(WW 6) – Wanneer Insiders de lelijke zijde van de entertainment industrie blootleggen

English version Click Here

Wanneer Insiders de lelijke zijde van de entertainment industrie blootleggen

(Vrij vertaald René Voogt)

Dit artikel documenteert enkele van bekendste hedendaagse artiesten die naar voren zijn getreden en gesproken hebben over de donkere zijde van de “entertainment industrie”. Enkele van de industrie haar grootste sterren, waaronder Dave Chappelle, Michael Jackson en Bob Dylan, zinspeelden in hun eigen woorden over de ware aard van de muziek branche. Hier zijn een aantal van mijn bevindingen.

Gaande weg in mijn artikelen, bespreek ik de vele donkere aspecten van de entertainment industrie. Sommige van deze aspecten zijn zo verschrikkelijk en onwaarschijnlijk voor de gemiddelde lezer dat ze moeilijk te geloven zijn, vooral wanneer de informatie afkomstig is van een anonieme blogger, zoals ikzelf. Enkele feitelijke beroemdheden zijn echter zelf naar buiten getreden met een aantal waarheden over de industrie. Die zeldzame uitspraken werden maar zelden openbaar gemaakt, maar ze zijn online wel beschikbaar. Dus, voor dit artikel, laat ik de insiders het woord doen. Wie is er nu beter in staat om over de “entertainment business” te spreken dan de artiesten zelf, die uit de eerste hand zelf alle facetten van het bedrijf hebben ervaren?

Hoewel de meeste artiesten geen gebruik zullen maken van de term “mind control” of “occulte inwijding,” leggen zei, in hun eigen woorden, de vreemde werkelijkheid waarvan zij getuige waren uit. Dit zijn enkele video’s die ik vond. Ik hoop dat ze bij iedereen ook zullen werken.

Waarschuwing: Sommige van deze video’s zijn rustverstorend of bevatten schuttingtaal.

Dave Chappelle

Deze stand-up comedian, scenarioschrijver, producent en acteur is vooral bekend voor het maken van de “Chappelle’s Show”, een baanbrekende comedy serie die op Comedy Central tot aan 2006 uitgezonden werd. De DVD set is momenteel de best verkochte DVD van een tv-show ooit, waarvan er al meer dan drie miljoen exemplaren verkocht zijn. Het snelle succes leidde ertoe dat Viacom (moedermaatschappij van Comedy Central) Chappelle een contract aanbood ter waarde 55 miljoen dollar voor de productie van nog eens twee seizoenen van Chappelle’s show. Echter verliep de productie van seizoen 3 uiterst moeilijk, omdat Chappelle het niet eens was met de richting die de show zou nemen. En noemde het zelfs: “maatschappelijk onverantwoord”. Chappelle had ook moeite met de druk afkomstig van de directeuren van het netwerk om een compromis te vinden om zijn show te vervlakken (dumb-down).

In mei 2005, verliet Chapelle abrupt de productie van seizoen 3 van de show en reisde af naar Afrika. Er volgde een media razernij, gevoed door speculaties en geruchten dat Chappelle “gek geworden was” en aan de drugs zou zijn. Bij zijn terugkeer werd Chappelle in een studio in december van 2005 geïnterviewd. Hij besprak vele onderwerpen, met inbegrip van de redenen voor zijn vertrek naar Afrika. In dit volgende gedeelte van het interview, beschrijft Chappelle op een zeer heldere wijze de “zieke aard” van Hollywood.

embedded by Embedded Video

Houd het gedeelte van het interview, waar Chappelle vertelt dat Mariah Carey “haar geest aan het kwijtraken is” in het achterhoofd. Zij en haar “handelaar” Tommy Mottola zullen later in dit artikel nogmaals genoemd worden door een andere redelijk bekende beroemdheid.

In een interview met Oprah, deelt Dave Chappelle zijn eigen theorieën, over zwarte komieken die gedwongen worden om een cross-dress (travestie jurk) te dragen op een bepaald punt van hun loopbaan. De volgende video vergelijkt Chappelle’s verhaal met 2Pac tijdens het filmen van Poetic Justice.

embedded by Embedded Video

Verkoop je ziel aan de duivel

“Iemands ziel verkopen” kan omschreven worden als het toelaten van, dat iemands integriteit, waarden en morele code besmet worden met het oog op het verkrijgen van rijkdom en succes. Gezien de occulte aspecten van de industrie, “kan het verkopen van iemands ziel” een wat meer letterlijke betekenis hebben, omdat er daadwerkelijk sprake is van rituele inwijdingen en obscure geheime genootschappen die achter de schermen werkzaam zijn. Sommige artiesten, die min of meer in contact zijn geweest met deze donkere zijde van Hollywood, spraken over dit onderwerp in hun eigen woorden.

In de volgende video, model en actrice Melyssa Ford die de “tol van roem” in Hollywood bespreekt.

embedded by Embedded Video

In de volgende video, zang legende Bob Dylan die verteld wat de rede is voor zijn verblijf op een nog zo`n hoge leeftijd in de muziek industrie.

embedded by Embedded Video

Waar refereert Katy Perry naar in deze volgende video? Is “de verkoop van een ziel aan de duivel,” de gebruikelijke manier om te zeggen “ik ben ingewijde in de Illuminati-industrie”?

embedded by Embedded Video

Michael Jackson

Wie kan er beter dan de King of Pop de waarheid over de muziek industrie bespreken? Ik ben al meerdere keren gevraagd over de betrokkenheid van Jackson in de Illuminati-industrie en over de oorzaak van zijn dood. Ik heb nog nooit eerder geprobeerd om een artikel te schrijven over het onderwerp, omdat zijn carrière ongelooflijk lang en gevuld met verbazingwekkende gebeurtenissen was wat meer vereist dan alleen een summier overzicht.

Wat echter duidelijk is, is dat MJ, in zijn laatste jaren zich steeds meer uitsprak over het schaduwrijke reilen en zeilen van de muziekindustrie. Inderdaad, het lijkt erop dat de man die de ultieme Illuminati slaaf was een poging ondernam om los te breken. In juni 2002, gaf Michael Jackson een onverwachte toespraak over de donkere zijde van de entertainment wereld.

embedded by Embedded Video

Jackson richt zich rechtstreeks op Tommy Mottola, de ex-president van Sony Music en de ex-echtgenoot van Mariah Carey, die weinig weg had als haar man, maar meer weg had van een “mind control” handelaar. Kwam “de Duivel” naar MJ terug voor het uitspreken van de waarheid?

Zit er een onheilspellend symbool van MJ “Rituele Offer” (verborgen)  op “This Is It ” uitgebracht door Sony …?

De programmering van de monarchie gesnapt op tape

Soms, en zelfs zonder het te weten, leggen beroemdheden door middel van hun acties de schaduw zijde van de entertainment industrie bloot. Ik heb in talloze artikelen het bestaan van mind control in de entertainment industrie besproken en haar symboliek in de populaire kunst, en verschillende mensen hebben mij gevraagd of de artiesten die ik besprak, werkelijke mind control slachtoffers zijn, of, of dat ze gewoon een list uitvoeren die mind control symboliek bevat. Het is natuurlijk moeilijk om te bepalen welke beroemdheden de werkelijke slachtoffers zijn van een “vorstelijke programmering” , maar er zijn enkele zeldzame beelden opgedoken waaruit blijkt dat beroemdheden doormiddel van mind-control ” omschakelen tot een compleet andere persoonlijkheid. Deze video’s tonen een nogal verontrustend beeld, maar weerspiegelen de ongelukkige werkelijkheid van de massa-entertainment-industrie.

Anna Nicole Smith

In de volgende video, wordt model en actrice Anna Nicole Smith gefilmd, terwijl één van haar vorstelijke veranderingen in is geschakeld. In deze verontrustende home video, gefilmd door haar baas Howard K. Stern, is Anna-Nicole volledig gedissocieerd en kind-achtig. De media beweerde dat Anna Nicole onder invloed van drugs was tijdens de opname van de video, wat waarschijnlijk ook het geval was. Echter, kunnen drugs alleen haar gemoedstoestand niet verklaren, want er zijn duidelijke symptomen van ingrijpende psychologische trauma’s.

embedded by Embedded Video

Anna-Nicole Smith heeft overduidelijk een “wijziging” in haar persoonlijkheid ingeschakeld en is er heilig van overtuigd dat een pop eigenlijk een echte baby is. De clown make-up (waarschijnlijk in opdracht van Stern om de video meer impact te geven), versterkt het concept van een andere persoonlijkheid tot een zieke vertoning door manipulatie van haar werkgever. Merk op dat in dit CNN verslag Geraldo naar Smith verwijst als een “karakter”, een andere term om een “gewijzigde persoonlijkheid” toe te lichten.

Deze video rapporteert slechts één van de vele bizarre gebeurtenissen aan het einde van Anna Nicole Smith haar leven. Haar omgeving en milieu waren helemaal verkeerd. Het is dan ook geen toeval dat Smith zich vaak als Marilyn Monroe vertoonde tijdens haar carrière: Monroe was het oorspronkelijke door ‘mind control” gestuurde sex-symbool.

Kijkend naar de omstandigheden rondom de dood van haar 20-jarige zoon Daniel in 2006, vinden we een ander voorbeeld van trauma-gebaseerde mind control waar Anna Nicole aan onderworpen werd. De dood lijkt inderdaad op een ritueel offer. Daniel overleed in het ziekenhuis op Anna Nicole’s kamer, recht onder haar ogen, slechts drie dagen nadat ze bevallen was van haar derde baby. Hier is hoe de autoriteiten Daniel’s dood beschreven.

“Het zou blijken uit ons rapport dat de moeder opgestaan was, ze zag hem in de stoel en hij leek te slapen zonder geluid. Ze probeerde hem wakker te maken, hij reageerde niet, en ze sloeg alarm”.
Bron

Na getuigen te zijn geweest van de wonderlijke geboorte, werd Anna gedwongen om getuige te zijn van de dood van haar eigen zoon in haar eigen kamer. Daniel`s dood werd later toegeschreven aan “de aanwezigheid van drie soorten op recept verkrijgbare geneesmiddelen in zijn systeem” wat als “verdacht” beschouwd werd. Het evenement zorgde voor een heftig trauma bij Anna Nicole, en rapporten vermelden dat ze zwaar verdoofd werd. Ze raakte vervolgens los van de werkelijkheid (het doel van de mind control programmering) en ze verloor zelfs de herinneringen aan het evenement.

“De verwoesting en het verdriet over de plotselinge dood van Daniël in combinatie met de verdoving was zo extreem dat Anna Nicole geheugenverlies overhield aan de gebeurtenis,” zei advocaat Michael Scott.
Bron

Dit is slechts een voorbeeld van de verontrustende gebeurtenissen rondom het leven van Anna-Nicole Smith. Veel meer details zouden eventueel in een later artikel kunnen worden besproken.

Britney Spears

In dit interview uit 2003 met Diane Sawyer, lijkt Britney tijdelijk te zijn verandert in wat lijkt op een “mind control glitch”.

embedded by Embedded Video

De aflevering van haar ineenstorting en het scheren van haar hoofd had een poging kunnen zijn om los te breken van haar “mind control” manipulatie. De werkelijkheid is inderdaad veel vreemder dan fictie.

Ter afsluiting

embedded by Embedded Video

Wat kan ik hier nog meer over zeggen?

Blijf Waakzaam.

Originele artikel:
http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/when-insiders-expose-the-ugly-side-of-the-entertainment-industry/

Klik hier voor de andere delen uit de serie:
12345 78910 11

Dit bericht is geplaatst in Wees Waakzaam. Bookmark de permalink.

2 reacties op (WW 6) – Wanneer Insiders de lelijke zijde van de entertainment industrie blootleggen

  1. Pingback: BOINNK!!! | Zéér interessante wetenswaardigheden!! T.a.v. het feit hoe wij als volk, als consument, als kijker, als burger als….enz. enz., worden gemanipuleerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *