De 33e breedtegraad, Disney en andere gekheden

De 33e breedtegraad, Disney en andere gekheden

(Vrij vertaald René Voogt)

Gedenkplaat boven de entree van Disneyland. Foto: Cburnett (GNU)

Dit is een opgesomde bundel van gekheden – van de “Gelukkigste Plaats op Aarde”! Laat ons een reis maken door het konijnenhol voor wat vreemde feitjes over Disneyland.

• Het themapark Disneyland is gelegen op ongeveer 33 graden noorderbreedte.
• 33ste graad vrijmetselaars zijn onder andere: J. Edgar Hoover, de beroemde occultist Manly P. Hall, de voormalige president George Bush Sr, en niemand minder dan Walt Disney zelf.
• Een prive-club in Disneyland heet “Club 33”, vermoedelijk vernoemd naar de eerste 33 sponsors uit het bedrijfsleven van het themapark. Het is tevens de enige plek in het park waar alcohol wordt geserveerd.
• Disneyland werd ontworpen door Harrison “Buzz” Price en Cornelius Vanderbilt Wood, consultanten van de beroemde Chevron Oil-oprichter, het door DARPA-gefinancierde “Stanford Research Institute” die juweeltjes produceerde als “Men Staring At Goats”, het op afstand bekijken van projecten voor het Amerikaanse leger als onderdeel van onze strijd om op gelijke hoogte te blijven met de Russen en hun paranormale.
• Stanford Research Institute (SRI) is verbonden met het Monroe-Instituut, dat tot op de dag van vandaag onderzoek doet naar OBE’s, kijkt op afstand toe op het “Stargate-project”, en verricht onderzoek naar hersengolf manipulatie technieken zoals die in het Hemi-Sync-systeem.
• Disneyland ligt ook op een kruispunt van drie zogenaamde geo-fysische/electro-magnetische “leylijnen”, waarvan men denkt dat het energie banen zijn die over de hele planeet lopen. Deze”energie” lijnen snijden ook met plaatsen als “Glastonbury Tor”, de Grote Piramiden van Gizeh, Stonehenge, Nazca in Peru, de Bermuda Driehoek, Taos, Sedona, Roswell, Ayers Rock in Australië, en de plek waar het Orakel van Delphi haar profetieën maakte, daarvan wordt ook gedacht dat het een dergelijke “energieke” plaats moet zijn. De Chinezen geloofden ook in deze krachtige plaatsen – de complete 4000 jaar oude kunst uit de ruimte opstelling “Feng Shui” genaamd is op hetzelfde idee gebaseerd. De Romeinen geloofden ook in “Sacre”, of heilige plaatsen waar krachtige gebeurtenissen plaatsvonden. Deze lijnen worden ook gekoppeld aan de vlucht routes van UFO-waarnemingen.
• De SRI consultanten kozen deze locatie van het park niet alleen vanwege een geografische depressie waar deze energie zich zou kunnen samensmelten, maar “berekende het middelste punt van volkstelling districten” om de locatie te bepalen.
• C.V. Wood zorgde er ook voor dat Koning Arthur`s Carrousel precies in het midden werd geplaatst van dit kruispunt, vermoedelijk was het plan om de positieve energie / kracht over het park te verspreiden door het draaien van het mechanisme (net als een Tesla Spoel).
• Price zette zijn werk voort met ongeveer 5.000 pretpark projecten op vijf continenten.
• Wood werd later door Walt Disney ontslagen, en werd uit de gehele officiële geschiedenis van de Disney Corporatie geschrapt, maar hij bouwde ook Six Flags in Texas – ook gebouwd op de 33e breedtegraad, waar toevallig ook nog een leylijn doorheen loopt.

U kunt meer lezen over dit knapperige samenzwering`s gedoe in het boek van de voormalige “Air Force Office of Special Investigations” (AFOSI) officier Walter Bosley “Latitude 33: Keys to the Kingdom”. Bosley werkte ook op de “Wright Patterson Air Force Base” bekend van de gebeurtenissen in Roswell, en beweert dat zijn eigen vader – ook een overheidsmedewerker (die vermoord werd) – op een vlucht zat die omgeleid werd naar Roswell op het moment van “het incident” om de lichamen te bergen en het vaartuig nader te bekijken.

Hij beweert ook Alfred Watkins te hebben ontmoet in het Disneyland Park tijdens een bezoek daar in 1981 – lang voordat hij het “Latitude 33” boek schreef. Het vreemde is, dat Watkins in 1935 STIERF, die de “ontdekker” was van de leylijnen in de moderne tijd. Hoe dan ook, Bosley ontdekte dit pas 11 jaar later, toen hij een bezoek bracht aan het occulte deel van een boekhandel in New York tijdens zijn werk voor de FBI, en kreeg toevallig een exemplaar van “The Old Straight Track” in handen, Bosley herkende de foto van de auteur op de cover en herkende de man als degene die zich voor had gesteld als “Alfred” vele jaren geleden in Disneyland.

Persoonlijk, maak ik geen enkele aanspraak op dat iemand dit moet geloven, noch denk ik dat er een grotere betekenis achter schuil zou gaan (ik zie Disney als het kwaad om heel andere redenen – echte wereld zaken zoals: luizen in de ongewassen themapark kostuums van het karakter, en de draconische DMCA Mickey Mouse Copyright Act), maar verder is het een geweldige bundel shit met slimme verbindingen.

Als de overheid hiermee een disinfo experiment runt, dan is het duidelijk dat ze steeds creatiever worden dan alleen maar de gouwe ouwe “UFO shit”, want dit is een verdomd goede dekmantel. Wellicht ook leuk om de volgende keer een magnetometer mee te nemen wanneer u Disney weer een keer bezoekt en op zoek gaat naar machtscentra`s.

Links:

http://en.wikipedia.org/wiki/Stanford_Research_Institute
http://en.wikipedia.org/wiki/Air_Force_Office_of_Special_Investigations
http://www.monroeinstitute.org/~~V
http://www.iaapa.org/industry/funworld/2005/november05/features/a_pioneer/pioneer.html
http://www.rr0.org/data/1/9/8/3/07/01/Druffel_Orthoteny/index_fr.html
http://www.kevinsmithshow.com/files/bosley/index.htm
http://www.vortexmaps.com/irley.php
http://en.wikipedia.org/wiki/Alfred_Watkins

Originele artikel:
http://www.disinfo.com/2010/06/latitude-33-disney-and-high-strangeness-oh-my/

Dit bericht is geplaatst in Leylijnen. Bookmark de permalink.

Één reactie op De 33e breedtegraad, Disney en andere gekheden

  1. Pingback: BOINNK!!! | De Walt Disney-story

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *