Matthew Delooze 20 – Koninklijk Concert of een Occult Ritueel

Click here for the English version

Hetgeen Matthew u te vertellen heeft, zult u pas kunnen begrijpen wanneer u de serie van vooraf aan gevolgd hebt – Klik hier voor deel 1

Matthew Delooze 20 – Koninklijk Concert of een Occult Ritueel

Baby Begrijp je mij nu (Nogmaals)?

(Vrij vertaald René Voogt)

“Lach en zeg dat ik Groen ben – ik heb dingen gezien die jij nog nooit hebt gezien”

Een Delooze Nieuws Rapport

Hallo,

Het Diamanten Jubileum Concert.

De mensen die mijn lezingen bijwoonden, en bezoekers die de Matthew Delooze & One Ball Media websites in het verleden bezochten, kunnen zich mijn werk waarschijnlijk nog wel herinneren over evenementen die plaatsvinden op Buckingham Palace. Het was gemakkelijker om de dingen over deze kwestie persoonlijk uit te leggen met behulp van video’s, maar ik heb over deze zaken in het verleden ook een aantal nieuwsartikelen geschreven.

Ik informeerde je over het feit dat niet veel mensen weten dat het beeld dat voor Buckingham Palace staat in feite een monument voor ‘Nike’ is. Het staat officieel bekend als een monument voor Koningin ‘Victoria’, maar ze dient enkel maar een als tussenpersoon voor NIKE, die op zijn beurt weer de tussenpersoon speelt voor de Slangen ‘God’ die ons tot slaaf maakt.

Ik heb eerder al verklaard dat de Slangen Cult de massa bijeen roept op dit specifieke gebied, zodat ze misleidt worden tot het aanbidden van een IDOOL. (Het Nike monument van de Overwinning – Victoria).

De massa gelooft dat ze deze dingen uit loyaliteit en een gevoel van patriottisme bijwonen, of zelfs, om alleen maar een glimp van een beroemdheid op te kunnen vangen, maar niets is minder waar. Het is geweldig voor hen met een fatsoenlijk vijfdebewustzijn`s leven om hun waardering uit te spreken voor de gevestigde orde die hun plezierige leventje in stand houden. Dat gezegd hebbende, miljoenen mensen in dit land hebben geen fatsoenlijk vijfdebewustzijn`s leven, zij zijn letterlijk fysieke en mentale slaven. Bedenk wel, dat de rituelen die plaatsvinden bij het monument van Koningin Victoria (Het Nike Idool) niet voor het vijfdebewustzijn`s leven zijn. Ze gaan om je spirituele leven, je ziel.

Ze zijn er om de massa de acceptatie uit vrije wil te laten zien dat de bloedlijn die wordt ‘weergegeven’ fysiek over ons mag heersen, en nog belangrijker, dat de Goden die de weergegeven bloedlijnen weer controleren ‘spiritueel’ over ons mogen heersen. Het is wat bij ons bekend staat als het einde van de straat die eindigt in een tweesprong. Een feest dat twee gastheren kent. Je weet wel, wanneer twee vrienden gelijktijdig trouwen of verloven, of wanneer ze op hetzelfde moment een doop houden en de ‘ceremonie gedeeld wordt’.

De Vierende partijen zijn hetzelfde, het is gewoon zo, dat je slechts één gastheer te zien krijgt. Je ziet alleen de officiële vijfdebewustzijn`s gastheer. De andere gastheer zul je nooit te zien krijgen. Ze willen je ziel van je, en ook je toestemming zodat hun bloedlijnen over jou vijfdebewustzijn`s leven kunnen heersen. Vandaar al deze rituelen. Je moet je leiders verkiezen door in het openbaar je waardering en acceptatie te tonen. De hemel kan niet ingrijpen tegen hetgeen dat jij uit vrije wil wenst. Als je ook maar iets begrijpt van wat ik je vertel, begrijp dan aub dat. De hemel kan je niet tegenhouden als jij ‘uit vrije wil’ iets wilt doen. Als we doorgaan met het uitvoeren van rituelen zoals we dat nu doen, dan zullen we ook moeten leven met de consequenties daarvan.

Deze gebeurtenissen, deze rituelen voor het recht om te mogen heersen, vinden plaats tijdens de geboorte, huwelijken, en sterfgevallen van Koninklijke figuren en natuurlijk ook bij ‘Jubileum’ rituelen. Deze Jubileums zijn volledig gebaseerd op het Oude Recht om te ‘mogen heersen’.

Ik wees je in het verleden al op een aantal ervan. Ik wees er ook op (2006-2011) dat dit monument op één lijn stond met het ‘aanbidden van een idool ‘uit de oudheid’ (Net als de volgelingen van Mozes die in de rondte dansten terwijl ze op hem wachten toen hij de bergen aan het beklimmen was) wat dus op een bedrieglijke wijze gebruikt werd voor het verzamelen van een massa mensen (energie) er omheen.

Een Koninklijk Feest bij het ‘Nike’ Overwinning`s (Victoria) Monument bij Buckingham Palace

”volgelingen’ van Mozes hebben een soortgelijk feest maar dan rondt een ander symbolisch idool.
Zelfde bedrog maar dan met andere kleding aan

Ik herinner me nog dat ik belachelijk werd gemaakt door een aantal vanwege mijn uiteenzettingen over dingen als het aanbidden van het Nike Idool, en zoals gewoonlijk was de ‘samenzwering`s club’ niet echt onder de indruk en negeerde de info (De info was in elk geval afkomstig van mij). Mooi-weer vrienden zijn, nou, alleen maar vrienden tijdens het mooie weer. Sommige mensen, die mijn lezingen bijwoonden, namen deze info wel op, en daarom vertel ik die mensen (en anderen) dat het nu de tijd is om nogmaals naar het monument te kijken en op te merken wat er in het verleden omheen gedaan werd (voordat het concert plaats zal vinden).

Dus ik was blij dat het komende Jubileum Concert zojuist aangekondigd werd, hoewel ik het bedrog al onder de aandacht had gebracht door middel van het Gouden Jubileum evenement tijdens mijn lezingen, was het in het verleden alleen nog maar gebruikt als behuizing voor vuurwerk (Om de aandacht te trekken tijdens vieringen). Ik denk dat deze foto een goed beeld schetst over hoe de massa als muppets werden gelokt om rondom het occulte idool (beeld) te gaan staan tijdens het laatste Jubileum evenement. Dit monument werd met opzet buiten het Paleis geplaatst ten behoeve van het ritueel ‘het Recht om te mogen heersen‘, en energie winning. Uiteraard plaatst men ook een aantal beroemdheden bij het Paleis, die dansen en zingen, en klaar is kees. De massa accepteert hun heersers, en dragen gelijktijdig hun energie aan hen af. En niet alleen dat, als een gevolg van de factor van het goede gevoel, denken zij ook nog werkelijk dat dit het enige ware ding is, wat zouden ze anders ook moeten geloven?

LOL Is Elton de volgende? Ik wou dat ze dat verdomde Aanbidding`s Monument aan de kant zette, zodat ik de artiesten kon zien
Bron van Foto – Info over het laatste ritueel 2002

Ik heb altijd al geweten dat de Slangen Cult de focus van de massa vóór dit monument zouden verhogen ten tijde van het Jubileum`s evenement in 2012. Zij hebben de behoefte dat meer en meer leden van het menselijke ras zich concentreren op het evenement in JUNI om aan de macht te (mogen) blijven. Dus daar heb je het … Kijk nogmaals naar wat ze ermee gaan doen in 2012?

Het Overwinning`s Monument voor het Diamanten Jubileum in 2012. Met klokkengeluid!

Ze maken van het monument ‘het hart’ van de voorstelling? Heb je me nog nodig om je erop te wijzen, of zie je het zelf?

Hey – kijk naar het podium en kijk naar de mensenmassa die er omheen staat, geloof je me nu dat ze willen dat je staat te juichen en je focust op een monument? Nou … Baby Begrijp je mij nu? Ik hoop het, want de tijd is van belang. KIJK NAAR WAT ZE DOEN … De hele wereld zal gericht zijn op het monument, en helaas zullen ze er zelf niets van weten.

Nou, smeer me in met room en jam en lik me helemaal. Het is feest wederom met klokken erbij. En wat denk je nu dan van dat monument? Denk je dat het in de afgelopen jaren iets goeds heeft uitgesproken of ga je het nu toch maar negeren? Hey het kan me echt niet schelen of je het nu ziet of niet, maar als je het nu niet ziet, dan zal het je nooit lukken. ‘Ding Ding’, oh ontwaakten, de bus vertrekt zo.

Ik vertel je, omdat ik moet, iets totaal anders, als waarzegger, gek of gewoon als een stinkende oude reuzenrad freak. Ik zeg ‘Aanschouw, de kneepjes van de Slang’. Ik zeg ‘Doorzie de kneepjes van de Slang’ in 2012. (Ik strompel langzaam aan weg als een oude dwaze Quasimodo en roep gelijktijdig ‘oh arr.’ ‘oh arr’.) Als je tong de uitdaging aandurft over wat ik daarnet zei, vertel het me dan.

Hoe dan ook, ik zeg je dat het een hel van een podium is voor een “recht om te regeren / energiewinning`s” Illuminati zwendel. Als je de gevestigde beroemdheden onder dat monument zou stoppen dan zullen de groupies inderdaad schreeuwen. Voeg een nieuwe gehypte beroemdheid aan de lijst met Rattenvangers toe, wat alleen maar gebeurd zodat ze de symboliek ook op toekomstige gebeurtenissen zullen dragen. Ik weet zeker dat Sir Cliff en dergelijke naar de weide zullen worden gebracht na ‘2012’, en de Slang zal voor ons een hele reeks nieuwe beroemdheden integreren voor in de toekomst. Helaas worden ze door ons zelf verkozen, maar dat is nou eenmaal onze keuze uit vrije wil. Je werd er jaren geleden al voor gewaarschuwd, maar je schonk er geen aandacht aan.

Ik wees er ook op, dat een aantal beroemdheden ‘altijd’ aanwezig moeten zijn tijdens bepaalde evenementen. Ik wees erop, dat het belangrijkste gezicht voor de ‘Engels Rituelen’ Sir Elton John is. (Candle in the Wind). Degenen die zich dat nog herinneren weten dat Elton John ‘Hercules’ is. Zijn naam zegt het helemaal voor gebruik in rituelen, zoals ik al vertelde in mijn Diana artikel. Hercules zal aanwezig zijn bij de overgrote meerderheid van rituelen die plaatsvinden, door zijn symboliek, en natuurlijk omdat hij de vader van de Britse beroemdheden is (Hij keurt en selecteert), omdat hij door en door ‘een Slang’ is. Hij zal als keuze bepaler worden vervangen, door de artiest die straks weer zal zingen op ‘zijn begrafenis’.

Ik wees er in mijn lezingen en geschriften op dat ‘Geridderde’ beroemdheden ‘zeer snel al’ agenten voor de Slang worden, enz. en dat alle respect energie die af wordt gegeven aan deze artiesten vervolgens naar de Slang gaat. Hier volgt de opstelling voor het concert.

De vier ‘heren’ en de Dame (Bron)

In spirituele basis termen zijn deze rattenvangers er om de menigte aan te trekken (te lokken), sommige mensen zijn letterlijk vanaf hun geboorte gehypnotiseerd om deze beroemdheden te vereren gedurende hun hele leven. Het is geen keuze of een toeval, dus zodra je orgastische sappen voor Sir Cliff beginnen te lopen onthoud dan dat je zo geprogrammeerd werd, het is niet natuurlijk ;).

De beroemdheden worden gebruikt om de aantrekkingswaarde van het evenement te verhogen, zodat meer mensen zullen deelnemen aan het ritueel. Na een brede evaluatie hadden de Royalty`s niet zo veel behoefte meer aan rattenvangers als toen, ze creëerden er een aantal in hun eigen gelederen (Diana) of maken gebruik van de sportevenementen als de rattenvangers. Het publiek werd ooit nog letterlijk gedwongen om uit ‘automatisme’ de royalty`s te aanbidden. De ‘Pet af’ om te groeten en dat soort dingen. Vandaag de dag, zijn hun geridderde kampioenen de belangrijkste Rattenvangers namens hen, ze zuigen letterlijk de waarde van de attractie en de energie die daardoor gecreëerd wordt op.

Want, op het spirituele niveau, zijn zij de Ridders en Dames van het rijk, en alle energie die gecreëerd wordt door emotioneel respect tijdens het concert, of wanneer er gekeken wordt via de tv, gaat naar de ‘Royalty`s’ die de Rattenvangers Ridderden, en gaat uiteindelijk naar de kracht die de Royalty`s zalfden “de Slang”, het is een voedselketen. Het is enkel de energie en de eindbestemming die de massa niet kan zien, het is als ‘het proberen te zien’ van de energie die mobiele telefoons maken terwijl ze berichten doorgeven naar andere mobiele telefoons. Je ziet de masten voor mobiele telefonie overal om je heen, waardoor je accepteert dat de kracht om de berichten te versturen (energie) van die masten af komt. Ik zeg je dat de telefonie masten van de Slang bepaalde monumenten zijn. Het is al vele vele jaren gaande, sinds de dagen van Noach, en verdomme nog langer dan dat ook. Lange tijd voordat de zielloze mensen mobiele telefoons hadden die, helaas, ook nog eens een miljoen keer slimmer dan de mensen zelf zijn.

Maar aan het einde van de dag is het aan jou om te zien wat je wilt zien of om te geloven wat je wilt geloven. Ik kan je alleen de dingen laten zien, ik kan je niet laten geloven in wat ik je laat zien. Ik wijs je er alleen maar op omdat ik deze rituelen van binnen en van buiten ken. Ik liet ze je zien om je te helpen, niet om je te bedriegen, of om een pen te verkopen of om geld van je te bedelen. Daarvoor ben ik niet hier. Ik laat het je zien, omdat ik denk dat je het recht hebt om deze informatie te weten. Je hebt tevens het recht om te lachen om deze informatie. Ik heb jarenlang geprobeerd om je te voorzien van kennis waarvan ik geloof dat het je zou kunnen helpen bij de aanloop naar, en zelfs tijdens de evenementen die nog naar deze wereld zullen komen. In grote lijnen werd er alleen maar over me heen gekotst, en werd mijn werk zelfs misbruikt.

Hoe dan ook voordat je gaat …

Ik toon de mensen altijd, die een bezoek brengen aan mijn lezingen, een korte video clip. Het is om aan te tonen hoe de massa zich ‘op bestelling kan verheugen’ over het verschijnen van royalty’s in een Gouden Koets (de Zonneboot uit Oude Rituelen) bij het overwinning`s (Nike) monument. Het is kort, maar direct. Gelieve de clip hieronder eens te bekijken en de woorden te bestuderen die gezongen worden (kroning`s lied), en luister tevens naar de reacties van de menigte tijdens de rit van de Koningin rond het monument. Een paar minuten maar. Luister ook naar de beschrijving van de koets die gebruikt wordt. Je zult zien dat de Koningin bij het Nike monument, en de omgeving in het algemeen, letterlijk aanbeden wordt. Nogmaals, let op, en luister naar het ‘kroning`s lied’, de mensen worden ‘bevolen’ om zich te verheugen. (Dit werd live uitgevoerd, en het werd dus niet aan de video toegevoegd)

embedded by Embedded Video

Ritueel voor het Recht om te Heersen.

En het volk verheugde zich, en zeiden:
God red de Koning! Lang leve de koning!
Moge de Koning eeuwig leven,
Amen,

Als je enigszins bestudeerd wat er gaande is, en nadenkt over de rituelen voor spirituele overgave die plaatsvinden, dan kun je een inzicht in het bedrog krijgen, en ‘doorzien’ dat er een ritueel plaats vindt. Je zult doorzien dat de massa wordt geleid om de Overwinning`s Koets te vereren, en inderdaad om het uit ‘te schreeuwen’ wanneer de Overwinning`s Koets en de inzittenden rond het ‘Overwinning`s Monument’ (Nike) rijden. Nogmaals het wordt hen bevolen om zich te verheugen, het is een ritueel. Het is dus niet alleen maar een domme show met pracht en praal. Mijn vrienden, ik vertel jullie de waarheid wanneer ik je zeg dat het ritueel de Royalty`s niet alleen maar het recht geeft om over je vijfdebewustzijn`s leven te regeren, dit ritueel geeft óók de interdimensionale krachten het recht om over je geest en je lot te heersen, je ziel. DE OVERWINNING, IS DE OVERWINNING OVER JOU!!

En alle spirituele energie, die wordt gecreëerd via de domme blinde idioten schreeuwend en wapperend met hun vlaggen, of tijdens straatfeesten en de TV, voedt ook de inter-dimensionale kracht die de Royalty`s vertegenwoordigen. Het voedt natuurlijk ook het luxe vijfdebewustzijn`s leventje van de Koningin zelf! Kijk en luister nogmaals naar de eerste paar minuten van de video. Je zult geen beter voorbeeld van een misleidend, energie stelend, spirituele overgave ritueel kunnen vinden. Een stelletje gekke kont apen die hun onderdrukker aanbidden. Ik tip mijn hoed om de kundigheid van het bedrog, maar het is nu de tijd om jezelf ervan los te maken als je dat ook werkelijk wilt. Als je dat niet wilt, kun je misschien een gratis kaartje aanvragen om het live evenement persoonlijk bij te wonen. Je bent gebonden om te kijken naar Hercules als voorloper van het ritueel, samen met de uitverkochte Koning ‘Paul McCartney’. ‘Let It Be’ mijn kont, deze keer niet matey. Ik heb je het bedrog aangetoond van het gratis concert ‘Live 8’ in 2005, nog voordat Live-8 plaatsvond. Het is een bedrog dat niet eens zomaar zou kunnen mislukken, omdat de massa de programmering niet eens doorziet.

Hoe dan ook, de tekst van het kroning`s lied is zeer dubbelzinnig. Degenen die The Stars are Falling hebben gelezen zullen weten dat ik een aantal van deze dingen in 2005 heb besproken en wat het kroning`s lied betreft, dat staat op één lijn met het ‘Onze Vader’ voor dubbelzinnigheid. Het is duidelijk wanneer je naar het kroning`s lied (Zadok the Priest) luistert, dat de woorden letterlijk voor een zalving`s ritueel zijn, maar het volk verheugt zich niet alleen over de koning (in), maar naar mijn mening, LOVEN ze ook Amen (Ra). Het nummer is erg dubbelzinnig en een aantal regels worden telkens herhaald maar het bedrog is gemakkelijk te herkennen. De mensen wordt inderdaad bevolen om zich te verheugen op de koning of koningin die aanwezig is, maar ze worden tevens gebombardeerd met de woorden Amen en Allelujah. (Luister nog eens naar de video mocht je het vergeten zijn)

  En heel het volk verheugde zich, en zeiden:
God red de Koning! Lang leve de koning!
Moge de Koning voor eeuwig leven,
Amen,
Allelujah.

Het bedrog is simpel, en het gebed waarvan ‘lijkt’ dat het alleen de koning of koningin eert … doet dat dus niet. Het is er ‘ter ere van’ de Zonnegod ‘Amen (Ra)’. De woorden Amen en Allelujah zijn letterlijk om de God ‘Amen (Ra)’ mee te loven. Luister nogmaals naar de video met deze gedachte in het achterhoofd. Je zult het ritueel veel beter begrijpen.

Amen Halleluhah, Amen Halleluhah, Amen Halleluhah

‘Moge de Koning voor eeuwig leven’
Amen Halleluhah
of
Amen Halleluhah
‘Moge de Koning voor eeuwig leven

Ik zeg je de waarheid. Als je denkt, zoals je geleerd werd, dat het menselijk ras de hoogste vorm van intelligentie is die de controle heeft over deze planeet, en een onzichtbare kracht zou deze rituelen niet uitvoeren voor eigen gewin, dan stel ik je voor een Taser tegen uw anale doorgang te houden en de trekker over te halen, want dan heb je werkelijk een stroomstoot op je kont nodig.

Het zou natuurlijk ook kunnen zijn dat ik enkel maar een paranoïde droom had over dit Nike monument. Ze blijven zich herhalen.

LOL Mam …. Inderdaad gekke Kont Apen

Bedenk wel, dat ik nu trots ben om te kunnen zeggen dat ik deze gebeurtenis nu markeren kan als het ‘zoveelste bedrog’ waarover ik eerder schreef, en wat zich nu recht onder je neus afspeelt in 2012. Grrr … Laat mij het samenvatten … het bedrog van de Koninklijke Zonneboot, het bedrog van Beckham`s ondergoed, de hypnotiserende teksten van Madonna en het bedrog van de symboliek in het stadion, en nu weer het bedrog rond het Nike Overwinning`s monument. Ik tel er nu al  4 en het is pas februari. Maar zoals Jimmy Cricket altijd zei … “Er is altijd Meer” (In de nabije toekomst)

Als je bekend bent met mijn werk, of naar één van mijn zeer dure lezingen kwam, wat zeg je nu dan? Toeval he? Of niet? Ik denk het niet. Maar het was in elk geval goed dat ik in het verleden al wat zaadjes geplant had, anders was het nu 10 keer zo moeilijk geweest om iedereen deze informatie vanuit het niets aan te tonen. Waar had ik dan in godsnaam moeten beginnen? En natuurlijk zou het dan veel te laat zijn geweest, en zou je toch alleen maar op me gescheten hebben.

Tot de volgende keer

May Love Reign O’er You

Matthew Delooze 8th February 2012.

Copyright Matthew Delooze Alle rechten voorbehouden 2012. Foto’s werden gebruikt zonder winstoogmerk en de bronnen, indien beschikbaar, werden vermeld.

Contact: matthewdelooze@aol.com

Iemand bereid zich voor op een Grote Taart & Geweldig Avondmaal voor het evenement
Handen uit de zak … Bestel je kaarten hier … geen geld nodig … breng ons je ziel

Klik hier voor het volgende deel

Originele artikel:
http://matthewdelooze.blogspot.com/2012/02/royal-concert-or-occult-ritual-delooze.html

Dit bericht is geplaatst in Matthew Delooze. Bookmark de permalink.

5 reacties op Matthew Delooze 20 – Koninklijk Concert of een Occult Ritueel

 1. tjen schreef:

  Waarom werden (onder meer) zowel kerken en kathedralen als hoofdzetels van grote banken op belangrijke plaatsen op leylijnen werden geplaatst? Interessant wel.

  Babylon’s Banksters, Alternative History,

  http://www.youtube.com/watch?v=cz9Y3eUymTc&feature=relmfu

  http://newyorkskywatch.com/2012/04/10/new-york-skwyatch-april-9-2012/

  http://newyorkskywatch.com/category/leylines/

 2. tjen schreef:

  Obviously my theories come into affect again now because the masses are again gathered to a very symbolic place and their emotions are raised by the respectful event itself and of course the respected athletes on display. These raised emotions create energy.

  Emotion creates energy!

  If emotions do create energy then who is this energy symbolically dedicated and supplied too?

  Well in the case of the Olympics ALL the energy is ‘RELAYED’ back to Olympia and it is dedicated to the sun Deities there. That is why the deceptive Serpent Cult call it a torch relay in the first place,’’……

  http://matthewdelooze.blogspot.com/

  ‘’The centre of the Millenium Dome’s is very close to being on the Prime Meridian but is not quite on the line. The exact longitude of this modern World omphalos is 0° 0’ 11.22’E.

  The numerology og the longitude is as follows: 11 + (11 + 11) = 33. See……

  Billions of people will focus theis psychic energy on this spot next summer.

  The official logo of the 2012 Olympics is an example of a subliminal secret in plain sight that your your left brain is probably unaware of (top) but your right brain understands subconsciously….

  Iran has threatened to boycott the Londen 2012 Olympics unless the organisers replace the official logo, which tehran spells out the word ‘Zion’.

  The Millenium Dome is on the Isle of Dogs, which has been a peninsula for hundreds of years. Sirius is know as the dog stat because it is in the constellation Canis Major. The goddess Artemis is oftzen depicted with a dog. Artemis is a Greek version of Isis, which makes sense because Sirius is the star of Isis.’’

  http://www.viewzone.com/onstott.html

  Rik Clay 2012 Olympics

  http://www.youtube.com/watch?v=Y-lvI6D–bc

  http://www.youtube.com/watch?v=YUFwuIMd6AM&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=RT-8AA2GO_8&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=cQICg3cB0v4&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=7L_gwQ8z6Jg&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=VL7OBuUlO8U&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=3ZQkXHeiuKM&feature=related

  http://www.youtube.com/watch?v=hHKr8JathRE&feature=related

  Rik Clay – Exposes 2012 London Olympics NWO agenda

  http://www.youtube.com/watch?v=-GASvbNcwBg

 3. tjen schreef:

  Josh Reeves over mind-control, archeologie en het wereldgridsysteem (leylijnen);

  http://www.youtube.com/watch?v=lbMX5-lhmXU

  http://www.belfort-group.eu/forum/topic/263?&page=1

 4. tjen schreef:

  ……”grid and affects the Earth’s magnetic field. Thought forms of that scale of malevolence hold down the vibrational frequency and affect human thought and emotion. Go to a place where Satanic rituals take place and feel the malevolence and fear in the atmosphere. What we call ‘atmosphere’ is the vibrational field and how it has been affected by human thought forms. Thus we talk about a happy, light or loving atmosphere, or a dark or foreboding one. The closer the Earth’s field is vibrationally to the lower fourth dimension, the more power they have over this world and its inhabitants.’’…..

  http://www.bibliotecapleyades.net/biggestsecret/biggestsecretbook/biggestsecret15.htm

  ‘’Along with water lines, ley lines are found at most ancient monuments and sacred places. The honor of the rediscovery of the ley-line system belongs to Alfred Watkins. His basic postulate is that ancient monument sites align in straight lines. Many ancient sites found on British ordinance maps can actually be connected to form an incredible coincidence of interconnecting lines. A shortcoming of this particular definition of ley lines is that many “ley hunters” have assumed that just because three or more sites are aligned, they are therefore automatically on a ley line. This simply is not true. Alignment does not determine the presence of a ley line, although it can act as supporting evidence for one.
  The ley-line system exists as an independent circuitry with the capacity to affect consciousness. Ley lines are part of the Earth’s energy system. Monuments serve to reveal or mark the network, making the sites more special by connecting and networking them together.’’…..

  http://www.geo.org/dowse1.htm

  “Our ancestors have known about these lines for many hundreds of thousands years. Every race and culture on the planet has known about these lines yet every one had different names for these lines. Many people here in the UK tended to think that the druids found these lines; this of course is complete and utter nonsense. All we need to do is to look at the ancient cultures of the earth.’’……

  http://www.bibliotecapleyades.net/mapas_ocultotierra/esp_mapa_ocultotierra_07.htm

  “Knowledge of the Earth Grid or “crystalline Earth” is very ancient and has been utilized by a number of civilizations. The pyramids and ley lines are on the power transfer lines of the natural Earth gravity Grid all over the world. The Earth Grid is comprised of the geometrical flow lines of gravity energy in the structure of the Earth itself.’’……

  http://www.bibliotecapleyades.net/ciencia/antigravityworldgrid/ciencia_antigravityworldgrid03.htm

 5. Pingback: Matthew Delooze 20 – Royal Concert or Occult Ritual? | hetuurvandewaarheid.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *