Matthew Delooze 17 – Beckham: Schilder je Wagen

Click here for the English version

Hetgeen Matthew u te vertellen heeft, zult u pas kunnen begrijpen wanneer u de serie van vooraf aan gevolgd hebt – Klik hier voor deel 1

Matthew Delooze 17 – Beckham: Schilder je Wagen

(Vrij vertaald René Voogt)

Schilder je Wagen

Openbaring: De ware symboliek gedragen door David Beckham
Door Matthew Delooze

Maria! Maria! Blow my love to me
(They Call The Wind Maria: Van de musical “Paint Your Wagon”)

Ik ben de afgelopen weken bezig geweest met reizen en werken (ik heb zelfs een weekend ingelast om een drankje te nuttigen) en ben daardoor ook niet in staat geweest om mijn website bij te werken .. Ik ben nu dan ook blij dat ik mijn vermoeide benen wat te rusten kan leggen terwijl ik werkzaam ben op de computer, en probeer om wat informatie op het net te plaatsen.

Ik merk dat ik verander in een zeer oude man (voor mijn tijd!), Omdat de afgelopen 15 jaar voor mij aanvoelen als 50 jaar, en de evenementen, uit het heden en verleden, hun tol van mij hebben geëist in meer dan één opzicht. Onlangs heb ik nagedacht over de gedachte dat alle zoekers naar waarheid op een dag de vruchten voor hun arbeid zullen ontvangen. Ik dacht ook na over de gedachte dat ze ook hun spirituele vrijheid terug zullen krijgen, en terug zullen keren naar de bron. Met andere woorden: Ik vroeg me af of we naar ‘huis’ mogen, simpelweg omdat we verlangen om naar huis te gaan. Zou dat verlangen en het vrije denken genoeg zijn om de betovering van de Slang te kunnen verbreken?

Ik ben ervan overtuigd, ondanks de vloedgolf aan hypnose waaronder we leven, dat we uiteindelijk de golven zullen berijden, die ons momenteel overspoelen en tot slaaf maken, en we zullen niet gevangen komen te zitten onder een hoeveelheid bitter smakend zout water. Ik zie dit elke dag in de gezichten van de mensen. Ze willen vrij zijn, ze kunnen de vrijheid voelen en die willen ze niet missen. Dus, de volgende keer dat je in de spiegel kijkt, vraag jezelf dan af of je werkelijk wilt vissen vanuit die vloedgolf van spirituele controle en hypnose waarin je verdrinkt, of dat je er liever onderuit blijft.

Er is momenteel een strijd gaande tegen uw geest en ziel. De wapens die in deze strijd gebruikt worden zijn veel krachtiger en moeilijker om te zien. Aan de ene kant heeft de kracht, van de Slangen Cult, die ons volgens mij al duizenden jaren spiritueel tot slaaf maken, en ons onder hypnose willen houden, ons dom gemaakt tot op het niveau dat op één lijn ligt met een hersendode, om hun agenda te kunnen dienen. Aan de andere kant geloof ik, dat er een andere kracht is die ons wil helpen om de genoemde hypnose te doorbreken, waarvan ik geloof dat die ons al duizenden jaren tot slaaf houdt.

Deze laatste genoemde kracht zijn gewoon ‘wij’ mijn vrienden. Ik praat hier niet als een Messias. We zijn onze eigen wekker, maar het probleem is, dat het voor ons te gemakkelijk is om op de snooze-knop te drukken. Dat gezegd hebbende, er zijn, naar mijn bescheiden mening, krachten van buiten de matrix die mensen helpen die in de matrix zitten, bij wijze van spreken, maar er zal geen Messias verschijnen die het werk voor ons zal komen doen. Deze krachten kunnen iets niet ongedaan maken, wat wij gedaan hebben door middel van onze vrije wil, alleen wij zelf kunnen dat.

Je bent je eigen Messias en jij bent het krachtigste ding, de meest krachtige entiteit, die je ooit zult ontmoeten. Dat zijn we allemaal. En ik weet maar al te goed, dat het allemaal te moeilijk om te geloven is, wanneer je de mensen in de straat ziet.

De Slangen Cult heeft je laten geloven dat je sterfelijk bent, maar ondanks onze suïcidale bereidheid om op onze knieën tot spirituele gevangenen te worden, is dit niet waar.

Ik kreeg nog een andere gedachte de andere dag, ja die ene hersencel beweegt zo nu en dan, ik dacht dat veel mensen gewoon zitten te wachten op een Messias die op hun deur zal kloppen en iets zal zeggen als ….

“Hallo, sorry dat ik je stoor, maar ik ben de Messias, bedankt voor het wachten al zittend op je kont totdat ik kwam om je te redden, maar er staat een taxi buiten de deur en je bent nu vrij om naar de hemel te gaan, en ehh … vergeet natuurlijk niet om je creditcard, je iPod en je mobiele telefoon mee te nemen”.

Het deed me denken aan de oude stijl ‘boven klopper’ die gebruikt werd om de werknemers van de fabriek in mijn omgeving te wekken, jaren geleden, nog voor de komst van de wekker in de huizen van de armen. (Laat het me uitleggen aan de Amerikanen die er zijn, dat een ‘boven klopper’ in het noorden van Engeland ‘waker maker’ betekend, ze maken gewoon de mensen wakker, ze kloppen geen vrouwen en er zitten ook geen seksuele verbindingen aan de beoogde terminologie!)

Opstaan Opstaan. Tijd om van je kont te komen! (De oude stijl ‘Boven Klopper’ aan het werk in Lancashire)
(Bron: bacuptimes.co.uk)

Deze oude stijl boven klopper koste iedereen gebruikelijk één of twee cent per week om gewekt te worden, zodat ze ook daadwerkelijk aan de slag zouden gaan, op hun gekozen bestemming, om het zo maar te zeggen, en op tijd waren, en dus niet ontslagen konden worden voor het niet op tijd zijn.

Degenen die in een schamele huisvesting hebben geleefd en vroege diensten draaiden op molens en in fabrieken, zullen weten wat ik bedoel als ik zeg dat het niet gemakkelijk was om dag in dag uit vroeg op te staan om naar je zielen slopende werk toe te gaan, en dan in het bijzonder in dat gure koude apen weer midden in de winter. Deze boven klopper was onmisbaar voor de werknemers, vooral in de wintermaanden. Deze boven klopper was meestal iemand die om de één of andere reden zelf niet kon werken. Ik heb me altijd al afgevraagd, ‘hoe in godsnaam dan die boven klopper wakker werd’. Wat maakte hem zo bijzonder dat hij bij het krieken van de dag in zijn eentje op kon staan om alle anderen te wekken?

Mijn moeder had de gewoonte om te zeggen dat de ‘boven klopper’ een vreemde vogel was. Dus ik denk mijn vrienden, dat het ook zo bedoeld was dat de boven klopper er vreemd uit zag die om 4 uur morgens al wandelend door de straten met een lange stok op de ramen liep te tikken, dat vond ik in elk geval al vreemd gek genoeg. Ik neem aan dat het doel van de boven klopper was dat de mensen die hem vroegen om gewekt te worden, ook daadwerkelijk gewekt zouden worden. De boven klopper liet niemand vallen. Hij hield zijn belofte, en tikte op het juiste moment op de ramen. Ik ben er zeker van dat er soms ook een vermoeide werknemer was die het getik van de boven klopper op het raam op een koude en ijzige morgen niet wilde horen, vooral als hen een dag lang slopend werk in een kolenmijn of in de weverij te wachten stond. De rol van de boven klopper bestond er alleen maar uit om te zorgen dat je je bestemming zou bereiken, en zo gek als hij er ook uit zag terwijl hij door de straten liep met zijn lange stok al tikkend op de ramen (waarvan sommige zo vies waren dat je er niet meer doorheen kon kijken), hij zorgde ervoor dat de mensen “op tijd kwamen”. De boven klopper zorgde ervoor dat je altijd op tijd je bestemming bereikte.

Er zijn een aantal moderne symbolische boven klopper`s die het zelfde werk uitvoeren. Soms worden er verschillende polen gebruikt op verschillende gebouwen, simpelweg omdat sommige vensters moeilijker te bereiken zijn dan andere. Wanneer er verschillende polen worden gebruikt maakt het soms een ander geluid bij het tikken op het raam van de persoon die gewekt wil worden, maar het maakt niet uit welke verschillende geluiden dat er gemaakt werden, door de inspanningen van de boven klopper zijn de intentie en de resultaten altijd hetzelfde. De persoon werd gewekt. De boven klopper wekte ze allemaal.

Naar mijn mening mag de boven klopper, die er toch al als een vreemde vogel uitzag, niet worden beoordeeld op welke pool hij zo nu en dan gebruikte, en of je de manier waarop hij op je raam, of op die van uw buren tikte, leuk vond of niet. De boven klopper moet worden beoordeeld op het feit dat je gewekt werd om uit je comfortabele slaap station te komen zodat je wel of niet op tijd op je bestemming zou zijn. Je kon natuurlijk ook altijd tegen de boven klopper zeggen dat ie op moest donderen als je iets tegen de pool had die hij gebruikte om op je raam te kloppen. Maar mijn moeder zei altijd: “Als je er geen had, of geen gebruik maakte van een boven klopper, dan werd je nooit op tijd wakker, en je zou altijd de bus missen!” Ik stel voor dat iedereen gehoor geeft aan de woorden van mijn moeder, al was het ten dele maar voor de gein, want ze was heel wijs over dit soort zaken en ze vertelde altijd de waarheid.

Maar goed, laten we aan de slag gaan met de info hè? Ik heb dit soort dingen in het kort vermeld tijdens mijn lezingen en in mijn boek, Is it me for a moment? Het gaat om bepaalde mensen die gebruikt worden als een soort ‘draagbare occulte symboliek’. De meeste van jullie weten dat ik denk dat de massa naar symbolische monumenten of gebouwen (tempels) worden gelokt, waar ze belazerd worden tot het vrijgeven van spirituele energie, door middel van de manipulatie van onze emoties, in bepaalde gebieden of op energiebanen, op dezelfde genoemde locatie. De gecreëerde energie wordt dan aangewend en gebruikt om wezens in een andere dimensie mee te voeden.

Wat ik vandaag wil bespreken is het feit dat bepaalde mensen, die volledig gecontroleerd en gehyped worden door de Slangen Cult, letterlijk ‘lopende occulte monumenten’ kunnen worden. Ik heb eerder al vermeld hoe symbolisch vernoemde rock-en popsterren, die symbolische teksten gebruiken, gebruikt worden.

De Slangen Cult controleert alle belangrijke beroemdheden in deze wereld. Sommige beroemdheden zijn inderdaad ‘bezeten’ door entiteiten die vreemd zijn aan deze wereld, en naar mijn mening dienen zij de agenda van de Slangen Cult om de mensheid tot slaaf te maken, door ons simpelweg stiekem, spiritueel en fysiek, vreemde Goden te laten aanbidden, die zich verstopt hebben achter de royalty’s, de religie en beroemdheden. Ik wil graag David Beckham en zijn ‘chique’ vrouw Victoria Adams noemen.

Chique & Becks in volle marionette pose

Ze zijn inderdaad goede voorbeelden van lopende symbolische monumenten, handelend namens de Slangen Cult. Ze hebben wereldwijde massale aandacht opgedaan, en dat is precies wat de Slangen Cult wilde. Ze zijn nu naar verluidt honderden miljoenen Ponden waard en het zijn bekende namen geworden over de hele wereld. Zij zijn letterlijk symbolische galactische iconen, en ze hebben de geest bereikt, op verschillende manieren, van het gehele menselijke ras.

Ik realiseer me dat David Beckham een redelijk goede voetballer is / was, maar het heeft er alle schijn van dat zijn activiteiten “buiten het veld” de meeste rijkdom hebben opgeleverd, en laten we eerlijk zijn, ‘buiten het veld’ is deze kerel niet echt het scherpste stuk gereedschap in de kist, of wel? Inderdaad hij is bijna net zo dom en gek als ik, is het niet? Wat kan ik zeggen over zijn vrouw Victoria? Getalenteerd is ze?

Ik weet dat ze een ‘Spice Girl’ is geweest, maar als er zich dan een natuurlijk talent bevond tussen de Spice Girls, dan had het niets te maken met Victoria, of wel? Ik heb betere zangers gehoord en gezien in de lokale arbeiders club, en die zongen voor maar £ 80 per nacht.

Dus wat we hier hebben, naar mijn oprechte mening, is een “halve waardige” voetballer en een gemiddelde zangeres, die letterlijk werden gehyped tot twee van de bekendste Goden en Godinnen in de wereld van beroemdheden. Miljoenen mensen aanbidden daadwerkelijk dit jonge echtpaar. Jonge meisjes en jonge mannen, ja jonge mannen, die krijgen letterlijk een orgasme door simpelweg naar Beckham te kijken. Waar gaat dit over? Wat betekent het allemaal? Wie Hyped zulke mensen waardoor deze beroemdheden het Goddelijke niveau bereiken?

De Slangen Cult heeft onze vrije wil nodig om over ons te kunnen heersen. Energie uit vrije wil, is de meest krachtige energie. Het is puur. Je weet dit wanneer je ooit fysieke en spirituele emotie voor een ander mens gevoeld hebt, en het ook daadwerkelijk terug ontving! Ik bedoel bijvoorbeeld, door het hebben van een gekke gepassioneerde seks sessie aan de ene kant, of dat de shit uit je geschopt wordt aan de andere kant! Energie die door ‘vrije wil’ werd gecreëerd, is als twee jonge geliefden die niet genoeg van elkaar kunnen krijgen, en de energie blaast letterlijk hun sokken weg, samen met hun ondergoed natuurlijk! Energie uit vrije wil, wordt ook gemaakt door iemand aan te vallen en te vechten met iemand die u woedend heeft gemaakt. Het is gewoon onzichtbare energie in zijn meest krachtige vorm. Of die nu op een positieve of negatieve manier gebruikt wordt maakt niets uit voor de creatie van de energie zelf.

De Slangen Cult, entiteiten in een andere dimensie, weten dat we onze vrije wil energie niet aan hen zouden geven als we wisten wie ze waren of wat ze deden. De Slangen Cult kan zich niet laten zien in hun ware uiterlijk, vandaar dat ze zich aan ons tonen in ons eigen beeld. Ze moeten ons verleiden tot het geven van onze energie uit vrije wil, door middel van beelden waartoe we ons aangetrokken voelen en ons mee verbinden … vrijwillig.

Dus wat doen ze, en hoe doen ze het? Ze werven beroemde agenten, net als de Beckham’s, die de ‘vrije wil’ energie voor hun rekening ontvangen. Beroemdheden als de Beckham’s fungeren als tussenpersoon en worden in de vorm van materieel (rijkdom) beloond voor hun inspanningen. Hoe ontvangen deze agenten deze vrije wil energie en hoe geven ze de energie door aan de entiteiten in een andere dimensie? De agenten zoals Beckham dragen de ‘symboliek’, die officieel voor de entiteiten uit een andere dimensie staat. Ze worden officieel agenten, als je wilt, en ze nemen dingen van ons, op een spiritueel niveau, net zoals een belastingambtenaar dat doet op een vijfde bewustzijnsniveau, maar in plaats van dat ze materiële dingen van ons nemen, nemen ze spirituele dingen van ons. Net als een Britse rechter die de symboliek van de Koninklijke Britse Kroon met zich draagt om aan te tonen dat hij de Kroon vertegenwoordigt, dragen de beroemdheden die door de Slangen Cult werden gehyped de symboliek van Slangen Cult met zich om te laten zien dat zij de Slangen Cult vertegenwoordigen. Het is precies hetzelfde. Het is niet de rechter of de beroemdheid waar het om gaat, want zij zijn slechts het voertuig, de belastingambtenaar als je wilt. Het is de symboliek die ze dragen op een spiritueel niveau.

De kracht of energie die door de rechter in de rechtbank wordt gecreëerd voedt altijd en / of machtigt de Koninklijke Kroon, simpelweg omdat de rechter de Kroon symboliseert door de weergave van de symboliek waarmee hij zich omringt. Daarom zal de energie die door gehypte beroemdheden aangemaakt wordt altijd de Slangen Cult voeden en / of machtigen, simpelweg omdat de gehypte beroemdheden symbool staan voor de Slangen Cult, door het weergeven van de symboliek waartoe zij bereid zijn om zich ermee te omringen.

Om dit volledig te kunnen begrijpen moet je je realiseren dat spirituele energie onzichtbaar is, en kan worden overgedragen door middel van symbolische middelen om de ‘schepper’ van de symbolische agenten te voeden, door middel van de symboliek die zij dragen.

Een andere goede manier om uit te leggen, hoe de energie, de schepper van symbolische agenten voedt, is door onze kinderen. Ik herinner me nog dat mijn kinderen meededen aan kleding/kostuum wedstrijden wanneer we de zomervakantie`s doorbrachten op vakantie kampen in de jaren `80. Susie, mijn vrouw, maakte hele mooie kostuums. Onze kinderen waren gekleed in meerdere verschillende kostuums, van een elektronische robot tot aan Edward Scissorhands. We deden beiden ons uiterste best om onze kinderen te presenteren gekleed in ‘onze creatie’, in de hoop dat ze de wedstrijd zouden winnen. Ze wonnen er een aantal door de jaren heen en zowel Susie als ik voelde een enorm genot als ze dat deden. ‘Wij’ namen de energie die door ‘hun’ succes bij het publiek werd behaald, simpelweg omdat wij hun kostuum hadden gemaakt/gecreëerd, zij droegen en liepen met onze symboliek. De kinderen waren in feite ‘de agenten’ voor de ouders, en zij gaven de symbolische kostuums weer, welke door hun ouders waren gemaakt die zich niet op het podium bevonden.

Hoewel de kinderen hun plezier ondervonden aan het winnen van de wedstrijd, haalde de makers van het kostuum dat gedragen werd, meer energie uit het succes.

Wij ‘schilderden hun wagen‘, bij wijze van spreken en haalde er ‘plezier uit’, dus energie, van iedereen die hen prees, voor de manier waarop hun wagen was geschilderd. Is dit logisch voor jou? Er is natuurlijk niets mis met ouders die dit soort dingen doen. Ik leg alleen de methode uit, omdat de Slangen Cult dezelfde methode gebruikt en misbruikt, maar dan op een veel grotere schaal.

Laten we eens kijken naar wat voor symboliek de heer en mevrouw Beckham met zich dragen. Laten we eens kijken hoe zijn ‘zwaar aanbeden’ wagen is beschilderd. Beckham staat bekend om zijn tatoeages op zijn lichaam. Zijn ‘geschilderde wagen’ om het zo maar te noemen.

Beckham toont het Kruis met de Zon en de namen zijn zoons Romeo en Cruz.
(Brooklyn bevind zich op het gebied van de tailleband)

Je kunt zien dat Beckham een reusachtig kruis heeft geplaatst met een zon die of opkomt of ondergaat. Beckham heeft ook de namen van zijn ‘zonen’ op zijn rug geplaatst. Romeo en Cruz werden boven en onder het kruis geplaatst. Laat me de betekenissen van de namen uitleggen. Romeo (burger van Rome of Romeins) en Cruz (Kruis als bij een kruisiging). Dus wat we hier hebben betekend symbolisch letterlijk ‘het kruis van Rome’ of het ‘Romeinse kruis’. Hey dat is een vreemde toevalligheid, is het niet? Heeft Beckham de namen van zijn kinderen op zijn rug zo gepland, dat ze aansluiten bij de symboliek die hij draagt die weergegeven wordt op zijn rug, en zo ja waarom?

Dan is er nog de andere zoon van Beckham met de naam …. Brooklyn. Blijkbaar noemden ze hem Brooklyn, want dat is waarvan gezegd wordt dat Victoria zwanger werd. Verdomd goed werk zeg, dan werd ze dus niet zwanger in het dorpje Fucking in Oostenrijk, is het niet? Bedenk wel, dat ik de naam van dat dorp eerder gehoord heb, en Beckham vermelde het  eerder al in een soort gelijke strekking. (Bron en.wikipedia.org / wiki / Fucking_austria)

Brooklyn betekent ‘tussen twee landen’ of gebroken land. Vandaar de naam van de Brooklyn Bridge, gemaakt door de Freemasons waarvoor Br. John A. Roebling wegens zijn verdiensten werd gecrediteerd. Brooklyn heeft veel symboliek daterend uit een lange tijd geleden. Ik kan alleen maar suggereren in dit artikel dat de rug van David Beckham, op een symbolisch niveau, op één lijn ligt met een tempel van Rome of de Kerk van Babylon. Wanneer dit soort occulte symboliek geplaatst wordt op een beroemdheid, dan wordt deze beroemdheid letterlijk een ‘wandelende aanbidding`s tempel’. Wanneer Beckham in het stadion wordt toegejuicht, dan gaat de spirituele energie die wordt gecreëerd, in het genoemde stadion, in feite naar (of via) de symboliek die hij draagt, en wordt vervolgens doorgegeven aan de ‘maker’ van die symboliek. De maker van de symboliek is de Slangen Cult, met inbegrip van entiteiten die vreemd zijn voor deze wereld, en Beckham speelt de rol van ‘tussenpersoon’.

Het kruis van Rome en de Zonne symboliek van Babylon geschilderd op de rug van Beckham veranderd hem in een lopende tempel van die symboliek, en het wordt aanbeden net zoals hij dat wordt. Begrijp je dit?

Kom op applaudisseren hè? Romeo? Cruz? Romeins Kruis? Gevleugelde zon Symboliek? Wat is er hier verdomme aan de hand?

David Beckham draagt ook zeer cryptische symboliek in zijn andere tatoeages. Ik zie een Zonne God tatoeage die de Romeinse keizer en / of de Tempeliers overspoelt. Goede duidelijke foto’s zijn moeilijk te vinden, en de tatoeages geven de occulte symboliek op vele niveaus weer.

Een labyrint van occulte symboliek waaronder de zonnegodin (Halo)

Hier een officieel citaat met betrekking tot een aantal tatoeages gedragen door Beckham op zijn rechter arm. In een autobiografie van Beckham wordt hetzelfde stuk ook vermeld.

Het belangrijkste, zei de bron, zijn de woorden “Bid voor Mij’ aangeduid aan de binnenzijde van zijn rechter pols … De drie woorden zijn geplaatst naast een ander symbolisch stuk waar Beckham blijkbaar mee wil reflecteren wie hij voelt dat hij is geweest in de afgelopen tien jaar – een Knight Templar, gesymboliseerd door een kruis. De Tempeliers, herkenbaar aan hun witte mantel met een duidelijk Rood Kruis, zijn voor David de symbolen van hem en het Engelse team.

Hij vroeg de tatoeëerder om de Tempeliers op zijn arm te etsen omdat hij “meende dat de Tempeliers de best uitgeruste, getrainde en gedisciplineerde gevechtseenheden van de kruistochten waren, net zoals hij dat altijd heeft geprobeerd om te zijn als voetballer waarbij zijn team de ridders representeren”. De belangrijkste tatoeage op de onderarm is een reusachtige engel, met een vlam in haar hand, zodat haar gezicht van onderen wordt verlicht. De vleugels slaan zich uit rond Beckham`s arm en voegt zich samen met de bestaande tatoeages. De tweede tattoo op zijn arm is een citaat van de Romeinse keizer Tiberius en werd ook gebruikt door Caligula. Er staat: “Laat ze me maar haten, zolang ze me maar vrezen“. Het is geschreven in het Engels, maar Beckham wilde het oorspronkelijk in het Latijns geschreven hebben. (Bron Daily Mail April17th 2007)

Die citaten en de tatoeages zelf zijn een officiële aankondiging dat Beckham de Slangen Cult vertegenwoordigt. Maar we kunnen het ook allemaal verwerpen als Bullshit van beroemdheden als we dat willen. Naar mijn mening is Beckham uitgegroeid tot een wandelende tempel van aanbidding, maar dat is nog niet alles, Beckham lijkt ook het personage van ‘Caligula’ te hebben over genomen. Dus ik zou zelfs zo ver willen gaan door te zeggen dat Beckham de symboliek draagt die gedragen werd door Caligula en in feite de Zonne Cultus van de Romeinen representeert. Hij draagt de occulte symboliek die over de hele wereld wordt toegejuicht. Hij is een symbolische vertegenwoordiger van de Tempeliers en ook het kruis van Rome (de Kerk van Babylon). Hij is letterlijk een lopend geschiedenisboek bestaande uit occulte symboliek.

Laat me uitleggen dat in elk symbolisch stadion waar Beckham verschijnt, waaronder ook Wembley en nog vele meer over de hele wereld, dat hij gebruikelijk zijn shirt uit trekt, met name na een ‘overwinning’, en toont dan deze symboliek die hij draagt (zie de foto eerder in dit artikel). Uiteraard zijn de emoties van het publiek dan op een hoogtepunt omdat de menigte het grootste deel van de energie loslaat aan het einde van het spel, of wanneer er iemand scoort. Beckham is de focus voor de meeste energie of hij nu het Engelse (Tempeliers) shirt draagt of zijn symbolische huid. Inderdaad een paar jaar geleden werd het een mode dat bepaalde voetballers hun shirt uittrokken na het scoren van een doelpunt. Deze vertoning werd inderdaad verboden om eventuele verontreiniging van de getoonde symboliek te voorkomen. Dus iedereen die het nog doet na het verbod ontvangt extra aandacht van het kijkerspubliek. Voor degenen die denken dat berichten op voetbal en andere sport shirts, rugby, cricket en van coureurs enz. geen invloed hebben, zal nogmaals moeten denken. Dit soort dingen is ‘big business’, zelfs op een vijfde bewustzijnsniveau, en de grote bedrijven weten hoe ze subliminale berichten moeten plaatsen door middel van reclame via wedstrijden en op sport kleding op een vijfde bewustzijnsniveau.

Op een spiritueel niveau is het de geometrie en de occulte symboliek die worden getoond tijdens deze gebeurtenissen, die relevant zijn voor de Slangen Cult. Vandaar de bedrijfslogo’s en de (vrije) wil om de symboliek te dragen en te tonen door de sportieve beroemdheden zelf. De Slangen Cult wil dat de menigte en de tv-kijkers applaudisseren en dol zijn van hun symboliek, zodat zij die ‘op’ de populaire beroemdheden kunnen plaatsen, waarmee ze letterlijk hun wagen schilderen, waarmee ze het publiek zover krijgen om dezelfde liefde te hebben voor de symboliek, als voor de beroemdheid zelf. Het is een zeer goede en succesvolle zwendel. Ook David Beckham is een goed voorbeeld van een gehypte beroemdheid.

Dit is één van de makkelijkste zwendel praktijken die door de verlichte en de Slangen Cult worden gebruikt, en zij lachen letterlijk hun kloten uit hun broek door het domgemaakte idiote menselijke ras, wanneer ze letterlijk hun beroemde agenten aanbidden, niet wetende dat ze worden opgelicht in het aanbidden van de ‘symboliek’ die met die rede ook op de beroemdheid werd geplaatst. Beckham’s vrouw wordt op dezelfde manier ook gebruikt. Haar symboliek is letterlijk een ‘ Godin van de overwinning’. Victoria is de Romeinse Godin van de overwinning. Ook zij is een lopend-monument. Ze siert zich met symboliek die in verband staat met Salomo, waar ik dieper op in zal gaan in een toekomstig artikel, maar voor nu ben ik van mening dat Victoria grotendeels gebruikt wordt om David`s symboliek aan te kondigen en te ondersteunen.

‘Victoria’ (Nike / Isis) is versierd met occulte symboliek, waaronder ook ‘Salomo’, maar ik denk dat ze voornamelijk wordt gebruikt om Davids symboliek te bevorderen.

Zoals ik eerder al in mijn artikelen heb vermeld, heeft de Slangen Cult alle oude mythologische Goden gecreëerd. De Slangen Cult maakte of kaapte de Romeinse, Griekse, Egyptische, Babylonische en andere Goden, en deze iconische figuren, samen met menselijke historische figuren en beroemdheden, worden allemaal officieel vertegenwoordigt door de Slangen Cult. Wake Up! Beckham is letterlijk een hedendaags bekend figuur, maar hij is ook een symbolische Godheid. Dus iedereen die emotioneel respect toont ten aanzien van één van deze Goden, geeft zijn energie ‘aan de makers’ van deze Goden. Weet je nog wat ik zei over mijn Susie en het maken van de kostuums voor onze zoons? Weet je nog wat ik zei in mijn vorige artikelen? Emotioneel Respect = spirituele energie. Vandaar dat ‘gehypte Marionetten’ zoals David en Victoria Beckham diep worden verankerd in het collectieve bewustzijn van de mensheid als iets om te aanbidden. Hij wordt als een middel gebruikt om onze energie uit ons te zuigen door middel van emoties, en die gestolen energie wordt vervolgens overgedragen naar Beckham`s meesters.

Aanbidding van Beckham = Het aanbidden van de symboliek die hij toont.

Aanbidden van de symboliek die hij toont = Het aanbidden van de Slang.

Beckham is slechts één voorbeeld uit velen. Ik besef ook dat sommige van jullie zullen zeggen dat je Beckham niet eens mag, en hem dus geen aandacht schenkt. Ik realiseer me, dat ook ik hem niet in het bijzonder graag mag. Dat gezegd hebbende, er zal een Slangen Cult marionet zijn die je wel leuk vindt, en die zullen OOK de symboliek van de Slangen Cult dragen.

Als we deze marionetten op een voetstuk plaatsen, en letterlijk op de één of andere manier aanbidden, sport, mode en muziek enz. (Nogmaals gebruik de Beckham’s als een goed voorbeeld), dan ligt het spiritueel gezien werkelijk op één lijn met het assembleren van symbolische oude Romeinse Goden en hun tempel.
(De Slangen Cult) op een voetstuk die op hetzelfde moment aanbeden wordt.

Het is allemaal één grote truc waarin het menselijk ras bedrogen wordt in het creëren van zijn eigen slavernij door het aanbidden van een misleidende kracht. Dit is eenvoudig, want als je deze Goden aanbid door middel van je vrije wil, dan ‘geef’ je deze kracht achter deze Goden letterlijk het recht om over je geest te heersen. Je staat het deze kracht toe om jou werkelijkheid te creëren, jou God te zijn, en daarmee jou spirituele richting bepaald. Het is letterlijk ‘jouw wens’ om het te laten gebeuren. Het is een zeer wrede misleiding, maar het is een zeer succesvolle.

Nogmaals, het zijn niet alleen de Beckham’s die worden gebruikt voor deze oplichterij. Ik zie de Beckham’s niet eens als getalenteerde mensen, ze zijn naar mijn mening simpelweg tot grote hoogte gehyped (als ontvangers van energie). De Beckham’s hebben geholpen om me in te laten zien hoe gemakkelijk het is voor de ‘onder mind control staande massa’ om hun emoties te geven aan diegenen die in bepaalde posities gehyped werden om het te ontvangen. Vele andere beroemdheden worden ook hiervoor gebruikt. Het kan zijn, dat dezelfde beroemdheden, leven na leven worden gebruikt door reïncarnatie of dezelfde bloedlijn / DNA. Hoe dan ook. ‘Talentvolle’ artiesten ‘verwerven ons’, waarna ze vervolgens met occulte symboliek worden beladen. Ik zeg hiermee niet, dat we geen talentvolle artiesten zouden moeten hebben om ons mee te vermaken. Ik zeg alleen dat getalenteerde artiesten gewoon getalenteerde artiesten moeten zijn die ons vermaken, en niet van die symbolische lopende monumenten die onze energie stelen voor de Slangen Cult.

Als je tot je kunt nemen wat ik hierboven heb gezegd, dan zie je misschien in, waar de hedendaagse sport en de moderne stadions in deze wereld ons naartoe leiden hè? De bedrijfslogo’s die de basis vormen voor de occulte symboliek, overspoelen onze stadions over de hele wereld. Sommige stadions worden zelfs vernoemt naar de naam van het bedrijfslogo, of ze worden op een bepaalde manier gebouwd om de esoterische symboliek weer te geven door middel van de geometrie. De meest bekende stadions werden ook nog eens op een energie-lijn (leylijn) geplaatst. We zullen binnenkort wereldwijd beschikken, op nationale en globale evenementen, over de middelen om miljarden mensen te laten feesten in occult beladen stadions, met occult beladen sportsterren of teams, onder leiding van de individuele beroemde occult beladen sport sterren.

Ik overdrijf hier niet mensen, de Slangen Cult zal ervoor zorgen dat in de nabije toekomst ‘alles’ wat je ziet, hoort of consumeert de symboliek van de Slangen Cult zal dragen. (Het teken van het beest als je wilt). Dit werd gedurende vele jaren opgebouwd. Deze fraude is niet nieuw, het wordt alleen maar verregaand uitgebreid. In de oude stadions, in Rome bijvoorbeeld, zou de keizer gewoon verschijnen ‘versierd in occulte symboliek’ en het stadion gevuld met ‘symbolische emblemen’, en de menigte zou hem en zijn symboliek begroeten en toejuichen als hun heerser en God, waarbij de Arena de tempel zou zijn. We keren letterlijk terug naar dat soort praktijken, maar het gebeurt nu op een veel grotere schaal, en het wordt onzichtbaar geïntroduceerd. Nou nee niet echt onzichtbaar en verborgen, nee, het menselijke ras is zo verdomde blind, ijdel en egoïstisch dat ze het letterlijk niet aan zagen komen. Het gebeurd gewoon in alle openheid, maar we zijn gewoon ‘te verblind’.

Ja, dezelfde zwendel vind vandaag de dag plaats zoals het ook in de Oudheid was, maar dan op een vele vele grotere schaal, wat naar mijn mening de mensheid op zijn beurt leidt, alsof er niets aan gedaan werd, tot een eeuwige spirituele slavernij. Het is tijd om wakker te worden. Wil je echt wakker worden?

De technologie die zal helpen de mensheid tot slaaf te maken, is nu toegestaan in de publieke arena, met behulp van hebzucht en ijdelheid van de consument natuurlijk, inclusief de flitsende digitale tv of computerschermen die we begeren, zodat de evenementen, rituelen als je wilt, die worden uitgevoerd in de symbolische stadions en aan de genoemde technologie zullen worden gekoppeld, zodat er ‘wereldwijd’ rituelen met de gehele mensheid plaats kunnen vinden, al zij het zonder medeweten van de meerderheid natuurlijk. Het hele menselijke ras zal geleid worden om te juichen voor de verborgen symboliek die recht onder onze neus wordt gehouden door de beroemde agenten voor de Slangen Cult. Dit zal plaatsvinden in symbolische stadions die uitgegroeid zijn tot de officiële tempels voor de Slangen Cult, en in je huiskamer door middel van de digitale hypnose machines (TV’s, enz.)

Dit soort dingen werden lang geleden al gepland, in feite al duizenden jaren geleden. De Slangen Cult wil dat je dezelfde dingen aanbid, die duizenden jaren geleden ook al aanbeden werden. De Slangen Cult wil dat u zich spiritueel totaal overgeeft, en laten we eerlijk zijn mensen, vanuit mijn standpunt gezien, hebben ze dat al bijna voor elkaar. Met de huidige mentaliteit van een hersenloze, kon de massa er al voor gezorgd hebben dat we al compleet overgeleverd zijn. De hebzucht en ijdelheid van het menselijk ras hebben daarbij alleen maar geholpen zodat de dingen ook op hun plek vielen. Angst heeft daarbij ook een rol gespeeld. Wij staan letterlijk op het punt ons over te geven aan onze leiders wanneer ze met een oplossing komen voor onze problemen, en een comfortabele zone bieden waarin we kunnen verblijven (Als je niet houdt van de manier waarmee ik op het moment tegen je raam klop, trek dan je kussen over je oren en ga maar weer slapen!). Ik wordt ziek van al die apathie en lafheid die ik dagelijks om me heen zie, omdat de mensheid uit niets anders meer bestaat, dan uit opvliegende kereltjes met een big brother mentaliteit. Wat gaan jullie mannen en vrouwen doen zodra je volledig aan je huis gebonden bent, onder een virtueel huisarrest, en niets anders meer in je leven hebt dan de georganiseerde evenementen en Zon rituelen die op de TV plaats zullen vinden? Dat zal niet gebeuren zeg je? Dan denk nog maar eens na – want je bent al halverwege.

Hoe dan ook, voor degenen die mij tot zover konden volgen, ik heb je in dit artikel alleen maar mijn opinie over de ‘basis’ symboliek met betrekking tot Beckham gegeven, maar ik merk, dat een aantal van jullie, de symboliek die hij draagt, niet zien op het niveau waarop ik het je laat zien, laat ook maar, probeer het volgende niveau te begrijpen. Als het niveau van de symboliek die ik toonde onzin voor je was, of als je het gewoon moeilijk begreep, dan wordt het volgende niveau ofwel nog grotere onzin, of nog moeilijker om te begrijpen hè? Aan de andere kant, weet ik dat er een paar van jullie zijn die de info wel hebben opgenomen, en inmiddels klaar zijn voor hun tweede portie. Zoals ik al zei, een paar weken geleden, het is tijd om langzaamaan wat dieper te gaan, en als we terug kijken op het afgelopen jaar, dan hebben we heel wat dingen geopenbaard, wat bij een aantal weer leidde tot een beter begrip ervan. Je hebt nu informatie in je, die je vorig jaar niet had, en die informatie tikt langzaam een weg in jou en roert jouw herinneringen. Voor degenen onder ons die dit ook zo aanvoelen, zeg ik, dat je al een heel eind gekomen bent.

Ik zal proberen te wijzen op nog een ander belangrijk iets met betrekking tot de verborgen symboliek die tegen de ‘hersenloze massa’ werd gebruikt doormiddel van Beckham`s wereldwijde faam. Je mag lachen, en geloof me, miljoenen hebben er ook om gelachen (al vrolijk accepterend), toen het voor het publiek officieel bekend werd gemaakt. Wat voor een symbolische boodschap werd er dan aangekondigd en aanvaard hoor ik je vragen.

Het was de aankondiging van Beckham`s ‘Gouden Ballen’ tijdens het Parkinson interview, die je op YouTube terug kunt vinden, en die wereldwijd verspreid werd en daarmee een, op symbolisch niveau, directe wereldwijde acceptatie en lof uitte naar Beckham als zijnde de symbolische ‘Gouden Stier’. Nietszeggende onzin om te lachen, is het niet? Als de Slangen Cult je niet had verblind, had je misschien de ware betekenis van deze aankondiging kunnen zien. Misschien is het werkelijk nietszeggende onzin, en ben ik de bal gewoon ver vooruit, maar ik zeg je dat dit persbericht een verklaring was dat Beckham symbolisch gezien de ‘Aurea bulla’ draagt. Dit werd doorgaans gesymboliseerd door ‘gouden ballen’ om de nek van jonge Romeinse mannen, die de ‘gouden stieren’ representeerden. Dus wat we hier werkelijk hebben met deze komische symbolische aankondiging (Beckham als ‘gouden ballen’ betiteld) is naar mijn mening ‘Victoria’ (de Romeinse Godin van de overwinning of Isis / Nike) die aankondigt dat Beckham daadwerkelijk de Gouden Ballen (de Aurea Bulla) draagt. Deze aankondiging werd zo gemakkelijk in het collectieve bewustzijn van de mensheid gebracht dat er niemand ook maar iets wijzer van werd. Symbolisch betekent dit dat Beckham een hoge spirituele betekenis heeft bereikt en nu officieel ondersteund wordt door de Illuminati bloedlijnen.

Aurea Bulla: Gouden Stieren. Gesymboliseerd door ‘Gouden Ballen’ om de nek te dragen

U vindt op het internet een korte beschrijving over de ‘Aurea bulla’, maar naar mijn eigen mening zijn het de ‘Gouden Ballen’ die op Beckham werden geplaatst, wat een aankondiging voor de vrije wil van het menselijke ras was, en het bevestigd dat Beckham volledig de Slangen Cult vertegenwoordigd, dus als de miljoenen kijkers Beckham toejuichen dan juichen ze officieel de kracht toe die hen tot slaaf maakt. Deze kracht is ‘de verlichte Slangen Cult”. Het publiek aanvaarde deze aankondiging ‘lachend’ in onwetendheid, toen deze aangekondigd werd. De term ‘Gouden Ballen’ is inderdaad grappig voor een ‘geest’ die op het niveau van een hersendode zit – is het niet? Dus kom op mensen, laten we er nog wat harder om lachen en laten we gelijktijdig een paar frambozen plukken eh?

‘Victoria’ verkondigde de wereld ook dat David Beckham vrouwelijke korte broeken droeg. Kun je je dat niet meer herinneren? Hier was geen plausibele verklaring voor, mogelijk dat het een vernietigende carrière verklaring was? Maar ook hier lachten de mensen er alleen maar om, en aanvaarden het. Ik zei eerder al, dat om de één of andere reden Beckham gebruik maakt van de symboliek die verbonden was met Caligula. Ik geloof om de één of andere reden, dat Beckham soortgelijke acties moest uitvoeren, zoals Caligula dat in het verleden deed. Het is geen geheim dat Caligula ook kleding droeg die als vrouwelijk werd beschouwd. Hij liep vele malen gekleed als vrouw en poseerde zelfs in homoseksuele posities. Caligula deed precies hetzelfde.

Herinnert u zich Beckham in vrouwenrok met dat nagellak spul?

Ken je Beckham nog in deze flagrante pose? In deze pose toont hij geen respect voor zijn zoon`s naam hè? Beckham is een marionet van de Slang.

Emotioneel gevoel voor Beckham daarmee geef je je energie rechtstreeks aan zijn Homo of Bi symboliek, de Slang wil dat je haar agenten lief hebt. (Merk de getatoeëerde rechterarm op, die gemakkelijk verborgen had kunnen worden!)


Toeval hè? Misschien wel, maar begin je in te zien dat het op zijn minst ‘mogelijk’ is dat de symboliek rond bepaalde beroemdheden, die gehyped worden door de Slangen Cult, nog veel en veel dieper gaat? Beckham’s leven werd zo uitgestippeld door de Slangen Cult, sinds het moment dat hij de meest gehate man van Engeland was, voor het krijgen van een rode kaart in de WK finale van 1998, tot aan, zijn symbolische reis naar de Melkweg. Beckham heeft zijn levenlang, diepe esoterische symboliek om zich heen gehad. Inclusief links naar de ‘Oude Zon symboliek’, verborgen in de vlag van de USA (zie The Stars are Falling).

De ‘Aanvoerder van England’ mijn kont. Hij is een marionet voor de Slangen Cult die zijn ware kleuren op meer dan één manier weergeeft. De Beckhams gaven hun toestemming aan Tussards voor deze pose.

Oh geloof me, ik ‘weet’ dat het nog veel dieper gaat, en ik zie de zogenaamde ontwaakte mensen juichen en hun onderdrukkers dagelijks loven, omdat ze simpelweg niet voorbij de hype kunnen kijken, of door de mistige hypnose waaronder ze staan. Het is niet gemakkelijk voor mij om deze informatie over te brengen, zelfs niet aan personen die mijn artikelen en boeken hebben gelezen en bereid zijn om voor zichzelf te denken, dus je kunt je voorstellen hoeveel moeite het me zal kosten, voordat je deze hersenloze mentaliteit zover zult krijgen, dat ze deze informatie ook serieus zullen overwegen? Maar ik moet ergens een begin maken. Ik zou veel dieper kunnen gaan vandaag.

Inderdaad Beckham, en daarmee de symboliek die hij draagt (De Tempeliers, De Kerk van Babylon en Caligula, etc.) worden ook geprezen, toegejuicht en aanvaard door middel van een ‘Man’ (Manchester United) en door middel van ‘Royalty’ (het Ware (Koninklijke) Madrid) en door middel van de ‘Sterren’ (LA Galaxy). Deze ‘man’ ‘Koninklijke’ ‘sterren’ symboliek is onderdeel van een symbolische reis, een langdurig ritueel, gewoon zodat één van haar agenten, David Beckham, het collectieve bewustzijn kan manipuleren in het afleveren van de spirituele energie naar een andere dimensie.

Het menselijk ras heeft het ‘zonder vragen te stellen’ aanvaard, simpelweg omdat ze niet eens zien, laat staan begrijpen, wat er werkelijk gaande is. Hun indoctrinatie (leerschool) op het vijfde bewustzijn zal ze iedereen laten uitlachen die zoiets alleen maar suggereert. En daarom staat de verblinde massa het toe dat de makers van dat soort symboliek uitmaken wie er over de hemelen heerst, wie er over koningen heerst en wie dat er over de mens heerst. Het is de Slangen Cult. Dit is weer te diep hè?

Is het niet makkelijker om te lachen om termen als ‘gouden ballen’, maar ondertussen gewoon hersendood te blijven – is het niet? Uiteraard is ‘de aard’ van de symboliek die ik zojuist heb genoemd, en het niveau dat nodig is om het ook te kunnen begrijpen, niet voor de beginner noch voor degene die nog steeds gevangen zitten in hun hypnose? De massa wordt op vele niveaus misleidt, en zij die denken dat ze inmiddels vrij zijn en het ‘allemaal denken te weten’ simpelweg omdat ze weten dat de Illuminati de hele wereld regeert, zij moeten beseffen dat de dingen veel dieper gaan dan alleen maar dat. De dingen gaan nog veel dieper dan je ergste nachtmerrie, en de misleidingen die hierbij betrokken zijn hebben meer lagen dan dat een oude ui die heeft.

Beroemdheden worden alleen maar gebruikt om uw respect en vrije wil te verkrijgen. Het trieste ervan is, dat je altijd automatisch en heftig de symboliek zult verdedigen die je tot slaaf maakt zodra die weergegeven wordt op iets of iemand die je bewondert. Neem dat tot je, wanneer je echt vrij wilt zijn. En ik bedoel niet alleen de beroemdheden. Inderdaad een deel van de mensen die je op dit moment laten zien hoe je wakker moet worden, doen precies hetzelfde.

Wij zijn het die deze ‘beroemdheden’ creëren, en we staan het ook toe dat ongeziene gezichten de ‘wagens beschilderen‘ van deze beroemdheden, en wij gaan erin mee, in onze modus met een hersenloze mentaliteit, en juichen deze beroemdheden blindelings toe. Degenen die het eerste niveau van de symboliek doorziet, meent dat hij/zij ervan bewust is en dus wakker is, maar de Slang is absoluut niet gek mijn vrienden, en zal je als zijn ontbijt verslinden als je denkt dat ze niet op vele niveaus aan jou hebben gedacht.

De Slangen Cult ziet jou symbolisch gezien op de basisschool spelend op de hoofdschommel in het park waar hij je uit zit te lachen over ’s werelds grootste achtbaanrit. Onderschat de focus en de spirituele acceptatie niet die mensen als Beckham en zijn symboliek ontvangen OP VELE NIVEAUS.

Zijn symboliek wordt over de hele wereld aanvaard, en zowel hij als zijn vrouw hebben een grote invloed op het collectieve bewustzijn van het menselijk ras in de meeste landen in de wereld. Ze hebben de Slang goed gediend, en zullen dat blijven doen totdat ze hun doel hebben bereikt. De Beckhams kunnen dan wel overkomen als idioten, maar de kracht die hen gebruikt is dat niet. De Beckhams leven gewoon voor, en gedijen op, hun ego, en de Slang stelt hen in staat om dat te kunnen doen.

Ik ben voor nu, diep genoeg gegaan in dit artikel. Ik krijg bijna nooit de kans om zo diep in te gaan op ‘wandelende symbolische monumenten zoals Beckham’ tijdens mijn lezingen, omdat het gewoon gezien wordt als één preparaat van de velen waardoor het onderwerp maar een paar minuten aandacht krijgt. Ik ben blij dat ik er vandaag iets over heb kunnen vertellen. Denk nou niet dat ik mijn knikkers verloren heb met de “gouden ballen” symboliek, want ik verzeker je dat het nog veel dieper gaat. Ik hoop dat degenen die niet aanwezig zijn geweest bij mijn lezingen, dat zij iets beginnen in te zien van dit ‘beroemdheden verhaal’ en dat het een zaadje is dat in je werd geplant, voor in de toekomst.

Ik ben nier hier om je iets voor te schrijven. Laat dat duidelijk zijn. Ik wil je niet ‘vertellen’ over de vele verschillende niveaus, waarop de spirituele symboliek werkt. Ik wil dat je het zelf kunt zien. Pas dan, wordt je niet meer misleidt. De occulte symboliek is actief op vele verschillende niveaus, en het betreft ALLES waar jij mee te maken hebt in deze wereld, en dan bedoel ik ook ‘echt alles’. Het is de ultieme manier van controle over je geest en ziel. Alles wat je doet in je leven werd in eerste instantie veroorzaakt door de esoterische symboliek die gebruikt en gecontroleerd wordt door de Slangen Cult.

Zij controleren de matrix achtige illusie waarin we leven, simpelweg omdat ze je geest activeren om op een bepaalde manier te reageren, wanneer ze willen dat je geest reageert. Zij maken gebruik van onze geest en onze vrije wil om de wereld te creëren die zij willen, en ze gebruiken onze geest om ons tot slaaf te maken wat we ook nog gewillig doen, tenzij we wakker worden, en we zullen snel wakker moeten worden.

Occulte symboliek in combinatie met het valse vijfdebewustzijn onderwijs stuurt alle gebieden van je leven en het controleert alle gebieden van je leven 24 uur per dag, van je geboorte tot aan je dood, leven na leven. Het is van vitaal belang, naar mijn mening, dat je rond begint te kijken en vragen stelt bij de dingen die gaande zijn volgens jou eigen ogen, en niet afgaat op wat de Slangen Cult of iemand anders voor die kwestie verteld, inclusief mezelf. Misschien dat je dan op een dag door je hypnotische toestand kunt kijken en jezelf weer herinnerd wie je werkelijk bent. Het is die persoon, de ware jij, waarop ik een beroep doe vandaag. De ware ik is die ‘energie’ diep binnen in je, en niet de ‘verpeste zak’ met ‘hersendode shit’ die je gevangen houdt.

We willen allemaal worden vermaakt, en we willen ook allemaal getalenteerde mensen belonen, maar willen we ook dat we worden beïnvloed door de occulte symboliek waar onze artiesten en beroemdheden mee beladen zijn in steeds toenemende hoeveelheden? Sommige entertainers staan inmiddels hoog genoeg in de rangen van de Slangen Cult om op zijn minst iets te weten over de dingen die gaande zijn. Sommigen van hen, naar mijn mening, zijn reïncarnaties van eerdere beroemdheden uit het verleden, of andere leden van de Slangen Cult die helpen om de agenda uit te voeren. Ze nemen het er graag van om een luxe leventje te leiden in de matrix, voor hun hulp, om de rest van ons (de kudde) te vermaken. Ze helpen inderdaad om het menselijk ras spiritueel tot slaaf te maken in ruil voor materiële rijkdom.

Het is gemakkelijk voor sommigen van jullie om de Illuminati symboliek te zien, De Tempeliers en het Romeo / Cruz spul, dat openlijk getoond wordt op meneer David Beckham himself zoals ik je uit heb gelegd. Het is niet gemakkelijk voor jullie om de gevolgen ervan te doorzien die deze symboliek op het menselijk ras heeft. Je kunt het natuurlijk ook als onschuldig spul zien. Ik begrijp het in elk geval volledig.

Voordat de Slangen Cult begon met ons dommer te maken, doorzagen we al deze bedrieglijke dingen heel duidelijk. Het komt alleen maar omdat we lange tijd geleden onze geest (zelf denken) weg hebben gegeven dat we er blind voor zijn geworden. Dat gezegd hebbende, de vernoemde symboliek die we ‘accepteren’ heeft een verbindend effect op ons. Ik zeg je de waarheid wanneer ik zeg dat wanneer we onze ware krachten terug zouden krijgen, dat dan al het bedrog in de wereld onthuld zal worden. De bedriegers zullen niets meer hebben waar ze zich achter kunnen verschuilen. De hypnose wordt verbroken voor degenen die gehypnotiseerd zijn, en tevens zullen zij die wezenlijk bij de hypnose betrokken zijn het ook duidelijk zien. Alleen jij kunt je volledige spirituele krachten terugwinnen. Ik kan ze niet voor je terughalen. Niemand kan ze voor je herwinnen, afgezien van jijzelf. Jij alleen, gaf je spirituele krachten weg, dus jij alleen kan ze ook weer terug halen. Hoe meer dat je blijft kijken naar verheven meesters, goeroe`s of Goden om je spirituele krachten terug te winnen, des te meer je jezelf tot slaaf zult maken. (het is allemaal één groot bedrog!)

Ik kan alleen maar proberen te helpen om je te wekken uit je slaap, en ik zal dit blijven doen zolang ik ertoe in staat ben om het te doen. Het is ook geen plicht om dit artikel of iets anders van mij op deze site te lezen. Het is ook niet noodzakelijk om alles te begrijpen. Noem me een dwaas, maar noem me alsjeblieft geen leugenaar.

De informatie in dit artikel zal je beïnvloeden op vele niveaus, en ik geloof echt dat het je in de toekomst zal helpen. Het is verzonden met goede bedoelingen aan degenen die het willen lezen, en het wordt met veel liefde verzonden aan hen waarvan ik weet dat het hen in de toekomst zal helpen.

Dit artikel is ook geen aanval op David Beckham. Ik wijs er alleen maar op dat ‘beroemdheden’ gebruikt worden om ons iets te laten aanbidden waarvan we niet weten wat we aanbidden noch van de gebruikte methodes. David Beckham is slechts één van de vele beroemdheden die momenteel gebruikt worden door de Slangen Cult om de rol van rattenvanger op zich te nemen. De Slangen Cult beheerst alle belangrijke beroemdheden in deze wereld. Sommige beroemdheden zijn inderdaad ‘bezeten’ door entiteiten die vreemd zijn aan deze wereld, en naar mijn mening helpen ze bij de uitvoering van de agenda van de Slangen Cult om de mensheid tot slaaf te maken door ons gewoon stiekem de vreemde Goden, spiritueel en fysiek te laten aanbidden, die zich verschuilen achter de royalty’s, religie`s en de gehypte beroemdheden.

Het is tijd dat je voor jezelf begint te denken. Het is tijd om jezelf te genezen en het is tijd om de Aarde te genezen. Het is de tijd om je ‘eigen wagen’ te beschilderen!

May Love Reign O’er You All.

Matthew Delooze 02 november 2008.

Klik hier voor het volgende deel

Complete TEXT Copyright © Matthew Delooze, 2008. Alle Rechten Voorbehouden

Originele artikel:
http://matthewdelooze.blogspot.com/2012/02/beckham-paint-your-wagon.html

One of the best way`s to control the World, is to control peoples minds!
http://www.youtube.com/watch?v=7b_T2Iqnih4

Dit bericht is geplaatst in Matthew Delooze. Bookmark de permalink.

2 reacties op Matthew Delooze 17 – Beckham: Schilder je Wagen

  1. Pingback: Matthew Delooze (16) Deja Vue? De Koningin`s Koninklijke Aak | hetuurvandewaarheid.info

  2. Pingback: Matthew Delooze 17 – Beckham: Paint Your Wagon | hetuurvandewaarheid.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *