Wie leefden er 10.500 jaar VC op Aarde

Wie leefden er 10.500 jaar VC op Aarde?

door vertalerscollectief

Toen ik aan de vertaling van dit artikel begon, dacht ik: “Waar gaat dit verhaal heen”. De schrijver neemt ons mee langs het pad wat hij heeft belopen voordat hij tot de kern van dit artikel komt: De Anunnaki.

Hoewel er vele sceptici onder ons zijn, doen we er goed aan kennis te nemen van de informatie die nu beschikbaar komt naarmate de tijd verstrijkt in de voltooing van onze bewustwording. Wanneer je bereid bent om van het main-stream-denken af te stappen, opent zich een enorme bron aan informatie. Blijf echter nadenken wat je zelf van die informatie vindt. Zolang het tegendeel niet is bewezen (en wie ben ik om hier iets te willen bewijzen), kunnen we zelf onze gedachten opmaken zoals die past in onze eigen realiteit.

Bron: by Purple Crow

from PurpleReptoidCrow Website

recovered through BibalexWayBackMachine Website

Wist u dat alle historische monumenten ter wereld in lijn staan met sterrenstelsels zoals Orion, Leo en Draco?

Giza

De Egyptische piramiden staan in precies dezelfde vorm als de sterren in de Orion constellatie. (de helderheid waarmee iedere ster schijnt is terug te zien in de grootte van iedere piramide). De centrale (ooit verborgen en geheime) gangen van “de grote piramide” wijzen allemaal in de richting van Orion, Sirius, Draco, Leo. Je zou denken dat de Sphinx slechts zo’n 6000 jaar oud is, maar integendeel. Wetenschappers hebben aan de hand van de slijtage (als gevolg van weersinvloeden, waaronder hevige regenval) van de stenen waar de Sphinx mee gebouwd is, kunnen bepalen dat deze tenminste 12.500 jaar oud moet zijn. (Studies van John Anthony West en Prof. Robert Shock, Boston University)

Echter de laatste paar duizend jaar is het in Egypte droog geweest, dus hoe kunnen deze stenen zo enorm uitgesleten geraakt zijn door regenwater? (Niet door winderosie) Als we tot 10.500 jaar voor  Christus (VC) teruggaan, vinden we de antwoorden.

Wanneer je de bewegingen van de aarde volgt (de lichte schommeling van de aarde gedurende duizenden jaren ter opzicht van de Noordpoolster) zul je zien dat de Sphinx zich rechtstreeks richt op het sterrenbeeld Leeuw tijdens de Lente Equinox van ieder jaar sinds 12.500 jaar geleden (10.500 VC).

Deze historische locaties zijn diverse keren herbouwd, volgens de blauwdruk van de oorspronkelijke makers van deze monumenten, dus zijn ze werkelijk historisch. Momenteel wijst de Sphinx naar Taurus, sterrenbeeld Stier, tijdens iedere Lente Equinox. Dus waarom zou de Sphinx geen stier kunnen zijn? Omdat het hoogst waarschijnlijk 10.500 jaar geleden gebouwd is, niet 4 tot 6000 jaar geleden.

Angkor

De historische tempels in Cambodja vertonen hetzelfde fenomeen. Ze zijn gebouwd volgens dezelfde vorm als waarin het sterrenstelsel Draco (Draak) staat. Ster voor ster een identieke replica van de sterrenhemel, met een precisie die de hedendaagse mens zelfs met de technologie van vandaag niet zou kunnen namaken.

En alle tempels richten naar dezelfde constellatie: Draco de draak, op de equinox van zo’n 12.500 jaar geleden, toen ze VOOR HET EERST ZIJN GEBOUWD! Hoe vaak zijn deze historische tempels niet herbouwd waarmee de “boodschap voor de mensheid” werd bewaard en welke we nog steeds aan het ontdekken zijn?

Er staat een historisch onderwatermonument in Japan wat ook is gekoppeld aan deze reeks van 10.500 jaar VC. En zoals we spoedig zullen zien, zal dat ook zo zijn met de onlangs ontdekte piramides voor de kust van Cuba.Orion, Sirius, Leo and Draco (de Draak) – De hoekstenen (hoek-sterren) van de oude wereld op aarde in 10.500 VC. Maakt niet uit in welk deel van de oudheid je kijkt, je komt overal dit merkwaardige “toeval” tegen…

Mocht je nog steeds denken dat het in Roswell was, waar het eerste contact met buitenaards leven werd gemaakt, dan is dat dat media-denken. Het is makkelijker om te geloven dat Project Bluebook en andere militaire wetenschappelijke projecten de enige waren die recentelijk nog ET-contact (Extra-Terrestrial = buitenaards) hadden en dat nog maar zo’n 50 jaar voor ons verborgen houden. Dat is duidelijk niet het geval. ET contact bestaat al sinds de oudheid en dat is een behoorlijke tijd…

Hoe kwam ik op DEZE merkwaardige site?

Geloof je in “toeval”? Ik niet, maar ik ervaar wel steeds synchroniciteit. Ik weet dat je hier bent met een reden. Of dat nou is omdat je mijn kaartje met deze URL erop hebt gekregen, of je hebt me gevonden op eigen houtje, of een vriend heeft je hierheen geloodst, of je hoorde me onlangs op de radio in een interview, dit pad behoort jou toe om de waarheid te accepteren of te veinzen dat “dit onmogelijk waar kan zijn”.

Echter, ontkenning is niet enkel een rivier op het Giza plateau. Op welke manier je ook op mijn webpagina terecht bent gekomen, je zou weer weg kunnen gaan als gevolg van vrees voor het onbekende. Mijn beste lezer, wees niet bang voor wat hier te lezen staat, het is slechts informatie. Volg je eigen werkelijkheid en onderzoek om de waarheid te vinden, maar uiteindelijk zul je ontdekken dat ik het al die tijd bij het rechte eind had. Ik krijg aan de lopende band emails van diegenen die me jaren geleden ooit te grazen hebben genomen, waarin ze excuses proberen te maken voor hun beledigingen tegen mijn naam en mijn onderzoek. Maar wat is gebeurd is achter de rug. Ik heb met niemand kwade bedoelingen, slechts om te delen dat je jezelf kunt hervinden zoals ik mijzelf heb hervonden. Laat me uitleggen wat ik bedoel…

Welkom in de uiterste grenzen van de “Matrix”

De eeuw waarin we NU leven is het moment waar de Maya’s, de Azteken, de Shamans en vele andere oude culturen het al zolang over hebben gehad: 1987–2012 NC: de “Harmonic Convergence“.Het einde der tijden zoals we het kennen. Dit was de mensheid geleerd ten tijde van de gevederde slang (reptielen levensvorm?), genaamd “Quetzalcoatl“.

Een vorm van het reptielenras heeft zich parallel aan het mensenras ontwikkeld, al zolang er geschreven geschiedenis bestaat en ze hebben zich vermengd met het mensenras met regelmatige tussenpozen al vanaf de tijd dat de mens is ontstaan.

 • Wat was hun motivatie voor dit gedrag?
 • Nieuwsgierigheid?
 • Of misschien een bepaalde afhankelijkheid om de Mens gevangen te houden voor nog onbegrepen doeleinden?

We zullen zien zodra we de geheimen ontrafelen en blootstellen aan het licht van de waarheid.

Een segment van de Dode Zee Rollen uit  het Testament van Amram:

“Ik zag toeschouwers in mijn visioen… Twee wezens vochten om mij, sprekend… en een enorme strijd voerend om mij. Ik vroeg hen, ‘Wie zijn jullie, dat jullie zoveel macht hebben over mij?’ Ze antwoordden mij, ‘We hebben de macht toegewezen gekregen en regeren over de gehele mensheid’.

Ze vroegen mij, ‘Wie van ons wil je dat er zeggenschap over jou krijgt?’ Ik trok mijn ogen open en keek. Een van hen had een angstaanjagend uiterlijk, als dat van een slang, zijn cape veelkleurig maar erg donker… En ik keek opnieuw en… naar zijn verschijning, zijn gezicht lijkend op dat van een adder…”

Het gaat allemaal om DNA manipulatie en spiritueel inzicht

De ontmoeting waar Amram over sprak, klinkt meer als een inter-dimensionaal contact dan een klassiek buitenaards treffen. Sinds 1987 is het trillingsniveau (Aarde’s ’Schumann resonance frequency’ van 7.83 Hz) aan het stijgen na een hele lange periode stabiel te zijn geweest en het stijgt naar een multidimensionaal hoogtepunt rond 2012. (14 Hz piek)

De Maya Kalender met zijn ongelofelijke accuratesse , duidt 2012 aan als zijnde het einde van een enorme cyclus van energie voor de mensheid en alle leven in deze dimensie. De sluier tussen onze wereld en die van “hen” zal omstreeks 2012 worden opgeheven. Menselijk DNA zal zich her-evolueren naar zijn oorspronkelijke vorm, geheel tegen de wil in van de huidige machthebbers.

Andere ET’s die hier en nu onder ons leven, vermengen zich met hun DNA met het menselijke ras om ons te beschermen tegen de verschuiving in paradigma, uit angst om de controle over het menselijke ras in het algemeen te verliezen (na zolang hier als mens te hebben geleefd, kan ik hun angsten ondertussen heel goed begrijpen).

Deze planeet zit momenteel midden in de verschuiving!

Het trillingsniveau van onze zon is sinds 1991 ongelofelijk veranderd – zijn magnetische polen zijn omgeslagen wat zorgt voor enorme zonne-activiteit. “De tijd krijgt haast”, en de slag om de menselijke ziel is aanstaande!

Die verschuiving is overigens volledig natuurlijk en gebeurt met enige regelmaat. Babies die met AIDS geboren zijn, kunnen zich nu op eigen kracht van die ziekte genezen met hun nieuwe super-immuun systeem als gevolg van deze extra DNA-strengen. Het is ongelofelijk waar deze jongste generatie mensenkinderen toe in staat is! Ze lijken eigenlijk meer op ET’s dan op mensen.

Nikola Tesla zei,

“ALLES in het universum TRILT op z’n eigen niveau en toch staan ze allemaal op harmonische wijze met elkaar in verbinding. Begrip voor mijn werk betekent het begrijpen van de sleutel tot het universum, TRILLING.” (red. vertaald citaat)

Universeel bestaan is als muziek, met ritme en harmonie – en momenteel gaat het één octaaf omhoog.

Het meest duistere aspect van het universum (ook wel bekend onder de naam: Satanische invloeden) is in onze realiteit op aarde binnengeslopen en leidt al een poos de gebeurtenissen (vanaf de laatste schommelingscyclus?) van binnenuit ieder individu die zich focussen op de controle van de chaos en de vernietiging van anderen met behulp van angst. “Ordo ab Chaos” (Illuminatie/Masonic uitdrukking).

Of het nou de dood van de vrije wil is of het sterven van het fysieke lichaam, deze donkere gedachtenvorm heeft dezelfde innerlijke oorsprong als angst. Het heeft ieder aspect van onze manier van leven vergiftigd EN tegelijkertijd van het leven van wezens uit de andere werelden. Het is als een virus in het “programma”, net als “kanker” en het vertegenwoordigt geen enkel ras, cultuur of fysieke lichamen bij diegenen die geïnfecteerd zijn geraakt.

De mensheid is een mengvorm van een ET-ras. Vergelijk hun natuurlijke gedragingen eens met die van natuurlijke dieren op Aarde. Wie gedraagt zich hier als een kanker? De dieren? Of de mensen die in angst leven en hun eigen soort nodeloos doden.

DeNWO” (Nieuwe Wereld Orde) is bijzonder reëel en zint op donkere, sinistere plannen die teruggaan tot diep in de oudheid en verder naar sterren en andere dimensies waar alles ooit begon. De sleutel van hun macht ligt in de angst, helaas. Hoe kon dit zo gebeuren?

Om die vraag te beantwoorden, gebruik ik de woorden van Janet Swerdlow

“Hoe kan een kleine groep wezens controle krijgen over een grote groep wezens zonder dat die grote groep zich er zelf maar van bewust is dat ze worden gemanipuleerd? Aanvankelijk klinkt dit als een eigenaardig en absurd idee dat dit überhaupt mogelijk is, echter niets minder is waar. Kijk eens goed naar deze kleine, bekrompen groep. Ze hebben aan iedere fysieke behoefte voldaan. Ze hebben geen uiterlijke afleidingen van het globale menselijke ras. Ze hoeven zich niet te bekommeren om voedsel, onderdak, inkomsten en/of stabiliteit binnen hun familie. Hun rijkdom blijft binnen handbereik van deze zelfbenoemde enkelingen. Hun rijkdom geeft hen de macht om te creëren. Hun rijkdom voorziet hen van de tijd om dit te verwezenlijken, net zoals de wereldwijde toegang naar alle bekende bronnen.”

Stel je nu voor dat deze wereldwijde collectiviteit van machtige wezens een inter-dimensionale samenwerking hebben met behulp van een buitenaards bewustzijn… Krijg je er al de rillingen van? Je zou ze moeten hebben! Voeg aan deze mix een op angst gebaseerde geestestoestand toe en voilà… enorme problemen.

De Draco zijn hier en we zullen niet in staat zijn hen te begrijpen, ondermeer door onze angst voor hun fysieke verschijning of hun geheime controle. Zie jezelf maar eens als een gouden held uit de oudheid wanneer je oog in oog zou staan met ongeacht welke vorm van buitenaards leven dan ook, sta dan in je eigen waarheid van compassie en liefde, wees onbevreesd voor de toekomst, ongeacht hoe het eruit zou zien. Op dat moment kijk je recht in de ogen van je eigenhandig vervaardigde lotsbestemming; beter om een nieuwe vriend dan een nieuwe vijand te maken.

Wist u dat vrijwel iedere “gekozen” regeringsfunctionaris een Vrijmetselaar of “Skull and Bones” lid is?

 • Vind je dat niet een klein beetje vreemd?
 • Toeval?
 • Wist je ook dat de meeste van de Amerikaanse presidenten verwant zijn aan slechts twee historische “Koninklijke” bloedlijnen?

Het is dan wel zo dat ze elke keer verschillende achternamen hebben, maar iedere keer weer is het een persoon met de meeste koninklijke genen die verkozen wordt! Denk daar eens over na.

Verkiezingen zijn bedrog, kijk alleen maar naar G.W. Bush. Als het echt mogelijk was om leden van geheime genootschappen weg te stemmen, zou het waarschijnlijk “illegaal” verklaard worden.

Dit is niet zomaar iets wat zich in de Verenigde Staten afspeelt, dit gebeurt in ieder land. Ze liegen tegen ons en wij leunen gewoon achterover en slikken alles wat ons via de tv wordt voorgekauwd. Ze stoppen ons hoofd vol met nep-werkelijkheid. Ik daag je uit om je als presidentskandidaat op te werpen en kijk wat er gebeurt!

Grafschennis en –roof is nog niet eens het ergste waar Skull & Bones zich schuldig aan maakt.Velen vinden het ook wel interessant dat ingewijden wijn/bloed drinken uit een menselijke schedel.

George W. Bush verklaart dat hij een wedergeboren Christian is, terwijl John Kerry zegt dat hij Rooms Katholiek is, hoewel beiden geen enkele vraag beantwoorden over hun betrokkenheid met deze Orde.

De ommekeer van Bush kwam pas jaren na zijn senior jaar bij Yale (oftewel terwijl hij in Midland, Texas woonde, medio jaren ‘80). Als zijn ommekeer waarheid is, waarom kan hij dan niet gewoon publiekelijk zijn banden met Skull & Bones toegeven? In plaats daarvan wordt hij nerveus en geïrriteerd als er vragen over komen.

Het Amerkaanse volk (en in feite is de hele wereld betrokken bij deze geheime orde door de rechterarm van de USA) heeft het recht om te weten waarom deze studie-broederschap zo geheim is dat beide kandidaten voor het presidentschap van Amerika weigeren erover te praten. Belangrijker nog; overvleugelt de eed aan deze broederschap Skull & Bones alle eerder afgelegde en alle nog komende eeds, zoals de presidentiële eed?

Ik denk dat het er zeker toe doet voor de meeste Amerikanen wanneer Bush of Kerry hun hand over hun Skull & Bones speldje hadden geplaatst (ter hoogte van hun hart) tijdens het afleggen van de eed als president zijnde. Welke verbintenis is sterker? Welke komt op de eerste plaats?

Om de hoogste graad in de Vrijmetselarij te bereiken (Illuminated 33ste graad van de Schotse ceremoniële loge), ben je verplicht om al familie in die specifieke loge te hebben. Een referentie loodst je enkel door de eerste 3 graden (de “Blue” gradaties) en daarna stop je of volg je een zijspoor. Wanneer je geen familielid bent, kun je nooit de hoogste gradatie behalen.

Je moet een bepaalde DNA streng in je lichaam hebben, dezelfde streng (die helemaal terugvoert naar de oudheid) die je verzekert van jouw machtspositie over de rest van het menselijke ras. Waarom? Uitsluitend de verkozen bloedlijnen genieten dit privilege. Wie dat zijn, vraag je? Diegenen die de Reptielen-code in hun DNA hebben zitten.

Dragon blood lines“, ook wel bekend als de “Anunnaki” in de Sumerische teksten. Dat is hun plicht hier op aarde, om het mensenras te beheersen totdat “hun goden” terugkeren uit andere sterrenstelsels of dimensies. Hun bloedlijnen gaan nog verder terug dan Atlantis en oud Egypte, terug in de tijd naar totaal andere werelden.

Hoe je iedereen te allen tijde onder controle kunt houden

Zo wordt gestuurde geheugen/media controle beheerst.

“Het Hegeliaans Dialect is een techniek die algemeen gebruikt wordt om een gewenst resultaat te bereiken. Het is een drie-stappen-plan en gaat als volgt:

 • Thesis – Er wordt bewust een probleem gecreëerd
 • Antithesis – Bezwaren tegen het probleem worden gecreëerd
 • Synthesis – Het gewenste resultaat wordt naar voren geschoven als de oplossing

“Een voorbeeld hiervan is te vinden in Duitsland toen Adolf Hitler een anti-terrorismewet wilde invoeren. Hitler wilde de macht om mensen zonder verklaring op te kunnen pakken en vast te houden zonder verhoor. Het Duitse volk wilde hier niets van horen. Dus besloot Hitler om het Reichstag gebouw tot de grond toe af te branden en terroristen de schuld te geven van deze misdaad.

De media schilderde deze gebeurtenis af als een gevaar voor de samenleving en het welzijn van de mensen. Het volk eiste dat er iets moest gebeuren, dus introduceerde Hitler zijn nieuwe anti-terroristenwet met toestemming van het volk.

Ik hoop dat deze aanpak u bekend voorkomt, want het wordt gebruikt in alle aspecten en alle niveaus van onze samenleving. Let op de invoering van de anti-terroristenwet als gevolg van terroristenaanslagen zoals die zich tegenwoordig voordoen. Het volk begrijpt deze situaties niet en worden eenvoudigweg voor de gek gehouden terwijl ze er geen flauw idee van hebben.” (quote van een vriend van de auteur).

Wat gebeurt er nu met ons recht en vrijheidsrecht? De Vaderlandsactie! Houd dit in gedachten voordat u op CNN afstemt en kijkt naar de World Trade Center reacties die uw gedachten bezighouden op dit gebied. Voordat je ook maar enig besluit neemt over wat de werkelijke oorzaak van deze ramp geweest mag zijn, denk dan eerst aan alles wat je hier nu hebt gelezen.

De 9/11 ramp is niet wat het lijkt – van wat we nu kunnen herleiden heeft een selecte groep een op afstand bestuurbaar systeem gebruikt genaamd  “Global Hawk” waarmee de vliegtuigen electronisch zijn overgenomen en bestuurd op die rampzalige dag. Daarna is Tesla’s HAARP (in Alaska) ingezet om pulserende Scalar golven op de gebouwen af te sturen waardoor de staalconstructie veranderde in gelei.

Waarom?

Om angst te creëren en opnieuw meer slavernij volgens het NWO (Nieuwe Wereld Orde) idealisme aan onze wereld toe te voegen. Staal kan niet smelten op temperaturen waarop vliegtuigbrandstof brandt, punt! (een verschil van tenminste 800 graden!) Dat is de waarheid waar je ’s nachts van wakker zou moeten liggen – doe je eigen onderzoek!

Oorlogen van het Reptielen ras

Diverse groepen, culturen, geheime genootschappen, legioenen, collectieven en zelf individuelen strijden nog steeds om het recht om over deze planeet te heersen op “hun manier”. Dit gebeurt op ieder niveau – het gevecht van de bloedlijnen…

Als dit niet waar zou zijn, dan zouden we er niets van horen langs beide kanten waarbij de ene de ander slecht probeert af te schilderen. Het Draco ras wat de ene Natie regeert is tegen de Draco bloedlijnen wat de andere Staat regeert enzovoort enzovoort… Er is nooit een goede reden voor oorlog. Het is overduidelijk dat de zogenaamde “controle over het menselijke slavenras” totaal niet werkt, zoals we in het verleden hebben geleerd van de fouten van onze “overheersers”. Ik zou oprecht willen dat het anders was.

Slechts wanneer ALLE soorten besluiten om overeen te komen en vrede te sluiten, pas dan zal er echte vrede zijn op deze planeet. Er is geen andere weg zolang Mensen en Reptielen dit feit blijven negeren; beide rassen zullen hoogstwaarschijnlijk allebei uitsterven tijdens de verschuiving naar de interdimensionale frequentie.

Het is nu het moment om ons te realiseren dat we allemaal EEN relatie hebben en geen vreemdelingen zijn vanuit een genetische geschiedenis. We zijn allemaal gemengd bloed uit variërende niveaus. Nog maar te zwijgen over de reis van de ziel van de ene naar de andere kant in deze enorme karmische cyclus. Het doden van de Draco staat gelijk met het doden van je eigen broer of zus en omgekeerd. Een patstelling.

En dan zijn er nog the Ancient Ones (niet de Anunnaki) die binnenkort verwacht worden naar de Aarde terug te keren, de volbloed Reptielen die gevreesd worden door de Anunnaki, de Draco rassen van de Aarde. Het lijkt wel of het Mensenras gevangen wordt gehouden door de Draco – ze trachten alle open contacten te blokkeren met de positieve ET’s (Extra Terrestrials) die al op Aarde zijn en hier zijn om de Mensen te helpen. Wat een zootje! Vind je die nutteloze strijd ook niet fantastisch?

De volgende uitspraak komt van een Reptiel zielecontact van mij die momenteel ook als Mens op Aarde leeft – deze boodschap is cruciaal om goed te begrijpen in je zoektocht naar een evenwichtige waarheid – er zijn er meer dan één ras van de Reptielensoort die betrokken zijn bij deze oorlog op Aarde – laat je niet voor de gek houden door een eenzijdige denkwijze:

De Sumerische tekstenbevestigen dat de “Elder gods” oftewel “Anunnaki” feitelijk niet de eerste “goden op Aarde waren – een ras (of rassen) bekend zijnde onder de naam “Ancient Ones” kondigden aanvankelijk de komst van de “Elder Gods/Anunnaki” aan. De “Ancient Ones” zijn tijden geleden van de sterren gekomen en hadden een bijzonder hoogwaardige cultuur ontwikkeld.

De Anunnaki, hoewel aanvankelijk geaccepteerd en hadden zich op technologisch vlak erg ontwikkeld, veroorzaakten vervolgens immense problemen na hun aankomst op Aarde en er brak een oorlog uit. Het zag er naar uit dat het niet zomaar een kleine veldslag zou worden en inderdaad veranderde deze oorlog het volledige aanzien van de Aarde en veranderde daardoor definitief de wijze van leven. (Note: De planeet Tiamat (Tia-Maat), werd tijdens deze oorlog vernietigd, welke we nu de asteroïdengordel tussen Mars en Jupiter noemen. Mars begon zijn atmosfeer te verliezen, wat uiteindelijk alles op het Marsoppervlakte aantastte, tijdens deze oorlog tussen de Anunnaki en de Ancient Ones).

De Sumerische teksten zeggen verder dat de Elder Gods/Anunnaki het menselijke ras vervaardigden/schiepen met als doel een slavenras/werkkrachten om voor zichzelf te hebben en de beheersen als “prijs” voor het winnen van de oorlog (dat zijn jij en ik…).

Waren deze Anunnaki de legendarische draken zoals sommigen beweren. Of refereren de legendes van deze magische wezens en hun in nevelen gehulde wereld naar een historisch ras dat bestond nog voor de Anunnaki hier hun intrede hadden gedaan? Waren zij uitgeroeid/aangepast door deze invasie/opstand?

Er zijn er een heleboel die de genetische wijzigingen van de Anunnaki op deze planeet als een vernieuwing zien van het ras van wezens die op dit moment op aarde leven, maar gezien de schreeuwerige arrogantie en het oorlogszuchtige gedrag van de Anunnaki zelf en van sommige van onze wereldleiders (die claimen dat ze afstammelingen zijn omdat ze geassocieerd worden met diverse geheime genootschappen zoals de Vrijmetselaars Loge Leden) zou je je af kunnen vragen of dat wel zo is.

Als een ras, heeft de mens meer genetische afwijkingen/ziekten dan welk ander ras ook. Was het Anunnaki genetische manipulatie project een vernieuwing…? Of was het in feite slechts een zwak aftreksel? Vreemd genoeg staat er luid en duidelijk in de Sumerische teksten dat de genen van de commandant van het leger van de Ancient Ones in combinatie met Anunnaki genen gebruikt werden om de mens te “creëren”… Dat klinkt als bewijs voor het werkelijke verhaal achter de “val uit het Paradijs” uit de Bijbel? Het mag dan wel als vreemd gezien worden dat de Anunnaki hun eigen genen zouden combineren met die van hun aartsvijand, aan de andere kant lijkt het erop dat ze het beschouwden als een soort van straf of het “opsluiten van de spirit” van de Ancient Ones.

Volgens Sumerische heilige teksten, de “Elder gods” (the Anunnaki), vochten met en vernietigden de Ancient Ones, in het bijzonder Tiamat, hun koningin, de oude van dagen, die beschreven werd als een “enorme valse slang” of “machtige draak”. Ook beschreven zijn haar vele vreemde handlangers, slangenmannen, draken, sphinxen (leeuwenmannen), centuariërs, hondenmannen en schorpioenenmannen. De titanische strijd woedde gedurende tien jaar of langer, waardoor de Aarde en haar inwoners volledig ruïneerde.

Uiteindelijk wonnen de Anunnaki de strijd en ze splitsten zich op, met delen van de Aarde tussen hen in. Pas na de creatie van de Mens als een slavenras, ontpopten de Anunnaki zich als een ras van oorlogsheren, omdat ze vooral vaak onderling geschillen uitvochten en daarbij de Mens inzetten in hun eindeloze machtsstrijd en bekrompen jaloezie. (Note: Jaloezie is een dodelijk verraad zoals in de zichtbare verschillen tussen de diverse Reptielen rassen).

Het is al gezegd dat de mythen over centauriers, satyrs, eenhoorns, draken, elfjes, etc. het resultaat waren van vroege genetische experimenten van de Anunnaki, maar de Sumerische teksten stellen dat de wezens/monsters handlangers waren van Tiamat.

 • Werd er in de originele teksten gezegd dat draken, elfjes, feeënvolk, in feite de Ancient Ones waren?
 • Hebben de Anunnaki de beschaving vernietigd, het mythische “land van vóór alle tijden” (voorafgaand aan de gebruikelijke geregistreerde tijd), en door te knoeien met genetische codes een poging tot wereldwijde genocide en het opzettelijk verhullen van iedere herinnering of referentie aan deze beschaving?
 • Hebben ze de mensheid wonderen geleerd of hebben ze enkel de eeuwen oude wijsheid verdraaid en geschonden?

(Note: Sommige aanwijzingen zijn vervat in de geheime archieven van Het Vaticaan.)

Het lijdt geen enkele twijfel dat zich “ontsnapte slaven” verborgen hielden in de grotten van de Aarde en met hen ook andere overlevenden die zich hadden weten los te maken van de ongewenste aandacht van de Anunnaki en hun kweekprogramma’s in gevangenschap. De teksten vertellen ons echter ook dat er afvallige Anunnaki waren en er zijn speculaties dat Enki zelf teruggekeerd zou zijn naar de onderwereld. Hier kwamen uiteindelijk de mythen van de hollow Earth, shamballah, agartha… vandaan en de legenden over grote schatten en mijnen die bewaakt zouden worden door trollen.

Elfjes en andere wezentjes zouden gevlucht zijn naar de bergen en bossen en andere verlaten plekken om zo hun eigen mythes te creëren. Terwijl de wereld meer en meer onder invloed van de Anunnaki kwam te staan, zijn ook velen van hen hun heil onder het aardoppervlak gezocht. Het is goed gedocumenteerd dat er enorme netwerken van tunnels en gigantische grotten onder het aardoppervlak liggen, sommige veroorzaakt door vulkanische activiteit er sommige van kunstmatige oorsprong. (Note: Vele militaire bases staan in verbinding met deze diepe onderaardse systemen) Veel vreemde “cults” kwamen voort uit deze verhalen, waarvan er vandaag de dag nog een flink aantal van bestaan, wat op zich veel misvattingen heeft veroorzaakt.

Het schijnt dat deze Elder Gods/Annunaki doodsbang waren voor de Ancient Ones en vrezen hun voorspelde terugkeer, uit angst dat ze de Aarde wederom zullen claimen en wraak zullen nemen. (Note: Maar we zijn zo goed behandeld door onze leiders, wat heeft hen die vrees ingefluisterd?) Enkel om deze reden hebben ze vele magische en andere occulte manieren bedacht om dit te voorkomen. (Note: Ook militaire projecten zoals HAARP– een wereldwijd Tesla schild om de aardbol heen)

Uiteindelijk zou dit betekenen dat de Anunnaki een het slavenras had gecreëerd, die de genetische code van de Ancient Ones in zich dragen en  mogelijk zou kunnen ontwaken na contact met de Ancient Ones en hun vrijheid zouden nastreven. Men kan nagaan waarom dit de Anunnaki overheersers doodsangst aanjaagt wanneer ze de controle over ons (de mens) zouden verliezen en het daarom nodig vinden nog strengere controle op de mensheid uit te oefenen. Daarom werd er een religie in het leven geroepen en andere vormen van hiërarchische controlestructuren, onderdrukking en onderwerping. (Note: Wetenschap, paranormale organisaties en zelfs New Age auteurs)

En wat valt er te zeggen over de Mensen en de vreemde genetische consequenties van al dit gerommel. Is dit de reden waarom de Mensheid lijkt te lijden onder posttraumatische stress verschijnselen? Zoals in de Sumerische teksten beschreven staat:

“De Mens is geboren uit verdriet, omdat hij bestaat uit het bloed van de Ancient Ones maar hem de geest van de Elder Gods is ingeblazen. En zijn hart gaat uit naar de Ancient Ones, maar zijn geest is gericht op de Elder Gods en dit is de oorlog die immer zal duren, tot de allerlaatste generatie van de mens, want zijn wereld is onnatuurlijk.”

Kan het niet zo zijn dat wat er voordien werd verstaan onder de “natuurlijke orde”, op een ingrijpende manier werd verstoord toen de beschaving van de Ancient Ones werd vernietigd? Is de fameuze “wieg van beschaving” in werkelijkheid een grafkist van een vervlogen gouden eeuw die zichzelf heeft verloren in de nevelen van de tijd? Er is ons verteld dat de beschaving zich abrupt heeft gemanifesteerd zo’n 6.000 tot 8.000 jaar geleden ten tijde van het oude Sumerië. (Note: Tegenwoordig bekend zijnde als Irak, merkwaardig genoeg).

Kan het zijn dat alles in die tijd was hervormd door oorlogszuchtige wezens met dubieuze bedoelingen en meedogenloze methoden? In de teksten wordt de angst en haat tegenover de Ancient Ones aangetoond, door hen te beschrijven als de “kruipende chaos”  en door hen de schuld te geven van alle vormen van verschrikkelijke gruwelen. Maar de teksten onthullen ook de Anunnaki zelf, als een krachtig, wellustig, incestueus, bloeddorstig, overspelig, jaloers en strijdig ras met een verworven belang hun “creaties” onnozel te houden over hun werkelijke afkomst. (Note: O ja? Waar is het bewijs?)

Als dat het geval is, kunnen we erover speculeren dat de methoden van de Ancient Ones volledig tegenovergesteld waren van die van de Anunnaki. Waren de Ancient Ones zich ervan bewust van en gebruikten ze ook de chaos theorie en het natuurlijke patroon van bewustzijn in de creatie van hun vergeten wereld?

En de Mensheid, voor het grootste gedeelte gelukzalig onwetend van dit alles, worstelt nog steeds met het leven met leugens en draagt nog steeds het verschrikkelijke karmische juk van deze onuitsprekelijke daden. Dit is eveneens samengevat in precies dezelfde Sumerische teksten…

“Weet dat Tiamat altijd blijft zoeken om naar de sterren op te stijgen en wanneer het Bovenste verenigd zal worden met het Onderste, zal er een nieuwe Tijd op Aarde komen en de Slang zal heel worden en het Water zal weer een eenheid zijn.”

Bron: “Draco S” (de naam is gewijzigd in verband met bescherming van de persoon).

Ik kan je de ervaring uit eerste hand vertellen dat onderzoekers van het Reptielen ras het momenteel aan het uitvechten zijn in deze arena. Het is een heuse Reptielen Strijd. Het schijnt dat vele reptielen onderzoekers, zo niet allemaal, onder een soort van invloed verkeren op gebied van hun gedrag en houding naar elkaar toe. (Is dit het bewijs van een hogere macht die speelt met de Mensheid?)

Dit maakt me oprecht boos. Waarom??

Omdat er niets bereikt kan worden zolang er die massale hoeveelheid interne strijd en persoonlijke vetes uitgevochten worden, wat betekent, dat alle onderzoek voor niks is en heel waarschijnlijk min of meer gestuurd is.

Helaas ben ik midden in de ellende meegesleurd als gevolg mijn openheid over mijn identiteit als een multidimensionaal wezen. Ik kwam hier om het verschil uit te maken in positieve zin! Mijn motieven zijn inzichtelijk voor iedereen die dat wil. Ik werk in vrede, niet als strijder. Strijders prediken geen vrede – ze geven anderen de schuld voor hun eigen problemen als “de vijand die vernietigd moet worden”. Algemene frustraties over die Mensen die wakker beginnen te worden, is normaal, maar niet op het niveau dat er wordt geroepen dat het volledige ras uitgeroeid zou moeten worden. Het is compleet arrogant om zoiets ook maar voor te stellen. Wees gewaarschuwd dat er op dit gebied extreme hoeveelheden listen bestaan en vele reptiel-onderzoekers zullen achter hun rug om hun uiterste best doen om elkaar af te slachten.

Overgenomen van:
http://www.bovendien.com/buitenaards/wie-leefden-er-10500-jaar-vc-op-aarde

Voor de geïnteresseerden hier nog meer wat ons nooit verteld werd:

GRAANCIRKELS EN DE UITKOMST VAN DE PROFETIEEN

Onderzoek naar graancirkels: “Betaalt de overheid dit?”

Pamflet voor een Nieuwe Energiepolitiek
http://theorderoftime.com/ned/wetenschap/nieuweenergie/1.html
http://theorderoftime.com/ned/wetenschap/nieuweenergie/2.html
http://theorderoftime.com/ned/wetenschap/nieuweenergie/3.html
http://theorderoftime.com/ned/wetenschap/nieuweenergie/4.html
http://theorderoftime.com/ned/wetenschap/nieuweenergie/5.html
http://theorderoftime.com/ned/wetenschap/nieuweenergie/6.html
http://theorderoftime.com/ned/wetenschap/nieuweenergie/7.html

admiral richard e. byrd (Engels) (Hollow Earth)

Dit bericht is geplaatst in Borobudur / Enki / Annunaki / Sitchin. Bookmark de permalink.

14 reacties op Wie leefden er 10.500 jaar VC op Aarde

 1. Herman schreef:

  Zo hadden zij kleine werkers die zij samen hielden in woonsteden onder de grond.

 2. Wieweet schreef:

  Ik wou u attenderen op de afbeelding van de FIFA world cup 2014 voetbal , Brazilie. De afbeelding is op het eerste gezicht een papegaai, op het tweede gezicht een enorme golf, en in het oog van de “papegaai” is sterrenformatie Draco getekend. Draco ligt ongeveer boven Groenland ? “Brasil” is weergegeven in runenschrift, omgekeerd lees je: lisar(d) lizard, de “B” ziet eruit als een esculaap. verwijzing naar Ladon misschien…

  • Zal er eens naar kijken – momenteel weinig tijd – ff druk met andere zaken..

   Thanx

   • Wieweet schreef:

    Ter aanvulling: 3 weken geleden, in de nacht van 5 op 6 december 2013, had ik een droom dat Nederland binnenkort of spoedig getroffen gaat worden door een overstroming of tsunami, dat het huidige koningshuis van Oranje verdwijnt, of naar de Antillen verhuist, en dat er een huis van Lotharingen nazaat komt, of Lotharingen-Habsburg of Habsburg-Lotharingen. En dat alleen een deel van Brabant en Limburg en een paar heuvelruggen als Salland, Hoge Veluwe en Utrechtse heuvelrug boven water blijven. Het huis van Oranje zal in herinnering blijven, of de stamboom van Oranje zal herinnerd worden, in de vorm van Orangudome op Java>>>verwijzing naar Jahvah>>>Jehovah of JHWH. De eerste steen van Orangudome (lees als: huis van oranje , domus=huis) is gelegd mei 2011 en er komt de grootste boom ter wereld, hol van binnen als een wachttoren, zoiets als de boom uit de film Avatar, om orang oetans te observeren. Shell is bezig met o.a. HAARP techniek in Canada om gas te exploiteren, ze hebben er 4 jaar geleden een enorm gasveld kunnen kopen.

 3. tjen schreef:

  There Were Giants Upon The Earth,

  Giants, Demigods, And Human Ancestry,

  http://www.scribd.com/doc/46985106/There-Were-Giants-Upon-the-Earth

 4. tjen schreef:

  ‘’why do you think it is, that they found plates in downtown Dallas near what is now the first ever of all masonic lodges in Texas, that had phoenician writings on a masonic looking stuff and simply dissapeared. Why is it that the rockwall was built in perfect masonry? The Dallas masonic lodge got depictions and clues of the Rockwall on their website…Why?’’…. ‘’Because they reconise it as their work, that’s why’’,….’’The ancient giants had the knowledge that the masons have today, and have if for thousands ans thousands and thousands of years’’, vanaf min 1:40:00,

  If one were to believe the great Indian epic of the Mahabharata vanaf min 1:24:00,

  http://www.bibliotecapleyades.net/ancientatomicwar/esp_ancient_atomic_01.htm

  (HAARP),… ‘’In a book in the 1970 there’s mentioned in a book about ET’s and these weapons and the way they are used, lo and behold here is Bernard Eastlund who pops up and invents 2 of them’’…. ‘’I heard the guy faked his own death. I don’t know if it’s true or not, but the story goes around…’’, ‘’As far as the holes in the ozon and the weather manipulation go Collyns…’’ vanaf min 1:33

  ‘’Infrasounds demolish ships by creating acoustic fields on the sea and hurling a huge chunk of rocks into the sea with a cheap atomic device, the resultant , tidle wave could demolish a coastal fringe of a country, other tidle waves could be created by detonating nucleair devices on the frozen poles, controlled floods, hurricanes, earthquakes and droughts directed to specific targets and cities are other possibilities, finally saids Collins, although not a new method of warfare, incendiary weapons are now being developed to the point where chemical fireballs will be produced with radiated thermo energy similar to that of an atomic bomb. Death Valley Californie shows evidence of an atomic war, vanaf min 1:33:30

  In ‘Secrets of the Lost Races’, René Noorbergen discusses the evidence for a cataclysmic war in a remote past including the use of air ships and weapons that vetrified stone cities. The most numerous vetrified remains in the New World are located in west of the United States,” …..’’Well there you go…’’vanaf min 1:34

  In 1850 the American explorer William Walker was the first to view some of these ruins situated in Death Valley, he discovered a city of about a mile long with Lines of the streets with the position of the streets and the buildings still visible, at the center he found a huge rock between 20 to 30 feet high, vanaf min 1:35:00,

  ‘Well dressed giants’’, …’’Another cavern contained their ritual hall with devices and markings similar to the Masonic order’’……, ‘’why do you think it is, that they found plates in downtown Dallas near what is now the first ever of all masonic lodges in Texas, that had phoenician writings on a masonic looking stuff and simply dissapeared. Why is it that the rockwall was built in perfect masonry? The Dallas masonic lodge got depictions and clues of the Rockwall on their website…Why?’’…. ‘’Because they reconise it as their work, that’s why’’,….’’The ancient giants had the knowledge that the masons have today, and have if for thousands ans thousands and thousands of years’’, vanaf min 1:40:00,

  Greek Fire, Plasma Guns and Atomic Warfare

  ….’’If one were to believe the great Indian epic of the Mahabharata, fantastic battles were fought in the past with airships, particle beams, chemical warfare and presumably atomic weapons. Just as battles in the 20th century have been fought with incredibly devastating weapons, it may well be that battles in the latter days of Atlantis were fought with highly sophisticated, high-tech weapons.’’…..

  ….’’University of Texas scientists announced in 1974 that they had actually developed the first experimental fusion torch which gave an incredible heat output of ninety-three degrees Celsius. This is five times the previous hottest temperature for a contained gas and is twice the minimum heat needed for fusion, but it was held only for one fifty-millionth of a second instead of the one full second which would be required.
  It is curious to note here that Dr Bernard Eastlund is the patent holder of another unusual device–one that is associated with the High-frequency Active Auroral Research Program (HAARP), based at Gakona, Alaska. HAARP is allegedly linked to weather manipulation–one of the ways in which Collyns thinks the ancients waged warfare.’’…..

  http://www.bibliotecapleyades.net/ancientatomicwar/esp_ancient_atomic_01.htm

  http://www.bibliotecapleyades.net/ancientatomicwar/esp_ancient_atomic_02.htm

  http://www.theglobalreality.com/

  Lost World of Ancient America

  http://www.belfort-group.eu/forum/topic/432

  Forbidden Knowledge

  http://www.belfort-group.eu/forum/topic/383

  Giants

  http://www.belfort-group.eu/forum/topic/436

 5. tjen schreef:

  ‘’Who controls the past, controls the future. Who controls the present, controls the past.’’
  (George Orwell, 1984 )

  ‘’Most of us are familiar with the last scene in the popular Indiana Jones archaeological adventure film Raiders of the Lost Ark, in which an important historical artifact, the Ark of the Covenant from the Temple in Jerusalem, is locked in a crate and put in a giant warehouse, never to be seen again, thus ensuring that no history books will have to be rewritten and no history professor will have to revise the lecture that he has been giving for the last forty years.

  While the film was fiction, the scene in which an important ancient relic is buried in a warehouse is uncomfortably close to reality for many re-searchers. To those who investigate allegations of archaeological cover-ups, there are disturbing indications that the most important archaeological institute in the United States, the Smithsonian Institution, an independent federal agency, has been actively suppressing some of the most interesting and important archaeological discoveries made in the Americas.

  The Vatican has been long accused of keeping artifacts and ancient books in their vast cellars, without allowing the outside world access to them. These secret treasures, often of a controversial historical or religious nature, are allegedly suppressed by the Catholic Church because they might damage the church’s credibility, or perhaps cast their official texts in doubt. Sadly, there is overwhelming evidence that something very similar is happening with the Smithsonian Institution.’’

  http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/supressed_inventions/suppressed_inventions19.htm

  Technology of the gods, incredible sciences of the ancients

  http://www.belfort-group.eu/forum/topic/433

  Lost World of Ancient America

  http://www.belfort-group.eu/forum/topic/432

 6. tjen schreef:

  De afgelopen jaren ontstond er een toegenomen belangstelling voor het Bagdad museum. Toevallll?

  Josh Reeves (ancient artefacts vanaf min 1:10:00),

  http://www.youtube.com/watch?v=Ho9LTCQJVlI

  Michael Schratt Presents Project Aquarius: Special Access (Sumerie, min 27:00, Bagdad museum, min 46:00),

  http://www.youtube.com/watch?v=ww1cwO-gE5w

  http://www.youtube.com/results?search_query=michael+schratt&oq=michael+schratt&aq=f&aqi=g6&aql=&gs_l=youtube.12..0l6.3278.10420.0.12190.22.15.0.4.4.1.65.707.14.15.0…0.0.Zc2gokgcrAk

  De roof in het Bagdad museum (vanaf min 0:20:00),

  Michael Tsarion – The Global Reality Interview,

  http://www.youtube.com/watch?v=YU9eso4Xdmg

  Dr Joseph P Farrell: Genes, Giants, Monsters, and Men (vanaf min 09:00),

  http://www.youtube.com/watch?v=kJoOiNqy5BE&feature=relmfu

  Dr Joseph P Farrell: Genes, Giants, Monsters, and Men ( de kleitabletten vanaf min 0:49:00),

  http://www.youtube.com/watch?v=BsHtpNTKB2U&feature=relmfu

  Josh Reeves – Jim Marrs (Bagdad museum; vanaf min 0:53:00),

  http://www.youtube.com/…t=PL5AE1E6CEF3D446F3

  De roof van (in) het Bagdad museum

  ‘Cosmic War’ (deel 14 vanaf min 33:00),

  http://www.thebyteshow.com/JosephPFarrell.html

  Joseph P Farrell – Cosmic War (Forbidden Knowledge series),

  ‘geurtjes’ aan de roof van het Bagdad museum vanaf min 27:00, ‘Tablets of Destiny’ vanaf min 30:00, ‘Weapons of mass destruction’ van een erg oude soort vanaf min 36:00, ontbrekende gedeelten in de piramide van Giza (om als een soort superwapen te kunnen worden gebruikt) vanaf min 38:00, een van de manen van saturnus vertoont vreemde karakteristieken, vanaf min 45:00

  http://www.youtube.com/watch?v=0PgNt-FPtq0&feature=related

  • tjen schreef:

   New Policy on Cuneiform Texts from Iraq
   ‘’You read that correctly, the article was written in 2004, and reported that well over 150,000 tablets were being looted from Iraq per year.’’…….

   …….’’While one may safely assume that the vast amount of these tablets will be records of some sort, and contain information only of interest to the archaeological or historical specialist, the possibility remains that some of them might contain more sensational knowledge.
   Therewith, once again, we have another indicator of the possible real motivations behind the thefts, and for the reticence of western governments to return lowly cuneiform tablets to an “unstable Iraq” while every effort has been bent to return the priceless objects of art to that same “unstable Iraq.” This, in itself, to my mind speaks volumes about what the real motivations for the lootings were all along: recovery and monopolization of knowledge.’’……..
   http://gizadeathstar.com/2011/03/looting-the-tablets/

   http://gizadeathstar.com/?s=tablets

   ….’’and monopolization of knowledge’’……..Hoe vertrouwd het toch kan klinken…….

 7. Ik ga mee met het idee dat er een oorlog gaande is, en dat er een nieuwe dimensie zit aan te komen. Maar volgens mij geeft de schrijver het reptielenras te veel eer door aan te nemen dat de ‘Elder Ones’ hebben ingegrepen bij totstandkoming van de mens / met genetische codes hebben kunnen knoeien.
  Volgens mij is dat dus precies een van die trucs, die kleitabletten kwamen uit Babylon, net als de hele monotheistische groep die de macht heeft gegrepen.
  In de 19e en 20e eeuw werd het idee gepropageerd dat de mensheid niets meer is dan een zandkorreltje in een oneindige woestijn. Oftewel: maak je geen illusies. De teneur komt overeen met het idee dat we geschapen of veranderd zijn om te dienen als slaaf. Wie heeft er baat bij als mensen zo min over zichzelf denken?

  Erkenning van reptielachtigen vinden we ook bij de gnosten, maar zij maken heel duidelijk dat het belangrijker wil lijken dan het is. Wat er gaande is: zij hebben uit jaloezie ons en ook zichzelf wijsgemaakt dat de mens in dit zonnestelsel niet thuishoort. Ze maken gebruik van de grootste psychopaten die we hier hebben, brengen hen in de waan dat zij een wereld voor zichzelf kunnen creeren. Er wordt gebruik gemaakt van een matrix, een heel systeem van afleiding.
  Wat zegt het als een reptielenras het moeten hebben van sluwe afleiding? Dat zegt dat ze bang zijn voor echte mensen. Evenwichtige mensen. Mensen die in contact staan met de wereld om hen heen. Dat kunnen we allemaal zijn. Herinner je je allereerste gevoel dat je hebt bij dingen, dat gevoel is echt en daar kan geen reptiel bij.
  Bijvoorbeeld de gedachte: kan een vliegtuig echt zo’n gebouw binnenvliegen? En daarna: ach ja, de experts en wetenschappers zeggen het dus het zal wel zo zijn.

 8. tjen schreef:

  Andere Ik,

  ‘’ik zou graag willen weten waarom er altijd uit angst wordt geredeneerd.
  orde uit chaos, klinkt voor mij als anarchie, iedereen neemt en geeft ruimte.
  al dat angstgedoe is aangeluld, vergeet het.
  alle verandering komt vanuit de sterren, hun invloed.’’

  Onderzoek wegens nieuwsgierigheid naar wat er in het verleden allemaal precies is gebeurd, en hoe iedereen daarover in het duister werd gehouden is niet hetzelfde als ‘redeneren uit angst’, lijkt me. Eerder integendeel ,zou men kunnen stellen. Men komt er, onder meer daardoor, net achter hoe iedereen telkens in angst en verdeeldheid werd gehouden, en welke listige truuks daarvoor werden gebruikt. Het waren er heel wat.
  Zelfs indien het nu goden waren met een hoog reptielgehalte, die zich als zodanig , fysiek konden manifesteren of niet, of het was enkel door een ongelukkige samenwerking van kosmische krachten, uiteindelijk was het resultaat hetzelfde niet? Wéten of ‘willen weten’ wat het is, hoeft ook niet noodzakelijk tot angst te leiden. Eerder niet, volgens mij, aangezien men er dan achter komt wat de bedoeling was/is.

  Het belangrijkste is inderdaad; ‘’hoe eerder je de lessen leert hoe beter, er valt altijd te verbeteren aan je zelf. Of wij verder in harmonie gaan leven is een keuze. Zelf heb ik deze reeds gemaakt. Gewoon je overschotten delen, of niet. Wie wil er vriendjes zijn?’’

 9. Andere IK schreef:

  ik zou graag willen weten waarom er altijd uit angst wordt geredeneerd.
  orde uit chaos, klinkt voor mij als anarchie, iedereen neemt en geeft ruimte.
  al dat angstgedoe is aangeluld, vergeet het.
  alle verandering komt vanuit de sterren, hun invloed.
  niks geen vleesgeworden godheden.
  elke slag die de zodiac draait verandert de invloed op ons, en dus veranderen wij, en de rest van de natuur, als een klok.
  wil je dat veranderen dan moet je de aarde verplaatsen!
  de reden dat wij als slaven leven is doordat wij denken dat anderen nog meer slaaf zijn, door anderen te kleineren, door medewerking met de machthebber (ambtenaar).
  natuurlijk gedrag, asociaal, maar begrijpelijk.
  die zogenaamde manipulatie is je aangepraat, je geest is gemanipuleerd.
  hoezo aliens, in het verleden waren er gewoon lieden die zichzelf belangrijker vonden dan anderen, koninklijk, zij werkten niet zoals het gepeupel.
  wat er gebeurde was het ontstaan van EGO, hierdoor zie je jezelf anders.
  blijf uit de buurt van alles wat met priesters te maken heb, tot je beschermt bent en het gesprek aankan.
  dat gedoe met aliens is gewoon een mind set, doorzie dat en neutraliseer die soort.
  er zijn nooit reptielmensen geweest, dat is je aangepraat door listige geschiedvervalsers die dat zaadje al heel vroeg hebben gezaaid, een claim naar de toekomst, om het gehele arabisch schiereiland en khem te kunnen bezitten!
  wordt wakker en doorzie de truc.
  die gevechten op aarde zijn een vertelwijze, in werkelijkheid waren het de planeten die hun posities uitvochten, gewoon netforce.
  bedenk eindelijk je eigen oplossing, niet de aangepraatte.
  alles wat je om je heen ziet is ATOM in flux, alles is virtueel, vanuit gezamenlijk bewustzijn.
  het reptielengedrag wat je noemt is slechts ego, en ja, het zij beter dat onder controle te krijgen, de mens is gaan geloven in de externe realiteit van geld/macht/bezit.
  nu is de tijd van wakker worden, inderdaad, ieder is een andere jij, slechts de verpakking verschilt.
  hoe eerder je de lessen leert hoe beter, er valt altijd te verbeteren aan je zelf.
  of wij verder in harmonie gaan leven is een keuze.
  zelf heb ik deze reeds gemaakt.
  gewoon je overschotten delen, omniet.
  wie wil er vriendjes zijn?

  • Omdat we door ANGST te creëren en te verdelen gemakkelijk te hanteren (zouden) zijn, dat is wat die idioten aan de top denken, en zeg eens eerlijk, was dat geen strak plan van die mongolen? Net als dat we, doordat ze ons volledig verkeerd geïnformeerd hebben over wie we zijn en vooral ook wat we kunnen, juist op onze reet blijven zitten denkende dat DIT het leven zou zijn, en er niets meer zou zijn, denkende, dat we ALLE INFO toegereikt krijgen op school. Die verdomde school, is enkel maar om ervoor te zorgen dat we ALLEMAAL dezelfde ONZIN in onze koppen hebben zitten, waardoor we de drang niet hebben om op zoek te gaan – het wordt je immers aangereikt (denken de meeste).. Geniaal plan he?

   Nee – het wordt werkelijk tijd dat we voor ONSZELF gaan denken, en de kennis met elkander delen. Het is er, voor degene die willen weten en op zoek gaan. Maar helaas zijn we zo geconfigureerd dat we het tegenwoordig te druk hebben met OVERLEVEN (om onze boterham te verdienen) in plaatst van het leven TE LEVEN. Alles is gebaseerd op POEN, poen die ZIJ uit het niets creëerden en dus totaal geen waarde heeft. Het is helaas, net zoveel waard als het stukje papier waar je je achterste mee afveegt na een grote boodschap – maar vertel dat de geïndoctrineerde kudde maar eens die juist zoveel moeite deden om hun diploma’s te behalen om zoveel mogelijk van die zooi te verdienen hahah.. Wat een grap.

   We leven momenteel in een speciale tijd, laten we een begin maken om het tij te keren, alles is te veranderen, althans voor hen die het ook werkelijk willen.

   Laten we inderdaad virtuele vriendjes worden, om de schouders eronder zetten..

   Yes we Can!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *