(WW 2) De vervlakking van een complete samenleving: Deel 2 Kwik in Voeding en Vaccins

English version Click Here

De vervlakking van een complete samenleving: Deel 2

Kwik in Voeding en Vaccins

(Vrij vertaald René Voogt)

Hoewel van kwik bekend is dat het de hersenneuronen degenereert en het centrale zenuwstelsel verstoord, vinden we het nog steeds terug in bewerkte voedingsmiddelen en de verplichte vaccins. In dit tweede deel van de serie onderzoeken we het opzettelijke verstompt maken (vervlakken) van een hele samenleving, dit artikel zal de aanwezigheid van kwik in gemeenschappelijke voedingsmiddelen en vaccins bespreken.

In het eerste artikel in deze serie – De vervlakking van een samenleving: voedingsmiddelen, dranken en Medicijnen – werd gekeken naar de effecten van aspartaam, fluoride en voorgeschreven medicatie op het menselijk brein. Deze stoffen veroorzaken allemaal een afname van de cognitieve macht, wat op grote schaal, leidt tot een vervlakking van de bevolking die het gebruikt. Dit tweede artikel richt zich op een ander giftig product wat we vinden in het dagelijks voedsel en de verplichte vaccins: kwik.

Kwik is een zwaar metaal dat je van nature in het milieu aantreft. Het is echter niet geschikt voor menselijke consumptie, omdat het uiterst schadelijk is voor het menselijk lichaam, met name voor de hersenen. Terwijl sommige mensen zeggen dat alles “met mate” kan worden geconsumeerd, zijn veel deskundigen het erover eens dat geen enkele hoeveelheid kwik veilig is voor het menselijk lichaam. Ondanks dit en de vele studies over de negatieve effecten van kwik, wordt het zware metaal voortdurend toegevoegd aan verplichte vaccins en verwerkte voedingsmiddelen.

Van Kwik is bekend dat het een degeneratie van de hersenneuronen veroorzaakt en dat het centrale zenuwstelsel verstoord wordt. Directe blootstelling aan deze metalen veroorzaakt onmiddellijke en gewelddadige effecten:

“Blootstelling aan hoge concentraties van metalen, anorganische of organische kwik kan permanente schade aan de hersenen, de nieren en aan een nog niet ontwikkelende foetus toebrengen. Effecten op het functioneren van de hersenen kunnen leiden tot prikkelbaarheid, verlegenheid, tremoren, veranderingen in het zicht of gehoor, en problemen met het geheugen”.
– Bron

De meeste mensen komen niet in direct contact met kwik, maar worden blootgesteld aan kleine doseringen per keer, wat resulteert in een langzame maar gestage vergiftiging van de hersenen. Als de jaren voorbij gaan, schaden de effecten van de stof het beoordelingsvermogen en het rationeel denken, vermindert het geheugen en verstoort de emotionele stabiliteit. Met andere woorden: Het maakt je dommer.

Kwik heeft ook de ongelukkige eigenschap om het bij zwangere vrouwen over te dragen op hun ongeboren baby’s. Volgens de Milieu agentschap EPA, kan kwik wat wordt doorgegeven aan de foetus tijdens een zwangerschap blijvende gevolgen hebben, waaronder geheugenstoornissen, verminderde taalvaardigheden en andere cognitieve complicaties.

Er is veel publiciteit geweest dat er kwik gevonden werd in gevaarlijke hoeveelheden in vis, zoals tonijn, zwaardvis en de tilefish (blauwe tegelvis). Dit creëert een nogal ironische situatie: In plaats van dat het je slimmer maakt, door al het omega-3 wat ze bevatten, produceren de vissen precies het tegenovergestelde effect op de hersenen als gevolg van kwik vergiftiging.

Helaas vinden we kwik ook terug in andere producten: vaccins en fructose siroop.

Vaccins

“Ik denk dat het een absoluut crimineel feit is om kwik te geven aan een kind”.
– Boyd Haley, Ph.D., Voorzitter van de Chemische tak aan de, Universiteit van Kentucky

Kwik is terug te vinden in grote hoeveelheden in de verplichte vaccins. Voordat we daarop in detail gaan, zijn hier enkele feiten over vaccins in Amerika zoals opgemerkt door Dr Sherri Tenpenny:

* De Amerikaanse overheid is de grootste afnemer van vaccins in het land. In feite is bijna 30 procent van de jaarlijkse begroting van Centers for Disease Control (CDC) samengesteld uit de aankoop van vaccins en om garant te staan dat elk kind in het land zijn vaccinatie krijgt.

* Prive verzekeringsmaatschappijen, die de beste aansprakelijkheid`s studies laten verzorgen, hebben zich geheel terug getrokken voor dekking van schade aan leven en eigendom te wijten aan: Handelingen van God, een nucleaire oorlog, ongevallen met/bij een kerncentrale en van … vaccinatie.

* Er zijn wetten aangenomen die een vaccin fabrikant bescherming verschaft tegen aansprakelijkheid, terwijl op hetzelfde moment, staatswetten de ouders verplichten hun kinderen te injecteren met wel tot 100 vaccinatie`s voor ze naar school gaan. Als bij een vaccin letsel – of de dood – optreedt nadat een vaccin is toegediend, kunnen de ouders niet de dokter, het farmaceutische bedrijf of de overheid aanklagen, ze zijn verplicht om het in te dienen bij het vaccin Hof met een petitie om eventuele schade te kunnen verhalen, een proces dat jaren kan duren en vaak eindigt met het afdanken of het verwerpen van de zaak.

* Elke staat heeft school vaccinatie wetten die vereisen dat de kinderen met een passende leeftijd worden gevaccineerd tegen verschillende besmettelijke ziekten. Rijksvaccinatieprogramma wetten stellen mandaat dat kinderen gevaccineerd moeten zijn vóór ze worden toegelaten tot een openbare of particuliere school. Het missen van de vaccinatie`s bij de kinderen kan niet alleen leiden tot een verbod om naar school te gaan, maar hun ouders of verzorgers kunnen rekenen op civiele boetes en strafrechtelijke sancties. Scholen vertellen de ouders meestal niet, dat er in elke staat een vrijstelling bestaat die het de ouders toestaat om legaal de vaccins te weigeren, terwijl u kinderen toch naar school kunnen gaan.

* De medische industrie pleit voor vaccins, en vaak veeleisend dat de ouders hun kinderen moeten inenten om onder goede zorg te kunnen blijven staan van hun arts. Een aanzienlijk deel van het inkomen van een kinderarts is afgeleid van de verzekerde vergoeding voor vaccinaties. Het almaar uitdijende vaccinatieprogramma dat steeds duurdere vaccins omvat, is een bron van extra inkomsten voor de vaccinerende artsen.

Thimerosal

Een kind krijgt ongeveer 21 vaccins vóór de leeftijd van zes en nog eens 6 meer vóór de leeftijd van 18, met een totaal van 27 injecties tijdens de kindertijd. Veel van deze injecties bevatten Thimerosal, een conserveermiddel toegevoegd aan het vaccin, gemaakt van 49% kwik. Het ongekende gebruik van kwik op kinderen heeft een generatie van cognitief gehandicapte kinderen teweeg gebracht.

“De symptomen ervaren door kinderen die werden blootgesteld aan kwik zijn echt en kunnen direct worden gekoppeld aan de vaccins die ze kregen als zuigelingen. Het is ironisch dat de vaccins die aan deze jongeren gegeven werden eigenlijk bedoeld zijn om hen te beschermen, terwijl ze in feite een nadelige invloed hebben op hun neurologische ontwikkeling”.
Bron

Bovenop het feit dat het bij een hele generatie baby`s de oorzaak ervan is dat hun hersenen beschadigd zijn, wordt het gebruik van Thimerosal in vaccins door velen wetenschappers in verband gebracht met de duizelingwekkende stijging van autisme in de afgelopen twee decennia. Is de verstommingcampagne te ver gegaan?

“Kinderen die volledig gevaccineerd zijn, hebben al in de zesde maand van hun leven meer kwik ontvangen door vaccins dan de aanbevolen hoeveelheid van de EPA. Er zijn veel overeenkomsten tussen de symptomen van kwik toxiciteit en autisme, met inbegrip van sociale tekorten, taalachterstanden, repetitief gedrag, zintuiglijke afwijkingen, cognitie tekorten, bewegingsstoornissen, en gedragsproblemen. Er zijn ook overeenkomsten tussen de fysieke symptomen, met inbegrip van biochemische, gastro intestinaal (maag en darm), spierspanning, neurochemie, neurofysiologie, EEG-metingen, en het immuunsysteem / auto-immuniteit”.
Bron

Vanwege het vermoedelijke verband tussen vaccins en autisme, hebben meer dan 5.000 Amerikaanse families klachten ingediend bij een federale vaccin rechtbank tegen de bedrijven die de vaccins produceerden. In de meeste gevallen, ontvingen de eisers geen compensatie en alle correlatie tussen de ziekte en de vaccins werd door de verdachten ontkend. Een publieke oorlog is al jaren aan de gang, doormiddel van onderzoeken en contra-onderzoeken die verschijnen, waarin de link tussen vaccins en autisme wordt ontkend of bewezen, afhankelijk van waar ze vandaan komen. De onderzoeken beweren dat de vaccins veilig zijn maar die zijn vaak gefinancierd door dezelfde bedrijven als die het ook geproduceerd hebben.

Ondanks de ontkenningen, is Thimerosal langzaam en geruisloos-verdwenen uit vaccins voor baby’s. Niet lang nadat de afbouw begon, zijn de gevallen van autisme in het land sterk gedaald.

“Gepubliceerd in het nummer van 10 maart van het Journal of American Physicians and Surgeons (artsen en chirurgen), blijkt uit de gegevens dat sinds kwik verwijderd werd uit de kindervaccins, de gemelde gevallen van autisme en andere neurologische aandoeningen onder kinderen niet alleen niet meer verder steeg, maar juist sterk daalden – met ongeveer 35 procent. Met behulp van gebruik van de eigen database van de overheid, analyseerden onafhankelijke onderzoekers verslagen van neurologische stoornissen onder kinderen, zoals autisme, vóór en na de verwijdering van de kwik houdende middelen.

Volgens een verklaring van de Association of American Physicians & Surgeons of AAP, tonen de cijfers van Californië aan dat de gemelde gevallen van autisme torenhoog stegen tot een hoogte van 800 gevallen in mei 2003. Als die trend zich had voortgezet, zouden de aantallen gestegen zijn tot meer dan 1.000 gevallen in het begin van 2006. Maar het aantal viel wezenlijk terug naar 620, een daling van 22 procent, en een afname van 35 procent in projectie.
Bron

De geleidelijke afschaffing van Thimerosal uit vaccins bestemd voor kinderen is allemaal goed en wel, maar het conserveermiddel zit nog steeds in vele vaccins die bedoeld zijn voor volwassenen. Heeft iemand zich gerealiseerd dat kwik in vaccins te sterk was voor kinderen, waardoor ze ziek en uiteindelijk onproductief werden, maar perfect geschikt is om volledig ontwikkelde volwassenen ONNOZEL te maken? De heersende elite zijn niet op zoek naar een generatie van autistische mensen die constante zorg nodig hebben, maar naar een massa van bruikbare idioten die herhaaldelijke en geestdodende taken kunnen uitvoeren, terwijl zonder te vragen geaccepteerd wordt wat ze verteld werd.

Vandaag de dag, vinden we Thimerosal nog steeds terug in griepvaccins, algemeen bekend als de griepprik. Deze entingen zijn seizoensgebonden, wat betekent dat patiënten aangemoedigd worden om elke winter terug te komen om hun jaarlijks vaccin / dosis kwik te halen .

De makers van het Influenza vaccin zeggen dat het een “solide medische basis” met zich meedraagt, wat betekent dat het vaccin geen waarneembare ziekten lijkt te veroorzaken. Wat echter NOOIT besproken wordt, is de langzame en geleidelijke degeneratie van de hersenneuronen waar de meeste mensen doorheen gaan, jaar na jaar, door de voortdurende kwikvergiftiging. Dit proces van het vertragen van hersenfuncties is niet makkelijk waarneembaar of bepaalbaar, maar vind nog steeds plaats op een wereldwijde schaal. Als kwik genoeg ingrijpende veranderingen kan veroorzaken in de fragiele geest van kinderen wat eventueel kan leiden tot autisme, zal het, op zijn minst ook, het volledig ontwikkelde verstand aantasten.

Net alsof ze in het leven geroepen werden om de vraag naar vaccins te stimuleren, verschijnen nieuwe ziekten op gezette tijden over de hele wereld die, met behulp van massamedia angst campagnes, ertoe zullen leiden dat de mensen hun leiders zullen smeken om het wonder middel waarvan hen verteld werd dat het iedereen zal genezen.

H1N1, ook bekend als de Mexicaanse griep, was de laatste van die enge ziektes die miljoenen doodsbange mensen enkele maanden in hun greep hielden. Toen het vaccin beschikbaar werd, intensief gepromoot waardoor de massale vaccinatiecampagnes de hele wereld over gingen. Eén feit werd niet gepromoot: dat de Mexicaanse griep vaak zelf eenvoudig te genezen was, en niet zo heel veel anders dan de “gewone” griep. Er werd nog een ander feit niet gepromoot: dat de meeste griepprikken Thimerosal bevatten.

Depopulatie (ontvolking)

Anders dan alleen de vervlakking van een bevolking, bieden vaccins misschien hulp bij de ontvolking`s inspanningen. In een toespraak in april 2010, uitte Bill Gates het streven om vaccins te gebruiken om de wereldbevolking te verminderen.

“Gates maakte zijn opmerkingen aan de invitation-only Long Beach, Californië TED 2010 conferentie, tijdens een toespraak getiteld, “Innoveren naar nul!”.  Samen met de wetenschappelijk absurde stelling voor het verminderen van de door de mens veroorzaakte CO2-uitstoot wereldwijd tot een nulpunt in het jaar 2050, na ongeveer vier en een halve minuut, verklaart Gates: “Eerst kregen we de bevolking. De wereld van vandaag heeft 6,8 miljard mensen. Wat stijgende is naar ongeveer 9 miljard mensen. Als we nu goed inzetten op nieuwe vaccins, gezondheidszorg, en reproductieve gezondheidszorg, verlagen we dat misschien wel met 10 of 15 procent”.

In simpel Engels, een van de machtigste mannen van de wereld verwacht duidelijk dat vaccins gebruikt worden om de bevolkingsgroei terug te dringen. Wanneer Bill Gates spreekt over vaccins, spreekt hij met gezag. In januari 2010 tijdens het elite Davos World Economic Forum, kondigde Gates aan dat zijn stichting $ 10 miljard (circa ¤ 7,5 miljard) in de komende tien jaar zou schenken voor het ontwikkelen en leveren van nieuwe vaccins aan kinderen in ontwikkelingslanden”.
Bron

Glucose-fructosestroop (maisstroop)

Een gif is een “substantie dat schade, ziekte of dood veroorzaakt, met name door chemische middelen”. Met inachtneming van deze definitie, is Glucose-fructosestroop (HFCS) een echt gif. HFCS is een sterk bewerkte zoetstof gemaakt van maïs dat sinds de jaren `70 gebruikt wordt. Het blijft de witte suiker en sacharose in bewerkte voedingsmiddelen vervangen en dat vind je momenteel terug in het merendeel van de verwerkte voedingsmiddelen die te vinden zijn in de supermarkten. Studies hebben aangetoond dat de Amerikanen een gemiddelde van 12 theelepels per dag van deze zoetstoffen consumeren. Hier is een grafiek wat de stijging weergeeft van HFCK’s gebruikt in onze voeding:

Vanwege de zoette eigenschappen, vind je HFCS uiteraard terug in suikerhoudende producten zoals jam, frisdranken en voorverpakte gebakken goederen. Echter, veel mensen beseffen niet dat het ook aangetroffen wordt in tal van andere producten, waaronder soepen, brood, pasta sauzen, granen, bevroren gerechten, vleeswaren, dressings en kruiden. HFCS is ook terug te vinden in de zogenaamde gezonde producten, waaronder proteïne-repen, weinig-vet houdende producten, en energie dranken.

Hoe kan iets dat zo lekker is zo slecht zijn? Hier zijn enkele feiten over HFCS:

* Onderzoek verbind HFCS aan de toenemende stijging van obesitas en diabetes in Noord-Amerika, vooral onder kinderen. Fructose zet zich meer om in vet, dan enige andere suiker. En als vloeistof, wordt het veel sneller opgenomen in de bloedbaan.

* Dranken met HFCS hebben een hoger gehalte aan reactieve verbindingen (carbonylen), welke verbonden worden aan weefselschade wat leid tot diabetes.

* Er is enig bewijs dat maïs fructose anders verwerkt wordt in het lichaam dan rietsuiker, wat leidt tot verminderde gevoelens van verzadiging en een grotere kans op overconsumptie.

* Studies door onderzoekers van UC Davis aan de Universiteit van Michigan hebben aangetoond dat de consumptie van fructose, wat door de lever gemakkelijker wordt omgezet naar vet, de gehalten aan vet in de bloedbaan verhoogt in een vorm van triglyceriden.

* In tegenstelling tot andere soorten koolhydraten opgebouwd uit glucose, stimuleert fructose de alvleesklier NIET om insuline te produceren. Peter Havel, een voedings-onderzoeker bij UC Davis die de stofwisseling effecten van fructose onderzocht, heeft ook aangetoond dat fructose faalt om de productie van leptine te verhogen, een hormoon geproduceerd door de vetcellen van het lichaam. Zowel insuline als leptine fungeren als signalen naar de hersenen om de eetlust te reguleren en het lichaamsgewicht te beheersen. Uit Havel`s, onderzoek blijkt ook dat fructose de productie van ghreline niet onderdrukt, een hormoon waardoor het hongergevoel en de eetlust toeneemt.

* Omdat het lichaam de fructose in HFCS anders verwerkt dan riet-of bietsuiker dat doet, verandert het ook de manier waarop de stofwisselings-regulerende hormonen functioneren. Het dwingt de lever ook om meer vet uit te stoten in de bloedbaan. Het eindresultaat is dat onze lichamen in wezen misleid worden om meer te willen eten, terwijl het op hetzelfde moment, het teveel aan vet opslaat.

* Een studie in het Publicatieblad van de National Cancer Institute suggereerde dat vrouwen die voeding met een hoog gehalte koolhydraten en fructose innamen, een verhoogd risico op colorectaal kanker hadden.

* HFCS interfereert met de door het hart gebruikte essentiële mineralen zoals magnesium, koper en chroom.

* Van HFCS heeft men ontdekt dat het immuunsysteem uitgeput raakt door de werking van de witte bloedcellen af te remmen. Het lichaam is dan niet meer in staat zich te verdedigen tegen schadelijke indringers.

* Uit onderzoek blijkt dat fructose de ziekte wezenlijk makkelijker bevordert dan glucose. Glucose wordt in elke cel gemetaboliseerd in het lichaam, maar alle fructose moet gemetaboliseerd worden door de lever. De levers van proefdieren gevoed met grote hoeveelheden fructose ontwikkelen vetafzettingen en cirrose, vergelijkbaar met de problemen die zich ontwikkelen in de lever van alcoholisten.

* HFCS is zeer verfijnd – zelfs meer nog dan witte suiker.

* De maïs waaruit HFCS afgeleid wordt is bijna altijd genetisch gemodificeerd, net als de enzymen die gebruikt worden bij het raffinage-proces.

* Er bestaat een toenemende bezorgdheid over de politiek rondom het financiële plaatje van de maïsproductie (subsidies, tarieven en regelgeving), evenals de effecten van de intensieve akkerbouw op het milieu.

Vele studies hebben een sterke correlatie waargenomen tussen de stijging van HFCK`s in de afgelopen jaren en de opkomst van obesitas gedurende hetzelfde tijdsbestek.

Obesitas, aan de top als zijnde ongezond voor het lichaam, is rechtstreeks van invloed op hersenfuncties. Sommige onderzoekers hebben zelfs de rol van obesitas in de degeneratie van de hersenen bevraagd.

Wetenschappers hebben lang vermoed dat er een verband bestond tussen overgewicht en een achteruitgang in het intellect. Nieuwe studies bevestigen nu de stelling dat overgewicht schadelijk is voor de hersenen. Onderzoekers van de Universiteit van Californië publiceerden een artikel in de “Archives of Neurology” waaruit blijkt dat er een sterke correlatie bestaat tussen midden-obesitas (dat wil zeggen, vet rond je middel) en het inkrimpen van een deel van de hersenen (de hippocampus) essentieel voor je geheugen (zoals gemeten wordt op MRI-scans).
Bron

Dit betekent niet dat zwaarlijvige mensen dom zijn. Het betekent echter wel dat hun hersenen waarschijnlijk niet zo efficiënt werken zoals het had moeten zijn.

Maar zelfs als HFCS je niet vet zou maken, heeft het nog steeds invloed op je hersenen. Recente studies hebben aangetoond dat de zoetstof een stof bevat … je raadt het al … kwik!

“Eén studie – gepubliceerd in het tijdschrift: Environmental Health – toont kwik aan in negen van de 20 monsters genomen van commerciële high-fructose corn siroop.

De tweede studie – door het Instituut voor Landbouw-en handelsbeleid (IATP) – ontdekte in bijna één op de drie van de 55 merknaam voedingsmiddelen dat deze kwik bevatten, met name in melkproducten, dressings en kruiden. Onder de merkennamen waren ook grote namen zoals: Quaker, Hershey’s, Kraft en Smucker’s”.
Bron

Hier is de tabel verkregen uit de studie van IATP: Not So Sweet: Missing Mercury en High Fructose Corn Syrup genaamd waarin de hoeveelheid kwik wordt aangegeven zoals we die vinden in alledaagse producten die in de supermarkt op U liggen te wachten.

Natuurlijk ontkennen de bedrijven die HFCS produceren de resultaten van deze studies, al claimend dat de zoetstof “natuurlijk” is. Maar dit komt van degenen die, jeweetwel, het spul verkopen. De raffinadeur`s hebben zelfs een merkwaardige PR advertentie om de mensen te stimuleren om hun giftige producten te blijven innemen.

embedded by Embedded Video

Goed gedaan, buddy!

Ter afsluiting

Ondanks het bestaan van de vele studies die de negatieve effecten van kwik beschrijven op het menselijk brein, blijven de regeringen de vaccinatie rondes onder de bevolking promoten met vaccins die Thimerosal bevatten. Bovendien hebben de bestuursorganen de farmaceutische bedrijven beschermd die de vaccins en voedingsmiddelen produceren die HFCS bevatten tegen elke vorm van een rechtsprocedure. Het feit dat vele hoge bestuurders van deze bedrijven ook belangrijke posities bekleden binnen de overheid, zou een verklaring kunnen verschaffen. Er is inderdaad een beperkt aantal personen die posities bekleden op hoog niveau in zowel de private als publieke sector. Deze mensen, wat duidelijke gevallen van belangenverstrengelingen zijn, heersen aan de top en vormen de personen waar op deze site naar verwezen wordt als “de elite” of “de heersende klasse”. De meeste van hen zijn nooit verkozen voor deze gouvernementele posities, maar toch creëren zij het publieke beleid dat het beste is voor hun agenda, ongeacht de politieke partij die aan de macht is. Kijk naar de leden van de Bilderberg Groep, het Comite van 300 of The Council of Foreign Relations daar vind je de CEO’s van de bedrijven die uw voedsel en medicatie produceren … en dat zijn dezelfde mensen die de Wetten aannemen die de veiligheid van uw voedsel en uw medicijnen moeten waarborgen.

Aangezien er geen enkele ambtenaar is die zijn collega’s en fondsenwervers zou verraden door een klokkenluider te worden, is het aan ieder van ons om heel snel te leren wat we consumeren. Het cliche door te zeggen “lees de labels” is zeker waar, maar als je geen idee hebt wat “mononatriumglutamaat” betekent, zal het lezen van het etiket je niet verder helpen. Deze serie artikelen is gericht op het verhogen van elementaire voorlichting over de meest schadelijke stoffen die we vinden in alledaagse producten. Persoonlijk kan ik ook niet zeggen dat ik een perfecte dieet volg… Ik ben opgegroeid in de jaren ’80 en ben dol op de smaak van bewerkte voedingsmiddelen, zoals snoep, frisdrank … zelfs Hamburger Help….. Maar als je meer informatie vind en je begint te beseffen dat elke stap er één is in de goede richting geeft dat echt een beter gevoel, elke volgende stap wordt makkelijker. Niemand anders kan het voor jou doen: Het is aan jou om die volgende stap te zetten … of dat nu is naar uw detoxificatie of de Burger King.

Blijf Waakzaam.

Originele artikel:
http://vigilantcitizen.com/?p=4116

Klik hier voor de andere delen uit de serie:
1 345 6 78910 11

Noot Vertaler: Ik hoop dat uw wenkbrauwen menige keer gefronst hebben bij het lezen van dit artikel – Dat zegt namelijk dat u er anders tegenaan keek dan hetgeen hier gesteld werd. Lieve lezer we doen onze uiterste best om uw aandacht te trekken, maar aldaar houdt het op – meer kunnen wij niet doen. De rest is AAN U!

Het enige dat ik nu nog kan doen is u attent maken op de site van verontruste moeders, een site in het leven geroepen om dit soort misstanden onder de loep te nemen, maar dat niet alleen, ze komen ook met oplossingen. Sinds al een geruime tijd geven de initiatief nemers van verontruste moeders lezingen door heel het land. Ik kan u alleen maar adviseren om daar eens een keertje heen te gaan – u zult er geen spijt van krijgen.

Op hun site`s veel meer informatie en de agenda waar en wanneer ze te vinden zijn.

Klik op één van de twee banner`s

Dit bericht is geplaatst in Wees Waakzaam met de tags , , , . Bookmark de permalink.

Één reactie op (WW 2) De vervlakking van een complete samenleving: Deel 2 Kwik in Voeding en Vaccins

  1. Pingback: BOINNK!!! | Zéér interessante wetenswaardigheden!! T.a.v. het feit hoe wij als volk, als consument, als kijker, als burger als….enz. enz., worden gemanipuleerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *