EK 3 – Waarom de dood van de man die niet achter 9 / 11 zat werd aangekondigd op 1 mei

EK 3 – Waarom de dood van de man die niet achter 9 / 11 zat werd aangekondigd op 1 mei

English version, follow the link under the article

(Vrij vertaald René Voogt)

Na de aankondiging van de dood van Bin Laden, verzamelden zich honderden mensen voor het Witte Huis en schreeuwden USA! USA! .

Het is in tijden als deze, dat er een lijn getrokken wordt tussen kritische denkers en degenen die ingepakt worden door een “Tsunami aan Leugens” door de media; tussen degenen die inzicht in de complexiteit van een situatie hebben en degenen die het liever niet willen weten; tussen degenen die de achterliggende motieven van de elite begrijpen en degenen die naar buiten rennen om “USA! USA! te schreeuwen”.

Op de avond van 1 mei 2011, was de verklaring van Barak Obama er één van triomf en feestvieren. Hij beweerde dat met de dood van Osama Bin Laden er, ‘gerechtigheid was geschied”. De media spin die zich na de aankondiging ontrafelde was net zo feestelijk: “Het is een grote dag voor Amerika en de wereld”… “Het grootste en mooiste nieuws sinds 9 / 11″… “We zullen ons allemaal blijven herinneren waar we waren toen we dit nieuws te horen kregen”… Dit “hele evenement” werd kunstmatig opgeblazen, uit zijn voegen getrokken en verheerlijkt.

Moet de dood van een mens blijdschap en feestpartijen veroorzaken? Sinds wanneer zijn we gedegradeerd tot een dergelijke barbaarse staat? Omdat hij achter 9 / 11 zat? was hij er dan ook de oorzaak van dat Gebouw 7 implodeerde? Ze zouden je moeten vervloeken meneer Osama incl je team van ingenieurs!

embedded by Embedded Video

Ik zal u de gehele “9 / 11 was een inside job” speech besparen, omdat ik weet dat de meeste lezers van deze site zich hier al bewust van zijn. In dit geval, waarom zou het ons iets kunnen schelen of Bin Laden nou dood is of niet? Is hij wel echt dood? Stierf hij negen jaar geleden? Wie heeft het antwoord? We leven in een tijdperk van kunstmatige, en volledig geënsceneerde, media-gegenereerde evenementen. Waarom werd Bin Laden`s dood aangekondigd op de avond van 1 mei? Omdat het “het vereiste offer was” voor de “meest magische tijd van het jaar”, die gelanceerd werd met het Koninklijke huwelijk.

Beltane

Een Man van vlechtwerk wordt verbrand tijdens het Beltane Festival in 2004

1 mei of mei Dag, werd door verschillende culturen beschouwd als een belangrijke feestdag, en dan met name in de occulte kringen wat te wijten is aan de hemelse uitlijning. In de traditionele kennis van de Illuminati, wordt het beschouwd als de tweede belangrijkste dag van het jaar. In feite werd de Orde van de Beierse Illuminati opgericht op 1 mei 1776.

In Europa heet het “het Beltane festival”, een Oude Keltische viering van seksualiteit, vruchtbaarheid … en bloed offers.

“Vermoedelijk werden er tijdens Beltane dierenoffers gemaakt om de vruchtbaarheid van hun gewassen te waarborgen, echter, om de vijf jaar offerden de Highland Kelten mensen, die geselecteerd werden uit veroordeelde criminelen en krijgsgevangenen. Ze zouden geofferd worden door de Druïden, hoewel de manier van sterven zou variëren. Velen werden er vermoedelijk met pijlen neergeschoten, maar in beschrijvingen van Gallische Kelt ceremonies werden ze levend verbrand in grote rieten mannen”.
Bron

De oorsprong van het “Beltane festival” is terug te herleiden tot aan de viering van de Sumerische God Enlil – die bij ons bekend staat als Baal. De naam Beltane (uitgesproken als “B’yal-t’n”) daarvan wordt gezegd dat het afkomstig is van het woord Baal. De viering van het “Beltane festival” is zeer vergelijkbaar met de Oude rituelen viering van de Oude God. De mysterieuze gelijkenissen tussen deze ogenschijnlijke verre culturen zou het voorwerp kunnen zijn voor een volledig artikel. Eén ding is zeker: Baal is een belangrijke figuur in de traditionele kennis van de Illuminati.

“In de traditionale kennis van het Midden-Oosten, werd Baal gedood en daalde af naar de onderwereld, waarna hij weer tot leven werd gebracht door de krachten van zijn zuster-minnaar, Anat. Baal wordt dus geassocieerd met de seizoensgebonden cycli, de komst van de lente en de gewassen. Dit werd weerspiegeld in Beltane festivals, en culmineerde in het symbolische huwelijk van de Winter God en de Lente Godin (of Koning Winter en koningin Mei). Koningin Mei, in de festivals, was een moeder aarde figuur. Het woord Baäl betekent heer of echtgenoot. Met de paring van Koning Winter en Koningin Mei, kwamen hemel en aarde samen, waardoor de vruchtbaarheid en het leven bij dier, mens en natuur symbolisch gezien nieuw leven werd in geblazen”.
– Jane Adams, The Selected Papers of Jane Adams

—————-

“Door analogie en door het geloof dat men de krachten van de natuur kan controleren door het gebruik van magie, en in het bijzonder sympathische magie, kan seksualiteit een deel van de Cult van de Ba`als en Ashtarts karakteriseren. Toegespeelde ballingschappen richting de Cult van Ba`al Pe’or suggereren dat orgieën de overhand hadden. Op de toppen van de heuvels en bergen bloeide de Cult, en “onder elke groene boom” werd de losbandigheid beoefend en werd gehouden om een overvloed aan gewassen te bewerkstelligen. Menselijk offers, het branden van wierook, gewelddadige en extatische oefeningen, ceremoniële handelingen van buiging en zoenen, het voorbereiden van heilige cakes (zie ook Asherah), behoren tot de strafbare feiten die veroordeeld werden door de ballingschap profeten; en laten zien dat de Cult van Ba`al (en Ashtart) karakteristieke kenmerken van aanbidding hadden opgenomen, die terugkomen in de verschillende delen van de Semitische (en niet-Semitische) wereld, maar dan onder andere namen”.
– W. Robertson Smith en George F. Moore, Baal

Oude overtuigingen en rituelen zijn een ingewikkeld onderdeel van de occulte Illuminati praktijken van vandaag. Zoals ze hun symboliek en hun werkwijze langzaam in de samenleving invoerden, worden hun eerdere geheime rituelen nu op een grote schaal uitgevoerd. De massa wordt zonder enig idee te hebben deelnemer van hun occulte festiviteiten, niet wetende dat ze daadwerkelijk hun potentie toe voegen.

Conclusie

De Mujahidien werden in de late jaren 70 gerekruteerd en gevormd door Zbigniew Brzezinski, en was de Nationale veiligheidsadviseur van de Verenigde Staten onder Jimmy Carter (vandaag is Brzezinski de belangrijkste beleidsadviseur van Obama’s). De militaire groep werd door de Verenigde Staten getraind om de Russische troepen uit Afghanistan te verjagen. Bin Laden werd getraind door de CIA om de strijd aan te gaan met de communisten, en de Taliban is een bijproduct van deze door de Amerikanen gecreëerde beweging.

Sinds de val van de USSR, diende Bin Laden en zijn Taliban een nieuwe agenda: het verschaffen van een excuus voor de invasie van de belangrijkste landen in het Midden-Oosten onder het mom van de “war on terror”. In 2001 ongeveer 15 minuten nadat het tweede vliegtuig het WTC trof, werd het beeld van Osama Bin Laden op de televisie vertoond. Hij was de ideale zondebok waar ze de schuld van de aanslagen op konden schuiven en hij was het perfecte Monster om het Amerikaanse volk bang te maken. Deze zondebok zorgde voor de onvoorwaardelijke invasie van Afghanistan, en Irak. En hij vergemakkelijkte zelfs de vaststelling van de aberratie die de Patriot Act wordt genoemd.

In 2011, heeft het nut van Bin Laden de Agenda doorlopen. Bovendien had de regering-Obama een heldendaad nodig om reclame te maken voor de komende verkiezingen. Zodoende werd er middels een klassieke combinatie van occulte rituelen met pragmatische politiek, de dood van Bin Laden op 1 mei 2011 met een triomf en gejubel aangekondigd. Door middel van CNN, NBC, CBS, ABC en FOX, verheugden zich op dezelfde wijze miljoenen kijkers op de dood van een man zoals de oude boeren zich verheugden op het aanbieden van menselijke offers aan Baal. In een dumbed-down, gepolitiseerde en een door de “Illuminati opgezette” versie van het Beltane Festival, vierde de massa het rituele offer van een man en, zelfs zonder het te beseffen, namen ze deel aan één van de belangrijkste feestdagen van de Illuminati.

Beltane Vuur Festival, 1 mei

Hoera Osama is dood! 1 mei.

 

Blijf Waakzaam.

Hier vind u de andere delen uit deze mini serie:
12456

Originele artikel:
http://vigilantcitizen.com/vigilantreport/binladen-mayfirst/

Gerelateerde Video:

embedded by Embedded Video

Dit bericht is geplaatst in Prinses Diana - Prins William. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *