CROP CIRCLES IN A BINARY CODE?

Als er iemand is die dit even zou willen vertalen – Dan Heel Graag?

CROP CIRCLES IN A BINARY CODE?

Normally I do not comment on videos, but this one was sent to me by Mr. V.T., and since many of you have written to me privately to ask me what I think of crop circles, I couldn’t resist commenting on this one. It’s in Spanish, but there are English subtitles, and it’s only about ten minutes long:

embedded by Embedded Video

Now it strikes me as extremely odd that “ET” would seek to communicate by such a bizarre method, especially if his message is that he(that is, ET), is actually one of the Annunaki-Mesopotamian gods, in this case Ea-Enki, returning… While I won’t go into details here on why I think this, I do not believe crop circles are hoaxes, but neither do I believe them to be of any supernatural, or extraterrestrial, nature or origin.  I think they are products of a technology, a human one.

Now, that said, I want to stress that I am accepting the analysis presented in the video for the sake of argument. Not having seen the argumentation behind the analysis in the video, I have no idea if what it asserts is true or not, but again, for the sake of argument, I assume it to be so.  That leads me to ask this question: Assuming (1) the analysis here to be true, and (2) assuming that the circles are the product of a human technology, why would anyone be going to such lengths to encode a bit of the Mesopotamian pantheon in the form of Ea-Enki, who, as the video correctly points out, is credited with creating the human race by mixing a pre-existent hominid with the “annunaki” gods? Other crop circles have similarly embodied mathematical messages, including Mandelbrot fractals, and in the famous Barbury circle case, a proposition of Euclidean geometry not hitherto known, and as well, a kind of “hyper-dimensional squishing” into two dimensions of a 4-d polytopes. So in a certain sense, that mathematical messages should be encoded in these two circles is not surprising, and seems to conform to a pattern.

My hypothesis – and again, I am simply stating, not arguing, here – is that these circles represent not only products, but tests of a human technology, and that, as is often the case, this technology is being coupled with a psychological warfare or social engineering operation to implant, or reinforce, the ET-Annunaki meme of humanity being engineered. To what purpose? To direct attention away from inquiry into what sort of technology produced the circles, but also, I suspect, to reinforce, in a very subtle fashion, that human beings are someone else’s property. The elites, in short, are playing with their toys, to reinforce the meme.

See you on the flip side.

Related posts:

 1. Dialogues Ep11: Crop Circles, Microwaves, and Extraterrestrials

Original article:
http://gizadeathstar.com/2012/03/crop-circles-in-a-binary-code/

Dit bericht is geplaatst in Borobudur / Enki / Annunaki / Sitchin, Dr Joseph P. Farrell. Bookmark de permalink.

7 reacties op CROP CIRCLES IN A BINARY CODE?

 1. tjen schreef:

  Deze kende ik (nog) niet (thx).
  Hoewel wel informatief, ben ik het niet eens met een aantal konklusies die er worden getrokken.

  http://www.circularsite.com/gedachten69.htm

  Persoonlijk zit ik niet in het kamp van diegenen die ervan uitgaan dat alles zomaar vanzelf ‘licht’ en ‘liefde’ zal worden, vroeg of laat of ooit (al is dat ieders volste goed recht dat te willen geloven uiteraard). Naar mijn mening is daarvoor eerst nog hééél erg veel (extra) licht nodig. Vooral daar waar dat net het hardste van pas komt. Net in de meest duistere hoeken dus. Waar men de kudde al duizenden jaren in heeft weten manipuleren. En eenieder in onwetendheid heeft trachten te houden…..

  Graancirkels met een treffende overeenkomst met de lijkwade van Turijn……..(én een vanzelfsprekend verband met ‘Christusbewustzijn’ – smells fishy) lijken mij eerder het produkt van super secret black budget space tools and toys. Bediend door gewone 3D aardlingen. Vanuit ergens.
  Of een graancirkel van een Feniks, herrijzend uit de vlammen noodzakelijk een positieve boodschap is voor de mens(heid)….valt enigszins af te wachten, me dunkt.
  Er was een graancirkel met de drie sterren van Orion met een binaire code, en de boodschap luidde;

  “Pas op voor de brengers van valse giften en hun gebroken beloftes. Veel pijn maar nog tijd. Geloof. Er is goed daarbuiten. Wij zijn tegen bedrog. De doorgang sluit zich”……

  Bedoelt men dan dat er een signaal kwam vanaf Orion met deze boodschap? Of stuurt iemand vanuit elders de boodschap dat er net een beetje op te letten valt voor wezens van Orion (en Sirius) omdat die mogelijk al duizenden jaren aktief zijn betrokken in het creeeren van duisternis, wapengekletter, bloedvergieten, enz, enz,.hier op deze planeet dmv list, leugens en bedrog en alle truken van Rome (zoals ik dat zelf steeds noem)? Want dat is niet helemaal hetzelfde.
  De piramide van Giza, die zelf op het belangrijkste leylijnensnijpunt ter wereld werd gebouwd, staat ten slotte uitgelijnd op Orion en Sirius…….Maar een aantal piramides in Mexico en Z-Amerika evengoed. Ook staan de nieuwe tien geboden van, god, de ‘Georgia Guidestones’ uitgelijnd op Sirius. Er is nogal wat dat naar Sirius verwijst, of erop staat uitgelijnd;

  http://www.belfort-group.eu/forum/topic/370

  En, de mogelijke terugkeer van Enki, dat lijkt me wel een gebeurtenis die stof zou kunnen doen opwaaien. Al zou dat kunnen dat dat op een iets ander manier kan geschieden dan we allemaal denken. De mogelijkheid bestaat dat het niet echt de grote vriend is van de huidige zaakwaarnemers van de wereld (misschien zouden daarvoor hun bunkertjes wel van pas kunnen komen). Wat niet vanzelfsprekend hoeft te betekenen dat hij wel de grote vriend van de slaven van die zaakwaarnemers wenst te zijn. Misschien wel, misschien ook niet.

  Een tamelijk bizarre story vernam ik toen in zelf in Wiltshire was. Een plaats in Z-Engeland waar vaak graancirkels verschijnen.

  http://www.google.be/search?hl=nl&q=wiltshire+croppcircels&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1280&bih=952&wrapid=tlif133351796520210&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=o957T_7VE4GBOu_9hMUM

  Mensen die ik leerde kennen, en die daar ooit eerder op bezoek waren vertelden hoe het ooit gebeurde dat er een bepaalde graancirkel verscheen. Toen toeristen deze van naderbij wilden gaan bekijken doken er iets nadien zwarte helikopters op, met mannen in een soort witte over-all erin, die vanuit de chopper met een soort poeder op de toeristen begon te sproeien. Met de bedoeling ze weg te jagen. Tja…..De ene graancirkel is de andere niet, blijkbaar…..En ook in deze materie….valt er blijkbaar wat te verbergen.

  • Ik weet het Tjen, het is allemaal niet wat het lijkt..

   Het is inderdaad zo dat de graancircels verschillende (verdeelde) berichten vertellen. Precies zoals je zegt over de Phoenix. Er is goed en kwaad daarbuiten – zo simpel is het. De 3D aardlingen werkzaam voor de verkeerde zullen er idd alles aan doen om wederom verdeeldheid te strooien waardoor het grotere plaatje weer in mist en nevel verdwijnt.. Het is aan hen die ALLES tot zich zullen nemen, die ooit tot een sluitend geheel zullen (kunnen) komen..

   Je weet het hé Tjen – We Lezen ALLES en Geloven (nog) NIETS..

 2. tjen schreef:

  Hoewel beide fenomenen, graancirkels en leylijnen worden genegeerd door de schetenwapperij en tevens worden geriduculiseerd door de mainstream boeken en boexkes (wat op zich al een goede reden is om het eens van naderbij te bekijken) zijn er tussen de twee wel meer opvallende verbanden te bespeuren;

  ‘’Een duidelijk ecologisch standpunt neemt de volgende respondent in: “De mens heeft als opdracht de aarde te bebouwen en te ‘bewaren’, d.w.z. behoeden, beschermen. In plaats daarvan is men bezig haar te maltraiteren en uit te buiten. Op den duur zal daar geen God voor nodig zijn, zoals de natuur zich wreken zal. Helaas zal dan één van de generaties van de toekomst (of meer) bittere tranen huilen om onze stomme graaizucht.”

  Een informant uit de omgeving van Hoeven (Noord-Brabant) kent een jongen die ufo’s zegt te zien die graancirkels maken, maar kennelijk verdenkt de omgeving de jongen ervan de cirkels zelf te maken: “Zij houden het allen op een buurjongen, die dag of nacht in het veld wandelt, die zegt dat ufo’s zelfs de verf van hun woning beschadigt, en dan was er weer een graancirkel in de buurt. Ze geloven hem niet.” De toespeling betreft zonder enige twijfel Robbert van den Broeke uit Hoeven, die al enkele jaren lichtbollen en lichtverschijnselen waarneemt (hij noemt ze geen ufo’s). Hij zegt er ook getuige van te zijn geweest dat lichtbollen graancirkels maakten in de akker nabij, en dat ze brandplekken achterlieten op de gevel van zijn ouderlijk huis (van de brandplekken bestaan foto’s). Robbert is een belangrijk zegsman van de graancirkel-onderzoekers; hij heeft in Nederland meermalen de pers gehaald, treedt op in de recente graancirkelvideo Contact with the unknown intelligence behind the crop circles (2001) van Bert Janssen en Janet Ossebaard, en hij heeft zelfs prominente Amerikaanse graancirkel-onderzoekers als Nancy Talbott op bezoek gehad.’’

  http://members.chello.nl/m.jong9/map2/graancirkel.html

  ‘’Het zal zo ongeveer een jaar na de ontdekking van de Brummense graancirkel zijn geweest toen ik met Arie van Bodegom van de Oudheidkundige vereniging ‘De Marke’ uit Brummen rond de tafel ging zitten om te zien of de graancirkel wellicht op een leylijn lag of er iets mee te maken had. Dit omdat er in het verleden meerdere malen graancirkels op leylijnen of leycentra zijn gevonden. Ook deze graancirkel bleek geen uitzondering te zijn. Arie wist ook te vertellen dat er op het bewuste veld ooit prehistorische grafheuvels hadden gelegen die rond 1920 zijn afgegraven omdat er een weg opgehoogd moest worden.

  06-08-2000. Wederom een graancirkel gevonden op exact dezelfde plek als waar de graancirkel van 1997 lag. Dat was het moment om de leylijnen en grafheuvels van het bewuste stuk grond eens goed in kaart te brengen. Maar daarvoor had ik wel de hulp van een kenner nodig, dus nam ik contact op met van Bodegom, welke direct zijn hulp aanbood. Toch heeft het al met al nog een jaar geduurd voordat we echt in de gelegenheid waren om een en ander zorgvuldig te onderzoeken. De aanleiding hiervoor was omdat de Gemeente Brummen inmiddels druk doende was met de voorbereidingen om een nieuwe ontsluitingsweg aan te leggen. Dit, in onze ogen compleet onzinnige en prestigieuze plan, stelde ons echter wel in de gelegenheid om eens rustig over de omgewoelde akker te lopen om een en ander met behulp van ervaren wichelroedeloper van Bodegom op te meten. Van Bodegom heeft destijds vele malen met wijlen Wichold Vleer samengewerkt. Vleer was wellicht de meeste bekende wichelroedeloper van Nederland en heeft zijn bevindingen opgeschreven in zijn boek ‘Leylijnen en Leycentra in de Lage Landen’ (Ankh Hermes -ISBN 90-2002-1099).

  Van Bodegom wees mij op het nogal vreemde feit dat een gedeelte van de graancirkel die ik in 2000 op dit stuk land ontdekte, de vorm leek te hebben van een duivenstaart. Op zeer oude kaarten liet hij mij zien dat de oude naam van dit stuk land de ‘Duivenstaart’ was. Uit de (donkere) vorm van de graancirkel zou inderdaad een duif op te maken zijn, compleet met poot en vleugel. Van Bodegom interpreteerde dit als ‘de dood van de duivenstaart’, iets wat hier terecht op zijn plaats is, aangezien de aanleg van de nieuwe weg de ‘dood’ voor dit stuk land betekent.’’

  http://www.dcca.nl/art/gll-nl.htm

  http://www.bibliotecapleyades.net/circulos_cultivos/esp_circuloscultivos28.htm

  http://www.bibliotecapleyades.net/esp_circulos_cultivos.htm#inicio

  ‘Music In The Fields’,

  http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/ciencia_cymatics03.htm

  http://www.bibliotecapleyades.net/mapas_ocultotierra/esp_mapa_ocultotierra_11.htm

  http://www.bibliotecapleyades.net/esp_mapa_ocultotierra.htm#inicio

 3. Nexus schreef:

  Wat dachten jullie van deze dan? Het eerste geregistreerde antwoord op vragen van Carl Sagan.
  http://www.bovendien.com/buitenaards/ons-eerste-contact

 4. Reikitalia schreef:

  6 km van waar ik toen woonde. Dit was gelijk een bewijs dat het niet manmade kon zijn; het had de weken ervoor hevig geregend, en je zou tot je knieen in de drek zakken om er te komen……. Toch waren er geen sporen te zien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *