Een nieuwe mondiale economische herstructurering – Nieuwe Wereldmunt in 2012

Een nieuwe mondiale economische herstructurering – Nieuwe Wereldmunt in 2012

A New Global Economic Restructuring (LINK)

Gepubliceerd op 1 jan 2012 door bblcsedona 

Gelieve te verspreiden! Voel je vrij om deze video in te sluiten, Digg, Tweet en Facebook.

James Martinez leest een verklaring van de vertegenwoordigers van een nieuwe wereldmunt, die wordt aangekondigd en langzaam geïntegreerd in ons bewustzijn als een manier om de tirannie van de huidige banksystemen te beëindigen.

Conscious Media Network is benaderd door een vertegenwoordiger van de wereldwijde leiders en financiers van 130 landen om een verklaring uit te zenden over een nieuwe globale economische herstructurering, die zal opkomen in 2012.

embedded by Embedded Video

De verklaring zal worden gegeven via een video-opname interview met een leek namens het samenwerkingsverband, dat de afgelopen 8 jaar achter de schermen heeft gewerkt aangaande het probleem van de niet-duurzame mondiale economie. De groep die deze verklaring afgeeft, heeft verklaard – in reactie op de samenzwering kwesties – dat de gebruikelijke verdachten niet de verdachten zijn” en dat de mondiale Elite ook begrijpt dat het ongedekte, digitale geldsysteem mislukt is volgens ons allemaal, zijzelf inbegrepen. Dat betekent dat mensen, die aan de duistere kant staan, die positie nu hebben overstegen en zich realiseren: “We kunnen dat niet meer doen”. Het is als in de Star War film, ze zijn naar de andere kant gegaan. En veel mensen hebben dat nu gedaan…

De zilveren edelmetaal munt met ??de NWO-piramide en het ‘Alziend oog’ aan de voorkant, de tien NWO wereldregio’s op de achterzijde.

Deze aankondiging is om de invoering van een Nieuwe Mondiale Economische Constructie te dienen, dat in 2012 ten tonele zal komen. Zij die betrokken zijn bij dit plan noemen het de ‘grootste humanitaire inspanning’ in de moderne geschiedenis. Het zal voor ieder van ons in de loop van de tijd vastgesteld worden of dit een waarheidsgetrouwe verklaring is.

CMN is een neutrale partij voor deze uitzending en in wat het beweert, aangezien het economische consortium op dit moment niet wenst om dit nieuws via de mainstream media door te laten breken. Besteed er serieuze aandacht aan, omdat het een nieuwe manier van handel op de planeet zal worden, die effect op ons heeft in de toekomst. Het zal door middel van ons begrip en onze aanvaarding zijn, dat dit zal gaan gebeuren.

Een deel van dit plan bevat een ontbinding van schulden op een weloverwogen en geplande wijze. Het plan zelf is ons wereldbeeld, onze zienswijze verbrijzelen, en in deze video-opname verklaring wordt hier slechts op gezinspeeld. Er zullen er dit jaar meer volgen.

Lees hieronder de aankondiging (gedeeltelijk vertaald): 

Noch banken noch de overheid (noch de mainstream wetenschappers in enig geval) hebben rekening gehouden met een realistisch vermogen van de economie om te betalen, in ieder geval, te betalen zonder dat de economie krimpt. Via hun media en denktanks hebben zij het grote publiek ervan overtuigd, dat de beste manier om rijk te worden, is door snel geld te lenen, onroerend goed te kopen, aandelen en obligaties aan te schaffen, waarvan de prijzen wel zouden gaan stijgen, opgeblazen door de bankkredieten; op deze wijze de progressieve waardering van ‘welvaart’, die de afgelopen eeuwen was bereikt, omkerend.

Om het maar botweg te noemen, het resultaat is een ‘vuilnisbak economie’ geworden. Haar doel was om het onmogelijk te maken voor het grote publiek om nog te controleren wat daadwerkelijk plaatsvond, om de geplande macht in de handen te krijgen van de financiële elite. En dat alles onder het motto dat dit efficiënter zou zijn dan dat dit door de publieke sector gedaan zou worden. Planning en taxatie door overheden werd door deze elite bestempeld als ‘de weg naar een lijfeigenen-systeem’. Alsof het systeem van de ‘vrije markten’, dat gecontroleerd werd door de bankiers, geen vrijbrief gaf om risicovol te gaan handelen, niet in het belang was van een ‘happy-few’, die oligarchisch optraden, en op een niet democratische wijze.

Regeringen wordt verteld om landen die schulden hebben gemaakt, te versterken met bailouts die de rijkste laag van de bevolking ten goede komen, door dit te schuiven op de belastingbetaler.

Het niet rekeninghouden met de wensen van de kiezers brengt de daaruit voortvloeiende nationale schulden op wankele grond, staatskundig en zelfs legaal. De zogenaamde ‘fiat’-schulden, aangereikt door overheden of door financiële buitenlandse bedrijven, ondanks de grote oppositie ertegen, waren net zo zwak als die bijvoorbeeld door de Habsburgse en andere despoten uit het verleden werden gebruikt. Door een gebrek aan een brede steun, kunnen zij sterven met het regime dat met hen in zee is gegaan. Nieuwe overheden kunnen democratisch handelen, om het bancaire- en financiële sector op te dragen de economie te steunen, maar natuurlijk niet andersom!

Volumineuze berichten in de media van het aanhoudende wereldwijde economische bloedbad kunnen leiden tot het standpunt, te stellen dat onze wereld niet de fundamenten van de economie begrijpt, hetgeen oude wereldleiders zoals Hammurabi, de Egyptische Farao’s, en zelfs Romeinse keizers wel heel goed wisten.

De waarheid is simpelweg dat de op schuld gebaseerde economieën – geld als schuld met al zijn intrinsieke ongelijkheid en eeuwige armoede is voorbestemd om te worden vernietigd. Oude despoten waren allesbehalve filantropen. Net als alle andere despoten in de geschiedenis werden ze gedreven door eigenbelang. Maar hebben ze op z’n minst erkend dat een eerlijk economisch systeem in ieders belang is? Gezien onze moeilijke economische omstandigheden is het vergeeflijk dat wij kleine mensen wanhopen en met de handen in het haar zitten. De heersende opvatting van de kleine mensen is dat we machteloos zijn om grote veranderingen teweeg te brengen.

Het is niet zo dat wereldleiders of financiële leiders en economen, te veel om op te noemen, de ineenstorting van het huidige financiële systeem niet hebben opgemerkt. In dit verband wordt verwezen naar het commentaar van Sir Mervyn King, gouverneur van de Bank of England, en de opmerkingen van Stephen Green als HSBC voorzitter, en de opmerkingen van de paus, en de zeer recente opmerkingen van president Barack Obama en vele, vele anderen. Al deze standpunten zijn dan wel afkomstig uit het unieke perspectief van elk individu, maar er loopt een rode draad.

Dus de gedachte is dat, hoewel vrije markt kapitalisme het slechtste systeem is, ook iets anders niet werkt. Het socialisme, het kapitalisme, het communisme, allemaal mislukken ze. Er zijn dus geloofwaardige “ismen”. Churchills opmerkingen zouden door ons allemaal moeten worden erkend.

Dus wat kunnen we doen? Kunnen we alleen maar meer schuld creëren, en de val versnellen? Zijn wij allen – regeringen, kleine individuen en instellingen, machteloos?

De oplossing is het creëren van een nieuw financieel systeem, dat voorzien is van de meest krachtige economische instrumenten die de wereld ooit heeft gekend. Het is niet een “isme”. Het is handel, gericht op het creëren van schaalbare welvaart voor het grootste aantal mensen binnen een duurzame, door activa gedekte “opborrelende” wereldeconomie.

Het is een instelling voor het verstrekken van welwillendheid voor de hele mensheid, ongeacht kleur, wereldvisie of plaats op aarde. Dit alles zonder het creëren van schuld en zonder dat de belangen van anderen worden geschaad, maakt niet uit of ze groot zijn of klein.

Hoewel het vandaag de dag alleen bekend is bij een handjevol mensen over de hele wereld, bestaat het desondanks binnen een machtig en krachtig nieuw systeem dat is gecreëerd en beheerd door kleine mensen. Het is reeds begonnen met weinig mensen. Weinig mensen zijn de sterkste kracht op aarde…

Dit zijn zeer interessante ontwikkelingen, waar je de bijbel eenvoudig naast kunt leggen!

Maar hoe misleidend zijn deze zogenaamde mooie uitspraken aangaande ‘DE OPLOSSING’: een nieuwe wereldmunt, uitgebracht door een nieuwe wereldregering, de Nieuwe Wereld Orde (NWO).

Dit zou volgens de tussenpersoon – zelf blijven ze achter de schermen!- ‘nieuwe hoop’ geven, en een ‘medicijn zijn voor onze planeet’ zijn.

Het is zo misleidend, omdat precies dezelfde mensen, die achter het huidige financiële en politieke systeem de touwtjes in handen hebben, straks nog steeds de macht zullen hebben wanneer ze spoedig de NWO gaan opvoeren. Ook al liegen ze ons voor dat ze van de ‘duistere kant naar de andere kant’ zijn gestapt, en dat WIJ het systeem nu zullen gaan runnen. Dit betekent juist GEEN grote bevrijding voor het hele menselijke ras!! Dit is het begin van de NWO; mensen zullen moeten gaan kijken met andere ogen (en oren), aldus de contactpersoon. Er is GEEN licht aan het eind van de tunnel van de NWO. Satan is een leugenaar vanaf het begin. De volgende level zou Human.02 zijn!? En ga je ascenderen (opstijgen) of niet, is hun vraag…

Zoals je ziet, is dit jaar 2012 het begin.

Deze oplossing zal echter blijken regelrechte tirannie te zijn, die de vrijheid van iedere burger op aarde volkomen zal ontnemen, of je dat nu wilt of niet.

Binnen enkele weken zal een grotere hoeveelheid details volgen, wordt er beloofd. Let op: dit gaat niet alleen over economie! Hierdoor gaat alles voor ALTIJD veranderen.

He is coming very soon!

Zie ook: Biochip666.blogspot.com/p/chip-in-2013

Bron: Beforeitsnews.com

Cmn.tv/news/new-world-currency

Abovetopsecret.com

 

Vertaald: Marion

Posted: Eindtijdnieuws.blogspot.com en Eindtijd.goedbegin.nl

Originele artikel:
http://www.argusoog.org/een-nieuwe-mondiale-economische-herstructurering-nieuwe-wereldmunt-in-2012/

Dit bericht is geplaatst in De Leugen aan de macht. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *