Matthew Delooze (8) – (Eng + NL) Swinging on the Gates of Hades

English Version halfway the page

Matthew Delooze – Zwing over de Poorten van Hades

(Vrij vertaald René Voogt)

Herdenkingsdag Geopenbaard

“Ik zal elke woestijn doorkruisen om mijn Regen te vinden en de poorten van Hades zullen mij daar niet van kunnen weerhouden”

Door: Matthew Delooze 10 november 2007

Mijn onderzoek brengt me naar plaatsen waar ik eigenlijk liever niet had willen gaan. Dat gezegd hebbende besef ik dat om uit de gevangenis te kunnen ontsnappen, waar jij en ik ons in bevinden, dat ik er gewoon heen moet gaan. Het was voor mij niet makkelijk om mijn laatste artikel over de ware redenen achter de May Day & de Labour Day festivals te schrijven (vertaler: het artikel waar hij naar verwijst heb ik helaas nergens kunnen vinden).

Voor degenen die mij tot nu toe hebben gevolgd zal ik zeggen “het is tijd om wat dieper te gaan”. We kunnen niet op het niveau verblijven dat stopt bij de oude Egyptische symboliek die opduikt in badplaatsen bij het Reuzenrad of op symbolische monumenten en logo’s etc. Dat soort dingen moeten nu veel gemakkelijker voor je geworden zijn om ze nu wat duidelijker te kunnen zien, en ze zullen inderdaad makkelijker voor je te accepteren zijn dan eerder in 2004 toen ik hiermee begon, en als dat zo is dan ben ik heel erg blij. Ik hoop echt dat de informatie aangekomen is onder een aantal van jullie. Als je nu kunt accepteren dat de symboliek die zich overal om je heen bevind gebruikt werd als hypnotische ‘triggers’ om je in een staat van trance te houden dan bent je er klaar voor om door te gaan naar het moeilijkere gedeelte om te kunnen begrijpen hoe de slang over ons allen heerst.

Mijn laatste artikel over May Day / Labour Day was een test punt voor jou, dus als je het begrepen hebt dan kun je mij nu in dit artikel beter begrijpen. Als je het Unie artikel niet begreep of het verwarde je dan stel ik je voor een aantal van mijn eerdere artikelen nog eens door te lezen om het vanaf daar op te pikken. Er is geen haast bij, bezorg gewoon alvast de artikelen en bewaar ze eventueel voor een regenachtige dag, of lach er een keer naar en kijk er nooit meer naar om als je dat voelt. Ik zal me niet beledigd voelen. Voor degenen die helemaal nieuw met deze artikelen zijn die stel ik voor dat je eerst begint met mijn artikel Aan de Kust” en vanaf daar begint met lezen.

Hoe dan ook we gaan verder met een klein groepje waarheidszoekers waaraan ik de betekenis uit wil leggen van Remembrance Day, die ook bekend staat als “Poppy Day” (Poppy is een Klaproos), Armistice Day (Wapenstilstand) en Veteranendag. (vertaler: ik noem het in dit artikel Herdenkingsdag). Dit ritueel, dat we allemaal blind voor lief nemen vindt gewoonlijk plaats op het 11de uur van de 11e dag van de 11e maand, en in principe stopt dan iedereen op 11 November om 11 uur met wat ze deden op dat moment en houden 2 minuten stilte. Waarna er dan op de eerstvolgende zondag na de 11e in een aantal landen een veel groter ritueel plaats vindt en alle wereld leiders houden ceremonies op symbolische plaatsen over de hele wereld. Dit staat in het Verenigd Koninkrijk bekend als Herdenkingszondag. Sommige landen hebben alleen maar de 11e november als een officiële feestdag. 11 November 2007 valt op een zondag en dat maakt het tot een extra bijzondere dag.

Een agent voor de slang leidt het ritueel

De officiële reden die hiervoor gegeven wordt is dat de Eerste Wereldoorlog eindigde op de 11e november 1918. Er is enige informatie over de geschiedenis van de Herdenkingsdag en ook informatie over het respectievelijk zondag ritueel hier beneden.
Klik hieronder voor een korte beschrijving over:

Remembrance Day

Remembrance_Sunday

Je moet beseffen dat alle generaties van de mens in de wereld van vandaag geprogrammeerd zijn om elk jaar in November ‘klaprozen’ te respecteren, te kopen en te vertonen. We doen dit automatisch of niet? Domme sukkels dat we zijn, we kopen zomaar een bloem uit respect voor alle dappere mannen en vrouwen die voor ons gestorven zijn, dat doen we toch of niet? Het is ook te moeilijk om een verkoper voorbij te lopen in de straat is het niet? Het is gewoon één van die dingen die we gewoon doen toch? In principe “respecteren we de doden”.

Laat me voordat we verder gaan heel duidelijk zeggen, dat ik niet oneerbiedig ben over de dappere soldaten die stierven tijdens de gevechten waarvan ze dachten dat het om een goede zaak ging en natuurlijk om hun landgenoten en hun vrouwen te beschermen. Ik moest dat even duidelijk maken. Ik probeer alleen om de misleidende krachten te openbaren waarvan ik heimelijk geloof dat zij deze wereld verdekt regeren. Als ik ook maar iets zou kunnen doen dan zou er geen enkele man of vrouw nodeloos meer sterven in een oorlog. NOOIT. Laten we verder gaan hè?

Ik zal kort ingaan op de basisbeginselen van de verwikkelde numerologie. We stoppen allemaal en houden twee minuten stilte in acht om 11x11x11 dat staat symbolisch voor ’33’.

Vraag jezelf af wat je doet op zo`n ‘Herdenking`s Dag’? Doet je mee met de twee minuten stilte? Heb je ooit een klaproos gedragen? Kijk je het ritueel live op de tv? Koop je klaprozen voor je kinderen? Gooi je wat kleingeld in de collecte bus en draagt je de roos met trots?

Wanneer je één van de bovenstaande dingen doet is het nu de tijd om jezelf af te vragen waarom je dat doet. Ik weet dat je denkt dat je het met goede redenen doet, maar ‘weet’ je ook echt of het wel een goede reden is? Je weet in feite niet echt wat je werkelijk doet is het niet? Wees eerlijk. Je doet het gewoon omdat ze je verteld hebben dat het het juiste is om te doen is het niet? Misschien doe je het wel gewoon uit routine? Net zoals je de tradities met Kerstmis volgt. Het is het enige goede om te doen en we genieten van alles eromheen waarvan wij geloven dat het het juiste ding is om te doen, ja?

Je bent gewoon oneerbiedig bezig als je niet zo`n klaproos met trots draagt of niet soms? Er zit ook geen kwaad achter als je geld doneert aan de goede doelen toch? Ik heb over de goede doelen en hun boegbeelden geschreven in mijn boek Is It Me For A Moment-Breaking The Serpent’s Spell en ik adviseer je om er een kopie van te lezen als je werkelijk wilt begrijpen wat ik je probeer te vertellen in dit artikel.

Hoe dan ook. Laten we eens kijken naar wat er zich afspeelt op officiële herdenkingsrituelen, zullen we? Ik ben er helemaal van overtuigt dat ze het tegenovergestelde betekenen van wat je denkt dat ze betekenen. Laten we eens naar Londen kijken als een goed voorbeeld. Alle Britten zouden moeten weten dat ons “Herdenking`s Zondag” ritueel plaatsvindt bij het Cenotaaf monument (Monument voor de Gevallenen) in de buurt van Downing Street in Whitehall, Londen. Dit scenario is vergelijkbaar met evenementen die in de hele wereld plaatsvinden bij alle belangrijke monumenten in de grote steden, zoals bijvoorbeeld de Arc de Triomphe in Parijs.

De meeste dorpen en steden hebben ook een monument om de doden te eren ‘en dat doen ze ofwel op de 11e november of op de tweede zondag in november, en soms zelfs beide. Kleine steden gebruiken vaak een obelisk, indien zij geen Cenotaaf hebben.

Zelfs kleine steden zoals Burnley Lancashire hebben meestal een ‘Cenotaaf’, maar een obelisk is net zo symbolisch

Inderdaad massale rituelen vinden simpelweg plaats omdat het publiek gelooft dat ze er de dappere mannen en vrouwen die voor hun vrijheid vochten en stierven ermee eren. Op een vijfde bewustzijnsniveau is dat precies hoe de dingen er uitzien. Maar eren we ook echt deze mensen tijdens Herdenking / Wapenstilstand / Veteranen Dag of worden we op grote schaal bedrogen ter ere van iets heel anders?

Hoewel de meeste van jullie blindelings een klaproos zullen kopen en / of de evenementen aanschouwen die plaatsvinden bij monumenten zoals het Cenotaaf, dan heb je nog geen idee wat de klaproos of de monumenten vertegenwoordigen dit komt omdat je geprogrammeerde geest nooit voorbij de hypnose komt om die klaproos te kopen en die Dag te respecteren. Je gaat er ‘automatisch’ in mee. Ik vroeg gisteren aan 7 personen wat ‘het Cenotaaf’ nou eigenlijk was, of wat alleen maar het woord ‘Cenotaaf’ eigenlijk betekende .. Niet één van hen wist het antwoord. Dit is wat ik te horen kreeg als reactie;

‘Oh’ het is dat standbeeld waar de fanfare speelt met Kerstmis is het niet?

‘Is dat niet een dinosaurus’

Het is één van die stokken die Romeinse soldaten meevoerden.

En inderdaad 1 kerel in een supermarkt vond het een soort plakband. (Ik wou dat dit een f*cking grapje was, maar ik verzeker u dat was het niet).

Hier is wat het woord Cenotaaf werkelijk betekent

Een cenotaaf is een graf of een monument opgericht ter ere van een persoon of groep van personen waarvan de overblijfselen elders worden bewaard. Het kan ook het oorspronkelijke graf zijn voor een persoon die inmiddels elders begraven ligt. Het woord is afgeleid van het Griekse woord  (Kenos, en heeft één betekenis “leeg”, en taphos betekent, “graf”).

Een cenotaaf is gewoon een “leeg graf”. Heb je dat? Herdenking`s / Veteraan / Wapenstilstand Dagen zijn echt massale gebeurtenissen, hier een kort verslag, waarin slechts een aantal cijfers worden vermeldt voor uw informatie. Klik hier om het artikel te lezen. Het London Eye (reuzenrad) is ook rood verlicht om een reusachtige Klaproos te vertegenwoordigen. Er is een grote hoeveelheid onbeduidende symboliek rond de Cenotaaf waarover ik je zou kunnen vertellen, met inbegrip van waar de steen van gemaakt is. Die informatie zou je een tijdje kunnen prikkelen en misschien dat het zelfs een aantal van de debiele roddels de kop indrukt die rond fladderen op de samenzwering forums die zich verspreiden als vliegenstront, maar ik ga daar in dit artikel verder niet op in. Die dagen zijn voorbij mijn vrienden wanneer je tenminste verder wilt. Als je echt uit wilt breken dan moet je de behoefte voelen om dieper te willen graven. Er zijn nogal wat mensen op het internet vandaag de dag die maar al te graag de verslaving van mensen voeden met onbeduidende informatie en zij zullen je graag dvd`s verkopen die vol staan met shit. En ik behoor niet tot hen.

Dus ik stel voor dat als je ondoordringbare overtuigingen hebt ga dan niet verder met het lezen van dit artikel maar stop ermee, koop een klaproos en groet de Koningin of je frauduleuze corrupte president tijdens dit komende weekend. Mijn informatie is niet goed voor je als je in je overtuigingen blijft hangen en je alleen maar een sprookjesachtig verhaal van escapisme wilt horen (gratis uiteraard). Ik ben bang dat als je zelfs maar het idee niet kunt vatten dat je geprogrammeerd bent om mee te doen aan rituelen die “niet betekenen” wat je verteld werd, dan heeft het geen zin voor je om verder te gaan om mij te proberen te begrijpen.

Voor degenen die net als ik, zo`n ongelooflijke pijn in hun ziel hebben, bij gebrek aan een beter woord, en uit willen breken, lees dan aub verder. Ten eerste, laat me je vertellen dat ook ik klaprozen heb gedragen en liet mijn kinderen hetzelfde doen. Ik kom niet uit een hoek dat ik alwetend zou zijn, ik ben hetzelfde als jij. Ik begrijp volledig de ideologie van Herdenkingsdagen en ik wil niemand proberen tegen te houden of zelfs maar te overtuigen om met de herdenkingsdagen te stoppen wanneer dat is wat jij zelf wilt, of als je voelt dat je dat moet doen.

OK? Laten we eerst eens een kijkje nemen naar de klaproos zullen we? Dat schattige rode bloempje die we met trots op spelden en elk jaar in november tonen. Het gebruik van de klaproos dateert uit de oudheid, ondanks het feit dat de gevestigde orde je wat anders zullen vertellen en suggereren dat de klaproos afkomstig is uit de oorlogen van Napoleon of misschien zelfs van de velden uit Vlaanderen ten tijde van de Eerste Wereldoorlog.

Ik ga je vertellen, en ik wil dat je dat in je opneemt, dat de Klaproos gerelateerd is aan, zoals met de meeste Slangen Cult misleidende activiteiten, de aanbidding van de Oude Goden. In dit geval is het de zoon van de God die in het Grieks bekend staat als ‘Hypnos‘ en zijn naam is ‘Morpheus

Nu komen we ergens hé !

Morpheus heeft twee broers Phobetor en Phantasos genaamd en ze staan gezamenlijk bekend als de Oneiroi. Ik realiseer me dat een aantal van deze namen overeenkomen met de kaskraker ‘The Matrix’, maar ik ben hier niet om jullie te vertellen dat het woord Neo een anagram is van het woord One. Daarvoor respecteer ik je intelligentie te veel. Ik laat dat soort dingen over aan de neppers die je de DVD`s verkopen.

Typisch forum geroddel na wat aangrijpend nieuws gehoord te hebben … “Nou, ik ga helemaal tot de bodem van de mogelijkheden, veranderd het woord Neo echt in het woord One?” “Dan vertel je me als volgende dat Clark Kent echt Superman is”

Maar ik zal je vertellen dat ‘Morpheus’ de God is van de dromen was, en zijn vader ‘Hypnos’ was de God van de slaap. De klaproos wordt geassocieerd met het “in slaap brengen van mensen” en het symboliseert alleen maar dat. Het is overduidelijk dat de klaproos in verband staat met Morpheus vooral als u hier of hier klikt en dan ook nog: Wie kan ooit de scène uit “De Tovenaar van OZ” vergeten waar ze tot slapen werden gebracht in een compleet veld met klaprozen?

De hersenloze, de harteloze en de laffe braken allen de betovering van de Klaproos!

Dus ik ben nu zeker van mezelf dat ik geen twijfel bij je achter gelaten heb dat de klaproos dus eigenlijk het symbool is van de oude Goden en dat ze hypnose, slaap en dromen vertegenwoordigen. Opnieuw, we praten hier niet alleen maar over het afdragen van een paar rot centen in de collecte bussen we praten hier daadwerkelijk over symbolische Goden en ernstige occulte symboliek. Het is tijd om wakker te worden. Laten we verder gaan hè?.

Symbolisch, wordt de Oneiroi veronderstelt te hebben geleefd in een grot in de buurt van de poorten van Hades. Als je op het woord ‘Hades’ hebt geklikt dan weet je dat Hades voor “de God van de Doden” staat en ook voor de ‘onderwereld‘ (ofwel de lager 4e dimensie als je wilt). Beginnen de dingen op z`n plek te vallen? Of zit je nog steeds vast in de betovering van Morpheus en zijn vader?

Zou het mogelijk zijn dat miljoenen leden van het menselijke ras, en dan met name de landen die gelegen zijn in de meest machtigste delen van de wereld, worden bedrogen door deel te nemen aan occulte rituelen, en in dit geval vermomd als “Herdenkingsdag” voor onze dappere soldaten? Dit is het gebied waar ik je mee naartoe wilde nemen. Wie zou er zo`n ondeugende misleiding op ons loslaten?

Zijn we allemaal zo stom dat we deze misleiding niet eens kunnen doorzien? Is het mogelijk dat wij zijn bedrogen tot het dragen van klaprozen voor een ziek soort ritueel om ‘Hades’ te aanbidding door middel van verering of het tonen van respect naar Morpheus of Oneiroi?

Ik zeg ja, we zijn misleid om dergelijke dingen te doen en het is oh zo gemakkelijk om de dom gemaakte sheople deze dingen jaar in jaar uit weer te laten doen. Ikzelf was trouwens ook één van hen.

Voorkomen jou ondoordringbare overtuigingen en de hypnose waar je onder zit daadwerkelijk dat je luistert naar dergelijke claims, of komen nu de chakra’s in je in opspraak? Gelooft u niet dat we zouden kunnen vallen voor een dergelijke oplichterij?

Ik zeg je de waarheid wanneer ik vertel dat we allemaal bedrogen worden tijdens “Herdenking`s rituelen” en we worden zonder het te weten mee getrokken in het aanbidden van oude Goden, en deze Goden zijn agenten voor een misleidend ras van entiteiten die vreemd zijn voor deze wereld. Ik noem deze entiteiten en hun agenten de slangen Cult. Wanneer we klaprozen kopen en deel nemen aan deze ceremonies eren we daarbij niet onze dappere gevallen soldaten, oh nee mijn lieve broeders en zusters wij aanbidden de slang door middel van haar agenten. Het is een truc die heel erg misleidend is en het is zeer pijnlijk om dat te accepteren, dat weet ik. En ik zal weer even lomp moeten zijn om dat tot je door te laten komen.

De agenten van de Slangen Cult binnen de “gevestigde orde” hebben nooit een zak gegeven om onze dappere strijders. Ze hebben geen respect voor hen op welke manier dan ook, en hebben dat ook nog nooit gehad. En inderdaad, de agenten voor de slang creëerden alle oorlogen waarin onze soldaten stierven. Na de oorlogen gebruikte de Slangen Cult de vreselijke situatie om symbolische monumenten op te richten om ons er vervolgens mee in te laten stemmen om mee te doen aan ceremonies die voor hen verricht worden. Het belangrijkste doel van de agenten van de Slangen Cult in de gevestigde orde is niet alleen om oorlog en dood te creëren, maar ook om jou en mij zover te krijgen dat we de krachten aanbidden die daadwerkelijk de oorlogen en de dood creëren. Het is gewoon een vicieuze cirkel waarin je de entiteiten voed, en onbewust aanbid, die in feite op de eerste plaats jou ellende creëren.

Probeer je een moment voor te stellen en te begrijpen dat het uitvoeren van een Herdenkingsritueel in feite een daad van aanbidding is die gericht is op Godheden en niet op dode soldaten. Het dragen van een klaproos kun je ook zien als dat je zou zeggen dat je Morpheus aanbid, dat is precies hetzelfde als wanneer een Christen een badge zou dragen met de tekst Ik hou van Jezus. Er is absoluut geen verschil! We laten zien dat wij Morpheus aanbidden, en dus Hades, door de uitvoer van rituelen rond “lege graven”.

ALSTUBLIEFT LUISTER ALSTUBLIEFT … LEGE GRAVEN EN KLAPROZEN VERTEGENWOORDIGEN MORPHEUS, EN NIET DE TOT PAARDENVOER GESCHOTEN SOLDATEN! WANNEER U KLAPROZEN MEENEEMT NAAR GRAVEN EN OBELISKEN (OM TE EREN) DAN AANBID JE DE GODEN IPV DAT JE ROUWT OM DE GEVALLEN SOLDATEN!!!!.

The Slangen Cult moet voortdurend onze toestemming krijgen om over ons te kunnen blijven heersen. Ik ga in op de vele redenen over hoe en waarom dit gebeurt in mijn boek Is It Me For A Moment? Ik verzeker je dat ik niet aan het proberen ben om je aan te zetten het boek te kopen. Zoals ik eerder al zei in dit artikel als u vastzit in uw manier van doen lees dan niet dit soort artikelen. U verspilt uw tijd en koop dus in plaats daarvan een honderdtal klaprozen en aanbid Hades. Ik ben hier enkel maar voor een bepaald aantal mensen en ze weten zelf binnenin zichzelf wie dat zijn. Mijn boeken zijn nutteloos voor diegenen die niets voelen voor deze informatie.

Nogmaals, de Slangen Cult verlangt onze spirituele overlevering het gehele jaar door met de kerst als de grootste daad van onze spirituele overgave. Is het zo moeilijk voor je om te accepteren dat we spiritueel onze ziel weggeven tijdens deze rituelen? Is het zo moeilijk voor je om te accepteren dat je gehypnotiseerd bent om deel te nemen aan de rituelen die je juist ziet als zijnde het enige juiste om te doen?

We zijn zo geleid en we zijn zo geprogrammeerd om aan dergelijke rituelen deel te nemen en doen dat zonder dat we bewust zijn van wat we nu werkelijk doen. Als je mijn andere artikelen in de afgelopen paar jaar hebt gelezen zult je weten dat ik geloof dat onze spirituele energie van ons weggezogen wordt tijdens deze rituelen. En niet alleen dat, maar eigenlijk geven we de slangen Cult toestemming om over alle aspecten van ons leven te heersen, leven na leven, keer op keer.

Herdenkingsdagen zijn slechts één manier om zulke dingen voor elkaar te krijgen. De krachten achter deze zwendel voelen deze dingen niet op een emotionele manier zoals jij en ik dat doen. Het is voor hen gewoon een grote grap om toe te kijken hoe jij bedrogen wordt op een dusdanige wijze dat jij iedereen zult aanvallen die jou probeert te wijzen op hoe je bedrogen wordt.

Net als tijdens de Kerst hebben dit soort rituelen een ingebouwde verdedigingssysteem waardoor de boodschapper gestenigd wordt door de menigte voor het vermelden van zulke dingen. Er is niemand in deze wereld die meer bewondering of andere emotionele gevoelens heeft voor al die dappere soldaten die stierven om hun dierbaren te beschermen dan mij. Het zijn deze emoties die mij hebben geholpen om een dergelijk artikel te kunnen schrijven. Het is geheel aan jou of jij ook maar iets van mij aanneemt. Dus ik kan je vrolijk vertellen dat ik van mening ben dat door deel te nemen aan Herdenking`s plechtigheden we er alleen maar voor zorgen dat het zaaien van dood en verderf alleen maar door zal gaan waarmee we onze spiritualiteit afdragen aan de opzichters van de Poorten van Hades en het spijt me om dit te moeten zeggen, maar door dat te doen, zorg je ervoor dat je terug zult komen in “deze wereld” om (nogmaals) de rol van slaaf voor de slang te spelen keer op keer weer. Het is tijd om te ontwaken uit het bedrog van de Hypnose en de dromen van Morpheus. Ik hoop dat het tot je is overgekomen. Neem aub de tijd om je eigen onderzoek te verrichten, vooral over Hades, en voed en genees aub jezelf, ik zeg u dat mijn woorden waar en betrouwbaar zijn en dat de handelingen van herdenkingsceremonies echt alleen maar om de aanbidding en de acceptatie van ‘Hades’ gaan.

Ik zou je graag nog een ander voorbeeld willen laten zien van hoe spirituele energie uit de massa gewonnen wordt door hen zover te krijgen dat ze een monument respecteren, net zoals we de ‘Cenotaaf’ respecteren. Ik heb al vaker gezegd dat als we misleid worden tot het respecteren of aanbidden van een monument als een ‘ Idool ‘, dan aanbidden we ook onbewust de herkomst en de schepper van de vernoemde idool.

Ik zou je graag even meenemen naar Moskou, Rusland. Ik wil je graag wijzen op een steen die geplaatst werd op “Lubyanka Square”, dicht bij het Rode Plein, de thuisbasis van het hoofdkwartier van de KGB.

De Solvoki Steen buiten op het Lubyanka plein
(Ik zou die niet graag op mijn teen laten vallen jij wel?)

De steen is afkomstig van het Solovki gevangenis kamp dat zich op de Solovetski Eilanden bevind De steen werd er officieel geplaatst ter nagedachtenis van de slachtoffers die in het Solovki gevangenis kamp stierven in handen van de Goelag. Je komt er pas achter als je naar de achtergronden van dergelijke monumenten kijkt voordat je kunt zien wat er werkelijk aan de hand is. De Solovki steen is eigenlijk gewoon een simpel gesteente en ik zie dat het Russische publiek het gebruikt als een symbolische plek om te rouwen, op een vergelijkbare wijze als dat wij doen met onze Cenotaaf en andere monumenten.

De Solvoki Stone vanuit een andere hoek!

Natuurlijk op een vijfde bewustzijnsniveau is er niets mis met een plek om te rouwen. En inderdaad wordt Lubyanka Square ook gebruikt voor vele marsen die gehouden worden in Moskou. En inderdaad mijn artikel over “Trade Unions en May Day” zullen je laten zien dat Moskou nu vol met Illuminati monumenten staat en dat is wat mij aantrok in de richting van de relatief tam uitziende steen die geplaatst werd in Lubyanka Square.

Het verhaal wordt interessanter als je de geschiedenis rondom de steen kent, en ik ga het je vermelden in de hoop dat het de informatie over de werkelijke redenen achter de “Oplichting van de Herdenkingsdagen” versterkt die ik heb geprobeerd te ontmaskeren door vermelding te maken van de Cenotaaf, de Klaprozen, Morpheus en de poorten van Hades.

Allereerst wil ik je nogmaals vertellen dat de Solovki steen symbolisch staat voor de dood en het lijden van de slachtoffers in de werkkampen, en als de geschiedenis van de Solovetski eilanden enkel maar terug te dateren zou zijn tot het begin van jaren `1900 dan zou de steen uiteraard alleen maar vertegenwoordigen waarvan ook geacht wordt dat hij dat vertegenwoordigt, namelijk de doden uit die gevangenis in Solovki … Maar dat is niet zo … de geschiedenis van het eiland en dus ook die van de steen gaat veel verder terug, veel verder. Lees dan dit;

De eilanden trokken mensen van het vasteland aan sinds onheuglijke tijden. De eerste kolonisten kwamen naar de Witte Zee zo`n 10,5 duizend jaar geleden uit het Oosten en bouwden hun dorpen aan de lagere gebieden van de rivier de Kem. De talrijke overblijfselen van de oude Babylonische beschaving, en dan vooral de spiraal-vormige labyrinten uit steen, zijn goed bewaard gebleven op de eilanden. .

Volgens de psycholoog Vladimir Burov, bestaat het labyrint uit slangen die de toegangspoort naar de andere wereld bewaken. Deze versie verklaard waarom er al voor een hele lange tijd geen permanente nederzettingen meer zijn op de eilanden. Onze verre voorouders ervoeren Solovki als een grens tussen de andere wereld, en ze bezochten de eilanden voor rituelen om te kunnen communiceren met Superieure Krachten. Klik hier voor het volledige artikel.

Een spiraal labyrint op de Solovetsky Eilanden

Het is zeer moeilijk om informatie van binnen uit Rusland te verkrijgen, maar deze informatie was voor mij volkomen logisch. Het is inderdaad exact dezelfde informatie over de Cenotaaf in Londen waarbij in principe een steen “middenin” een stad is geplaatst waar de mensen het/hem behandelen als een plek om “de doden” te eren. In het geval van de steen in Moskou wordt het publiek verleid tot het gebruiken van een steen die van oorsprong, via haar slangachtige stenen labyrinten, een grens met of zonder een poort naar de andere werelden vertegenwoordigt. Dit ligt zeker op één lijn met de Cenotaaf ‘steen’ die de poorten van Hades representeert door Morpheus omdat ze ook de poorten naar een andere wereld beschermen.

Begint je te zien dat monumenten geplaatst in bepaalde regio’s een geschiedenis kunnen dragen waar wij totaal niets vanaf weten? Begin je te zien dat de werkelijke redenen voor het hebben van dergelijke monumenten niet overeenkomen met de verklaringen van de gevestigde orde waarom we dergelijke monumenten hebben?

Voor mij is het ook logischer dat de Solovki steen in Moskou inderdaad echt een “symbolisch idool” is die de poorten naar de andere werelden vertegenwoordigt, en de steen is waarschijnlijk veel meer met het occulte verbonden dan gewoon een gedenksteen. Het is ook logischer voor me, wetende hoe ziek en corrupt de Britse autoriteiten werkelijk zijn, dat de Cenotaaf een waar stuk symboliek is dat Morpheus en de poorten van Hades representeert, ofwel de onderwereld, in plaats van een gedenksteen. Wat denk je, nu ik jou heb voorzien van deze informatie in dit artikel? Is het allemaal toeval? Allemaal waanideeën in een zieke geest of niet?

Kun je het idee begrijpen dat we allemaal onder hypnose staan en blindelings rituelen uitvoeren die het mogelijk maakt dat een kracht van buitenaardse entiteiten ons tot slaaf maken? Wordt onze spirituele energie van ons ingenomen als we klaprozen dragen en twee minuten stilte houden voor de doden tijdens de Herdenking`s dienst?

Hebben deze rituelen eventuele oorlogen gestopt of het aantal slachtoffers als gevolg van de genoemde oorlogen verminderd? U weet en ik weet dat ze dat niet hebben, en als de dingen doorgaan zoals ze zijn zal er nooit iets veranderen. Nooit zal er dan iets veranderen. We worden allemaal gen**id en we worden keer op keer weer gen**id. Is het mijn paranoia, die totaal buiten controle is geraakt en me deze dingen laat zeggen, of merk je ook dat je inderdaad gehypnotiseerd bent? Is het slechts een klein deel van jou die het uitschreeuwt dat je vrij wilt zijn en dat de Slangen betovering verbroken moet worden waarvan ik geloof dat je daaronder zit?

Naar mijn mening wordt het tijd dat je de poorten van Hades open schopt en jezelf bevrijd. De enige herinnering`s dienst die JIJ nodig hebt is degene die je zal helpen te herinneren wie JIJ werkelijk bent en niet één waarbij je Morpheus verheerlijkt met klaprozen.

Tenzij je de betovering verbreekt en over de Poorten van Hades swingt kunt je deze wereld NOOIT verlaten. Dank je voor het lezen van mijn artikel.

Dat mijn liefde over jullie allen mag neerdalen

Matthew Delooze

10 november 2007

 

PS. Als je niet denkt dat het collectieve bewustzijn van de mensheid, of uw individuele bewustzijn wat dit betreft, geprogrammeerd is om ‘Hades’ te associëren met de ‘dood’, vraag jezelf dan af waar alle aids-propaganda en angst verspreiding van de laatste 20 tot 30 jaar over gingen? Het zit vast in je geest! VERGEET HET.

Wat de massa denkt dat ze krijgen, zullen ze krijgen

Hades is dood ….

… In je dromen Morpheus

Photo By Wayne Mason Copyright © Wayne Mason 2007

Email Wayne here: wayne.mason1@ukonline.co.uk

Originele artikel:
http://www.illuminati-news.com/0/GatesOfHades.htm

Klik hier voor de andere delen uit de reeks Matthew Delooze:
1234567 –  910111213

———————————————————————————–

English Version

Swinging on the Gates of Hades

 

Remembrance Day Exposed

‘I will walk any desert to find my Rain and the Gates Of Hades shall not prevail against me’


Matthew Delooze 10th November 2007

My research and guided direction is taking me to places I don’t really want to go. That said I realise that to escape the prison that you and I are in, I simply have to ‘go there’. It was not easy for me to write my last article about the real reasons behind May Day & Labour Day festivals.

For those that have followed me up to now I will say to you ‘it is time to go deeper’. We cannot stay on a level of understanding that stops with ancient Egyptian symbolism popping up at seaside resorts in Ferris wheels or symbolic monuments and logos etc. Things like that should now be far easier for you to see more clearly now and indeed those things should also be far easier for you to accept than they were back in 2004 and if so I am very glad. I really do hope that the information has sunk into a few of you. If you can now accept that the symbolism all around you is and has been used as hypnotic triggers to keep you in a trance like state then you are ready to move on to more difficult levels of understanding about how the Serpent controls us all.

My last article about trade unions and May Day/ Labour Day was a tester point for you, so if you understood it then please follow me in this article. If you did not understand the union article or it confused you then I suggest you re-read some of my earlier articles again and then take it from there. There is no rush, simply take the articles in or leave them for a rainy day or even laugh at them and never return to them if that is the way you feel about them. I won’t be offended. For those that are new to these articles I suggest you go back to my article Beside the Seaside and start reading them from there.

Anyway my little band of truth seekers I need to explain Remembrance Day which is also know as Poppy Day , Armistice Day and Veterans Day to you. This ritual, that we all blindly take for granted usually takes place in the 11th hour of the 11th day of the 11th month and basically consists of everyone stopping what they are doing at 11am on the 11th November and staying silent for two minutes. Then on the nearest Sunday to the 11th a far bigger ritual takes place in some countries and all the worlds leaders hold ceremony’s in symbolic places all around the globe. This is known as Remembrance Sunday in the UK. Some countries only have the 11th November as an official holiday. In 2007 the 11th of November falls on Sunday anyway making it an extra special day.

An agent for the Serpent leading the ritual

The official reason given for this is that World War One ended on the 11th November 1918. There is some information about the history of Remembrance Day and information about the Sunday ritual respectively below.

Click below for brief details about

Remembrance Day

Remembrance_Sunday

You must realise that all generations of human beings in the world today are programmed to respect, buy, and display ‘poppies’ every November. We automatically do this don’t we? Silly buggers we are and we just buy a flower out of respect for all the brave men and women who died for us don’t we? It is hard to pass a poppy seller in the street isn’t it? It’s just one of those things we do isn’t it? We basically ‘respect the dead’.

Let me make it perfectly clear before we go any further that I am not disrespecting any brave soldier who died fighting in what they thought was a good cause and to protect their fellow countrymen and women. I need to make that clear. I am only trying to expose the deceptive forces that I believe covertly rule this world. If I can help do that then no man or women need needlessly die in a war again. EVER. Lets get on then eh?

I will briefly mention the basic numerology involved. We all stop for two minutes death silence at 11x11x11 which is a symbolic ’33’.

Ask yourself what you do on ‘Poppy Day’? Do you join in the two minute silence? Do you even wear a poppy? Do you watch the ritual live on TV? Do you buy poppies for your kids? Do you shove coins in a respect vessel (charity tin) and wear your poppy with pride?

If you do any of the above now is the time to ask yourself why. I know you believe you do it for good reasons but do you really ‘know’ you do it for good reasons? You don’t really know what you are doing do you? Be honest. You just do it because you have been told it is the right thing to do don’t you? Maybe you just do it out of routine? Just like you follow the traditions of Christmas. It is the right thing to do and we all enjoy doing what we believe is the right thing to do, yes?

You are showing disrespect if you don’t wear your poppy with pride aren’t you? There is also no spiritual harm in donating money to the charities is there? I have written about charities and their figureheads in my book Is It Me For A Moment- Breaking The Serpent’s Spell and I strongly suggest that you read a copy if you want to fully understand what I am trying to say in this article.

Anyway. Let’s have a look at what goes on at the official Remembrance rituals shall we? I totally believe they are the opposite of what you think they are. Let’s look at London as a prime example. All you Brits should know that our Remembrance Sunday ritual takes place at the Cenotaph monument near Downing Street in Whitehall, London. This scenario is similar to events that take place all over the world at all major monuments in major cities, for example the Arc De Triumph in Paris.

Most small towns and cities also have a memorial to ‘honour the dead’ and they do so on either the 11th November or on the second Sunday in November, sometimes both. Small towns often use an obelisk if they have no Cenotaph

Even little shitty towns like Burnley Lancashire usually have a ‘Cenotaph’ but an obelisk is just as symbolic

Indeed massive rituals take place simply because the public believe they are honouring the brave men and women that fought and died for their freedom. On a five sense level that is exactly how things look. But are we really honouring these people on Remembrance/ Armistice/ Veteran’s Day or are we being duped on a massive scale and honouring something completely different?

Although most of you blindly buy a poppy and/or watch the events that take place at monuments like the Cenotaph you will have no idea what the poppy or monuments represent this is because your programmed mind never gets past the hypnotism to buy and respect Poppy Day. You automatically go along with it. I asked 7 people yesterday what the ‘Cenotaph’ actually was or even just what the word ‘Cenotaph’ actually meant.. Not one of them knew the answer. This is what I heard in response;

‘Oh’ its that statue where they play trumpets at Christmas isn’t it?

‘Isn’t that a dinosaur’

It’s one of those poles Roman Soldiers carry

Indeed a bloke at the supermarket thought it was some kind of sticky tape. (I wish I was bloody joking but I assure you I am not)

 

Here is what the word Cenotaph really means

A Cenotaph is a tomb or a monument erected in honour of a person or group of persons whose remains are elsewhere. It can also be the initial tomb for a person who has since been interred elsewhere. The word derives from the Greek (kenos, one meaning being “empty”, and taphos, “tomb”).

A Cenotaph is simply an ‘empty tomb’. Have you got that? Remembrance/ Veteran/ Armistice Days really are massive events, here is just a brief report that mentions just a few figures for your information. Please click here to see the article. The London Eye is also lit up red to represent a giant Poppy. There is a large amount of trivial symbolism going on around the Cenotaph that I could tell you about, including the stone that it is made out of. This information may titillate you for a short while and maybe feed a snack to some of the moronic gossips that flit around the conspiracy forums like a fly spreading shit, but I am not going in to that in this article. Those days are gone my friends if you want to move on. If you really want to break free then you must feel the need to go deeper. There are quite a few people on the net now that will gladly feed some people’s addiction to low key information and will willingly sell you a DVD that is full of shite. I am not one of them.

So I suggest if you have any unshakable beliefs then do not go any further in this article stop reading now and go and buy a Poppy and salute the Queen or your phoney corrupt president over this coming weekend. My information is no good for you if you are set in your beliefs and just want to hear a fairy tale story of escapism (for free of course). I am afraid if you cannot even grasp the idea that you have been programmed to join in rituals that don’t mean what you have been told then there is no point in you going any further with me.

For those like me who have an incredible ache in their soul, for want of a better word, to break free then please read on. Firstly, let me tell you that I too have wore poppies and made my children do the same thing. I am not coming from an angle where I am all knowing I am the same as you. I completely understand the ideology of Poppy Days and I am not trying to stop or persuade anyone to stop joining in Poppy Days if that’s what you want or feel you should do.

Righty Right? Let’s have a look at the Poppy first shall we? That adorable little red flower that we proudly pin to ourselves and display every November. The use of the poppy dates back to ancient times despite the fact that the establishment will tell you different and may suggest that Poppy Day only stems from the Napoleonic wars or maybe Flanders fields in World War One. Click Here

I will tell you, and I want you to take it in, that the Poppy is related to, like in most Serpent Cult deceptive activity, ancient deities of worship. In this case it is the son of the god known in Greek as ‘Hypnos’ and his name is Morpheus’

Now we are starting to get somewhere!

Morpheus has two brothers named Phobetor and Phantasos and they are known collectively as the Oneiroi. I realise that that some of these names match up with the blockbuster movie called ‘The Matrix’ but I’m not here to tell you that the word Neo is an anagram of the word One. I respect your intelligence too much. I’ll leave things like that to the the phoney fakers that are selling you DVD’s.

Typical forum gossip after hearing the gripping news…“Well I’ll go to the bottom of my stairs, does the word Neo really change in to the word One ?” “You’ll be telling me Clark Kent is really Superman next”

But I will tell you that ‘Morpheus’ is the god of dreams and his father ‘Hypnos’ was the god of sleep. The poppy is associated with putting ‘people to sleep’ and it symbolises just that. Obviously there is no hiding the fact that the poppy is definitely related to Morpheus especially if you click here or click here Also: Who can ever forget the scene from Wizard of OZ where they are put to sleep in a field of Poppies?

The brainless, the heartless and the cowardly all broke the spell of the Poppy!

So I am sure I have left you in no doubt that the poppy is really symbolic of the ancient gods and represents hypnosis, sleep and dreams. Again we are not just talking putting a few bob in collection tins here we are talking serious symbolic gods and serious occult symbolism. It is time to wake up. Let’s move on eh?.

Symbolically. The Oneiroi were supposed to have lived in a cave near the gates of Hades. If you have clicked on the word ‘Hades’ you will know that Hades stands for the God of the Dead and also for the ‘underworld‘ (or lower 4th dimension if you like). Are things starting to click yet? Or are you still under the spell of Morpheus and his father?

Could it be possible that millions of members of the human race, especially those located in the most powerful countries in the world are being conned into taking part in an occult ritual disguised as an act of respect to our brave soldiers? This is the area I wish to take you to. Who would carry out such a wicked deception?

Are we all so stupid that we cannot see beyond the deception? Is it possible that we have been conned into wearing poppies in some sick sort of ritual to worship ‘Hades’ through worshipping or showing respect to Morpheus or the Oneiroi?

I say yes, we have been deceived into doing such a thing and it is oh so easy to get dumbed down sheeple to do these things year after year. I was one of them myself.

Are your unshakeable beliefs and the hypnosis you are under prevent you from actually listening to such a claim or are your chakras reacting inside you? Do you not believe that we could fall for such a scam?

I tell you the truth when I say we are all duped on Remembrance Day type rituals and we are unknowingly conned into worshipping ancient deities, and these deities are agents for a deceptive race of entities that are alien to this world. I call these entities and their agents the Serpent Cult. When we buy a poppy and take part in such ceremonies we are not respecting our brave soldiers oh no my dear brothers and sisters we are worshipping the Serpent through its agents. It is a con trick that is very very deceptive and it is very painful to accept I know. I will have to be blunt to get through to you.

The Serpent Cult agents in the establishment have never given a fucking shit about our brave servicemen and women. They have no respect for them whatsoever and never have had. Indeed the agents for the Serpent created all the wars our soldiers died in. After the wars the Serpent Cult use the circumstances of the dreadful situation to create symbolic monuments and then get us to agree to them and join in with ceremonies carried out at them. The main aim of the Serpent Cult agents that operate in our establishments is not only to create war and death but also to get you and I to worship the forces that actually create war and death. It is simply a vicious rebirth type circle in which you feed, and unknowingly worship, entities that are actually creating your misery in the first place.

Think for one minute and try to understand that carrying out Remembrance day ritual is in fact an act of worship that is really directed towards deities and not dead soldiers. Wearing a poppy is also just like saying I worship Morpheus, it really is just like a Christian wearing an I love Jesus badge. There is absolutely no difference! We are showing that we worship Morpheus, therefore Hades, by holding rituals around empty tombs.

PLEASE PLEASE LISTEN… EMPTY TOMBS AND POPPIES REPRESENT MORPHEUS, NOT CANNON FODDER SOLDIERS! WHEN YOU TAKE POPPIES (AS OFFERINGS) TO TOMBS AND OBELISKS YOU ARE ‘WORSHIPPING’ NOT GRIEVING.

The Serpent Cult has to continually get our permission from us to rule over us. I go in to many reasons why and how this happens in my book Is It Me For A Moment? I assure you I am NOT trying to ‘sell it’ to you. As I said earlier in this article if you are set in your ways then don’t read this stuff. You are wasting your time so please go and buy a hundred poppies and worship Hades instead. I am only here for certain people and they know inside themselves who they are. My books are useless to those that feel nothing about this information. Anyway…

Again the Serpent Cult demand our spiritual surrender throughout the year with Christmas being the biggest act of our spiritual surrender. Is it so hard for you to accept that we spiritually give our souls away in rituals? Is it so hard for you to accept that you have been hypnotised to take part in rituals that you see as being the right thing to do?

You have been led and programmed to take part in such rituals and you are unaware of what you are really doing. If you have read my other stuff over the last few years you will know that I believe our spiritual energy is being sucked out of us during these rituals. Not only that but we actually give the Serpent Cult permission to rule all aspects of our lives, lifetime after lifetime.

Poppy Days are only one way of doing such things. The force behind such scams don’t feel things in an emotional way like you and I do. It is simply one big joke to them to see you duped in such a way that you will attack anyone who tries to point out how you are being duped.

Just like Christmas these type of rituals have an inbuilt defence system in place in which the messenger is stoned by the mob for mentioning such things. There is nobody in this world that has more admiration or other emotional feelings for any brave soldiers that died to protect loved ones than me. It is these emotions that have assisted me to write such an article. It is entirely up to you if you take any notice of me. So I happily tell you I believe that by taking part in the Remembrance Day ceremonies we are only ensuring death and destruction will carry on and we are surrendering our spirits to the keepers of the Gates of Hades and I am sorry to say by doing so you are ensuring that you will come back into this world to play the role of slave to the Serpent again and again. It is time to awaken from the trickery of Hypnos and the dreams of Morpheus. I hope I have got through to you. Please take time to do your own research, especially about Hades, and please feed and heal yourselves, I tell you that my words are true and trustworthy and the act of remembrance ceremonies are really only a worship and acceptance of ‘Hades’.

I would like to show you another example of how spiritual energy is extracted from the masses by getting them to respect a monument just like we respect the ‘Cenotaph’ I have said before that if we are conned into worshipping or respecting a monument as an ‘idol’ then we also unknowingly worship the origins and the creators of the said idol.

I’d like to take you to Moscow, Russia, for a short period. I’d like to mention a stone that was placed in Lubyanka Square , near Red Square, home of the KGB Headquarters.

The Solvoki Stone outside the Lubyanka
(I wouldn’t like to drop that on my toe would you?)

The stone was taken from the Solovki prison camp that is located in the Solovetsky Islands The stone was officially placed there in remembrance of victims that died in the Solovki prison camp at the hands of the Gulag. It is not until you look into the background of such monuments that you can see what is really going on. The Solovki stone is basically just a simple rock and I can see that the Russian public will use it as a symbolic place to grieve in a similar way that we do at our Cenotaph and other monuments.

The Solvoki Stone from another angle!

Of course on a five sense level there is nothing wrong with using a place to grieve. Indeed Lubyanka Square is also used for many marches that occur in Moscow. Indeed my article on trade unions and May day will show you that Moscow is now full of illuminati monuments and that is what attracted me to the relatively tame looking stone that was placed in the Lubyanka Square.

The story gets interesting when you realise the history surrounding the stone and I am going to mention it to you in the hope that it will fortify the information regarding the real reasons behind the Remembrance Day scam that I have tried to expose by mentioning the Cenotaph, Poppies, Morpheus and the gates of Hades.

Let me first tell you again that the Solovki stone is symbolic for the death and suffering of the victims in the labour camps, and if the history of the Solovetsky Islands only dated back to the early 1900’s then the stone would obviously only represent what it is supposed to represent, the deaths of those in the Solovki prison…But it doesn’t… and the history of the island and therefore the stone goes back much, much further. Please read this;

The islands have attracted people from the mainland from time immemorial. The first settlers came to the White Sea 10.5 thousand years ago from the East and built their villages in the lower reaches of the river Kem. The numerous relics of the ancient Babylon civilization, mainly the spiral-shaped labyrinths made of stone, have been well preserved on the islands. .

According to the psychologist Vladimir Burov, the labyrinths are the images of snakes guarding the entrance gate to the other world. This version explains why there were no permanent settlements on the islands for a long time. Our distant ancestors perceived Solovki as a border with the other world, and they visited the islands to perform the rituals of communication with Superior Forces. Click Here for full article.

A spiral labyrinth on Solovetsky Islands

It is hard to get information from inside Russia but this information made perfect sense to me. Indeed it is the exact same information regarding the Cenotaph in London in that basically a stone has been placed in the middle of a city and people treat it as a place to honour ‘the dead’. In the case of the stone in Moscow the public are duped into using a stone that originally represents, through its snake like stone labyrinths, a border with or a gate to other worlds. This surely is on a par with the Cenotaph ‘stone’ representing the gates of Hades through Morpheus because they also protect gates to another world.

Can you start to see again that monuments placed in certain area’s can have a history we know nothing about? Can you see that the real reasons for having such monuments may not compare with the establishments explanation for having them?

It certainly makes more sense to me that the Solovki stone in Moscow is indeed really a symbolic idol representing gates to other worlds and the stone is far more likely connected to the occult than simply being a memorial stone. It also makes more sense to me, knowing how sick and corrupt the British establishment really is, that the Cenotaph is really symbolism that represents Morpheus and the gates of Hades, the underworld, than a memorial stone. What do you think now I have provided you with the information in this article? Is it all a coincidence? All a delusion in a sick mind is it?

Can you grasp the idea that we are all under hypnosis and blindly carry out rituals that allows a force of alien entities to enslave us? Is our spiritual energy being taken from us when we wear poppies and stay dead for two minutes silence during the Remembrance service?

Indeed have these rituals stopped any wars or reduced the amount of death because of the said wars? You know and I know that they haven’t and if things carry on as they are they never fucking will. They never fucking will. We are all being suckered and we are being suckered ALL of the time. Is it my paranoia that has gone out of control and it is making me say these things or can you really sense that you are indeed hypnotised? Is just one small part of you screaming out that you want to be free and break the Serpent’s spell that I believe you are under?

In my opinion its time for you to smash open the gates of Hades and free yourself. The only remembrance service you need is the one that will help you remember who YOU really are and not one where you adorn Morpheus with Poppies.

Unless you can break the spell and swing on the Gates of Hades you can never leave this world.

Thank you for reading my article. May Love Reign O’er You All

Matthew Delooze

10th November 2007

 

PS. If you don’t think the collective consciousness of the human race, or your individual consciousness for that matter, has been programmed to associate ‘Hades’ with death then ask yourself what the hell has all the AIDS propaganda and fear spreading has been about for the last 20 to 30 years? Its stuck in your mind! LEST WE FORGET.

What the masses think they get-they get

Hades is Death….

…In your dreams Morpheus

Photo By Wayne Mason Copyright © Wayne Mason 2007

Email Wayne here: wayne.mason1@ukonline.co.uk

Original artikel:
http://www.illuminati-news.com/0/GatesOfHades.htm

Click here for the other parts from Matthew Delooze:
1234567 –  910111213

Dit bericht is geplaatst in Matthew Delooze. Bookmark de permalink.

2 reacties op Matthew Delooze (8) – (Eng + NL) Swinging on the Gates of Hades

 1. Matthew Delooze is back!

  I have the honor to announce you that I have just received an email from Matthew, saying that he is back online. A brand new article and a brief explanation of his situation and how he intends to proceed.

  Enjoy!

  Matthew & The Near Future Delooze

  and

  The Rain Bow Gate

  http://matthewdelooze.blogspot.com/

 2. Pingback: BOINNK!!! | Het UUR van de Waarheid, een dertien-tal artikelen vertaald door René Voogt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *