Matthew Delooze (12) – (NL) Moet oude kennis worden vergeten en nooit meer onder de aandacht worden gebracht?

English version Click Here

Matthew Delooze 12 – Moet oude kennis worden vergeten en nooit meer onder de aandacht worden gebracht?

Door Matthew Delooze

(Vrij vertaald René Voogt)

Hallo mensen,
Ik wil graag een vervolg maken op het kerst-artikel dat ik eerder geschreven heb … …

Heb je alle symptomen van de ‘Kerst’ van je afgeworpen? Ben je onder de hypnotiserende verdoving waaronder je zat uitgekomen? Terug op aarde? Het ritueel is afgesloten, maar je bent er niets wijzer van geworden of wel? Blind als een vleermuis kun je het nog steeds niet bevatten.

Mis je de ‘Kerst Sfeer’ al? Ja? Nee? … Maakt ook niet uit, je kunt dit alles herhalen wanneer de Zon zich weer vernieuwt, en de Slang volgend jaar je spirituele toestemming weer wil hebben om over je te heersen. Maak je geen zorgen als je niet weet wat te doen, je zult je herinneren “wat te doen”, wanneer de hypnotische ontstekers weer zullen verschijnen om het je doormiddel van mind control helemaal opnieuw  te laten doen. Vergeet volgend jaar niet om een boom, natuurlijk met lampjes en mooie klokken erin op te tuigen, op een geschikt plekje in je huis.

Hoe dan ook mensen laten we de kerst vergeten en een kijkje nemen bij de ‘Oud Jaar’s Avond’ festiviteiten. Ik heb de laatste 5 jaar “tijdens oud op nieuw” onderzoek gedaan naar die feesten en ik had het geluk om dit in Amsterdam te kunnen doen. Een plaats waar ik heel erg veel van hou en waar ik inmiddels meer tijd heb doorgebracht dan in de bruine cafe’s. Helaas beginnen de tekenen van een Orwelliaans “Big Brother staat” ook te verschijnen in het liberale Amsterdam net zoals in de rest van de wereld.

Nieuw Jaar`s Avond staat in Nederland bekend als ‘Oud Jaar`s Avond’ en om eerlijk te zijn ben ik nog niet in staat geweest om deze beschrijving uit te dagen wanneer ik in Nederland was. Elke keer als ik in gesprek kom met een Nederlands persoon dan maken ze het me volkomen duidelijk dat de avond van 31 december  in het “oude jaar” is, en niet in het nieuwe!

Dus voor de mensen die dit artikel in Nederland lezen, zal ik zeggen Matthew Delooze is het met jullie eens. 31 december is op Oud Jaar`s Avond!

Hoe dan ook.

Ik heb in vorige artikelen vermeld dat de ‘Slangen-Cult’ plaatsen, gebeurtenissen en bepaalde tijden van het jaar gebruiken om mensen aan te trekken en te manipuleren en op de één of andere manier hun spirituele energieën innemen. Naar mijn mening is “Oud Jaar`s Avond” daarbij geen uitzondering, verre van dat zelfs. Hoewel ik wel denk dat het in verband staat met Kerst (Wedergeboorte van de Zon), en laten we het onder ogen zien mensen de Slang wil ook dat je ‘viert’ tijdens de ‘feestdagen’ … de 12 dagen van Kerstmis om het zo maar te zeggen …. Maar ik geloof ook dat Oud Jaar`s Avond belangrijke, en speciale redenen, van zichzelf heeft.

Hier ga ik later in het artikel dieper op in. Ik zeg dat een Oud of Nieuw Jaar`s Avond ritueel in mijn opinie een evenement van de hoogste plank is, en als het niet gelijk staat met de wedergeboorte van de Zon op 25 december dan staat het op een zeer goede tweede plaats. Dus ga met me mee door de paragrafen en foto’s van dit artikel en probeer het idee te begrijpen dat Oud Jaar`s Avond gewoon weer een leugen, een truc is, om je spirituele energieën uit je te zuigen en je te verleiden om jezelf spiritueel gevangen te houden in deze wereld. Wij voeren deze daad van gevangen houden zelf uit doordat we de buitenaardse wezens onze spirituele toestemming geven om over ons te heersen.

Laat me je er allereerst op wijzen dat de moderne ‘kalenders’ die de officiële timing van het ‘Festiviteiten Seizoen’ aangeven gecreëerd werd door de katholieke kerk.

Ja inderdaad het was Paus Gregorius de dertiende, die gecrediteerd werd voor het binnen brengen van de kalender die het grootste gedeelte van de wereld vandaag volgt. De Gregoriaanse kalender. Hij zou dit gedaan hebben met de hulp van een man Christopher Clavius genaamd. Ik wil je niet vervelen met de geschiedenis van de Gregoriaanse kalender, maar hier volgt een link indien je de oorsprong uit officiële bronnen wenst te checken.

http://en.wikipedia.org/wiki/Gregorian_calendar

Ik zeg alleen maar dat de timing van de feestdagen bedacht werd door de Slang (Reptielen Aliens) en het werd op aarde in gang gezet, om onze werkelijkheid te worden, door hun agenten in het Vaticaan (de Paus). Ze besloten ‘niet alleen maar wanneer we ons op de geboorte van Jezus in een schuur met Kerstmis moeten verheugen, maar ook wanneer je je moet verheugen op een nieuw begin, ‘om het verleden te vergeten’, met een nieuw jaar`s ritueel. Het is naar mijn mening, gewoon één grote leugen om verstomde idioten zoals jij en ik te laten vieren wanneer zij willen dat we vieren. Ze verlangen van ons dat we vieren wanneer het in hun kalender past, dus verzonnen ze een verhaal over een zoon van God in een oude schuur en ‘Oud Jaar’ gewoon zodat wij het publiek vormen en getuigen zijn van hun rituelen.

Ik heb in mijn vorige artikelen al verteld dat de spirituele energieën die gemaakt worden tijdens de kersttijd (via onze gehypte emoties) verdekt gebruikt worden om heimelijk de symbolische wedergeboorte van de Zon te vieren waarbij we gelijktijdig en zonder het te weten onze spirituele krachten aan de slangen Cult weggeven. (Toestemming om over ons te heersen). Ik geloof dat het vieren van kerst de Reptielen Aliens machtigt omdat zij symbolisch verantwoordelijk zijn voor het creëren van de Zon. Hoe dan ook.

Ik vraag je nogmaals, zoals ik dat al meerdere malen heb gedaan om na te denken over de mogelijkheid dat spirituele energie uit het publiek gewonnen kan worden wanneer zij speciale evenementen bijwonen?

Ik was getuige van massale Oud Jaar`s festiviteiten op de Dam in Amsterdam. Het is me in de laatste jaren opgevallen dat er openlijk occulte symboliek wordt getoond, maar het blijft totaal onopgemerkt onder de mensen die het feest bijwonen. Zij vierden gewoon zonder zich bewust te zijn van het feit dat er een ritueel plaats vond. Ze vieren gewoon verder terwijl ze wachten op de klokken die hen vertellen dat het Nieuwe Jaar is begonnen.

Voordat ik verder ga over deze kwestie vraag ik je om te overwegen waarom de autoriteiten dergelijke massabijeenkomsten op openbare plaatsen op oudejaarsavond ‘aanmoedigen’? Wie of wat begon er met deze rage op de eerste plaats. Wat heeft ertoe geleid dat miljoenen mensen in alle steden over de hele wereld naar bepaalde monumenten komen op Nieuw Jaar`s Avond? Bijvoorbeeld; Waarom staan duizenden mensen in de vrieskou om het klokkenspel van de Big Ben aan te horen of om naar het vuurwerk te kijken bij het London Eye?

Ik realiseer me, en ik heb het al eerder gezegd, dat de meeste mensen gewoon dronken, of stoned  willen worden op Oud Jaar`s Avond, maar de meeste mensen zitten gewoon thuis stil op de bank en doen zo op hun eigen manier mee aan het ritueel. Wat of wie heeft deze houding in het bewustzijn van de massa gecreëerd? Wat voor hypnotiserende ontstekers zijn er verantwoordelijk voor dat duizenden mensen een pelgrimstocht maken naar monumentale monumenten om het Nieuwe Jaar in te luiden? Inderdaad, vieren we nou voor het nieuwe jaar of vieren we gewoon blindelings voor de lol. Wat de reden ook zij, nadat de klokken het nieuwe jaar hebben ingeluid, is het (eind) resultaat er meestal één van een enorme anti climax.

Ik geloof dat de spirituele energieën van de mens, collectief en individueel, door de gevestigde orde gemanipuleerd worden om tijdens de Oudjaar`s festiviteiten het hoogst mogelijke niveau te bereiken.

Deze energieën komen vrij en worden benut door de multi-dimensionale krachten wanneer de klok 12 uur slaat.

Ik wil je er ook op wijzen dat er grote digitale schermen worden gebruikt op beroemde locaties meestal middels de apparatuur van de DJ’s of andere opzettelijk ingebouwde apparatuur die op de avond zelf wordt gebruikt. Maar meestal wordt er gebruik gemaakt van “beroemde ‘monumenten”.

Hier zijn er slechts een paar waar ik getuige van ben geweest in Amsterdam.

(De Dam 2004 Koepels, hexagrammen en Ogen) (I Am – ik ben)

(De Dam 2005, Hoewel het moeilijk te zien is op deze foto, er was een grote ‘spin’ (appart afgebeeld) en het lichaam van de ‘spin’ had ook een dubbele werking als een knipperend oog.)

(De Dam 2006 Oog symboliek (I Am – ik ben) en symboliek van de “twin towers”. Tal van andere items van occulte symboliek flitste continu op de grote schermen gedurende de hele nacht.)

(De Dam 2006. Een kijkje overdag van wat er geschreven stond op de symbolische torens. Toeval he? Of is het een aftelling naar een nieuwe wereld?)

Onthoud dat ik 5 jaar lang de nieuw jaar`s feesten op de Dam heb onderzocht en ik zou je tijd niet, nog de mijne, verspillen als ik niet zou geloven dat er verkapte zonaanbidding`s rituelen werden uitgevoerd. Helaas gebeurt dit zonder dat de menigte er het geringste benul van heeft van wat er nu werkelijk aan de hand is.

Een andere interessante bezienswaardigheid die tijdens deze dagen wordt gebruikt is het ‘London Eye’. Sinds dat het oog werd opgetrokken wordt het in combinatie met de “Big Ben” gebruikt om de massa tot het ritueel aan te trekken.

Neem een kijkje op de volgende site door op de link hieronder te klikken al was het alleen maar om een beetje meer inzicht te krijgen over de wijze waarop de menigte zich laat aantrekken tot speciale plekken en wat er dan gebeurt. Er waren naar schatting zo`n 250.000 mensen die de straten van Londen overspoelden om dit evenement te kunnen bijwonen. Ja 250.000 mensen. Hetzelfde kan gezegd worden van de meeste grote steden over de hele wereld.

http://www.panoramas.dk/new-year-2007/london.html

Oke dan, mijn kleine groepje vrijheid zoekers. Als je die clip hebt bekeken, verteld het je dan (A) dat de mensen er een ‘nieuw jaar’ vieren? Of (B) geeft het aan dat de spirituele energie van de massa, de mensen, gericht wordt op de symboliek die rondom de door de Illuminati gecreëerde monumenten te zien is, in dit geval het “London Eye” en de “Big Ben”? Nu dat je relatief vrij bent van de mentale inmenging van de hypnotische ‘feestmaand’ moet je in staat kunnen zijn om te zien dat het laatste volkomen en volledig waar is. Kun je zien dat als je de datum van 31 december negeert dat de vierende mensen dan letterlijk symbolisch een f*cking monument aanbidden? Nou kun je dat? Of ben ik beter af met het besteden van mijn tijd met het krabben aan mijn kont terwijl ik naar TV kijk, dan dat ik erover schrijf? Naar mijn mening, en nogmaals, ik doe nu al 5 jaar onderzoek, wordt de massa verleid door het bijwonen van rituelen op ‘Oud Jaar`s Avond’ en in plaats van het vieren van een nieuw jaar, aanbidden ze, zonder het bewust te weten, symbolische monumenten of occulte symbolen.

Het is de Slangen Cult die de datum van 31 december heeft gecreëerd en het betekend absoluut niets voor ons. Het is gewoon zo dat we verleid worden tot het afdragen van onze ‘respect energie” voor Zonegoden wanneer de Slang Cult het ons vertelt om dat te doen. (Via de door de Slang gemaakte kalenders)

De hedendaagse technologie staat het de gevestigde orde toe om de symboliek te creëren die ze maar willen tijdens welke festiviteit dan ook. Ik heb het gebruik van het Reuzenrad vermeld voor dit soort dingen, ondanks het feit dat ik er vele jaren lang belachelijk om werd gemaakt.

(London Eye (het reuzenrad) Nieuw Jaar`s Avond!)

(London Eye Nieuw Jaar 1996 Merk de aanbidding`s symboliek op die getoond wordt op het gebouw tijdens de ‘Nieuw Jaar`s Avond Lichtshow’)

(Misschien een beetje ver gezocht, maar je moet het idee begrijpen dat alle afbeeldingen kunnen worden gebruikt:!))

Afgezien van Londen en Amsterdam, gelden dezelfde scenario voor de meeste monumenten die in de rituelen, bekend als de “Oud Jaar`s Avond” feesten, over de hele wereld worden gebruikt. Een door de Illuminati opgericht monument, of andere vormen van oude symboliek zullen ‘altijd’ aanwezig zijn. Enorme hoeveelheden vuurwerk zal tijdens deze dagen ook worden gebruikt, en niet alleen om de Illuminati te symboliseren, maar om “onze zintuigen even serieus wakker te schudden” en om de spirituele energieën in ons te verhogen. Als je niet weet wat ik bedoel met “het vuurwerk zal onze zintuigen even serieus wakker schudden” dan suggereer ik dat je de volgende keer dat er in je buurt luid vuurwerk wordt afgestoken dat je gaat kijken wat voor invloed dat heeft op de lokale honden, katten en andere huisdieren. Vuurwerk laat de geest ontwaken en ik zeg je dat de gevestigde orde het niet ter beschikking zou stellen, meestal gratis, tijdens de oudejaarsavond evenementen als dat niet zo zou zijn.

Er is ook nog een ander symbolisch feit met betrekking tot het Oud Jaar`s Avond ritueel en de Gregoriaanse kalender (een licht gewijzigde versie van de ‘Julian’ kalender – Julius Caesar) en dat is het gebruik van de term ‘januari’ (Janus of Ianuarius)

http://en.wikipedia.org/wiki/Julian_calendar

Klaarblijkelijk waren de Romeinen Zonaanbidders. Dus ondanks wat de leugenaars in het Vaticaan je zeggen, de ‘Juliaanse kalender’ werd duidelijk ingesteld en afgestemd door Julius Caesar om samen te vallen met de Zonnegod rituelen die op dat moment werden uitgevoerd. Ja? Vreemd dat toen het Oude Rome ‘Christelijk’ werd en besloot om de rechterhand van God (de paus) een huis te schenken, dat ze niet officieel de ‘Namen wijzigden’ van de maanden die opgenomen waren in de Juliaanse ‘Zon aanbidding’ kalender is het niet? Je zou toch denken dat de paus alle namen van de maanden veranderd zou hebben al was het alleen maar om in plaats daarvan een soort van Christelijke ‘Jezus kalender te aanbidden’. Waarom hebben ze dit niet gedaan?

Ik geloof dat dat het minste was wat ze hadden kunnen doen nadat Jezus zichzelf geofferd had voor onze zonden, maar helaas nee, de katholieke kerk en de paus, de brutale flikkers, deden geen ene sodemieter en onze kalender, en alle symboliek eromheen, wat oorspronkelijk gecreëerd was door de Zon aanbiddende Heidenen is nog steeds de enige officiële verwijzing naar de tijd in deze wereld. Paus Gregorius maakte kleine wijzigingen aan de kalender, maar niets dat een grote impact had, en de namen van de maanden werden niet gewijzigd.

Zou het kunnen zijn dat dezelfde ‘Zon aanbiddende’ elite die het oude Rome regeerde, dezelfde Zon aanbiddende elite zijn die Vaticaanstad vandaag de dag regeren? Zeker, is dat zo, zeg ik tegen mezelf. Het is gewoon zo dat ze een verhaal over Jezus verzonnen om jou symbolisch iets te laten aanbidden wat je niet zou willen aanbidden als je zou weten wat je werkelijk aanbad. Ja helemaal goed zeg ik tegen mezelf. Is het mogelijk dat we een negatieve luciferiaanse organisatie aanbidden, maar welke heel slim vermomd werd als een positieve ‘religieuze’ organisatie? Ik denk van wel, maar dat is een situatie die je gewoon niet kunt, of niet wilt begrijpen, hetzij geestelijk of spiritueel? Kun je accepteren dat de katholieke kerk precies het tegenovergestelde is van wat het beweert te zijn en dat ze daarmee miljoenen mensen hebben misleid?

Ik vraag je om de lucht die ik je stuur in te ademen en ervan te proeven.

Hoe dan ook.

Laten we eens voor een moment naar ‘Januari’ kijken, en onthoud dat januari de volledige officiële steun van het Vaticaan heeft, omdat de Gregoriaanse kalender ingevoerd werd door een paus.

Er worden meerdere verklaringen over januari vermeld via de onderstaande link (Janus-Ianuarius). Aarzel niet om ze te onderzoeken en kies een verklaring die bij jou en je intuïtie past. Ik ben slechts met dit artikel hier om je mijn versie te geven. Neem de informatie tot je, of verwerp het, het is en blijft volledig JOUW keuze. Je hebt twee duizend jaar van de ‘officiële’ versie uit de geschiedenis die geschreven werd door de pilaren van de samenleving in het Vaticaan en andere religieuze paleizen om te bestuderen. Ze zouden toch niet tegen je liegen, zoiets doen ze toch niet? Nee, ze zijn veel te druk met het veroorzaken van oorlogen en het maken van geld voor hun eigen verwende levensstijl, en dan hebben we het nog niet eens gehad over hun banden met de grote pedofiele netwerken! Dus zij zouden de massa niet beliegen of bedriegen in het weggeven van hun eigen spirituele energie aan eventuele kwaadaardige krachten? Dat zouden ze toch niet? Dus aarzel niet om deze zaken te onderzoeken alvorens je zelfs maar overweegt om één woord te geloven van wat ik je zeg dat waar is.
Laten we overgaan tot het onderwerp van Janus.

http://www.answers.com/topic/janus

Janus is uiteraard gekoppeld aan Zon / Maan symboliek. Janus is ook gekoppeld aan ‘Dianus’ en het is heel goed mogelijk dat de Oude Jaar`s Feesten, die wij als robots uitvoeren, gewoon een ritueel is dat gewijd is aan ‘Dianus Lucifero’, en de bewoording van ‘Januari’ als zijnde onze eerste maand was heel slim om dit zo te verbergen. Ik ben geen geschiedenis leraar en het zinvol bestuderen van dit soort onderwerpen is vrijwel onmogelijk geworden om uit te voeren, wanneer je je realiseert dat de gevestigde orde de geschiedenis geschreven heeft om haar eigen bestaan en het bestaan van de religies te rechtvaardigen simpelweg om ons allemaal onder een massa-hypnose te houden.

Wat voor mij overduidelijk is, zelfs op een 5e bewustzijn werkelijkheidsniveau, is dat wij, de overgrote meerderheid, automatisch een festival uitvoeren dat gewijd is aan ‘Janus’ op 31 december / 1e januari van elk jaar. Het is gewoon dat we niet in staat lijken te zijn om voorbij dit feit te kijken, vanwege de kracht van de hypnose waar je op dat tijdstip aan bloot wordt gesteld. Het maakt niet uit of we dronken, stoned of gen**id worden op een oud Jaar`s Avond, of dat we hypnotiserend aangetrokken worden tot monumenten om fysiek deel te nemen aan een symbolisch ritueel. Het maakt ook niet uit als we alleen maar thuis zitten met een kom cacao te luisteren naar het klokkenspel van de klokken. We worden op Oud Jaar`s Avond allemaal symbolisch door de ‘Poorten van Janus’ geleid.

Hier volgt een korte opsomming van ‘Janus’……..

‘Janus was ook de God van het ‘begin’. Als een zonnegod had hij het gezag over het “aanbreken van de dag”. Hij werd al snel beschouwd als de promotor van alle initiatieven en, en in het algemeen, werd hij aan het hoofd geplaatst van alle menselijke ondernemingen. Om deze reden schreven de Romeinen hem een essentiële rol toe in de schepping van de wereld. Hij was de God der Goden, Janus Pator. Ovidius vertelt dat Janus ‘Chaos’ werd genoemd op het tijdstip dat lucht, vuur, water en aarde allemaal nog een vormloze massa waren. Nadat de elementen zich scheiden, nam Chaos de vorm van Janus aan: zijn twee gezichten vertegenwoordigden de verwarring van zijn oorspronkelijke staat’.

Bron;
http://amateurastronomy.org/Events/EH337.html

Blijf even een minuut hangen ….. Was Janus een Zonnegod?…… Schepper van de wereld?…. Janus werd ook wel ‘Chaos’ genoemd vóór dat de elementen werden gevormd – toch? Wederom “Orde uit chaos” is het niet?

Is het niet zo dat we het collectief aanvaarden dat het hebben van ‘twee gezichten’ een symbolische term voor een leugenaar of een bedrieger is? Of is die kenmerkende ‘klootzak met twee gezichten’ die we allemaal kennen in ons leven, vanuit het café of ons werk, uiteindelijk geen leugenaar en bedrieger?

In principe stond Janus dan op één lijn met mijn oude maatje “Amen Ra”? Is Janus de Romeinse versie van ‘Ra’, bekend als die “verborgen ene” of de grootste bedrieger? Wanneer we Oud & Nieuw vieren, vieren we dan letterlijk gewoon de aankomst van Janus? Ik wed dat je dat niet is opgevallen toen je “Auld Lang Syne” zong met een fles bier in je hand, of wel soms? Nee .. Laten we ons gewoon het lazarus zuipen en om twaalf uur handelen als een idioot zonder er verder bij na te denken simpelweg ‘omdat het een nieuw jaar is’ eh?

Parijs; Oud Jaar`s Avond 2004 (wederom de symboliek van het reuzenrad)

Parijs 2006; Vuurwerk op de door de Illuminati gebouwde Eiffeltoren!

Terwijl op het onderwerp van Auld Lang Syne zitten, laat ons gewoon eens een moment nadenken over dat beroemde lied dat (gedicht) waar we allemaal mee meezingen, waarvan we wederom niet het geringste idee hebben waarom dat we dat doen?

Meestal wordt alleen het eerste couplet en het refrein door miljoenen mensen gezongen als ze de komst van Janus (januari) vieren. Ik gebruik dit nummer als één voorbeeld van hoe de Slang ons hypnotiseert en ons zover krijgt dat we onszelf symbolisch overgeven tijdens geheime rituelen door het herhalen van tweeledige woorden … Bekijk de woorden maar eens.

Hier gaan we ….

‘Moet de Oude kennis worden vergeten,
en nooit meer onder de aandacht worden gebracht?
‘Moet de Oude kennis worden vergeten,
Zijn de goede oude dagen dan voorbij?
Zijn de goede oude dagen dan voorbij, mijn liefste,
Zijn de goede oude dagen dan voorbij.
Moet de Oude kennis worden vergeten,
Zijn de goede oude dagen voorbij? ‘

Hoeveel van jullie zongen dit lied automatisch mee? (oh Kom op!) Ik zong het zelf. Maar ik dacht dat ‘Auld Langs Syne’ een kerel was! Een grote harige Scot.

Laat me je eerst vertellen wie dit liedje geschreven heeft. Het was ‘Robert Burns’ die toevallig weer een ‘beroemde vrijmetselaar’ was. Maar hoe werd dit vers/lied geïmplementeerd in het collectieve bewustzijn van de mensheid van de westerse wereld?

Beseft iemand van jullie wat de woorden in dit gedicht eigenlijk betekenen? Wel nu. ‘kennismaking’ betekent letterlijk ‘kennis van een persoon die je hebt ontmoet’ OF het betekent simpelweg dat je ‘kennis’ van iets hebt. Voorbeeld; “Hij had kennis van de oude geschiedenis’.

‘Auld Lang Syne’ betekent gewoon ‘sinds oude tijden’, ‘lang geleden’, of ‘er was eens’.

Het spijt me je dit te moeten vertellen, maar door het meezingen van “Auld Lang Syne”, bevestig je in feite dat je geen toegang wilt tot je spirituele kennis uit het verre verleden. Inderdaad, je hoeft het niet eens mee te zingen, omdat het door ons collectieve bewustzijn geaccepteerd wordt als de officiële ‘lofzang’ voor het Nieuwjaar in de westerse wereld. Wat de massa denkt dat ze krijgen, zullen ze ook krijgen (letterlijk).

Dus kun je zien dat wanneer er nummers als deze worden gezongen aan de “poorten van Janus”, om het zo maar te zeggen, dan verricht ‘JIJ’ letterlijk een daad van zelfhypnose uit op jezelf en ‘WIJ’ voeren een collectieve hypnose uit op onszelf. Door te verklaren dat we het niet zullen toestaan dat onze ‘oude kennis naar boven komt’, dan reciteren we daar ook een bindende spirituele belofte mee, waarmee we letterlijk verklaren dat we de kennis niet zullen herinneren die we kenden uit het verleden (toen we spiritueel nog vrij waren). Gelieve er over na te denken. Ja heel graag zelfs denk erover na.

Welnu ik kan maar niet genoeg benadrukken, aan de ware vrijheidszoekers die er zijn, dat ‘officiële’ nummers zoals deze zeer belangrijk zijn voor de agenda van de reptielen. Ze worden stiekem gebruikt gedurende ons hele leven om ons onder een constante hypnose te houden. Op hetzelfde moment fungeren deze ‘songs’, meestal gepresenteerd door vrijmetselaars, als een spirituele belofte, vergelijkbaar met een Gebed aan God, om de Reptielen letterlijk te gehoorzamen en onszelf letterlijk aan hen te onderwerpen. (het zijn inderdaad ‘Sluwe’ bastaarden)

Ik veronderstel dat de beste manier om dit uit te leggen is om te stellen dat, omdat wij nieuwjaarsfeesten uitvoeren op de manier waarop ze ons geleid hebben om dat te doen, dat we dan collectief het feit onderschrijven dat we het verleden niet willen herinneren en dat we blij zijn met het leven onder een betovering van de Slang.

Ze hebben letterlijk onze spirituele toestemming van ons gekregen om ons de waarheid te weerhouden en dat doen ze al gedurende een hele lange tijd, “Auld Lang Syne”. Vandaar dat de marionetten van de gevestigde orde erop gebrand zijn dat de meerderheid van ons zich linkt/verbindt met de vieringen van de feestdagen. Het is om diezelfde krachten, de reptielachtige wezens, aan de macht te houden.

“De Oude kennis” is vergeten en “zal nooit meer onder de aandacht worden gebracht”. En dat is precies hoe die Honden het willen.

Ik zeg niet dat we niet moeten ‘feesten’ ik kan feesten zoals ieder ander, maar wat doen we in Godsnaam, collectief op de door de gevestigde orde gecreëerde feestelijkheden?

In Edinburgh op Oud Jaar`s Avond in 2006, vierden 100.000 mensen bij het reuzenrad en andere symboliek (monumenten). 250.000 mensen woonden het “London Eye” (reuzenrad) en andere symboliek bij. Vergelijkbare opstellingen vinden we in steden over de hele wereld.

Klik op de volgende link om te zien wat ze even snel in het centrum van Edinburgh hebben neer geplant voor het Oud Jaar`s Feest!

http://travel.webshots.com/photo/1197437141060059693FAqNGH

Ik heb in eerdere artikelen al vermeld dat het reuzenrad symbolisch staat voor de “BenBen steen” en de Zon die herijst uit de waterige chaos, die gecreëerd werd door de Slangen. Deze link legt het goed uit.

http://www.experiencers.net/eZine/No6/The_Festival_of_Light3.htm

Laat me samenvatten wat ik in dit artikel heb gezegd.

 1. Ik geloof dat bepaalde beroemde ‘bezienswaardigheden’ worden gebruikt om grote aantallen mensen aan te trekken op Oud Jaar`s Avond. (het Festival van Janus)
 2. Symbolische afbeeldingen en / of beroemde monumenten worden weergegeven op officiële “Oud Jaar`s Avond” evenementen.
 3. Spirituele energieën worden aangemaakt en in individuen opgebouwd, alleen maar om collectief te worden vrijgelaten op het moment dat de gevestigde orde dat zegt, om middernacht dus.
 4. Symbolische liedjes worden gezongen, zoals “Auld Lang Syne” om te dienen als een bindende spirituele belofte naar de 4de dimensionale entiteiten.
 5. Als spirituele energieën worden vrijgegeven worden ze gewijd aan de ‘symboliek’ die ter plekke getoond of gehoord wordt. Of dat je jezelf nu bevindt bij een monument in het centrum, in de kroeg of thuis.
 6. Oud Jaar`s Avond is gewoon weer een ander festival voor het aanbidden van een Zonnegod dat in dit geval gewijd is aan Janus, wat naar mijn mening weer gewoon een andere bedrieglijk gezicht is van Amen Ra, de grootste bedrieger.
 7. Alle data`s voor deze evenementen werden geleverd via de kalenders die gemaakt werden door de Zon aanbiddende Oude Romeinen en werd vervolgens doorgegeven door het Vaticaan, de moderne Katholieke Kerk.

Als je kunt zien en begrijpen wat ik je zeg, zul je merken dat de meeste regeringen in deze wereld marionetten zijn voor de Slang die ons niet alleen blind stimuleren om deel te nemen, maar ook de middelen ervoor leveren (met ons eigen geld) om deze festivals plaats te laten vinden.

De Kerst en de Oud op Nieuw festivals zijn erg belangrijk voor de Slang en spelen een belangrijke rol om de massa’s onder een constante collectieve hypnose te houden.

Om de hypnose te doorbreken moeten we beginnen met ons te herinneren wie we werkelijk zijn. Om te kunnen herinneren wie we werkelijk zijn moeten we beginnen met vragen te stellen over alles wat er om ons heen plaats vindt, ipv dat we de versie van de gevestigde orde klakkeloos aannemen en blindelings meedoen aan wat, naar mijn mening, luciferiaanse rituelen zijn. Wakker worden. Wordt aub wakker.

Op een luchtiger toon zij iemand tegen me: “Het is afgrijselijk Matthew, als de dingen zo blijven gaan dan zullen ze symbolisme van Reptilians die vuur spuwen tonen buiten het Opera House in Syndney als volgende stap.

(DUS. .. De haven van Sydney (De Opera Oud Jaar`s Avond 2006! Lol Alleen maak ik hier GEEN grapje, deze symboliek was echt een onderdeel van de lichtshow in Sydney)

(Parijs: Oud Jaar`s Avond 2000 Concorde Plaza)

De vraag in de titel van dit artikel was “Moet oude kennis worden vergeten en nooit meer onder de aandacht worden gebracht”……. Naar mijn mening is het antwoord NEE!

De oude kennis van ons, die uit onze gedachten werd genomen, is ‘onvoorwaardelijke liefde”. Ik bedoel dan niet luvvy Dovey, of romantiek, en dat soort. Ik bedoel gewoon om toegang te hebben tot de intuïtieve ‘kennis’ waar we de toegang tot hadden, en het recht om je leven te leven zoals je het wilt leven.

Het verleden roept … tot jullie allen. Negeer dit aub niet.

Dat mijn liefde over jullie allemaal neer mag dalen.

Matthew Delooze

Dit stuk is afkomstig uit het volgende Pdf bestand blz 78-95:
http://www.scribd.com/doc/28431510/Illuminati-Monuments-of-Paris-Matthew-Delooze

Klik hier voor de andere delen uit de reeks Matthew Delooze:
1234567891011 –  13

Dit bericht is geplaatst in Matthew Delooze met de tags , , , , , , , . Bookmark de permalink.

4 reacties op Matthew Delooze (12) – (NL) Moet oude kennis worden vergeten en nooit meer onder de aandacht worden gebracht?

 1. Matthew Delooze is terug!!

  Ik heb de eer jullie mede te kunnen delen dat ik daarnet een mail van Matthew heb ontvangen met de mededeling dat hij weer online is. 1 splinternieuw artikel, en een korte uitleg over zijn situatie en hoe hij denkt verder te gaan.

  Geniet ervan!

  Matthew Delooze & The Near Future

  and

  The Rain Bow Gate

  http://matthewdelooze.blogspot.com/

 2. Pingback: BOINNK!!! | Het UUR van de Waarheid, een dertien-tal artikelen vertaald door René Voogt.

 3. Ik heb daarnet de hele serie gepost, begin met deel 1

  Matthew Delooze (1) – (Eng + NL) Oh Ik ben toch graag aan de kust
  http://hetuurvandewaarheid.info/?p=8016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *