Nieuw-Zwabenland of Neu-schwabenland

Nieuw-Zwabenland of Neu-schwabenland

In 1938 werd vanuit Nazi-Duitsland een expeditie gevoerd naar Antartika. De Zuidpool was vaker door een expeditie aangedaan door teams uit Noorwegen, Engeland, Ierland en de VS. Er gaan echter verhalen rond dat de Duitsers er een permanente basis hebben gesticht en dat vele hoge Duitse legerfunctionarissen er naartoe zijn gevlucht.

De Duitsers markeerden een gebied op de Zuidpool met de bekende hakenkruisvlag, zo groot als Duitsland. Ze benoemden bergen en bergketens en namen het enige stukje zuidpool in wat meerdere maanden per jaar ijsvrij is. Het gebied werd Neu-Schwabenland genoemd, naar het schip waarmee de eerste expeditie werd gevoerd. Schwaben is een gebied in Beieren en Zwitserland. Opvallend aan het wapen van Schwaben is dat het een Maltezer kruis is, het symbool van de tempelridders of tempeliers. Deze tempeliers werkten nauw samen met de nazi’s in occulte groeperingen. De partijtop van de Nazi’s waren lid van diverse occulte gezelschappen. Ze hadden grote interesse voor zwarte magie. Na de Tweede Wereldoorlog moest Duitsland afstand doen van al zijn overzeese kolonies, behalve Nieuw Zwabenland. Zo kon Antartika de laatste kolonie van Duitsland herbergen.

Operation Highjump

Er werd een legerbasis gebouwd op Antartika. Het schip “Neuschwabenland” is regelmatig van Antartika naar Bremen gevaren om de basis op Antartika te bevoorraden, tenminste zo bleek uit een Russische documentaire die ik zag. Deze docu, Mythos Neuschwabenland is via Isohunt te downloaden. Wat we zeker weten is dat in 1947, twee jaar nadat de tweede wereldoorlog was afgelopen, twee U-boten zijn gesignaleerd in de kustwateren van Argentinië. Ook worden er ruim 100 Duitse U-boten uit de Tweede Wereldoorlog vermist waarvan men vermoedt dat ze richting de Zuidpool trokken. Overigens ligt Argentinië vrij dicht bij de Zuidpool.

Lees verder:
http://wetenschap.infonu.nl/onderzoek/36109-nieuw-zwabenland-of-neu-schwabenland.html

embedded by Embedded Video

Antarktis- Artefakte alter Kulturen
http://www.youtube.com/watch?v=wNGUpWHesnk&feature=related

Hollow Earth Revealed- Series
http://www.youtube.com/watch?v=3e__-Wjb–E&feature=related

The Untold UFO War in Antarctica

Dit bericht is geplaatst in Holle Aarde Theorie. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *