Matthew Delooze (13) – (NL) De temperatuur loopt op

English version Click Here

Matthew Delooze 13 – De temperatuur loopt op

(Vrij vertaald René Voogt)

… De temperatuur loopt op …
De bomaanslagen in Londen op 07 juli 2005
Door Matthew Delooze

Met het oog op, om de symboliek te kunnen doorzien waarvan ik op het punt sta om je die uit te leggen, moet je je geest bevrijden van de 5e-bewustzijns gevangenis waar de geheime heersers van deze wereld je aan onderworpen hebben, doormiddel van het verplicht openbaar onderwijs, massamedia hypnose en het gebruik van subliminale boodschappen. Kun je beginnen te begrijpen dat we onbewust gecontroleerd worden, en dat we onbewust langs een pad worden geleid die de mensheid tot een volkomen fysieke, maar ook tot een spirituele controle zal leiden? Worden we geregeerd door een Slangen Cult. Ik vraag je om de bomaanslagen van Londen eens vanuit een andere hoek te bekijken? – een spirituele, bestaande uit universele symboliek.

Zonder te liegen, is het zeker en meestal waar: Zoals van boven – zoals beneden, om het mirakel van dat Ene ding te volbrengen.
Hier is een kaart van Londen waar de explosies plaatsvonden.

De ontploffingen vonden plaats:
Tussen “Russell Square” en het “King’s Cross” metrostation
Tussen “Liverpool Street” en het “Aldgate East” metrostation.
Op het metrostation van “Edgware Road”.
Op een bus op “Tavistock Square”.

Laten we eerst eens een kijkje nemen naar de symboliek die verbonden is met de Kings Cross / Russell Square / Tavistock Square bombardementen. Er waren in dit gedeelte van Londen zowel ondergrondse als ook bovengrondse explosies, waarbij doden vielen en onschuldig bloed werd vergoten.

Merk op dat twee explosies plaatsvonden tussen de Kings Cross en Russell Square. Laten we beginnen met de symboliek van Kings Cross. De meeste intelligente mensen zijn zich ervan bewust dat de Koning of het Koningschap bekend staat als de ‘Kroon’. Alle rechtbanken in het Verenigd Koninkrijk staan ook bekend als de ‘Kroon’ die de totale controle symboliseren. Dus de symbolische Kroon en de symboliek van het Kruis hieronder betekenen gewoon “Koning en Kruis” of “Koning`s Kruis”.

De kroon en het kruis worden vandaag nog steeds gebruikt als een vrijmetselaars symbool. ‘In Hoc Signo Vinces’ betekent simpelweg – In dit teken zult u het Konings Kruis overwinnen? Een beetje simpele symboliek dan hè? Laten we nu overgaan tot Russell Square. Ik wijs je erop dat het rechthoek een symbolisch instrument is dat vaak wordt gebruikt door vrijmetselaars. Hoe zit het dan met Russell? Hoe zit dat hier dan met het toeval?

Het graf van Charles Taze Russell, de oprichter van de Jehova Getuigen

Nu wil ik je erop wijzen dat sommige mensen beweren dat Russell GEEN vrijmetselaar was. Dat is zijn graf hierboven afgebeeld (let op de kroon en het kruis). Ik denk dat de “Piramide en het Oog” ons een beetje een idee geeft over de vraag of Russell een vrijmetselaar was of niet – of niet soms? Meer over Russell vind je hier:

http://www.theforbiddenknowledge.com/hardtruth/the_russell_bloodline.htm

Dus laat ons verder gaan. Ik denk dat we het Koning’s Kruis kunnen linken met Russell omdat Russell de maçonnieke Jehovah getuigen vormde. Het Konings Kruis (de kroon) is het officiële symbool van de Tempeliers en de vrijmetselaar. Kijk op deze foto van buiten het metrostation bij Russell Square. Bogen worden op grote schaal gebruikt als maçonnieke symboliek.

Binnen het Russell Square station

Buiten het Russell Square station.

De andere foto toont het tegelwerk binnenin het metrostation van Russell Square. Het kruis is onmiskenbaar. Verder wil ik herhalen dat de symboliek die gebruikt wordt door de “Knight Templars”, de hedendaagse vrijmetselarij en andere geheime organisaties, oorspronkelijk werd gebruikt in het oude Midden Oosten voor het aanbidden van de Zonegoden. Is er iemand die nu al een spirituele link ziet of voelt naar een soort van “bloed ritueel” dat wel eens plaats zou hebben kunnen vinden op 7/7/2005?

Laten we verder gaan naar Tavistock Square. En weer is het plein een symbolisch stuk gereedschap van de vrijmetselarij. De Tavistock Kliniek in Tavistock Square richtte het inmiddels beroemde Tavistock Instituut op. De Tavistock Kliniek behandeld mentale trauma’s en het Tavistock Instituut staat bekend in de samenzweringskringen als het wereldcentrum voor subliminale “mind control”. Een vriend van mij stuurde me deze foto, verder naar beneden, met een met bloed-bespatte Tavistock Kliniek. Toeval zeker he?

Of zou het negatieve esoterische symboliek zijn? De “Pascha” (Joods Paasfeest) is slechts één voorbeeld van bloed dat gebruikt wordt in een ritueel waarbij deurposten en lateien worden beklad ‘met offerbloed’. Hoewel er officieel voor het Pascha ritueel gebruik wordt gemaakt van lam`s bloed en niet van menselijk bloed. Dat gezegd hebbende, kan het niet zijn dat onschuldige mensen doelbewust naar de slachtbank worden geleid en omschreven worden als lammeren?

Zie: www.domini.org / Tabern / passover.htm

Een met bloed bespatte Tavistock Kliniek: Toeval of een gepland ritueel? Het Tavistock Instituut werd gefinancierd door de Rockefeller Foundation. De officiële site vind je hier.

http://www.tavinstitute.org / index.php
Maar een wat meer waarheidsgetrouwe site vind je hier.
http://www.hiddenmysteries.org/conspiracy/coverups/tavistock.html

Laat me ook voor een moment op de bus focussen. Het was een bus met nummer 30. Zowel het nummer 3 als 30 zijn belangrijke nummers in de Vrijmetselarij. Ik wil je wijzen op het adres van het Tavistock instituut, het is Tabernakel Street 30. Ja mensen die brutale donders maakten zelfs gebruik van Tabernacle Street, samen met, heel toevallig, het nummer 30. Uiteraard hebben de tabernakels een grote spirituele betekenis voor rituelen. Ik schreef een kort stuk over tabernakels in mijn essay ‘De Yellow Brick Road leads tot UR’. Ook liep de route van de noodlottige bus nummer 30 van “Marble Arch” naar “Hackney Wick”. De meeste van jullie zullen bekend zijn met de (Arch) Boog symboliek van de vrijmetselarij en het is niet mijn intentie om je tijd ermee te verspillen, maar wist je dat de tempeliers sterke banden met “Hackney Wick” hebben? Nee? Ze hebben het praktisch in handen en ze bouwden daar zelfs een “Sint John van Jeruzalem” kerk. Ik heb slechts nog maar het oppervlak bekrast, in mijn poging om de betrokken gebieden Kings Cross, Russell Square en Tavistock Square te linken met de Illuminati agenten van vandaag, de Vrijmetselaarij, en de Illuminati agenten van gisteren, de tempeliers. Zelfs de verdomde busroute heeft bloederige maçonnieke vingerafdrukken op zich. De Tabernakel is ook sterk gerelateerd aan zulke dingen. Dus, kan een Tabernakel Street nummer 30 en het bloed van bus nummer 30 van “Marble Arch”, dat op de deurposten en lateien van het Tavistock Instituut spatte, gewoon toeval zijn?

De bus nr. 30

Dertien mensen werden er gedood toen een bom ontplofte in bus nummer 30 van Londen Hackney naar Marble Arch, toeval weer he, de nummers 13 & 30? Laten we eens kijken naar wat er werkelijk gebeurde.

De bus werd door de gevestigde orde naar Tasistock Square gedirigeerd. De blauwe deur is de Tavistock Kliniek

puin lag dichtbij de Tavistock Kliniek (blauwe deur), alsof het was opgetuigd.

Het grootste gedeelte van de explosieve kracht was op de kliniek gericht vanaf de achterkant van de bus, en de blauwe deur van de kliniek kreeg een voltreffer.

De passagiers aan de voorzijde van de bus waren ongedeerd. Was het een gecontroleerde explosie om een “Bloed Ritueel” uit te voeren? Let op de witte bus van ‘Kingstar’: Een 5 puntige ster.

Hier vind je wat Kingstar doet: http://www.kingstar.co.uk/demoli.htm

Nog veel meer goede informatie vind je hier:
http://antagonise.blogspot.com/2005/08/77-london-bus-explosionkicker.html

Het is me duidelijk dat er gebruik werd gemaakt van esoterische kennis voor het plannen en uitvoeren van een dergelijk spiritueel ritueel, met het gebruik van bloedoffers, terwijl tegelijkertijd onze 5-bewustzijns werkelijkheid werd benut in het creëren van angst en haat, voor het creëren van een diepere verbinding, die de mensheid letterlijk ketent aan de misleidingen die ons spiritueel en lichamelijk gevangen houden.

Kun je je voorstellen dat er een geheime Cult heimelijk deze wereld controleert, en om ervoor te zorgen dat ze dat kunnen blijven doen, moeten ze rituelen en offers uitvoeren op symbolische plaatsen? Als je dat niet kunt stel ik je voor dat je een beetje dieper begint te denken, want dat is precies wat er gaande is.

Is het je ook opgevallen dat de zogenaamde onderzoeken naar deze actuele bomaanslagen / moorden stil lagen, terwijl de massamedia ons ermee hersenspoelde dat we ons moesten concentreren op het vangen van 4 personen die kennelijk gefaald hadden om de bommen in de treinen te leggen (veroordeeld in 2007). Dit is ook erg toevallig, en een zeer goede afleiding om het onderzoek weg te leiden van de bommenleggers die daadwerkelijk de mensen hebben vermoord. De zwendel is om de directe aandacht weg te leiden van de fouten die gemaakt werden in de officiële versie van de gebeurtenissen door een andere gebeurtenis te creëren om zo ook nog eens de angst factor te verhogen. Natuurlijk, als we deze “falende bommenleggers” kunnen vinden, veroordelen en gevangen zetten zal het de ogen en oren naar een degelijk onderzoek van de ware bommenleggers afleiden. Nou is dat niet zo? (dus hebben de Twee jaar hun werk gedaan)

Maar goed, ik wordt van het pad af geleid dus laten we zien dat we weer terug op het spoor komen (zie je, dat hun bedrog werkt!?). Laten we eens kijken naar de woonplaats van de vermeende bommenwerpers, BEESTON.

Beeston is een sloppenwijk in de buurt van het Leeds United voetbalveld. Bijen zijn sterk verbonden met de vrijmetselarij etc. Hier is een verbinding uit een artikel van David Icke.

http://www.cephas-library.com/jw/jw_jw_lds_same_origin.html

Je zult zien dat de heer Icke, Russell en de Getuigen aanhaalt, maar verder naar beneden in het artikel vindt je zeer goede informatie over de Bijen-verbinding. Hier is meer informatie voor mensen met goede onderbuikgevoelens.

http://www.theforbiddenknowledge.com/symbology/4o5.htm

Let wel, Leeds heeft zijn eigen symboliek – die van de uil. Uiteraard heeft de uil vele occulte verbindingen. Ik noem Lilith, maar misschien is “Bohemian Grove” wel de meest bekende. Is het niet? Ik herinner me dat ik de menigte hoor die zich gevormd hadden op plaatsen door het hele land om hun respect te betuigen aan degene die afgeslacht waren door de bomaanslagen van Londen. De meeste waren NATUURLIJK georganiseerd door de autoriteiten. In Leeds woonden de mensen de ceremonie bij op hun “Millennium Square”. Ik wijs je erop dat het “Millennium Square” van Leeds obelisken heeft staan en bovenop deze obelisken zitten uilen. Hier volgt een korte uitleg van “Yorkshire Post”.

Vergulde uil

De 2,5-meter hoge vergulde uilen op de top van “Civic Hall” kijken uit over Leeds sinds 1933, ze worden nu vergezeld door nog eens vier andere. Eén paar kijkt uit over “Millennium Square” en de anderen bewaken de ingang van “Portland Crescent” naar Civic Hall. De nieuwe toevoegingen werden gebaseerd op de originele uilen en werden in brons gegoten en verguld door Burleighfield Arts. De vier uilen staan op de stenen Obelisken van Portland die ontworpen werden door de stadsarchitect, John Thorp. Het paar op “Millennium Square” is ongeveer twee meter hoog en het kleinste paar is ongeveer 1,2 meter.

Marker obelisk

…. Vlak bij de trappen van de Civic Hall staat een kleine marker obelisk die de aandacht vestigt op de plaquette ter herdenking van de inhuldiging van “Millennium Square” door Nelson Mandela ….

Uilen op obelisken en een vreemde marker obelisk? In Leeds? Leeds?

EN WAT ZAL HET VOLGENDE ZIJN?

Worden er dan Yorkshire vis and chips winkels en openbare toiletten in Giza en Abu Simbel in Egypte geplaatst? Een soort van stedelijke verbinding die plaats vindt he?

Zoals ik al zei aan het begin van dit artikel, tenzij je door de huidige stand van je hersenspoeling die jij en ik hebben ondergaan kunt kijken, zul je niet zien en begrijpen wat ik probeer te zeggen in dit artikel. Ik probeer niet om je te onderwijzen. Ik probeer erop te wijzen dat er onderbewuste krachten (spirituele) aan het werk zijn die werkelijk controleren wat er in deze wereld gaande is, en ze verblinden de mensen, op een 5e bewustzijnsniveau, voor de praktijken en rituelen die zij continu verrichten om de controle over ons te houden. Ik had je niet kunnen wijzen op de symbolische verbindingen, indien ze er niet waren geweest op de eerste plaats. Ik heb de obelisken en uilen in Leeds niet geplaatst, noch heb ik Russell Square en King’s Cross benoemd. En ik heb ook niet het Tavistock Instituut gefinancierd, Rockefeller deed dat!

En wederom heb ik alleen maar het oppervlak bekrast, maar kan iemand zien dat er langs onze 5-bewustzijns werkelijkheid wereld nog een andere wereld is. Een die gebaseerd is op spirituele controle van de massa’s, geholpen door een ritueel om hun macht te versterken en ons bewustzijn te verstommen?

Ik liet je alleen de symbolische basis verbindingen van Kings Cross en Russell Square zien. Het gaat nog veel dieper. Laten we naar Liverpool Street en Algate gaan. Merk op de kaart op dat één van de bomaanslagen in Londen plaatsvond in het gebied van Liverpool Street / Aldgate. Dit gebied heeft een zeer interessante geschiedenis.

Op de eerste plaats laat me je vertellen dat het station “Liverpool Street” oorspronkelijk een Romeinse begraafplaats was. Het verbaast mij keer op keer weer dat oude begraafplaatsen of plaatsen die gebruikt werden voor oude rituelen steeds weer de kop opsteken als zijnde de locaties voor massamoorden. Verder terug langs de historische lijn, in 1247 werd er op dezelfde plek een religieuze orde voor St Mary Bethlehem gevormd. De andere naam voor deze orde is de “Militaire Orde van kruisvaarders van het Rode Kruis”. Nu begint het me een beetje duidelijker te worden he, en hoe zit het met jou?

Dezelfde orde stond ook bekend als de Bethlehemiten. Meer informatie is hier beschikbaar.

http://www.newadvent.org/cathen/02534b.htm

Het ziekenhuis van Bethlehem aka Bedlam

Deze plek werd omgezet tot het ziekenhuis van Bethlehem voor krankzinnigen in de 14e Eeuw. Het stond beter bekend als het Bedlam Ziekenhuis waar het de mensen werd toegestaan om voor geld het ziekenhuis te bezoeken om de krankzinnigen uit te lachen. Ja mensen, in die dagen als je bestempeld werd als een krankzinnige betaalden mensen daadwerkelijk geld om je uit te lachen en om je belachelijk te komen maken. Vandaar de dag worden de mensen met alternatieve ideeën onmiddellijk als gekken gebrandmerkt, en dit lijkt tot dezelfde reacties te leiden bij de massa. Hoe dan ook, het ziekenhuis werd verplaatst naar een andere locatie, in het nabijgelegen Moorgate, en haar plaats werd ingenomen door het Grote Eastern Hotel, dat gebouwd werd bij het station in 1881 om de Grote “Eastern Railway” te dienen. Het blijkt nu dat dit is waar de vrijmetselaars het overnamen van waar de Tempeliers gebleven waren. De Tempeliers hadden het van de Romeinen over genomen dus als je erover nadenkt, dan is het gebied waar de aanslagen in Londen plaatsvonden altijd al gebruikt door Zonnegod aanbidders voor begravingen, als accommodatie voor religieuze ordes, mentale experimenten, en zelfs massamoorden.

Bron (http://www.londonmet.ac.uk/library/y78608_3.pdf)

Het Grote Western Hotel

Het Grote “Western Hotel” bevatte een royale maçonnieke Zonnetempel (niets schaamteloos aan he). Het werd meestal gebruikt door bezoekende vrijmetselaars vanuit de hele wereld. Deze tempel (zie foto) werd omgebouwd tot een sportzaal, toen het hotel onlangs gerenoveerd werd. Gelukkig is er nog enig bewijs dat de sportschool nog steeds gebruikt kan worden voor rituelen (zie het plafond in de onderstaande afbeelding). De andere foto is slechts een voorbeeld van de symboliek in de zalen die door het hotel verhuurd worden.

De Sportzaal – of is het een Zonnetempel?

De Feestzaal

http://www.squaremeal.co.uk/venues/london/view/23824/The_Temple_At_the_Great_Eastern_Hotel

De ‘Sportzaal’ en de typische Feestzalen. De zon omgeven door 12 lampen. Let op de twee pijlers van de achterste muur. Ik veronderstel dat de twee bovengenoemde beelden toeval kunnen zijn, dus laten we eens kijken naar een paar officiële hotel foto’s. Hoe is het met deze?

WTF is hier aan de hand?

Onthoud dat we verondersteld worden dat we hier over hotels praten? Als dat te moeilijk is om te bevatten, dan hebben we hier iets voor de beginnelingen?

Vergeet niet je voeten te drogen meneer?

Laten we verder gaan met de naam van het hotel. Uiteraard staat ‘The Great Eastern’ symbolisch voor de Oosterse Ster (de rijzende Zon of in de vrouwelijke vorm, Venus.) Hier een diagram van de Oosterse Ster.

Kunt je nu raden waarom ze het “het Great Eastern Hotel” noemden? Het gebied rondom dit hotel wordt ook wel “Broadgate Circle” genoemd. Vreemd genoeg verwijst de Oosterse Ster naar Venus en wordt ook gesymboliseerd in het gebied bij het standbeeld ‘The Broadgate Venus’. Als je wilt kijken kijk dan hier:

http://www.londonmet.ac.uk/library/y78608_3.pdf

Een ander ding waarvan ik voel dat ik het moet vermelden over het gebied waar de bomaanslagen in Londen plaatsvonden is de naam ‘Aldgate “wat letterlijk ‘oude poort’ betekent. Ik ga het ‘Spitalfields gebied’ ook noemen, en de betekenis van dit woord is eenvoudig. ‘Spital’ was een middeleeuwse beschrijving van het St Mary’s ziekenhuis dat er was, en de velden in dat gebied werden gebruikt om klei uit te graven om bakstenen van te maken. Velen Romeinse urnen werden in deze gebieden gevonden met de as van de doden er nog steeds in. Spitalfields is inderdaad een zeer interessant gebied.

http://www.spitalfields.org.uk/didyouknow.html

De ‘Vrijheid`s Klok van de Verenigde Staten werd oorspronkelijk gegoten in de “Whitechapel Klokken” gieterij aan de Whitechapel weg. Een ander verbazingwekkend toeval is het volgende (van de officiële site van de Whitechapel Gieterij).

Nieuws augustus 2002: DE KLOKKEN VAN SEPTEMBER

September zal de toewijding niet zien van één maar van twee hele bijzondere Whitechapel klokken in de Verenigde Staten. De eerste van deze, een complete replica van de Vrijheid`s Klok, werd hier enkele maanden geleden in de gieterij gegoten op een paar meter afstand van waar zijn voorganger gegoten werd een kwart millennium eerder, en herdenkt de landing op Amerikaanse bodem van de originele Vrijheid`s Klok 250 jaar geleden in september 1752. De andere herdenkt de meer recentere en tragische gebeurtenissen, en zal op 11 september 2002 gewijd worden aan de “Trinity Kerk” op Wall Street, de eerste verjaardag van de terroristische aanval op New York City. (De bestaande ringen van de acht klokken van de “Trinity Kerk” werden hier op Whitechapel gegoten in 1797) Deze klok is 31″ (785mm) in diameter met een gewicht van ongeveer 650 kilo, en draagt ??de inscriptie:

Voor de grotere glorie van God
En in erkenning
Voor een blijvende LINK
TUSSEN DE STAD LONDON
EN DE STAD NEW YORK
Gesmeed in tegenspoed
11 september 2001

Het gieten van de klok op vrijdag 26 juli 2002 bleek een groter media-evenement dan verwacht. Als eerst ter plekke (en de laatste die vertrokken) waren het team van Sky TV die om 8 uur uitzonden via een busje welke op het dak uitgerust was met schotelantennes, die niet lang daarna gevolgd werden door eenheden van de beveiliging en de politie. De Sky mensen bouwden snel alles op en waren al snel aan het filmen, hun beelden waren kennelijk ook bedoeld om te verschijnen tijdens de ontbijt shows in de VS. Na gelang de tijd voor het gieten naderde, nam de aanwezigheid van de media toe en bij de laatste telling waren er verslaggevers aanwezig van London News, ITV News Tonight, Reuters, The Press Association, Associated Press, de Times, The Guardian, de Telegraph, de Daily Mail, de Observer, en misschien zelfs nog wel anderen die we niet noteerden. Het gieten vond plaats om 12:40 en werd bijgewoond door verschillende hoogwaardigheidsbekleders, waaronder de Amerikaanse ambassadeur William Farrish, Rt. Hon Alderman Wethouder, Michael Oliver Lord Burgemeester van Londen, en aartsbisschop van Canterbury Rev. dr. George Carey.

Bron: www.whitechapelbellfoundry.co.uk / newsg.htm

Dus toen ze de replica Klok goten, om Londen en New York te linken in 2002, wisten ze niet dat de bel hen zou koppelen met het bloed van onschuldige slachtoffers van de moord of niet soms? Of wisten ze het? Whitechapel was ook de locatie van de rituele moorden van “Jack the Ripper”. Ik wil verder niet ingaan op Jack the Ripper, maar juist het onderzoek stimuleren naar de voor de hand liggende maçonnieke verbinding. Ik wil je alleen wijzen op dit:

Warren-A een niet te vertrouwen vrijmetselaar.

Sir Charles Warren, was hoofd van de Londense politie ten tijde van de moorden van Jack the Ripper, en hij was ook de eerste Meester in de “Quatuor Coronati Loge” No 2076.

Hoofd van de politie en een vrijmetselaar he? Niets nieuws dan hè? Genoeg gezegd?

Ik wil nu weer terug gaan naar Leeds. Ja LEEDS. Kennelijk wordt Leeds gezien als het huis of de locatie van de moordenaars. Ik vermelde het in het eerste deel van mijn artikel. Mijn eigen mening is dat de jonge mannen uit Leeds de bomaanslagen in Londen NIET hebben uitgevoerd.

Ik wil je er ook op wijzen dat Leeds ook de locatie is van de “Yorkshire Ripper”. Peter Sutcliffe werd veroordeeld voor het doden van 13 vrouwen waarvan de meesten in Leeds.

http://www.execulink.com/ ~ kbrannen /

De meest verschrikkelijke van deze moorden (indien er een schaal gebruikt kan worden om de horror in deze materie te meten) moet die zijn van een 16-jarige (maagd?) Jayne McDonald. Jayne werd vermoord in het Chapeltown gebied van Leeds. Is het toeval dat Jack the Ripper in Londen vrouwen vermoorde in Whitechapel in Londen, en dat de Yorkshire Ripper in Chapeltown Leeds vermoorde? Vinden we hier enige symboliek?

Het zogenaamde ‘hoaxer’ (Geordie Ripper) verhaal stak toevallig ook de kop op kort nadat de bomaanslagen in Londen plaats hadden gevonden. Inderdaad, er is een man aangeklaagd voor de uitvoering van deze hoax. Uiteraard zal er meer nieuws over verschijnen in de nabije toekomst. Mijn eigen mening is dat het ‘bedrog van Geordie de Ripper’ de twee eerdere ripper zaken linkt zoals de originele Jack the Ripper de politie in Londen een honderd jaar eerder bespotte. Zijn beide deze gevallen gewoon verkapte occulte aankondigingen? Vreemd dat de politie beweert dat ze de hoaxer plotseling konden oppakken kort nadat er bloed was vergoten in het Spitafields gebied van Londen (het gebied van Jack The Ripper) en de moordenaars werden gelokaliseerd in Leeds (het gebied van de Yorkshire Ripper) is het niet? Inderdaad ik vind het verbazingwekkend dat de politie zelfs nog de moeite nam om nog naar de hoaxer uit te kijken na al die tijd, en waarom duurde het dan zo lang voor ze hem vonden? Ik wijs je erop dat de politie symbolisch de vangst van Jack the Ripper aankondigden, want dat is zoals de ‘Geordie hoaxer’ zichzelf noemde. Wordt het wat duidelijker voor je? Is het allemaal een bedrog van de vrijmetselarij en occulte aankondigingen, of is het allemaal maar toeval? Ik zou graag nog even in Leeds blijven en terug keren naar het Millennium Square. Denk aan de uilen en obelisken die er gevestigd zijn? Ik wil je graag wat meer symboliek laten zien die gebruikt op het Millennium Square in Leeds, een gebied dat bekend staat als de Nelson Mandela Tuinen.

Neem eens een kijkje hiernaar, het ‘Beide armen’ standbeeld.

“Beide armen” standbeeld in Leeds.

Zou het kunnen zijn dat het bovenstaande beeld symbolisch staat voor dit, het Oude Egyptische KA teken?

Ka Teken

http://www.touregypt.net/featurestories/ka.htm

Het KA teken wordt gebruikt door de vrijmetselaars, als een noodsignaal voor collega-metselaars, en is sterk verbonden met het oude Egypte.

Ik realiseer me dat het “beide armen” standbeeld in een hoekje op Millennium Square, in Leeds, op zichzelf niet veel betekend, maar als je deze symboliek samenvoegt met die van de Uilen, de Obelisken en de symboliek van de Piramide, die eerder genoemd werden, kun je beginnen te beseffen dat de oude Egyptische symboliek wijdverbreid is en dat het om meer dan alleen om een toeval draait in Leeds. Waarom is dit zo?
Een aantal zeer goede foto’s / info van Millennium Square in Leeds vindt je hier:

http://exploringthemysterious.blogspot.com/2007/05/9-towers-11-
hands.html

Het enige wat mij onderwezen werd in het openbare onderwijs, is dat Egypte erg heet was, een stuk of twee piramide`s had, en een paar kamelen die er rondliepen. Ik vroeg aan andere mensen of ze wat meer hadden geleerd over het Oude Egypte. Nee, dat hadden ze niet, dus waarom zit ons land vol met Egyptische symboliek? Waarom werd ons niets geleerd over de Oude Egyptische symboliek? Is het omdat we anders zouden begrijpen wat er werkelijk gaande is in onze steden en over de hele wereld, en omdat we dan vragen zouden beginnen te stellen?

Voor zover als ik de mensen ken, hebben de werkende klasse van Leeds, geen verbinding met het oude Egypte op wat voor manier dan ook, dus waarom is het belangrijkste plein van de stad overgoten met occulte symboliek? Ze zijn zo verstomt dat ze zelfs nog niet eens een clou hebben, van wat er werkelijk aan de hand is, en hetzelfde kan gezegd worden van de meeste mensen in andere steden over de gehele wereld.

Zoals ik al zei aan het begin van dit artikel, tenzij je door de huidige stand van je hersenspoeling die jij en ik hebben ondergaan heen kunt kijken, zul je niet zien en begrijpen wat ik probeer te zeggen in dit artikel. Ik probeer niet om je te onderwijzen. Ik probeer erop te wijzen dat er onderbewuste krachten (spirituele) aan het werk zijn die werkelijk controleren wat er in deze wereld gaande is, en ze verblinden de mensen, op een 5e bewustzijnsniveau, voor de praktijken en rituelen die zij continu verrichten om de controle over ons te houden. Deze onderbewuste, of spirituele krachten lopen naast onze 5e bewustzijnswerkelijkheid, nee dat doen ze niet, sorry, ze lopen iets voor op onze 5e bewustzijnswerkelijkheid, omdat ze eigenlijk onze werkelijkheid creëren. Ik had je niet kunnen wijzen op de symbolische verbindingen als die er niet waren geweest op de eerste plaats. Het “Liverpool Street” Station heeft een geschiedenis die rechtstreeks verbonden is aan de aanbidding van Zonnegoden. Algate staat ook bol van de symboliek. De ripper moorden zowel in Leeds als in Londen lijken ook sterke occulte banden te hebben. De “Whitechapel Bell Gieterij” heeft ook zeer sterke verbindingen met zowel Londen als New York. Is dit allemaal toeval?

Ik weet zeker van niet. Nogmaals, ik heb alleen nog maar het oppervlak bekrast, maar kan iedereen nu zien dat er naast onze 5e bewustzijnswerkelijkheid wereld, er een andere wereld naast loopt. Een wereld gebaseerd op spirituele controle van de massa die geholpen wordt door occulte rituelen om de macht van de Cult te versterken die heimelijk de controle over ons hebben. Ze hebben ons bewustzijn zo verstomt dat we zo blind zijn geworden dat we niet eens kunnen zien wat er zich recht onder onze neus afspeelt. Ik heb je alleen maar de symbolische basis verbindingen laten zien. Het gaat nog veel dieper. En ik geloof dat het absoluut geen toeval was dat de locaties van de bomaanslagen in Londen “Liverpool Street”, “Aldgate” (de oude poort) “Kings Cross” en “Russell Square” waren.

Ik geloof dat het bloed daar verspilt werd voor symbolische en rituele redenen. Ik ben ervan overtuigd dat bus nummer 30 opzettelijk naar de Tavistock Clinic werd geleid en dat het onschuldig bloed geofferd werd voor rituele doeleinden. Dit had niets te maken met een heilige oorlog of islamitische terroristen. Dit waren duistere activiteiten die uitgevoerd werden door de oude lagen van de geheime genootschappen via hun netwerk. Wij, de massa wordt elke dag rotzooi gevoerd dag in dag uit door de marionetten voor de elite bloedlijnen die, zo gek als het klinkt, werkzaam zijn voor multidimensionale wezens die vreemd zijn voor deze wereld waarin wij wonen

Wordt Wakker – voordat het te laat is.

Dank je – voor het nemen van de tijd om dit te lezen.

Matthew Delooze

Dit stuk is afkomstig uit het volgende Pdf bestand blz 52-77:
http://www.scribd.com/doc/28431510/Illuminati-Monuments-of-Paris-Matthew-Delooze

Klik hier voor de andere delen uit de reeks Matthew Delooze:
123456789101112

Klik hier voor deel 14

Extra info:

7/7 Ripple Effect !

embedded by Embedded Video

7/7: Seeds of Deconstruction Full Version

embedded by Embedded Video

Dit bericht is geplaatst in Matthew Delooze met de tags , , , , , . Bookmark de permalink.

5 reacties op Matthew Delooze (13) – (NL) De temperatuur loopt op

 1. Zie ook “Monarch”, “MK-Ultra”, “Montauk”, enz, enz,

  “The majority of people worldwide do not know what the terms Black Operations and Black Sciences mean or how they are used.

  “Black Operations were developed after World War I, but really flourished after World War II during the Cold War. Congress allocated money to the Pentagon, the C.I.A. and other Defense Department sectors to make the United States military as strong as possible, but certain projects became more secretive than others. The more secret projects were funded by the civilian sector at first, such as pet peeve, with defense contractors already in the loop.

  As time went on, the “privy“ developed into a real clique of not only specially screened corporations, but also choice individuals found by federal talent hunts. A new sub-culture was born with a new personality and belief system, completely cut off from mainstream Americans.

  Cutting-edge technology such as the stealth aircraft, invisible hover-craft, extremely low frequency mind control (ELF) and weather control, in addition to the cloning or reproduction of identical species, became ”Secret Sciences’.

  ‘’The new knowledge wasn‘t, and still is not, available to the regular Army, to Congress, or to any University. The most secret of the secret was in the hands of a power hungry few that tied itself to the World Bank for the future funding of its projects. They developed ”think-tanks‘ like Stanford Research Institute and Tavistock to keep the masses fooled about virtually everything………”

  http://www.bibliotecapleyades.net/montauk/esp_filadelfia_5.htm

  http://www.belfort-group.eu/forum/topic/63?&page=1

 2. Kijk eens naar de rol van het Tavistock Institute te Londen:

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=vZG0b02zCdg

  http://www.whale.to/b/tavistock.html

  http://educate-yourself.org/nwo/nwotavistockbestkeptsecret.shtml

  http://robertscourt.blogspot.com/2008/06/are-republicans-next-nazi-party-see.html

  Officiële website: http://www.tavinstitute.org/

  Het heeft er alle schijn van dat vele “false flag” operaties bekokstoofd worden door het Tavistock Institute te Londen.

  Deze link heb ik hier eerder achtergelaten maar het lijkt mij van groot belang dat zoveel mogelijk mensen hier eens aandachtig naar kijken:

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Tb_MmqgdCWI

  Met de maker van de docu is het niet goed afgelopen:

  http://www.prisonplanet.com/man-arrested-for-sending-%E2%80%9C77-ripple-effect%E2%80%9D-dvd-to-judge.html

  Dat de laatste bom, die in de bus, op Tavistock square afging, kan naar mijn mening dan ook geen toeval meer zijn..

 3. Matthew Delooze is terug!!

  Ik heb de eer jullie mede te kunnen delen dat ik daarnet een mail van Matthew heb ontvangen met de mededeling dat hij weer online is. 1 splinternieuw artikel, en een korte uitleg over zijn situatie en hoe hij denkt verder te gaan.

  Geniet ervan!

  Matthew Delooze & The Near Future

  and

  The Rain Bow Gate

  http://matthewdelooze.blogspot.com/

 4. Pingback: BOINNK!!! | Het UUR van de Waarheid, een dertien-tal artikelen vertaald door René Voogt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *