agent voor de lagere vierde dimensie. Ze gebruikte de goede doelen alleen maar voor het aanwinnen van emotioneel respect wat weer noodzakelijk was om de spirituele energie te creëren.

Begint het logisch te klinken, ook onder de “Diana was een onschuldig positieve energie” aanhangers?

Zij was het met positieve energie gevulde licht symbool, was het niet? Dus de aanbidding van de symbolische dochter van Zeus, zal ons allen bevrijden van de Illuminati controlle, zou het? Dat is volslagen onzin in mijn opinie. En geloof me, een waar positief icoon zou niet eens voorbij de poorten van Buckingham Palace komen en inderdaad een echte entiteit bestaande uit positieve energie had nooit kunnen leven met de huichelarij waarmee Diana leefde.

Nogmaals Diana was 100% Slangen Cult en ze hielp bij de uitvoering van één van de grootste misleidingen ooit. Dezelfde zwendel wordt keer op keer uitgevoerd en keer op keer zijn het dezelfde sukkels die ervoor vallen, het zijn keer op keer dezelfde sukkels mensenleven na mensenleven die dezelfde fout maken en ervoor vallen. Ik zeg het al jaren, de Slangen Cult trekt de massa’s richting tempels of symbolische occulte locaties, ze zorgen dat de massa zich daar emotioneel voelt, zodat de genoemde emoties energie opleveren en vervolgens benut (steelt) de Slangen Cult deze energie.

Diana’s dood was slechts een indrukwekkend ritueel en miljoenen mensen werden het slachtoffer van één van de grootste misleidingen ooit. Het spijt me dat te zeggen, maar ik geloof dat er geen andere verklaring is. Inderdaad, ik weet 100% zeker dat er geen andere verklaring is.

Ik moet lachen als ik zogenaamde ontwaakte mensen zie die denken dat Diana een ‘prinses voor het volk’ was. Absoluut onmogelijk in mijn opinie. De onmetelijke hoeveelheden spirituele energie die gecreëerd werd bij deze bedrieglijke zwendel ging rechtstreeks naar de Slangen Cult, en niet naar de mensen. Dat is ook de reden waarom de rituele moord plaatsvond in een symbolische Slangen Cult tempel, het was om de Slangen Cult te voeden. Dit was juist omdat Diana een lid van de Slangen Cult was en niet de persoon was die u dacht dat ze was, ze is door de  illuminati gemaakt. Diana vertegenwoordigde eigenlijk een entiteit van de Lagere vierde dimensie en ze was er niet voor de mensen die gemaakt werden om van haar te houden. Als we treuren/rouwen om Diana voeden we eigenlijk de lagere vierde wereld.

Klaarblijkelijk had Diana de spirituele valsheid om het naar zich toe te trekken en omdat ze daarbij gesteund werd door de wereldwijde media was het voor haar een fluitje van een cent om dat voor elkaar te krijgen, vooral doordat de wereld enkel maar gevuld is met verstomde hansworsten. Laten we het allemaal onder ogen zien mensen we zijn voor de gek gehouden door een dame met een mooi gezicht en een schattige glimlach gedurende een lange tijd van ons leven.

Diana en haar symboliek, (de ‘Godin’ etc) fungeerde letterlijk als een energie-conductor voor jou spirituele energie. De Slangen Cult hoefden alleen hun goed gesmeerde PR-trucs te gebruiken en de meeste van jullie waren volledig in hun handen. Diana was een onderdeel van de bedrieglijke kracht die ons tot slaaf maakt en houd. Ik geloof dat ze wilde (en inderdaad) gewillig meewerkte om miljoenen mensen te misleiden op het spirituele niveau. Op het vijfde-bewustzijn-niveau heeft ze wellicht het grotere plaatje niet hebben kunnen zien, maar ze volgde gewillig het script.

Ik realiseer me heel goed dat enkele van jullie zo gehypnotiseerd zijn door de Diana hype dat je NOOIT zult geloven wat ik te zeggen heb. Maar ik vertel je met goede bedoelingen dat het sprookjes verhaal rond Diana gewoon een misleiding was die uitgevoerd werd door de Slangen Cult. En ik ben bang dat ze zeer goed zijn in het bedriegen van ons, en het doet me echt geen genoegen om je deze dingen te vertellen die ik in dit artikel bespreek.

Begint u in te zien hoe groot deze misleiding was?

En inderdaad, zelfs na haar offer moord wordt de blinde massa nog steeds bedrogen, door het geven van spirituele energie voor de lagere vierde dimensie. Diana is wel heel erg symbolisch naar Westminster Abbey gestuurd, is het niet? De hele wereld weende en gaf ‘weer’ energie door (af) aan haar symboliek “en de Tempel” waar haar begrafenis in plaats vond.

Kunt u zich het lied herinneren dat gezongen werd bij haar begrafenis? Elton John’s, Candle in the Wind? Ik pretendeer niet de volledige omvang van de occulte betekenis dat het lied draagt, te kennen, maar het is zeer, zeer nauw verbonden met offer moorden op symbolische Godinnen. Marilyn Monroe, was net als Diana Spencer ook een symbolisch sex speeltje / gemalin voor de Slangen Cult leden. Ook zij was een rattenvanger en een geleider (conductor) voor de spirituele energie.

Marilyn was een andere symbolische Slangen Cult Godin. Zelfde bedrog, alleen een andere tijd en andere locatie.

Deze informatie zal misschien makkelijker te slikken zijn nu dat ik de ware redenen van de dood van Diana heb toegelicht. Marilyn was gewoon een eerder voorbeeld van dezelfde oplichterij. Ik ga niet in op alle kleine details over Marilyn Monroe in dit artikel, omdat ik me wil concentreren op Diana, maar de details van Marilyn zullen door mij verstrekt worden in de toekomst, ik geloof dat haar moord gekoppeld was door middel van de symboliek, aan Diana.

Oke … Zullen we met de stamgasten een paar minuten verder gaan?

….. OK. Het gaat om de ‘mythologische’ figuren waarvan ik zeg dat het vertegenwoordigers zijn van de Slangen Cult voor het aantrekken en het stelen van onze spirituele energie. Inderdaad wil je echt de ware symboliek weten die niet alleen verbonden is met de dood van Diana, maar ook met die van Marilyn Monroe? Zult je dat dan serieus nemen? Wil je wel de waarheid weten, want ik weet zeker dat veel mensen de voorkeur zouden geven om levenslang onder hypnose te leven en te geloven dat Diana een ‘positieve entiteit’ was? Als je geest gesloten is zal die nooit naar mij luisteren? Ik realiseer me heel goed dat het niet prettig is om erachter te komen dat je bedrogen bent en het is evenmin fijn om te realiseren dat er feitelijk geen Godin is die je zal helpen te ontsnappen uit deze wereld ongeacht hoe graag je er ook maar op één zou willen vertrouwen. De dingen zouden gemakkelijker voor je te verhapstukken zijn wanneer je jezelf bedrogen zou hebben, is het niet?

(vertaler: Uit dit stukje kwam ik niet uit)

Inderdaad, de meeste mensen hebben vandaag de dag behoefte aan een soort goeroe die hen verteld wanneer ze dienen te gaan voor een *****. Neem dit kristal met u mee naar het moeras (Zet m op je **** is optioneel), licht deze geurkaars in het veen, hang een foto op van Colin Fry in het veen en vertel dan rond aan iedereen dat jij jezelf bent en dat jij vrij bent. We zouden allemaal geboren moeten worden met deze gadgets zou het niet? We zouden zo de pijn van het ontwaking`s proces vanaf de geboorte kunnen besparen hè?

OK …. Ik gaf niet alleen mijn mening over de dood van Diana, maar ik ging ook kort in op Marilyn hè? We zullen twee grote mysteries in één klap oplossen. Het werd immers ook tijd dat we de zwendel rondom Diana zouden oplossen – toch?

Diana en Marilyn waren niet alleen symbolische Godinnen om die ene reden (winning van je energie door middel van bedrog) wat in het bewustzijn van de massa geïmplanteerd werd door de Slangen Cult. Ze vertegenwoordigden letterlijk de dochters van de Zonnegoden. Wil je weten hoe? OK dan. Ik geloof, dat Marilyn de seks Godin “Helena van Troj” representeerde en Diana vertegenwoordigde natuurlijk ‘Artemis’ de Godin van de jacht. Diana (Artemis) kreeg ook daadwerkelijk het krediet voor het creëren (baren) van de zonnegod Apollo. Vergeet niet dat Diana (Artemis) beviel van haar eigen zoon William tijdens de “zomer zonnewende” in 1982. Dus merk nu de bedreven samenzwering buffs er bij op, en het is erg belangrijk dat te begrijpen. Want vanwege de symboliek rond zijn moeder en ‘zijn’ geboortedatum, dan is William inderdaad symbolisch ‘Apollo’. Vergeet niet dat de Royals, samen met de mythische Goden op een ander bewustzijnsniveau opereren, en zo ziek als het voor jou geconditioneerde geest ook mag klinken, ‘moeders zijn ook zusters’ en ‘broers zijn ‘man’ en ook zoon’ en visa versa, ze zijn gewoon allemaal facetten van dezelfde diamant ze zijn gewoon een misleidende macht die zich voordoen als broers en zussen en derhalve de schepper God vertegenwoordigen. Ze vertegenwoordigen vele gezichten, maar slechts een kracht.

Merk nu op dat William het ‘spiegelbeeld’ is van zijn ‘moeder’ en let nu dus extra op dat hij gehyped en bevorderd zal worden, net zoals het bij zijn moeder gebeurde. Zijn ‘adoratie’ waarde zal elk jaar opgevoerd worden (door de pers). Een bruiloft of zijn kroning in een symbolische tempel op symbolische grond zal hem op het pad zetten dat eerder door de Slangen Cult uitgestippeld werd, dus neem nu aub ter harte dat William geen “King of Hearts” is, hij is 100% Slangen Cult, net als zijn moeder dat was. Laat je niet weer voor de gek houden ….

…. Voor nu … sla in uw brein op dat die symbolisch Helene (Marilyn) en Artemis (Diana) beide de “dochters van Zeus zijn OK? (Verschillende namen en gezichten, maar van precies dezelfde kracht)

Het enige dat Marilyn gemeen had met Diana op het 5e-bewustzijns-niveau, omwille van de jaren tussen hen, is het feit dat ze beide onderworpen werden aan verdachte sterfgevallen en natuurlijk het nummer van Elton John ‘Candle in the Wind’. Nou was het niet?

Elton John bracht het lied voor het eerst ten uitvoer 11 jaar nadat Marylyn overleden was. Hij speelde vervolgens een soortgelijke versie op de begrafenis van Diana. De meeste mensen weten dat ik verschillende keren gewezen heb op de symboliek die omgeven is bij de door de Slangen Cult gecontroleerde puppet Elton John. Elton John`s 2e naam is Hercules. Hercules staat in de Griekse mythologie eigenlijk voor de broer van Artemis (Diana) en van Helene (Marilyn.) Dus Hercules is uiteraard ook een zoon van Zeus.

Elton en Diana? Hercules en Artemis?

Op een 5e bewustzijnsniveau zijn het ‘beroemdheden’ … maar op het spiritueel niveau zijn het Slangen Cult Rattenvangers die je energie stelen en die energie vervolgens bezorgen naar de 4e dimensie.

Dus als je erover nadenkt, iedereen die respect toont aan Diana of Marilyn door het nummer ‘Candle in the Wind’, en miljoenen en nog eens miljoenen deden dat, zal ook respect tonen aan de gezichten van de beroemdheden die letterlijk de symbolische nakomelingen van de “Zonnen God” Zeus zijn. Dit is hoe de Slangen Cult ons voortdurend bedriegt. Zij kennen de regels van de schepping in deze wereld.

Toen Diana’s begrafenis plaatsvond in Westminster Abbey (de locatie die ooit een tempel bevatte van Apollo / Artemis) werd de enorme hoeveelheid overweldigende emotionele respect inderdaad gericht op zowel Diana als Elton John, waarover ik je daarnet geïnformeerd heb dat Hercules en Artemis de symbolische kinderen van Zeus zijn. Dat is gewoon toeval of niet?

Als dit allemaal gewoon toeval is dan is het een verdomd goede symbolische. Hoe groot is de kans om Hercules en Artemis samen in een tempel te krijgen waarbij miljoenen mensen hun diepe emotie tonen ten opzichte van hen? Kom op verdomme nog aan toe wordt wakker, deze cult vern**kt je. Ik heb in veel van mijn artikelen en in mijn boeken gezegd dat we opgelicht zijn en dat we de ZON aanbidden, met de bedoeling dat we inter-dimensionale / 4e dimensionale entiteiten aanbidden, bij volmacht als u wilt, het is een inter-dimensionaal ras van entiteiten die aanspraak maken op dat ze de zon zouden hebben gemaakt, dus als ze je neppen doormiddel van de zon te aanbidden, dan aanbid je automatisch ook hen. Zeus schiep de zon en door ons te bedriegen in het aanbidden van de kinderen van Zeus (Hercules en Armetis), aanbidden we eigenlijk de makers van de zonnegoden. Het is een ‘voedselketen’ en onze liefde voor Diana was het uitgangspunt voor dit ritueel en de misleidende voedselketen. Laat me het in eenvoudige bewoordingen uit leggen voor degenen die relatief nieuw zijn met mijn werk.

De voedselketen werd gecreëerd door Diana`s Offer Ritueel

Het aanbidden van Diana Spencer de rattenvanger = het aanbidden van oude Godheden zoals Artemis / Diana.

Het aanbidden van de Goden Artemis / Diana = Het aanbidden van de makers van Artemis / Diana (Zeus)

Het aanbidden van de valse Goden als Zeus / Jupiter / Amen Ra = Het aanbidden van hun makers uit de Lagere vierde

Het hele ‘ voedselketen systeem van spirituele energie’ is gemaakt door de bedrieglijke Slangen Cult. Kun je aan die simpele lijst zien waarom de Slangen Cult behoeften heeft aan symbolische Rattenvangers? Emotioneel respect (emoties) is het aanbidden uit vrije wil, en aanbidden van, en het uit vrije wil aanbidden geeft hen die je aanbidt, het Goddelijke recht om te heersen.

Ik zeg u de waarheid, nogmaals de Slangen Cult gebruiken hun symbolische agenten op Aarde als tussenpersonen en Rattenvangers om je spirituele energie te onttrekken. Dit voltrekt zich, of de feitelijke Rattenvanger nu op de hoogte van de gebeurtenissen is of niet. Elton ‘Hercules’ John en Diana ‘Artemis’ Spencer zijn twee van die dergelijke symbolische Rattenvangers en zo gek als het ook klinkt, hun meesters zijn entiteiten uit de 4e dimensie en zijn feitelijk uitheems voor deze wereld.

Wanneer wij dergelijke Rattenvangers aanbidden, aanbidden we ook de symboliek die daarbij hoort. Klaarblijkelijk kregen deze twee zeer populaire Rattenvangers hun middelen, talenten en valsheid mee, om hen in staat te stellen zeer goede Rattenvangers te worden. Ze wisten zich gewoon toegang te verschaffen tot de ware vermogens/mogelijkheden die alle menselijke wezens bezitten. Helaas zijn de meeste van ons deze ware krachten vergeten. (Afgezien van mensen zoals die ene leuke jongen Colin Fry natuurlijk)

Ik was niet van plan in te gaan op de diepere symboliek van (Artemis, Apollo, Helene, Hercules) simpelweg omdat de blinde schapen die gehypnotiseerd werden om te denken dat Diana hier was om goede dingen te doen, die zullen het niet willen en ze zullen zelfs niet in staat zijn om het tot zich te kunnen nemen. Zij zullen er niet mee instemmen dat Diana onderdeel was van een ritueel en dus de massa zou bedriegen, laat staan dat ze het pad kunnen geloven dat ontstond uit het respect voor Diana waarmee we dus Heidense Goden zoals Zeus vereren om vervolgens overgeleverd te zijn aan de inter-dimensionale entiteiten. Dat laatste heeft niet alleen de mythe van Zeus gecreëerd maar ook het fysieke lichaam dat gebruikt werd door Diana om Zeus te vertegenwoordigen. Maar ik weet dat sommigen van jullie dit tot zich kunnen nemen, dus ik ben toch dieper gegaan! Probeer aub de energie stroom die ik u nu toestuur op te pikken, en ik zal proberen om het je te blijven sturen in de toekomst. U kunt het altijd van u afblazen als het u niet zint of als je denkt dat het stinkt.

Maar goed laten we verdergaan. We hebben een drukke dag hè? We gaan er niet zo diep op in als daarnet, een beetje maar …

… Dus inderdaad voor zover het Diana betreft zal de massa blijven vallen voor dezelfde spirituele extractie misleiding in 2009, precies zoals in 1997. De Tempel voor Diana‘ op Althorp (hieronder afgebeeld) is gewoon weer zo`n afleider (conductor-magneet) voor het opvangen van de opgewekte spirituele energie door emotioneel respect die het menselijk ras ‘nog steeds’ heeft voor Diana.

De Tempel van Diana op Althorp

We vinden veel symboliek rondom Althorp en Diana’s graf. Ik weet zeker dat je er al veel dingen over gelezen hebt. Ik zou er dieper op in kunnen gaan, maar dat doe ik niet, want gezien de omstandigheden rond de feitelijke moord op Diana maakt het eigenlijk niet uit. Het flagrante feit waarvan je jezelf bewust moet zijn is dat er een symbolische tempel is geplaatst in Althorp (De Slangen Cult maakt veel gebruik van deze zwendel bij statige monumenten) en deze wordt nu gebruikt (als focus voor respect) ter vervanging voor de Alma tunnel, en het is het daadwerkelijke middel dat de energie naar de lagere 4e dimensie vervoerd. De geometrie zal in lijn liggen met de occulte geometrie en de locatie zal verbonden zijn aan een energie lijn. De close-up foto hieronder toont de wereld (Een ‘halo’ of eivorm) wat betekend dat de tempel toegewijd is aan de Goden en niet aan het lichaam van Diana.

Diana was 100% Slangen Cult: Een halo duid op een Zon / Maan Godheid, maar het duid ook op de wedergeboorte uit het ei.

Deze tempel, aan de ene kant, ligt die op lijn met de Vlam, die gelijk staat met de Parijse versie van dezelfde tempel waarin ze vermoord werd (de Godelijke tempel van Aremis / Diana). Dat is het gebied van de “Pont de l’Alma”. Ik ben er inderdaad geweest, maar er zijn andere redenen dat ze deze tempel hebben gemaakt wat ik op een eenvoudig niveau zal proberen uit te leggen. Het ‘gezicht’ is zwart omdat het de Zwarte Maagdelijke rol van de Godin Diana vertegenwoordigt, de rol die Diana bij vele gelegenheden voor de Slangen Cult uitvoerde (Rituelen in het zwart gekleed), maar dat is niet alles mijn vrienden, bij lange na niet. Ik vertel u de waarheid. Het beeld staat symbolisch voor Diana`s terugkeer naar deze wereld “met dezelfde look” zo te zeggen. De collectieve spirituele energie van het menselijke ras die gericht is op Diana zal haar in staat stellen om terug naar de aarde te keren met precies dezelfde “look” mits ze daarvoor zou kiezen. Het schijnt dat onze “Queen of Hearts” heel erg ijdel was. De Spencers hebben een ‘museum’ gebouwd op het terrein van Althorp. Degenen die mijn artikel “U zegt dat ze maagd is hebben gelezen zullen nu beseffen dat de zwendel van het plaatsen van ‘tempels voor Diana’ op “het terrein” (de grond) van statige monumenten niet zo gek klinkt als ze in eerste instantie dachten toen ik het voor het eerst schreef, omdat Althorp nu op één lijn ligt met Weston Park waar men ook een museum aan toegevoegd heeft. Kijk naar de foto`s hieronder.

Een combinatie van een museum en een occult monument (tempel) in Althorp. (Zie, spuug de veren van de Benoe vogel uit)

In het museum (Hoogachting`s tempel voor Artemis)

Sorry dat ik er zo direct op in ga. De Slangen Cult heeft de items die u ziet in deze tempel geplaatst om onze toestemming uit vrije wil te kunnen ontvangen om Diana zo vaak als ze wil naar deze wereld terug te laten keren in exact hetzelfde fysieke imago, uitgerust met dezelfde middelen en precies dezelfde valsheid. De ‘figuren’ representeren ‘de reïncarnatie’ in hetzelfde lichaam en de opgehangen profiel foto is om te symboliseren dat de reïncarnatie plaats zal vinden met hetzelfde gezicht. Klinkt dat logisch voor u? Zie je nu dat de Slangen Cult zich bewust zijn van dingen in deze wereld die ze voor ons verborgen hebben gehouden?

Diana vervulde geen ‘goede dingen’ voor de wereld ze voedde gewoon haar eigen ego doormiddel van het verkrijgen van de energie van de massa wat haar het recht geeft te incarneren wanneer ze maar wil. Het is de wil van de massa. Het is de wil van het collectieve bewustzijn.

Hey … Ik loop misschien een paar artikelen, of zelfs een 60-dollar boek voor op mezelf, door je dit deel, als zijnde het tegengif, voor de Slangen betovering te vertellen, maar hey dat komt gewoon omdat ik zo ben. Ik zeg niet dat de hele wereld deze tempel / museum moet bezoeken om Diana terug te brengen (zodat ze dezelfde truc met je kunnen uitvoeren), omdat die toestemming al vergeven is toen ze stierf, dus geloof me, het is gewoon dat ze zo ijdel is, dat ze terug wil komen in toekomstige generaties met diezelfde ‘look’.

Maar goed laten we het verder afwikkelen, dames en heren, … terug naar de kern van de zaak … Waar waren we? … Oh ja … Al het emotionele respect, zelfs dat wat vandaag in 2009 nog gecreëerd wordt voor Diana, met inbegrip van het respect dat gemaakt wordt door de samenzweringstheoretici die nog steeds geloven dat ze hier was voor het goede doel, zal benut worden als spirituele energie via de officiële tempel / museum in Althorp, net zoals de Louvre piramide en het museum dat deden in voorgaande artikelen, en het zal de entiteiten van de Slangen Cult in andere dimensie op de lange termijn voeden. En dat is de reden waarom agenten van de Slangen Cult de emoties van de massa voortdurend blijven aanmoedigen over de Diana kwestie, het is omdat ze nog meer aandacht toe willen voegen aan de occulte symboliek en het aanbidden van de Godin die gekoppeld is aan het geheel om zo dus nog meer spirituele energie te onttrekken uit het ritueel.

Een goed voorbeeld hiervan is papa Al Fayed. Hij hield de zaak jaren levendig is het niet? Deze man ‘behoord’ tot de kern, laat je niet meer voor de gek houden door zijn bedrog. Hij plaatste zelfs het “symbolische meesterstuk” in zijn eigen paleis (Harrods) om dezelfde oplichterij uit te voeren (het plaatsen van een altaar in een gebouw om het te veranderen in een tempel), mede om zijn meesters te bevredigen maar tevens om te zorgen dat leden van zijn bloedlijn als agenten kunnen blijven reïncarneren in de Slangen Cult.

Het altaar in Harrods: 100% Slangen Cult.

De Al Fayeds zijn ook 100% van de Slangen Cult net als de familie Spencer en de enige reden dat Diana tot relaties geleid werd met moslims op het 5e bewustzijnsniveau was om de ‘aandacht’ van de verschillende culturen te vergroten, voor het moment dat ze daadwerkelijk geofferd zou worden. Als Diana een relatie zou hebben gehad met een Christen op het moment van haar dood zou de emotionele aandacht van de Islamitische wereld lang niet zo sterk zijn geweest als dat wanneer ze een relatie zou hebben met een moslim en daarom zou dus ook de betrokken spirituele energie veel minder krachtig zijn geweest. OK?

Nogmaals Diana heeft het grootste PR-werk uitgevoerd en dit was alleen maar omdat ze een lam was op weg naar de slachtbank en de slagers hadden een zeer groot publiek nodig. Ik wijs je erop dat het niet uitmaakt op een 5e bewustzijnsniveau wie of wat Diana nu daadwerkelijk fysiek vermoorde. Het maakt niet of het nu Karel, de Koningin, Henry Paul, MI6, de CIA, marsmannetjes, Kermit de Kikker, of die aardige mummie Colin Fry (Wat een vrolijke aardige jongen is) het gedaan heeft. Wie het ook was ze zullen de schuldige nooit vangen. Nooit.
Ik weet dat het verkeerd is, maar het is een feit.

Als het systeem een zondebok zou willen hebben zouden ze er al meteen één gevonden hebben gehad net zoals ze deden bij vele andere moorden. Het ‘mysterie’ van Diana’s dood, net als die van Marylyn Monroe, zullen altijd onopgelost blijven of ze worden geclassificeerd als een ongeluk / zelfmoord simpelweg omdat de Slangen Cult voortdurend gebruik zal maken van rituelen om energie voor zichzelf te creëren doormiddel van het manipuleren van de emoties van de mens. De reden dat er geen zondebok voor gevonden zal worden voor de moord op Diana is omdat de wereld dit ritueel moet zien als een “officiële en natuurlijke gebeurtenis” (Een ongeval) en dat is de reden waarom de rechters het afdoen als een ongeval en niet als een voltrokken vonnis. Ik hoop dat die laatste paar zinnen troost zullen brengen voor die zielen die boos zijn over de officiële versie van deze gebeurtenissen. Als de officiële versie een natuurlijke gebeurtenis (ongeval) was, dan onderschrijft het collectieve bewustzijn daadwerkelijk het ritueel, omdat onze leiders het ontvangen door middel van jouw vrije wil. Met andere woorden je neemt deel in het ritueel en je gehoorzaamt de Slangen Cult op een spiritueel niveau.

Nogmaals Diana was een agent voor de Slangen Cult en speelde een rattenvanger die spirituele energie van deze wereld overdroeg naar de 4e dimensie. Ziet u het? Zo ja, dan komen we ergens hè? Als je kunt doorzien hoe de zwendel werkt kun je, in principe aanvaarden, dat spirituele energie getransporteerd kan worden door middel van symbolische iconen, symbolische monumenten en symbolische gebeurtenissen, dan is het nu tijd om het Diana verhaal te verlaten … dus laten we snel overgaan tot 9 / 11.

Vier jaar na Diana’s dood kwam het WTC naar beneden. Je hebt mij niet nodig om te vertellen over die gebeurtenis hé? Dat komt omdat de Slangen Cult het in je ziel ingesloten heeft, en je hebt er waarschijnlijk duizenden verschillende versies van gehoord en gezien is het niet. Ik ben het in ieder geval helemaal beu om daarover nog iets te horen, en vergeet niet dat het mij al in 95/96 werd verteld incl de redenen erachter, dus je kunt je voorstellen waarom ik om enkele van die theorieën lach.

Hoe dan ook, zelfs als je een hardnekkige anti-royal zou zijn en geen drol om Diana gaf zul je diep in je hart weten dat 9 / 11 ook jouw emoties op de één of andere manier hebben getroffen. Het maakte niet of er een familielid van je aanwezig was in het WTC of dat je een gehersenspoelde Islamitische soldaat was die hoopte op een Jihad, dat de torens naar beneden kwamen leidde tot een massale explosie van emotie in deze wereld.

Zo was het toch? Maak je geen zorgen het is zo bedoeld dat je jezelf er emotioneel over voelt. Dus laten we het voor eens en altijd op een rijtje zetten hé? Nou in ieder geval zal ik mijn kijk erop uiteen zetten.

Nogmaals, in mijn ogen, net als bij het geval van Diana maakt het niet uit wie er verantwoordelijk was voor 9 / 11 op het 5e bewustzijnsniveau. Was het een “inside job”? Was Dubya Bush het met zijn kwade Vrijmetselaars trawanten? Was Bin Laden het vanuit een grot? Was het de door “mind control” gecontroleerde Patsy Khalid Sheikh Mohammed? Misschien was het wel dat een aantal gladde en sluwe hologrammen ons de schrik op het lijf joegen? Misschien was het gewoon een simpele film truc? Thunderbird twee deed het toch? Superman liet een aantal scheten is nog zo`n goede theorie waarom de torens naar beneden kwamen. De lijst is eindeloos en dan is de Superman theorie misschien wel niet de deftigste die ik vernoemde.

9 / 11: Wie er verantwoordelijk was op het 5e bewustzijnsniveau? Daar zullen we nooit achter komen!

Ik zal weer eens lomp zijn. “Wordt verdomme nog an toe Wakker” of je zult in deze wereld opgesloten blijven zitten al peinzend over de vele, vele, verschillende theorieën voor vele mensenlevens lang. En ik bedoel dat oprecht. Laten we de onschuldige slachtoffers van deze gebeurtenis niet nog langer laten lijden dan strikt noodzakelijk is.

Op een spiritueel niveau maakt het echt niet uit wat  9 / 11 veroorzaakte, op een 5e bewustzijnsniveau maakt het inderdaad niet uit dat het gebruikt werd om een wrede invasie te kunnen beginnen in zwakkere landen in de 5e bewustzijnswereld idem dito. Let’s face it (zie het onder ogen) mensen, de rukkers die deze wereld beheren kunnen met elk excuus aan komen zetten om welk land dan ook maar binnen te vallen op elk gewenst moment. Wie zal ze tegen houden? Al die mensen die dachten dat Diana de “Queen of Hearts” was zeker hé?

De ‘schuldige’, op een 5e bewustzijnsniveau, die de ‘fysieke’ zijde van 9 / 11 uitvoerden zullen nooit worden berecht, omdat het evenement niet alleen maar uitgevoerd werd om 5e bewustzijnsniveau redenen, het was precies hetzelfde scenario als met het Diana evenement en het werd alleen maar uitgevoerd om een ‘massale emotie’ teweeg te brengen simpelweg omdat emoties spirituele energie creëert. Onze spiritualiteit creëert ons 5e bewustzijnsrealiteit, zodat onze spiritualiteit de torens naar beneden bracht.

Het waren inderdaad ook de emoties van het volk die als een zwak excuus gebruikt werden om landen binnen te vallen, en niet de werkelijke gebeurtenis zelf. U kunt uw spirituele energie afgeven aan alles waar u zich werkelijk emotioneel over voelt, of moet ik zeggen dat je de energie afgeeft aan alles waar ZIJ je emotioneel over laten voelen, en dit was een ‘World Trade Center’ uit energie op een symbolisch niveau. Begrijp je dat?

Nogmaals de Slangen Cult onttrok de uit vrije wil gemaakte spirituele energie van het gehele menselijke ras en verbonden dat met hun ‘symboliek’. De Slangen Cult had wereldwijde spirituele ‘toestemming’ nodig om door te kunnen gaan met hun agenda en die toestemming kregen ze door 9 / 11. De overgrote meerderheid geesten en zielen ‘voedde’ de esoterische symboliek die betrokken is bij het 9 / 11 incident, en de nasleep van dit evenement was een massaal wereldwijd gepland ‘zonaanbidding`s’ ritueel dat uitgevoerd werd in kerken, tempels, synagogen en moskeeën. Het evenement onttrok niet alleen de wereldwijde spirituele energie naar de occulte symboliek die betrokken is bij de feitelijke ineenstorting van de Twin Towers, maar direct na de gebeurtenis werd dezelfde spirituele energie snel overgedragen via het globale netwerk van energie-lijnen naar de wereldwijde zonnetempels die fungeerden als religieuze bouwwerken die de entiteiten in de 4e dimensie voeden. Met andere woorden: de 9 / 11 gebeurtenis creëerde een wereldwijd ritueel in ‘alle’ vereringstempels en zelfs ook in openbare gebouwen. Het menselijk ras, keurde 9/11 eigenlijk onwetend goed door middel van deze acties.

De massa werd van alle kanten misleid, maar hun verkeerde ego en geconditioneerde geesten zouden hen nooit in staat stellen om door de zwendel van 9 / 11 heen te kunnen kijken, omdat het enige heiligdom waar hun valse ego en geconditioneerde geesten naartoe zouden kunnen gaan, zoals kerken en moskeeën etc, die breide de ‘misleidingen’ aangebracht door de Slangen Cult inderdaad alleen maar verder uit. De Slangen Cult kent geen grenzen voor hun misleidingen. De blinde massa die naar tempels renden of deel namen aan openbare bijeenkomsten aangaande het evenement, deden letterlijk het tegenovergestelde, en verheerlijkten feitelijk de werkelijke daders van 9/11 uit de 4e dimensie, door de uitspatting van hun emoties en stemden daarom in met de gebeurtenis.

Symboliek en occulte geometrie / numerologie zit in alle dingen verborgen die we zelf creëren, maar helaas leren ze ons dat niet op Sesamstraat

Diezelfde bedriegende ego`s en geconditioneerde geesten van de massa konden het bedrog rondom Diana niet eens zien en ik realiseer me dat de meeste mensen dat ook niet eens hadden gewild voor dit evenement. Ze hebben nu zelfs een speciale tempel van Diana om haar voor eeuwig in te aanbidden is het niet? (dat was een goeie meneer Slang!)

Het is tijd om te beseffen dat de slangen Cult, op zijn minst in je geest, alle dingen gecreëerd heeft die je “dierbaar zijn”, evenals alle dingen die je “niet dierbaar zijn”. Evenementen zoals de offer moord op Diana worden gebruikt om je tot slaaf te maken simpelweg omdat ze je hebben gemaakt om ”van haar te houden” terwijl ze overladen werd met hun symboliek en je verzuimde te doorzien dat ze al die tijd werkzaam was voor de Slangen Cult. De Slangen Cult maakten van Diana een Godin op aarde als zijnde de officiële vertegenwoordiger uit de ‘Hemel’ (De hemel is onze zelf gecreëerde dimensie die over deze optie heerst als je dat wilt, (wij beslissen wie er over ons heerst doormiddel van onze collectieve aanbidding). Door de massa zover te krijgen dat ze hun agenten op aarde aanbidden, krijgen ze de massa zover dat ze de entiteiten in de vierde dimensie aanbidden wat verschaft werd door de vernoemde agenten, dit geeft dus op zijn beurt weer de entiteiten in de hemel het recht om over ons te regeren / heersen.

‘Wij’ hebben de krachten achter Diana in de ‘Hemel’ geplaatst, doormiddel van onze vrije wil, en daarom ‘kan’ de genoemde kracht over ons heersen en doet dat dus ook.

Naar mijn mening wordt het tijd dat je over jezelf gaat heersen, als je vrij wilt zijn. De keuze is aan jou en aan jouw alleen, maar alleen als je het ook daadwerkelijk wilt. Het zal veel eenvoudiger zijn om je vast te houden aan de dingen die je dierbaar zijn zoals iconen vergelijkbaar met beroemdheden en bloedlijnen zoals de “prinses van het volk” en de Godin ‘Diana’, maar het is allemaal één grote misleiding. Je kunt jezelf en de wereld in staat stellen om door de sluiers van de geheime genootschappen heen te kijken. Je kunt jezelf en de rest van de wereld genezen door simpelweg onze collectieve spirituele energie daarop te richten in plaats van het te sturen naar de misleiders die het stelen.

Geef je hart aan Diana en de rest van de Slangen Cult als je jezelf daar goed bij voelt, maar ik geloof dat er niets zal veranderen in deze wereld door dat te doen, maar dat is mijn mening. Het kost niets extra om eens voor jezelf te denken, en als je daarbij ook nog eens voorzien bent van alternatieve informatie als extra optie is dat alleen maar mooi mee genomen is het niet?

Als ik mee zou zijn gegaan in het verhaal dat ‘Diana hier was om ons te wekken, doormiddel van het thema “het blootleggen van de Royals als moordenaars” dan weet ik zeker dat ik meer vrienden en natuurlijk meer geld zou kunnen verdienen, als ik dergelijke informatie te koop aan zou bieden. Maar dat thema is voor mij een lachertje en ik weet zeker dat het tot op zekere hoogte ook voor anderen geld als ze er eenmaal echt goed over na gaan denken, maar ik ben bang dat er maar weinig zijn die dat zullen doen. Ik ben niet hier om meer vrienden te maken, noch ben ik hier om geld aan je te verdienen. Dus denk wat je ook maar graag wilt over de informatie die ik gegeven heb, zoals mijn moeder altijd al zei, … Je kunt het slikken of je kunt erin stikken!

Ik heb je deze informatie verteld, op een manier zoals ik denk dat het verteld moet worden, zonder angst en zonder enige gunst. Ik geef deze informatie door zonder behoefte te hebben om betaald te worden, voor mijn spirituele reis die mij geleid heeft om deze informatie te kunnen zien en door te geven. Ik heb het zo goed als ik kon verteld. Het heeft vele uren geduurd alleen al om dit artikel in elkaar te zetten en dat is zonder de tijd die ervoor nodig was om het te onderzoeken en om het te kunnen begrijpen. Dat heeft namelijk jaren geduurd.

Ik hoop dat de verstrekte informatie in dit artikel aankomt bij de mensen bij wie ik wil dat het aankomt, en ik zeg tegen die mensen die mij kennen, dat de woorden in dit artikel waar en betrouwbaar zijn en dat ze je nooit teleur zullen stellen.

Mijn leven gaat op en neer en verandert dagelijks, ja het verandert met het uur, en ik weet zeker dat enkelen van jullie dat soort dingen ook kunnen voelen. Ik dank je nederig voor je tijd om dit artikel te lezen en ik wil daarbij vermelden dat het niet vaak voorkomt dat er twee van de grootste samenzweringen uit de wereld geschiedenis opgelost worden in één artikel, maar dat is wat ik geloof dat ik je gegeven heb, als dat inderdaad het geval is dan heb ik het heel graag gedaan. Als u denkt dat het gewoon Onzin was dan is dat ook goed.

Dat mijn liefde over u allen neer mag strijken,

Matthew Delooze

Originele artikel:
http://projectavalon.net/forum/showthread.php?t=10956

Klik hier voor de andere delen uit de reeks Matthew Delooze:
123456789 –  111213

Who killed Prinses Diana

embedded by Embedded Video

Download hier het bestand als Pdf in het Engels: http://heliotropodeluz.files.wordpress.com/2009/02/diana_can_you_see_the_real_me.pdf

Boeken bestellen van Matthew Delooze:
http://hetuurvandewaarheid.info/2011/01/28/matthew-delooze-toward-the-light-books/

Vertaalde aanvullingen:
http://rikclay.wordpress.com/2010/10/10/extra-4-we-leven-in-een-computer-programma/
http://rikclay.wordpress.com/2010/10/10/extra-5-matthew-delooze-over-diana/ http://rikclay.wordpress.com/2010/10/10/extra-6-emotionele-hoogachting-creeert-spirituele-energie/

Dit bericht is geplaatst in Matthew Delooze, Prinses Diana - Prins William. Bookmark de permalink.

5 reacties op Matthew Delooze (10) – (NL) Diana: Kunt u mijn ware ik zien?

 1. Pingback: Olympic Zion » Koninklijk Concert of een Occult Ritueel

 2. Pingback: Matthew Delooze 20 – Koninklijk Concert of een Occult Ritueel | hetuurvandewaarheid.info

 3. Pingback: Ongeluk of ritueel offer? | hetuurvandewaarheid.info

 4. Matthew Delooze is terug!!

  Ik heb de eer jullie mede te kunnen delen dat ik daarnet een mail van Matthew heb ontvangen met de mededeling dat hij weer online is. 1 splinternieuw artikel, en een korte uitleg over zijn situatie en hoe hij denkt verder te gaan.

  Geniet ervan!

  Matthew Delooze & The Near Future

  and

  The Rain Bow Gate

  http://matthewdelooze.blogspot.com/

 5. Pingback: BOINNK!!! | Het UUR van de Waarheid, een dertien-tal artikelen vertaald door René Voogt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *