Marcel Vervloesem in Beroep

 

Marcel Vervloesem in Beroep

Morgen 08 maart 2012 komt de zaak van Marcel Vevloesem in beroep voor in Antwerpen. Het dossier zal echter onvolledig zijn waardoor er niet naar behoren uitgesproken zal kunnen worden. Dit beroep werd aangetekend door de advocaat van Marcel.

Dimitri Vervloesem, neef van, zorgde ervoor dat Marcel Vervloesem op 18 januari 2012 gearresteerd werd op beschuldiging van aanranding met geweld en bedreiging. Ondertussen wordt duidelijk dat de intentie van de bijna 18-jarige Dimitri achter de arrestatie vooral de zucht naar “ik wil beroemd worden” (als rapper ‘dammi’) en wraak op de kleindochter is. De Raadkamer van Turnhout heeft blijkbaar zo haar eigen agenda… en achtte zich, vooral in ’t begin, gelukkig met zo’n gewillige ‘aanklager’ als Dimitri. Achteraf zullen ze zich de fratsen van Dimitri nog vaak al hoofdschuddend beklagen.

Dimitri trachtte voortdurend met de kleindochter van Marcel in contact te komen. Zelfs op het ogenblik dat de gsm van Dimitri in het bezit moest zijn van Marcel – Dimitri had nl verklaard dat Marcel de gsm van Dimitri ‘gepikt’ had (vaststellingen van de politie beweren het tegendeel) – verstuurde Dimitri berichtjes naar het meisje met dié gsm. De inhoud van die berichtjes werd door de politie van Herentals uitgeprint.
Dimitri eist in die berichtjes de medewerking van de kleindochter ten voordele van zijn verklaring in de zaak. De kleindochter weigert die medewerking omdat zij hem niet gelooft en zegt dat haar opa zoiets niet doet, waarop Dimitri begint te dreigen. Eerst dreigt hij ermee – letterlijke weergave: ‘kan ik evengoed naar de flikke gaan aangeven da jij ook misbruikt bent maar dat je het niet durft te melden’. Daarop wordt het meisje kwaad en zegt dat dat niet waar is waarop hij letterlijk reageert: ‘da weet jij maar dat weten zei niet’. Zij wordt nog bozer en zegt dat ze geen contact meer wil waarop hij letterlijk reageert: ‘als ik marcel tege kom maak ik hem af !’ Zij vraagt waarom en zegt nog eens dat ze er zeker van is dat Marcel dat niet met Dimitri gedaan heeft – dan hij weer: ‘misschien is het wel niet waar dat weet jij niet dat weet ik alleen’. Als het meisje daarop zegt, wat als ik nu met dit gesprek naar de politie ga, reageert hij letterlijk ‘dan maak ik u af !’. Via andere wegen laat hij haar ook nog weten dat hij haar het leven onmogelijk gaat maken. Het meisje van amper 14 jaar is ondertussen inderdaad de wanhoop nabij.  

Ondertussen gaat het gerechtelijk onderzoek verder en wordt Dimitri Vervloesem beschreven door de politie van Turnhout als “gevaarlijk”, wordt hij uit huis en onder toezicht geplaatst en moet hij een psychiatrisch onderzoek ondergaan om zijn geloofwaardigheid na te trekken. Dat blijkt helemaal in het nadeel van Dimitri Vervloesem uit te draaien maar zal morgen ‘hoogstwaarschijnlijk’ niet bij het dossier gevoegd zijn. Ook bepaalde getuigenissen in het voordeel van Marcel zouden niet bij het dossier gevoegd zijn.

Op 21 februari 2012 publiceerde Dimitri Vervloesem een rappers’song’ op YouTube http://youtu.be/ALcAI0jU_4A . Het is een aaneen plaksel van stukjes die losstaan van elkaar en gaat over een meisje dat ontvoerd en verkracht wordt ‘door haar eigen oom’. In de originele versie komt de naam van de kleindochter van Marcel voor en gaat het over de opa ipv een oom. In het rapnummer is ook een fragment te horen van het proces verbaal dat Dimitri, na zijn verhaal in ‘Het Nieuwsblad’, door de politie liet opmaken en waarin hij beweerde dat Marcel Vervloesem en zijn buurman ‘in een wit busje naar Tilburg reden en er een meisje verkrachtten’. Ondertussen is uitgewezen dat van heel dat verhaal geen letter waar is.
Dimitri maakte de kleindochter van Marcel attent op de plaatsing op YouTube via Facebook. Blijkbaar zou de damesstem in de song afkomstig zijn van een parketwoordvoerster en in dat geval is er sprake van ‘schending van het principe van onschuld’. Maar ook dat zal morgen niet in het dossier ‘ingevoegd’ zijn… Eerder monteerde Dimitri (?), als bijvoegsel van zijn aanklacht, ook al zo’n gesprek, dat geknipt was uit meerdere gesprekken door hem opgenomen met twee gsm’s en terug aaneengeplakt, tot een ‘collage’ die in zijn voordeel moest uitdraaien. Nu ja, gezien zijn foutenparcours tot hiertoe – met eerdere gelijkaardige maar verworpen aanklachten van Dimitri Vervloesem tegen nog anderen (waar zelfs de procureur zich voor schaamde) zal hij voor die montage best wel hulp gekregen hebben. Wanneer de Raadkamer absoluut zijn werk zou doen, zijn die zaken geweten en gaat men daar niet zomaar aan voorbij. Vraag blijft natuurlijk in hoeverre de Raadkamer echter partijdig is in deze gezien de ‘hoge’ belangen die met een vrijlating van Marcel Vervloesem verbonden zijn.  
De Voorzitter van de Raadkamer is immers Jacobs, de man die eertijds de onderzoeksrechter was in het dossier Zandvoort. Het Openbaar Ministerie werd waargenomen door Van Der Flaasch, de substituut die destijds de houder was van het dossier Zandvoort. De Raadkamer bestaat daardoor uit de twee magistraten die jarenlang door Marcel Vervloesem aangeklaagd werden wegens het schandaal Zandvoort…

Op 28 februari 2012 bedreigt Dimitri Vervloesem opnieuw de kleindochter van Marcel:
E-mail via Hotmail:
25/02/2012 – 11:48 ‘meisjesnaam, je mag geen contact met mij hebbe maar ik weet u te vinde ze, morge is het stoet in herenthout he ? ik kom u daar zoeke & we gaan prate en zo niet maak je wat mee je kunt mij ni late valle da mag niet !!!!!!!!!!!!! je gaat er zoiezo aan bitch’

Maar toch wordt Dimitri Vervloesem door de Raadkamer van Turnhout als een garantie beschouwd en baseren zij zich verder onder andere op dit gatenkazen pv van Dimitri Vervloesem waardoor Marcel Vervloesem tot nu toe aangehouden blijft. De Raadkamer van Turnhout is verder zijn boekje te buiten gegaan gezien ze zich eveneens uitspreken over de voorwaardelijke invrijheidsstelling, die volgens hen geschonden is, terwijl Marcel Vervloesem door de Strafuitvoeringsrechtbank Antwerpen op 21 februari 2012 daarvan vrijgesproken werd. Die laatsten zijn daartoe wél bevoegd.

Vraag is nu in hoeverre het Hof van Beroep te Antwerpen het ‘spel’ van de Raadkamer van Turnhout gaat meespelen. De Strafuitvoeringsrechtbank van Antwerpen heeft er alleszins haar handen vanaf getrokken. Respect daarvoor!

Godelieve Vaesen
07 maart 2012

Originele artikel:
http://renescience.punt.nl/

Dit bericht is geplaatst in pedofilie satanisme en kindermisbruik met de tags , . Bookmark de permalink.

Één reactie op Marcel Vervloesem in Beroep

  1. Bea schreef:

    Wow wat een geweld tegen een meisje… Geen woorden voor….
    De wereld echt helemaal op zijn kop..
    Dit moet stoppen….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *