EK 6 – De kwade geschiedenis van de Britse Koninklijke familie

English Version follow the link under the article

De kwade geschiedenis van de Britse Koninklijke familie

(Vrij vertaald René Voogt)

Er zijn mensen die geloven dat zij een God gegeven recht hebben om over anderen te kunnen heersen. Ze hebben de egoïstische ambities om rijk te worden, en om macht te hebben over wat zij omschrijven als (het gewone volk.) Ze liegen, bedriegen, stelen en manipuleren op hun weg naar macht. Zij geloven dat hun werkelijke wilskracht, wat de Britse occultist Aleister Crowley omschreef als “De wil van Thelema, (1) De Koninklijke wil” gehoorzaamd moet worden. Zij zijn de Britse Koninklijke familie. Eeuwenlang hebben de Koninklijke elite verschrikkelijke straffen bedacht voor iedereen die hen beschuldigde van verraad. De monarchie reserveerde de meest weerzinwekkende vormen van marteling en dood voor degenen die vraagtekens zetten bij “de Koninklijke wil”. Een zogenaamde “verrader” werd vaak gestraft door met beide armen en benen aan vier paarden te worden gebonden, die vervolgens geslagen werden, zodat ze in tegengestelde richtingen galoppeerden, waardoor het slachtoffer in vier delen werd gerukt, terwijl hij/zij nog in leven was. (2) Vaak, deelden de Koninklijke elite, het hart van het slachtoffer in secties, en stelden het als een waarschuwing voor het publiek tentoon in verschillende delen van het land.

Op een gegeven moment, omvatte Groot-Brittannië een aantal kleine Koninkrijken die geregeerd werden door onderling-gehuwde en zelf verkozen elite, welke geleidelijk aan samen werden gevoegd in die ‘ene monarchie’, die regeert over (Wales, Schotland, Noord Ierland, Engeland, Canada, Australië, Nieuw Zeeland en de Verenigde Staten van Amerika). De zogenaamde “Koninklijke familie” is van oorsprong in principe Duits. Ze zitten op bijna elke troon in Europa. Zij zijn van de Saxe-Coburg-Gotha-Battenberg bloedlijn, (3), die onderling vaak huwden met Kassel-Hessen (Duitse adel) en ze beweren af te stammen van het joodse “Huis van David” uit het oude Israël. Rond de jaren 1600, werden de tronen van Europa, voornamelijk bezet door zeer rijke Duitsers, die enorm veel geld verdienden aan boeren, slavernij, en de internationale opium handel. Deze Germaanse familie staat bekend onder de titels Saxe-Coburg-Gotha-Schleisweg-Holstein-Habsburg-Romanov-Cassel-Hessen en delen allen dezelfde genetische bloedlijn. Dit is duidelijk te zien op een foto van de Britse Koning George de “V” die naast tsaar Nicolaas van Rusland staat. Sterker nog, het waren neven. (4)

Koningin Victoria wordt als het “meest Engelse” van alle Vorstinnen beschouwd, maar haar man was Duits, en ze schreef meestal in het Duits. In tegenstelling tot wat de geschiedenis boeken ons vertellen, was Koningin Victoria niet populair. (5) Ze werd in het openbaar bespot, en er waren meer dan zeven aanslagen op haar leven. Ze hield de dichtbevolkte bevolking onwetend, gebruikte volwassenen en kinderen als slaven in werkhuizen, ze kregen geen bescherming tegen onderkoeling, lieten elke man en vrouw werken tot totale uitputting, en legden verlammende belastingen op, dat was de “modus operandi” van Koningin Victoria en al haar familieleden die op de tronen door heel Europa zitten. Onmenselijke sloppenwijken en wijdverspreide armoede was in heel Europa gebruikelijk tot aan 1970. Zelfs nu, in de 21ste eeuw, wonen grote aantallen Britten zonder een fatsoenlijke opleiding in betonnen dozen, en zijn daarom niet in staat om een baan te vinden om zichzelf uit deze armoede te redden.

In de tweede helft van de 16e eeuw, waren de belangrijkste bloedlijnen al vastgelegd, die nu op de tronen van Groot-Brittannië en het Europa van vandaag zitten. Eén van de meest viskeuze gekroonde moordenaars was Czar Ivan de “IV” van Rusland. (6) Zijn moeder viel ten prooi aan één van de meest voorkomende vormen van Koninklijke moorden. Ze stierf aan vergiftiging toen de jonge Ivan slechts acht jaar oud was. Toen hij slechts negen jaar oud was begon hij dieren te martelen. Tegen de leeftijd van tien zou hij persoonlijk toezicht houden op het martelen van zogenaamde politieke gevangenen. Hij pleegde zijn eerste verkrachting op de leeftijd van 11 jaar. Hij werd gekroond in 1547, en leidde de aandacht van het publiek af door een oorlog met Polen en Litouwen te beginnen. Tsaar Ivan nam duizenden gevangenen en hield persoonlijk toezicht op hun martelingen, vaak bedacht hij de meest goddeloze martel technieken zelf. Hij doodde meer dan 60.000 mensen. Een andere Koninklijke prins met de naam Vlad (Dracul) haalde zijn sadistisch plezier uit het kijken naar politieke gevangenen die elkander aten. Er wordt gezegd dat hij vrouwen aanspoorden om hun echtgenoten op te eten.

Elke Britse en Europese monarchie kent een geschiedenis waarin een broer, neef of vrouw werd vermoord. Zelfs “Koninklijke moeders” hebben hun eigen kinderen gedood. Koning Willem II van Engeland werd vermoord door zijn eigen broer, die Koning Hendrik de eerste werd. (7) koning Hendrik II van Engeland zette zijn vrouw voor vele jaren gevangen en vermoordde zijn aartsbisschop. Koning Henry`s zoon was de boze Koning Jon, die zijn eigen neef vermoorde. (8) In 1212, hield hij persoonlijk toezicht bij het ophangen van 28 jonge jongens in Wales. De jonge prinsen Edward en Richard werden gevangen genomen en dood gestoken in opdracht van hun vader, koning Richard III. (9)

In 1388, werd de Koningin van Aragon beschuldigd van poging tot moord op haar eigen zoon met behulp van hekserij. (10) In 1419, probeerde Joan van Navar, de weduwe van koning Hendrik IV, met behulp van magische spreuken om haar stiefzoon te doden. Ze werd veroordeeld. (11) Catherine d’Medici, de Koningin van Frankrijk, voerde ook een aantal satanische ceremonies voor de Koninklijke aristocratische elite uit. De Marquise de Sade misbruikte herhaaldelijk jonge prostituees en schreef over pornografische orgieën in zijn kasteel in Frankrijk. Raspoetin werd in 1916 ook vermoord door de monarchie. (12) De lijst van moord en bedrog gaat maar door en door.

Dit artikel is slechts een korte introductie in de verborgen geschiedenis van de monarchie. Als het onderwerp je interesseerde, stel ik je voor om een aantal namen en termen uit dit artikel te onderzoeken. Bedankt voor het lezen hiervan, en als het artikel u beviel laat dan een kort bericht achter.

Bronnen:

Hier vind u de andere delen uit deze mini serie:
1 2 3 4 5

 Originele artikel:
http://www.thegic.org/profiles/blogs/the-evil-history-of-the

embedded by Embedded Video

Dit bericht is geplaatst in De Leugen aan de macht, Prinses Diana - Prins William met de tags , , , . Bookmark de permalink.

12 reacties op EK 6 – De kwade geschiedenis van de Britse Koninklijke familie

 1. tjen schreef:

  ‘’Nee de VS is nog steeds in handen van Holland.’’

  Hé? En zijn overal in Assyrie soldaatje aan het spelen?

 2. Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  Goed verhaal en na lang lezen ook halverwege tot de zelfde conclusie gekomen. Ik ben geboren als een bastaard Joden jong. Halverwege de rit werd ik 1.93 m lang en kreeg ik veel en blond haar. Ein richtiger Germaner vertelde iedereen op die Duitse school waar ik per toeval terecht kwam. Grote kansen laten schieten met mooie meisjes van Duitse en Oostenrijkse Adel. Ook heb ik mij nooit verbonden aan de vele geheime genoodschappen waarvoor ik uitnodigingen kreeg…Maar ja, Satan straft vroeger of laat. Nu ben ik kaal en zie ik eruit als een lepe Joodse Bankier. Behalve in de zomer krijg ik nog iets terug van mijn oude glorie waar ik mij een stuk beter bij voel. Dus mijn oervoorouders zouden ook bij de Cameleon groep kunnen horen. Blijft boeiend maar mijn opdracht op dit Ondermaanse is toch om MENS te worden !

 3. Udo Limpopo schreef:

  Korte anvulling; de Verenigde Staten van Amerika, maakt geen deel uit van de Britse Common Wealth en is ook geen bezit van de Britten. Amerikanen en Canadezen zijn geen vrienden… omdat de Amerikanen neerkijken op de Canadezen en de Engelsen schijnen de Amerikanen te haten. Waarschijnlijk oud zeer en gezichtsverlies. Nee de VS is nog steeds in handen van Holland.

 4. Udo Limpopo schreef:

  De blanke elite is een restant van een ‘edel’ en blank ras, dat voornamelijk bestond uit mensen met een witte huid, met sproeten (zonschuwe huid) erop en met vuurrood haar. Alle blonde, rossige en roodharige mensen zijn de verwaterde nazaten van een edel ras. Edel in de zin; vanuit het oogpunt van de Anunnaki/Nephilim en van de schepper Enki (EN.KI. = Heer-Kieper en ook Heer-gekiepte, ofwel de baas op deze planeet). Naarmate Enki de mens veredelde en er steeds meer van zijn kenmerken, van zijn DNA ingebracht werd, kreeg de mens meer kenmerken van zijn scheppers.
  Toen de ‘goden’, de Nephilim ondergronds moesten gaan wonen, stelden zij deze roodharige mensen aan om voor hen de wereld te gaan bestieren. De ‘rooien’ zijn de royals, de koninklijken. Benamingen als koning/king, koningin/queen (dragqueen), prins en prinses zijn Nephilimtitels. Denk aan amphibishe reptielen; en zie voor je een kikkerpoel. Alle kikkers paren met elkaar… de mannetjes duiken op elk vrouwtje. Niks mis mee – onderdeel van de soort en zijn voortplanting. Het woord prins in oertaal wordt PE.RI.IN.SE., met de betekenis; ‘persen-realiseren-intens-seker’, ofwel een prins moet ‘persen’. Hij kan niet anders. Deze benaming zet prinsen aan tot paren. Omgekeerd wordt het ES.NI.IR.EP/EB., met de betekenis; ‘het is-turbulent-vrouw-ebben’, ofwel het proces van paren is turbulent, maar bij NI moeten we eerder denken aan schuimend, bruisend en dat slaat op de eitjes die gelegd worden en waarover de mannetjes spuiten. Het gaat er schuimend aan toe met de vrouwtjes… en dat ebt ook weer weg. Totdat de Kikker… euh prins opnieuw ‘wakker’ gekust wordt. Vandaar ook de andere benaming voor koning; vorst dat zeer waarschijnlijk stamt van ‘vors’. Op de dag dat prins Willem-Alexander trouwde met Máxima, stond er een paginagrote advertentie op de achterzijde van de meeste dagbladen. We zagen het Marine-uniform van de prins op de grond liggen, sabel er naast en in het midden zat een Kikker; de prins ná de kus van Máxima… de pechvogel was weer terug in een Kikker verandert.
  Wat de Oranjes betreft (die natuurlijk geen nazaten zijn van Willem van Nassau-Oranje. De bloedlijn werd tenminste tweemaal onderbroken), die doen op wereldniveau zeer beslist mee op het hoogste niveau. Dat is omdat ons land (achter de schermen) één der grootste spelers is. Wij behoren tot de absolute macht op deze planeet. Wij zijn de kinderen van Enki, maar worden geregeerd door de krachten van Enlil. Nederland is nog steeds de baas van de Verenigde Staten van Amerika en aan het begin van de Golfoorlog, zogenaamd om Saddam Hoessein te pakken, zaten de Nederlandse militairen in het zuiden, dat eens Sumer heette. En daar komen de oer-Friezen, de proto-Nederlanders dan ook vandaan. Toen onze troepen het gebied hadden onderzocht en onder controle hadden, lieten ze de Amerikanen pas toe. Wat zochten zij? Oude wapenarsnalen, vliegschepen wellicht… of wilden ze ruim baan maken voor later; als wij, middels de Zionisten, die we voor ons karretje spannen, het hele gebied weer gaan innemen. Wij komen er tenslotte vandaan en deze ‘heilige bodem’ moet weer in handen komen van de ‘godenzonen van Soemer’… want binnenkort komt de grote Anoe, de leider van de Anunnaki weer op staatsbezoek… en dan moet de stoep schoon zijn. Dan moet het bordes dit koninklijk bezoek waardig kunnen ontvangen. Prins Willem-Alexander maakt al goede sier met zijn ‘waterbeheer’ en het openen van tientallen reptielen/kikkerpoelen de afgelopen tien jaren.

 5. Caesar Lion Cachet schreef:

  LS…

  De Satanisch Bloedlijnen zouden terugvoeren naar de interactie van buitenaardse reptielen. Ook de Ashkenazi/Khazaren of de pseudo Joden zouden een dikke vinger in de satanische pap hebben van de Global Elite. Van het Engelse Koningstuig tot elke Amerikaanse President… Ons Koningshuis zou te veel boeren bastaards bevatten om echt mee te kunnen doen… Alhoewel Prinz Bernhard / Der Verzetz Prinz aka de Grootse Verrader aller tijden heeft zijn portie reptielen bloed natuurlijk wel bijgedragen. Er gaan zelfs verhalen dat de prinsesjes zijn gemaakt van ervelijk materiaal van unserem Prinz ! Alexander zou zo steriel zijn als een machnetron…

 6. Pingback: Londen 2012: De Olympische fakkeltocht en Prometheus | RikClay's Blog

 7. Pingback: De kwade geschiedenis van de Britse koninklijke familie » Argusoog

 8. Pingback: BOINNK!!! | De Kwade geschiedenis van de Britse Koninklijke familie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *