Dreigement aan Marcel Vervloesem?

 

Dreigement aan Marcel Vervloesem?

Marcel Vervloesem, wil je dit even tekenen?.. Je mag onder andere je boek niét uitbrengen. Deze maatregelen zijn voor je eigen veiligheid… Dat voorstel werd hem vers van de pers door justitie gepresenteerd in de gevangenis van Turnhout. Marcel weigert het te ondertekenen, vanzelfsprekend. Het boek bevat dan ook onthullende informatie… met de nodige linken naar bewijzen.

Marcel Vervloesem wordt nog altijd vastgehouden in de gevangenis van Turnhout. De aanklacht is zo lek als een zeef, in die mate dat zelfs de procureur er ongemakkelijk van werd. Marcel Vervloesem werd door de Strafuitvoeringsrechtbank ondertussen volledig vrijgesproken van de huidige aanklachten. De Raadkamer van Turnhout baseert zich echter op drijfzand maar gezien zij ondertussen via J. Poels, eerder procureur des Konings bij het parket in Turnhout, een voet tussen de deur hebben bij het ministerie van justitie – Poels werd onlangs gepromoveerd tot nieuwe kabinetschef van minister van Justitie Turtelboom – ziet het er voor Marcel Vervloesem niet echt rooskleurig uit. De belangen zijn immers erg hoog… letterlijk en figuurlijk.

Ondertussen heeft men ineens, uit het niets, na 27 jaar!, een DNA-profiel van een mannelijke dader van de Bende van Nijvel geïsoleerd. Vreemd toch dat die zaak ineens terug zoveel aandacht krijgt. Alhoewel, het script van het boek werd wel in beslag genomen, zonder twijfel gekopieerd en vast en zeker al door velen aan de top gelezen ondertussen…  

Maar geef toe, justitie verdient bloemen (met een zware pot er nog aan) voor zoveel bekommernis om de veiligheid van Marcel!..

Godelieve Vaesen
05 maart 2012

Originele artikel:
http://renescience.punt.nl/

Dit bericht is geplaatst in pedofilie satanisme en kindermisbruik met de tags , . Bookmark de permalink.

3 reacties op Dreigement aan Marcel Vervloesem?

  1. Bea schreef:

    Zonde dat de links niet meer werken.. Zou daar ook een reden voor zijn….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *