Bill Cooper – Valse Alien Aanval

Bill Cooper – Valse Alien Aanval

(Vrij vertaald René Voogt)

Onderstaande is de compleet vertaalde tekst uit de video.

Jaren geleden, vele jaren geleden in feite in 1972, zat ik morgens om 04.30 uur aan mijn bureau van het hoofdkwartier van de commandant van de U.S. pacifische vloot, waar ik bezig was met het sorteren van de binnengekomen informatie van de afgelopen 24 uur tot een logische volgorde, zodat we een briefing konden voorbereiden voor de Admiraal en zijn staf, die later die ochtend plaats zou vinden. Onder de documenten die ik op mijn bureau vond, zat een document genaamd “Operatie Majority”, het betrof hier niet het complete papierwerk over die operatie, maar het was meer een samenvatting van de operaties en projecten die daar weer onder vielen. Eén van de projecten die het betrof was project “Red Light”. Het doel, volgens dat document, was de wederopbouw van ingenomen E.T. technologie zodat het in het ruimte programma van de V.S. gebruikt kon worden. Sindsdien geloof ik dat het gedeelte over buitenaardse, onzin is, maar dat de technologie, echt is! Die is echt. Ik geloof dat in de afgelopen jaren velen deze documenten hebben gezien, zodat we er later, over zouden praten. Ik bedoel, hoe kun je het bestaan van E.T.`s, als ze echt zijn, geheim houden. Hoe zou iemand kunnen zwijgen, wetende, dat ze documenten hadden gezien, officiële overheid`s documenten, gekenmerkt als “Top Secret”, die te kennen gaven dat deze buitenaardsen echt waren en dat ze deze planeet bezocht zouden hebben? Ik wilde weten HOE waar dat dit allemaal was en begon een onderzoek om uit te vinden of E.T.`s ‘echt’ waren. Het eerste wat ik deed was alle documentatie verzamelen die ik maar vinden kon, uit zowel, de “vrijheid van informatie” wet, maar ook elders zoals boeken die gedrukt waren over ufo`s, en natuurlijk via mijn netwerk van vrienden en de inlichtingendienst gemeenschap. En wat ik ontdekte was verbazingwekkend.

Wat ik ontdekte dames en heren, is dat, er al een plan bestond, wat al bestaat sinds ongeveer 1917, en waarschijnlijk nog langer als dat, om een kunstmatige buitenaardse dreiging te creëren voor de aarde, om een, één wereld totalitaire socialistische overheid te bewerkstelligen. Één van de eerste documenten die ik vond op mijn zoektocht was deze, “THE IMPERIAL JAPANESE MISSION 1917” een verslag over een bezoek aan de Verenigde Staten over een speciale missie onder leiding van burggraaf Ishii. En toen deze keizerlijke afgevaardigden in New York waren, hadden zij een etentje, waarbij nogal prominente lieden spraken, en één van hen was John Dewey. John Dewey is de grondlegger van ons falende desastreuze publiekelijke onderwijs systeem, en dit is wat hij zei, luister aandachtig: John Dewey professor in Filosofie aan de universiteit van Columbia die de volgende spreker zou zijn, luisterde naar een grote gerichtheid), hij zei, en ik citeer:

“Iemand merkte op, dat de beste manier om alle volkeren op deze globe te verenigen, een aanval zou zijn, afkomstig van een andere planeet. In het licht van een dergelijke vreemde vijand zouden mensen reageren met een gevoel van eenheid, in het belang van, en voor het doel”.

Nu denk eraan vrienden – dit was 1917. één van de volgende documenten die ik vond, en ik vond er behoorlijk wat, maar 1 ervan is behoorlijk belangrijk, het is genaamd: “Report from Iron Mountain – On the possibility & Desirability of Permanent Peace. Ik moedig u aan om dit boek te zoeken, waar je het ook maar kunt vinden, en ik weet niet waar je het kunt vinden, maar vind het. Blz 66 “Geloofwaardigheid, ligt in feite in het hart van het probleem voor het ontwikkelen van een politiek alternatief voor oorlog. Dit is waar voorstellen uit de ruimte race, die op vele manieren bruikbaar zijn, maar als economische substituten voor oorlog te kort schieten. Het meest ambitieuze en onrealistische ruimte project, kan niet uit zichzelf een geloofwaardige externe bedreiging genereren. Er werd hevig over geargumenteerd, dat een dergelijke dreiging “de beste en laatste hoop op vrede zal bieden” etc, door de vereniging van de mensheid tegen het gevaar van vernietiging door wezens van andere planeten of vanuit de ruimte. Experimenten zijn voorgesteld om de geloofwaardigheid van een buitenaardse invasie op onze wereld te testen. en het gaat verder op een andere pagina,

Niettemin, een effectief politiek substituut voor oorlog ZAL een alternatieve vijand nodig hebben, waarvan sommigen misschien vergezocht lijken in de context van het huidige oorlogssysteem. Het zou b.v. kunnen inhouden, dat de bruto waarde van “de vervuiling van het milieu”, uiteindelijk de mogelijkheid van massale vernietiging door nucleaire wapens kan overstijgen, als het belangrijkste substituut voor oorlog”.

Begint u de boodschap te begrijpen mensen?

Het vergiftigen van de lucht, en de voornaamste delen van de voedsel en watervoorzieningen, is al vergevorderd, en op het eerste gezicht, lijkt het er in dit opzicht, veelbelovend uit te zien; het vormt een bedreiging die uitsluitend aangepakt kan worden, door een sociale organisatie en politieke macht. Maar gezien de huidige indicaties, zal het één tot anderhalve generatie duren voordat de vervuiling van het milieu, in ernstige mate, bedreigend genoeg zal zijn, op mondiale schaal, om een mogelijke basis voor een oplossing te kunnen bieden.

Hoe onwaarschijnlijk een aantal van de mogelijke alternatieve vijanden die we noemden ook mogen lijken, we MOETEN benadrukken dat we er één MOETEN vinden, van geloofwaardige kwaliteit en omvang, wanneer er ooit een overgang naar vrede tot stand moet komen zonder sociale integratie. Het ligt meer voor de hand, naar ons oordeel, dat een dergelijke dreiging gefabriceerd moet worden,  eerder dan, ontwikkeld door onbekende omstandigheden.

Dames en Heren, ze hebben zoveel alternatieve vijanden gecreëerd, om hun één wereld totalitaire socialistische staat te kunnen creëren, dat wij niet weten in welke vijand we zouden moeten geloven en of deze nou echt of vals is, waarvan men zich er beter, niet één van laat aan praten.  

Waarvan ik denk, dat het waarschijnlijk de beste oplossing is. De ontwapening is geen toeval, de wetten uit het congres die onze wapens afnemen is geen toeval. De opzettelijke vervuiling van het milieu, onze meren, rivieren, beekjes, oceanen, en grachten is geen toeval zoals u daarnet gehoord heeft, werden deze plannen vele vele jaren geleden al geplant. Het bombarderen van het publiek met films over vliegende schotels in de `50 er jaren, net nadat het U.N. verdrag getekend was, en de medezeggenschapwet voor de U.N. door het congres werd gedrukt.

Alle incidenten sindsdien, hebben de meerderheid van het Amerikaanse volk ervan overtuigd dat vliegen schotels “echt zijn”, en dat buitenaardse ‘bestaan’, en dat de vliegende schotels van “buitenaardse oorsprong zijn”. Dit wordt op vele manieren afgekondigd, door televisie reclames, in de films, en in de kranten, door het creëren van echte of verzonnen incidenten. Ik geloof als gevolg van mijn onderzoek, en door de gigantische bult documentatie die ik vond, wat ik ook vermeld in mijn boek, is dat dit hele scenario gecreëerd werd, om ons een kunstmatig gecreëerde bedreiging vanuit de ruimte te kunnen geven.

Tijdens het kabinet Reagan, hield Reagan 6 speeches waarin hij specifiek sprak over een buitenaarde bedreiging door wezens van een andere planeet. Zes keer dames en heren. Waarom zou de President hetzelfde zes maal herhalen, wat “door hemzelf” aan de speech toegevoegd werd? de speech schrijvers, hadden het niet in de speech vermeld, Ronald Reagan heeft het uit zichzelf aan de speeches toegevoegd.

“Misschien hebben we een bedreiging nodig van buiten het universum. Ik denk soms, hoe snel onze verschillen wereldwijd zouden kunnen verdwijnen, als we geconfronteerd zouden worden, met een bedreiging die afkomstig is van buiten deze wereld”.

Dit was een krachtige suggestie om in de geest van de mensen van de wereld te planten, dat er werkelijk een bedreiging door een ander soort zou bestaan, afkomstig van een andere planeet – voor deze wereld. Welnu, jullie daarbuiten hebben het ufo fenomeen veel te lang genegeerd. Het heeft alle kenmerken van de meest succesvolle, geavanceerde, mind-control operatie in de geschiedenis van de wereld. En JULLIE negeren het! Wat zou een betere manier zijn, om een plan te implementeren voor de totstandkoming van de één wereld regering, dan het creëren, (het creëren) van een mogelijkheid, in de hoofden van de mensen van de wereld, dat we bedreigd worden door een soort, van een andere planeet. Wat ze doen op een manier, zodat als iemand vragen stelt, het betwist, of er openlijk over wil praten, dat hij belachelijk gemaakt zal worden. En het uiteindelijke doel, is om de aarde erg klein te laten lijken, om de mensen van de wereld te behoeden voor een externe bedreiging naar deze wereld, door een superieur ras afkomstig van een andere planeet. Gigantisch superieur ten opzichte van ons intellect, filosofie en technologie, met het oog op “de ontbinding van naties en staten”, “de ontbinding van alle bestaande religies”, voor de vorming van een “totalitaire socialistische wereld regering”.

Documenten waar Bill over sprak:
http://net.lib.byu.edu/estu/wwi/comment/japanvisit/JapanTC.htm
http://www.hourofthetime.com/john.htm
Iron Mountain (Engels):
http://projectcamelot.org/Report_from_Iron_Mountain.pdf
War of the Worlds – waar gebeurde Radio uitzending uit 1938
http://www.rense.com/general4/hg.htm

Aanvullend:

Werd ook gepubliceerd op deze sites:

Lees hier de bevindingen van Rik Clay betreffende de Olympische Spelen

Dit bericht is geplaatst in Bill Cooper, Rik Clay. Bookmark de permalink.

Één reactie op Bill Cooper – Valse Alien Aanval

  1. Pingback: BOINNK!!! | Een ‘VALSE’, dus een fake Alien-aanval staat voor de deur.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *