Matthew Delooze 19 – Baby Begrijp je Mij Nu?

Click here for the English version

Hetgeen Matthew u te vertellen heeft, zult u pas kunnen begrijpen wanneer u de serie van vooraf aan gevolgd hebt – Klik hier voor deel 1

Matthew Delooze 19 – Baby Begrijp je Mij Nu?

(Vrij vertaald René Voogt)

Een Delooze Nieuws Report

En ik ben een verloren en eenzame man
Zonder een ster om me te leiden
Mariah, blaas mijn liefde naar mij

They Call They Wind Mariah (Paint Your Wagon)

Hallo,

Ik weet zeker dat de meeste die op mijn lijst vermeld staan, dat zij zich mijn Beckham artikel nog wel kunnen herinneren. Je weet wel, dat stuk waarin ik uit heb gelegd dat Beckham ‘zijn wagen’ helemaal met symboliek beschilderde. Dat stuk vind je hier. Ik heb geprobeerd om erop te wijzen en heb mijn theorieën uitgebreid verteld over de spirituele energie winning en hoe het gedaan wordt, door middel van dat artikel. De samenzwering`s gemeenschap in het algemeen negeerde het, in sommige gevallen werd het zelfs bewust onderdrukt, maar ondanks dat, lezen vele duizenden mensen het nu nog steeds.

Het is duidelijk, aan de ene kant, dat het artikel messcherp was voor de vrije denkers onder ons, al zeg ik het zelf. Aan de andere kant was het artikel natuurlijk ook een beetje dom en stond het ‘voor anderen’ vol met onzin, maar daar heb ik geen problemen mee. Ik schrijf meestal over toekomstige gebeurtenissen. Ik zei alleen maar dat het messcherp was, omdat dat was wat ik dacht toen ik het schreef, en vanwege het effect dat het op mij had terwijl mijn geest geopend werd om het ook daadwerkelijk te schrijven. Maar ik moet erop wijzen dat ik alleen maar schreef wat mij getoond werd. Ik was het voertuig voor deze informatie. Mij werd getoond, dat deze informatie voor in de toekomst zou zijn.

Ik vertel je in de volgende paragrafen niet een zielig verhaal, ik probeer je van iets op de hoogte te brengen. Ik heb in mijn hele leven veel geleden, was getuige van en beleefde de dingen in deze wereld die me toestonden om het voertuig te worden (De symboliek die ik draag). Ik moet het voertuig zijn om dergelijk materiaal af te leveren, en, om mijn missie te kunnen voltooien. Voordat je denkt dat mijn ego de pan uit rijst, zal ik je zeggen dat het ofwel dat is, of ik heb mijn hele leven geleden en de dingen gezien en beleefd alleen maar om volslagen bullshit uit te kramen, en zijn mijn inspanningen op dit gebied volkomen misleidend. (Dan is er geen ego)

Het hangt uiteraard af van wat jouw perceptie van de informatie is die ik verstrekt heb, en wat jij denkt dat deze info waard is. Ik zeg je dat deze informatie geproduceerd werd met behulp van mijn geest, en ik ondersteun het dan ook met hart en ziel. Ik vertel je ook dat het niet geproduceerd werd terwijl ik geschminkt was en leugens produceerde en me verborgen hield achter showbizz popcorn en de suikerspin. Dat gezegd hebbende, ik zou het gedaan kunnen hebben met een aantal verfstrepen om mijn lelijke gezicht eens te verbergen.

Terwijl ik de laatste fasen van mijn reis nader, wil ik de mensen graag aan mijn Beckham / Madonna uiteenzettingen herinneren. Dit is niet omdat ik je wil vervelen of om informatie te herhalen, ik ben niet hier om onzin voor mijn eigen gewin te verkopen. Ik heb gewacht tot er bepaalde gebeurtenissen plaats zouden vinden, en één ervan vind je in de video hier beneden. Dus als ik onzin zou schrijven, over Beckham en zijn tatoeages, dan zou iemand de video hier beneden eens moeten bekijken en zichzelf afvragen hoe het dan komt dat Beckham nu poseert, en zijn tatoeages toont, in één ruk tegenover 2 miljard mensen tegelijk? Bekijk de video.

embedded by Embedded Video

De Symboliek van Beckham is nu globaal

Het originele Beckham artikel uit 2008 legt uit dat Beckham zijn lichaam beschilderd werd om doelbewust ‘in het openbaar’ getoond te worden voor aanbidding. In de vroege dagen van Beckham bleven zijn tatoeages in fotoshoots verborgen en werd hij gewoon getoond in levens echte situatie`s, na grote voetbalwedstrijden in specifieke stadions. (Trok zijn shirt uit bij het laatste fluitsignaal) Maar dat is veranderd, en dat werd met opzet gedaan. Het publiek werd gestaag geprogrammeerd om te accepteren dat David Beckham (Gouden Ballen!) in zijn ondergoed poseerde, wat nu dus ‘de norm’ geworden is, en zijn Tatoeages zullen de ‘hoofd attractie’ zijn.

Dus ik vraag aan hen die het artikel uit 2008 gelezen hebben om nogmaals te kijken naar wat er plaatsvond tijdens de Super Bowl van 2012, en de acties van Beckham met zijn lichaam in 2012. Is Beckham nu geworden, wat ik eerder al over hem zei dat hij was in 2008? Is hij dat? Kom op wees eerlijk tegen jezelf … is hij dat?

Ik vraag je of je begrijpt wat ik in 2008 zei, en ik vraag je of mijn beweringen in je hart aanvoelen als waar, of, of dat ze niet waar waren? Ik zeg tegen elke tong daarbuiten, die gelooft dat ik niet de waarheid vertelde in 2008, mij op mijn leugens te wijzen, aangezien je nu zelf kunt zien wat er gaande is. Want ik zeg, in goede oude waarzeggers termen, Aanschouw, “de gemachtigde van de slang”. (Want dat is wat Beckham is – of moet ik zeggen dat is wat zijn ‘ONDERGOED’ is?

Als je de video bekeek en je weet dat de beelden de gehele wereld over gaan, wat zeg je nu dan? Is Gekke, Gekke, Matty Delooze dan nog steeds gekker dan een Hogmanay fruitcake van een gekke Schotse oma? Of heeft een verstandig begeleidende Matthew in feite de ondergoed situatie van Beckham ontbloot, wat iedereen vandaag kan zien, mochten ze dat willen?

De video is er voor jou om te kunnen beslissen of dat Beckham gewoon zijn ondergoed met een gevoerde kruis van 7,99 showt (echt dames, het voelt aan als een made), of is hij het lopende occulte stuk symboliek die voor het versufte menselijke ras tentoongesteld wordt om “te bewonderen”? Hey geloof me, ik wist al in 1996/97 over deze oplichterij, ik wist het antwoord allang, maar wilde jou mening erover horen. Lang voordat Beckham gepromoot werd als “de rattenvanger van Hamelen”.

Je krijgt een paar met maden bedekte sokken gratis wanneer je een paar onder-Becks koopt

Misschien is het wel mijn waanzin, en toonde Beckham de occulte symboliek die op hem werd geschilderd niet aan de hele wereld (zie het originele artikel voor uitleg over de symboliek van Beckham), misschien haalde ik het wel uit mijn kont, wat ik niet erg vind wanneer we het over dit soort ondergoed hebben, en Beckham zijn symboliek niet toonde, en zijn wereldwijde 2012 reclame gewoon een normale marketing stunt was. Denk je dat de aanbidding van Beckham slechts om vijfde bewustzijn`s redenen gaan?

Hier, kijk eens naar het gedrag van de mensen rondom Beckham, en let ook op de ‘beelden’ van hem. Luister naar de opmerkingen van de fans en vraag jezelf af of de hype nu in volle gang is. We hebben het hier verdomme over ondergoed.

embedded by Embedded Video

Team Beckham verkoopt sneeuw aan de Eskimo’s. Werd David Beckham’s Lichaam niet aanbeden in 2012?

Wat kan ik zeggen?

Het is duidelijk dat de officiële promotie video, Baby begrijp je me nu, ook een hele bult andere symboliek bevat, met inbegrip van het oog, maar dat is niet wat telt gezien de tatoeages van Beckham. Ik vraag je om jezelf af te vragen of er nog een ander doel zou kunnen zijn voor de officiële advertentie, anders dan, de verkoop van onderbroeken?

Zijn lichaam schildert meer dan duizend woorden

Nogmaals ik vind het niet erg als je denkt dat ik uit mijn kont praat. Ik vraag je jezelf af te vragen, na het lezen van het Beckham artikel uit 2008 en na het bekijken van de video die gebruikt werd voor de Super Bowl van 2012, of je intuïtie je dan iets vertelt? Ik zeg jullie mijn vrienden dat mijn info van toen waar was, en de acties die Beckham vandaag liet zien zouden je dan toch moeten kunnen overtuigen. Als dit niet zo is, dan stel ik voor dat alle info van mij in de toekomst waardeloos voor je zal zijn, dus verspil dan niet je tijd aan de andere zaken die ik in de toekomst nog zal brengen. Je zou er alleen maar je tijd mee verspillen, dat is alles, en de tijd staat momenteel niet aan onze zijde.

Aanbid mij, en aanbid mijn Ondergoed

Hoe dan ook. Dit is slechts een nieuws flits, maar ik ben blij om je te kunnen vertellen dat ik mijn zaak mbt Beckham in 2012 laat rusten. Ik kan je niet meer laten zien, dan dat Beckham je zelf al laat zien. Ik vertelde je de waarheid, je kunt erin geloven of erom lachen. Het maakt mij niet uit wat je verkiest.

Ik heb ook vele voorbeelden gegeven tussen 2004 – 2011 over de spirituele energie winning inclusief de wijze waarop artiesten, die vernoemd zijn naar occulte of religieuze iconen, gebruikt worden om onze spirituele energie te verkrijgen, door middel van misleidende praktijken. Deze voorbeelden zullen binnenkort opnieuw worden uitgegeven in een E-Book, maar een aantal artikelen vind je ook nog terug op het net, aangeleverd door een paar dappere supporters, dus als je er wat tijd aan besteed zul je ze vinden ook.

We gaan verder …

Madonna is altijd al één van mijn favoriete voorbeelden als rattenvanger geweest. Misschien moet ik haar ondergoed dragen als ze er tenminste iets van verkoopt hè? Toevallig, werd Madonna ook nog eens gepromoot via het ‘Super Bowl’ evenement. Haar nieuwe nummer Keep On luving me werd als belangrijkste nummer tijdens de pauze gigantisch gehyped, maar het is duidelijk dat ik dit schrijf voordat de wedstrijd plaats vindt, dus ik weet niet zeker hoe het nummer gepresenteerd zal worden tijdens de show. Ik weet zeker dat de meeste van jullie zich bewust zijn van mijn werk over de uiteenzetting van stadions en symbolische artiesten. Het grootste probleem met die informatie is de blindheid van het volk zelf. Veel mensen lijken te denken, dat omdat een evenement een ‘goed gevoel’ uitstraalt dat het dan niet ‘tegen hen’ gebruikt zou kunnen worden. Ik kan maar niet genoeg benadrukken dat de factor van ‘het goede gevoel’ gecreëerd is om je emoties te verhogen, wat op zijn beurt weer de energie verhoogt die je produceert.

Ik laat je dit vandaag alleen maar zien omdat ik weet dat het Super Bowl evenement van vitaal belang is voor de agenda van de Slangen Cult in 2012 en daarna. Plus dat ik je moet laten zien dat het spirituele energie bedrog plaats zal vinden, en, dat je het op het moment gemakkelijk kunt zien.

De zwendel met Madonna is zo gemakkelijk te herkennen hè, maar alleen als je mijn theorieën gelooft natuurlijk. Als je het niet gelooft dan vindt er dus duidelijk geen bedrog plaats, maar het nummer dat voor de Super Bowl werd gecreëerd is daarin simplistisch overduidelijk. Inderdaad het is zo fundamenteel en duidelijk te zien in deze video / song, dat zelfs een honderd jaar oude mol met de verkeerde bril op in staat zou moeten zijn om het te zien. Madonna speelt voor een publiek van ongeveer 2 miljard mensen, en haar voorstelling zal weken daarna nog over de hele wereld uitgezonden worden. Inderdaad deze video heeft al miljoenen hits op YouTube. Niet gek voor een oude vrouw die haar tijd allang voorbij is hè?

embedded by Embedded Video

Madonna`s voorstelling

Ik ben niet van plan in te gaan op alle symboliek in de video. Ook dit is slechts een nieuwsbericht. Ik herinner je alleen maar aan de ‘energie winning`s’ situatie en ik zal het kort houden … Madonna is letterlijk een lopend stuk symboliek en is dat altijd al geweest. Ik kondigde jaren geleden al aan waarom dat muziekvideo’s bepaalde symboliek met zich dragen. Ik verklaar vandaag nog steeds hetzelfde. We maken onszelf tot slaaf door het aanbidden van symbolische agenten van de Slangen Cult. We geven onze energie weg, en dragen onze spirituele rechten over.

Hoe dan ook, deze video en dus de show van de Super Bowl, is een rechtstreeks en SIMPEL verzoek om de energie op een occult niveau te aanbidden. Dit komt mede door het grote publiek tijdens de Super Bowl Zon-dag. Ik zal me concentreren op de audio in de video om deze eenvoudige zwendel aan te tonen. De roeping naar respect om spirituele energie te creëren is gewoon schaamteloos.

Ik zal beginnen met te zeggen, luister nog eens een keer naar de audio aan het begin van de video mocht dat nodig zijn. Het zijn enkel de eerste paar regels die van belang zijn om naar te luisteren.

Je hoort dit (hieronder). (En de cheerleaders moedigen het aan).

L-U-V Madonna
Y-O-U wil U
Ik zie je komen maar wil je naam niet weten
L-U-V Madonna

Ik zeg je dat dit een Hypnotische Basis Suggestie is, het is een eenvoudige, maar wel zeer effectieve op het onderbewustzijn van het publiek, en natuurlijk, wanneer het niet uitgedaagd wordt, wordt het geaccepteerd. Kom op doe mee in L-U-V Madonna! Je weet dat je wilt! En ja ‘schapen’ zal ze zien komen, maar je bent niets.

De programmering van het collectieve onderbewuste is zo eenvoudig, dat het gevoerde ritueel het in kannen en kruiken plaatst. Een snelle flits van Beckham`s symboliek, en een snelle eis van Madonna en klaar is Kees.

Hoe dan ook.

Er is gelijkertijd een enigszins geslepen spel gaande door de symboliek die getoond wordt met Madonna in de opening`s scene. Hier een foto ook weer uit de video.

L-U-V Madonna Je weet wel Y-O-U ze Wil JOU!

Zie je de visuele symboliek in de scene?

‘Het is Madonna met een kind’, voor het geval je het niet zag, naar mijn mening in elk geval. Ze manifesteert zich ook nog vanuit een andere wereld. Deze symboliek wordt vaak afgebeeld door de Illuminati. Het staat op één lijn met het vertonen van Maria in de hemel, of in een grot.

In de scène in de video waarbij rode jassen worden neergelegd, zit verborgen symboliek met betrekking tot de bloedlijn, maar ik weet echter niet wat er gebeuren zal tijdens de Super Bowl, gedurende de live show. Ik krijg het gevoel dat het meer van hetzelfde zal zijn, van wat er in de video getoond wordt, of de video zelf, maar dit nummer werd speciaal voor dit evenement gecreëerd.

L-U-V Madonna Y-O-U wil!

Maar wat er ook te gebeuren staat tijdens de Super Bowl, dit soort bedrog moet overduidelijk zijn voor diegene die mijn info van jaren geleden hebben opgepikt, en dat was één van de redenen waarom ik er jaren geleden ook over schreef, het was (a), zodat je het vandaag gemakkelijk kon zien, als je dat ook daadwerkelijk wilde, en (b) ik had jou nodig om van dit gebeuren in 2012 getuige te zijn. Ik, wederom als waarzegger zijnde, zeg ik nogmaals: aanschouw de gemachtigde van de Slang. Mijn vrienden, ik laat de zaak Madonna na 2012 ook rusten. Ik liet je zien wat er in 2006 gaande was, en ik verlaat je nu na de 2012 misleiding die de mensheid tot slaaf zal maken, mits er niets ondernomen wordt. Madonna heeft haar hoogtepunt in 2012 in dit stadion bereikt en ze eist de LUV (liefde) van de massa (spirituele energie). Ik zeg nogmaals tegen iedereen daarbuiten, vertel me nu of ik wel of niet de waarheid heb gesproken in het verleden? Ik zeg dit nu omdat het nu 2012 is, en ik verkondig je nogmaals dat mijn woorden en gegevens die ik je verstrekt heb eerlijk en betrouwbaar zijn. (Nou dat dacht ik toch zeker – verdraaid)

Zie je niet wat Madonna vanaf de eerste openingswoorden doet?
L-U-V-Madonna? Y-O-U – ZE Wil JOU!!

Helaas velen zien het niet.

Aan het einde van het lied vind je ook nog een “spiritueel verlangen” van “de Madonna”.

Geef me al je liefde en geef me je liefde
L-U-V Madonna
Geef me al je liefde en geef me je liefde
Y-O-U  wilt U
Geef me al je liefde en geef me je liefde
Geef me al je liefde vandaag
Geef me al je liefde en geef me je liefde
Laten we de tijd vergeten
En ons leven weg dansen

Nogmaals, ik herinner je alleen maar aan de situatie. Ik wil je niet vervelen met het herhalen van mijn theorieën over de wil van Madonna. Het is nu zo gemakkelijk om het je ogen te kunnen tonen omdat ik jaren geleden al zaadjes bij je had geplant. Maar het zijn jouw ogen die je nodig hebt in de toekomst, en niet de mijne. Het is jouw hart dat je zal leiden, en niet het mijne. Dit niveau van de misleiding zou nu kinderspel voor je moeten zijn, maar alleen voor hen die me toen ook daadwerkelijk geloofde, en nu inmiddels ook in de theorie geloven. L-U-V Madonna Y-O-U You Wanna! Verdomme ze hebben me nu.

Je zult geen eenvoudiger voorbeeld vinden, en als je het eenmaal begrijpt en doorziet, heb dan geloof in je eigen overtuiging, want ik zeg je de waarheid wanneer ik zeg dat jouw overtuiging je nog goed van dienst zal zijn in de komende paar jaren.

Als je de trucs van Beckham en Madonna doorziet, omdat je daadwerkelijk luisterde en me geloofde dan kunnen we ook verder gaan. Zo niet, dan stel ik voor dat je deze nieuwsbrief verwijdert en mij verder vergeet. Ik ben dan op geen enkele manier bruikbaar voor je. Ik zeg dit niet omdat ik nijdig zou zijn omdat je het niet met me eens bent. Zo ben ik echt niet. Ik zeg het, omdat je je hart moet volgen om een pad te vinden waarin je kunt geloven. De tijd is essentieel, zoals ze zeggen. Wanneer je de informatie van niemand vertrouwt, vindt dan wat vertrouwen in jezelf.

Denk nou niet dat ik uit mijn rol gestapt zou zijn nu dat ik dit nieuwsbericht schrijf. Ik moet het schrijven, het is een deel van mijn reis, anders zou ik ook geen waarzegger zijn :). Ik wil vooruitgang boeken, en de tijd is nu rijp om dit te doen. Begin je dat te begrijpen? Ik hoop het, want ik verzeker je dat ik geen domme spelletjes met je speel. Als ik dat wel deed, dan zou ik liever in plaats daarvan naar de kroeg gaan om daar domme spelletjes te spelen.

Dus nogmaals, ik wist jaren geleden al van de rol van Beckham en Madonna, en ik ondervind er geen plezier aan om je deze dwaze agenten in hun rol als wandelende symbolische monumenten te tonen, die de goedgelovige dwazen hypnotiseren, en die ook nog geloven dat ze vrije mensen zijn, inderdaad ik wordt er een beetje ziek van om dat te doen. De poses die ze aannemen en de bewegingen die ze maken is voor mij letterlijk om gek van te worden, simpelweg omdat ik de redenen erachter een lange tijd geleden al heb aangetoond. Ik wist lange tijd geleden al dat de Slangen Cult ons allen getraind heeft als gekke apen, en ze gebruiken deze trucs nog steeds, met de wil van Beckham en Madonna als Rattenvangers, simpelweg omdat het bedrog ‘door hen’ werkt waardoor ze je tot slaaf maken. Maar jij wilt dat proberen uit te leggen aan een gehypnotiseerde, met name aan hen die de verheven meesters en / of politiek correcte wezens van het licht spelen.

Ik weet zeker dat enkelen van jullie graag wat info te horen zouden krijgen over waarom de schapen handelen ‘zoals ze doen’ ten aanzien van deze iconen, maar ik weet ook zeker dat er nog meer van jullie zijn die gewoon willen weten wat ‘Harper zeven’ symboliseert? Welke informatie zou je willen verkiezen indien er slechts één ter beschikking zou zijn die wat over jezelf zou zeggen?

Ik stuur dit korte nieuwsbericht alleen maar als een herinnering aan de weinige mensen die Matthew Delooze zijn informatie kennen en de theorie erachter begrijpen. Voor mij is het geen theorie, voor mij is het ‘het evangelie’ dat mij getoond werd. Ik geef het alleen maar door. Ik verstop me niet voor mijn theorieën of mijn reis, ik ken mijn taak en die zal ik vervullen.

Dit nieuwsbericht is tevens een herinnering voor jou en mij om ons te tonen dat mijn theorieën geen bullshit waren, en de misleidingen waarop ik in het verleden wees nog steeds plaatsvinden wat ze keer op keer schaamtelozer doen. De tijd van 2012 is gekomen om ofwel te ‘doorzien’ wat ik je in het verleden heb getoond, of je lacht erom en vergeet het verder.

Je zult Beckham in 2012 zijn wagen zien vertonen, waarvan ik je jaren geleden al heb verteld dat hij die aan het schilderen was. Je zult ook ‘de Madonna’ zien die je zal vragen om energie, die de Slangen Cult vereist.

Ik wees er in mijn laatste nieuwsbrief ook op dat je deze zomer de Koningin (of haar erfgenamen) in haar Zonne-boot te zien zou krijgen. Dit Jubileum is er alleen maar om het recht op te eisen, om te mogen regeren, wat ze MOET ontvangen van de massa die het ritueel accepteren. Ik openbaarde dit bedrog jaren geleden al, maar ik zeg je: in 2012 zal het zich recht voor je eigen ogen volstrekken. Het Beckham / Super Bowl / Madonna ritueel ligt op één lijn met de Koninklijke Zonneboot!. Dus gelieve je in 2012 niet WEER voor de gek te laten houden. Ik vertel je de waarheid.

Ik ben dus niet trots wanneer ik zeg dat ik je daarnet drie voorbeelden gaf van waar mijn informatie uit het verleden op sloeg. Nou heb ik dat, of niet? Ik zal binnenkort voor nog wat meer voorbeelden zorgen. Maar ik markeer deze drie voorbeelden alvast, want we bevinden ons pas in februari. Zijn drie voorbeelden genoeg?

Ik zal zo snel mogelijk contact opnemen met degene die op mijn lijst staan..

Tot dan … May Love Reign O’er You.

Matthew Delooze (matthewdelooze@aol.com)

5th February 2012

 

Op een andere voet. Ik zou graag willen dat ik degene was geweest die gezegd had dat de Olympische Spelen van dit jaar op ‘frauduleuze wijze tot een theatrale crash (inside job) zou komen. Een georganiseerde buitenaardse invasie tijdens de Olympische Spelen zou zeker de slagroom op mijn Beckham informatie zijn geweest, mits het ook daadwerkelijk te gebeuren staat.

Ik kijk eigenlijk uit naar de Olympische Spelen want ik kreeg daarnet een tip dat de Daleks de gouden medaille voor het polsstokhoogspringen zullen winnen door simpelweg vals te spelen. De listige konteneukers, nadat hun geënsceneerde invasie neergestreken is natuurlijk, nemen deel aan het polsstokhoogspringen, en springen zich omhoog door gebruik te maken van die plakkerige dingen die ze op hun borst hebben (Blijkbaar kun je ze rekken). Ik bedoel niet het kleine kleverige wapen om dingen mee uit te roeien, ik bedoel het grotere kleverige ding ernaast. Ik hoop dat de Dalekse polsstokhoogspring ploeg niet het verkeerde kleverige ding zullen gebruiken, jij niet, anders konden ze zichzelf weleens uit roeien voordat ze überhaupt van de grond kwamen. Denk eraan, dat we een beetje aan het gekken zijn? Hoe zouden de Daleks in godsnaam een gouden medaille kunnen winnen, ze zijn niet eens in staat om op het podium te klimmen om hun medaille ook daadwerkelijk in ontvangst te nemen …. Of niet dan?

Persoonlijk denk ik, dat de Klingons een eventuele buitenaardse invasie ensceneren gewoon om gezondheid`s en veiligheidsredenen, en denk aan het geld dat bespaard wordt doordat we niet overal een podium hoeven te bouwen voor die verdraaide Daleks. Wie gaat dat allemaal betalen?

Wat bedoel je, discrimineer ik mensen met een handicap?

Ik vind dat als de Daleks stiekem een verdomde invasie ensceneren dan zouden ze het fatsoen moeten hebben om op zijn minst hun eigen rolstoel podium mee te nemen. En als de Daleks inderdaad de aanstaande alien invasie ensceneren hoe willen ze dan meedoen aan het roei-evenement met die armen? Oh ik snap het al, wij de onderdrukte Britse belastingbetalers, moeten voor hen ook nog eens voor speciale boten zorgen eh? Misschien, als een gevolg om de kosten te onderdrukken, kunnen we de Koninklijke Zonneboot gebruiken, en die boot is reeds voorzien van een Dalek achtige rolstoel vriendelijke loopplank. Hey dat zou een lust voor het oog zijn.

De Daleks, natuurlijk met een geënsceneerde aanval, die gebruik maken van de Koninklijke Zonneboot tijdens het roei-evenement van de Olympische Spelen 2012.

Zou dat verhaal enige DVD`s verkopen Mam?

Wat denk je nou, dat ik gek ben?
🙂
Groeten MD

UPDATE 07/02/12

Ik heb de “Super Bowl show” niet gezien, maar het is duidelijk dat het nummer werd gebruikt. Er werd me ook verteld dat Madonna in een aantal interessante kostuums paradeerden (zie hieronder). Ik kan maar niet genoeg benadrukken, zoals ik in het verleden al deed, dat sommige kostuums occulte symboliek verbergen, of een ‘uniform’ zijn, om de kracht achter de artiest te vertegenwoordigen. Ik moet ook benadrukken, dat de artiest de symboliek draagt die in het verleden ook weergegeven werd. In Madonna’s geval “Just Like A Prayer”. Verschillende symboliek wordt gebruikt in verschillende rituelen, maar de Slangen Cult heeft altijd onze spirituele toestemming nodig zodat ze ook over ons mogen heersen. Vandaar de constante behoefte aan een enorme menigte verdoofde narren die hen toejuichen en daarmee de woorden en symboliek aanvaarden, die ze nooit zullen begrijpen.

De artiest is slechts een stroman, een ingehuurde huurling, die in de meeste gevallen gelukkig verblijft in het materialisme dat hij / zij als beloning ontvangt voor het helpen van een inter-dimensionale kracht (die vreemd zijn voor deze wereld in het vijfdebewustzijn) om het menselijk ras te bedriegen. De artiest is een acteur die ingehuurd werd door een directeur die je nooit zult zien. Ik moet mezelf herhalen en nogmaals benadrukken dat de artiest de symboliek draagt die in het verleden ook weergegeven werd. Des te langer de artiest gehyped en aanbeden wordt des te meer symboliek dat ze dragen.

Madonna kan dan wel in 2012 verkleed worden als een Egyptische gevleugelde Godin, maar ze is nog steeds “Like a Virgin’ en ook ‘Like a Prayer’! Get it? Hetzelfde scenario geldt voor Beckham.

symboliek 2012

PS Madonna heeft als podium artiest haar hoogtepunt bereikt, haar tijd als rattenvanger zit er binnenkort op. 

Klik hier voor het volgende deel

Originele artikel:
http://matthewdelooze.blogspot.com/2012/02/baby-do-you-understand-me-now.html

Dit bericht is geplaatst in Matthew Delooze. Bookmark de permalink.

Één reactie op Matthew Delooze 19 – Baby Begrijp je Mij Nu?

  1. Pingback: Matthew Delooze 19 – Baby Do You Understand Me Now? | hetuurvandewaarheid.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *