Matthew Delooze (16) Deja Vue? De Koningin`s Koninklijke Aak

English version Click Here

Hetgeen Matthew u te vertellen heeft, zult u pas kunnen begrijpen wanneer u de serie van vooraf aan gevolgd hebt – Klik hier voor deel 1

Matthew Delooze (16) Deja Vue?

De Koningin`s Koninklijke Aak

Laat je niet weer voor de gek houden!

(Vrij vertaald René Voogt)

Hallo,

Ik zou dit nieuws graag met mijn vrienden uit het verleden willen delen. Ik weet zeker dat degenen die “The Stars Are Falling” (2005), en enkele van mijn artikelen over vergelijkbare onderwerpen hebben gelezen, zullen zien wat voor een ding dat dit is. Het is een schip dat wordt gebruikt in een Oud Zonnegod Ritueel om te bepalen wie het recht heeft om te heersen.

Diegenen die mijn werk kennen zullen weten dat ik denk dat de Koninklijke Aak het focus punt zal zijn voor het ritueel, dat gebruikt zal worden tegen de massa om het menselijke ras te onderwerpen aan slavernij. Met andere woorden, door het feest accepteer je het ritueel en ga je er dus ook mee akkoord dat het Koninklijke figuur in de boot uw heerser zal worden. De Koninklijke Aak is niets meer dan een symbolische Zonne-boot die al duizenden jaren in rituelen wordt gebruikt om het menselijk ras mee te misleiden.

Hey mensen, Ik verwacht absoluut niet dat je me gelooft, bekijk de boot en wat ik jaren geleden schreef over de Zonne-Boot. Ik heb dat zeker uit mijn kont getrokken eh?

Hier volgt de aankondiging uit de mainstream media (zie hieronder) waaruit blijkt dat de ‘Koninklijke Aar’ gebruikt zal worden voor een ritueel in 2012. U mag me uitlachen als u dat wenst. Ik vind het niet erg. Echt waar.

Blijf lachen & dat mijn liefde over u allen neer mag dalen,
Matthew Delooze

Beelden van de Koninklijke Schuit voor het Diamanten Jubileum vrijgegeven

Dit is het Koninklijke schip dat de koningin zal dragen (vroeger werd de Zonne-Boot inderdaad gedragen) tijdens een spectaculaire historische tocht over de rivier de Theems ter ere van haar diamanten jubileum. Het schip is schitterend uitgedost in rood en goud, en met een vloot van 1000 man sterk zal het op de rivier de Theems een tafereel herscheppen dat in eeuwen niet meer gezien werd, tijdens de vieringen van volgend jaar.

Het ontwerp sluit perfect aan bij de rijk versierde Koninklijke schepen uit de 17e en 18e eeuw, wat het historische karakter van de verkiezing weerspiegelt. De Koningin en de Graaf zullen op sierlijke stoelen op het bovenste dek van het schip zitten onder een goudkleurige baldakijn waarbij ze vergezeld zullen worden door andere leden van de Koninklijke familie, die nog niet genoemd zijn.

De cruiser, met een lengte van 64 meter, heeft een topsnelheid van 11 knopen, en zal aan de zijkanten met rode gordijnen gedecoreerd zijn, terwijl de boeg de codering – EIIR – van de Koningin zal weergeven onder een kroon met een sierlijke gouden bloemenpracht er omheen.

Bloemen uit de tuinen van de Koningin zullen het schip sieren met als thema het Gemenebest, de Kroning van de Koningin in 1953 en de Gouden Koets.

Hovenier en tuinder Rachel de Thame zal het schip schikken tot een bloemenpracht, met een kleurenpalet van rood, goud en paars.

Schouwspel meester Adrian Evans is vol lof over het werk van de bekroonde designer Joseph Bennett, die het project leidt om de cruiser “De Spirit of Chartwell” te transformeren tot de Koninklijke Aak voor de viering in juni van het volgende jaar.

De heer Evans zei: “De Koninklijke schuit moet een juweeltje zijn – het mooiste schip van de vloot.

“Jozef en Rachel kwamen met een werkelijk inspirerend design, eentje die verwijst naar de kroning, het Gemenebest, de Gouden koets, en al de andere tradities van Koninklijke schepen op de Theems, waarbij iets gecreëerd wordt dat onderscheidend en modern is”.

“De Spirit of Chartwell” is een luxe cruiser die in het verleden op de rivier de Theems voer, het schip werd voor het evenement geschonken door haar eigenaar Philip Morrell.

Het heeft een luxe interieur, dat speciaal ontworpen werd om te herinneren aan de bekende treinwagons van “Pullman`s Cote d’Azur“ uit 1929, en is volledig uitgerust  met voorwerpen uit de oorspronkelijke trein en de grote oceaanstormers.

De heer Morrell zei: “Toen “de Spirit of Chartwell” geëvolueerd was, wist ik dat we iets speciaals hadden gebouwd – ideaal, voor het vervoer van royalty’s, dacht ik, maar ik had absoluut niet durven dromen dat we al binnen een goed jaar gezegend zouden worden met zulk een grote eer”.

Een aantal schepen met een Koninklijke geschiedenis zullen een prominente rol spelen tijdens het Diamanten Jubileum op de Theems. Zoals, onder meer, het inzetten van HMS “de Britannia” – ook bekend als de “Koninklijke Aak ‘Britannia’” – die traditioneel  de functie heeft om  passagiers van en naar het Koninklijke jacht te transporteren.

Tijdens het spektakel, zal de aanbesteding van hare majesteit haar oorspronkelijke rol spelen, het vervoeren van de Koningin en De Graaf naar hun nieuwe “Koninklijke Aak”, geëscorteerd door twee motorboten.

De organisatoren van het evenement beoordelen alle inzendingen die ingezonden werden om deel te nemen aan de “1000-boten” vloot, en degenen die gekozen werden, worden tegen het einde van het jaar bekend gemaakt.

Dit bericht is geplaatst in Matthew Delooze. Bookmark de permalink.

2 reacties op Matthew Delooze (16) Deja Vue? De Koningin`s Koninklijke Aak

  1. Pingback: Matthew Delooze 2011 (16) – Deja Vue? The Queens Royal Barge | hetuurvandewaarheid.info

  2. Pingback: Matthew Delooze (15) – De Regenboog Poort | hetuurvandewaarheid.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *