Zijn wij alleen in het universum? UPDATE!

Zijn wij alleen in het universum? UPDATE!

Door Nexus

(click op de afbeelding voor een grotere weergave)

Deze vraag houdt mensen in deze tijden in steeds toenemende mate bezig.. Ook in ver vervlogen tijden moeten mensen zoals jij en ik naar de hemel gestaard hebben met de vraag in het achterhoofd of er nog meer beschavingen bestaan in het onmetelijke heelal waarin zij tuurden.

Op school leren wij dat er tot nu toe enkel leven geconstateerd is op Aarde, onze planeet. Hooguit enkele meldingen over water op andere planeten of micro-organismen op meteoren vallen ons ten deel als dit thema aangesneden wordt door de hedendaagse wetenschap. Slechts enkelen durven de beweringen van de mainstream-wetenschap te weerleggen met andere informatie. Informatie die dermate gedetailleerd is dat eigenlijk niemand dit kan weerleggen. Ondanks de details en de ontelbare bronnen uit hedendaagse opgedane kennis maar ook uit informatie die generaties voor ons vastgelegd hebben worden deze mensen constant en op valse gronden voor schut gezet door de mainstream- wetenschap.

De meest in het oog springende wetenschapper op dit gebied is wat mij betreft Dhr. Sitchen. Hij doet al tientallen jaren onderzoek naar de oorsprong van onze mooie planeet en haar bewoners, de mens.

Volgens Sitchen zijn wij het resultaat van genetische manipulatie door een ander ras, een ras afkomstig van een planeet met de naam Nibiru die eens in de 3600 jaar ons zonnestelsel kruist. Dit ras noemt hij de Anunnaki. Een hoogontwikkeld ras dat volgens de overlevering de oorspronkelijke mens naar haar hand gezet heeft om het zware werk voor ze te verrichten, het delven van goud, dat noodzakelijk was om de atmosfeer van de thuisplaneet te besproeien om het leefbaar voor hen te houden. Enfin……

Laat je meenemen op een prachtige reis door de tijd met Zecharia Sitchen waarin hij zal proberen je een andere werkelijkheid te laten zien, eentje die door onze overheden en religieuze kanalen ver bij ons vandaan gehouden wordt.

 

UPDATE!

Gisteren kreeg ik te horen dat er op twee plaatsen, Egypte en Rusland, verschillende grote geraamtes van mensen gevonden zijn. Intact en met afmetingen vanaf 5 meter. De beelden zijn nog niet vrij gegeven, daar is nu het wachten op. Als dit klopt dan hebben wij het hier over de eerste hybride mensen, het resultaat van het paren van de Anunnaki met de vrouwmens. Hieruit ontstond volgens de enuma elish een soort reuzenras. Sterker, slimmer en machtiger dan de Anunnaki zelf. De Anunnaki hebben daarop een overstroming getriggerd ( zondvloed) waardoor dit ras uitstierf. De volgende stap was genetische manipulatie, die stap werd de huidige mens. Deze ontdekking kan het einde betekenen van de religie zoals wij deze nu kennen. De oude doctrines zullen snel aanhangers verliezen want deze ontdekking is hard bewijsmateriaal dat onze geschiedenis voor een groot deel gewijzigd is om de mens te kunnen manipuleren.

Al eerder werden er gedeeltes van geraamtes gevonden maar dat werd steeds weggewuifd als een grap. Ben benieuwd hoe men de nieuwste ontdekkingen zal ontvangen.

embedded by Embedded Video

Originele artikel:
http://www.bovendien.com/buitenaards/zijn-wij-alleen-in-het-universum

Voor de geïnteresseerden hier nog meer wat ons nooit verteld werd:

GRAANCIRKELS EN DE UITKOMST VAN DE PROFETIEEN

Onderzoek naar graancirkels: “Betaalt de overheid dit?”

Pamflet voor een Nieuwe Energiepolitiek
http://theorderoftime.com/ned/wetenschap/nieuweenergie/1.html
http://theorderoftime.com/ned/wetenschap/nieuweenergie/2.html
http://theorderoftime.com/ned/wetenschap/nieuweenergie/3.html
http://theorderoftime.com/ned/wetenschap/nieuweenergie/4.html
http://theorderoftime.com/ned/wetenschap/nieuweenergie/5.html
http://theorderoftime.com/ned/wetenschap/nieuweenergie/6.html
http://theorderoftime.com/ned/wetenschap/nieuweenergie/7.html

admiral richard e. byrd (Engels) (Hollow Earth)

Dit bericht is geplaatst in Borobudur / Enki / Annunaki / Sitchin. Bookmark de permalink.

Één reactie op Zijn wij alleen in het universum? UPDATE!

 1. tjen schreef:

  ….’’ verschillende grote geraamtes van mensen gevonden zijn. Intact en met afmetingen vanaf 5 meter.’’……

  Zie tevens ‘Genes, Giants, Monsters And Men’,

  http://www.youtube.com/watch?v=NJvoCftxzr4

  http://www.youtube.com/watch?v=v85wxq9-83k

  http://www.thebyteshow.com/JosephPFarrell.html

  En ‘Everything You Know is Wrong’, Lloyd Pye

  http://www.youtube.com/watch?v=NRnkQ9gC9k8

  Een aantal jaren geleden vond men tijdens opgravingen onder de sfinks te Giza, de verborgen ingang naar erg uitgebreide ondergrondse komplexen. In een van de uithoeken daarvan trof men een oude grafruimte met de skeletten van enkele honderden ‘coneheads’. Zoals deze (foto),

  http://www.google.be/search?hl=nl&q=conehead+skull&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&biw=1280&bih=952&wrapid=tlif133353520197010&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=7iF8T4TyEsWaOteSgK4M

  Zawi Hawass liet het hele zaakje maar gauw terug dichttimmeren (in opdracht van?), en ‘officiele Egyptologen’ zijn niet verondersteld daar publiekelijk erg veel tamtam over te maken…..

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *