Matthew Delooze 24 – De Regenboog Poort & De Volle Maan

Click here for the English version

Hetgeen Matthew u te vertellen heeft, zult u pas kunnen begrijpen wanneer u de serie van vooraf aan gevolgd hebt – Klik hier voor deel 1

Matthew Delooze 24 – De Regenboog Poort & De Volle Maan (update)

(Vrij vertaald René Voogt)

De Globale Regenboog bron van foto’s

Hallo mensen,

Ik krijg vaak een ernstige blik toegeworpen van mensen, in het bijzonder wanneer ik ze vertel dat ik moet wachten op bepaalde dingen die staan te gebeuren. (Ik heb dit eerder al vermeld).

En dit was zeker het geval met de Regenboog Poort. Ik realiseer me natuurlijk dat de Regenboog Poort voor vele mensen saai en betekenisloos zal zijn, zo niet voor jullie allemaal. (Ja Hoor. .. Domme Regenboog Poort, Delooze is geestelijk ziek en lijdt aan waanideeën betreffende regen en Reuzenraden etc. etc.) Ik weet zeker dat de meeste mensen die mijn artikelen gelezen hebben, liever zien dat ik hen mijn gebruikelijke info zal verschaffen ( Wat ik ook zal doen)

Dus ik zal niet al teveel van uw tijd in beslag nemen om te vermelden dat De Regenboog Poort onlangs officieel geopend werd. Ik zou daar graag aan willen toevoegen dat het in feite u was die de Poort officieel opende, maar wat gedaan werd met de volledige toestemming van de lokale autoriteiten en met officiële instructies van de culturele manager van Burnley. (Ik hoor je nu zachtjes lachen van ongeloof). Dus ik zal er ook nog aan toevoegen, dat er een gewillige en officiële VIP aanwezig was om bij deze zeer zware taak zijn hulp te kunnen bieden (Mijn eeuwige dank daarvoor meneer).

Ik ben er ook heel zeker van dat de Koningin één dezer dagen ook eens een kijkje bij de Poort zal komen nemen, of indien het niet de koningin is, dan zal Prince Charlie Boy op het toneel verschijnen. Blijkbaar heeft Charlie Boy plotseling een voorliefde voor dit ellendige shit hole Burnley genaamd, door zowel de wevers driehoek en zelfs via ‘the Turf‘. En dan zeggen ze dat ik gek ben? Moeder, waar is mijn gezonde verstand gebleven hè? Ik heb het over Charlie Boy die dit zegt tegen zijn Mam hè, niet ik, die het zegt tegen de mijne! Ik wed dat je dat niet wist dat Charlie Boy zoveel om dit ‘shit hole’ gaf, of wist je dat wel? Maar ik heb altijd geweten dat er meer is aan Burnley, dan het blote oog kan zien, en dan heb ik het niet alleen over de met stront beladen straten. ;). Je zult wijzer worden, wanneer je ouder bent.

Hoe dan ook. Ik was van plan om je nog een andere video van de Poort te tonen, maar door omstandigheden wil dat momenteel nog niet lukken. Ik geloof dat ik in het verleden al heb aangegeven dat ik er volledig van bewust was dat deze poort hier gebouwd zou worden. Ik heb zelfs de aanleg van de fundamenten gefilmd. Dus een fanfare en vuurwerk waren niet eens nodig om aan te tonen dat ik het officieel geopend heb. Maar ik zal moeten improviseren met de middelen die ik tot mijn beschikking heb. Ik wed dat Stephen Spielberg niet met dergelijke budget problemen zit.

Hoe dan ook, hier volgt de officiële opening van de Poort. Aanschouw …

“Rabarber Rabarber Rabarber” … “Moge allen die hier binnen treden” … “Blah Blah Blah” “Snippety Knip Knip”

Met het rechterbeen erin .. en met rechts er weer uit …

Alleen Liefde kan Regen Brengen

OK? Klus Geklaard! Weer een psychotische episode voorbij hé? Maar ik heb ook het gevoel dat ik je ook moet wijzen op een andere gebeurtenis die vorige week in ‘Lancashire’ plaatsvond. Dat was dus gewoon één van die onmogelijke dingen waar ik zo nu en dan op moet wachten.

Ik ging op weg naar Preston om de aankomst van de ‘Globale Regenboog’ mee te kunnen maken. Misschien heb je hier al wel iets van gehoord. Het is / wordt geplaatst op drie locaties in ‘Het Noorden’ van Engeland. Hier een foto van mij bij de Globale Regenboog. (De camera kostte zes pond op eBay zoals je kunt zien).

Matthew Delooze bij de Globale Regenboog. (Genomen vanuit de jachthaven van  Preston)

Aangezien het die dag mijn verjaardag was, heb ik echt even moeten huilen toen ik het zag. Het was dan ook niet echt een Boo Hoo Hoo-sessie, het was gewoon een enkele traan. Het was dus meer een enkele traan situatie in plaats van dat ik overspoeld werd door. Ik weet zeker dat ik inmiddels bijna duizend ‘enkele traan’ sessies heb meegemaakt in de afgelopen 14 jaar.

Eigenlijk had het zien van dit ding, wat de nachtelijke hemel had verlicht, een speciale betekenis voor mij. Ik zag het al op mijlen afstand toen ik Preston naderde en ik moest in mezelf lachen toen ik me realiseerde, dat ik in feite het ene uiteinde van een regenboog zou zien. Ik parkeerde de auto en liep naar de jachthaven waar ik aan de waterkant ging zitten, en begon weer te huilen. Wat een ‘watje’ ben ik toch. Ik ben een “Groot Watje” zoals mijn moeder gezegd zou hebben.

Eén uiteinde van de Globale Regenboog (Bron van de foto)

De Globale Regenboog reikt mijlen ver. Het verdwijnt letterlijk achter de gebouwen, enz.. Ik wed dat ze te zien zijn van Blackburn tot in het Oosten, en ik wed zelfs dat ze tot aan het oog reikte van mensen in St Annes en Blackpool in het Westen.

De Globale Regenboog (Preston) (Bron van de foto)

Ik verbleef een tijdje in de ‘Jachthaven’ al nadenkend over wat dingen en moet toegeven dat ik een aantal malen moest huilen. Uiteindelijk belande ik op een bankje op de kade van de haven, en ik moet wel enigszins droevig hebben gekeken, omdat een vreemdeling, een dame in een helder blauwe regenjas, naar me toe kwam en me vroeg me of alles OK was. Ik verzekerde haar dat er niets ergs aan de hand was, maar ik zag dat ze me niet echt geloofde. Ik vertelde haar dat ik me van binnen nogal opgetogen voelde, en me voelde alsof er een eenheid in me plaats had gevonden. Ik zei: “alleen liefde kan regen brengen ‘. Haar bezorgdheid moet zijn gezakt, omdat ze, nadat ze me aankeek en een traan in m`n ogen had opgemerkt, waardoor ze waarschijnlijk dacht dat ik een ontsnapte gek was, zo snel wegliep langs de kant van de Haven, dat ze gemakkelijk het snelheidsrecord over land had kunnen breken. Toen ik haar in de verte zag verdwijnen dacht ik aan de ‘Blauwe Vogel’ (Vrouwelijke (Vogel) in het Blauw) en de gebeurtenissen op het “Coniston Meer” vele jaren geleden. Het ontstak een half grappige / half verdrietige ontsteking in mij, en ik ben me er zeker van, dat de ontsteking in de toekomst uit zal komen, in de één of andere vorm van informatie.

Ik zat daar weer alleen.
Ziet u, voor iemand zoals ik die last heeft van hardnekkige wanen en psychoses (Over Slangen Cults, Liefde brengende Regen, Reuzenraden en het spirituele enz.) is het echt een opsteker vanuit de hemel om die waanideeën waar te zien worden, en dan vooral op je verjaardag. Inderdaad, op dergelijke momenten is het werkelijk overweldigend.

Ik begon de situatie in Preston af te wegen, en ik realiseerde me dat deze situatie met de Regenboog in het weekend van mijn verjaardag een eenmalige gebeurtenis was. Ik heb verschillende van deze eenmalige ervaringen de laatste 6 of 7 jaar in mijn leven meegemaakt, en ze zijn altijd zo uniek, dat ze nooit meer nog eens kunnen gebeuren. Ik begon een lijst te maken. Het was mijn verjaardag, en het was Volle Maan in een speciaal jaar, “het Preston Guild Year” dat eens in de 20 jaar voorkomt, en het was de officiële start voor de Culturele Olympiade in het gebied. Het spreekt voor zich, dat Engeland tevens het land is dat officieel als gastheer speelt voor de Olympische Spelen van dit jaar. Het is een diamanten jubileum jaar. En ik dacht verdomme dit is een unieke tijd.

Oh en niet te vergeten, natuurlijk ook de symbolische plaatsen waar de Globale Regenboog op bezoek is geweest, voordat het ding naar Preston kwam. Het draagt inderdaad een symboliek met zich dat is niet te geloven, maar wie zal dat geloven? Plus nog, dat regenbogen ’s nachts zeer zeldzaam zijn, en dit ding was een miljoen keer helderder dan welke maanboog dan ook.

Nou, ik dacht dat als ik dan toch wanen moet hebben over deze dingen, dan kunnen het op zijn minst toch ook – unieke wanen zijn.

Ik realiseerde me plotseling, dat als mijn wanen in feite echte wanen waren, dan is het een goed teken dat deze toevalstreffer langs kwam zodat ik niet nog langer hoefde te wachten op een evenement dat misschien wel nooit plaatst zou vinden. Hoe een toeval voorspellend kan zijn he? Verdraait nog aan toe, ik had kunnen wachten tot in de eeuwigheid op een soort van vijfde bewustzijn`s apparaat dat al sinds augustus vorig jaar naar me toe kwam. Dank God voor de toevalligheden hé? Misschien verzin ik deze vervelende Regen en Regenboog verhalen wel hé? Maar waarom zou ik dat doen? Waarom zou ik? Ik realiseerde me dat er een noodzaak bestond om een verslag te maken over deze gebeurtenissen.

Als ik jaren heb zitten wachten tot dit evenement zou komen, en het was geen waanidee, samen met de Regenboog Poort, en natuurlijk mijn ervaringen in Zuid-Amerika, dan kan ik eerlijk en oprecht zeggen dat ik niet nog een keer zou willen ‘wachten’ tot dit evenement zich zou openbaren, nee, in geen miljoen jaar niet. Let wel, het zou ook veel langer dan een miljoen jaar duren voordat het nogmaals terug zou keren. Zou het niet? Zou je eenzelfde soort collectieve synchroniciteit nogmaals kunnen produceren in een miljoen jaar? Zelfs als je aan waanvoorstellingen lijdt en de verschijning van Regenboog symboliek en vijfdebewustzijn`s Regen monumenten kon voorspellen net zoals ik? Dan vertel ik je nu, dat je nog niet in de buurt kon komen om dezelfde omstandigheden nogmaals te herhalen. Ik geloof dat de omstandigheden nooit kunnen worden herhaald. En in feite weet ik zeker dat het niet kan.

Aan het eind van de dag staat de Regenboog Poort er. Alleen tijd en een goed hart zullen je uiteindelijk laten zien waarom. Ik weet dat evenementen belangrijk zijn voor mijn reis, en ik weet ook dat ze belangrijk zijn voor de reis van een aantal andere mensen, maar dat betekent niet, dat je me moet geloven. Ik schreef dit bijna vijf jaar geleden ….

“Ik zal elke woestijn bewandelen om mijn regen te vinden, en de Poorten van Hades zullen mij daarbij niet overweldigen’ (Matthew Delooze 2007)

Ik vertel u de waarheid.

Maar goed, ik heb het zo kort als ik kon verteld. Sorry wanneer ik je verveelde. Ik zal proberen om de saaie dingen er snel mogelijk tussenuit te halen!

Dat mijn liefde over jullie allen mag neerdalen

Matthew Delooze
16 maart 2012

Klik hier voor het volgende deel

Matthew Delooze to talk in London May 2012.

Matthew Delooze to talk in Kettering April 2012

Originele artikel:
http://matthewdelooze.blogspot.com/2012/03/full-crow-moon-rain-bow-gate-update.html

Dit bericht is geplaatst in Matthew Delooze. Bookmark de permalink.

4 reacties op Matthew Delooze 24 – De Regenboog Poort & De Volle Maan

  1. Pingback: Matthew Delooze 23 – “De gelijkenis van de Smerige Witte Bus” | hetuurvandewaarheid.info

  2. Pingback: Matthew Delooze 24 – The Full Crow Moon & The Rain Bow Gate (update) | hetuurvandewaarheid.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *