EK 2 – Nieuwe film toont Diana “zeer levendig” Na het Auto Ongeval

EK 2 – Nieuwe film toont Diana “zeer levendig” Na het Auto Ongeval

English version, follow the link under the article

(Vrij vertaald René Voogt)

Een van de eerste artikelen die ik gepubliceerd heb op Vigilant Citizen was: “De occulte betekenis van “Prinses Diana’s dood en Gedenktekens” wat de gebeurtenissen en de symboliek met betrekking tot het rituele offer van Lady Di beschrijft. Terwijl de meeste mensen nog steeds de officiële versie van het “ongeval” geloven, wordt er steeds duidelijker dat het ongeval niet de oorzaak was van Diana’s dood, maar dat het eigenlijk een set-up was die leidde tot haar moord.

Een nieuwe film getiteld “unlawful killing” (die overal wordt vrijgegeven, behalve in het Verenigd Koninkrijk) zal kennelijk een foto van Diana tonen van direct na het ongeval … nog in leven en niet stervende. Bovendien zal de film aantonen dat Diana de omstandigheden van haar eigen dood voorspelde. De film wordt gesteund door Mohamed al-Fayed, de vader van Diana’s verloofde, die ook overleed tijdens die nacht.

“Onwettig doden” zal waarschijnlijk wel niet ingaan op de occulte en rituele zijde van het verhaal. Het blijft immers een massa media productie. Wanneer de cover-ups te slordig zijn uitgevoerd en de bewijzen beginnen met het weerleggen ervan, worden er beperkte concessies gedaan om de vragen van het publiek te onderdrukken. Deze film is een beperkte concessie, waarbij een deel van de grote lelijke waarheid geopenbaard wordt om de “nog grotere lelijkere waarheid” te beschermen. We zullen zien.

Van de London Telegraph:

Film:
http://www.telegraph.co.uk/news/newstopics/diana/8511940/Trailer-released-for-controversial-Diana-film-Unlawful-Killing.html

De film bevat stukken waaruit een “cover-up” door de “gevestigde Orde” naar voren komt over de dood van prinses Diana. Het heeft dan ook al geleid tot grote verontwaardiging in delen van de Britse pers en de film wordt daarom dan ook niet uitgebracht in de UK.

Geregisseerd door acteur Keith Allen en ondersteund door Mohamed al-Fayed, de vader van Dodi, wordt de film op het Film Festival van 2011 in Cannes op vrijdag vertoond.

De heer Allen beschrijft zijn film als een “gerechtelijk onderzoek naar het onderzoek” van de dood van prinses Diana. Over de omstreden foto, schreef de heer Allen in de Daily Mail: “De foto in de film wordt niet gebruikt om een shock teweeg te brengen”.

“De foto werd opgenomen als bewijs, omdat het duidelijk aantoont, dat hoewel Diana gewond geraakt was bij de crash, ze toch nog steeds zeer alert en levendig was. Ik herhaal: het is niet een foto van een stervende vrouw”.

Directeur Keith Allan verteld over zijn documentaire in The Guardian

Onwettig doden – de film die de Britten niet te zien krijgen
Mijn documentaire over de lijkschouwing van Diana zal overal, maar niet in het Verenigd Koninkrijk getoond worden.

Hier volgt de reden waarom:

Het internet is een wereldwijd toilet, een venijnig mengsel van waarheid, leugens, waanzin en humor. Ik voelde de macht en de waanzin ervan deze week, toen een fragment van mijn nieuwe film, onwettig doden, gelekt werd op YouTube en in beslag genomen werd door Amerikaanse samenzweringstheorieën, die meteen begonnen te beweren dat de CIA prinses Diana had vermoord, waardoor anderen mijn documentaire als krankzinnig bestempelden.

Om critici te bestempelen als krankzinnig is een eeuwenoude truc van de Gevestigde Orde. Mijn “onderzoek naar de lijkschouwing” film bevat beelden van Diana die eraan herinneren hoe het koningshuis haar naar een psychiatrische instelling wilde sturen, en over hoe de lijkschouwer herhaaldelijk vraagtekens stelde bij de “geestelijke gezondheid” van iedereen die zich afvroeg of de crash niet meer was dan een ongeval. Zijn belangrijkste doel was Mohamed Al Fayed, een man die ik ooit profileerde voor een Channel 4 documentaire. Voordat ik hem ontmoette, geloofde ik de helft van de media karikatuur die hem als een gek bestempelden, die gek geworden was door de dood van zijn zoon, en in het wilde weg beschuldigen uitte dat de Windsors de crash van 1997 gepland zouden hebben. Maar niettemin, leerde ik een man kennen die gezond en grappig was, maar ook gefrustreerd omdat Groot-Brittannië geen gerechtelijk onderzoek wilde uitvoeren naar de dood van zijn zoon. Michael Mansfield QC, vond het ook oneerlijk, en vocht ervoor dat er toch een onderzoek zou komen; wat uitmonden in het langste vooronderzoek in de Britse juridische geschiedenis en uiteindelijk in 2007 begon.

Lang voordat het onderzoek begon, had de bij uitstek gezonde Mansfield me ervan overtuigd dat er verdachte omstandigheden waren rondom de crash, en tekenen van een cover-up door de autoriteiten. Vele journalisten waren het daarmee eens, maar naar gelang het onderzoek dichterbij kwam, merkte ik dat Britse kranten (waarvan er een aantal regelmatig hadden geschreven “werd Diana vermoord?”) plotseling op één lijn stonden, en begonnen aan te dringen dat de lijkschouwing “een verspilling van tijd” zou zijn. Ze protesteerden niet eens toen vrijwel alle belangrijke Franse getuigen weigerden deel te nemen, noch vonden zij het vreemd dat niet één hooggeplaatst Koninklijk lid bevolen werd om te verschijnen, ondanks dat Diana aan een advocaat vermeld had dat de Windsors een “ongeluk” met haar auto planden. Evenmin hebben zij de kwestie van mogelijke partijdigheid bij de gerechtelijke procedures in acht genomen met betrekking tot de integriteit van de Koninklijke familie om gehoord te worden in de Koninklijke Rechtskamer voor gerechtigheid met een lijkschouwer, die een eed van trouw had gezworen aan de Koningin.

Ik voelde de noodzaak om hier meer bekendheid voor te vragen, dus vroeg ik elke grote Britse omroep (BBC, ITV, C4, Vijf, Sky) om een tv-documentaire over de lijkschouwing te maken. Maar zij weigerden, zelfs om een ??dergelijke suggestie te overwegen, dus “Associated rediffusion” en ik begonnen te filmen en we financierden het zelf. Kort voor het onderzoek begon, bood Fayed aan om ons project te financieren, zodat we een kenmerkende documentaire film konden maken. We kwamen overeen, op de voorwaarde dat we de gebeurtenissen zouden rapporteren op de manier waarop we ze ontdekten, en de deal werd gesloten.

“Onwettig doden” gaat niet over een samenzwering vóór de crash, maar over een bewijsbaar complot van na de crash. Een samenzwering niet georganiseerd door één enkele sluwe aarts-vijand, maar collectief door de Britse Gevestigde Orde – rechters, advocaten, politici, hoofden van politie, geheime diensten, en ook krantenredacteuren – allen die benoemd werden om hun positie, omdat zij “veiligere handen” zouden hebben. Net zoals kompasnaalden allemaal naar het noorden wijzen, zonder dat iemand het hen vertelde, dus deze mensen weten instinctief wat van hen verwacht wordt wanneer de belangen van de staat bedreigd worden en handelen dus dienovereenkomstig, het stilletjes onderdrukken van ongemakkelijke bewijzen of ondermijning van de geloofwaardigheid van getuigen wier getuigenis in tegenspraak is met het officiële verhaal .

Overweeg slechts een fractie van wat er gebeurde. Meer dan 100 belangrijke getuigen werden niet opgeroepen voor het onderzoek, of weigerden te verschijnen. Bloedonderzoeken die bewezen dat de bestuurder Henri Paul dronken was werden “biologisch onverklaarbaar” geacht door een toxicoloog. Een Britse ongeval expert ontdekte dat Diana’s autogordel niet had gewerkt. En ga zo maar door.

Het vreemdste van alles was de berichtgeving in de media betreffende het vonnis. Uit onderzocht bewijsmateriaal bleek onomstotelijk dat de crash veroorzaakt werd door een onbekende witte Fiat Uno en verschillende niet-geïdentificeerde motorfietsen, voertuigen die zeker niet van de paparazzi waren, omdat niet-betwiste politie aanwijzingen hebben bevestigd dat de paparazzi niet in de buurt van de tunnel waren op het moment van de crash. De jury begreep dit, waardoor het een uitspraak van “wederrechtelijke doding” door niet-geïdentificeerde “volg voertuigen” werd, maar toch binnen enkele seconden, gaf de BBC onjuiste informatie uit dat de jury de paparazzi had beschuldigt, en de rest van de media gedwee zou volgen. Dat is waarom er – drie jaar lang – bijna niemand zich realiseerde wat de verontrustende uitspraak van de jury werkelijk was.

Waarom gaat de film volgende week pas in première in Cannes, drie jaar nadat het onderzoek eindigde? Omdat Britse advocaten erop aandrongen om er 87 cuts uit te halen voordat er een Britse vrijgave overwogen kon worden. Dus in plaats van om de film af te slachten, of het risico te lopen op juridische acties, zien we hem eerst in Frankrijk, dan de VS, en vervolgens wijd en zijd, behalve in het Verenigd Koninkrijk. Jammer, want op het moment dat de zoete hersenloze zich voor de Koninklijke bruiloft haasten worden de Britse Republikeinen in een diabetisch coma gestuurd, en zou het weleens kunnen fungeren als een welkom tegengif.

Hier vind u de andere delen uit deze mini serie:
13456

Originele artikel:
http://vigilantcitizen.com/latestnews/new-film-shows-diana-%E2%80%9Cvery-much-alive%E2%80%9D-after-car-crash/

Gerelateerd artikel:
http://hetuurvandewaarheid.info/?p=13139

embedded by Embedded Video

embedded by Embedded Video

embedded by Embedded Video

embedded by Embedded Video

Comment is free  Unlawful Killing – the film the British won’t get to see
http://www.guardian.co.uk/commentisfree/2011/may/07/unlawful-killing-film-you-wont-see

Outrage at screening of dying Princess Diana photo: Cannes documentary to show graphic picture for first time
http://www.dailymail.co.uk/news/article-1385357/Princess-Diana-dying-photo-shown-Unlawful-Killing-Cannes.html

CANNES 2011: Trailer For UNLAWFUL KILLING, The Keith Allen Documentary on Princess Diana
http://thepeoplesmovies.com/2011/05/cannes-2011-trailer-for-unlawful-killing-the-keith-allen-documentary-on-princess-diana/

If anyone’s interested in hearing more facts and evidence check out this interview with Jon King, author of Princess Diana: The Evidence – ‘The Book The British Government Tried To Ban’…
http://www.dailymotion.com/video/xhiprs_on-the-edge-no22-jon-king_shortfilms

‘Unlawful Killing’s’ charges about Princess Diana’s death cause stir at Cannes
http://www.washingtonpost.com/lifestyle/style/unlawful-killings-charges-about-princess-dianas-death-cause-stir-at-cannes/2011/05/13/AFUOyv2G_story.html

Princess Diana Documentary ‘Unlawful Killing’ Becomes the Talk of Cannes
http://newsfeed.time.com/2011/05/11/princess-diana-documentary-unlawful-killing-becomes-the-talk-of-cannes/

Facts about the family of Windsor

embedded by Embedded Video

Dit bericht is geplaatst in Prinses Diana - Prins William met de tags , . Bookmark de permalink.

2 reacties op EK 2 – Nieuwe film toont Diana “zeer levendig” Na het Auto Ongeval

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *