(WW 9) – Top 5 meest sinistere Bedrijf`s logos

English version Click Here

WW 9 – Top 5 meest sinistere Bedrijf`s logos

(Vrij vertaald René Voogt)

Grote bedrijven geven miljoenen uit aan public relations zodat klanten zich verbonden voelen met hun merk en er een goed en warm gevoel aan overhouden. Het is absoluut noodzakelijk dat de zielloze en inherente hebzuchtige aard van de corporatie`s verborgen wordt achter een familie-vriendelijke sluier. Maar sommige bedrijven kan het simpelweg helemaal niets schelen. Ze haten u, uw gezin en vooral uw kat en het kan ze niet schelen of je het weet. Ze beelden hun kwaadaardigheid zelfs gewoon af op hun logo`s. Hier is mijn top 5 van meest sinistere logo’s.

# 5 – Alfa Romeo

Ja, ik ben het ermee eens dat zij grote Europese auto’s maken. Maar kijk eens goed naar het logo. Waarom vinden we daarop een slang die een bang jongentje op eet? Ik bedoel ik persoonlijk, ik ben een mens, en geen gigantische Slang-Draak. Dus het feit dat een slang een persoon op eet is voor mij verontrustend omdat ik de neiging heb mij te identificeren met deze persoon en niet met de gigantische gekroonde Slang. Als je dan de geschiedenis van de logo’s bekijkt, dan beelden de oudere logo`s de man op een wat meer levendige manier af.

In de oudere logo’s, heeft de kleine man verschillende kleuren, nog steeds zwaaiend met zijn armen, wat kennelijk een wanhopige schreeuw om hulp is

Het officiële verhaal van het logo is dat Romano Cattaneo de taak kreeg om te komen met een badge voor het toen nog nieuwe bedrijf, in 1910. Tijdens het wachten op een trein op Piazza Castello in Milaan, deed hij inspiratie op uit het wapen van de familie Visconti’s dat afgebeeld werd op een deur. Het beschikt over een “Biscione” (weide slang), wat een Slang is welke een menselijk kind eet. Naar verluidt maakte het de lokale bevolking van Milaan in het begin van de 5de eeuw na Christus doodsbang. Er wordt gezegd dat de mens die gegeten wordt, een Mauretaniër tijdens de kruistochten is. Als dat het geval is, voor wie of wat staat de Slang dan symbool?

Het Wapen op het Centrale Station van Milaan. Deze akelige Slang eet een kind Of baart het een kind? Zou het een bloedlijn kunnen vertegenwoordigen?

Sommige esoterische auteurs beweren zelfs dat de Slang eigenlijk een kundalini (Shakra slang) is, die de stoffelijke natuur van de mens op eet, en dus een esoterische inwijding voorstelt. Het is mogelijk. Maar waarom werd dit symbool dan geplaatst in de voortuin van Berlusconi?

De voortuin van Sylvio Berlusconi met het mens-etende Slangen symbool.

De mensen van redicecreations.com hebben op passende wijze opgemerkt dat dit symbool gebruikt werd in tal van documenten door de Geschiedenis heen, zoals tekeningen van de Azteken en alchemistische gravures. Het logo lijkt nu een definitieve elitaire betekenis aan te hebben genomen, te wijten aan het gebruik ervan door adellijke families, grote bedrijven en zelfs pseudo-dictators, zoals Berlusconi.

Terwijl we praten over Slangen die mensen eten, vraag ik af waarom ik dit soort kunst tegen blijf komen waarbij reptielen geportretteerd worden die mensen overweldigen?

Vigeland Park, Oslo. Kijk naar het griezelige gezicht.

Vigeland Park, Oslo. Wat dacht je van een sculptuur van mij waarbij één van die dingen in het gezicht geduwd wordt?

Waddesdon Manor (Het landgoed van Rothschild), Engeland
Misschien moet ik David Icke vragen voor zijn inzicht over dit onderwerp …

# 4 – Vodafone

Dit logo werd bekritiseerd omdat er drie Zessen (6) in verborgen zitten. Zie je ze?

Zoals u wellicht weet, is 666 het Bijbelse getal van het beest uit het boek Openbaring. Het wordt geassocieerd met Satan, de Antichrist en Bob Saget (weinig plaats voor humor dus). Studenten van de occulte numerologie leren dat 666 verwijst naar de materiële mens, die gedreven wordt door zijn eigen lagere impulsen. Hij is dus vergelijkbaar met een beest en belichaamt daarmee zijn eigen ergste vijand. Welke betekenis mensen ook willen toeschrijven aan de drievoudige 6, het is altijd zeer negatief. De goede mensen bij Vodafone echter “Houden Ervan” tot aan het punt dat ze er gebruik van maken in al hun advertenties:

Een ander interessant maar tevens verontrustende feit is de “griezelige gelijkenis” van het Vodafone logo met die van de ‘KKK’.

Het Vodafone-logo ziet er precies hetzelfde uit als de druppel bloed op het KKK symbool

De 6 van Vodafone is vergelijkbaar met de bloeddruppel van het Klu Klux Klan symbool. Wordt er hier weer gerefereerd aan een bloedlijn? Dus ja, er is iets gruwelijk mis met dat logo.

# 3 – Council on Foreign Relations

“De Council on Foreign Relations” is geen bedrijf, maar dit logo moet hier gewoon besproken worden. Als u ook maar iets af weet van de internationale politiek of het plan voor een Nieuwe Wereld Orde, dan ben je ook bekend met de CFR. Het wordt door internationale journalisten “de meest invloedrijkste denktank in de wereld” genoemd. De lijst met leden is verbazingwekkend, op zijn zachtst gezegd, want het omvat gigantische namen uit de zakelijke, financiële en de politieke wereld. Enkele voorbeelden van de bedrijven zijn: ABC Nieuws, American Express, Boeing, Coca-Cola, Ford Motors, Google, Halliburton, Heinz, IBM, Nike, De Sony Corporatie Amerika en Visa. Voorbeelden van leden zijn: Barack Obama, Zbigniew Brzezinski (Obama’s adviseur), Hilary Clinton, Dick Cheney, John McCain en David Rockefeller. Vele auteurs hebben opgemerkt dat deze figuren werken richting een “één wereld overheid” en vele leden ontkennen dit feit niet eens. Onlangs heeft Obama de voorzitter van de “Council on Foreign Relations” Richard Haas verkozen, samen met senior CFR-leden Richard Holbrooke en Dennis Ross als speciale buitenlandse gezanten / Buitenlands Beleid`s adviseurs.

Op het logo zien we dat een naakte man op een boos paard rijdt en daarbij een soort van “middeleeuws bende teken” maakt. Is dit het type man waar je advies aan zou vragen met betrekking tot de internationale politiek? Nee. Nou ja, misschien zou je het gewoon doen voor de kick. Het figuur op het logo bevat veel symbolen die we moeten ontcijferen.

Het witte paard op het logo is waarschijnlijk een verwijzing naar het eerste paard van het “Boek der Openbaring”. De Bijbelse passages gaat als volgt:

“En ik zag, en aanschouwde, een wit paard;
en hij die daarop zat, had een boog;
en er was hem een kroon gegeven:
en hij was uit op het verovering,
om te overwinnen”
-Openbaring 6,2

De man die op het paard zit is naakt, wat het feit symboliseert dat hij ‘wild’ is en dus geen culturele affiliatie heeft. Hij maakt het “teken van bewondering”, één van de vele occulte handtekens waar de elite, recht onder je neus mee zwaaien zonder dat je het zelfs maar beseft. Hier hebben we Napoleon (vrijmetselaar en illuminist) die hetzelfde teken maakt.

Maçonnieke documentatie bevestigd, dat dit teken een deel van de rituelen voor de 6e graad zijn.

Screen shot van Duncan’s Masonic Ritual and Monitor“, Malcolm Duncan C.

Tijdens dit zelfde ritueel, werd de leden gevraagd om “Want hij is goed” zes keer te herhalen, daarna zes keer “want de genade duurt voor eeuwig”. Er wordt tenslotte gevraagd te gaan staan en het evenwicht voor zes keer te bewaren. Trek uw eigen conclusies over de betekenis van dit ritueel. Hier is wat Texe Marrs over het onderwerp zegt:

“De hand / arm groet van de naakte man bovenop het witte paard van het CFR logo, wordt in de maçonnieke schoolboeken “het teken van bewondering genoemd. Deze verklaring is verbonden met Oude Heidense tempel rituelen van Israël’s afvallige Koning Salomo. In werkelijkheid is dit teken een occulte groet van degenen die behoren tot de synagoge van Satan. De groet wordt gemaakt ter ere van hun leider en koning, Lucifer, die het Schrift, “de Prins van het gezag der lucht” noemt.

 

 

Loopt hij nou helemaal buiten het spoor, of bekrast hij nog maar nauwelijks het oppervlak?

Als laatste op het CFR logo, vinden we het gezegde “Ubique”, wat “overal” betekent. Kan het nog “Big Brother-achtiger” worden? Met andere woorden, je kunt niet ontsnappen aan de wilde naakte ruiter. Hij zal zichzelf presenteren als een man van vrede op zijn witte paard, maar hij vertegenwoordigt de occulte samenzweringskliek en werkt tegen uw belangen.

# 2 – Bechtel

Ik hoef voor dit logo niet de occulte symboliek in te gaan. Het is gewoon schaamteloos en recht in je gezicht. Het lijkt op het logo van een slechterik in een zaterdagochtend tv-cartoon. Waarom zijn de oceanen rood op het logo? Zijn ze gevuld met het bloed van onschuldige of iets dergelijks? Ik bedoel wat moeten we hiervan dan denken? En waarom zijn de continenten grijs? Zijn ze volledig geplaveid met beton? En dan vooral de manier zoals “Bechtel” afgedrukt staat over de hele planeet alsof het zeggen wil: “Wij bezitten deze plek, zorg dat je van ons eigendom afkomt’. Als dit mega-bouw en engineering`s bedrijf u niets zegt, leer er dan wat meer over want ze zitten letterlijk over de hele wereld.

“Kwaad Bedrijf” is een cliché en een beetje een ergerlijke uitdrukking die gebruikt wordt door de oubollige tak van de Liberalen. Maar, geloof me, het is toch werkelijk van toepassing hier. Hier zijn een aantal activiteiten waar deze grote organisatie zich mee bezighoudt (alle citaten zijn afkomstig uit Wikipedia):

Het stelen van water van arme mensen:

Het Bechtel versus Bolivia geval is de tweede ronde van een gevecht dat draait om iets fundamenteels: water. Twee jaar geleden nam Bechtel het publiekelijke watersysteem van de op drie na grootste stad van Bolivia, Cochabamba over, en binnen enkele weken werden de tarieven met maar liefst 200 procent verhoogd, zo hoog dat vele gezinnen het zich niet meer konden veroorloven. Toen het bedrijf weigerde om de tarieven te verlagen, kwam het publiek in opstand. Wijdverbreide protesten dwongen Bechtel uiteindelijk om te vertrekken.

Het bouwen van een chemische fabriek voor Saddam Hoessein:

In 1988, net nadat Saddam Hoessein een internationale veroordeling had gekregen voor het gebruik van gifgas tegen duizenden Koerden, ondertekende Bechtel contracten met Irak om een chemische fabriek te bouwen.

 

 

Profiteren van de val van Saddam Hoessein:

Critici in zowel de Verenigde Staten evenals bondgenoten zoals Groot-Brittannië hebben vragen gesteld over het proces waarbij Irakese contracten door de VS gegund werden aan Amerikaanse bedrijven. Het profiteren van verwoestingen veroorzaakt door de aanval aan het begin van de oorlog leidde ertoe dat Bechtel beschuldigd werd van “onheil kapitalisme”.

 

 

Profiteren van orkaan Katrina:

In 2005 werd Bechtel bekroond met een “no-bid contract” door de “Federal Emergency Management Agency” (FEMA) om tijdelijke huisvesting als noodhulp voor de orkaan Katrina te bewerkstelligen. Het ontbreken van concurrerende biedingen onder de contracten werd bekritiseerd, evenals de hoge kosten van de contracten en het uitblijven van lokale ondersteuning, om de kleinere bedrijven te ondersteunen.

 

 

Er zijn nog veel meer mooie voorbeelden. Lees ook Bechtel`s geschriften eens over het milieu. Het zou kunnen verklaren waarom het water rood en de aarde op hun logo grijs zijn.

1 – Procter & Gamble

Dit is de moeder van alle sinistere occulte logo’s. Het heeft het allemaal. Het bedrijf (dat een groot deel van uw huishoudelijke producten produceert) heeft in de jaren `80 veel te kampen gehad met controverses als gevolg van de duistere symboliek van het logo. Vanwege de slechte reputatie, verschijnt de “Maan Man” niet meer op de producten, maar het bevind zich nog steeds op de “Procter & Gamble certificaten” sinds deze datum, alsook boven de ingang van enkele P & G faciliteiten.

Het logo is voorzien van een maansikkel met een menselijk gezicht erop. In de occulte symboliek, wordt een menselijk gezicht op een hemellichaam getypeerd als een Godheid. De maan wordt meestal afgebeeld als een Godin, vanwege haar receptieve karakter. In dit geval, wie is deze mysterieuze mannelijke Godheid? Enkele aanwijzingen met betrekking tot zijn identiteit zitten verborgen in het logo. Kijk eerst naar elk uiteinde van de maansikkel .. twee hoorns. Spring nog niet uit het raam. Kijk onder het gezicht van de maan, aan de rand van de cirkel … daar vinden we een omgekeerde 666. OK, nu kun je uit het raam springen.

Er zitten precies 13 sterren in het logo, een belangrijk aantal in de esoterische (vooral maçonnieke) numerologie. In hun rechtszaak tegen Amway, voerde P & G aan dat de 13 sterren naar de 13 koloniën van de VS verwezen. Het spijt me, maar dat is 100% ONZIN. Je zou misschien omgekochte rechters of debielen kunnen overtuigen met deze idiote uitleg, maar een deskundig persoon bekend met het occultisme realiseert zich dat dit logo niet zomaar een verzameling is van willekeurige cool uitziende dingen, zoals zij beweren. Er bevinden zich duidelijke Astro-Theologische en Esoterische symbolen op dit logo, die doen denken aan afbeeldingen die we vinden in boeken van de Oude Zwarte Magie.

P & G heeft tal van rechtszaken gevoerd tegen haar tegenstanders en won onlangs tegen Amway. Sommigen zullen misschien zeggen: “OK de zaak is gesloten, de rechter heeft besloten dat het niet occult was. Ik kan nu weer rustig gaan luisteren naar Lady Gaga”. Sommige vertrouwen echter nog steeds op hun eigen oordeel.

Ter afsluiting

Als u denkt dat er een logo is dat hier ook behandeld zou moeten worden, schroom dan niet om het in de commentaar sectie te plaatsen. Een groot deel van deze analyse is de persoonlijke interpretatie, gebaseerd op onderzoek met behulp van esoterische documenten die bestudeerd werden door de occulte elite. Je zou het eens kunnen zijn of niet met mijn conclusies, maar dat kan me niet echt schelen. Het uiteindelijke doel is het om mensen te stimuleren hun omgeving te onderzoeken en vragen te stellen over “waarom” … en misschien door zelf wat onderzoek te verrichten zou een bonus kunnen zijn. Als meer mensen deze stap zouden nemen en daadwerkelijk geïnteresseerd zouden raken door wat ze omringt worden, dan zou de collectieve gedachte van de samenleving een beetje minder gedreven worden door een “achterlijke” filosofie. De beloning voor deze veranderingen zouden ongelooflijk zijn. Ondertussen, terug naar mijn Lady Gaga.

Blijf Waakzaam.

Originele artikel:
http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/top-5-most-sinister-corporate-logos/

Klik hier voor de andere delen uit de serie:
12345 6 78 10 11

Dit bericht is geplaatst in Wees Waakzaam met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

2 reacties op (WW 9) – Top 5 meest sinistere Bedrijf`s logos

  1. A schreef:

    Kijkt u eens goed naar het logo van Google Chrome. Wederom de drie welbekende zessen!

  2. Pingback: BOINNK!!! | Zéér interessante wetenswaardigheden!! T.a.v. het feit hoe wij als volk, als consument, als kijker, als burger als….enz. enz., worden gemanipuleerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *