Matthew Delooze (11) – (NL) dus dit is nou kerst?

English version CLICK HERE

Matthew Delooze 11 – dus dit is nou kerst?

(Vrij vertaald René Voogt)

Hallo mensen, ik schreef dit artikel oorspronkelijk in december 2005 maar ik heb de foto’s in dit artikel voor dit jaar iets bijgewerkt. Waarschuwing Dit artikel bevat enkele grafische beelden die laten zien wat we in deze wereld werkelijk met onze kinderen doen. Dus ik suggereer nederig dat degenen die tijdens de kerst willen verblijven in een “rose getinte comfortabele zone”, dat ZIJ dit artikel NIET lezen.

U bent dus gewaarschuwd!
Dus dit is nou kerst?

Deze foto is genomen op de winter zonnewende ….. De symbolische “dood van de Zon” dat zich voordoet rond 21ste december, alleen maar om drie dagen later weer herboren te worden met ‘Kerstmis’.

Door Matthew Delooze

“Dus dit is kerstmis
En wat heb je gedaan?
Alweer een jaar voorbij
En het nieuwe is net begonnen
En dus is dit kerst
Ik hoop dat jullie plezier zullen hebben”
‘Dus dit is Kerstmis (De Oorlog Is Voorbij)’ van John Lennon 1971

Dit is de tijd van het jaar, in de westerse wereld althans, dat de kerstkaarten op de deurmat beginnen te verschijnen en de verlichte kerstbomen zich ontpoppen zowel binnen als buitenshuis. Deze tijd van het jaar lijkt in ieder van ons iets te ontwaken, is het niet? Wat is het precies? De Kerst geest? Wat is het precies dat ons afleidt van onze gebruikelijke dagelijkse routine en we ons vervolgens allemaal als een robot voorbereiden op ‘Kerstmis’? Werden we geprogrammeerd om te accepteren dat Kerstmis een tijd is om te ‘vieren’, en dat zelfs terwijl de overgrote meerderheid van ons er geen idee van heeft van ‘wat’ we nou eigenlijk vieren?

De overgrote meerderheid van de mensen die ik ken denken zelfs nooit aan de geboorte van Jezus tijdens Kerstmis, maar ze worden op de één of andere manier meegesleurd met deze gebeurtenis, zoals een dansende rat een rattenvanger zou volgen. Zelfs de gevestigde orde kan het niet schelen hoe je kerst viert, zolang je maar meedoet. Zou het allemaal een massaal bedrog kunnen zijn? Massa-hypnose? Of vieren we oprecht de geboorte van onze Heiland, die hierheen werd gestuurd door zijn vader, God, om te sterven in onze naam? Dit is ook de tijd van het jaar waarop de hypnotiserende en verleidelijke advertenties weergegeven worden op de TV. Deze advertenties lijken, in ons allemaal, het idee van ‘kopen’ te ontketenen, en het geven en ontvangen van geschenken. Een visuele herinnering dat er snel een feestelijk seizoen nadert en dat we ons snel moeten voorbereiden om er deel aan te nemen. Het maakt niet uit of je mee wilt doen of niet, omdat het letterlijk onmogelijk is om er niet mee verbonden te zijn. Of niet soms?

Dit is tevens de tijd van het jaar dat alle oude klassieke kerstliederen opnieuw verschijnen, is het niet? Bing Crosby’s ‘White Christmas’, Slade’s ‘Zo here it is Merry Christmas – Everybody’s having fun’? Zelfs de liefdadigheid`s versies verschijnen opnieuw – Band Aid ‘Feed the World – Let them know its Christmis’?

Al deze nummers, en nog vele meer, werden jaren geleden in het onderbewuste geheugen van de meeste mensen geplant, en zodra ze weer gespeeld worden ontsteken ze meteen weer hetzelfde gedrag in ons, keer op keer weer, elk jaar, telkens op hetzelfde moment. Ik heb het gebruik van muziek en liedjes aangehaald als een vorm van hypnose in eerdere essays.

Gisteren ging ik kerst inkopen doen en was de getuige van hordes winkelende mensen die letterlijk hypnotiserend gehersenspoeld werden door de vloedgolf aan Kerst liedjes die gespeeld werden. Elke winkel waar ik binnenging had kerstliedjes op de achtergrond spelen. Deze nummers hebben een dramatisch effect op je gedrag. Er moet haast wel een speciale “hypnotiseer de inhalige klootzakken” kerst-cd bestaan, die alleen beschikbaar is voor eigenaren van winkels en supermarkt managers! Ik merkte bij mezelf dat ik letterlijk meer goederen ‘wilde’ kopen, terwijl ik meezong met “Ik wou dat het elke dag Kerstmis kon zijn”. Alleen al de gedachte van, dat het alledaags kerst zou zijn, zou een nachtmerrie voor me zijn geweest, maar daar zat ik gevangen door de hypnotiserende muziek, letterlijk gehypnotiseerd door de tekst en de beat van de muziek. Ik kon echt niet stoppen, en het liep er dan ook op uit dat ik uiteindelijk meer uit had gegeven dan ik me in feite kon veroorloven. Hoeveel van jullie zullen hetzelfde doen wanneer je kerstinkopen gaat doen dit jaar?

De Hollywood-kerst films zijn ook weer tevoorschijn getoverd en afgestoft om wederom op tv te worden uitgezonden, precies zoals elk jaar. Zouden die ook kunnen fungeren als een vorm van hypnose?

De Tovenaar van Oz is een populaire favoriet. Ebenezer Scrooge in ‘A Christmas Carol’ wordt altijd gedraaid, en wie kan vergeten dat we moeten luisteren naar wat de koningin ons te vertellen heeft over hoe haar jaar verlopen is, elke dag tijdens de Kerst. Waarom is dat? Voert de Koningin een soort van “aankondiging ritueel” uit op “Eerste Kerstdag” waarbij we aanvaarden dat zij onze leider is? Wat vieren we nu werkelijk tijdens de Kerst tijd? Ontvangen we “onderbewuste ontstekers” dat ons gedrag veranderd waardoor we ons op de één of andere manier anders gaan gedragen? Ik denk zeker dat dit zo is en ik moet toegeven dat het zeer moeilijk is om niet in een soort van “Geestelijke Kerst Modus” te vervallen. Maar is kerst nou echt een ware positieve spirituele gebeurtenis, of kun je accepteren dat het “een enorme truc” is die gecreëerd werd door de manipulatie van ons onderbewustzijn, dat dateert uit onze kindertijd? Hoe dan ook, laten we verder gaan.

Naar mijn mening wordt Kerstmis getypeerd en gesymboliseerd door het versturen van kerstkaarten aan vrienden en familie. De term “Verspreid de Kerstboodschap” wordt voortdurend gebruikt om valse onderbewuste scenario’s in ons allen te creëren: Sneeuw … Kerstboom … Robin … Kerstman … Baby in de kribbe … Jezus … De Drie Wijzen … De Herder … . Ster .. Rudolf het Rendier met de Rode Neus … zelfs plaatjes van de goede oude Kerst pudding werden alle geïmplanteerd in ons onderbewuste geheugen. Werden we vanaf onze kindertijd mentaal geprogrammeerd met deze beelden, zozeer zelfs dat we hypnotiserend rond dansen zodra de eerste gedachte van Kerstmis weer om de hoek komt kijken zodat er iets in ons geactiveerd wordt? Inderdaad “de ontstekers” begonnen met het jaar vroeger en vroeger in de afgelopen decennia`s, maar de hypnose grijpt pas in december echt in.

Naar mijn mening is de typische kerstkaart scène een sprookje, een illusie. Het werd geloofwaardig gemaakt doormiddel van hersenspoeling. Het is natuurlijk wel erg leuk om te geloven dat we in een wereld leven met al deze dingen, en dat we werkelijk de geboorte van onze redder, of Koning van de hemelen vieren, die alles tot ons bracht. De gevestigde orde doet er alles aan om er zeker van te zijn dat kerst zijn doorgang vindt, en de typische kerstkaart scène komt in deze tijd van het jaar volledig tot zijn recht om de kerstboodschap te verspreiden.

Dus voor de verandering ga ik eens een keertje niet deze typische foto kaarten versturen die op een bedrieglijke wijze een “onzin kerst” representeren, een nep Kerstmis, want ik ben helemaal ziek van de hypocrisie en de zielige schapen Behhh Behhh die elk jaar dezelfde melodie uitkramen. Oh nee, ik ga meer realistische foto’s verspreiden die het echte leven in deze wereld vertegenwoordigen, in kerstkaart vorm, in plaats van de gebruikelijke luchtige sprookjes scènes die we elk jaar verspreiden en waar we onszelf mee misleiden en hypnotiseren. Ik zal een kerstboodschap verspreiden die aantoont hoe we echt over onze kinderen denken en hoe we de kinderen van deze wereld echt behandelen.

De foto’s hieronder tonen de resultaten van de acties van onze “zogenaamde Christelijke politieke leiders” die deze wereld runnen. Dus ik zeg tegen iedereen die gehypnotiseerd achter wil blijven in een droomtoestand betreffende de kerst; lees dan niets meer van dit artikel. Stop NU. Ga in plaats daarvan winkelen tot dat je erbij neervalt en ga door met het voederen van de kinderen van deze wereld met rotzooi, zodat zij in de toekomst tenminste ook door kunnen gaan met dezelfde misleidende tradities jaar in jaar uit zoals wij dat nu doen. Ik heb enkele kerst foto’s voor 2007 bijgewerkt. Een aantal daarvan tonen de resultaten van het gebruik van “verarmd uranium”. Ik ga me niet excuseren voor het gebruik van deze beelden.

Misschien brengt de Kerstman de kinderen, hieronder afgebeeld, een aantal leuke presentjes, terwijl wij ‘modder dik’ worden terwijl we onze gezichten vullen met voedsel en / of onszelf het lazarus zuipen, we drinken er nog één op het feestelijke seizoen hè? Laten we iets leuks kopen om ons geweten gerust te stellen eh? Dat, als we uberhaupt al een geweten hebben. De waarheid is schokkend he, is het niet? Ik verontschuldig mij niet voor mijn passie over deze kwestie en nogmaals, ik verontschuldig me ook niet voor het verspreiden van de foto’s hieronder … Hoe dan ook … Seizoensgebonden groeten eh? Welwillendheid voor alle mensen? Welwillendheid voor alle mensen? Ik zeg u de waarheid. Welwillendheid voor alle mensen? Laat me niet lachen, huichelaars, eet en drink jezelf in de vergetelheid, zodat je de laatste hardnekkige resten van je ziel kunt uitspuwen alvorens jezelf er volledig van te kunnen ontdoen.
Hieronder zijn mijn kerstkaarten voor 2006. ‘Mijn Kerstboodschap’ als je wilt.

Dus huichelaars …

Prettige Kerstdagen en een Gelukkig Nieuwjaar! … Van Mij

Laten we nog een stukje taart nemen ?

‘Jingle Bells ‘ Jingle Bells Jingle ….. helemaal ?

Stille nacht – Heilige nacht ….. Alles is rustig Alles is Helder
Seizoensgebonden beste wensen!

Laten we allemaal samen zingen Christenen .. Rudolf het rendier met de rode neus.. had een zeer glanzende neus Oh kom op ….. AUB doe Mee ?…. Het is Kerstmis is het niet?

Versier de Hal met Heilige takken …. fa .. la la la la la la la la

Gewoonlijk krijg je dergelijke foto’s niet toegestuurd als kerstkaarten hè? Ze worden verborgen gehouden, terwijl jij en ik verblijven (wonen) in een comfortabele pluizige konijntjes zone waar we net doen alsof DIT niet gebeurt …. OK …. Laten we nog een sprookje verzinnen? Laten we doen alsof wij beschaafde ‘Christenen’, geen kinderen in vreemde landen slachten, simpelweg omdat leugenaars als George Bush en Gordon Brown willen dat we dat geloven, en natuurlijk, hoe kan het ook anders, het is immers de tijd voor kerst is het niet? Ik kan de walgelijke apathie en onzin ruiken die uitgekraamd wordt door zielige Kerken en huizen van ‘Christelijke’ mensen van nu. Dus laten we nog een plakje Kerst Cake nemen zullen we?

‘Een fatsoenlijke ‘Kerstmis gaat niet zo, hoor ik je zeggen, Kerstmis draait alleen maar om het  Goede, en wat kunnen wij doen aan de slachting van kinderen in vreemde landen? Het is de enige tijd van het jaar dat we van onszelf kunnen genieten is het niet? OK. Laten we eens kijken naar een ‘echt’ kerstfeest zullen we dan?…. Een goede kerst? Onze kinderen worden opgeklopt tot een staat van psychologische manische opwinding in de aanloop naar het feestelijke seizoen. Ouders zijn ‘bang’ niet in staat te kunnen zijn om zich de nieuwste dure modieuze gadgets te kunnen veroorloven die de kinderen vragen door de druk van de media. Bepaalde gadgets worden zo enorm gehyped dat ze schaars worden in de winkels (een zwendel om de prijs hoog te houden en nog meer hebzucht evenals afgunst te creëren voor zowel ouders als de kinderen). Mensen raken ook in paniek met het kopen van eten. De kerstperiode is in principe op z`n hoogst twee dagen, maar toch hamsteren mensen in sommige gevallen een voorraad voor een maand. Drank wordt gekocht en geconsumeerd in grote hoeveelheden. Maar wat veroorzaakt dan dit manische koopgedrag? Zou het een hypnose van de massa kunnen zijn die ervoor zorgt dat je “een deel” van de rituele feesten bent, of je het nu leuk vind of niet? Of wordt je geest al zo beheerst, dat zelfs de suggestie dat je bedrogen wordt te veel voor je is om ermee om te gaan?

‘Kerstmis’ is gebaseerd op leugens, hebzucht en overconsumptie. We liegen tegen onze kinderen over de ‘Kerstman’ (ofschoon dat deze leugen verondersteld wordt in orde te zijn). We zoeken en hunkeren ook naar materiële goederen, soms zelfs zo zeer dat we ze in feite aanbidden. Ik bekritiseer hier niet de mensen die ‘van zichzelf genieten’. Ik ben niet Ebenezer Delooze! Mensen hebben het recht om zich te vermaken en veel geluk voor hen. Ik probeer er alleen maar op te wijzen dat zij niet vanuit zichzelf genieten, via hun eigen creatieve plezier bij gebrek aan betere woorden, ze ‘genieten’ van een gedwongen ritueel dat gemaakt en opgedrongen werd/wordt door de gevestigde orde. Het feit is, dat je wordt verteld ‘wanneer’ je jezelf kunt/mag vermaken. Vraag jezelf af waarom dat dit zo is? Hoe vaak wordt je niet verteld in de media, op kerstkaarten, in de kroeg enz. enz. enz. vrolijk te zijn (gelukkig) over de situatie. Er wordt je letterlijk opgedragen om alles te vergeten en je gewoon te concentreren op Kerstmis. Hierdoor onderschrijven we gezamenlijk dat we de geboorte van onze spirituele Koning op de 25e december aanbidden? Als dat zo is, vraag jezelf dan af ‘wie’ er eigenlijk ‘geboren’ wordt elk jaar op 25 december? Er werd je verteld dat het Jezus is, maar is het ook Jezus de zoon, of is het de Zon? Het is een feit dat de meeste mensen ‘Kerstmis’ vieren, alleen maar omdat zij geleid werden om dit te doen, ze vieren Kerstmis om aan te kunnen sluiten bij de kudde. Om deel uit te maken van iets dat goed zou moeten zijn en wat ze niet zouden willen missen. Zie het onder ogen, de samenleving eist het van je om Kerstmis te vieren, het verlangt van je dat je dure cadeaus voor je kinderen koopt, het verlangt van je dat je meedoet en veel te veel eet en drinkt, enz. Jullie zijn hypnotiserend omgekocht om Kerstmis te verdedigen.

Zie het onder ogen, als er geen kerst zou zijn, zou het een lange, donkere winter worden zou het niet? Zouden de mensen die ons dwingen om kerst te vieren niet liever onze neuzen langer aan de slijpsteen zien staan als er geen Kerstmis was geweest?

Zelfs de meest vicieuze meester of slavendrijvers staan het toe dat kerst plaats vindt. Dit gold ook in de Victoriaanse satanische werkhuizen en zelfs gevangenen wordt het toegestaan om het te vieren en geschenken te ontvangen. Vraag jezelf eens af waarom dit zo is? Is het de Kerstmis sfeer? Of zijn het eigenlijk gewoon ‘orders’ van de gevestigde orde zodat iedereen meedoet aan het ritueel?

Als het gewoon om de kerstsfeer draait waarom eren we die dan niet elke dag van het jaar? Is Jezus alleen een goede man op zijn verjaardag en de rest van het jaar een klojo? Eert hij alleen een positieve sfeer op zijn verjaardag, die samenvalt met de wedergeboorte van de Zon? Word Wakker voor je eigen bestwil wil je?

Alstublieft wordt wakker.

De gevestigde orde, met inbegrip van de zielige hypocriete kerk, “geeft” de massa alleen maar wat het nodig heeft om zichzelf aan de macht te houden. Wat voor pak het ook is, het werd gemaakt zodat het ons zal passen. Je hebt nou eenmaal mee te gaan met de kerst, en zelfs de meest fervente ‘Kerstmis Hater’ wordt op de één of andere manier gemaakt zodat ook hij in het plaatje zal passen. Zo niet worden ze door de gehypnotiseerde kudde als Ebenezer’s (vrek) geacht of simpelweg als ‘ellendige klootzakken’ en ze hebben echt geen andere keuze dan deel te nemen en zich op de één of andere manier aan te passen, al zei het alleen maar totdat de kerst voorbij is. Maar … wat werd er ons dan precies verteld en waarmee werden we gehersenspoeld zodat het zou passen? Het verhaal van Jezus en het Christendom daarvan wordt aangenomen dat het de basis is voor de winter feesten, voor wat wij kerst noemen. “De geboorte van een verlosser die naar de Aarde kwam om te lijden voor onze zonden en ter dood gebracht werd door onze onwetendheid en onze slechte gewoonten”.

Nou … Om mee te beginnen, meer dan de helft van de mensen die kerstmis ‘vieren’ geloven zelf niet eens in Jezus Christus. Ze vieren letterlijk omwille ervan mee, blind voor het ware ritueel dat zich rondom hen en direct onder hun neus afspeelt en alleen maar vanwege, al zij het tijdelijk, de factor van het goede gevoel dat kerst genereert. Mijn eigen mening is dat Kerstmis niet echt een feest is dat verbonden is met de geboorte van de verlosser van deze wereld, of een bevestiging van de geboorte van de ‘zoon van god’, Jezus. Wij werden misleid tot de deelname van een viering waarvan we totaal NIETS afweten. We volgen blindelings de gewoontes en overtuigingen die ons verteld werden door de gevestigde orde, en onze ouders en hun ouders deden precies hetzelfde.

Kerst, is naar mijn mening, niet om de geboorte van Jezus te vieren, als de zoon van de Schepper van de wereld, hoewel we blindelings denken dat het wel zo is, en dat komt door de dogmatische programmering van onze geest. Kerstmis is eigenlijk een verkapt ‘ritueel’ voor de wedergeboorte van de ZONNE Goden. Ja naar mijn mening werden we voor de gek gehouden in het aanbidden van de Zon, terwijl ons verteld wordt dat we Jezus en zijn vader aanbidden.

Werd ‘Kerstmis’ gecreëerd om ons voor de gek te houden, door ons iets te laten aanbidden dat we niet zouden willen aanbidden, als we daadwerkelijk zouden weten wat we werkelijk aanbidden? Voor mij lijkt het daar wel op.

Deze ‘Zonne God’ wiens geboorte we elk jaar vieren staat op één lijn, vanuit het symbolische oogpunt van de Christelijk Bijbel, met ‘Lucifer’ de licht brenger. Ik bedoel niet dat we opgelicht werden in het vieren van de geboorte van een rode duivel met horens en een drieledige vork. Ik bedoel, door het symbolisch aanbidden van de zon werden Wij verleid tot het vieren van de wedergeboorte van de slang (reptielen aliens) “een onderdrukkend” spiritueel bewustzijn, en we onderschrijven haar greep over ons doormiddel van onze eigen onderdanige collectieve spiritualiteit, en door dit te doen staan wij het de Slangen Cult toe om onze fysieke werkelijkheid hier op Aarde te creëren en te handhaven.

Ik geloof dat we door het uitvoeren van een dergelijke handeling, we onze spirituele krachten weg geven. We geven letterlijk onze toestemming aan een negatieve macht om spiritueel over ons te heersen simpelweg doordat we collectief een ritueel uitvoeren dat het mogelijk maakt om dit te doen. In het kort, we zijn bedrogen in het aanbidden van iets dat ons in ellende, armoede, honger en oorlog houdt, en wij vieren daarmee NIET de geboorte van onze Redder tijdens de kerst, in werkelijkheid vieren we de wedergeboorte van “onze onderdrukker” door middel van een symbolische Zon Wij werden misleid door de Slangen Cult (de gevestigde orde) door ons te laten geloven dat we een viering van  gepercipieerde Christelijke waarden uitvoeren, maar we voeren in het echt een ritueel uit om de geboorte van de ZON te vieren. Zonaanbidding is gekoppeld aan negativiteit en de aanbidding van de Slang. Ik realiseer me dat het zeer moeilijk is om door deze misleiding heen te kijken en dat het voor sommigen inderdaad onmogelijk is om dat kunnen te doen. Het is zeer moeilijk om te accepteren dat er zoveel mensen bedrogen zouden kunnen worden, in het uitvoeren van een ritueel, dat precies het tegenovergestelde betekend van wat ze ons hebben verteld en geloofden dat het betekende sinds onze kindertijd. Naar mijn mening zijn wij onze eigen redders, en we zouden spiritueel vrij kunnen zijn als we alleen maar onze ogen zouden openen om te zien wat er werkelijk gaande is.

Zou het niet “het grootste bedrog ooit zijn” om het menselijk ras zover te krijgen om een negatief ritueel te vieren en te onderschrijven (aanbidden) onder het mom van het vieren van een positieve viering? We vieren de geboorte van de Zon maar we werden gehersenspoeld door ons te laten denken dat we de geboorte van de Zoon vieren. Is het teveel om op te nemen? De gedachte alleen al – doet pijn hè – of niet soms?

Zijn we heimelijk gemaakt om de geboorte van de Zon te vieren als zijnde de heerser van deze wereld, als de officiële Koning van de mensheid in plaats van de symbolische figuur van de Zoon van God? Dit geldt niet alleen voor de Christelijke wereld, maar ook voor de Islamitische wereld. Inderdaad alle grote religies kunnen vallen voor dezelfde truc? De volgelingen van alle religies zijn gedupeerd door te geloven, dat hun God de ene ware God is en dat feit vieren ze. Ze kunnen niet allemaal gelijk hebben – of wel? Sommige Goden (‘één is er echt’) liegen uiteraard. We willen niet dat onze God de leugenaar is – toch? Nee! We zijn ook blindelings bereid om te vechten om ‘onze’ God te beschermen en te eren?

Het enige alternatief is dat ‘al onze Goden’ in deze wereld hetzelfde zijn als de ‘ene ware God’ en ik ben echt hier om jou te vertellen dat de genoemde ‘ene ware God’ de grootste bedrieger is.

Is het mogelijk dat alle religieuze mensen gedupeerd worden door een zeer misleidende kracht en de ene tegen de andere religie uit gespeeld wordt, wanneer de noodzaak zich voordoet? Voor mij is het duidelijk. Ik denk dat we ALLEMAAL verleid worden tot het aanbidden van een ‘ZONNE GOD’ in principe gewoon door hem de Zon van ‘God of Zoon van God te noemen. Inderdaad is het toeval dat ‘Jezus’ en zijn collega’s in de andere gevestigde religies allemaal “geboren” zijn rond dezelfde tijd? De 25e december.

Nogmaals de winter ‘Zonnewende’ is op of rond de 21e december en wordt beschouwd als zijnde “dat de Zon Sterft”, om vervolgens drie dagen later weer “herboren te worden” op de 25e December. Nou, waar heb ik ook alweer gehoord over iets dat na drie dagen weer herrees uit de dood? Dat was de Zoon van God was het niet?

Dus, wat vieren we nou eigenlijk op 25 december? De geboorte van de kleine Jezus, de Zoon van God in een schuur of grot, of in Bijbelse termen, Lucifer de licht brenger of de Zon van God, de Zonne God?

Kijk naar de foto van de winter zonnewende bovenaan dit artikel. Ziet u het symbolische kruis? Ziet u de zon (of zoon) aan het kruis? “Is het dit” dat je symbolisch aanvaard als jou “Zoon van God” en werd je misleid om “haar geboorte” elk jaar te vieren? Nogmaals wat vier je echt met Kerstmis? De geboorte van de Zon of de Zoon? Wanneer je een kruis om je nek draagt staat dat dan symbolisch voor de man die we Jezus noemen of werd je misleid tot het dragen van de symboliek die verbonden is met de geboorte van de Zon?

Gelooft u niet dat de mensheid op een dergelijke wijze voor de gek gehouden kon worden, door het tegengestelde te aanbidden van wat we geleerd hebben over het goede en het juiste? Creëren wij alle ellende in deze wereld, in feite doordat we verleid worden tot het weggeven van al onze collectieve spirituele krachten door middel van een ritueel aan een Luciferiaans bewustzijn? Een mentaliteit die graag ellende en armoede in deze wereld wensen te creëren, en dat ironisch genoeg doen met behulp van onze “Vrije Wil” en de misplaatste aanbidding om dat voor elkaar te krijgen?

We vertellen onze kinderen de leugen van Kerstmis, en zij dragen het weer over op hun kinderen enz enz. Dit garandeert dat de spirituele mentaliteit die ons NU controleert de macht zal blijven houden jaar na jaar. En dat is de reden waarom er niets verandert in de wereld. Wij misleiden niet alleen al onze kinderen met de kerst maar we bedriegen ook onszelf. Wij laten deze misleiding jaarlijks zijn doorgang vinden omdat we niet vragen naar de officiële versie van Kerstmis of de waarheid, of hebben zelfs het lef niet eens om de hypnotische trance te doorbreken waar we allemaal gezamenlijk in vast zitten. Het is veel te comfortabel op deze manier – is het niet? Kom op stelletje zielige zogenaamde samenzwering`s onderzoekers je leeft in een leugen elke kerst weer – is het niet? Jullie lopen hoog van de toren te blazen dat de gevestigde orde rituelen uitvoert en dat terwijl je als een EZEL blindelings meedoet aan het grootste “Zon Ritueel” van allemaal of niet soms – stelletje dwazen?

Bv. Zoals dikke Molly, de typische op middelbare leeftijd zijnde huisvrouw, op roddel forums zegt: … “Ooh ja ik weet alles al over de Reptielen agenda en de rituelen en Bohemian Grove etc, maar ik heb nu geen tijd om erover te roddelen, want ik spendeer een fortuin aan het decoreren van mijn huis en het klaarmaken van het kerstdiner ….. Ik ga zo ook nog grote cadeaus kopen voor mijn klein-kinderen, zodat ik ze kan misleiden door te zeggen dat de Kerstman hier was en steel dan de onschuldige spirituele energie van hen die gecreëerd werd door het bedrog. Maar maak je geen zorgen ik kom later na de kerst weer terug op het forum om mezelf weer door het hele volgend jaar te kunnen zwetsen. Hey het is een goede zaak –  Kerstmis is een onvervalste gebeurtenis – is het niet?”

In mijn opinie. Is de apathie en kletskoek wijdverspreid onder de meeste forums bezoekers die dan ook nog eens beweren dat ze wakker en volledig op de hoogte zijn van de agenda van de reptielachtige. Wat volslagen hypocriete shit is. Naar mijn mening ben je dan zo wakker als een fucking gehakt bal..

Ik zeg die dingen met goede bedoelingen mensen.

Laten we eerlijk zijn, niemand wil ergens mee stoppen met wat ze zien als “goed en plezierig”, hoewel ze het recht hebben om het hele jaar door goede en leuke dingen te zien. Als je niet kunt/wilt zien dat je gehypnotiseerd werd om op een bepaalde tijd van het jaar te vieren, dan zul je ook niet in staat zijn om los te breken van de hypnotische controle die de Slang over je heeft.

Om te kunnen beginnen met het los komen van de hypnotische trance hoeven we alleen maar te beginnen met het stellen van vragen aan onszelf. We moeten onszelf zo nu en dan onder de eigen kont schoppen. Het is echt een pijnlijk proces, maar ik verzeker je dat het de moeite waard zal zijn voor op de lange termijn. De gevestigde orde die, naar mijn mening, in het geheim de massa’s zover hebben gekregen om rituelen voor een “Zonne God” uit te voeren, werden onderwezen hoe ze dergelijke misleidende gebeurtenissen konden creëren doordat zij toegang hebben tot hogere bewustzijnsniveaus. Dit hogere bewustzijn wordt gebruikt om het minder bewuste te misleiden (het verstomt het collectieve bewustzijn van het menselijke ras). De massa’s worden bestookt met “hypnotiserende subliminale ontstekers” tijdens de aanloop naar Kerstmis (winter zonnewende), deze ontstekers zullen uiteindelijk de collectieve spirituele emoties of de collectieve vibrationele staat van de massa verhogen. Deze actie resulteert in een verhoging van de collectieve spirituele energie en leidt, onder andere, ertoe dat mensen gevoelens ervaren die ik alleen maar als de ‘Kerstsfeer’ (Energie) kan omschrijven. Deze gevoelens werden geteeld door de Slang (Reptielen Aliens) en worden vervolgens door de Slangen Cult gebruikt ter voltooiing van een verkapt ‘respect ritueel’ gewijd aan de wedergeboorte van de Zon (wat wij Kerstmis noemen). Zodra het ritueel voorbij is zullen onze collectieve spirituele emoties weer naar beneden worden gehaald door de Slangen Cult en op individueel niveau zul je snel de gevoelens van de ‘Kerstsfeer’ verliezen (de hogere staat van bewustzijn) die je ervaren hebt tijdens de aanloop naar de kerstperiode. De Slangen Cult heeft volledige controle over de geesten van de massa en ze kunnen het bewustzijnsniveau van de massa verhogen of verlagen zodat het zal passen, bij ongeacht welk ritueel dat zij uit willen voeren.

Vandaar die Kerst ‘Wham Bam dank u mevrouw ervaring’.

Simpel gezegd, zij weten hoe ze dergelijke dingen moeten doen en wij zijn ons totaal niet bewust, van wat er zich werkelijk afspeelt. Je bent zelfs geprogrammeerd om ‘kerstmis’ krachtig te verdedigen als er iemand anders over denkt, maar zelfs dat zul je niet (in) zien – of wel? Hetzelfde scenario geldt voor tal van andere evenementen die gemanipuleerd werden door een zeer misleidende kracht.

Ik geloof dat het hogere bewustzijn er altijd al is geweest in deze wereld, en dit bewustzijn wordt gestuurd door een Slangen ras bestaande uit buitenaardse wezens (de Slangen Cult) en de gevestigde regeringen op deze planeet zijn hun agenten. Zij maken gebruik van geheime rituelen hier op aarde om de Reptielen Goden tevreden te stellen en ons te onderwerpen, en de controle over de mensheid te waarborgen. De reden voor het uitvoeren van het ritueel is, omdat zij onze spirituele goedkeuring daardoor ontvangen om over ons te heersen. Dat is hun beloning voor het ‘leiden’ van het menselijk ras. Zo simpel is dat. Door de geboorte van de Zon te aanbidden, aanbidden wij de kracht die de Zon heeft gemaakt. De Reptielen Goden, die volgens de Oude teksten lange tijd voordat Jezus werd bedacht bestonden, creëerden de Zon. Dus als je de Zon aanbidt, aanbidt je zijn schepper!

De Zon (Slang) heeft behoeften aan onze aanbidding, onze spirituele toestemming, bij elke winter Zonnewende en ze ontvangen het ook nog eens door de festiviteiten dat wij Kerstmis noemen. Wij kunnen dit niet zien, vandaar dat het ook zo belachelijk klinkt richting de meerderheid van de bevolking en daarom nemen wij blindelings deel aan hun “wedergeboorte van de Zon ritueel” dat ze Kerstmis genoemd hebben. We zijn “slaafse schapen” geworden die hun hok in rennen als we daar de opdracht voor krijgen. Het belangrijkste ritueel dat uitgevoerd wordt door de Slangen Cult, is het vieren van de wedergeboorte van de Zon, ze deden dat in het Oude Egypte letterlijk op een dagelijkse basis en zij hebben de Kerst festiviteiten gecreëerd om heimelijk door te kunnen gaan met het uitvoeren van het hetzelfde ritueel maar nu op grote schaal tijdens elke winter Zonnewende. Simpelweg door mee te doen aan de kerst-festiviteiten geef je symbolisch je spirituele toestemming aan de Slang zodat zij over ons mogen regeren. Zo simpel is het, maar het is ook van essentieel belang voor de Slangen Cult dat dit ritueel plaatsvindt. Als ze onze spirituele toestemming niet krijgen om over ons te heersen, dan kunnen ze ook niet over ons heersen.

Ik heb alleen nog maar het oppervlak bekrast van de ware betekenis van ‘Kerstmis’. Ik suggereer alleen maar dat je erover nadenkt, want zodra je eenmaal door de hypnose heen kijkt zul je veel leren over hoe de Slangen Cult functioneert in deze wereld door de massa te bedriegen. De hypnotische trance waaronder we verblijven tijdens dit ritueel, verdwijnt kort nadat het ‘nieuwe jaar’ is begonnen. Soms zelfs eerder. De zeepbel barst. Het kan de Slangen Cult niet echt veel schelen als hun hypnose uitgewerkt is, zolang je jezelf maar verenigde en de wedergeboorte van de Zon aanbad. Zodra je eenmaal het ritueel hebt uitgevoerd keer je terug naar je ‘normale’ staat, net zoals bij een podium hypnotiseur, ze “knippen met hun vingers” en je ziet de wereld direct weer zoals hij werkelijk is (ellendig). De zogenaamde ‘Kerstmis Geest’ is verdwenen maar die heeft ook niet echt bestaan, het zat letterlijk allemaal in je hoofd (geest), een daad van hypnotisch bedrog dat toestond dat onze collectieve spirituele energieën voor korte tijd twee tandjes werden verhoogt, enkel maar om je gelukkig te laten voelen zodat je het ritueel accepteert.

De materiële shit die de ‘Kerstman’ uw kinderen heeft gegeven is alweer snel vergeten, tenzij er eigen hypnotiserende dingetjes in geïnstalleerd zaten (computer spelletjes etc). De Slangen Cult zal nu al haar kerst hypnotiserende ontstekers weg doen, de bomen, de kaarten en met name de kerstliederen, waarvan je spontaan ziek werd, zullen weer verdwijnen. Jullie idioten zullen niets wijzer worden. Natuurlijk alleen maar totdat het volgende “Zonnegod  Ritueel” nodig is tijdens de volgende winter Zonnewende. Je zult dan hypnotiserend geactiveerd worden om het hele proces van voor af aan weer te herhalen.

Kerstmis is een heel moeilijk onderwerp om het proberen uit te leggen en te ontmaskeren, maar de NWO kunnen we niet stoppen, naar mijn mening, totdat je door de bomen het bos begint te zien. Jonge kinderen vertellen dat er geen Kerstman of Sinterklaas etc bestaat is heel moeilijk, het trieste eraan is, dat het zo gemakkelijk was om tegen ze liegen, en hen te vertellen dat er wel één bestond. Het is niet gemakkelijk om uit te leggen aan feestgangers dat ze gemanipuleerd worden vanwege hun spirituele energie. Ze zullen lachen alleen al bij de gedachte, omdat ze zo geprogrammeerd werden om dat te doen. Het is moeilijk uit te leggen dat het plaatsen van geschenken onder de kerstboom “Slangen aanbidding symboliek is” en niets te maken heeft met iets goeds, of zelfs niets te maken heeft met een helden figuur als Jezus Christus, maar ik heb mijn uiterste best ervoor gedaan om dit te doen in dit artikel. Ik realiseer me ook dat mijn woorden in dit artikel te zwak zijn om de hypnose waar we onder zitten tijdens de kerstperiode te verbreken.

Ook wil ik het heel duidelijk maken dat ik niet tegen mensen ben die zichzelf vermaken. Ik zeg dat je het hele jaar door van je leven moet genieten en niet alleen maar wanneer de Slang je dat opdraagt, op die manier zou de spirituele energie gebruikt kunnen worden voor het welzijn van de mensheid en wordt het niet gestolen door de bedrieglijke Slang. En dat meen ik oprecht.

We zitten gevangen in de voortzetting van het kerst ritueel gewoon omdat het zo verdomde moeilijk is om eruit te komen. Dit kan gezegd worden over vele dingen. Ik weet dat het veel comfortabeler is om door te gaan met de rituelen, dan ermee te stoppen. Het is een bijna perfecte misleiding en ik erken hierin de sluwheid van de Slang bij de uitvoer van dit bedrog.

Het is ook veel gemakkelijker om luchtige kerstkaarten rond te sturen dan foto’s van dode kinderen. Degenen die denken dat ik er verkeerd aan doe om foto’s van dode kinderen als kerst bericht te plaatsen zouden zichzelf eens moeten afvragen waarom dat ze dat denken? Wil je de waarheid verbergen? Tegen Christenen zeg ik … Wat zou het algemeen aanvaarde Christelijke beeld van Jezus in deze situatie doen? Foto’s sturen van Robins en Kerstmis idolen of de blootlegging van moord en slachting van onschuldige baby’s en kinderen?

(Op een andere voet, met name na het eerder noemen van Dikke Molly) Zeg ik tegen enkele van de zogenaamde samenzwering`s sites die maar blijven blaten over het kwaad dat gecreëerd wordt door de Gevestigde Orde en de Illuminati; Waarom worden er artikelen geplaatst over dergelijke dingen als Kerstmis, naar mijn mening is één van de grootste complotten ooit, en een hulpmiddel voor een Nieuwe Wereld Orde, is een goed en eerlijk evenement? Wat is verdomme het punt van het pogen om op uw site de Illuminati en de “mind control religies” bloot te leggen, terwijl tegelijkertijd de mensen een Vrolijk Kerstfeest wordt toegewenst? De prutsers. Dit komt in mijn prutsende geest op …

Ehhh … Ik geloof dat de illuminati de wereld beheerst door middel van valse dogmatische Godsdiensten, het valse onderwijs en mind control ….. maar – als je maar een Vrolijk Kerstfeest hebt – is het niet …!!!…. En een aantal kunnen de meerderheid niet controleren? Toch?

Ik heb voor nu genoeg gezegd over dit onderwerp, en ik had in ieder geval “de ballen” om het te doen.

Het is geheel aan jou om te geloven in wat JIJ wilt geloven. Ik geloof echt en doe dat al een aantal jaar dat Kerstmis echt een heel bedrieglijk “Zonne God Ritueel” is, en het vindt plaats zodat spirituele energieën uit de massa’s gehaald kunnen worden om op zijn beurt weer gebruikt te worden door luciferiaanse krachten om ons te beheersen en spiritueel gevangen te houden op Aarde, en geloof me hun misleidingen kennen geen grenzen. Het is heel erg hard en heel erg pijnlijk wanneer je probeert om de betovering van de Slang te verbreken. Voor degenen die mijn krachten nodig hebben zal ik altijd hier zijn om je verder te helpen. Maakt niet uit met wat. De allerbeste Wensen aan jullie allen (het hele jaar door!)

Matthew Delooze 12 december 2005 (bijgewerkt op 13 december 2007) PS. Voor degenen die onze ‘Christelijke Bijbel’ versie van Jezus willen vergelijken met een andere symbolische Zonnegod, in dit geval Horus, dan stel ik voor om dit maar eens te onderzoeken. http://www.religioustolerance.org/chr_jcpa5.htm ik verlaat je met een ‘Ho Ho Ho. Yo Saturnalia’. Of is het Prettige Horus-dagen? Er zijn tal van ‘Kalkoenen’ rond deze tijd van het jaar, oude bonen, en ze dragen niet allemaal veren.

 

Mijn boeken zijn beschikbaar op Lulu Boeken

 

 

 

klik op de link voor de boekhandel:
http://stores.lulu.com/matthewdelooze

Klik op de banner voor mijn nieuwe website:
(geen idee of die weer online is)

Dank u

Dit stuk is online niet te vinden, en is afkomstig uit het volgende Pdf bestand blz 37-52:
http://www.scribd.com/doc/28431510/Illuminati-Monuments-of-Paris-Matthew-Delooze

Klik hier voor de andere delen uit de reeks Matthew Delooze:
12345678910 –  1213

Dit bericht is geplaatst in Matthew Delooze met de tags , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op Matthew Delooze (11) – (NL) dus dit is nou kerst?

 1. Matthew Delooze is terug!!

  Ik heb de eer jullie mede te kunnen delen dat ik daarnet een mail van Matthew heb ontvangen met de mededeling dat hij weer online is. 1 splinternieuw artikel, en een korte uitleg over zijn situatie en hoe hij denkt verder te gaan.

  Geniet ervan!

  Matthew Delooze & The Near Future

  and

  The Rain Bow Gate

  http://matthewdelooze.blogspot.com/

 2. Pingback: BOINNK!!! | Het UUR van de Waarheid, een dertien-tal artikelen vertaald door René Voogt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *