Hitler’s ontsnapping Deel 2

 Klik hier voor deel 1

Hitler’s ontsnapping Deel 2

Leefde Hitler en andere Nazi’s na de W.O. II rustig verder In Argentinië? (2)Gedurende de oorlog zijn door de Nazi’s in heel Europa grote hoeveelheden goud, platina, cash geld, schilderijen en andere kunstschatten gestolen die een immens geld kapitaal vertegenwoordigen.

Deze gestolen goederen zijn in de jaren 1943-1945 massaal per U-boot naar Argentinië verscheept. Argentinië met Peron en Evita, als Nazi sympathisanten, stonden hier volledig voor open en wilden zoals gebruikelijk in die kringen, graag een (financiëel) graantje meepikken. Tijdens en na de oorlog verzorgden zij meer dan 10.000 paspoorten voor belangrijke nazi-personen. De naam werd uitgekozen en $ 50.000,- per paspoort zorgde na de oorlog voor onherroepelijke vestiging in Argentinië. Met name Bariloche was een gewild toevluchtsoord voor dergelijke “immigranten”; het was min of meer vergelijkbaar met de regio Bayern/Oostenrijk, u weet wel, waar Berchtesgaden, het buitenverblijf van Hitler, was gevestigd. Zo werd o.a. voor Martin Bormann de naam Ricardo Bauer gebruikt en ging Aribert Heim (Herr Doktor Tod) door als Tarek Hussein Farid.

De aanzienlijke afstand tussen Berlijn en Patagonië is volgens de journalist Abel Basti overbrugd door de vele Duitse onderzeeërs die de kusten van Zuid-Argentinië na de tweede Wereldoorlog bezochten.

Op 26 april 1945 vlucht volgens getuigen Hitler met Eva en meerdere anderen per vliegtuig (vermoedelijk een JU-52 geschikt voor 17 passagiers en 3 bemanningsleden met een reikwijdte van 1.300 km richting Barchelona) om daar op een U-boot naar Argentinië te stappen. Goebbels blijft achter in de bunker om de regie van de zelfmoord in goede banen te leiden. Twee U-boten met in totaal buiten de bemanning 50 personen aan boord,waaronder 2 vrouwen en 2 doktoren komen rond  juli 1945 bij de kust van Argentinië. Rond 23.00 uur ’s avonds zet de eerste boot haar lading Nazi-Officieren af op de kust van Argentinië.

Als alles veilig wordt verklaard zet de tweede U-boot met waarschijnlijk Hitler aan boord om 01.00 uur haar lading af op de kust van Argentinië.  De officieren en overige vluchtelingen worden d.m.v. ezels diep het Andes gebergte in gebracht. Een getuige ziet bij de landing van de U-boot een hoge Duitse Officier met een vrouw in mannen kledij (Hitler en Eva?)de kust betreden.

Op 10 juli 1945 is een Duitse duikboot in Argentinië gesignaleerd. Er zijn op 17 augustus 1945 foto’s van de duikboot U-977 in de haven van Mar del Plata gemaakt. “Er is talrijk en betrouwbaar bewijs dat de nazi’s naar Argentinië gevlucht zijn. Het viel samen met de komst van de nazi-duikboten in Patagonië”, merkte deze getuige op. De bemanning van de U-530 met kapitein Otto Wermoutt geeft zich op 12 juli 1945 in Mar del Plata over aan de Argentijnse autoriteiten.

Interessant en onthullend zijn de onderzoekresultaten van onderzeeboot U-977.

Oberleutnant Heinz Schaeffer, nam in maart 1945 het bevel van de U-977 over van Leutnant Hans Leilich,voor een wat later blijkt  speciale missie.Op 1 mei 1945 geeft Goebels na de zogenaamde zelfmoord van Hitler het algemeen bevel over aan Admiraal Dönitz en benoemd hem in opdracht van “der Fuhrer” tot Reichspräsident. Dönitz in het geloof dat Hitler is overleden en het “Reich”op instorten staat geeft aan alle U-boten op 5 mei 1945 het bevel zich terug te trekken in afwachting van de overgave. De zeer gediciplineerde kapitein Oberleutnant Heinz Schaeffer negeert dit bevel van de kersverse Reichspräsident, alsof hij van hogerhand(der Führer?) een ander “Befehl”en missie heeft gekregen. Hij vaart op 10 mei 1945 met de U-977 naar Bergen (Noorwegen) ( noot redactie : Holsenöy eiland ) en dropt daar 16 bemanningsleden middels  “dinghies”op de Noorse kust. Vreemd zou u zeggen, bemanningsleden heb je toch nodig. Dat is juist,echter als we in ogenschouw nemen dat op 26 april 1945 Hitler met een JU-52 vliegtuig is gevlucht,dan zou dit kunnen betekenen dat plaats gemaakt moest worden voor de passagiers in dit vliegtuig.Een JU-52 kan maximaal 17 passagiers meenemen.Vervolgens vaart de U-977 richting Argentinië en komt begin Juli 1945 aan op de Kaapverdische eilanden,waar hij en zijn bemanning een korte vakantie houdt.Een korte vakantie? Nou ja,de Kaapverdische eilanden werden wel meer aangedaan voor voedsel,fruit en brandstof in te slaan en vergeet niet dat inmiddels de JU-52 onderweg was naar,richting Barcelona volgens Gestapo Heinrich Müller. De JU-52 was 26 april vertrokken en kwam aan in het nazi vriendelijke Spanje van Franco,waar natuurlijk het een en ander besproken werd en vloog vervolgens door van laten wij eens aannemen Valencia naar het vasteland van Afrika,waar talrijke Nazi bases aanwezig waren om te landen en bij te tanken.

In Kaapstad hadden de SS en de Gestapo hun hoofkwartier gevestigd alsmede diverse afdelingen in heel Afrika zo ook in Zuid-West en West-Afrika, waar voor de West kust de Kaapverdische Eilanden zich bevinden. De Kaapverdische eilanden waar nu net de U-977 vakantie vierde. Of lag deze te wachten op Hitler en gevolg? Dat ziet er naar uit,want op 24 juli 1945 passeert de U-977 de evenaar, nog steeds richting Argentinië en Antarctica. De vakantie op de Kaapverdische eilanden heeft kapitein Schaeffer later als excuus gebruikt, want hij had daar niets over in zijn logboek vermeld. Daar stonden slechts drie notities in en wel 8 mei einde oorlog, 24 juli passage evenaar en 17 augustus aankomst Mar del Plata. Volgens het Amerikaanse  rapport kwam later naar voren dat zij waren gestopt op de Kaapverdische eilanden. Vreemd is dat de Amerikanen totaal niets over deze reis naar buiten hebben gebracht of Schaeffer aan een intensief verhoor hebben onderworpen om duidelijkheid te scheppen. Of waren de Amerikanen van deze reis op de hoogte en hadden zij zelfs hun medewerking verleend om alles “smoothly”te laten verlopen?

De U-977 aangemeerd in de Argentijnse haven Mar del Plata  17 augustus 1945

Maar hoe zit het dan met de getuigenis van o.a. Rochus Misch en Otto Günsche die zouden hebben gezien dat Hitler in de bunker zelfmoord heeft gepleegd? Natuurlijk moeten ingewijden als Rochus Misch die Hitler’s lijfwacht was onmiddellijk gezien hebben of er sprake was van een dubbelganger. Echter zijn opmerkingen zijn veelzeggend, want Rochus Misch idolaat van Hitler, zijn Führer, zou voor hem door het vuur gaan en zwijgen tot in zijn graf. Hij zegt echter op 92-jarige leeftijd het volgende opvallende in een interview met de BBC:

“De zelfmoord van Hitler heeft mij niet zo aangegrepen, wel de moord op de zes kinderen van Frau Goebbels dat is mij heel lang bijgebleven.”

Was dat misschien omdat hij wist dat het hier om een dubbelganger van Hitler ging, waardoor ook zijn volgende opmerking duidelijkheid krijgt. Hij was bang op het moment dat Heinrich Müller (Gestapo-chef) verscheen en hij vreesde als getuige te worden gedood. Gedood,waarom dan wel? Het zou toch alleen maar een voordeel zijn als er een getuige was die kon bevestigen dat Hitler zelfmoord had gepleegd. Of zou Rochus bedoelen, dat hij wist dat het een dubbelganger was en daarom bang was dat hij geëlimineerd zou worden om de vlucht van Hitler niet in gevaar te brengen.

Nog meer intrigerende vragen leveren de wetenschap op, dat Hannah Reitsch de Nazi testpiloot, onverwacht verschijnt in de bunker en hoort van de voorgenomen moord op de kinderen van Frau Goebbels.  Zij smeekt Frau Goebbels de kinderen niet om te brengen en biedt aan hen naar veilige oorden te vliegen. Frau Goebbels slaat dit aanbod resoluut af en brengt haar kinderen later om het leven.Waarom weigerde Frau Goebbels op dit aanbod in te gaan?? Behoorde dit bij het plan van de zelfmoord, waaraan zij bewust meedeed?

De volgende hypothese dient zich vervolgens aan: Goebbels heeft de volledige regie over de geënsceneerde zelfmoord van Hitler. De dubbelgangers plegen zelfmoord (Befehl) desnoods met behulp van Goebbels als er problemen zouden ontstaan, immers verpleegster Erna Flegel gaf te kennen dat Hitler zich zo vreemd paranoïde gedroeg toen hij de cyanidecapsule moest slikken.

Vervolgens worden onder toezicht van Gestapo Müller lichamen verbrand om identificatie onmogelijk te maken. Daarna regelt Goebbels de overdracht aan Admiraal Dönitz en pleegt zelfmoord om het hele verhaal geloofwaardig te maken.

Gelijktijdig komt een volgende vraag op en wel,waarom als er sprake is van een onvermijdelijk einde, heeft men niet besloten gezamenlijk als “alte Kameraden”  in één kamer gelijktijdig zelfmoord te plegen; er is er duidelijk sprake van een geregiseerd einde! Twijfelachtig is eveneens dat Martin Bormann aanwezig was in de bunker, omdat getuige hem samen met Hitler en Eva op 26 april in JU-52 hebben zien vertrekken? We laten deze vragen open.

Waarom was er zo’n ongebreidelde belangstelling voor de nazi’s, de Duitse wetenschappers vanuit Argentinië en ook de Verenigde Staten en de Soviet Unie? De Nazi’s waren ver gevorderd in de ontwikkeling van VTOL( = Vertical Take Off and Landing) systemen. [Later gebruikt in de Engelse Harrier vliegtuigen [V/STOL ] Daarnaast beschikten zij over de techniek voor straal aangedreven vliegtuigen en raketmotoren, zoals toegepast in de V-1 en V-2 en de Messeschmidt ME-262.  De V1 had vliegtuigvleugels en staartvlakken. Ze werd voortgestuwd door een Argus AS-014 pulserende straalmotor, de Duitsers waren de geallieerden ver vooruit dus, zodat een inhaalslag noodzakelijk was.

De Amerikanen waren zo bezorgd over een geheime basis dat in de eerste Antarctische zomer van 1947, zodat operatie Highjump werd gelanceerd met een volledig militaire macht onder leiding van Admiraal Byrd. De opdracht was om recht naar Neu-Schwabenland te gaan op zoek naar een plaats van een basis. Als er een gevonden werd zouden 4.700 gewapende troepen er naar toe gezonden worden om hem in te nemen of te vernietigen. De troepen voerden luchtverkenningen uit en sleepten magnetometers met zich mee om magnetische afwijkingen onder het ijs op te sporen. Verscheidene van Byrd’s vliegtuigen gingen verloren.

Operatie Highjump eindigde in een flop omdat Byrd het na enkele weken opgaf, ver van de acht maanden die er voor stonden gepland. In zijn niet-officiële commentaren aan de Zuid-Amerikaanse pers verklaarde Byrd dat hij aangevallen werd door vijandige vliegtuigen die konden vliegen van pool tot pool aan een ongelooflijke snelheid. De vraag is gerechtvaardigd of Byrd hiermee zijn eigen falen met wat extra camouflage wilde afdekken.

Hoe dan ook liepen de Duitsers ver voor in deze bovenstaande technieken, die later vermoedelijk gebruikt zijn  op Area 51 op de U.S. geheime basis waar regelmatige “vliegende schotels” zijn gesignaleerd. Deze Duitse ontwikkelingsvoorsprong was voor Amerika  voldoende reden hoog geplaatste technici als Werner von Braun en duizenden andere Nazi technici inclusief materieel naar Amerika te helpen vluchten om aldaar het werk voort te zetten.

Hoe verging het de nazi’s in Argentinië? Jozef Mengele haalde volgens een gemeenteambtenaar in 1948-1949 zijn rijbewijs in Bariloche.In februari 1960 werd Mengele herkend door Nora Eldoch een overlevende van Auschwitz. Zij informeerde de Argentijnse politie en werd later dood gevonden in de bergen.

In 1956 werd Eichman gesignaleerd in Bariloche. Aribert Heim werd gevangen genomen door de Amerikanen,maar lieten hem vreemd genoeg weer vrij. Onder zijn alias Tarek Hussein Farid werkte hij lange tijd als gynaecoloog in Baden Baden, maar verdween in 1962 toen Eichman opgepakt werd. Hij week uit naar Canada,waar de Israëlische groep Lachoutee hem in opdracht van de slachtoffers ontvoerde en hem in 1982 naar het eiland Santa Catalina voor de Calafornische kust brachten en hem daar volgens zeggen ombrachten.  Echter in 1986 schreef Heim nog een brief aan zijn familie. In 2008 werd vermoed dan hij in Chili (Puerto Montt)verbleef omdat daar zijn dochter woonde. Chili grenst aan Argentinië. Vijf onafhankelijke getuigen zeggen Hitler tussen 1945 en 1947 te hebben gezien in de omgeving van San Carlos de Bariloche. Hitler was in 1957 nog aanwezig bij de reünie van Nazipiloot Albrecht Böhme In Cervantes.

Verder ondezoek is gewenst en het liefst voordat alle getuigen het tijdelijke voor het eeuwige hebben ingewisseld.

( noot : de redactie staat niet in voor de juistheid van de gegevens van bovenstanad artikel alsmede ook deel 1

N.B. zo ging de bemanning van de U 977 niet van boord tijdens “de vakantiestop” op de Kaapverdische eilanden, maar moest buitengaans ankeren voor het praktisch onbewoonde eiland Branca deel uitmakende van de K.V. eilanden).

 Originele artikel:
http://www.geennieuws.com/2010/10/hitlers-ontsnapping-deel-2/

Dit bericht is geplaatst in De Leugen aan de macht met de tags , . Bookmark de permalink.

Één reactie op Hitler’s ontsnapping Deel 2

  1. Hitler had overal ter wereld aanhangers,en.. helpers , aldus het verhaal hierboven klopt ,+de geheime techniek dwz .de antigravity techniek der nazi s
    mocht niet verloren gaan ,om die techniek verder te ontwikkelen werden de grote kopstukken door de Amerikanen Zelfs..in hoogste instantie en met zorg BESCHERMT !!! Ja zelfs goed betaald ! voor de Een goud waard, voor de ander Schande . de oorlog was niet gedaan tot 1969 dan was er het Apollo project !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *