EK 4 – Occulte (Feest) Evenementen op 1 mei

EK 4 – Occulte (Feest) Evenementen op 1 mei

English version, follow the link under the article

(Vrij vertaald René Voogt)

De gebeurtenissen die plaatsvonden tijdens deze 13 daagse occulte vakantie kunnen uitlopen op een ramp die de wereldwijde aandacht trok, zoals de “Olie Ramp” in 2010 in de Golf van Mexico, of andere gebeurtenissen die de wereldwijde aandacht trokken, om een viering versneld in te kunnen luiden. De Lagere occulte  entiteiten hebben behoefte aan grootschalige aandacht om energie te kunnen onttrekken voor hun occulte rituelen.

Het huwelijk van Prins William:

Er mag geen twijfel over bestaan dat het occulte het huwelijk van Prins William gebruikte om aandacht te verkrijgen waarbij gelijktijdig een occulte ritueel werd nagespeeld.

Het occulte rituele huwelijk van Prins Willem is een “her-uitvoering” van het huwelijk tussen Baal en zijn gemalin Ishtar hier op de aarde. Baal, de mens der wetteloosheid (Antichrist) die in zijn gast-lichaam opgenomen werd tussen 28 oktober – 01 november 2010, samen met nog 32 andere lagere entiteiten. De Antichrist is een groep en moet als meervoud worden gezien.

De occulte numerologie van het huwelijk van Prins William:

De datum: 29-04-2011
De datum zelf voegt niets toe aan een occult nummering, als je echter de nummers reduceert/deelt onthullen ze wel een occulte numerologie.
4 mei kun je reduceren in 2 + 2 en die kun je verder reduceren in 11:11
De dag wordt dan 11
Het jaar kun je reduceren in 11:11
De dag die geprikt werd is ironisch, want het is 66 jaar nadat Hitler en Eva Braun trouwden.
66 kun je reduceren in 33:33

De Astrologie van de “Huwelijks Datum” van prins Williams:

De trouwdatum speelt zich af aan de vooravond van het “Beltane festival”, ook wel het “Festival van Eenwording” genoemd en vond plaats tijdens de 13 dagen durende occulte vakantie van 4 tm 20.

De ascendant voor de grafiek van de kroning van Willem in 1066, de geboorte van Engeland, is op 21,57 Ram. Op het moment van het huwelijk, zal Jupiter (“De planeet van Geloof en Koningen”) zich op 21,56 Ram bevinden en zal de ascendant van 1066, net na de ceremonie kruizen.
Mars (de verdediger) zal met Jupiter (het geloof) op 21 graden Ram samensmelten op de trouwdag.

Het occulte is geobsedeerd op het verkrijgen van de wereldwijde aandacht van mensen die werden misleid:

De redding van de 33 Chileense mijnwerkers diende als een ritueel om te ontsnappen uit de onderwereld, het huwelijk van Prins Willem diende als een ritueel voor Baal en zijn gemalin, en de aankomende Olympische Spelen van 2012 zal Baal zalven, de meester van de duisternis en rechtmatige Koning over de kinderen van de duisternis en de “Nieuwe Wereld Orde” die geactiveerd zal worden op 12.21.2012.

De Aankondiging dood van Bin Laden:

Uit Oude geschriften is gebleken dat 1 mei gezien wordt als tweede belangrijkste feestdag tijdens de 13 dagen durende occulte vakantie van 4 tm 20. De aankondiging van het Witte Huis betreffende de dood van Bin Laden genereerde een massa viering in Amerika onder de compleet misleidde mensen die te bang zijn om het bedrog te ontcijferen om toe te geven dat 9 / 11 een “inside job” was tussen zionisten en de Amerikaanse inlichtingendienst.

We leven in een tijdperk van kunstmatige, volledig geënsceneerde, media-gegenereerde evenementen. Waarom werd Bin Laden`s dood op de avond van 1 mei aangekondigd? Het was het vereiste offer voor het “Beltane festival”.

Gezien de feiten moet je erkennen dat meer dan 85% van de wereldbevolking misleid werd en het verzuimde om vragen te stellen over waarom het brein “Bin Laden’ die niet alleen de CIA en de FBI, maar ook alle andere 16 Amerikaanse inlichtingendiensten samen met de Israëlische Mossad en de inlichtingendiensten van de NAVO, NORAD versloegen, en waarom de Nationale Veiligheid`s Raad, het Pentagon met z`n leiders en personeel, de US Lucht Macht, en de verkeer`s luchtleiding, die op dezelfde dag door veiligheidsprocedures vier keer in één uur tijd op Amerikaanse luchthavens faalden, wat ertoe leidde dat het paradepaardje, de luchtverdediging van het Pentagon faalde, en ze erin slaagden om drie vliegtuigen in drie gebouwen te laten vliegen met piloten die niet eens wisten hoe ze moesten vliegen, geen andere aanvallen teweeg hebben gebracht in bijna tien jaar tijd?

Bin Laden woonde in een gebouw van een miljoen dollar uitgerust met de nieuwste communicatie-apparatuur en pal naast de Pakistaanse Militaire Academie. Naar verluidt, bewoog “de meest gezochte misdadiger” zich niet vanuit een “schuilplaats” in de troosteloze bergen, maar verschanste zich in luxe wijken op klaarlichte dag. Niettemin, ondanks zijn locatie, kostte het de CIA jaren om hem te kunnen vinden nadat men claimde informatie te hebben opgedaan over zijn verblijfplaats afkomstig van gevangenen in geheime gevangenissen (Guantanamo Bay).

De belangrijkste vragen zijn: Waar is het lichaam? En waarom heeft de media geen foto van het dode lichaam van Bin Laden vrij gegeven?

Bin Laden was de zondebok voor 9 / 11, zoals Lee Harvey Oswald in verband werd gebracht met de dood van JFK. Hoogstwaarschijnlijk is Bin Laden nog in leven en wordt beschermd, zoals hij al die jaren beschermd werd door de bedrieglijke CIA.

De aankondiging werd gedaan op 1 mei 2011 om een viering onder misleide mensen te veroorzaken. De patriottische emotionele viering voedde het occulte met vreugde en gelach, en een gevoel van succes door het beheersen van de gedachten van hen die leven binnen het onderbewustzijn van een matrix.

Met een combinatie van Pasen, het huwelijk van Prins Willem, en de aankondiging van de ‘dood’ van Bin Laden, ontvangen de occultisten hun energie rechtstreeks uit de miljarden misleide mensen die het weigeren om de waarheid te willen begrijpen, dat alle regeringen en religies corrupt en een deel van de misleiding zijn die het bedrog van de matrix helpen voeden.

Hier vind u de andere delen uit deze mini serie:
12356

Gerelateerde (Engelse) berichten:

Bewustwording van de komende occulte Holiday van 4 / 20
Het Occulte lente equinox Holiday en de oorlog in Libië
Monthly Review: Maart 2010 NWO Voorbereiding Events.
De occulte numerologie van 2012 | Illuminati Deception!

Originele artikel:
http://adventofdeception.com/occult-ritual-prince-william-death-bin-laden/

 

Dit bericht is geplaatst in Prinses Diana - Prins William met de tags . Bookmark de permalink.

Één reactie op EK 4 – Occulte (Feest) Evenementen op 1 mei

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *