In gesprek met Walter Bosley over leylijnen en Disnyland

English version click here

In gesprek met Walter Bosley over leylijnen en Disnyland

(Vrij vertaald René Voogt)

MP3’s, streaming audio, en bijgewerkte Podcast Feed nu online. Geniet!
Onderstaande is een samenvatting van dit interview!

Walter Bosley
Arcane Science & Disneyland
1 uur, 59 minuten

BoA Audio verkent de wereld van esoterische wetenschap van een onverwachte locatie als ‘Disneyland” met Walter Bosley, de auteur van Latitude 33: Key to the Kingdom. Bosley zal zijn onderzoek naar leylijnen uitvoerig toelichten, en verder over het hoe en waarom het “Magische Koninkrijk” bovenop een kruispunt van drie van deze leylijnen werd geplaatst. We gaan nog dieper het konijnenhol in, hij zal de geweldige achtergrond achter de bouw van Disneyland onthullen, en hoe het allemaal ontworpen werd door een ex-SRI-werknemer die wel eens toegang zou kunnen hebben gehad tot dergelijke geheimzinnige wetenschappelijke kennis. We zullen ook prachtige informatie over Roswell en buitenaardse rassen te horen krijgen wat hem door zijn vader werd bijgebracht, en we duiken in het verleden van Bosley als AFOSI agent.

Al met al is het een fascinerende reis die Disney en het esoterische verbindt, zoals Walter Bosley ons zal laten zien, is het tenslotte werkelijk maar een kleine wereld.

Volledige Preview: We trappen af met de achtergrond van Walter Bosley, door uit te zoeken hoe hij geïnteresseerd raakte in het esoterische en, wat meer specifieker, over leylijnen en Aardse energieën. Hij zal het hebben over een aantal verbindingen in verband met paranormale activiteit en leylijnen. Walter gaat verder met de geschiedenis en de oorsprong van het leylijn concept, en welke verschillende soorten leylijnen dat er zijn, niet alleen het klassieke “grid”-systeem dat velen weer associëren met het concept. Dit leidt tot enige discussie over de beruchte 33e lengtegraad “zone”, die vreemde esoterische gebeurtenissen lijkt aan te trekken.

Vervolgens zullen we te weten komen wat Walter bewogen heeft om over te gaan tot het onderzoeken van de leylijn / Disneyland verbinding. We overpeinzen het lot van “World`s Fair” (Wereldtentoonstelling) en waarom dat het ooit zo legendarische evenement niet meer bestaat. Dit leidt tot enige discussie over de veelbelovende “World`s Fair” van 1893 in Chicago, waar Tesla veel van zijn grote uitvindingen onthulde die diende als inspiratie voor Walt Disney, die door zijn vader op de hoogte was gebracht van dit evenement.

Het gesprek voert terug naar Disneyland, waar we enkele van de vreemde spookachtige verschijnselen bespreken die daar gemeld werden, als ook over de vreemde sterfgevallen die plaatsvonden in het pretpark. We spreken ook over de beruchte ondergrondse stad in Disneyland. Dit leidt weer tot gesprekstof of Walter al eens, van de Disney Corporatie gehoord heeft, over de theorieën die de rondte doen over Disneyland.

Vervolgens, spreken we over de creatie van Disneyland en beginnen we met de prachtige openbaring dat de meester-ingenieur van Disneyland, nu in essentie gewist uit de “officiële” geschiedenis van het park, ene CV Wood was, die werkzaam is geweest voor het “Stanford Research Institute” (SRI). Walter zet zijn theorie uiteen, dat als er iemand geweten zou hebben van deze energielijnen die rondom de aarde lopen, dan zou het de firma SRI zijn, en op zijn beurt, CV Wood, die “ironisch” genoeg, de specifieke plek voor Disneyland in Californië uitkoos. We zullen te horen krijgen over de misverstanden tussen C.V. Wood en Walt Disney als ook heel veel over de energie-theorie van de leylijn.

Het gesprek gaat vervolgens over tot de belangrijkste stelling van het boek Latitude 33: Key to the Kingdom: dat Disneyland niet alleen bovenop het snijpunt van deze leylijn werd gebouwd, maar dat het carrousel in Fantasyland precies in het midden van het snijpunt van die drie lijnen werd geplaatst, om deze unieke energie door het park te kunnen verspreiden. We komen te weten over de manier waarop Disney het carrousel in 1982 verhuisde (effectief uitschakelen van het apparaat), wat de “officiële” reden voor deze verhuizing was, en of dat, Walter denkt dat deze verhuizing opzettelijk werd gedaan om het carrousel te laten stoppen met het benutten van de kracht van deze leylijn kruising. Walter toont ook aan wat er nu op het snijpunt van deze leylijnen staat, als ook een aantal andere interessante weetjes met betrekking tot het landschap rondom dit leylijnen kruispunt.

Vervolgens overpeinzen we of er esoterische verbindingen te vinden zijn in Disney World. Dit loopt over in een discussie over hoe, na het verplaatsen van het carrousel, de status en instandhouding van Disneyland sterk daalde, terwijl de perceptie en promotie van Disney World enorm groeide. Walter bespreekt vervolgens de post-Disney carrière van CV Wood, en hoe hij probeerde om het esoterische succes van Disneyland op andere plaatsen te dupliceren, waarvan het lijkt dat hij daar op één locatie daadwerkelijk in slaagde.

Nadat we onze discussie over Latitude 33 hebben afgesloten, krijgen we te horen wat Walter nog meer ontdekte sinds hij het boek schreef twee jaar geleden. Hij heeft het over ingewikkelde kaarten die hij in zijn bezit heeft die de energiebanen van heel Amerika detailleren, en zijn onderzoek naar een aantal van deze energie lijnen die door Californië lopen en hoe dat dat leidde tot een aantal grote dingen die in zijn volgende boek zullen worden onthuld. Walter deelt ook een aantal andere locaties in Amerika, waar deze kruisende leylijnen onder door lopen. Hij plaagt ook met een openbaring, die besproken wordt in zijn volgende boek, over een leylijn die loopt van New York via Philadelphia naar Norfolk, Virginia, die wel eens iets te maken zou kunnen hebben met het Philadelphia Experiment. Walter verteld ook waar je op zou moeten letten wanneer iemand deze snijpunten zou willen opzoeken.

We laten de leylijnen achter ons, en we bespreken dan een aantal andere esoterische gebieden die Walter interesseren (tip van Greg Bishop die dit thema voorstelde), te beginnen met “ondergrondse beschavingen” en “de Holle Aarde” theorie. Dit leidt ertoe dat Walter praat over de openbaringen die hem door zijn vader werden verteld over Roswell, dat de “ET`s” die crashte in feite afkomstig waren van een beschaving die hier op aarde samenleven met ons, maar die, onder het oppervlak verblijven (wonen). We ontdekken nog meer informatie over de vader van Walter, en hoe hij deze informatie over Roswell wist. Walter vertelt ook het opmerkelijke verhaal dat zijn vader werd meegenomen naar de “Wright Patterson Base” in de vroege jaren van 1950 om te helpen bij het opsporen van een “gevluchte inzittende” van een UFO-crash.

We bespreken ook Walter’s carrière bij de FBI en de “Air Force Office of Special Investigations” (AFOSI). Hij vertelt over wat hem verteld werd door de AFOSI met betrekking tot de beruchte Rick Doty, en over hoe Walter`s taak verschilde ter opzichte van de beleving die veel mensen kunnen hebben tav de AFOSI, als een gevolg van het Doty`s verhaal. We zullen ook ontdekken of Walter ooit onderzoek heeft verricht naar de UFO-gemeenschap, in een poging om te ontdekken of er spionnen binnen de gemeenschap werkzaam waren om informatie over geheime Amerikaanse projecten te verzamelen. We zullen ook te horen krijgen of Walter ooit op Area 51 is geweest.

Op weg naar het einde, krijgen we te horen over het werk dat Walter in het verleden deed in de beveiliging wereldwijd. We krijgen te horen wat de toekomst in het verschiet heeft voor Walter Bosley, waaronder twee boeken over deze energetische lijnen, en een roman geïnspireerd op zijn onderzoek. Hij geeft ook alvast een voorproefje van de komende trilogie van Sesh Hari, die gepubliceerd wordt door de uitgeverij van Walter, wat gepland staat voor volgende zomer.

Dit interview werd opgenomen op 14 -11 – 09

Bovenstaande is afkomstig van deze blog:
http://www.theusofe.com/phpBB2/viewtopic.php?f=200&t=10497&view=previous

Occult Technology at Disneyland
http://www.lulu.com/items/volume_64/3684000/3684415/2/print/PHANTOM_STREAM_issue1.pdf

Dit bericht is geplaatst in Leylijnen. Bookmark de permalink.

2 reacties op In gesprek met Walter Bosley over leylijnen en Disnyland

 1. tjen schreef:

  ‘’ We spreken ook over de beruchte ondergrondse stad in Disneyland. Dit leidt weer tot gesprekstof of…’’

  ‘’Walter toont ook aan wat er nu op het snijpunt van deze leylijnen staat, als ook een aantal andere interessante weetjes met betrekking tot het landschap rondom dit leylijnen kruispunt.’’

  ….’’ en zijn onderzoek naar een aantal van deze energie lijnen die door Californië lopen en hoe dat dat leidde tot een aantal grote dingen die in zijn volgende boek zullen worden onthuld. Walter deelt ook een aantal andere locaties in Amerika, waar deze kruisende leylijnen onder door lopen. Hij plaagt ook met een openbaring, die besproken wordt in zijn volgende boek, over een leylijn die loopt van New York via Philadelphia naar Norfolk, Virginia, die wel eens iets te maken zou kunnen hebben met het Philadelphia Experiment.’’

  Gelijkaardige gebeurtenissen en fenomenen treft men ook wanneer men in de geschiedenis van Rennes-le-Chateau, en de plaatsen die daar in een pentagram mee verbonden zijn, gaat neuzen. Bucharach was de plaats die Jules Verne inspireerde naar het schrijven van ‘Reis naar middelpunt der aarde’. Er bestaan bovendien vele sages en legendes die gewag maken over ‘onderaardse beschavingen’ en dat het gebied, met name Bucharach er een soort ‘toegangspoort’ naartoe zou zijn. Wie weet, beschavingen in een domein, of frequentie, of dimensie, net naast de onze? Zijn stargates plaatsen waar deze gebieden elkaar net overlappen (of net niet, of soms wel en soms niet?) of doorkruisen?

  Rennes le Cateau, Bugarach,

  ‘’The extended pentagram identified by David Wood and Ian Campbell in the area
  around Rennes-le-Chateau. They connected churches and other key landscape features.’’

  http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/biggestsecret07.htm

  http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_priorysion02a.htm

  ‘’We have only recently re-discovered Ley Lines that course with energy all over the earth. But did the ancient peoples know about them? Is there evidence they knew about them? Did they record any strange phenomena associated with them?’’

  http://www.youtube.com/watch?v=hpcqCentM2Y

 2. Pingback: BOINNK!!! | De Walt Disneystory deel 2.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *