Matthew Delooze (4) – (Eng + NL) Superman The true symbolism

English Version halfway the page

Matthew Delooze – De ware symboliek achter Superman

Superman`s Terugkeer? De symboliek is nooit echt weggeweest.

Door Matthew Delooze

(Vrij vertaald René Voogt)

Met de recente vrijgave van ‘Superman Returns’ zou ik graag een artikel willen posten welke ik op de MSN “Kennis Maakt Vrij” site gepost had. (Link hieronder)

Ik veronderstel dat je beter zou kunnen zeggen, dat Superman`s ware symboliek terug komt?

Ik heb altijd al het vermoeden gehad dat de ‘S‘, op de beroemdste borst in deze wereld, veel meer zou betekenen dan dat het alleen maar een initiaal zou zijn van de naam superman of een identiteit`s stempel voor zijn goedgevormde borst. Het onderstaande artikel ontstond vorig jaar (2006) ……( Ik hoop dat je ervan geniet)
http://groups.msn.com/knowledgesetsyoufree/welcome.msnw (link werkt niet)

Superman – De ware symboliek

Door Matthew Delooze

Ik realiseer me dat de meeste zo niet alle mensen Superman zullen kennen, daar hij één van de beroemdste personages in de wereld is. Even kort, Superman`s (echte naam Kal-El) werd door zijn vader Jor-El naar de aarde gestuurd. Hij hield heimelijk het geheim voor zijn kunnen voor zichzelf aan. (EL is een God of spiritueel leider in enkele Oude geschriften) Ik wil me vooral concentreren op de basis symboliek die gebruikt wordt door de media, middels Superman. Superman is bekend om zijn beroemde S op zijn kostuum. Dit is de officiële uitleg gegeven door Action Comics (DC Comics) die claimen dat de S voor Superman staat etc. Kennelijk kwam zijn Moeder Aarde op dit idee. Uiteraard heeft de S veel meer symbolische waarde dan de kinderen, mij inbegrepen, geleerd werd.

(Misschien moeten we zeggen dat Superboy, Super Shit lult)

Maar in de film van Superman verandert het verhaal simpelweg omdat Supe’s vader de S-vorm al draagt voordat Superman naar de aarde wordt gestuurd, en dus kan het niet zijn ‘Aardse Moeder’ Ma Kent zijn, die de reden voor de S verzonnen heeft.

Laten we eerst eens kijken naar de symboliek van zijn vader in Superman “The Movie” uit 1978

Daar ga je al .. het bevind zich reeds op zijn vader`s borst of moet ik zeggen “DE GOD VADER”?

Wel nu dan collega waarheidszoekers …. … zie je een superman “S” of zie je een Slang of een Slang?

Ik zie een Slang … Ok … twijfelaars en onzekere …. Laten we eens kijken naar een oudere versie van de symboliek op de borst van Superman.

Merk op: dat de eerste, op een omgekeerde boom lijkt en de tweede op een omgekeerde piramide. De piramide kan ook symbolisch voor een boom staan. (Bijvoorbeeld als superman naar beneden kijkt, naar zijn borst, is de vorm van de boom en de symboliek van de Slang gemakkelijker te zien)

Laten we eens kijken naar een wat modernere superman S.

Wat zie je een S of zie je een Slang? Kijk nog eens. Wat zie je? Je kunt ook zien dat de symboliek nog steeds probeert om een ??soortgelijke vorm te behouden gelijk aan de oudere versies alsof de slang zich in een boom bevind. Download de foto en zet hem op zijn kop (draai hem om)? Ik garandeer je dat je een slang uit een boom naar beneden ziet glijden.

Om het voor iedereen die de Slangen symboliek nog niet ziet wat gemakkelijker te maken …. Kijk naar deze foto (gebruikt in een serie genaamd “Kent’s op tv”) … Nu bestaat er geen twijfel meer … toch?

Laten we ook eens kijken naar de oorspronkelijke symboliek die gebruikt werd door Marvel Comics voor Superman`s vader Jor-El.

(Jor-El en Lara (supe’s ouders !…. of is het Zon symboliek?)

De verschillende, maar zogenaamde officiële verhalen over Superman`s S zijn hier beschikbaar voor de geïnteresseerden onder ons om verder te onderzoeken. Zon Symboliek is gekoppeld aan “Lucifer de licht brenger”, Lucifer is de grootste bedrieger, en ik geloof echt dat de volgelingen van Superman zwaar misleid werden over de ware betekenis van de symboliek rondom Superman. Ik veronderstel niet dat Superman de ‘duivel’ zou zijn, begrijp me niet verkeerd. Ik probeer te zeggen dat de symboliek gekoppeld is aan Zon / Slangen aanbidding. Ofwel Luciferanisme.

http://www.supermanhomepage.com/comics/comics.php?topic=articles/the-s-story

Ik geloof dat de ware symboliek die gebruikt wordt via de Superman strips en films, werkelijk de symboliek van de “boom van het leven” en de Slang is. Er moet een reden zijn voor het gebruik van deze symboliek? Waarom wordt het gebruikt in strips en films?
Dus wat betekent het?
Laten we dieper gaan
Kijk hier eens naar.

Kijk naar de vorm … … .. Dit is de symboliek van “de Boom van het Leven” …. maar wie controleert/beheerd onze boom van het leven? Wie controleert onze groei/ontwikkeling?

Dit is de symboliek van de “boom van het leven” en de Slang. Begin je de verbindingen met de symboliek van Superman te zien die in de hoofden van ALLE generaties geïmplanteerd werd die momenteel op deze planeet leven?

http://www.crystalinks.com/kabala.html

Kabbalistische boom des levens in een graancirkel.

Ik zou er graag op wijzen dat de Christelijke “Kerstmis” in principe één groot bedrog is. Ja mensen, al die “Humbuggers” hadden toch gelijk!

De zeer eenvoudige handeling, van het hebben van een boom in je huis die je versiert (engeltjes met goud, slingers enz.) met Kerstmis is inderdaad een daad van het aanbidden van de Slangen Cultus. Jij symboliseert eigenlijk de Slang in de boom, die onder de boom geschenken plaats, als een daad van aanbidding tot de Slangen cultus. (Sorry dat ik je dat om je oren gooide mensen!) Het Slangen / luciferanisme bedrog kent absoluut geen grenzen. De grootste van alle misleidingen, is om jou zover te krijgen iets te aanbidden wat jij niet zou willen en niet zou moeten aanbidden.

Denk er nog eens over na voordat je me begint uit te lachen.

Er wordt weer een nieuwe film uitgebracht in 2006.
Na de symbolische dood van Superman, door de “verlamde” Christopher Reeve, wordt “Superman Returns” uitgebracht. Hier is het nieuwe 2006-logo. Zie je de letter S of zie je een Slang?

Ik ga even het andere spoor op met de ‘boom van het leven’….
De boom des levens en de Heilige Vader
Lees AUB de uitleg van de paus over de kerstboom.
(Jammer dat hij gelijktijdig niet ook de Obelisk op het St Pieter’s Plein kon verklaren!)

Paus verklaart de symboliek van de kerstboom
Vaticaan, 20 december 2004 (CWNews.com) – Tijdens zijn Angelus audiëntie op 19 december, sprak paus Johannes Paulus II (bio – nieuws) over de rijke symboliek van het kerst-seizoen, waarbij hij zich concentreerde op de betekenis van de kerstboom die nu te zien is op het St. Peter’s Plein

De kerstboom, zei Johannes Paulus, “is een Oud gebruik dat de waarde van het leven ophemelt,” omdat de altijd groenblijvende boom onveranderd blijft als hij de hardheid van de winter doorstaat. Wanneer de cadeaus onder de boom worden gerangschikt, gaat de paus verder, is dat een symbool “van de boom van het leven, het beeld van Christus, met de grootste gave van God aan alle mensen”.

De Heilige Vader maakte een punt door te zeggen dat de geschenken die met de kerst uitgewisseld worden niet alleen maar zuiver materieel of commercieel moeten zijn. De “boom van het leven,” zei hij, wijst de weg in de richting voor een uitwisseling van spirituele goederen: van broederschap en liefde.

De paus merkte op, voor zijn verklaring over de kerstboom, dat het belangrijkste symbool van het “kerst seizoen” de kerst-kribbe is, waarover hij sprak tijdens zijn voorafgaande zondag`s speech. Zijn bemerkingen over deze symbolen komt op een moment dat er in de Europese naties – met name Italië en Frankrijk – debatten gaande zijn over de weergave van Christelijke symbolen op openbare plaatsen.

Aan het einde van zijn publieke optreden op 20 december, erkende de paus verschillende groepen die zich bevonden onder het publiek, en gaf een bijzondere warme groet aan een groep van 40 jonge studenten in de leeftijd van 4 t / m 12, die de schrijnende gijzeling van het “terroristische September incident” in Beslan hadden overleefd …….

Wel nu mensen geloof geen woord van wat ik je vertel in dit artikel want de Paus is Gods rechterhand. Hij spreekt over “Jezus” gaat hij dan niet 2005 jaar terug? Vergeef me dus voor het wijzen op de feiten hierbeneden. Dus, alstublieft, als je de uitleg van de paus over de kerstboom gelooft dan heeft het geen zin om dit artikel nog verder te lezen.

Ik wil ‘hen’ met de Christelijke hersenspoeling in hun hoofd eraan herinneren dat “Jezus” anti Autoriteit was. Hij was niet gelovig op welke manier dan ook. Hij creëerde niet de kerken of de achterlijke regels die de massa onderdrukken.

Als je Jezus ziet als een mens en niet als symboliek “dan was Hij het” die de Autoriteit als corrupt zag. “Hij” vocht de corruptie boos aan met elke geschikte en slimme kans. Dit omvatte zelfs de kerken of tempels van dat moment. Dan bestaat er dus geen twijfel in moderne termen dat “Hij” de gezaghebbende katholieke kerk en andere grote religies zou aanvallen, met dezelfde kracht als ‘Hij’ dat toen-der-tijd deed, omdat deze “autoriteiten” niets anders zijn dan een propaganda machine voor de Slang dat uit pedofielen en oplichters bestaat.

Kerstbomen waren er al lang voordat een man bekend als Jezus “geboren” werd. Inderdaad vraag een Christen maar eens waarom er elk jaar een boom opgemaakt wordt in hun huis (Ja ik doe het ook en heb ook geen flauw idee waarom!) Versierd met snuisterijen en cadeautjes? Wie aanbid je eigenlijk wanneer we zoiets doen?

Er zijn vele oude sprookjes over slangen in de boom, enz. en ze dateren van duizenden jaren geleden. Overweeg de mogelijkheid dat je wellicht misleid wordt in het aanbidden van andere symbolische Goden in plaats van, dat je de Christelijke waarden aanbid.
Kijk naar de foto hieronder.

Dit is oude Sumerische symboliek, lang voordat Mary bij Joseph op de proppen kwam met een zeer goed excuus, dat er “boom rituelen” plaatsvonden. “Reptielen (slang) Goden uit het Oude Midden Oosten beheersen “de boom van het leven”. Dit doet me denken aan het versieren van een kerstboom …. Jou ook?

De kerstboom wordt veronderstelt symbolisch te staan voor een figuur als Christus, en “de boom van het leven” volgens de paus – eerder in dit artikel vermeld. Ik zeg Bullshit, en als Superboy voor één keer eens iets eerlijks zou zeggen zou hij “Super Bullshit” zeggen!

De foto hierboven werd lange tijd voordat het Nieuwe Testament bedacht werd gecreëerd. Wat mij betreft staat het symbolisch voor het aanbidden van de Slangen Cult. Creëerden de “Reptielen” of Slangen Goden “de boom van het leven” en Oogsten zij hem voor de mens? Brandmerken zij ons symbolisch, en misleiden zij ons dat wij HEN aanbidden zonder dat we het ons zelfs maar realiseren.

De symboliek verteld mij dat dit waar is. In plaats van dat onze lichamen gebrand merkt worden met hun logo erop, branden ze onze geest en het onderbewuste door middel van mentaal bedrog. We geven ons onderbewuste aan hen af.

Dit soort symboliek wordt gebruikt via de wil van Superman. Onderstaand een voorbeeld.

Van de officiële superman site …
De TV “Mega-hit” “Smallville” draait om het verkennen van de achtergrond van een held, dus was het logisch dat ze een verklaring zouden verstrekken voor de “S“-. En in feite, gaven ze twee verklaringen. In de eerste aflevering van het eerste seizoen, “Rogue”, Lex Luthor legt Clark uit dat Alexander de Grote een borst-plaat droeg tijdens de strijd, waar juwelen in ingelegd waren in de vorm van een “S” als een soort logo. Volgens Luthor, “symboliseerde het ontwerp “kracht en moed”. “Clark reageerde ironisch: “Ik zie mezelf met dat ding op de borst niet de strijd ingaan”.

In de daaropvolgende seizoenen, duikt er een Kryptoniaans symbool op in de mysterieuze grotten van Smallville dat op het “S” symbool lijkt, op een achthoekige Kryptoniaanse sleutel, en uiteindelijk op Clark zelf wanneer Jor-El (of zijn geest of iemand/iets die beweert Jor-El te zijn en/of zijn geest) het symbool in de borst van Clark brandt. Tot op heden is het onduidelijk wat het symbool vertegenwoordigt. “… ..

Voor mij is het niet onduidelijk.

Dus wat verondersteld de symboliek nu te betekenen? Wat wordt hier allemaal bedoeld? Voor mij betekent dit dat de meerderheid van de mensen in deze wereld onbewust “opgeleid” werden om te accepteren dat “Superman een goede en een betrouwbare peer is”. Je zult geen mens vinden die een slecht woord over Superman zal uitspreken of wel soms? Zij zullen allen onvoorwaardelijk geloven dat Superman voor het goede staat. (Ik realiseer me mensen dat Superman fictief is. Dus denk nu niet dat ik mijn knikkers verloren heb) Ik verwijs naar onbewuste energieën en onderbewuste overtuigingen wanneer ik zeg dat we onbewust (op)geleid werden om Superman te vertrouwen.

Dit betekent tevens dat we ook (op)geleid werden om de symboliek op dezelfde manier te vertrouwen. Wanneer een persoon de symboliek van superman ziet zal zijn of haar geest “respect = Spirituele energie” vrijlaten, bij gebrek aan een beter woord, maar deze energie gaat naar degenen die de symboliek creëerden en niet naar de fictieve Superman.

De “S” is het bekendste symbool van Superman. Onze geest is zo geconditioneerd om het te respecteren. En daarom “respecteert” de overgrote meerderheid van de mensen op deze planeet automatisch, en onbewust ook de symboliek. Kan het “spirituele respect”, of de gedachte-energie, die gecreëerd wordt door zoiets als Superman, Symbolisme of kerst rituelen op de één of andere manier verzameld worden waardoor het een soort van in beslag genomen spirituele energie wordt? Een energie die (uit ons) gemolken wordt door gevoelloze buitenaardse aliën boeren?

Uiteraard is deze energie onzichtbaar op een vijfdebewustzijnsniveau. Respecteert onze mentale conditionering bepaalde symboliek, waardoor onze gehoorzaamheid deze domme rituelen uitvoert waar bomen in verwikkeld zijn en op de één of andere manier onze spirituele krachten overdraagt aan degenen die niet alleen weten hoe ze een dergelijke kracht kunnen extraheren, maar ook weten hoe ze die kunnen benutten voor hun eigen gebruik?

Het gebruik van de symboliek werkt ook op een vijfdebewustzijnsniveau voor degene die problemen hebben met het begrijpen van het punt dat ik probeer te maken. Dit is eenvoudig te verklaren door gewoon te zeggen dat miljoenen mensen blindelings hun vlag van het land rechtstreeks de oorlog in volgen, of gewoon door het volgen van de kleuren van een voetbal team of een religieuze banner. De energie die gecreëerd wordt door dergelijke symboliek is enorm en mij werd verteld dat een soldaat die de vlag van zijn regiment in de strijd draagt, die zal 10 keer harder vechten dan iemand die dat niet deed.

Simpel gezegd, indien de symboliek op een vijfdebewustzijnsniveau zo krachtig is dat een individu zijn krachten kan verhogen met het 10-voudige door zich simpelweg te concentreren op de symboliek die hij op dat moment draagt, probeer je dan de uitwerking eens voor te stellen, die de onderbewuste symboliek heeft als het om miljoenen mensen gaat? Als deze uitwerking opgeslagen en vervolgens aangewent kan worden, stel je dan de macht eens voor, die zij (die deze energie konden verzamelen) opdoen.

Dat zou ze toch zeker een punt extra geven om onze wereld te mogen beheersen. zou het niet? Uiteraard heb ik nu alleen nog maar Superman en de Kerstboom als twee goede voorbeelden gebruikt van hoe de dingen, waaraan we ons levenlang onderworpen worden, tegen ons gebruikt kunnen worden zolang de ware betekenissen ervan voor ons verborgen worden gehouden. Er zijn nog veel meer voorbeelden waar ik gebruik van had kunnen maken.

Als we de paus of de media geloven dan is dit artikel een komische farce. Gelieve de paus zijn versie over de kerstboom te geloven als dat is wat je wilt.

Geloof aub de versie van Marvel Comics en de uitleg van Warner Bros voor de ware redenen achter de symboliek van Superman`s ‘S’, ondanks hun tegenstellingen, als dat is wat je wilt moet je dat doen.

Ik verwacht van niemand dat hij/zij moet geloven dat “Superman” of een “kerstboom” gebruikt zou kunnen worden tegen de mensheid op een manier zoals ik die hier beschreven heb. Kom dus uit die boom deze kerst en kijk Superman op tv.

Laten we het onder ogen zien mensen alleen de grootste bedrieger, of een gladde slang, zou zo laag kunnen zinken om dergelijke dingen tegen ons te gebruiken … maakt ook niet uit, wie weet krijgen ze de paus ook nog zover om hen te onderschrijven?
Tot de volgende keer ….. Ik wens je een superdag toe.

Matthew Delooze

03 Aug 2006

Ps .. Als je dit artikel interessant vond dan weet ik zeker dat je dit nog veel beteR zult vinden (link hier beneden). Het is verkrijgbaar als e-boek Pdf formaat, en is inmiddels ook verschenen als boek.

….. De sterren vallen ….

Originele artikel uit deze pdf blz 111:
http://www.scribd.com/doc/28431510/Illuminati-Monuments-of-Paris-Matthew-Delooze

Klik hier voor de andere delen uit de reeks Matthew Delooze:
123 –  5678910111213

——————————————————————–

English Version

Superman Returns? The Symbolism has never really been away.

With The current release of ‘Superman Returns’ I would like to post an article/posting that I did on the MSN group site Knowledge Sets you Free.
(linked below)

I suppose you could say its Superman the true symbolism returns?

I have always had the inclination that the ‘S‘, on the most famous chest in this world, meant far more than simply the initial of supe’s name or an identity name tag for his lycra top. The article below originated last year here……(I do hope you enjoy it)

http://groups.msn.com/knowledgesetsyoufree/welcome.msnw

Superman- The true symbolism

By Matthew Delooze

I realise that most if not all people will know of Superman he is one of the most famous characters in the world. Briefly Superman( real name Kal-EL) was sent to Earth by his father Jor-EL. He covertly kept the secret of his powers to himself .( EL is god or spiritual ruler in some ancient scriptures) I want to concentrate on the basic symbolism used by the media through Superman. Superman is well known for the famous “S” on his costume. This is the official explanation through Action Comics( DC Comics) claiming the S stands for superman etc. Apparently his Earth Mother came up with this idea. Obviously the S has far more symbolic meaning than kids, me included, were led to believe.

(maybe we should say Superboy is talking SuperShite)

Yet in Superman the Movie the story changes simply because Supe’s dad is wearing the S shape before Superman is sent to earth so it cannot be his ‘Earth Mother’ Ma Kent who invents the reason for the S.

Lets first look at his fathers symbolism in Superman The Movie (1978)

There you go.. its already on the chest of his father or should I say the ‘GOD FATHER’?


Now then fellow truth seekers….… do you see a superman “S” or do you see a snake or serpent?

I see a serpent… Ok… doubters and hecklers….let’s look at an older version of Superman’s chest symbolism


Please note the first one resembles an upside down tree and the second an upside down pyramid. The pyramid can also be symbolic of a tree.( e.g. if superman looks downwards, towards his chest, the tree shape and serpent symbolism becomes easier to see )

Lets look at a more modern superman S.

Do you see a S or do you see a snake/serpent? Look again. What do you see? You can also see that the symbolism still tries to keep a similar shape to the older versions as though the serpent is in a tree. Download the picture and turn it upside down? I guarantee you will see a serpent sliding down a tree.

Just to make it easier for anyone not seeing the snake symbolism yet….look at this picture (used in a series called the Kent’s on TV)… No doubts now… have we?


Let’s also look at the original symbolism used by Marvel comics for Superman’s father Jor-El.

(Jor-EL and Lara (supe’s mam and dad!…. or is it Sun symbolism? )

The different, yet so called official, stories regarding Superman’s “S” are available here for interested parties to research. Sun Symbolism is linked to “Lucifer the light bringer” , Lucifer is the greatest deceiver, and I sure believe that Superman followers may have been greatly deceived as to the true meaning of Superman Symbolism. I am not calling Superman the ‘devil’ please don’t misunderstand me . I am trying to say that the symbolism is linked to Sun/Serpent worship. Luciferic.

http://www.supermanhomepage.com/comics/comics.php?topic=articles/the-s-story

I believe the true symbolism used through Superman comics and films is really tree of life and serpent symbolism. There must be a reason for the use of this symbolism? Why is it being used in comics and movies?
So what does it mean?
Let’s go deeper
Take a look at this.

Look at the Shape……..This is Tree of Life symbolism…. but who really controls our tree of life? Who controls our growth?

This is tree of life and serpent symbolism. Can you start to see the connections with the Superman symbolism that has been implanted in the minds of ALL generations currently alive on this planet at this time ?

http://www.crystalinks.com/kabala.html
Kabalistic tree of life in crop circle form.

I would like to point out that the Christian “Christmas” is basically a con trick. Yes folks, all you “Humbuggers” were right all along!

The very, simple, act of having a tree in your home decorating it (strips of tinsel etc) at Christmas is indeed an act of serpent cult worship. You are actually symbolising the serpent in the tree and placing gifts under the tree as an act of worship to the serpent cult. ( sorry to spring that on you folks!) Serpent /Luciferic trickery holds absolutely no boundaries. The greatest of all deceptions is to get you to worship something you wouldn’t and shouldn’t.

Think about it before you laugh at me.

A new film is going to be released in 2006.

After the symbolic death of Superman, through the “paralysed” Christopher Reeve, its called “Superman returns” . Here is the new 2006 logo. Do YOU see the letter S or do YOU see a serpent?

Just going off track for a moment with the ‘tree of life’….
THE TREE OF LIFE AND THE HOLY FATHER
Please read the pope’s explanation of the Christmas tree.
(Pity he couldn’t explain the obelisk at St Peter’s sq. at the same time!)

Pope explains symbolism of Christmas tree
Vatican, Dec. 20, 2004 (CWNews.com) – During his Angelus audience on December 19, Pope John Paul II (bio
news) discussed the rich symbolism of the Christmas season, concentrating on the meaning of the Christmas tree that is now on display in St. Peter’s Square.

The Christmas tree, John Paul said, is “an ancient custom that exalts the value of life,” because the evergreen tree remains unchanged through the harshness of winter. When gifts are arranged under the tree, the Pope continue, it because a symbol of “the tree of life, a figure of Christ, God’s greatest gift to all men.”

The Holy Father made a point of saying that the gifts exchanged at Christmas should not be purely material and commercial. The “tree of life,” he said, points the way toward an exchange of spiritual goods: of brotherhood and love.

The Pope observed, before making his remarks on the Christmas tree, that the most important symbol of the season is the Christmas crèche, about which he spoke at his previous Sunday public audience. His remarks on these symbols come at a time when the European nations– particularly Italy and France– are caught up in debates about the display of Christian symbols in public places.

At the conclusion of his December 20 public appearance, the Pope acknowledged different groups that had attended the audience, giving a special warm greeting to a group of 40 young students, aged 4 through 12, who had survived the harrowing hostage September terrorist incident in Beslan……………………………

Right then folks don’t believe a word I say in this article as the Pope is God’s right hand man. He is talking “Jesus” isn’t he dating back 2005 years ? So please forgive me for pointing out the facts below. So, please, if you believe the Pope’s explanation of the Christmas Tree there is no point going any further reading this article.

I do remind those with Christian brainwashing inside them that “Jesus” was anti Authority. He was not religious in anyway. He did not create churches or set any silly rules that oppressed the masses.

If you see Jesus as a man and not as symbolism then “He” saw Authority as corrupt. “He” angrily attacked corruption at every convenient and inconvenient opportunity. This included the Church or Temple at the time. Then no doubt in modern terms “He” would attack the authorative Catholic Church and other major religions with the same vigour as “He” did back then because these “Authorities” are nothing but propaganda machines for the serpent that house paedophiles and conmen.

Christmas trees were going long before a man known as Jesus was “born“.
Indeed ask any Christian why a tree is put up in their home every year ( Yes I do it too and haven’t a clue why!) Decorated with trinkets and gifts? Who are you actually worshipping in doing such a thing?

There are many ancient tales about serpents in the tree etc. It dates back thousands of years. Consider the possibility that you are deceived into worshipping other symbolic gods instead of worshipping Christian values.
Look at the picture below .

This is ancient Sumerian symbolism, long before Mary had to come up with a very good excuse to Joseph, where there were “tree rituals” going on.
“Reptilian (serpent) gods of the ancient middle east controlling the “tree of life”.” Reminds me of decorating a Christmas tree…. does it you?


The Christmas tree is suppose to be symbolic of a figure of Christ and the tree of life according to the Pope – earlier in this article.

Bullshit I say and if Superboy said something truthful for once he would say Super BullShit too!

The picture above was created long before the New Testament was thought up. It’s symbolic of serpent cult worship as far as I am concerned. Do “Reptilians” or Serpent Gods create and harvest the tree of life for humans? Are they symbolically branding us and deceiving us into worshipping them without us realising it.

The symbolism indicates to me that this is true. Instead of branding our bodies by burning their logo on us they brand our spirit and subconscious through mental trickery. We surrender our subconscious to them.

This sort of symbolism is used via the likes of Superman. Example below.

From official superman site…
“TV’s mega-hit “Smallville” is all about exploring the hero’s back-story so it was natural they’d provide an explanation for the “S” – in fact, they’ve provided two explanations. In the first season episode, “Rogue”, Lex Luthor explains to Clark that Alexander the Great wore a breast-plate in battle that had a jewelled “S” type logo. According to Luthor, “the design symbolizes strength and courage.” Clark responds ironically: “I can’t exactly see myself going into battle with that on my chest.”

In subsequent seasons, a Kryptonian symbol that resembles the “S” emblem shows up in mysterious caves in Smallville, on an octagonal shaped Kryptonian key, and eventually on Clark himself when Jor-El (or his spirit or someone/something that claims to be Jor-El and/or his spirit) burns the symbol into Clark’s chest. To date, it’s unclear what the symbol represents.”…..

 

Its not unclear to me.

So what is the symbolism suppose to mean? What is it all meant to mean?
To me it means that the majority of people in this world have been subconsciously “trained” to accept that “Superman is Good and trustworthy”. You won’t find any human with a bad word for Superman will you? They will all unconditionally believe that Superman stands for good. ( I realise folks that Superman is a ficticious. So don‘t think I have lost my marbles) I am referring to subconscious energies and subconscious beliefs when I say that we have been led to subconsciously to trust Superman .

This means we also have been led to trust the symbolism in the same way . When a person sees superman symbolism his or her spirit releases “respect energy“, for want of a better word, but this energy goes to those that created the symbolism and not the ficticious Superman.

The “S” is Superman’s best known symbol. Our spirit’s have been conditioned to respect it. Therefore the vast majority of humans on this planet automatically, subconsciously, “respect” the symbolism.
Can the “spiritual respect”, or thought energy, that is created through such things like Superman Symbolism and Christmas tree type rituals somehow be harnessed and therefore become a form of captured spiritual energy ? Energy milked out of us by unfeeling alien farmers?

Obviously this energy is invisible on a 5 sense level.
Does our mental conditioning to respect certain symbolism and our obedience in carrying out silly rituals involving trees somehow surrender our spiritual power to those that not only know how to extract such power from us but also know how to harness it for their own use?

The use of symbolism also works on a 5 sense level for those that have trouble understanding the point I am trying to make. This is easily explained by simply saying that millions of people blindly follow their countries flag into war or simply by following a football teams colours or religious banner. The energy created by such symbolism is enormous and I am told a soldier carrying the flag of his regiment in battle will fight 10 times harder than one who is not.

Simply put if symbolism on a 5 sense level is so powerful and an individual can increase his strength by 10 fold simply by concentrating on the symbolism he is carrying at the time then try to imagine the effect that the subconscious symbolism has if it involves millions of people? If this effect can be harnessed and stored then try to imagine the power those that can harness this energy will have gained.

It certainly would give them licence to rule our world…. wouldn’t it?
Obviously I have just used Superman and the Christmas Tree as two good examples of how things, we have been subjected to all our lives, could be used against us if their true meanings were kept from us. There are many more examples I could have used.

If we believe the Pope or the media then this article is a comical farce.
Please believe the Pope’s version of the meaning of the Christmas Tree if that’s what you want to do.

Please believe the Marvel comics version and the explanation from Warner Bros for the true reasons behind the Superman S symbolism, despite their contradictions, if that’s what you want to do.

I don’t expect anyone to believe that “Superman” or a “Christmas Tree” could be used against the human race in such a way as I have previously described. So get out the tree this Christmas and watch Superman on TV.

Lets face it folks only the greatest deceiver, or a slippery snake, would stoop so low in using such things against us… never mind getting the Pope to endorse them as well?

Till next time…..Have A SuperDay.

Matthew Delooze

Ps..If you found this article interesting I am sure you will find this even betteR(link below). It is in e-book format at the moment but it is soon to be released as a paper back.

…..The Stars Are Falling….

Order his books here:
http://hetuurvandewaarheid.info/2011/01/28/matthew-delooze-toward-the-light-books/

Original artikel:
http://www.illuminati-news.com/who-wrote-the-music.html

Click here for the other parts from Matthew Delooze:
123 –  5678910111213

Dit bericht is geplaatst in Matthew Delooze met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Matthew Delooze (4) – (Eng + NL) Superman The true symbolism

 1. Matthew Delooze is back!

  I have the honor to announce you that I have just received an email from Matthew, saying that he is back online. A brand new article and a brief explanation of his situation and how he intends to proceed.

  Enjoy!

  Matthew & The Near Future Delooze

  and

  The Rain Bow Gate

  http://matthewdelooze.blogspot.com/

 2. Pingback: BOINNK!!! | Het UUR van de Waarheid, een dertien-tal artikelen vertaald door René Voogt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *