Matthew Delooze (9) – (NL) Spuug de veren van de Benoe Vogel uit

Click here for the English Version

Matthew Delooze – Spuug de veren van de Benoe Vogel uit

De Illuminati monumenten van Parijs Blootgelegd!

(Vrij vertaald René Voogt)

Door Matthew Delooze

Download as: [pdf]

Ik ben een vlam – De hitte van het vuur
Noem me een dwaas – Noem me geen leugenaar
Neem me mee naar de Hell – En laat me daar
Als dat de prijs is die ik ervoor moet betalen
Hoor je me niet zeggen? – Hoor je me niet zeggen? – Hoor je me niet zeggen?
Bevrijd Mij
Hoe dan ook – in ieder geval
(Uit het nummer Free Me door Russ Ballard)

Hallo vrienden en collega waarheidzoekers,

Ik ben blij en het doet me een groot plezier dat ik de informatie aan je kan verstrekken waarvan je op het punt staat die te gaan lezen. Ik kan maar niet genoeg benadrukken hoe belangrijk deze informatie is waarvan ik denk dat het bepaalde mensen in de toekomst zou kunnen helpen, wanneer het eenmaal ‘bezonken is’ laten we maar zeggen. Wanneer je mijn artikel “Zwing over de Poorten van Hades” hebt gelezen dan bent je ervan bewust dat ik geprobeerd heb je wat dieper mee te nemen om een beter inzicht te verkrijgen over hoe de Slangen Cult gebruik maakt van ingewikkelde hypnose technieken en symboliek om het collectieve bewustzijn van het menselijke ras te ‘gijzelen’ en te beheersen.

Ik wil proberen om ‘jou’ verder te laten komen dan de “Poorten van Hades”, omdat vanaf nu, je niet langer meer gevangen zult zitten, en de symbolische poorten zullen over een aantal van jullie geen controle meer hebben. Ze zijn vermoeid, met andere woorden, we hebben ze wijd open geschopt. Ik wil je wat dieper meenemen, als dat echt is wat je wilt, maar om dat te doen moet ik dus terug naar de basis om het één en ander uit te leggen ….

… Eind december na een reeks van schokkende persoonlijke tegenslagen en verlammende financiële problemen dacht ik dat ik mijn reis naar Europa af zou moeten zeggen, welke ik enkele maanden eerder had gepland. Ik was extreem gestrest en was erg ongelukkig in die tijd. Na dat gezegd te hebben, zoals het meestal het geval is in mijn leven, dreef een spirituele kracht me letterlijk om toch te gaan. Ik had eerder, maanden in het voren al een aantal zeer goedkope treinkaartjes gekocht, zodat de financiële ramp waarin ik me bevond niet echt van invloed was op het feitelijke reis plan. Nu terugkijkend, als ik toen die kaartjes niet ruim van tevoren had gekocht had de reis nooit plaats kunnen vinden en het onbetaalbare verhaal dat ik nu probeer te vertellen zou nooit verteld zijn.

Hoe dan ook ik kwam aan in Parijs op tweede kerstdag. Ik was zeer geïnteresseerd in Parijs omdat David Icke en een aantal anderen een paar jaar geleden enige informatie hadden verstrekt over de monumenten in Parijs die allen geplaatst en verbonden zijn met een soort van “energie lijn”. Het was ook van belang om daadwerkelijk een bezoekje te brengen aan de locatie van de “Offer Moord” van Prinses Diana in de Alma-tunnel. (dat was voor een ander artikel – deel 10 – kunt u mijn ware ik zien – volgt hierna) Om mezelf wat schrijfwerk te besparen, er is een kort filmpje op ‘You Tube’ waarin David`s uiteenzettingen over de monumenten in Parijs worden verteld. Het is slechts een kort stuk en van slechte kwaliteit. David Icke heeft een aantal top dvd’s te koop in zijn boekenwinkel, en ik kan David’s werk verder enkel maar aan iedereen adviseren. Kijk het nu aub, voordat we verder gaan. (Vertaler: de link werkte niet, en ik heb geen ander kunnen vinden)

In principe staan de monumenten in Parijs in een duidelijk kaarsrechte lijn en er wordt gezegd dat ze gebouwd zijn op een ‘energie-lijn’, bekend als de “Axe Historique” (historische as). Het belangrijkste deel van de energie-lijn, om het zo maar te zeggen, is waar de beroemde Champs-Élysees is (uitgesproken sharmp el eezay). Ik heb besloten om de hele lengte van deze beroemde Avenue te voet te bezichtigen en in een rechte lijn naar het Louvre museum te lopen. Het zat boordevol ‘chique’ winkels en alles was verlicht voor de kerst. Het was als een sprookje, met prijzen in de winkels die ook op een sprookje leken!

De drukke Champs-Élysees bij nacht met de Arc de Triomphe op de achtergrond

Het was een groot verschil met de door hondenstront beladen straten van Lancashire waar ik vandaan kom dat was zeker. Al snel werd me duidelijk dat de monumenten zich inderdaad op een “kaars rechte lijn” bevonden maar iets raakte me direct toen ik bij daglicht over de Champs-Élysees wandelde, en het kwam niet voor in David Icke`s You Tube clip waarvan ik eerder de link gaf.

Wat is het dan? Vraagt u zichzelf misschien af .. Nou enthousiaste waarheidszoekers het was een kolossaal groot reuzenrad. Ja ze bouwen hetzelfde ding, keer op keer, pal in het midden van de Champs-Élysees (Place de la Concorde) achter de beroemde 3000 jaar oude obelisk op die afstamt van een Zonnetempel uit Luxor, Egypte.

Een reuzenrad aan de ‘voet’ van de Champs-Élysees achter de obelisk

Om het wat makkelijker te maken om je te kunnen oriënteren om het zo maar te zeggen kijk naar de foto hieronder. Als je naar het Reuzenrad en de obelisk kijkt sta je met je rug naar de Arc de Triomphe en visa versa.

De ‘top’ van de Champs-Élysees Foto door Matthew Delooze die bijna overreden werd en in het Frans uitgescholden werd, voor het midden op de weg staan! Voor iets als ‘Stomme Idioot Engelse Fanatiekeling’

De energie-lijn loopt nog veel verder dan de Arc de Triomphe, maar voor dit artikel concentreer ik me op de Champs-Élysees voorbij de obelisk, het Reuzenrad en dan door naar het Louvre. Dus laat ik terug keren, naar het reuzenrad.

Ik heb eerder al gewezen op het symbolische reuzenrad dus degenen die mij kennen zullen moeten weten wat ik daar eerder al over geschreven heb. Ik nam deze foto van het reuzenrad vanaf een grote afstand om je de symboliek aan te tonen die ALLE Reuzenraden met zich meedragen. Het A-frame (as) van het rad creëert de Benben (Piramide) vorm en het Grote Rad creëert de symbolische zonneschijf. Begrijp je dat?

Foto van een afstand toont de ware symboliek van het reuzenrad, het A-frame is de obelisk (BenBen) en de rand ven het Rad is de zon (Ra) Foto door Matthew Delooze.

Om een wat betere uitleg te geven: Dit komt uit een artikel van mij uit 2005 Het Festival van het Licht

Symboliek van de Piramide

Ik ga hierover zeer diep tot in detail in mijn boek ‘The stars are Falling’. De vorm van de piramide stond in de oudheid bekend als de ‘Benben’. Het bovenste deel van een obelisk (piramide vorm) staat bekend als de ‘Benben Steen’. Kortom, de Benben staat symbolisch  als markeer punt waar de oude zonnegod Ra op het droge landde nadat hij er heen geleid was, in een zonneboot, door Nun de God van de waterige chaos. De piramide vorm representeert de allereerste heuvel van de aarde die gevormd en geregeerd werd door Ra. Deze Benben of piramidevorm daarvan wordt gezegd dat hij steeg (rees) uit het water. Een korte simpele uitleg vind je hier.

Symbolisch gezien representeert een reuzenrad op of nabij het water, en één die gevormd kan worden in een piramide,  ‘Ra’ die herrijst uit de waterige chaos. De cirkel van het reuzenrad symboliseert een zonneschijf (De Zon). De Ouden geloofden dat alles ontstaan is uit de waterige chaos dat gesymboliseerd werd door donkere wateren ….

De Benoe vogel wordt symbolisch ook gekoppeld aan de opkomst van de Benben (piramidevormige grafheuvel van de Aarde). http://www.philae.nu/akhet/Benu.html

Ik heb vaak al gezegd in de afgelopen jaren dat het reuzenrad en ik vertel je de waarheid, een zeer belangrijk stuk symboliek is en een belangrijk instrument voor de illuminati is. Ik realiseer me dat er velen zullen zijn die denken dat ik gek ben om het telkens maar weer over het reuzenrad te beginnen, maar laat me je de positie van het reuzenrad tonen op de energie lijnen van Paris voordat je de dwangbuis exploitanten gaat bellen. Kijk naar deze foto’s hierbeneden scheepsrakkers! Merk op: dat ik nu naar de andere kant van het reuzenrad gegaan ben onderaan de Champs-Élysees in een gebied dat bekend staat als de Jardin des Tuileries. Ik sta met mijn rug naar het Louvre museum en de glazen piramide die daar geplaatst werd. De obelisk staat nu achter het reuzenrad.

Foto gemaakt door Matthew Delooze: Ik sta zo dicht als het kan bij de vijver. Kijk waar de 3000 jaar oude obelisk gevestigd is.

Ik zag meteen dezelfde symboliek die ik eerder ook in Morecame in 2004 zag, toen werd ik nog geestelijk geleid, maar deze keer werd het mij in zijn volle glorie getoond. (Zie de bedrieglijke symboliek van de illuminati) Een 3000 jaar oude obelisk herrijst uit de waterige (chaos) Laten we wat doorschuiven om het wat beter te kunnen bekijken hè?

Ik ben dichterbij gegaan, uiteraard ben ik om de vijver heen gewandeld om te voorkomen dat ik natte voeten kreeg (ik ben niet gek weet je!) ‘Aanschouw de gouden BenBen en het Oog’

Kun je de gouden BenBen en het Oog in het midden van het Rad zien? Misschien dat deze foto hieronder zal helpen. Kom dichterbij.

Deze symboliek is precies hetzelfde als wat ik zag in Morecame in 2004 maar hier in Parijs is het voor jullie allemaal te zien. Nu, is het een paranoïde waan dat ik het reuzenrad in verband breng met de symboliek van de Illuminati? Als dat zo is, leid je nu dan aan hetzelfde waanidee? Nou wat denk je? Dit is extreme illuminati symboliek en het verlichte reuzenrad vertegenwoordigt precies dezelfde symboliek. (Foto door Matthew Delooze)

Uiteraard kon ik de geometrische vorm van de vijver niet zien vanaf het maaiveld, en ik wil je ook de locatie van dit reuzenrad op de energie-lijn op de best mogelijke manier aantonen. Dus kijk naar deze foto’s hieronder

Foto van de Hexagram-vormige vijver genomen vanaf de top van het reuzenrad naar beneden kijkend richting het Louvre museum. (glazen piramide en de Arc de Carrousel)

Foto genomen vanaf de top van het Reuzenrad kijkend in de richting van de 3000 jaar oude obelisk en de Arc de Triomphe

Hoewel de twee foto’s hierboven niet genomen zijn op het hoogste punt van het rad, kun je toch zien dat alle beroemde monumenten in een rechte lijn liggen. Het reuzenrad staat letterlijk ‘halverwege’ tussen de Piramide van het Louvre (afbeelding later) en de Arc de Triomphe en het speelt op de één of andere manier een zeer belangrijke rol in de groepering van de monumenten op deze zogenaamde energie-lijn.

Mijn foto’s bewijzen dat zelfs amateur, momentopname fotografie je kunnen laten zien dat het Rad perfect in het midden gepositioneerd is met de Obelisk en de Arc ‘de Triomphe aan de ene zijde en de Arc de Carrousel en de glazen piramide bij het Louvre aan de andere zijde. Ja ik durf met iedereen te wedden dat het reuzenrad tot op de millimeter uitgemeten werd, met de 3000 jaar oude symbolische obelisk uit Luxor.

Toeval hé? Zo ja, waarom zou dan een natie die zo trots als een pauw is op zijn beroemde ‘Eersteklas’ Chique ‘Avenue, de Champs-Élysees, er zo`n oneconomisch kolossaal reuzenrad neer planten?

Ik zal je vertellen waarom, omdat het reuzenrad pure Illuminati symboliek is en op één lijn staat met het Vrijheidsbeeld – de Eiffeltoren – en de Big Ben tezamen. Het is gewoon zo dat sommigen van jullie deze informatie niet kunnen en niet willen beoordelen als zijnde een feit. Het is te dom om het zelfs maar te overwegen is het niet? Jij bent niet voor de gek gehouden toch? Je hebt een credit card en je bent geschoold zo is het toch? Niemand gaat jou voor de gek houden met een dom kermis ritje is het niet? Jij bent daar veel te slim voor of niet soms?

Oke laat ik het duidelijk maken, nu ik in de stemming ben en ik het me niet kan veroorloven om naar de kroeg te gaan, een simpel feit over het reuzenrad, dat je misschien niet weet, of moet ik zeggen dat je het vergeten bent, want ik verzeker je dat iemand op school je dit verteld heeft. Ik kan je ook vertellen dat nog niemand dit simpele feit genoemd heeft of me erop gewezen heeft sinds ik begon met het vermelden van het reuzenrad meer dan vier jaar geleden. (Slechts mafkezen zouden schrijven over reuzenraden die symbolisch zouden staan als Illuminati monumenten en dat ze de occulte symboliek weergeven eh?) En inderdaad, ik heb het bewust nooit eerder genoemd. Dus laten we op deze manier eens kijken naar de symbolische feiten over het reuzenrad …

Officiële vraag van lerares Jufrouw Clever Clogs aan de klas op school: Kan iemand mij vertellen wie het reuzenrad uitgevonden heeft?

Officieel antwoord van Cecil Knowitall: het was ‘de heer Georg Ferris’ juf, mag ik je nu mijn Appel geven juf? Wil je dat ik je toiletbril schoonmaak in mijn zondagse pak juf?

Juf Clever Clogs zegt tegen Cecil: Ja Cecil mijn kleine huisdiertje het was George Ferris JR. Ik geef je hier een gouden ster voor en zorg ervoor dat je een topfunctie krijgt wanneer je de school verlaat om te herhalen wat je geleerd hebt. (We weten allemaal van een Cecil Knowitall of niet?)

Het is inderdaad een feit dat ‘George Ferris: het symbolische reuzenrad ontwikkelde, maar laten we wat meer respect voor hem opbrengen en zijn volledige naam aankondigen. Het was George Washington Gale Ferris. Wisten jullie dat niet?

Kun je zien dat dit op zijn minst ‘symbolisch’ betekent, dat de naam ‘George Washington’ een vinger in de pap had bij het creëren van het reuzenrad? Net zoals je instemt met het feit dat de acties van George Bush symbolisch uitgevoerd kunnen worden door ‘Dubya?’, je hebt ook symbolisch het feit geaccepteerd dat het reuzenrad inderdaad gemaakt werd door een ‘George Washington’. De naam George Washington draagt een enorme bult Slangen Cult symboliek. En ik realiseer me dat hier de opgedrongen gepropageerde leergang in werking zal treden waardoor je zal lachen om deze suggestie.

Je aanvaard dit soort “geestelijk bedrog” als een gevolg van de armzalige toestand van het onderwijs die je opgedrongen werd door leraren, zoals Juf Clever Clogs en klootzakken zoals Cecil Knowitall, die ik tussen neus en lippen door eerder vermelde in dit artikel.

Het wordt rap tijd om wakker te worden en om je daarbij te helpen stappen we even van het onderwerp van de energie-lijnen in Parijs af. (Maak je geen zorgen we komen er straks op terug. (Oh ja zeker weten!)

Laat me je in het kort vertellen hoe het reuzenrad in wezen “tot stand” is gekomen. Dit soort informatie is van vitaal belang en onbetaalbaar in mijn opinie als je werkelijk wakker wilt worden. Het reuzenrad kwam “tot stand” en werd geboren uit een “Internationale expositie” (World Fair). Mijn onderzoek vertelt me ??dat de exposities gebruikt, misbruikt en gemanipuleerd werden door de Slangen Cult als een ‘excuus’ om wereldberoemde monumenten te financieren en te creëren, naast andere misleidingen, zonder al te veel vragen op te werpen bij de sheople van die tijd. De Eiffeltoren in Parijs en het Atomium in Brussel zijn twee uitstekende voorbeelden van wereldberoemde monumenten die hun bestaan te danken hebben aan de presentatie`s van de ‘World Fairs’ die in 1 keer over de hele wereld gingen. In mijn boek Is It Me For A Moment leg ik het fundament van de symboliek uit en waarom het Atomium gebouwd werd.

Het reuzenrad werd ook ontwikkeld voor de World Fair in Chicago (1893). Het lijkt mij dat de geheime genootschappen eigenlijk de lay-out van de symbolische gebouwen en symbolische monumenten van alle Wereldtentoonstellingen geregeld hebben en de “World’s Columbian Exposition (een andere naam voor de World’s Fair van Chicago) is daarin geen uitzondering. Inderdaad een vent genaamd als Daniel Hudson Burnham speelde een grote rol in de tentoonstelling van Chicago. Ik wil niet lelijk over hem doen, en je kunt op zijn naam klikken om meer over hem te weten te komen, dus ik zeg alleen maar dat hij dit gebouwd heeft.

Maçonnieke tempel in Chicago gebouwd door Bro Daniel Hudson: Genoeg gezegd?

Nogmaals, ik heb de Wereldtentoonstellingen onderzocht en geloof me als ik je zeg dat de ellendige Vrijmetselaars en andere ZON aanbiddende leugenaars en oplichters er weer eens met hun listige vingers tussen zaten. 100%. Ze gebruikte het letterlijk om replica tempels en occulte monumenten te kunnen bouwen die vervolgens letterlijk recht onder de neuzen van de onwetende sheople geplaatst werden. Net zoals het Atomium en de Eiffeltoren dat werden in Brussels en Parijs. ‘Wereldtentoonstellingen’, worden respectievelijk als een excuus gebruikt om ze te kunnen bouwen, zonder dat er enige serieuze vragen over gesteld zullen worden.

Ik zal je ook vertellen dat de wereldwijde exposities massale gebeurtenissen waren en nog zijn en dezelfde hypnotische krachten hebben als de main stream TV dat vandaag heeft. Ja die evenementen waren echt zo groot. Het is tijd om wakker te worden mensen of deze klootzakken zullen je fijnmalen tot stof. En helaas zijn enkelen van jullie al het vulmateriaal voor een zoutpot geworden.

Hoe dan ook laten we verder gaan. We weten nu dat het reuzenrad gecreëerd werd in Chicago door George Washington Gale Ferris Junior nadat hij door de vrijmetselaar Daniel Burnham uitgekozen was om dat te doen. Nog een feit (of toeval) is dat het reuzenrad niet alleen gecreëerd werd door een symbolische oprichter van de VS ‘George Washington’ Gale Ferris. Het werd ook tot leven geroepen om de 400ste verjaardag van een ander lid van de geheime genootschap Christoffel Columbus te vieren, en er werd tevens, even wachten, de ‘Nieuwe Wereld’ mee gevierd.

Inderdaad het reuzenrad is volledig beladen met symboliek, die gekoppeld is aan de illuminati en de Slangen Cult. Het is letterlijk een obelisk, een BenBen steen (piramide), een alziend oog, de Zon en een erkenning voor leden van beroemde geheime genootschapen en dat allemaal samen verpakt in één monument.

Ik zeg u de waarheid, er hangt een enorme berg symboliek achter het reuzenrad, en de geheime heersers van deze wereld hebben je al eeuwen bedrogen over de symboliek en de ware betekenissen ervan. Het reuzenrad is letterlijk een zeer krachtig symbolisch monument van een Zonnegod, en het heeft zich letterlijk recht onder onze neuzen verborgen, en ik geloof dat je een domkop bent als je de ware symbolische betekenis ervan onderschat en daarmee dus ook zijn ware spirituele kracht onderschat. Nogmaals, je gepropageerde leergang zal in deze ingrijpen waardoor je dit soort informatie zult verwerpen.

Voor degenen die de informatie betreffende het reuzenrad die door mij verstrekt werd in artikelen zoals “aan de Kust”  en “het Festival van het Licht hebben gevolgd, zal ik zeggen dat de foto’s van de Champs-Élysees je zouden moeten laten zien dat het George Washington Gale Ferris Reuzenrad deel uitmaakt van de groep Illuminati monumenten in Parijs, en dat de symbolische geschiedenis van het reuzenrad daar ook vandaan komt. Wat verteld de opgedrongen leergang je nu?

Nogmaals, ik vraag al de samenzwering buffels en zoekers naar de waarheid die er zijn of je daadwerkelijk gelooft dat de Illuminati en de arrogante marionetten van de Slangen Cult het toe zouden staan, wat gezien wordt als een kermis ritje (het Reuzenrad), een ereplaats zou krijgen tussen oude en symbolische monumenten, die Napoleon vertegenwoordigen, in het centrum van Parijs als het niet in hun agenda zou passen? Op de één of andere manier weet ik je ware antwoord al, en ik zeg dat als het reuzenrad dergelijke symboliek niet zou bevatten, zou het nooit overal worden toegelaten in de buurt van oude monumenten in Parijs in Engeland of elders waar de pompeuze inrichting van de Illuminati hun monumenten bewaren.

Naar mijn mening is het reuzenrad van essentieel belang voor de agenda van de Slangen Cult’s. Inderdaad, wat mij betreft is dit de meest geheime en krachtige symboliek die zij bezitten en terwijl jullie de onderzoekers zich concentreren op de obelisken en bogen lachen zij hun sokken uit en voeren in plaats daarvan met behulp van het reuzenrad hun rituelen uit. De illuminati wist eeuwen geleden al dat ze draagbare symboliek nodig zouden hebben en het reuzenrad werd gecreëerd om hen daarin te voorzien, en zij wisten dat al die slimme ontwaakte mensen het niet zouden doorzien.

Dus waar draait dit allemaal om? Wat is hier verdomme aan de hand dat in de moderne tijd deze reuzenraden als champignons uit de grond schieten op belangrijke plaatsen, sinds 1999? We moeten de manier waarop de slangen Cult gebruik maakt van hun esoterische symboliek zien te begrijpen. Het is zo verdomde makkelijk voor ons complotdenkers en waarheidzoekers om zoiets te zeggen als “hey jongens en meisjes er is een energie-lijn die door het centrum van Parijs loopt waar de f*cking Illuminati hun monumenten op bouwen”. Dat zijn wij, zo doen we toch? Het is zo gemakkelijk voor ons, zij die denken dat ze wakker zijn, om te knikken als zijnde akkoord en komen vervolgens met een verklaring als: “Wow ja geweldig spul, een energie lijn in Parijs, compleet met illuminati monumenten erop. Joehoe … Nu ben ik wakker“. (Ik hoor dit soort dingen van domme, blinde en verkeerde mensen bijna elke dag).

Eh? Wat? Vergeef mij heb ik iets gemist? Waarom denk je dat je wakker geworden bent, omdat je hebt ‘gehoord’ dat er een energie-lijn door Parijs loopt en dat er monumenten op uitgestald zijn? Ik woon ook op een rechte lijn in een rij huizen in Burnley met hondenpoep en verkeersdrempels erop, dus maakt dat dan ook dat het een energie-lijn is? Nee, natuurlijk niet of wel? Dus zullen we hondenpoep en verkeersdrempel monumenten plaatsen op de Champs-Élysees en terwijl we dat doen werpen we de Illuminati ermee omver? Wake Up!

Naar mijn mening, zijn de zogenaamde vrije en ontwaakte mensen in deze wereld geen vrije en ontwaakte mensen in deze wereld omdat ze alleen maar forums bezoeken om vervolgens roddels en uitspraken te herhalen zoals degene die ik daarnet hierboven heb vermeld, en dat maakt ze ook niet echt wakker.. Het spijt me als ik nors klink maar ik probeer door te komen tot een bepaald aantal mensen die spiritueel willen ontwaken, en naar mijn mening, is spiritueel ontwaken niet één of andere rage of mode die je op het internet kunt bemachtigen, maar het lijkt er steeds meer op dat dat precies de betekenis ervan geworden is. We zijn aan het proberen om ergens van los te komen en dat doen we niet door anderen na te gaan zitten praten als papagaaien? Ik denk dat de grootste nachtmerrie voor mij zal zijn om de betovering van de Slangen Cult te verbreken, zoals ik het noem, om dan vervolgens in de ban te raken van een stelletje idioten die denken dat ze spiritueel vrij zijn simpelweg omdat ze ontdekt hebben dat er een energie lijn onder de Champs Elysees in Parijs loopt.

Ik ben helemaal vóór de verspreiding van informatie en uiteraard mag en zal de nep of valse informatie de tand der tijd niet doorstaan. Dat gezegd hebbende, er zijn maar heel weinig mensen die goede informatie verstrekken die niet vallen in de God / duivel of licht / donker categorie, en die categorieën, het spijt me dat te moeten zeggen leiden allen terug naar onze eigen spirituele gevangenschap en zullen onze spirituele overlevering veroorzaken zoals ze dat gedaan hebben in de laatste paar duizend jaar in deze wereld. Spirituele vrijheid is niet te koop, maar is beschikbaar, en zit in feite binnenin ons allemaal. Geen Jezus of een licht figuur staat te wachten om de Illuminati uit te bannen, het “Jezus is een licht figuur” is een beroemde misleiding die uitgevoerd wordt door de Illuminati en zij hebben niet de intentie om je vrij te maken of om je te helen, dat kan ik je verzekeren. JIJ kunt jezelf bevrijden en genezen maar ‘enkel’ en alleen als je het zelf doet, en niet door iemand anders. Er zijn geen verheven meesters, naar mijn mening, die je kunnen leren hoe je moet ontwaken, maar er zijn genoeg mensen die proberen om je die indruk te geven. Je kunt ofwel informatie aannemen die als een “ontsteking” zal dienen binnenin jezelf of je kunt de informatie afwijzen “als zijnde onzin” om het buiten je te houden. Het is jou keuze om te beslissen welke kant je uit wilt gaan, en niet de keus van een dope rokende hippie of de keuze van een nep-goeroe.

Hoe dan ook, sorry voor mijn preek, laten we weer op het spoor terug komen hè? … Waar waren we? OK … We hebben gezien dat het merendeel van de monumenten in Parijs op de energie-lijn staan, waaronder ook het reuzenrad, en ik heb ook gewezen op de symbolische creatie (de ontwikkeling) van het oorspronkelijke reuzenrad op de Wereldtentoonstelling in Chicago. Dus.

Ik wil weer wat dieper gaan net zoals ik dat deed in mijn laatste artikel met betrekking tot het “Herdenkingsdag ritueel” en het “Cenotaaf monument” met betrekking tot de genoemde energie-lijn in Parijs, maar ik moet nog eventjes bij het onderwerp van het reuzenrad blijven om te laten zien hoe de illuminati heimelijk symboliek (de Reuzenraden) voor de wedergeboorte van de Zon  over de hele wereld recht onder onze neuzen plaatst. Deze daad is niet alleen maar om symbolisch een energie link te verbinding met de andere symbolische monumenten in onze dorpen en steden, die gebouwd werden door de gevestigde orde, maar het is ook om de hypnotische en symbolische middelen te verschaffen om onze spirituele energie op hetzelfde moment van ons te onttrekken. Ik verstrek je deze informatie niet om je ermee te vervelen of om er je tijd mee te verdoen. In mijn opinie is het belangrijk.

Dit is niet gemakkelijk om uit te leggen dus houd daar aub een beetje rekening mee. Als je mijn artikelen hebt gelezen over de spirituele energie winning op plaatsen als Glastonbury of zelfs bij belangrijke monumenten op “Nieuw Jaar`s Avond”, dan zal het veel gemakkelijker voor je zijn om te kunnen begrijpen wat ik je probeer te zeggen in de komende stukken van dit artikel. Uiteraard het belangrijkste monument in Londen tijdens nieuw jaar is de “London Eye”, wat natuurlijk ook een reuzenrad is. Het reuzenrad in Parijs (Roue de Paris) is een draagbaar monument. Dit is natuurlijk erg handig als je het over de hele wereld wilt plaatsen naast andere belangrijke symbolische monumenten. Bijvoorbeeld, zoals ik uiteen heb gezet, het reuzenrad is letterlijk een ‘Zon en Obelisk’ (BenBen) monument en zoals ik ook uiteen heb gezet, werden er zeer symbolische namen gebruikt bij het ontstaan van het reuzenrad in Chicago.

Dus met dat allemaal in het achterhoofd kunnen jullie nu accepteren dat als je een reuzenrad in het midden van twee monumenten zou zetten dat dat dan overeen zou komen met het plaatsen van een obelisk en een zonneschijf tussen beide? Laat me je aantonen wat ik bedoel met een aantal foto’s die ik nam tijdens mijn laatste reizen. Ik kon naar de grootste steden in de wereld gaan, vooral door de dramatische toename van het gebruik van Reuzenraden in de afgelopen jaren.

Neem hier eens een kijkje naar.

Een reuzenrad en een Carrousel verscheen in Edinburgh naast het Scott monument (vrijmetselarij). Foto door Matthew Delooze

Er was natuurlijk erg weinig ruimte voor dit reuzenrad in Edinburgh, maar ze zorgde er toch voor dat het paste. Er waren een aantal locaties in de buurt die voor zoiets dergelijks veel geschikter zouden zijn geweest. Glasgow deed precies hetzelfde, naast het Scott Monument. Deze dingen nemen spectaculaire visuele occulte symboliek aan, en vooral in het donker.

De ware Zon symboliek, Piramide en Oog worden verlicht naast een monument ter ere van een marionet van de Vrijmetselarij, in dit geval ‘Sir Walter Scott’

Ik zou vele pagina`s kunnen vullen gewoon om je te laten zien dat vele stadscentra`s deze dingen plaatsen in de buurt van oude overheid`s monumenten, en obelisken etc, met name in de aanloop naar de “Winter Zonnewende” en ze worden meestal verborgen onder het mom van “Winter Wonderland”. Hier is een foto van Cardiff’s Winter Wonderland.

Winter Wonderland ‘Cardiff’: reuzenrad geplaatst naast symbolische gebouwen

Hier is er nog één in het centrum van Preston welke ik nam tijdens één van mijn reizen. Aan de ene kant van het Rad is de (Queens) Obelisk en de Preston Cenotaaf bevind zich aan de andere zijde ervan. En net als in Edinburgh waren er in de omgeving vele betere locaties beschikbaar voor het Reuzenrad.

De Cenotaaf en de Obelisk worden door het reuzenrad samen gevoegd als een sandwich. Dezelfde zwendel gebeurt in vele steden. Foto door Matthew Delooze

Deze dingen vinden over de gehele wereld plaats op verschillende schaalniveaus. Ik heb eerder al uitgelegd dat Reuzenraden zeer onrendabel zijn. Dus waarom verschijnen ze overal? Wie financiert dat allemaal? De London Eye alleen al verliest 25 miljoen pond per jaar.

Waarom gebeurt dit kun je jezelf afvragen.? Nou gewoon mijn vrienden, en nogmaals, ik vertel je de waarheid, door het plaatsen van een reuzenrad op deze locaties wordt in principe het gebied gekeerd tot een ‘Zonnetempel’ en wat voor monumenten of gebouwen er ook in het gebied staan die maken dan ook deel uit van diezelfde tempel (net zoals de Sistene Kapel letterlijk een Zonnetempel werd, omdat er is een obelisk uitgestald is op het St Pieters Plein) Onze corrupte autoriteiten maken het mogelijk dat dit zijn voortgang vind doormiddel van corrupte gemeenten raden en de rest van het Slangen Cult netwerk. Uw gemeente geeft geen ene drol om deze Reuzenraden, noch om jou plezier.

Om weer even dom te doen, als je een “te koop” bordje plaatst buiten van uw huis betekent dit dat uw huis te koop staat dus als je een obelisk plaatst buiten een gebouw wordt het dus een Zonnetempel. Het is een symbolisch teken dat het feit aankondigt. Met het reuzenrad is het precies hetzelfde.

De oorspronkelijke symbolische BenBen steen en de zonneschijf komen uit de waterige chaos (orde uit chaos) en als je de link naar het Parijse reuzenrad begrijpt zul je doorzien dat er water ballast tanks gebruikt worden om een stabiele basis te bezorgen. Dus dit is letterlijk “orde uit chaos” symboliek. Nogmaals het is gewoon een teken dat het feit aankondigt. Het is letterlijk een BenBen die uit het water herrijst. Maar ook tijdens een recente reis naar Preston vlak voor Kerstmis, realiseerde ik me dat de sluwe Donders ijsbanen gebruikten om het water te symboliseren (daar de ijsbanen gemaakt zijn van water) De meeste “Winter Wonderland” evenementen gebruiken ijsbanen, dus weer is de symboliek recht onder onze neus verborgen met ook nog een perfecte excuus om erheen te gaan.

Het gebruik van Reuzenraden in dit soort situaties gaat veel dieper en ze worden voor veel meer gelegenheden gebruikt dan je denkt.

Denk nog eens aan de symboliek rond de geboorte van het reuzenrad in Chicago (Washington / Columbus / Nieuwe Wereld). Kijk ook eens wat meer naar andere locaties waar ze zo`n ding permanent hebben neergezet (Londen, Parijs, Edinburgh, Manchester, Birmingham, Cardiff en over de rest van de gehele wereld.

Ik plaatste onlangs een nieuws item op mijn website met betrekking tot een ritueel dat plaatsvond in Kuala Lumper en ik suggereer dat er spirituele energieën werden geëxtraheerd door middel van een reusachtig monument dat er geplaatst werd in 2006. Kijk maar eens wat ik gevonden heb toen ik de achtergrond van onderstaande foto beter bekeek. Oh kom op zeg! Een reuzenrad bij een hindoe-festival, om God`s wil wordt wakker. Wat komt hierna? Scooterwagentjes in het Vaticaan?

Een verdomd Reuzenrad verscheen zelfs tijdens een hindoe-festival in Kuala Lumper Wordt Wakker!

Uiteraard, het kan natuurlijk allemaal toeval zijn, maar de toevalligheden stapelen zich de hele tijd maar op en ik verzeker je dat er “meer toevalligheden gepland zijn terwijl we aan het praten zijn”. Ik wil er ook op wijzen dat het Parijse reuzenrad uiteraard regelmatig van de Champs Elysees ‘energie lijn’ gehaald wordt en geplaatst wordt op andere energie-lijnen keer op keer weer. Zou het mogelijk zijn dat spirituele energie verzameld en vrijgelaten kan worden door het verplaatsbare reuzenrad wanneer het geplaatst wordt op andere symbolische gebieden? Slechts maar een gedachte. Het Parijse reuzenrad is stabiel gemaakt met behulp van water tanks. Dus het herrijst altijd letterlijk uit het water, waar dat het ook geplaatst wordt.

Het is al op vele plaatsen verschenen, maar het gaat altijd weer terug naar Parijs. Hier is een foto ervan in de buurt van een replica van een oude tempel in Suan Lum Bangkok. Wakey Wakey!

Het verplaatsbare Parijse Reuzenrad in Bankok (bovenhoek) en de oude tempel. Valt het balletje al? Ik veronderstel dat ze de symboliek recht op onze kont konden plakken en wij ezels zouden nog steeds zeggen dat het toeval is of niet?

Doris tegen Burt .. “Is dat nou een reuzenrad die daar op je kont zit Burt, daar vlak naast je bilnaad?” Burt tegen Doris .. “Nee lieverd Ik hou van Reuzenraden, en het is gewoon toeval liefste, gewoon toeval ..” (Ik wou dat ik een grapje maakte!)

Het is voor mij duidelijk geworden na uren van onderzoeken en overwegen dat er absoluut geen twijfel bestaat dat de Slangen Cult (zoals ik het noem) ons in de zeik neemt en gebruik maakt van occulte symboliek verborgen in het Reuzenrad.

Hoe dan ook zoals ik heb beloofd laten we terug gaan naar de Parijse energie lijn om de reis af te maken. Op 28 december 2007 liep ik over de Champs-Élysees en ik staarde naar het reuzenrad, die in volle praal met lichtjes voor me stond. De herinneringen aan mijn Morecambe ervaringen schoten door me heen. Ik was weer bijgeschoold ge-update laten we maar zeggen. Ik wandelde vanaf de Arc de Triomphe langs de 3000 jaar oude obelisk door de ‘Arc de Carrousel’en naar de enorme glazen piramide buiten het Louvre museum (een gigantisch voormalig koninklijk paleis). Ik wil erop wijzen dat de carrousels van de kermis meestal vlakbij een Reuzenrad staan tijdens “Winter Wonderland” evenementen over de hele wereld. Ik denk ook dat de symboliek van de Arc de Carrousel (draaimolen) van de Parijse energie-lijn over de hele wereld vertegenwoordigd wordt door de carrousel kermis ritjes en dezelfde kermis ritjes staan weer symbolisch op één lijn met het reuzenrad.

Hier hebben we de Arc de Carrousel in Parijs en het was het eerstvolgende monument op de Parijse energie lijn, bekend als de Axe Historique, die ik tegen kwam.

De Arc de Carrousel (glazen piramide via de middelste boog) Foto door Matthew Delooze

Ik vervolgde mijn reis door de glazen piramide van het Louvre en het museum.

De glazen piramide bij het ??Louvre. Niets Illuminati`s aan hè? Foto door Matthew Delooze genomen tijdens de vroege ochtend.

Dus daar heb je het mensen ik wandelde van de Arc de Triomphe naar het Louvre en ik zal je zeggen dat het meest symbolische wat ik zag, het reuzenrad was. Ik besloot naar het Louvre te gaan, het was inmiddels donker en het was sàvonds na 6 uur ook nog eens drie Euro goedkoper. De rij wachtende was enorm en ik ben nou eenmaal nogal een ongeduldige donder. Ik wist dat ik er was om dingen leren te begrijpen dus dat hielp mij enigszins mijn ongeduld te kalmeren. Na dat gezegd hebbende wachtte ik om naar binnen te kunnen gaan enkel maar om uit te vinden dat zodra je de werkelijke piramide betrad dat je een etage naar beneden moest direct onder de piramide waar je dan weer in de rij mocht aansluiten voor de ingang om te betalen! Ik Zweer het?

Je wordt naar beneden onder de piramide geleid waar zich weer een enorme wachtrij vormde om je entree te betalen. Dit is maar een promo foto en toont op geen enkele wijze de totale verwarring die zich afspeelde onder de toeristen in het Louvre.

Het duurde anderhalf uur voordat we eindelijk naar binnen konden in dat verdomde ding. Er waren letterlijk duizenden mensen in het enorme museum. Ik was specifiek gericht op bepaalde kunstvoorwerpen en monumenten daarbinnen en iets maakte me op de één of andere manier bewust van de positionering van een aantal van deze monumenten.

Matthew Delooze probeert verschillende richtingen uit te vinden, vanuit meer dan één opzicht, in het Louvre

Ik realiseerde me dat alle artefacten in het museum in feite allemaal rondom de piramide waren uitgestald die zich buiten bevond.

De dingen begonnen interessanter voor me te worden en ik kreeg ineens flashbacks van de wandeling over de Champs-Élysees waar ik via een rechte lijn naar de piramide bij de Arch de Triomphe liep, langs de obelisk, voorbij de hexagram-vormige vijver, langs het reuzenrad en langs de Arc de Carrousel en zo de Piramide in. Ik voelde me onmiddellijk verlicht. Ik dacht wat is hier verdomme aan de hand. Ik was in een geestelijke roes. Alsof ik dronken was. (En nee ik had geen druppel aangeraakt, die 8 euro per pint kon ik me niet veroorloven)

Ja, ik had inderdaad een eind gelopen langs een onzichtbare energie-lijn, maar ik wist op de één of andere manier dat de monumenten net zo belangrijk waren als de feitelijk onzichtbare energie ‘lijn’. Ik realiseerde me in mijn roes dat de ‘makers’ van de monumenten in feite gevoed werden door de energie die door de massa aan bezoekers, en de massa “aan gedachten” van anderen voortgebracht werden, en de energie trok op de één of andere manier door de monumenten en zij, de makers van de monumenten, hebben op de één of andere manier de exclusieve rechten op de energie die gewonnen wordt.

Ik realiseerde me dat ‘Zij’ de energie over hevelen omdat ‘wij’ de monumenten automatisch aanbidden of simpelweg accepteren. ‘Net zoals we een milkshake drinken door een rietje, zuigen ze energie door middel van de monumenten’. ‘Des te groter de symbolische waarde van het monument is des te groter de omvang van de milkshake’ schiet er door mijn geest. Weet je wat ik bedoel? Laat we een beetje dieper gaan hè? Maak je geen zorgen de sheople van de spirituele gemeenschappen hebben ondertussen dit artikel allang verlaten, dus er zijn enkel nog maar de serieuze gasten over om de innerlijke herinneringen weer los te maken. Dus kom met me mee …

Duizenden mensen worden de piramide bij het Louvre in geleid, maar naar mijn mening is dat niet in hun eigen voordeel. Verre van dat. Het feit dat het Louvre vol staat met oude symbolische monumenten, en dat ze ‘allen’ letterlijk rondom de piramide staan, bevestigde mijn gedachte, dat er hier de winning van spirituele energie plaatsvindt. Gelieve naar de foto hieronder te kijken.

De binnenplaats van het Louvre: aan drie zijden omgeven door het Museum.

De glazen piramide bij het Louvre, is waar de energie lijn eindigt, en is naar mijn mening niet het begin. Een paar ‘geleerden’ geloven zelfs dat het gebouw van het Louvre-museum ‘buiten’ de ‘Axe historique’ staat. Ik zeg dat het echt niet uitmaakt of dat nu wel of niet zo is. Als je naar de foto hierboven kijkt en je stelt je voor dat de omringende muren ‘onzichtbaar’ zijn dan zou je zien dat de meest gerespecteerde artefacten in de wereld letterlijk de piramide zouden omringen. (Ik keek naar de opstelling van het Louvre en het deed me letterlijk aan een moderne versie van Stonehenge denken waarbij de muren van het museum een soort vaginale monoliet situatie creëren). Deze artefacten en monumenten in het museum bevatten naar mijn mening enorme hoeveelheden spiritueel residu. En inderdaad, de hoeveelheid aan wereldwijd ‘respect’ ( = spirituele energie) die gecreëerd wordt (gehyped wordt) voor de monumenten in het Louvre is letterlijk ‘niet’ te meten. Kun je je de hoeveelheid aan collectieve gedachten voorstellen die “elke dag” gericht worden op het Louvre? Aan hoeveel schoolkinderen alleen al, wordt over de wonderen van de Mona Lisa verteld? Excuses voor de woordspeling, maar ‘denk’ erover na.

“De Mona Lisa” de “Venus Demilo” etc etc etc zijn verankerd in het collectieve bewustzijn van het menselijk ras en zijn geplaatst op een spiritueel voetstuk om het zo maar te zeggen. Dat is zelfs het geval wanneer je, zoals ik, denkt dat de artefacten eruit zien als een zak met shit’. Inderdaad ik hou van beelden waarvan daadwerkelijk alle ledematen nog in tact zijn – jij niet?

Zoals ik in mijn boeken zeg … emotioneel respect creëert spirituele energie (emotioneel respect = spirituele energie). Vergeet nooit dat emotioneel respect spirituele energie creëert. Laat het bezinken, want ik zeg je de waarheid, en mijn woorden zijn betrouwbaar, dat bepaalde monumenten gebruikt worden voor ‘het scheppen van spirituele energie’ en dat de makers van de monumenten daadwerkelijk de spirituele energie die gecreëerd wordt ontvangen. Onthoud dat de gedachten over artefacten en monumenten respect voor hen creëren, dus door je gedachten van respect, creëer je energie die je aan hen afgeeft. Get it? Uiteraard zal deze informatie in je hoofd tot conflicten leiden, omdat het opgedrongen openbare onderwijs je wat anders heeft verteld dan ik, inderdaad je schoolopleiding heeft je geleerd om mij uit te lachen om dit soort informatie.
zullen we weer wat dieper gaan? Ben je er klaar voor? Als je mijn boeken en artikelen tot nu hebt gevolgd, geloof me dan ben je klaar om dieper te gaan en ik ben hier om dieper met je te gaan.

Het maakt niet uit wat je leeftijd is maar je hebt vast al eens gehoord van oorlogen en invasies. Je moet weten dat de oorlogen gecreëerd worden door marionetten en dat de overwinnaar de buit van de oorlog krijgt. Beroemde oudheden en relikwieën werden in oorlogen leeggeroofd en meegenomen is het niet? Ze zijn letterlijk gestolen. Een goede manier om uit te leggen wat ik probeer te zeggen is met behulp van de zinsnede “sentimentele waarde”, we hebben allemaal wel iets zonder “financiële waarde” maar wat toch heel veel voor ons betekent, zij het een foto, een sierraad, een handtekening of zelfs een oude sjaal die ooit gedragen werd door Suzy Quatro (een stukje sentimentele waarde van mijn kant). Weet je nou wat ik bedoel? Sentimentele waarde! (Ik heb geen foto met sentimentele waarde, sorry guys)

Begin je te bevatten dat oude monumenten enorme hoeveelheden ‘sentimentele waarde’ met zich dragen die zij ontvingen in de honderden of duizenden jaren doormiddel van emotioneel respect, of zelfs de directe aanbidding ervan door de mens? Ik hoop het. De mensen uit de oudheid werden bevolen om de beelden en afgoden in de tempels en paleizen van hun meesters te aanbidden.

De mensen van duizenden jaren geleden (met inbegrip van jou mijn vriend) werden bedrogen in het weggeven van hun emotionele respect tot de afgoden en de occulte monumenten net zoals ze dat vandaag de dag met ons doen. Ik ben hier om je te vertellen dat als je buigt voor een monument of een andere vorm van symboliek je, je spirituele energie eraan overdraagt, en vooral als je er een symbolisch gebed bij opzegt. (Net zoals: een Christen met een Gebed en een Kruis) Zo simpel is het. We buigen vandaag de dag niet meer allemaal openlijk voor de monumenten, MAAR we zijn allemaal misleid in “waarom dat we het doen” door middel van ons onderwijs en Hollywood, etc. Het was en is nog steeds een vicieuze cirkel en het is tijd om dat te stoppen en wakker te worden. Als je niet wakker wordt, naar mijn mening, doe je dan in je volgende leven precies hetzelfde en val je voor precies hetzelfde bedrog. Als je je spirituele energie overgeeft tijdens ‘het leven’ zul je je spirituele energie ook overgeven in je dood en de kracht waaraan je je geest hebt overgeleverd die sta je het toe om jou spirituele toekomst te dicteren. Dat is die kracht die ik De Slangen Cult noem. Het is een zeer koude en misleidende kracht ook nog.

Dus begin je te zien, dat als het waar is dat een monument inderdaad spirituele energie op kan nemen en door kan geven, dat een ‘collectie’ van oude monumenten, waar de massa toe gedwongen werd om ze letterlijk duizenden jaren lang te aanbidden, zeer zeer waardevol zullen zijn voor diegenen die weten wat dit is, en ook weten hoe ze de monumenten moeten gebruiken en waar ze die plaatsen? De Slangen Cult zijn experts hierin.

Inderdaad zou het degene die weten van deze dingen niet passen om ook daadwerkelijk de musea`s te bouwen, vol met gekoesterde artefacten, en om miljoenen mensen zover te krijgen om de symbolische monumenten en de artefacten die erin staan te komen ‘bewonderen’? Ja? Je weet wel … net als die domme mafkezen zoals ik, die anderhalf uur in de rij moesten staan alleen maar om oude Assyrische bas-reliëfs te kunnen zien en ontzag voor ze te hebben? Waar ging de energie die opgebracht werd door mijn daden voor deze gerespecteerde artefacten eigenlijk heen? Het moet ergens heen zijn gegaan, of niet soms?

Vergeet niet dat al deze artefacten in het Louvre eigenlijk op of rondom de ‘energie-lijn’, de Axe Historique staan. Toeval is het niet? Toeval mijn kont. De Illuminati weten hoe deze energie-lijnen werken en ze weten welke items ze erop moeten plaatsen om het te manipuleren.

Laten we er gewoon eens even over nadenken zullen we, vooral over het musea. Geloof je nou echt dat de gevestigde orde er een drol om geeft om boeren zoals jij en ik om je daadwerkelijk oude relikwieën te laten ‘zien’? Nee dat doen ze niet, maar ik wed dat jij in begint te zien waarom zij de menigte aanmoedigen om ze ook daadwerkelijk te komen bezichtigen hé? Ze willen dat de mensen hun sentimentele waarde eraan ‘toevoegen’. Ze willen dit omdat ze weten dat dit bij zal dragen aan de spirituele waarde van de monumenten. De Slangen Cult vereist ook dat het “uit de vrije wil” van het collectieve Bewustzijn (van het menselijke ras) gebeurd om deze monumenten te accepteren als zijnde speciaal (Als het allerhoogste). Je hoeft ook niet eens ‘in’ het musea te zijn om de sentimentele waarde over te dragen aan, hetzij de artefacten of aan de monumenten. Wederom werd je heimelijk gedwongen om je sentimentele spirituele waarde aan deze dingen af te geven door je acties in de klas (school), doormiddel van boeken en foto’s en ook via gepropageerde films, enz. Je hoeft er niet perse allemaal anderhalf uur voor in de rij te gaan staan om genept te worden. Ze krijgen je toch wel.

Uiteraard kunnen wij op ons verstomde vijfde bewustzijnsniveau niet ‘zien’ hoe de spirituele energie ingenomen en hoe het daadwerkelijk aan de monumenten overgedragen wordt, maar ik kan je een kleine hint geven. Ik nam een foto in de glazen piramide van het Louvre, terwijl ik naar boven naar het sluitstuk richtte, de foto hieronder. Probeer je voor te stellen dat de bollen die je in de afbeelding hieronder ziet de spirituele energie vertegenwoordigen en ze worden geëxtraheerd bij, en doormiddel van, de glazen piramide bij het Louvre vanwege de energie-lijn waarvan alle wakkere slimme mensen nu weten dat die er is. En dat ziet er als volgt uit.

Wervelende orbs bovenin de punt van de glazen piramide “het sluitstuk” bij het Louvre. Foto door Matthew Delooze

Ik beschouw de foto hierboven als zeer symbolisch voor hoe onze spirituele energie uit ons gewonnen wordt zonder dat we er het geringste benul van hebben. Inderdaad ingevoegd in ons collectieve bewustzijn is het feit dat het woord Louvre (deur) eigenlijk een vorm van ontsnapping of een uitlaadklep aanduid. De Slangen Cult is niet zo gek als de gemiddelde forum goeroe denkt weet je! Kun je accepteren dat spirituele energie gemaakt en verzameld kan worden op energie-lijnen, via hypnotische occulte symboliek, artefacten en monumenten, door de manier waarop we opgevoed zijn, en dat we, dat wat ons getoond wordt, accepteren als een feit?

Kun je dit aanvaarden? Ja? Laten we dan weer een beetje dieper gaan …….. Kom op …… (Wow we gaan vandaag dieper met de minuut mensen!). Als je de slangen betovering wilt verbreken dan moeten we dieper gaan. Zoals ik al zei aan het begin van dit artikel, net als in het artikel Zwingen over de Poorten van Hades zullen we dieper gaan. Dus laten we gaan als je wilt gaan … laten we nu gaan …. dus we hebben deze ‘energie lijn’ in Parijs en we hebben nagedacht over de gedachte dat monumenten en relikwieën op deze lijn daadwerkelijk energie schepen (transporteurs) zijn en deze schepen kunnen daadwerkelijk onze spirituele energie ontrekken, verzamelen en afleveren voor en aan de respectvolle scheppers ervan. Dus als dit waar is ‘wie’ verzameld dan al die energie uit ons doormiddel van de energie-lijn en de monumenten die erop staan? Als het om een daad van onze vrije wil gaat dat deze dingen dan plaatsvinden dan zouden we toch in staat moeten zijn om de kracht te kunnen zien die de energie van ons onttrekt of die het om die reden ontvangt, anders is het niet uit onze vrije wil die het toestaat dat deze dingen gebeuren zo is het toch? Zou het kunnen zijn dat de gladde slang verstopt zit achter de symbolische ‘namen’, weer net zoals ze zich verschuilen achter de naam Hades van het “Klaproos ritueel tijdens Herdenkingsdag”, en we dus onze vrije wil afgeven, terwijl we ons niet bewust zijn van de werkelijke redenen achter de zwendel, die in Parijs toch recht onder onze ogen gemakkelijk te herkennen zou moeten zijn?

Ja, het is zo maar heb je ooit geprobeerd te kijken? Ik zie veel ‘ontwaakte’ mensen, die tegen me zeggen “weet je Matthew er is een energie-lijn in het centrum van Parijs”. Ze kunnen net zo goed tegen zichzelf vertellen dat er een naad in hun onderbroek zit want dat is alles wat een energie lijn voor ze betekent, en om eerlijk te zijn zouden ze het nog moeilijk vinden om zichzelf te kunnen vertellen wat de oorspronkelijke bron van de onderbroek was. De term ‘Wakker mijn kont’ zou ze een hint moeten geven.

Als u wilt weten waar de spirituele energie van de Champs Elysees energie lijn“heen gaat”, of hoe het reeds jou wil bezit om het te doen, dan zal ik je zeggen … het is aan jou of je me gelooft of ik niet, ik heb je alleen maar beloofd om dieper met je te gaan dat is alles, dus hier gaan we”… De gestolen spirituele energie gaat naar precies dezelfde plek als waar ook de energie van Herdenking`s dag heengaat, wanneer we allen met een Klaproos rondlopen en Morpheus aanbidden doormiddel van het monument dat ‘Cenotaaf’ genoemd wordt. Die plaats wordt de ‘onderwereld’ genoemd, en, staat beter bekend als de “lagere vierde dimensie”, de ‘Lagere vierde’ ligt ook weer beter in de mode bij de oplichtende dvd verkopers en de gedrogeerde hippies om te gebruiken in de samenzwering`s / spiritualistische gemeenschappen en door een aantal van de andere Muppets die daar weer rondom heen hangen onder valse voorwendselen is het niet? Nou, dat is zo door mijn ervaringen, maar je kunt met de onderwereld bellen, wat je maar wilt maar het is gewoon ‘een andere dimensie’. Het is een dimensie die letterlijk een loopje met je neemt en de energie uit ‘deze’ dimensie zuigt, uit ‘deze wereld’, door jou dom te maken en je te bedriegen.

Hoe dan ook. ‘Onze gestolen spirituele energie gaat naar wat bekend staat als de onderwereld mijn vrienden’. Dus nu weet je het. De onderwereld moet zich verkondigen en zichzelf op de één of andere manier bekendmaken om zo je vrije wil en acceptatie te verwerven. Net als Morpheus zichzelf verkondigt (de onderwereld) door de klaproos op Herdenkingsdag om uw aanvaarding en je vrije wil te verkrijgen om hem te eren (geestelijk te aanvaarden). (Vandaar dat ik je dit verhaal vertel, zoals ik je dit verhaal eerder al vertelde. Zo ben ik nou eenmaal!)

“De onderwereld” of “de lagere vierde” is ‘de verblijfplaats van Morpheus en de Poorten van Hades, enz’. Alleen deze keer verkondigt de onderwereld zichzelf om je vrije wil en je acceptatie te verwerven door de Parijse energie lijn, en het antwoord zit hem in de naam van de feitelijke ‘Avenue’ waar de energie lijn naar vernoemd is. Dat is de Champs-Élysees, één van de meest bewonderde en aanvaarde locaties in de wereld, wat letterlijk ‘Elysian Fields’ betekent (een deel van de onderwereld) en ik geloof dat multidimensionale krachten zich voeden doormiddel van de symboliek en de energie die gecreëerd wordt op de Parijse energie-lijn en ze hebben de Champs-Élysees verkondigt als het middel om de acceptatie van onze vrije wil binnen te halen. Begrepen?

Net zoals we heel gemakkelijk onze vrije wil en acceptatie geven aan de klaproos als de verborgen symboliek die de onderwereld vertegenwoordigt, we geven ook vrij wil aan de Elysian Fields doormiddel van de symboliek die zich op de energie-lijn in Parijs bevind, door de Champs-Élysees. (Met inbegrip van de hedendaagse bedrijfslogo’s, met andere woorden de Chique Winkels) Nogmaals de gehersenspoelde leergang die we allen hebben ondergaan zal het zeer moeilijk voor je maken om dit soort informatie te kunnen accepteren.

De meeste mensen denken dat de Champs-Élysees simpelweg ‘chique winkels in Parijs’ betekent en de meeste mensen accepteren dat. Hun vrije wil accepteert het gewoon. De geheime heersers van deze wereld hebben heel slim een symbolische ‘onderwereld’ gecreëerd door gebruik te maken van de Griekse mythologie en de Franse taal. Maar het is voor ons gewoon één grote misleiding om zonder het te weten onze spirituele energie weg te geven, en we leveren zelfs ons spirituele noodlot in door onze gemanipuleerde vrije wil. De Griekse onderwereld, de mythologie, is slechts geheime bedrieglijke verdekte symboliek die jou onderbewuste, ernstig zal beïnvloeden, en het is gewoon weer een andere versie van de Romeinse mythologie of de Egyptische mythologie, waarmee er Goden in je geest worden ‘gecreëerd’, samen met de middelen om die te aanbidden, en op zijn beurt zal dit je dwingen om je spiritueel aan hen over te geven. Een groep van multidimensionale wezens die vreemd zijn voor deze wereld, hebben een doolhof van occulte symboliek in je geest gecreëerd, en het wordt gebruikt om jou zover te krijgen dat je hen indirect aanbid door de mythologische Goden. In principe aanbidt je “Buitenaardse Reptielen Wezens” door middel van je onbewuste toestemming bij volmacht.

Jij en ik creëren onze werkelijkheid doormiddel van onze onderbewuste gedachten dus het ‘dient’ de Slangen Cult om onze onderbewuste gedachten onder controle te hebben waarbij ze zichzelf plaatsen, als onze Goden, in onze onderbewuste gedachten en daarmee ons respect inwinnen voor hun symbolische monumenten doormiddel van de manipulatie van ons onderbewustzijn. “Wat de massa” denkt dat ze krijgen, “dat krijgen ze ook”. Wanneer zij dit eenmaal hebben gedaan liggen wij in hun handen, en wij zullen altijd gehypnotiseerd zijn op een vijfde bewustzijnsniveau door de manipulatie van ons onderbewustzijn. En daarom zullen we automatisch onze energie direct en indirect weggeven door de directe aanbidding van alles wat de Slangen Cult in ons onderbewuste implanteert om te aanbidden, of dat nu de Mona Lisa, Kylie Minogoue haar achterwerk of een biljet van vijf dollar is. We hebben er ‘letterlijk’ niets over te zeggen omdat we nou eenmaal zo dom gemaakt zijn op een bewust niveau, ons onderbewustzijn is weggezonken en eenzijdig. Het is letterlijk gekaapt. De Slangen Cult controleert/beheerd het grootste gedeelte van onze ‘genetische opmaak’ (ons DNA, ons computer-programma, ons lichaam, noem het wat je wil) doormiddel van de verschillende middelen en ieder van ons zal aangezogen worden door één van die instrumenten die ik de “Slangen controle” over ons onderbewustzijn noem. Het is allemaal gepland op die manier. Dit soort controle over ons onderbewuste varieert in omvang van, je direct op je knieën krijgen in een kerk al biddend tot dunne lucht, tot, het begeren van pornografie al masturberend tot je in de vergetelheid geraakt (sorry voor dat lompe). Het maakt niet uit wat uw favoriet gekozen bezigheid zou zijn omdat beide extremen gewoon al bestaan om je emotioneel respect (spirituele energie) aan te trekken. De Slang controleert/beheerd echt alle paden en zal uw emotioneel respect (spirituele energie) krijgen via de middelen die zij willen. De Slangen Cult kent ons DNA en ze weten als geen ander wat ons op natuurlijk wijze aantrekt, ze kapen gewoon alle dingen die “in jou” emotie kunnen creëren, en gooien hun occulte symboliek erop. Het maakt niet uit wat je bent of wie je bent de Slangen Cult kent je zwakheden, omdat hij jou en je genetische opmaak kent.

De Slangen Cult zal je altijd zover krijgen om hun symboliek te respecteren of dat nu in een kerk of in een sex-shop is. Het maakt niet uit welke van beide. Je leeft een VALS leven, gevangen in deze illusie, simpelweg omdat het lang geleden al in ons onderbewustzijn geïmplanteerd werd zodat het zo zou zijn, en de occulte symboliek fungeert “binnenin je” als een “hypnotische ontsteker” en houdt je in een onderdanige slaap.

De tijd nadert dat er een keuze aangereikt zal worden om wakker te worden en te ontsnappen uit de gevangenis of om erin te verblijven. Het zal jouw eigen keuze zijn. De kracht van de hypnose van de Slangen Cult zal toenemen in de hoop dat je bang wordt, of dwingt je tot het verblijven in de comfortabele zone die de Slangen Cult je bied om je in te kunnen verbergen. Ik weet dat het gemakkelijk is om je te verbergen in een comfortabele zone, maar wees behoedzaam, deze comfortabele zone duurt slechts zolang als de slang dat wil, in dit leven in ieder geval. Beginnen de dingen logisch te worden? Heb ik mijn doel bereikt met het creëren van wat extra inzicht voor jou? Ik dank jullie voor het volgen van mijn gedachten in dit artikel.

Ik ben ervan overtuigd dat de informatie die je gelezen hebt jou in de toekomst zal helpen.

Laten we weer terug keren naar de vijfde-bewustzijn`s werkelijkheid. Ik had een opgave sinds 2004 om te trachten deze ‘Reuzenrad’ informatie richting het publiek naar buiten te brengen. Aanvankelijk was de gedachte dat het reuzenrad een door de Illuminati gecreëerd symbolisch monument zou zijn nogal vreemd, moeilijk uit te leggen en uiteraard te gek voor woorden. Om vervolgens ook nog te beweren dat een reuzenrad ook nog als een “draagbare spirituele energie conductor” gebruikt kan worden, dat een gebied letterlijk veranderd in een Zonnetempel, welke over de hele wereld doelbewust geplaatst zijn op energie lijnen om ze te gebruiken als ritueel “voor de wedergeboorte van de ZON” wat nog moeilijker te verkroppen is. Ik begon met de eenvoudige zaken in 2004, maar in dit artikel heb ik getracht om verder te gaan door telkens een stukje dieper met je te gaan. Ik realiseer me heel goed dat de overgrote meerderheid zal lachen om de suggesties die ik gemaakt heb in dit artikel. Dat kan me helemaal niets schelen omdat ik weet hoe blind dat ze zijn. Er zijn er maar enkelen die ‘dat gevoel in hun borst’ hebben tot wie ik probeer door te komen, en ik zal er nooit mee stoppen om te trachten om zelfs maar door te komen tot één enkele persoon. Ik zal elke woestijn bewandelen om mijn regen te vinden.

Voordat ik dit artikel afsluit en je weer terug keert naar de vijfde bewustzijnswerkelijkheid wil ik je, nu ik eenmaal de energie lijnen en monumenten etc uitgelegd heb, nog even meenemen naar de “Chicago World Fair” waar het reuzenrad gecreëerd werd. Je zou nu wat meer moeten kunnen begrijpen. Ik hoop het van harte. Hier zijn een paar foto’s die gemaakt zijn op de World’s Fair als een klein voorbeeld om te laten zien wat voor soort monumenten er op het terrein van de wereldbeurzen gebouwd werden ongeacht de kosten.

Het standbeeld voor de Republiek (Chicago Worlds Fair)

Een replica van de Zonnetempel Luxor (Chicago Worlds Fair)

Ik ben ervan overtuigd dat de wereldtentoonstellingen gebruikt werden juist voor het gebruik van de occulte monumenten en de symboliek voor de invloed die ze hadden op het massale bewustzijn door de tijd heen. Het is zeer moeilijk om al deze informatie tot je door te krijgen, maar ik ben dan ook erg blij om te kunnen zeggen dat ik op het net een video vond over de World’s Fair in Chicago, en hoewel de video gebaseerd is op de groei van de VS als wereld macht en een imperialisme, stellen de makers van de video serieuze vragen over de daadwerkelijke rol van de wereldtentoonstellingen. Zo ben ik nu eenmaal Klik hier om de video te bekijken.

(Zet de film/video aub niet stil bij het komische gedeelte, maar kijk hem aub tot het einde) Gelieve op te merken dat de replica van het “Standbeeld van de Republiek” het enigste is dat overblijft van de enorme beurs. Hetzelfde scenario geldt voor de meeste andere Wereldtentoonstellingen. Nogmaals, de Eiffeltoren en het Atomium zijn uitstekende voorbeelden van de aard/type/soorten monumenten die gecreëerd worden via de wereldtentoonstellingen.

Het reuzenrad maakte een groot deel uit van de evenementen in Chicago, en ik heb geprobeerd om je zonder twijfel te bewijzen dat het reuzenrad een belangrijk onderdeel van de illuminati symboliek is. Je weet nu ook de symbolische geschiedenis ervan. Het is geheel aan jou zelf of je de informatie aanvaard of niet. Ik zeg je dat de Illuminati het gebruik van het reuzenrad in de komende maanden en jaren rondom de wereld meer en meer zal toepassen tot aan 2012, vooral op symbolische locaties en naast oude monumenten die onmetelijke sentimentele waarde hebben opgedaan van het collectieve bewustzijn van het menselijke ras gedurende duizenden jaren. Let op, Reuzenraden in het nieuws!

Kijk bijvoorbeeld naar deze en de locatie …

Het grote Reuzenrad van China (Grootste ter Wereld)

De excuses voor de bouw van dit Reuzenrad in Beijing zijn bedroevend. Peking heeft dagelijks last van vervuiling en iedereen die een ritje maakt loopt een grote kans om enkel maar hoog genoeg verheven te worden om de smog te kunnen zien. Naar mijn mening is dit Reuzenrad gebouwd om gebruik te maken van de spirituele energie, de sentimentele waarde als je wilt, van de Grote Chinese Muur in China uit naam van de Zonnen goden en hun verlichte marionetten (De Slangen Cult). China is erg belangrijk geworden voor illuminati activiteiten in de afgelopen tien jaar of zo. De titel van dit lange artikel is “spuug de veren van de Benoe Vogel uit”. Naar mijn mening is de Benoe Vogel zonnegod symboliek die er spiritueel aan bijgedragen heeft om de mensheid tot slaaf te maken gedurende vele duizenden jaren. De Slangen Cult heeft deze vogel symbolisch door onze strot geduwd waardoor wij onderworpen zijn aan zeer sluwe hypnose technieken die ons spiritueel gelijk hebben gesteld met een plastieken honden drol uit een fop-winkel.

Ik zeg tegen ieder van jullie die luisteren wil, als je het wilt horen, “Dat het echt tijd is om te beginnen met het … Uitspugen van de Veren van de Benoe Vogel”… Als je vrij wilt zijn”

Zoals de tekst van het lied die ik in het begin van dit artikel citeerde al zei: Noem me een dwaas – Noem me geen leugenaar
Het is tijd voor mij om te gaan. Ik kan je op dit moment over dit onderwerp niets meer vertellen. Ik stel je voor dat je de tijd neemt om dit artikel meerdere keren te lezen, omdat de verstrekte informatie zeer krachtig/machtig is.

Dat mijn liefde over jullie allen neer mag dalen.

Matthew Delooze

28 januari 2008

Originele artikel:
http://www.whale.to/b/spitting.html

Klik hier voor de andere delen uit de reeks Matthew Delooze:
12345678 –  10111213

Dit bericht is geplaatst in Matthew Delooze. Bookmark de permalink.

5 reacties op Matthew Delooze (9) – (NL) Spuug de veren van de Benoe Vogel uit

 1. tjen schreef:

  He? Merkwaardig. Deze geraakte zoek……..

  Matthew delooze on “toward the light”

  Encounters with spirit entities

  The end, view in the afterlife, the tunnel, monks, min 0:07:00

  More research on the NDE, ‘when I was younger and now’, min 0:17:00

  Drinking ayahuasca, receiving spiritual messages, min 0:21:00

  To be dumbed down, understanding reality, min 0:24:00

  Moving from one dimension to another, min 0:28:00

  The food we take, spiritual awareness, min 0:31:00

  Near Dead Experiences & halucinations, min 0:33:00

  To be unaware here and in the other dimension and to directed back, the programming, the matrix, min 0:37:00

  Being programmed to obey, min 0:39:00

  To break out of the matrix, being reincarnated by ingorance, min 0:41:00

  The system of control and programming, min 0:42:00

  Why we are dumbed down, min 0:57:00

  http://www.youtube.com/watch?v=sRQ7GXFo7iU

  http://www.oneballmedia.com/

  Ascent of the Blessed

  http://en.wikipedia.org/wiki/Ascent_of_the_Blessed

  Palazza Ducale, Location/Streetview/Photos – Google Maps

  45.433643,12.34049

  Museo/Basilica Sao Marco

  45.434593,12.339377

  Check ‘Fishers of Men’

  http://www.stainedglasscanada.ca/image.php?image=5400

  http://www.saintjamescollege.org/TLC-Ordination.html

  http://commons.wikimedia.org/wiki/File:Kilmore_Quay_St_Peter's_Church_Window_I_Shall_Make_You_Fishers_of_Men_2010_09_27.jpg

  http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/7/70/FishersOfMen.jpg

  http://en.wikipedia.org/wiki/Matthew_4:19

  http://nwbible.files.wordpress.com/2011/03/4804167810_2c168d04e8_o.jpg

  http://images-cdn01.associatedcontent.com/image/A4180/41800/300_41800.jpg

  http://www.flickr.com/photos/12513975@N03/6192617322/in/photostream/

  Ark of the Covenant

  http://dvorahcurtis.com/Full-Tmbs/Paintings/Ark_of_the_covenantFULL.jpg

 2. Pingback: Matthew Delooze (10) Diana: Kunt u mijn ware ik zien? | Olympic Zion

 3. Matthew Delooze is terug!!

  Ik heb de eer jullie mede te kunnen delen dat ik daarnet een mail van Matthew heb ontvangen met de mededeling dat hij weer online is. 1 splinternieuw artikel, en een korte uitleg over zijn situatie en hoe hij denkt verder te gaan.

  Geniet ervan!

  Matthew Delooze & The Near Future

  and

  The Rain Bow Gate

  http://matthewdelooze.blogspot.com/

 4. Pingback: BOINNK!!! | Het UUR van de Waarheid, een dertien-tal artikelen vertaald door René Voogt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *