Matthew Delooze (14) & De nabije toekomst

English version Click Here

Hetgeen Matthew u te vertellen heeft, zult u pas kunnen begrijpen wanneer u de serie van vooraf aan gevolgd hebt – Klik hier voor deel 1

Matthew Delooze (14) & De nabije toekomst

(Vrij vertaald René Voogt)

Aan al diegene die het interesseert,

Ik heb nu enkele maanden beleefd waarin ik geconfronteerd werd met verschillende tegenslagen en ook nog te kampen had met andere ernstige problemen. Ik werd geconfronteerd met vele uitdagingen, waar ik helaas in mijn eentje voor stond.
Ik overdrijf niet over de ernst van enkele problemen en de gevechten waar ik mee te maken had waardoor sommige dingen extreem moeilijk zijn.

Ook mijn gezondheid was soms zo slecht dat ik lichamelijk niet in staat was om me vrij te kunnen bewegen. Ik heb geen gezondheidszorg voor mezelf beschikbaar. Ik heb ook last van psychische aanvallen op een dusdanig niveau dat van de details ervan zomaar een Hollywood kaskraker gemaakt zou kunnen worden. Misschien moet ik veronderstellen dat dit slechts tijdelijke aanvallen van paranoïde schizofrenie zijn eh? … Of beter nog, misschien heb ik wel last van een ongeneeslijke persoonlijkheidsstoornis en rechtvaardigt dat de verklaring voor deze situatie? Ja? … en ik ben, een baviaan met een rode kont die niet houdt van zijn eigen kont, omdat ik ook nog eens de voorkeur heb voor de kleur paars.

Ook ben ik niet, noch ben ik ooit, een zakenman geweest. Ik wil het niet proberen, noch heb ik ooit geprobeerd om ‘de kost ermee te verdienen’ in een overwegend valse, en, naar mijn mening, grotendeels misleidende samenzwering`s ‘business’. Ik ben niet in staat dat te doen, noch zou ik ooit willen dat ik het kon. Ik ben niet hier om u herhaalrecepten te verkopen voor een samenzwering`s vermaak.

Ik leef in armoede, maar de overgrote meerderheid van mensen waarmee ik in contact kwam binnen de “liefde en licht brigade” namen alleen maar van me, probeerde af te nemen, of erger nog, ze vielen me aan als ik de waarheid vertelde, ondanks dat het mijn waarheid was. Niet dat ik nu op het punt sta om te beginnen met bedelen, wat ik ook nooit gedaan heb, en nooit zal doen. Maar wat zouden mensen die je in de rug steken en valse getuigenissen afgeven, me ooit te bieden hebben? Dus gelieve me niet verkeerd te begrijpen. Ik wil uw geld niet, en als u uw geld weg wilt geven, geef het dan alstublieft aan hen waarvan u gelooft dat zij het verdienen in ruil voor wat zij u te bieden hebben.

Ik heb gewoon mijn spirituele richting (bewustzijn) gevolgd in de laatste 13 jaar, daarvoor, geloof ik, dat ik zonder het te weten mijn onderbewuste gevolgd heb, dat eerste heeft dus geleidt tot het bewustzijn dat ik vandaag heb. Als dat bewustzijn werd veroorzaakt door krankzinnigheid, dan ben ik inderdaad een gek.

Sinds ik bewust werd, of krankzinnig natuurlijk, belandde ik in situaties, die vaak moeilijk waren, maar me eigenlijk activeerde, waardoor ik leerde, om het pad te bepalen, dat ik nemen moet, om mezelf te helpen, en ‘ik’ geloof dan ook echt, om anderen ermee te helpen. Ik realiseer me dat mijn richting voor sommigen soms wat pijnlijke problemen veroorzaakt, maar dat, mijn vriend, is echt een essentieel onderdeel van het ontwaken, het doorzien van hen die je tot slaaf maakten. Denk voor uzelf …

We hebben geen mooi gezicht wanneer het masker af wordt gezet, en de make-up verwijderd wordt. Maar als je masker verwijderd is, geef mij dan ook niet de schuld voor het aanbrengen ervan op de eerste plaats. Ik was het niet. Ik ben hier om te helpen de maskers ‘af ’te zetten, en niet om er nog meer van op te zetten.

Ik vertrouw mijn richting volledig, en ik zal altijd een manier vinden om de informatie door te kunnen geven, ik haal profijt uit de genoemde richting, ongeacht wat ik er ook uit haal. Dat is een belofte. Ik verzeker u, dat wanneer ik dingen zeg of toon, wat bij sommigen van jullie niet in goede aard valt, dat ze mij ook niet bevielen toen ik ze voor de eerste keer te zien kreeg, en ik verzeker u, dat ik een stuk discreter ben voor u, dan dat mijn leraar dat was voor mij.

In de afgelopen maanden is de voortgang van het afronden van belangrijke schriftelijke informatie zeer ernstig verstoord, en heb ik moeite om te kunnen bestaan. Ik heb momenteel ook geen website. Ik heb ook ontdekt dat ik maar heel weinig echte vrienden heb, maar ik weet zeker dat sommige, zo niet de meesten van jullie in deze wereld daarmee kunnen leven, omdat deze wereld op leugens en bedrog bloeit. Niet dat ik klaag over het hebben van weinig echte vrienden. Inderdaad, Ik heb liever helemaal geen vrienden, dan dat ik nep vrienden heb die je gewoon de rug toekeren, alleen maar om hun eigen verlegenheid te verbergen voor de aanblik van die vrienden die ze eigenlijk zien als ware vrienden. Deze mensen zullen vasthouden aan hun “comfortabele bad” waar ze aan gewend zijn, waar ze nog meer aan zullen hangen wanneer zij gewezen worden op de oorsprong van hun zelf gecreëerde “giftig schuimende getij”. U zult oogsten wat u zaait.

Dat gezegd hebbende, ik zal mijn geschriften uit het verleden op orde zien te krijgen en ik zal de nieuwe informatie zo snel mogelijk proberen te publiceren. Ik weet dat er in deze wereld mensen rondlopen die ik niet eens ken, en die in de nabije toekomst toch nog iets willen zien, en ik zal ervoor zorgen dat ze die kans krijgen.

Ik hoop dit voor het einde van dit jaar of het begin van 2012 uitgezocht te hebben. Maar ik heb alleen mezelf om deze dingen te doen, dus wees geduldig. De maanden die ik gemist heb dit jaar zullen uiteindelijk worden ingehaald, en ik weet dat de info op het juiste moment verstrekt zal worden, zelfs als er maar een handjevol mensen zijn die het ook echt willen ontvangen. Ik vertel die mensen de waarheid, wanneer ik zeg, dat ik ze niet teleur zal stellen. Ik kan alleen maar zeggen tegen diegenen die zich verbonden met mijn eerdere artikelen, of ze vertrouwde, dat zij zullen profiteren van de informatie die nog komt.

Ik heb behoorlijk wat e-mails gezien, maar ik weet niet wanneer ik ze beantwoorden kan, dus nogmaals wees geduldig. Ik zal niemand negeren – niemand. Ik moet enkel weer online zien te komen.

Ik moest enige tijd van het internet af blijven om de dingen te doen die ik moest doen, en te dealen met de obstakels die ik voor me had. Ik had ook nooit van m`n leven iets kunnen produceren dat de mensen zal helpen, waarvan ik denk dat ze profiteren, van hetgeen ik nog te zeggen heb, wanneer ik niet van het internet gegaan zou zijn.

Mijn beste wensen gaan uit naar iedereen die ze hebben wil, en zelfs naar hen, die dat niet willen.

May Love Reign O’er You

Matthew Delooze 21 september 2011.

Klik hier voor het volgende deel

Originele artikel
http://matthewdelooze.blogspot.com/

Dit bericht is geplaatst in Matthew Delooze. Bookmark de permalink.

2 reacties op Matthew Delooze (14) & De nabije toekomst

  1. Pingback: Matthew Delooze 2011 (14) – Matthew Delooze & The Near Future | hetuurvandewaarheid.info

  2. Pingback: Matthew Delooze (13) – (NL) De temperatuur loopt op | hetuurvandewaarheid.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *