Matthew Delooze 22 – Het ‘netvlies’ van de Waarheidsbeweging – laat los

Click here for the English version

Hetgeen Matthew u te vertellen heeft, zult u pas kunnen begrijpen wanneer u de serie van vooraf aan gevolgd hebt – Klik hier voor deel 1

Matthew Delooze 22 – Het ‘netvlies’ van de Waarheidsbeweging – laat los

(Vrij vertaald René Voogt)

Indien uw rechteroog u verergert …

Een Delooze Nieuws speciaal

 Hallo allemaal,

“Als je de mensen laat denken dat ze denken, zullen ze van je houden; maar zodra je ze echt aan het denken zet, zullen ze je haten.” – Don Marquis

Ik kreeg een algemene link toegestuurd naar aanleiding van het nieuws dat er “breuken ontstaan” in de waarheidsbeweging wat geplaatst werd op de site van David Icke (www.davidicke.com). Het gaat in deze over de Hr. Makow (Henrymakow.com) en de Hr. Jeff Rense. (Rense.com). Ik weet zeker dat de meesten van jullie geen introductie van mij nodig zullen hebben betreffende deze websites.

Ik dacht, na de gelijkenis van de dronken man vorige week, dat ik maar eens een paar op en aanmerkingen moest maken over deze gebeurtenis tussen Rense en Makow (En ik denk ik niet alleen, daar ben ik me zeker van), simpelweg omdat het nogal wat dingen weerspiegeld in de zogenaamde “waarheidsbeweging” van dit moment.

Ik checkte de twee vernoemde personen even die in de David Icke flyer werden vermeld, Rense en Makow, maar het lijkt gewoon een geval  van zes uit een half dozijn van een andere situatie te zijn. Ik kan echt niet veel zeggen over deze twee kerels daar ik ze niet persoonlijk ken, maar ik geloof dat de heer Makow samenzwering`s artikelen schrijft, en van de heer Rense daarvan geloof ik dat hij niet echt een gedegen onderzoeker is, hij schrijft niet noch heeft hij zijn eigen theorieën, maar staat beter bekend als radiopresentator (een media-persoonlijkheid). Ik gebruik deze situatie enkel maar als voorbeeld voor het ‘ware gezicht’ van de waarheidsbeweging van 2012. Ik heb zelf veel ervaring opgedaan met het ‘ware gezicht’ van de waarheidsbeweging in de jaren 2004-2010. Ik heb destijds een artikel geschreven genaamd “Je zei dat je hoog geclassificeerd was, maar dat was gewoon een leugen” in 2008, het is dus niet zomaar even ‘een nieuw onderwerp’ van nu. Het is een onderwerp dat mij al vele malen heeft beziggehouden gedurende meerdere jaren. Het is een onderwerp waar naar mijn mening eens goed over nagedacht moet worden, het is niet een onderwerp dat je zomaar links kunt laten liggen. Helaas heb ik tijdens mijn onderzoeken en experimenten ontdekt dat de meesten de voorkeur hebben om de lekkerste kastanjes uit het vuur te halen en dit onderwerp simpelweg te negeren of de boodschapper te demoniseren, en dan vooral wanneer hen het gezicht van de boodschapper niet aanstaat.

Hoe dan ook. Ik zal eerlijk zijn in dit rapport, maar als je toch de behoefte hebt om je kop in het zand te steken, indien iemand dan een speld bij je comfortabele ballon houdt, dan stel ik voor hij jou erop weg laat vliegen.

Ik nam eens een kijkje op de website van Rense, ofwel ik probeerde om er een kijkje te nemen, maar de enorme collectie flitsende advertenties zorgde ervoor dat ik er net zo snel weer vanaf ging als dat ik er ook opgekomen was. Als dit het ware gezicht moet zijn geweest van een ‘goede onderzoeker’, zoals eerder beschreven op de flyer bij David Icke, dan helpe ons God, want naar mijn mening is deze website er niet om haar bezoekers te onderwijzen of te verlichten, het tegenovergestelde denk ik, de site is er om Rense zelf te dienen.

Oh alsjeblieft, lieverdjes alsjeblieft, denk nou niet dat ik een kreng ben. Dat ben ik niet. Ik ben inderdaad heel erg blij dat ‘Rense.com’ zeer goede interviews afneemt met enkele zeer goede onderzoekers, mystici, waarzeggers van de kermis of weet ik veel wie er nog meer actueel zijn. En ik weet ook zeker dat Rense heel professioneel complot DVD’s en boeken aanbiedt van zeer goede onderzoekers, en daarmee zal hij op zijn minst ‘het gevoel’ van een collectieve waarheidsbeweging op gang houden, en meneer Rense ‘zelf’ natuurlijk voor al zijn bedrijfsmatige inspanningen. Ik wens hem heel veel succes met zijn bedrijf.

Voor wat betreft de ‘gepubliceerde’ ruzie aangaat vond ik het nogal dom, want het ging helemaal nergens over. Inderdaad, de feitelijke ruzie bedroeg niets meer dan een show waarin met handtasjes werd gegooid. Uiteraard had Rense een duurdere designer handtas zodat deze beter bij zijn kapsel zou passen. Het was gewoon een geval van twee kibbelende mensen uit de “complot branche”, die de showbizz zijde lieten zien van de waarheidsbeweging. Het ging om handtassen, ego`s en website bezoekers. Je zag de ware gezichten van ‘zakenlieden’ uit de waarheidsbeweging.

Ik wist al dat mensen als Rense gewilde of zelfs succesvolle ‘showbizz’ sterren zijn. Inderdaad, de enige informatie waarvan ik echt genoten heb bij deze openbare ‘Strijd’ (een strijd om handtasjes) was het nieuws over de ware persoon achter Rense, wanneer hij niet achter de microfoon en showbizz spiegel zit. Ik lachte non-stop bij het horen van de info over zijn overactieve penis, inderdaad, zijn knobbel lijkt zijn leven te zijn. Maar daarin staat hij niet alleen hé?

Ik lachte bewonderend toen ik ontdekte dat deze viriele 66 jaar oude man zichzelf zelfs “weet aan te prijzen bij de vrouwen. Dat gezegd hebbende, geloof ik niet al de informatie die erop wijst dat Rense, de ‘Psychotische Hengst” binnen de waarheidsbusiness, heel velen onder ons spiritueel zal verlichten, of zelfs vermaken, behalve zichzelf en de vele dames die hij lijkt te bedienen uiteraard.

Ik ben er zeker van dat de heer Rense, die eruit ziet als een pornoster met een dikke portemonnee, waarvan het laatste mogelijk werd door de goedgelovige bezoekers van Rense.com, gemakkelijk dames aan zou kunnen trekken, en nogmaals ook daarmee wens ik hem wederom heel veel geluk. Ik ben me er ook zeker van dat de opmerkingen van meneer Makow niet alleen maar gebaseerd zijn op de vrouwen en sex-partners van Rense. Het is ook niet echt verhelderend om te horen dat Rense`s penis continu fier omhoog staat, volle dienst of niet, is eerder ‘psychotisch’, op momenten dat hij niet als ‘valse persoonlijkheid’ in de ether optreedt. Het is inderdaad niet verhelderend nee, maar het weerspiegeld verdomme exact het gedrag en de acties van bepaalde mensen in de waarheidsbeweging waar ik helaas zelf ook getuige van ben geweest. Dus misschien dat er toch een kern van waarheid naar buiten komt vanuit de waarheidsbeweging wanneer zeer gewaardeerde schatjes, zoals Makow en Rense, besluiten om wat stoom af te blazen over elkander.

Het feit dat hier opgemerkt moet worden is dat de heer Rense hier een bedrijf beheerd, en uiteraard is het goed voor volgelingen in de waarheidsbeweging dat hij besloten heeft om zijn zaken te doen in de waarheidsbeweging, anders zouden ze zijn show ook niet hebben kunnen volgen. Maar aan het einde van de rit doet hij nog steeds ‘zaken’. HIJ DOET ZAKEN! Waarheid?

De ‘waarheid’ is, dat Rense de vrouwen liefheeft, en tevens, dat hij een aardige duit binnenhaalt van zijn waarheidzoekende klanten, die hem helpen te ‘leven’ en zijn favorieten gewoonten in het leven mogelijk te maken, en één daarvan is om zoveel ‘vrouwen’ te scoren als hij maar kan. Het ware simpele feit is, dat hij een baan betrekt waarvan hij houdt en die het hem tevens mogelijk maakt dat hij dit alles kan doen. Niks mis mee toch? In reëlere termen, Rense wordt in feite geleid door zijn penis en zijn showbizz-ego, en inderdaad, wordt hij niet in de eerste plaats gedreven om de waarheid bloot te leggen. Inderdaad, ik denk dat hij hard weg zou rennen als de waarheid wel naar buiten zou komen. Of niet Jeff?

Ik verzeker je, dat dergelijk gedrag normaal is in de Samenzwering`s branche, en Rense is dan ook ‘geen uitzondering’. Ik heb meer dan één seksverslaafde binnen de waarheidsbeweging leren kennen en ik zag ook mensen in die branche die letterlijk wegrenden en zich verstopten zodra de waarheid aan het licht kwam. Maar dat is het geval in alle gelederen van de samenleving of niet dan? Dus laten we de showbizz wereld en de bullshit maar achter ons laten waarin gesteld wordt dat Rense één of andere heilige engel is “die aan liefdadigheidswerk doet”, Liefdadigheidswerk – alsjeblieft zeg.

Zij die in feite ‘hun boterham verdienen’ in de samenzwering`s branche ‘doen het dus voor de kost’. Ook zij maken gebruik van misleidende marketing tactieken en PR-vaardigheden net zoals ieder ander bedrijf. Sommigen gebruiken hun inkomen inderdaad voor onderzoek om zo (nog) meer informatie te verstrekken, maar ze verdienen gewoon hun boterham en maken tevens carrière. Eén deel van het proces om jezelf er blijvend mee te kunnen onderhouden, is door je klanten/lezers/bezoekers in ‘een trance’ te houden zodat ze hun ‘carrière’ ondersteunen en ‘de zaak’ draaiende houden. En Rense, net als alle ondernemers, is gewoon een professionele radio-host die gespecialiseerd is in het presenteren van “vrienden-ondernemers” aan het publiek zodat ‘hun werk’ dan gepresenteerd wordt. Hij zorgt er net zo goed voor om zijn zaak draaiende te houden. Ze doen het voor een inkomen, aan de ene kant slijmen ze en kussen ze de kont van degenen die hun omzet kunnen verhogen, en aan de andere kant, belemmeren ze, of leggen hen het zwijgen op, die in dezelfde branche gezien worden als de concurrentie. In werkelijkheid, ze zouden nog niet eens tegen elkaar aan pissen wanneer ze in brand zouden staan. Dat is de waarheid.

Ze moeten hun werk ook wel ‘leuk en succesvol’ maken om te kunnen overleven. Inderdaad vanwege het typische karakter van de waarheidsbeweging, om voor de hand liggende redenen, moeten ze nog extremere marketingbedrog en PR-bullshit toepassen dan degene die een zogenaamde ‘normale carrière’ bedrijven, en ze zullen het nog vaker toe moeten passen ook. Maar dat gezegd hebbende en tot spijt van de desillusie van de betrokken clientèle, het ‘alternatieve nieuws’ en de alternatieve media is altijd al onder ons geweest, het is niets nieuws, en het is altijd al een ‘zakelijke kwestie’ geweest voor degenen die het ons brengen.

Waarheid? Een Verrotte Botte Waarheid?
Ik zal eerlijk zijn, en ik verzeker je dat ik niets tegen zakenlieden heb. Rense is natuurlijk een zeer goede radiopresentator, maar laten we de waarheid onder ogen zien, en laten we zeggen dat ook hij menselijk is en er plezier aan beleefd om na zijn werktijd op bevers te jagen, wat hij met meer enthousiasme schijnt te doen dan Elmer Fudd die op wabbits jaagt. Ik weet ook zeker dat hij met die snor verschillende dijen heeft gekieteld. Maar hij heeft het recht om te doen wat hij wil, zolang hij er niemand kwaad mee doet – niet dan? Of hij daarbij nu 20 keer gehuwd is geweest of niet.

Jeff Rense met de Look van een pornoster uit de 70er jaren. (Waarheid? Hij n**kt nog steeds wat hij krijgen kan met zijn 66 jaar)

Waarheid? Klinkt dit waarheidsgetrouw? Jeff Rense is een door een bever gedreven zakenman en hij zal ‘alles’ tijdens zijn radioshow bespreken, wat in eerste instantie geld in het laatje brengt, zodat hij (inderdaad) met de opbrengst op bevers kan jagen. Waarheid? Waar werk je dan voor? Werkt je dan omwille van de waarheid of werk je dan voor je eigen levensonderhoud in je eigen voordeel? … Nou?

De waarheid is, in deze zieke wereld, dat Rense net zo geil is, als ook psychotisch, en net als elke andere man van middelbare leeftijd in deze wereld de touwtjes in handen wil hebben (Heb ik gelijk meisjes?). Maar nog veel belangrijker is, is dat zijn radio showbizz persoonlijkheid net zo nep is als het haar van Elton John. Deze planeet zit barstensvol met slecht gehumeurde, door hun penis gedreven mannen van middelbare leeftijd met valse persoonlijkheden. Rense is echt niet de enige (Nogmaals, heb ik gelijk meiden?) Deze wereld cultiveert deze zielige entiteiten zoals een buiten controle geraakte productie lijn dat doet. Deze wereld gedijd hierop. Dat is de reden, waarom we zijn zoals we zijn. De WAARHEID is, dat de planeet nooit in een dergelijke staat zou verkeren zonder deze door hun ego en knobbel gedreven mensen die in dat wereldje verkeren en de anderen erin betrekken. Rense is er slechts één, van de vele, die door hun penis worden gedreven. De overgrote meerderheid van de mannen zijn hetzelfde, maar we kunnen net doen alsof, zolang het zijn bezoekers aantallen maar verhoogt hé? Laten we maar net doen alsof hé? Err … maar proberen we hier nu mensen mee wakker te maken of koesteren we een illusie, alleen maar omdat het beter klinkt? Kan iemand me eraan helpen herinneren?

Bij een waarheidsbeweging, verbaas ik me elke weer over de goedgelovigheid van de bezoekers. Mijn vrienden, dit is niet bedoeld om jullie van streek te maken, maar de waarheidsbeweging werd overspoeld door egoïstische bedrijven, die gerund worden door neppers en valse persoonlijkheden. De bezoekers, en schapen zien alleen de gezichten van de waarheidsbeweging terwijl zij handelen vanuit een ‘business-modus’ met een dikke laag schmink op. Als men daadwerkelijk de ware persoonlijkheid en het ware gedrag van onderzoekers, en radio sterren zou doorzien, dan zou er niet eens een waarheidsbeweging zijn. De overgrote meerderheid van de aangehaalde zaken in de waarheidsbeweging zijn gebaseerd op leugens die gebracht worden door leugenaars. Bullshit – ‘PR’ is de belangrijkste regel voor een bedrijf, en de gladde praatjes van een radio presentator of een goede onderzoeker “charmeert hun klanten waarmee ze op de één of andere manier om hun duim worden gedraaid”, wat de normale gang van zaken is in de waarheidsbeweging, net zoals het dat is in alle andere bedrijven. Het is zeer zeker geen uitzondering. Het is gewoon zo, dat de bezoekers/lezers “dat soort dingen” niet willen horen, omdat het hun waanvoorstellingen zal doorbreken, en dus negeren ze dat soort dingen gewoon. Waarheid?

‘Waarheidszoekers’ willen dat Rense de toegewijde apostel is die hen zal bevrijden, terwijl ze zelf gewoon verdergaan met de dingen zoals ze die altijd gedaan hebben, leven als huichelaars. De waarheidszoekers willen de zogenaamde ‘goede onderzoekers’ in de waarheidsbeweging niet in hun ware beeld zien. Maar hoe kan het ook anders, de meeste waarheidszoekers zijn dan ook gewoon betalende passagiers toch? Ze betalen geld, zodat ze gewoon op hun kont kunnen blijven zitten, en verwachten dat de één of andere onderzoeker ze zal komen bevrijden, terwijl ze onder het genot van een koffie verkeerd wat zitten te roddelen.

Hoe dan ook, ik bracht tevens een bezoekje aan de website van de heer Makow, die leek toch een heel stuk minder commercieel te zijn. Zijn huidige headlines (in het weekend van 2 maart) leken gefixeerd, zowel direct als indirect, op zijn openbare ruzie met de heer Rense en een beetje ‘knarsetandend’ over David Icke. Ik vond het hele circus belachelijk. Ik verwacht dan ook dat de clowns ieder moment op kunnen komen om het over te nemen.

Het is duidelijk dat de heer Makow bedenkingen heeft over bepaalde gezichten binnen de zogenaamde waarheidsbeweging, maar in godsnaam ‘wie niet’, afgezien van de roze getinte groupies natuurlijk. Maar in dit geval voelde ik aan dat het gewoon een zakelijk geïnspireerd ‘lik op stuk” beleid was met de symptomen van een jaloerse hebzucht over het aantal website bezoeken en linken die verwijzen van website naar website. Het was net als een ruzie onder kleine kinderen die vechten wie de rode smarties mag en wie niets krijgt.

Denk ik dan dat Makow of Rense leveranciers van desinformatie waren of dat één van hen een door ‘Mind Control’ gecontroleerde agent was om de zaak te provoceren, in een poging de ander in diskrediet te brengen? Nee, in nog geen miljoen jaar, maar het past in elk geval wel bij de samenzwering`s ‘branche’ om dergelijke mythes te creëren. Deze twee mannen zijn gewoon verschillende ego’s en zakenmensen die het geluk hebben een baan te hebben die zij graag doen, waar ze ook nog voor betaald worden, waarbij de ene inderdaad geleid wordt door de Bijbel, en de andere door zijn penis.

Ik bleef niet lang genoeg op de website van Makow om een algemeen beeld te kunnen vormen van ofwel zijn psyche of van zijn overtuigingen, maar religie en seks houdt een ieder van ons meestal toch wel bezig. Maar dat maakt verder ook niet uit want Makow en Rense zijn slechts een waarachtig voorbeeld van de zakelijke kant van de waarheidsbeweging in het algemeen. Zij staan beide representatief voor de eigenaren van ‘De Haan’ en ‘De Stier’ uit de gelijkenis van de dronken man, en hun domme volgelingen zijn de klanten die ze proberen vast te houden met goedkope drank. Ik geloof dat ze beide voor eeuwig dat zullen blijven verkopen wat de samenzwering verslaafden ook maar willen slikken. Maar dat is prima zo, en ik wens dan ook dat het zowel de leveranciers als de klant het goed zal gaan.

Mijn enige verbinding en interesse met betrekking tot deze twee websites werd getrokken door de nieuwsbrief die ik ontving van davidicke.com en het commentaar dat David Icke daarop gaf, wat hij aan iedereen verstuurde die op zijn e-mail lijst stond.

Zijn commentaar daarop was “Breuken in de Waarheidsbeweging” en “Conspiracy OnderzoekerHenry Makow is gestart met een vicieuze karakter moord op radiopresentator Jeff Rense“. Ik nam aan dat David Icke wilde dat zijn bezoekers en supporters deze situatie zouden bekijken en dat hij ons ook daadwerkelijk voor iets wilde waarschuwen. In grote lijnen heb ik ook wel vertrouwen in de woorden van David en had dat al sinds vele jaren, en daarom ging ik ook kijken om te zien waar dat hij nu op wilde wijzen. Een vicieuze karaktermoord? Een carrière bedreigd? Ik dacht wat is hier nou aan de hand.

Ik pikte wel iets op toen ik een link volgde, want het eerste wat ik te zien kreeg was deze achterlijke DVD-advertentie hieronder. Ik zag een advertentie voor een dvd, met een citaat van David Icke erop!

Citaat David Icke: ‘Henry Makow gaat daarheen, waarvoor de meeste mensen te bang zijn om te gaan?’

Ik dacht houdt iemand me hier nou voor de gek? Zou het een 1 April grap zijn in maart? Ik dacht toen, naar welke woorden van David zou ik moeten luisteren? Moet ik nou luisteren naar de woorden die aangaven dat Makow ten onrechte Rense afslacht zoals ze in de toegezonden flyer van davidicke.com stonden, of moet ik naar de woorden luisteren die op de DVD promotie banner (hierboven) vermeld staan? Beide citaten staan hieronder nogmaals. Gelieve ze nogmaals te lezen.


“Conspiracy Onderzoeker ‘Henry Makow is gestart met een vicieuze karakter moord op radiopresentator Jeff Rense”.
David Icke

‘Henry Makow gaat daarheen, waarvoor de meeste mensen te bang voor zijn om te gaan?’
David Icke

Alsjeblieft denk nu niet dat ik de woorden van David in twijfel trek, uiteraard zat er enige tijd tussen de twee verschillende citaten zitten, en natuurlijk “zaken zijn zaken” en DVD’s moeten nou eenmaal gepromoot worden, en wie kan er dan beter je DVD`s onderschrijven, in de samenzwering branche, dan David Icke zelf? Het is ook waar dat onze meningen over mensen veranderen, en vooral wanneer je eigen positie wordt beïnvloed door hun daden. Ik wijs je alleen maar op de citaten en de dwaze situatie.

Het was gewoon zo dat de tegenstelling ervan mij voor een moment uit balans bracht. Ik dacht bij mezelf. Is Makow nu echt de vervelende schurk voor het afslachten van Rense, of is Makow de held die daarheen gaat, waarvoor de meeste mensen te bang zijn om te gaan? En toen dacht ik, misschien is het allemaal maar onzin en een pantomime hype voor ‘nog meer’ bezoekers. Wat denk je?

‘Henry Makow gaat daarheen, waar de meeste mensen te bang voor zijn om te gaan?’
David Icke

“Conspiracy Onderzoeker ‘Henry Makow is gestart met een vicieuze karakter moord op radiopresentator Jeff Rense”.
David Icke

Ik denk niet dat ik je een beter voorbeeld kan laten zien van de schizofrene realiteit binnen de hypocriete waarheidsbeweging. Inderdaad, de citaten zijn vanuit zichzelf al verhelderend wanneer je de moeite zou nemen om erover na te denken. Wat is het ware pad van de waarheidsbeweging? Moeten we samen de plekken ontdekken waar anderen niet durven te gaan, of roepen we moordenaar als iemand een heilige iconische volgeling van waarheid aanhaalt, zoals Rense, in een ander, maar misschien wel het ware licht? Of zoiets nou gezegd wordt wegens bedrijfsjaloezie of vanwege concrete feiten. Welk citaat heeft het dan bij het rechte eind? Beiden? Lees ze beide nog een keer en stel jezelf die vraag eens.

Ik dacht erover na en heb besloten de zijde te verkiezen van David`s originele citaat. Ik geloof dat ik liever Makow hoor spreken over zijn waarheid, wat die ook moge zijn, en ga dan vanaf daar erop in. Dat gezegd hebbende, de zakelijke zijde van de waarheidsbeweging is zo schaduwrijk dat ik niet eens zeker weet of het citaat op de DVD ook daadwerkelijk wel van Icke afkomstig is. Ik raad iedereen aan die zich op welk niveau dan ook bezig wil gaan houden met de samenzwering branche, dat wanneer ze de handen hebben geschud met één van grote jongens uit die branche, dat zij direct al hun vingers natellen nadat ze de handen hebben geschud, want geloof me, de meeste handen in die branche zijn nogal kleverig. En dan bedoel ik inderdaad ook “heel erg kleverig”.

Nou een ding was zeker, en het maakt niet uit welk citaat dat je nader bekijkt, het was duidelijk dat Henry Makow echt naar plaatsen ging waarvoor de anderen te bang waren om te gaan, en één daarvan betrof het seksleven van Jeff Rense, en de andere was de ontknoping van de valse radio persoonlijkheid van Jeff Rense. Maar dat gezegd hebbende, dan kies ik nog niet de kant van Makow, want het moge duidelijk zijn dat hij zich alleen maar tot deze plaatsen waagde, omdat hij zijn website bezoekers aan het verliezen was, waardoor hij niet meer mee kon komen met de ‘grote jongens’ ;). Verder waren zijn motieven naar mijn mening ook niet altijd eerlijk en oprecht of zelfs maar in het voordeel van de waarheid. Ze waren simpelweg om zijn eigen ego te voeden en het aantal bezoekers van zijn ‘zakelijke website’ (niets nieuws dus). Het is gewoon ‘lachwekkend’. Wat staat er op eerste plaats in de waarheid`s beweging? Gaat het bij de beweging om het contante geld en het bewegen van het aantal website bezoekers, of draait de beweging toch nog om waarheid?

Ik begon de grappige kant ervan in te zien en de komische hypocrisie stak de kop op. ‘Makow gaat naar plaatsen, waarvoor de meesten te bang zijn om te gaan‘ en dat is goed voor zijn bedrijf, mits men het kopen wil natuurlijk, maar als Makow naar plaatsen gaat waar de waarheidsbeweging in feite ‘te bang voor is’ dan moet hij worden tegengehouden, of op z`n minst in diskrediet worden gebracht.
Waarheid?

Is de hypocriete Waarheidsbeweging op de één of andere manier immuun voor onderzoek en de mogelijke blootstelling ervan of zo? Als dat zo is, kom dan op en laten we er eerlijk over zijn. Welke toekomst heeft een waarheidsbeweging, indien zij de waarheid selecteren en dus bepalen welke waarheid er toegelaten wordt en welke niet? Hangt de waarheid, en een goede doorstroming ervan, binnen de waarheidsbeweging, enkel maar af van wie over de beste marktkansen beschikt om het te kunnen aanbieden? Beslist de leidende kliek binnen de waarheidsbeweging nu “wie het koren en wie het kaf zijn”, en zodra dit eenmaal besloten is, laten ze hun klanten dan gewoon het waargenomen kaf op een stapel gooien om het te verbranden?

Ik geef je mijn eerlijke mening betreffende dit onderwerp op een manier waarbij het open en eerlijk benaderd wordt.

Ik zeg al jaren dat de waarheidsbeweging, over het algemeen niet is wat het lijkt. Ik heb gezegd, dat het in het algemeen, gewoon een zakelijke omgeving is, waarvan de vele websites en individuen niet hier zijn om de wereld te veranderen, of om te helpen het collectieve bewustzijn te verruimen, en dat is gewoon omdat ze niets anders willen dan geld verdienen, en naar lof en roem op zoek zijn in deze wereld. Ze willen dat de wereld precies zo blijft, zoals die nu is.

Wat ik allereerst al niet kan begrijpen is waarom dit Makow / Rense gebeuren in ‘het openbaar’ beland, buiten dan een bedrijfsmatige jaloezie en / of de indirecte publiciteit. En natuurlijk, zodra andere onderzoekers zich ermee gaan bemoeien, dan zullen ze ook hun supporters (klanten) meenemen. De situatie wordt dan met de minuut lachwekkender, wanneer een zakenman (Kontenkruiper) zijn favoriete collega-zakenman (Kontenkruiper) en eventuele kleinere Kontenkruipers tot de zondebok worden gemaakt om het ‘status quo’ maar te kunnen behouden. In het bedrijfsleven veranderd er nooit iets – of toch wel?

Het verbaast mij niet dat deze dingen nu gebeuren, en geloof me dat er nog meer zullen volgen wanneer de ‘ware bedoelingen van de ondernemers’ worden blootgelegd naarmate de tijd zal vorderen, vooral wanneer er dit jaar het grote geld verdiend kan worden in de aanloop naar 2012. Maar het geval van Rense / Makow is echt een door en door zielige situatie – is het niet? Wat denk jij ervan?

Worden we niet verondersteld om mensen wakker te maken (forum schapen en roze getinte groupies uitgesloten natuurlijk)? Is dit soort propaganda en marketing, tussen Makow en Rense, niet precies wat Tesco en Sainsbury’s, of alle andere supermarkten in andere landen, zouden toepassen wanneer ze willen dat hun klanten hun brood kochten in plaats van dat ze het brood van de ander zouden kopen? Hetzelfde oude symbolische spelletje van “koop zijn brood niet, want mijn maat heeft gezegd dat zijn brood niet goed is” “Praat niet met hem want hij zei iets ondeugends en daar houden we niet van” Breuken in de Waarheidsbeweging? Mijn God.

Waarheid? Ik zeg, dat de verdomde waarheid in de steek wordt gelaten door de verdomde waarheidsbeweging zelf!. En ik zeg ook, dat de ware zoekers naar waarheid op deze wijze ook in de steek worden gelaten.

Op de eerste plaats, wat is er eigenlijk ‘waar’ aan de waarheidsbeweging? Wat hebben we op dit moment nou eigenlijk voor aantoonbare waarheid in onze handen die afkomstig zou zijn van de verschillende waarheidsbewegingen? Welke waarheid zoekt de waarheidsbeweging eigenlijk? Is het afhankelijk bij wie of bij welke club dat je op het moment zit? Laten we eens verder kijken dan de hypocriete kontenkruipers met hun zogenaamde Esoterische leringen, vooral diegene die alle lof al op zich nemen voor het daadwerkelijk zorgen voor een verschuiving (lol) of die beweren de auteursrechten te bezitten van ‘het gehele’ ontwaking`s proces – zullen we?

Want de enige waarheid op dit moment, in deze wereld, is dat er totaal nog ‘niets gebeurd is’ op een collectief ‘spiritueel’ niveau. Een collectieve verschuiving? Het enige wat er gebeurd is, is dat steeds meer mensen ‘denken’ dat ze een kaartje naar de vrijheid op aarde gekocht hebben, en daarmee een toekomst in de hemel reserveerde, en dat alleen maar door zich aan te sluiten bij een fractie binnen een beweging, die meestal anoniem is. Een fractie die zegt dat ze waarheid zoeken en de waarheid vertellen (verkopen). Maar inderdaad, de meeste fracties binnen de waarheidsbeweging lopen dan ook niet synchroon met een collectieve beweging.

Het is inderdaad een feit, helaas meer als een gevolg van de acties van de Slang dan van een waarheidsbeweging, dat meer mensen zich aansloten bij een zogenaamde ‘beweging’, waarbij zij nu de ideologie van de pratende hoofden binnen die beweging volgen. Maar is het niet zo dat mensen altijd blijven wisselen en hun ideologie en ‘bewegingen’ veranderen om daarmee hun situatie, hun welzijn en hun status daarop aan te passen? En … Errr … neem me niet kwalijk … maar is dat niet ook wat de Duitsers deden in de jaren `30? Hitler beweerde dat hij de leider was van een dergelijke spirituele waarheidsbeweging je weet wel, en vergelijkbare propaganda tactieken worden vandaag gebruikt net zoals ze toen ook werden gebruikt. En zoals je weet volgden miljoenen ontwaakte schapen ‘blind’ de nazi-waarheidsbeweging. Inderdaad dezelfde nazi-mind control tactieken zijn wijdverbreid in de moderne waarheidsbeweging van vandaag. Het is gewoon lachwekkend.

Is de waarheidsbeweging de enige die ‘alle’ beschikbare waarheid verspreid? Alleen bepaalde gezichten en de beste ondernemers kunnen daadwerkelijk tegen de meerderheid van de leden binnen een beweging prediken. Zijn bepaalde bekende individuen, net als Jeff Rense, simpelweg gerekruteerde trouwe en onderdanige rattenvangers voor zijn met advertentie beladen website, alleen maar om zijn boterham ermee te verdienen of zijn ego te dienen, of zullen de zoekers naar waarheid er op hetzelfde moment ook nog de absolute waarheid kunnen vinden? Zijn sommige bekende onderzoekers gewoon een onderdeel van de kontenkruipende kliek die alleen zichzelf dienen en simpelweg maar alles verspreiden wat te verkopen valt zodat de genoemde leden van de kliek een paar knaken kunnen verdienen? Als dat zo is, dan werkt het inderdaad precies hetzelfde zoals het er in alle bedrijven ook aan toe gaat – is het niet? Begrijp me niet verkeerd, ik geloof zeker dat er ook enkele ware onderzoekers zijn in de waarheidsbeweging, maar de meeste zijn het dus niet. Velen geloven dat ze goed zijn, maar dat is alleen maar omdat ze betaald worden ‘om te geloven’ dat ze het zijn.

Zakenman Jeff Rense’s ‘ondersteund’ zilver op zijn website. “Het staat op ontploffen!”
Niets nieuws voor Jeff toch?

Inderdaad, is Rense slechts een rattenvanger die verkopers en handelaren ondersteund, of is hij een zoeker en verspreider van waarheid? Hij kan het niet beide zijn? Let wel, ik hoorde wel eens dat Jeff op meer dan één manier snel ontploft. Maar zolang hij zijn klanten maar de waarheid brengt dan maakt het verder ook niet uit hè?

Juist in een waarheidsbeweging zou de waarheid transparant moeten zijn op alle beschikbare gebieden of niet soms? Zo moet het toch? Dat gezegd hebbende, als de waarheidsbeweging al “enige waarheid” verspreid – waar vinden we die dan? Wat is de feitelijke waarheid die op dit moment wordt verspreid? Is het ware doel, binnen de waarheidsbeweging, om je de bewering te vertellen (te verkopen) dat “alle regeringen in de wereld corrupt zijn” en dat ze niet echt het publiek dienen? Is het niet? Zijn we er niet op uit om het corrupte systeem te verdrijven en dat te vervangen door rechtvaardiging om van de wereld een betere plek te maken? Op een vijfdebewustzijnsniveau zijn we er toch op uit om de wereld te bevrijden van de zieke hebzuchtige Illuminati bankiers, zoals de zieken gulzige Rothschilds en hun lakeien, zij die leven van de ruggen en de zielen van de trieste rattenvangers in deze wereld? Ja? Nee? Zijn wij niet met zijn allen de bloeddorstige oorlogsfreaks en bloedzuigers aan het blootleggen die het leven en de ziel uit het menselijk ras zuigen, die de stront uit kinderen en hun ouders (de slaven) bombarderen, terwijl ‘zij’ genieten van cocktails en hun winsten natellen? Ja? Zo ja, door wie zullen we hen dan vervangen? Rense? Makow? Err … zouden zij dan vroeg of laat ook niet de stront uit elkaar gaan bombarderen? Rense haalt daarbij dan regelmatig zijn knobbel tevoorschijn voor de meisjes. Wordt de wereld niet al gecontroleerd door religie en seks? Als dat zo is, dan zullen Rense en Makow niet echt veel verandering voor ons brengen wanneer dat zij dan wereldleiders worden hé?

Alle regeringen zijn corrupt en we moeten ze vervangen door rechtvaardige zielen? (Dan moeten uiteraard ook zij verdwijnen die de regeringen nu al controleren) Is dat de enige waarheid waar alle verschillende, partijen, groepen, fracties, culten en individuen binnen de waarheidsbeweging het over eens zijn? Ja natuurlijk is dat zo. Ik denk dat we door de verspreiding van “die waarheid” al duizenden jaren worden omgeven, en de ‘bekende gezichten’ in de verschillende bewegingen verzilveren de omzet en recyclen de waarheid gewoon nog een keer.

Waarheid?

Waarheidsbeweging? Welke waarheid wil je horen? Een waarheid die je automatisch verteld dat je verlicht zult worden als het je lukt om de juiste website te vinden waarbij je jezelf dan laat inschrijven? Welke waarheid wil je horen? Een waarheid die je verteld dat je eerste klas naar je spirituele verlichting kunt reizen als je maar elke week naar Rense luistert en een bijdrage levert aan zijn ejaculatie fonds? Nou zou het?

Ik heb het gehad met dat soort mentaliteit, dat de sleutel tot de vrijheid gewoon verkregen zou kunnen worden door in het bezit te zijn van een credit card, en een slimme telefoon, die je in staat stelt om je volledig en snel in te schrijven bij een waarheidsbeweging? Als we dat doen, is het gewoon een geval van het strategisch plaatsen van onze voeten onder de juiste forum tafel en / of het vinden van de juiste rechtvaardige forum maatjes is het niet? Hey dat zou pas geweldig zijn hé?

Makow ‘de Bekende Onderzoeker’ of een zakenman op zoek naar glorie?

Waarheid? … Waarheid?

Is ‘de waarheid’ niet ook waar David Cameron en Barrack Obama aanspraak op maken dat ze ons die geven? Is het niet zo dat de gemiddelde politicus ook aan ‘hun volk’ vertellen dat ze de waarheid vertellen?

Ja? Nee? Kunt je mij het verschil vertellen tussen een gladde liegende praatjes maker in de reguliere politiek, en een gladde blije radiopresentator in de zogenaamde ‘waarheidsbeweging’? Ik zou makkelijk uiteen kunnen zetten dat Obama niet is wat hij lijkt, en de waarheidsbeweging zou het OK vinden dat ik het uiteenzet, maar wanneer dan iemand zegt dat een waarheidszoeker niet is wat hij lijkt, dan staat dat volledig buiten proportie, en wordt het op godslastering gegooid? Het is volslagen hypocriet.

Is de waarheidsbeweging de enige die de waarheid bezit, en wordt die waarheid dan altijd ondersteund door de respectabele pijlers van het menselijk ras? Ja? Nee? Bevat de waarheidsbeweging een willekeurige selectie van leugenaars, oplichters en dieven, net zoals alle andere bedrijven in de verschillende taken van de samenleving opereren? Wat is het op waarheid beruste antwoord? Of heb je daar een leider van de waarheidsbeweging voor nodig die het voor je zal zeggen? Kom op wees niet verlegen, zeg het antwoord tegen jezelf en ik beloof je, dat het op de lange termijn wonderen voor je zal verrichten, werkelijk waar.

Het lijkt, vooral binnen de waarheid`s kringen, (en in het bijzonder het roze getinte deel), dat we net doen alsof bekende radio presentatoren en onderzoekers allemaal eerlijke schatjes zijn die de waarheid spreken, die onze kansen zullen keren om te komen tot een ‘eerlijke en echte’ collectieve verschuiving in het bewustzijn, maar wanneer we dan vragen stellen over die waarheidsbeweging dan zijn we gewoon idioten die moeilijkheden veroorzaken en worden daarom als SCHADELIJK aangezien voor de eerlijke en oprechte verschuiving van het collectieve bewustzijn. Het is lachwekkend en droevig tegelijk. We kunnen ons maar beter ontdoen van hen die geacht worden de verschuiving te willen bederven hé? Hey waarom bouwen we niet een paar van die concentratiekampen voordat de verschuiving (bewustwording) werkelijk begint te groeien? Dan kunnen we al degenen die niet thuishoren in de verschuiving, of de verkeerde vragen stellen over het proces, in die kampen stoppen hé? Als iemand de verkeerde vragen stelt betreffende de verschuiving dan moeten het wel stromannen voor de Illuminati zijn hé? HÉ?

Oh mijn lieve broeders in Godsnaam “Beam me up”.

Verkeren de zogenaamde ontwaakten zo in een coma dat zij geloven dat iedereen die pretendeert liefde, licht en alternatieve informatie te verkopen in feite dus eerlijk is en de juiste bedoelingen zou hebben?

Misschien is de echte waarheid wel, dat de ‘bezoekers’ van de waarheid sites zich nog dieper hebben ingegraven, zowel mentaal als spiritueel, dan dat ze ooit gezeten hebben in de (gepercipieerde) matrix? Ik zie nu al zielen die volledig bedrogen werden en totaal vastgelopen zijn.

Maar goed, ik wil niet verkeerd begrepen worden door wat ik nu ga zeggen, maar ik ga het je toch zeggen.

Dus, ik zal het even uiteenzetten, voordat je het verkeerde idee krijgt over wat ik je hierbeneden ga vertellen, ik geloof werkelijk dat er vele mensen zijn die werkelijk op zoek zijn naar spirituele vrijheid in de zogenaamde waarheidsbeweging. Ik geloof, dat er daarvan een hoop worden misleid en bedrogen door het gehanteerde beleid, maar de meeste betrokkenen zijn werkelijk op zoek naar echte vrijheid. Ik heb velen verschillende zoekers naar waarheid gezien met een goed hart en een verlangen naar gerechtigheid en waarheid. Ik zie maar een paar bekende onderzoekers, en een paar minder bekende onderzoekers, die ook oprecht hun zoektocht vervolgen. Daar heb ik geen twijfels over en zou me met hart en ziel bij hen voegen. Mijn meningen hieronder worden in algemene termen gesteld als ware informatie, en het is geschreven om te helpen, niet om te hinderen of om af te leiden ……

Vandaag vertel ik je, en mijn schoenen namen me mee op dat pad, dat de waarheidsbeweging geen onberispelijke of eerlijke beweging is. Het is, in grote lijnen, een wegrottende piramidale beerput van hypocrisie en imitatie die hoofdzakelijk uit drie categorieën bestaat … (Hieronder vermeld als A, B & C)

(A)   De bovenste, de Ivoren Toren, zijn elite bestaande uit intelligente goed presterende sprekers of gesponsorde (welvarende) radio presentatoren. Deze klasse werkt voornamelijk via low-budget TV en conferenties, maar hun standaard zal in de toekomst toenemen. De meeste van deze mensen zullen elkaar ‘vertroetelen’ wanneer het hen zo uitkomt, vooral wanneer ze elkanders spullen verkopen op elkanders websites. De elite in de waarheidsbeweging zijn in het algemeen gewoon een kleinere voorgevel van de gewone showbizz, die elk hun ‘gespecialiseerde’ ding doen. Het is NIETS anders. Het kan dan wel lijken dat ze alternatieve waarheden vertellen, maar in werkelijkheid verkopen ze entertainment en hebben meedogenloze ambities net als in het bedrijfsleven. De ivoren toren, bestaande uit de hogere klasse, zullen de ideeën stelen van lang vergeten en vertrokken (meestal dode) auteurs of van onbekenden en bloggers, om vervolgens ‘hun materiaal’ te gebruiken als dat van ‘hun eigen’. De bezoekers worden niets wijzer. Enkele bekende gezichten worden eigenlijk gefinancierd door reguliere krachten om met opzet een groot aantal verslaafde ‘bezoekers’ op het (verkeerde) tuinpad te leiden richting een andere ideologie en locatie, wat veel duidelijker te zien zal zijn na 2012. De ivoren toren club pretendeert het om waarheid te brengen, maar ze smoren de echte spirituele waarheid, omdat hun tempels (hun websites) letterlijk holen zijn voor dieven waardoor ze gewoon Ali Baba geworden zijn. 

(B) Een middenklasse van media-presentatoren en gemiddelde onderzoekers in het centrale hart van de waarheidsbeweging. Het is deze middenklasse die zich precies zo gedraagt zoals de mensen uit het bedrijfsleven dat doen in de (gepercipieerde) matrix, hun doel is, om net zo te zijn als de elite van de Ivoren Toren maar ze hebben niet het geld, de slinkse manieren of de intelligentie om zo te zijn. Deze middenklasse sectie verstikt inderdaad in z`n eigen ijdelheid en ego en wordt enkel maar ondersteund door goed PR bedrog wat verrijkt wordt met hun photoshop mentaliteit (om hun ware beeld te maskeren). De PR-trucs die gebruikt worden zijn gewoon overgenomen uit dezelfde beproefde PR-trucs die momenteel gebruikt worden door de reguliere mediazakenlui. Het belangrijkste doel van de middenklasse in de waarheidsbeweging is om er gewoon goed uit te zien en voortdurend te roemen over de betere(?) onderzoekers in de klasse van de ivoren toren (in ruil voor website bezoekers / links en natuurlijk om ‘de Valse’, maar waardevolle openbare lof te ontvangen). Ze hopen op een dag zelf ook het keurmerk te ontvangen van hooggewaardeerde-onderzoekers, zodat ze het gevoel hebben succesvol te zijn geweest, een gouden ticket naar de hemel binnen te hebben gesleept, en hun volgelingen hun vereren omdat ze zo slim waren om tot de kliek te behoren. Er zijn ook vele ‘onderzoekers’ die minder bekend zijn in deze middenklasse, ook zij hopen erop om ‘geridderd’ (Een link naar een grotere website) te worden door de waarheidsbewegingen. Het staat binnen gewone zakelijke kringen beter bekend als ‘omkoping’ (of zelfs ‘het vernietigen van de concurrentie’), maar binnen de waarheidsbeweging wordt zoiets gezien als ‘het verspreiden van de waarheid’, en het sturen van de volgelingen in de gewenste richting wordt gezien als ‘een rechtvaardige’ daad. Een groot deel van de waarheidsbeweging gaat over zakelijke rugdekking en marketing trucjes, diefstal, controle over informatie en het voeden van het ego. Alles wat verkoopbaar is wordt gehyped en ‘wie de commissie opstrijkt’ en wie de aandacht krijgt’ is het spel dat wordt gespeeld. De waarheid komt in feite alleen maar om de hoek kijken indien het een realiseerbare waarde oplevert, en natuurlijk betalen de website hits zich op meer dan een manier, dezer dagen. Maar dit is hoe de zogenaamde waarheidsbeweging werkt. Het is in feite helemaal geen waarheidsbeweging, en in zijn algemeenheid beschouwd, is het net zo corrupt en gecontroleerd als elke andere beweging of bedrijf. De waarheidsbeweging zal eerder de waarheid over een waarheidsbeweging aanvallen, en een rovershol met dieven zal ten alle tijden trachten om als eerste een buit binnen te halen. De schijnheiligheid druipt er gewoon vanaf.

(C) Om de business van de waarheidsbeweging te laten verlopen zoals het hoort, is het van vitaal belang dat men over zowel een rattenvanger, als over een schare betalende aanhangers beschikt. Deze rattenvangers hebben zelf geen idee wat er precies gebeurt in de beweging waarvan zij geloven deel van uit te maken. Sommige aanhangers nemen automatisch hun rol waar als dienende slaven voor hun helden, net zoals de leden van politieke partijen dat doen. Het worden letterlijk ‘Onderdanen’ die klaar zijn om op de dichtstbijzijnde vijfdebewustzijn`s carnavalswagen te springen om hun fantasieën te delen, of ze veranderen gewoon van ‘forum’ wanneer ze door de mand gevallen zijn op het forum waar zij zich op bevonden. Ze rennen letterlijk rond als demente geesteszieke patiënten in de hoop de eerste te zijn die een exclusief nieuwtje vindt, gewoon om hun collega-papegaaien op het forum te laten zien hoe verlicht en alert dat ze wel niet zijn. In werkelijkheid weten ze dat ze papegaaien zijn, maar spelen de leugen maar mee, omdat ze beseffen dat ze niet anders kunnen. “Volg mij! Waarheidszoekers! Volg mij!” Hoewel de meerderheid van de laag gerangschikte bezoekers eigenlijk wel hun ware spirituele gevoelens opvolgen, lijken ze nog steeds de norm van de matrix te volgen en slikken alle shit die voor hen plausibel klinkt, wat ook niet verrassend is gezien de marketing en psychologische trucs die de laatste paar jaar gebruikt werden. Ze accepteren werkelijk alles wat gehyped wordt door degene die ze vertrouwen, en in het bijzonder, wanneer ze denken dat ze er enorm van zullen profiteren in de toekomst. Dit scenario zal voortduren zo lang als ze geloven dat de informatie die verstrekt wordt volledig in hun voordeel is, en in het bijzonder, wanneer ze geloven dat ze op een lijst komen voor een kaartje naar de hemel. De meeste mensen in deze lagere ‘klasse’, zullen zich op een bepaald punt van hun ontwaking`s proces hetzij keren tot debiele groupies, totaal niet in staat om op wat voor manier dan ook voor zichzelf te denken, of ze bestoken elkaar gewoon met totaal nutteloze propaganda totdat ze letterlijk instorten en lijden aan een shell shock (PTSS ). Het enige dat nog erger is dan een shell shock situatie, is wanneer anonieme ‘forum poppetjes’ (zoals David Icke ze noemde in 2011) uit hun schuilplaats komen, psychotisch en door de strijd gehard, om automatisch te concurreren met de meest wakkeren, meest intelligente en dapperste ‘toetsenbord strijders’ op de planeet. Hun doel is gewoon om ‘de gerespecteerde Beste’ op het desbetreffende forum te zijn. Als die missie mislukt of een geheime forum agent gooit ze van het forum, dan creëren ze gewoon hun eigen ‘Ik ben de Beste papa Forum’ en zalven zichzelf tot ‘Beste Papa Grootmeester’ voor de eeuwigheid en omringen zich met kleine roddelaars en andere trieste nietsnutten. Het is triest maar dat is de werkelijke toestand binnen de lagere klasse van de waarheidsbeweging. Let wel, dat deze lagere klasse niet alleen maar uit rattenvangers, groupies en psychotische forum papa’s bestaat, ohh nee bij lange na niet, er zitten ook heel wat intelligente waarheidszoekers vermengd onder deze laagste klasse, en enkelen daarvan hebben inderdaad wel iets zinnigs in te brengen terwijl ze van website naar website en van forum tot forum fladderen. Deze misleiden zichzelf continu door te denken dat ze helemaal niet tot de complot klasse ‘ betalende aanhangers’ behoren, ze denken in feite dat ze tot de hoogste klasse behoren, maar doen het verder voor de lol. Maar helaas zijn deze intelligente figuren uit de lage klasse de meest misleide van allen met hun wat hogere/betere inzichten van de matrix, samen met hun geprogrammeerd ‘waarheid`s’ gedrag, wat hen totaal niet zal helpen, het zal ze in feite juist belemmeren. Ze fladderen maar wat rond in de waarheidsbeweging en proberen hun vermeende kennis te gebruiken zoals goudzoekers hun goud uit de vuiligheid proberen te zeven. Ze zullen in hun woede de zeef gewoon weggooien wanneer er geen goudklompjes verschijnen en wensten zich dat ze er nooit aan begonnen waren. Ik heb genoeg gezegd over de verschillende klassen in de waarheidsbeweging, dus ik herinner je nogmaals aan mijn opmerkingen die ik je meegaf voordat je deze sectie begon te lezen. Want er bevinden zich daarbuiten ook vele eerlijke mensen!

Deze dingen gezegd hebbende dan is het duidelijk, net zoals in ieder ander piramidaal systeem, dat de laagste rangen binnen de ‘waarheidsbeweging piramide’ altijd de stront ontvangen aan het einde van de rit. Ik realiseer me dat de waarheidsbeweging niets voorstelt in vergelijking met de andere grote bewegingen die zich op dit moment op de planeet bevinden, maar het is duidelijk dat wanneer de waarheidsbeweging de dynamiek zal ontvangen waar zij naar streven, dan zal het hen net zo vergaan als iedere andere beweging in het verleden. Dat is de sluitsteen die de elite van de beweging voorstelt, hun die zeggen wat is en wat we zouden moeten doen, en de rest van de beweging bestaat gewoon uit een hoop verdoofde stront die het allemaal bij elkaar houden. We leven reeds binnen een gelijkaardig systeem, en ik vrees dat door louter de sluitsteen met elite te vervangen geen verschil zal maken voor de gemeenschap die het in feite staande houden.

Het is mij duidelijk, dat er geen verschil is tussen het elitaire piramidale systeem binnen de waarheidsbeweging en het elitaire piramidale controle systeem waar we ons al in bevinden binnen de (gepercipieerde) matrix. Denk jij van wel? De waarheidsbeweging van dit moment bestaat uit een systeem waarbij ‘de grootste bedriegers’ letterlijk de morele normen voor de rest van ons bepalen. Dat is de nummer één regel binnen de ethische code van de waarheidsbeweging, en helaas volgen de papegaaien en de neppers het letterlijk op, net zoals de rattenvangers in alle grote bewegingen uit het verleden dat al deden op deze planeet. Inderdaad, een zelfzuchtige schijnheilige ethische code werd al met opzet gecreëerd. Het is gewoon lachwekkend.

De elite in de waarheidsbeweging controleren nu de schapen van de waarheidsbeweging, precies hetzelfde als de elite in de (gepercipieerde) matrix de matrix schapen controleren. Ik realiseer me dat het aantal in de waarheidsbeweging niet te vergelijken is met het aantal in de matrix, maar de elite in de waarheidsbeweging gebruiken nog steeds exact dezelfde propaganda technieken die ons nu (weer) tot slaaf maken. Ik dacht dat we de dingen wilden veranderen? Dus maken we van Rense maar de president van de waarheidsbeweging in plaats van dat we Obama de president maken van een één wereld overheid (Nieuwe Wereld Orde)? Beter nog, waarom maken we van Alex Jones niet de officiële keizer van de waarheidsbeweging hé? Geef hem een gouden megafoon/microfoon en we kunnen voor eeuwig met de waarheid in harmonie met elkander leven hè? Mijn god inderdaad, kom op hey laten we voor één keer de realiteit onder ogen zien.

Bent je op zoek naar vrijheid, en wil je je volledige spirituele vermogen terug winnen, of wil je Obama verruilen voor Jones?

In de waarheidsbeweging klagen en tieren ze ook dat maar ‘één of twee gezichten’ de mainstream tv controleren, en toch runnen deze zichzelf dienende knuppels nu het enige mainstream samenzweringskanaal in de waarheidsbeweging van het Verenigde Koninkrijk. Ik realiseer me dat de waarheidsbeweging zich nu nog maar in een vroeg stadium bevind wat betreft de ontwikkeling ervan, maar een patroon voor in de toekomst wordt al zichtbaar wanneer je de moeite neemt om het te willen zien. Als we niet kijken dan zullen we het ook niet zien. Als we geen vragen stellen dan zullen we ook geen antwoorden krijgen. Het heeft geen zin om trotse figuren te vervangen door Lenin figuren, of Hitler figuren te vervangen door Churchill figuren. Dat is geen verandering of verschuiving, het is gewoon dezelfde shit die zichzelf herhaalt. Nogmaals het is gewoon lachwekkend. Maar is het soms grappig als je de propaganda, censuur en bedrijfsreclame ziet groeien ‘binnen’ de waarheidsbeweging, jaar na jaar? Zal het grappig zijn wanneer de waarheidsbeweging meer en meer subliminale bedrijfsreclames zal weergeven waarvan ze ooit beweerde dat die juist je gedachten hebben beïnvloed? Die situatie is niet meer zo gek ver weg. Dan zal de huichelarij helemaal hoogtij vieren zal het niet? Maar het zit eraan te komen!

Heb ik het nu wat logischer voor je gemaakt????
Hey ik stamp hier niemand de grond in, begrijp me niet verkeerd. Ik walg van de ‘ware’ structuur achter de waarheidsbeweging, maar beschuldig niemand. Ze spelen gewoon vals, is het niet? Is het niet zo dat de vrijheidsbrigade iedereen beschuldigt en stenigt wanneer die de verkeerde vragen stelt OVER de waarheidsbeweging? En ik heb al vermeld dat de roze getinte groupies, vooral de verblinde veelvraten die verslaafd zijn aan het horen van wat ze alleen maar willen horen, in feite hard weglopen voor de waarheid. Ze zijn letterlijk zo bang als een wezel voor de waarheid. Ze willen de geest van de waarheid net zo graag in zich, als een toegewijde Moslim een feestmaaltijd bereid van varkensvlees in zich zou willen hebben.

Voor mij is het duidelijk dat de waarheidsbeweging ‘verre van’ een ‘utopisch voertuig zou zijn dat gebouwd werd op een collectieve eerlijkheid en waarheid’, zullen wij er dus enig profeit uit kunnen halen (ontwaken) door te doen alsof dat wel zo is? Nee dat zullen we niet, maar laten we vooral onze oogkleppen maar ophouden zolang het ons een beter gevoel geeft hè? Misschien moeten we gewoon de vermeende betere onderzoekers en showbizz presentatoren, zoals Jeff Rense een menswaardig bestaan geven, terwijl wij door een hoop stront ziften en hypocriet genoeg op zoek zijn naar waarheid door hen. En natuurlijk is het zo, dat als we de verkeerde vragen stellen of hun gedrag uitdagen dan zouden wij gedreven worden door slechte energie waardoor we dus onwaardig zijn.

En hey als de energieën van bepaalde individuen slecht zou zijn voor websites waardoor hun verwijzende linken worden ‘verwijderd’, wat voor een soort energie wordt er dan in godsnaam gemaakt en geabsorbeerd door de haatdragende forums en de geheime politie die hen censureren?

Wat zou jij zeggen, of heb je toestemming nodig om iets te mogen zeggen binnen je ‘waarheidsbeweging’ voor het geval dat ze je eruit zullen gooien? Zullen we eens een paar gezichten uitzoeken en beoordelen of het goede of slechte onderzoekers zijn? Hey is dat niet precies wat er al ‘’binnen de waarheidgemeenschap’ gebeurd? Dat is precies waar de waarheidsbeweging om draait – is het niet?

Wie weet, misschien gaan we in de nabije toekomst wel slogans schilderen op bepaalde websites, weet je wel, net zoals de volgelingen van Hitler dat deden op Joodse winkels waarvan ze niet wilden dat de ‘burgers/bezoekers’ daar hun boodschappen deden. Nou is dat niet wat we zouden moeten doen waarheidszoekers?

Als het vinden van de waarheid alleen doorgang kan vinden door de waarheid zelf, dan moeten toch zeker ook de leugens in de waarheidsbeweging net zo nodig geopenbaard worden zoals de leugens die geopenbaard worden van de matrix die ons onder controle heeft. Inderdaad, ik zou zeggen dat het openbaren van de leugens in de waarheidsbeweging zelfs voorrang zou moeten krijgen. Naar mijn mening kunnen we ons nooit tot de ware vrijheid ontwikkelen als het geen voorrang krijgt. De waarheid zal nooit op gaan wanneer zijn aanwezigheid wordt vervuld met een leugen. Als een waarheidsbeweging niet eerlijk en vrij kan zijn, hoe kan diezelfde waarheidsgemeenschap dan ook daadwerkelijk iemand helpen om zich te bevrijden. Wat voor verschuiving vindt er plaats wanneer het gebaseerd is op hypocrisie? Waar zal het toe leiden?

Het enige wat ik kan zeggen is, als we dan een waarheidsbeweging moeten hebben, laten we er dan op zijn minst voor zorgen dat er ook een kern van waarheid in zit. Laat het dan niet een beweging worden die gedijd op het verkopen van verraad eh? Nee sta dat alstublieft niet toe, dat verdienen we niet, of wel soms? Als we het water op gaan met een schip genaamd ‘de waarheid’, laten we dan op zijn minst de officiersmess bekijken en wie dat het verdomde schip navigeert. Als we de waarheid willen hebben, laten we dan ook de gehele waarheid zoeken, waarbij we ons dan niet af moeten laten schepen met een aantal showbizz-nummers verborgen in een zak met stront. Want als we dat niet doen, roepen we in plaats van ‘Land Ahoy’ bij een tropisch eiland genaamd ‘het paradijs’, maar zullen dan roepen ‘Shit Hole Recht vooruit’ bij een plaats die ze de Hel hebben genaamd. Hebben jullie enigszins begrepen wat ik bedoel scheepsrakkers? Aye Aye?

Ik zeg dit bij wijze van voorspelling … (opgetut in een waarheidsbeweging showbizz stijl ten bate van entertainment)

Avast Ye. Ik zeg uw de waarheid mijn Hearties, Het is zinloos om met ons schip ‘eerlijk en trouw’ de zee te bevaren, om aldaar piraten te zoeken, terwijl ons eigen deck met piraten is vergeven.
Indien gij dat toch doet, Oh Me Lads, dan zeg ik – laat het schip dat ??geen piraten draagt de eerste kanonskogel af vuren. Laat de Duivel mij halen en aan de vissen voeren, in het geval dat ik lieg.
Matthew Delooze 13/3/12

Ik heb geen enkel bedrijf.

Ik behoor niet tot een kontenkruipende kliek. Ik heb geen agenda die ik promoot noch wens ik iemand te beschadigen. Ik wil niemand schaden noch in de problemen brengen, en dat is ook NOOIT mijn intentie geweest. Ik spreek uit waarvan ik geloof dat het de waarheid is, en de reactie op die waarheid zal mijn lot schepen. Mijn woorden in dit artikel, zoals in al mijn werk, komen direct uit het hart en worden ondersteund door de geest, maar zijn gebaseerd op directe ervaringen en mijn betrokkenheid bij de waarheidsbeweging die zich uitstrekken over verschillende jaren. Ik lul dus niet uit mijn kont – maar uit ervaring.

Ik ben hier niet om breuken te veroorzaken in de waarheidsbeweging. Ik zou het niet eens kunnen, wanneer ik dat gewild zou hebben. Ik kan mijn reis niet eens voltooien ‘zonder’ een waarheidsbeweging. Ik wil ook een ‘echte’ waarheidsbeweging zien, en niet een één of ander rovershol dat vol zit met valse-persoonlijkheden en marionetten. Maar als dat is hoe de waarheidsbeweging wenst te zijn, dan is dat hoe het ook zal zijn. Dan zeg ik,dan laat het ook maar zo.

Breuken in de waarheidsbeweging? Is de waarheidsbeweging ooit wel eens valide geweest? Inderdaad, hebben ze eigenlijk ooit wel eens een ruggengraat gehad? De waarheid, is vaak nog een taboe in de waarheidsbeweging. Ik zeg, dat liefde, medeleven en verdraagzaamheid iets is waar ze in de wereld van de waarheidsbeweging nog nooit van gehoord hebben, en ik zeg ook dat de waarheidsbeweging in feite veel meer haat, afwijzing en intolerantie bevat dan alle andere ‘bewegingen’ die momenteel op deze planeet hun ding doen. Ja, dat geloof ik zeker!

Breuken in de waarheidsbeweging? Ik zou zeggen, dat de waarheidsbeweging meer problemen ondervind dan alleen maar die gebroken botten. Ik zou zeggen, dat het netvlies van de waarheidsbeweging totaal los heeft gelaten. Dat gezegd hebbende, ik beweer hier niet een officiële oogarts te zijn, ik suggereer alleen dat als ze iets willen zien in de toekomst dan hebben ze toch duidelijk eerst een medische behandeling nodig voordat de zogenaamde waarheidsbeweging helemaal blind zal worden. Ik vertel je de waarheid.

Het is tijd om te gaan ….

Bedankt voor het lezen van dit nieuwsbericht, geloof het of lach er maar om, het is jouw leven en het is jouw reis. Ik wil alleen maar dat de mensen hun hart en intuïtie volgen. Maar wat je ook wil doen … alleen jij kunt het doen … Als we daarbij dan een waarheidsbeweging nodig hebben, zorg er dan op zijn minst voor dat die dan ook waarheidsgetrouw is. Laat het geen valse-Waarheidsbeweging worden, omdat ons leven nu al wel lang genoeg één groot bedrog is geweest. Of niet soms?

Dat mijn liefde over jullie allen neer mag dalen.

Matthew Delooze
13 maart 2012
Alle tekst copyright © Matthew Delooze 2012. Alle rechten voorbehouden.
(De advertenties zijn niet van mij ze zijn van de vermelde websites en ik heb daar dan ook op geen enkele wijze profijt van.)

Klik hier voor het volgende deel

Originele artikel:
http://matthewdelooze.blogspot.com/2012/03/retinal-detachment-in-truth-movement.html

 

Dit bericht is geplaatst in Matthew Delooze. Bookmark de permalink.

11 reacties op Matthew Delooze 22 – Het ‘netvlies’ van de Waarheidsbeweging – laat los

 1. Francis Capelle schreef:

  Tja … ik denk dat het grootste complot dat ooit tegen echt tegen de mensheid gesmeed is uit niet meer bestaat dan het wijzen op het mogelijk bestaan ervan … voor wie dit volgt …

 2. Bedankt. Rene, ik heb een nieuwe naam voor mijn blog; en ik zit over drie weken voor langere tijd in Amsterdam. Als ik iets kan doen voor je site of voor je vertalersgroep, stuur me een mailtje.
  Thijs

 3. Ja, met alle valse paniekzaaiers is er een tendens om dan maar in de cynische modus te duiken. En met Rense en Makow heb je inderdaad ook twee makkelijke slachtoffers te pakken. En dus: zijn ze allemaal niet te vertrouwen? (de cynische modus)

  Voor een evenwichtige benadering zou ik het veel meer zoeken bij Neil Kramer en John Lash. Geen paniekzaaierij, geen new-age. Bewustwording in 2012 gaat niet over paniek. Het gaat over een ander bewustzijn en fysieke werkelijkheid. Het idee dat zoiets uberhaupt mogelijk zou zijn, is een paar duizend jaar onderdrukt – met politiek, maar ook georganiseerde religie, en het schoolsysteem. Dat hele verplichte schoolsysteem vanaf 4 jaar is echt funest.
  Neil Kramer en John Lash zijn twee mensen die echt hun huiswerk hebben gedaan; je merkt het bij het eerste de beste interview.
  Ik heb zelf ook lang gezocht. En in feite hebben sites van Henry Makow en zelfs Alex Jones me een paar jaar terug geholpen om wat lijnen te trekken. Het belangrijkste punt is : je moet niet bij ze blijven hangen.

  • Het belangrijkste punt is – “luister naar ALLES en IEDEREEN” om tot je eigen inzichten te KUNNEN komen..

   Het probleem waarmee we allen kampen is – dat we allemaal dezelfde ONZIN in onze koppen gestampt hebben gekregen (school) om ons WEG te houden van zaken waar het werkelijk om draait..

 4. tjen schreef:

  Josh Reeves – GR-3-8-12 (psychologische operaties in de waarheidsbeweging; Anonymous vanaf min 1:19:00),

  http://www.youtube.com/watch?v=Dj7ZpkyzVB8

 5. tjen schreef:

  Reeves is echt wel goed. Erg degelijk onderzoek verricht de man. Wordt temeer bevestigd door ondertussen zelf opgedane kennis inzake energieplaatsen, leylijnen, de verborgen betekenis van symbolen en verbanden met het onderbewuste. Waarop trouwens ook Matthew Delooze, Rik Clay en anderen al meermaals op wezen. En het vaststaand gegeven dat die zaken steeds goed verborgen werden gehouden voor de mensheid. Of beter; het mensdom.
  En het wordt nog veel meer bevestigd door het gegeven dat dergelijke zaken, of zaken die daarnaar verwijzen vaak worden verwijderd, of als ‘off-topic’’ beschouwd, indien die als lezersreaktie worden geplaatst onder artikels op diverse ‘waarheidssites’ of sites van ‘licht en liefde’.
  Aan de hand van zulke dingen, weet men dat men meer dan waarschijnlijk op een redelijk juist spoor zit, hahaha. En de intuitie bevestigt dat ook.

 6. tjen schreef:

  ‘’Geloof niets, lees en beluister zoveel mogelijk en tracht zoveel te begrijpen als je kan. En geloof dan enkel jezelf’’…zei ooit menige wijze

  De ‘waarheidsbeweging’…..

  Josh Reeves – GR-3-7-12 (psychologische operaties vanaf min 1:03:00),

  http://www.youtube.com/watch?v=_EMMtFL4pvw

  Josh Reeves – GR-3-2-12 (De waarheidsbeweging en geheime genootschappen vanaf min 0:30:00),

  http://www.youtube.com/watch?v=au6MK0KE3LA

  Josh Reeves – GR-3-2-12 (de waarheidsbeweging, ‘secret technologie’, 9/11 en de psychologie achter de destruktie van USA vanaf min 0:49:00, Sitchin en Sumerische kleitabletten vanaf min 0:53:00),

  http://www.youtube.com/watch?v=au6MK0KE3LA

  Josh Reeves – GR-3-2-12 (nog waarheidsbeweging vanaf min 1:10:00),

  http://www.youtube.com/watch?v=au6MK0KE3LA

  Josh Reeves – GR-6-21-12 (HAARP en applicaties, roodharige reuzen in de Kaukausus, acient aliens en vissegoden, Amorieten en piramidebouwers, Atlantis, Baalbek en Rockwall vanaf min 0:28:00),

  http://www.youtube.com/watch?v=4_uM0vvlM-g

  Josh Reeves – GR-6-21-12 (info-gathering vanaf min 0:50:00),

  http://www.youtube.com/watch?v=4_uM0vvlM-g

  Josh Reeves – GR-2-27-12 (‘waarheidsbeweging’ vanaf min 0:08:30),

  http://www.youtube.com/watch?v=LSaR2dLFg4o

 7. Pingback: Matthew Delooze 21 – De gelijkenis van de dronken man uitgelegd! | hetuurvandewaarheid.info

 8. Pingback: Matthew Delooze 22 – A Retinal Detachment in the Truth Movement | hetuurvandewaarheid.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *