Matthew Delooze 25 – In Gezelschap van Apollo (Olympische Spelen)

Click here for the English version

Hetgeen Matthew u te vertellen heeft, zult u pas kunnen begrijpen wanneer u de serie van vooraf aan gevolgd hebt – Klik hier voor deel 1

Matthew Delooze 25 – In Gezelschap van Apollo (Olympische Spelen)

Naast het standbeeld van Zeus

(Het Ritueel van de Olympische Spelen Blootgelegd)
Door Matthew Delooze

De Olympische spelen zullen binnenkort worden geopend dus ik dacht laat ik er maar eens een paar woordjes zeggen voordat de officiële opening`s ceremonie plaats zal vinden op 8 augustus 2008 (dit is een artikel wat eerder geschreven werd voor de olympische spelen van 2008 in Peking. Al deze evenementen hangen aan elkaar, en vormen samen een inleiding in de richting van “de Olympische Spelen van 2012”). Ik ben blij dat mijn huidige toestand het me toestaat om dit te doen. Ik weet zeker dat er een flitsende aandachttrekkende opening van de ‘Olympische Spelen’ plaats zal gaan vinden. De nep-leiders en hun aanhangers zullen hun kracht in hypocrisie wentelen, terwijl miljoenen via de TV meekijken, zonder dat ze het minste geringste idee hebben van wat er nu werkelijk gaande is.

Maar goed, ik ben niet hier om je te vertellen over de ceremonie die morgen plaats zal vinden in Peking. Ik ben hier om je te vertellen over de ceremonie, die reeds in maart 2008 plaatsvond in Olympia, Griekenland. De meesten van jullie zullen niet eens meer weten wat zich er destijds afspeelde, en degene die zich het nog wel herinneren hebben alles allang weer vergeten. Maak je daar maar geen zorgen over, het was zo bedoeld dat je het snel weer zou vergeten, intens saai, volstrekt zinloos of dat je het zelfs helemaal zou missen. Ik ben hier alleen maar om je eraan te herinneren. De ceremonie staat bekend als ‘De Ontsteking`s Ceremony van de Olympische Vlam’. Het is, naar mijn mening de belangrijkste ceremonie van de Olympische Spelen voor zover het de Slangen Cult betreft.

Het is mijn mening dat deze ceremonie de “Olympische Spelen” verandert tot een ‘officieel ZONaanbidding`s evenement’ wat inderdaad dus ook officieel als zodanig wordt aangekondigd. Die mensen die mijn werk kennen, zullen weten dat ik regelmatig het feit heb vermeld dat de symbolische stadions geplaatst werden op energie lijnen en dat de menigte gebruikt wordt om spirituele energieën op te wekken terwijl zij zich emotioneel voelen over de gebeurtenis die er plaatsvindt. De “Live 8 muziek concerten” en de officiële bezoeken van de paus zijn hier goede voorbeelden van, en ik probeer dit al jaren onder jullie aandacht te brengen in mijn artikelen en de boeken die ik schreef. In dit stuk wil ik je een voorbeeld laten zien van hoe de Slangen Cult gebruik kan maken van wat ik ‘draagbare esoterische symboliek’ noem.

Het is een scenario waarbij een symbolisch ritueel plaats kan vinden op de ene locatie, en de effecten en de symbolische betekenis van het genoemde ritueel kunnen worden overgedragen naar een andere locatie op vele mijlen afstand. Ik heb dit in de afgelopen jaren inderdaad zelf mogen ervaren in Zuid-Amerika. Ik veronderstel dat een eenvoudige manier om te beschrijven wat ik bedoel is gewoon door op een vijfdebewustzijn`s manier te zeggen “Als een rechter in de Verenigde Staten een uitspraak doet (een ritueel) en beveelt dat een man in het Verenigd Koninkrijk ‘dezelfde straf ondergaat’ dan werd dat ritueel over vele mijlen overgedragen en uitgevoerd, en dan is zo`n ritueel letterlijk ‘draagbaar’. Met andere woorden: een symbolisch ritueel dat uitgevoerd werd in de Verenigde Staten veroorzaakt letterlijk een fysieke en spirituele gebeurtenis in het Verenigde Koninkrijk. Het draagt tevens de ‘emotionele energie’ van de ene plaats over naar de andere. JA?

Het is tijd om weer een beetje dieper in te gaan op de energie-winning`s zwendel die naar mijn mening, al duizenden jaren plaatsvindt in deze wereld, in deze dimensie als je wilt.

Zodat het voor jullie wat makkelijk wordt om te begrijpen wat ik probeer te zeggen is het misschien wel handig om de officiële video van een ceremonie te bekijken op het internet (Het filmpje wordt verderop vermeld) of om op z`n minst ook eens de foto’s zorgvuldig te bestuderen. Het vindt plaats in ‘Olympia’ in de ruïnes van de oude tempel van Zeus, en de oude tempel van Hera, voordat de Olympische spelen beginnen. Het gebied is ook een locatie voor één van de oude “Zeven Wonderen van de Wereld”, bekend als het “standbeeld van Zeus”.

Zeus de schepper van Apollo (ZON)
Het beeld van Zeus bevond zich in Olympia

Oh ja mijn vrienden denk eraan dat een complete symbolische ZON ceremonie altijd opgaat (begint) in ‘Olympia’, maar het wordt verborgen achter de ‘pracht en praal’ waarmee de gehypte Olympische spelen zich omringt. Hoe dan ook, deze ceremonie wordt altijd uitgevoerd door een vooraf geselecteerde ‘Hoge Priesteres’ en voor de ceremonie van 2008 is dit Maria Nafpliotou geworden.

Maria Nafpliotou de Hoge Priesteres van 2008

Vergelijkbare ‘uitverkoren’ vrouwen voeren in feite de ceremonie`s voor tal van spellen uit, gedurende al vele jaren. De symboliek die ze dragen is op alle niveaus zeer belangrijk voor het ritueel dat er daadwerkelijk plaatsvindt.

Hoge Griekse Priesteres Thalia Prokopiou 2004

Maria Moscholiou 1968/80

(Zoals ik eerder al zei, het is zo bedoeld dat je de officiële ceremonie ‘saai’ vindt en de officiële video is ook super saai. Ik weet dat die verdomde saai is, want ik heb hem al meerdere malen gezien gedurende mijn onderzoek. (Update 2012 Ik had moeite om in 2012 toegang tot de video te verkrijgen dus heb ik het originele artikel uit 2008 bewerkt. De volledige video was te vinden op de officiële website van de Olympische Spelen:  http://en.beijing2008.cn/video/activities/lightingceremony/index.shtml)

In plaats daarvan plaats ik een korte clip van de Ontstekking`s Ceremonie.

embedded by Embedded Video

Ik denk dat het van belang is om deze ceremonie te bekijken als je wilt weten wat er werkelijk gaande is en wat de Olympische Spelen nou werkelijk vertegenwoordigen. (een Occult ZON ritueel om je spirituele overgave te creëren) Merk op: dat er in de clip daadwerkelijk een vlam naar de tempel wordt gebracht voordat de fakkel wordt ontstoken. (Daarvan wordt gezegd dat het een back-up vlam moet zijn)

De Priesteres leest iets af van een script, ik weet niet precies wat er allemaal gezegd wordt, maar de Hoge Priesteres roept zoiets als dit tijdens het ritueel;

“Geheiligd zij de stilte die over hemel, aarde, de zee en de wind neerkomt.
De bergen zwijgen, en het geluid van vogels valt stil.
Apollo. De God van de Zon.
De licht brengende Koning zal ons gezelschap houden.
Apollo. De Koning van de zon en brenger van het licht.
Stuur uw licht en ontsteek.
De Heilige Fakkel”

Ik weet zeker dat je de leidraad, voorzien in de clip, te pakken hebt en dat deze bijzondere ceremonie voor de Olympische Spelen inderdaad ZON-aanbidding / Offer-georiënteerd was. Voor degenen die niet weten wie Apollo is of wie hij vertegenwoordigt, tegen hen zal ik zeggen dat hij op één lijn ligt met wat jij kent als Jezus en ik voeg eraan toe dat Zeus, de vader van Apollo, op één lijn staat met wat jij kent als ‘Jezus zijn ‘Pa’, met andere woorden, hij is een ‘God’. Apollo is letterlijk de Zon van God.

Jezus is een ‘symbolische Zon’ God – net als Apollo

Hoe dan ook, terug naar het ritueel dat plaats vond in Olympia in maart 2008. De Hoge Priesteres ‘ontsteekt de Olympische fakkel’ eigenlijk direct uit een ‘Zon’ met behulp van wat bekend staat als een parabolische spiegel.

Een parabolische reflector (of schotel of spiegel) is een reflecterend apparaat dat wordt gebruikt voor het verzamelen of het projecteren van energie, zoals licht, geluid of radiogolven. De vorm bestaat uit een cirkelvormige parabool, dat wil zeggen dat het oppervlak als een parabool om zijn as draait. De parabolische reflector transformeert een inkomende vlakke straal die langs de as binnenkomt in een sferische golf, convergerend in het brandpunt. Omgekeerd, wordt er een sferische golf gegenereerd door een puntbron in het brandpunt die getransformeerd wordt naar een zich uitweidende straal langs de as. Parabolische reflectoren worden gebruikt om energie te verzamelen van een verre bron (bijvoorbeeld geluidsgolven of binnenkomend sterren licht) en brengt het samen tot een gemeenschappelijk brandpunt. (Bron en.wikipedia.org / wiki / Parabolic_reflector)

Uiteraard kunt je je eigen onderzoek uitvoeren naar ‘parabolische reflecties’, maar ik vertel je de waarheid en zeg je dat de parabolische spiegel in dit geval een symbolisch OOG is.

De Olympische fakkel wordt via een parabolische ‘spiegel’ direct ontstoken door de Zon (Het Oog van de Zon)

Schematische weergave van parabolisch spiegel systeem

Naar mijn mening is de parabolische spiegel het symbolische Oog van de Zonnegod

De officiële fakkel werd direct ontstoken met een OOG spiegel, (maar het is een feit mensen dat er een vlam in een andere kroes werd binnengebracht door de priesteres en geplaatst werd op het altaar van Hera voor het geval dat de fakkel niet kon worden ontstoken via de parabolische spiegel). (Er werd al een vlam naar de tempel gebracht voordat de fakkel werd ontstoken en die bevindt zich naast de kleine jongen (offer) op de achtergrond.

De scène bij het ‘altaar van Hera’ nadat de fakkel ontstoken werd door het Oog (de parabolische spiegel)

De kroes wordt direct ontstoken met de Fakkel. Ook hier weer, merk op dat er al een brandende kroes werd binnen gebracht en op het altaar van Hera werd geplaatst voordat de fakkel aangestoken werd. Er werd gezegd dat het een back-up vuur was voor het geval dat het met de parabolische spiegel zou mislukken.

Maar ik vraag je wie is er nou werkelijk op de hoogte van waar de vlam in de eerste kroes, de zogenaamde back-up kroes, die geplaatst werd op het altaar van Hera, nou eigenlijk vandaan komt? Wie weet bij welke rituelen die nog meer betrokken is geweest?

Ik realiseer me dat de overgrote meerderheid mensen totaal geen interesse heeft in een ontsteking`s ceremonie van een fakkel, en de meeste mensen zullen het dan ook gewoon zien als een grap en verspilling van hun tijd. Maar ik zeg je de waarheid dat als het een grap was, dan is het een hele zieke grap, en als het verspilling van je tijd was, dan betreft het enkel maar de tijd van jouw eeuwigheid.

Hoe dan ook, ondanks het feit dat ons verteld wordt dat zodra de fakkel ontstoken is (door de Zon) deze niet meer uit zou gaan en direct wordt overhandigd aan de eerste ‘fakkeldrager’, blijkt dit toch niet het geval te zijn. Inderdaad mijn vrienden, de focus van de ceremonie lag volledig op de kroes (de mini-kroes), die ontstoken werd door de fakkel op de vorige afbeelding, en niet op de ‘fakkel’ zelf. Inderdaad, de fakkel werd stilletjes van de ceremonie verwijderd en zeer discreet op wat ons verteld werd het altaar van de Godin Hera gelegd. Hier is een foto (helaas slechte kwaliteit) van het plaatsen van de fakkel, dezelfde fakkel die verondersteld werd direct overhandigd te worden aan de eerste fakkeldrager, op het altaar terwijl de focus van de ceremonie nu volledig gericht is op de brandende kroes.

De Hoge Priesteres legt de fakkel letterlijk op het altaar.

De toorts wordt helemaal niet direct doorgegeven aan de eerste fakkeldrager, maar wordt officieel op het altaar geplaatst. Het wordt dan duidelijk dat de beker, niet de fakkel, mee naar een ander altaar genomen wordt, en dat er dingen naar een ander officieel altaar worden verplaatst.

De kroes wordt naar een tweede altaar gedragen

De ceremonie begint weer op een ander ‘Altaar’ (Zeus / Apollo?) Een nieuwe occulte aankondiging vindt plaats door de Hoge Priesteres in het Grieks, maar het is duidelijk dat de Hoge Priesteres een eredienst uitvoert of een offer aan Apollo aanbiedt.

Maar goed, ik zou er graag op wijzen dat de fakkel, de eeuwige vlam, en waarvan ons verteld werd dat die nooit uit zou gaan, wederom in de ceremonie verschijnt. Het verschijnt gewoon plotseling op het ‘altaar van wie dan ook’ en wordt gebruikt voor een tweede ceremonie. Maar helaas lijkt die te zijn gedoofd. Inderdaad het ligt daar gewoon op het altaar. Oh jee! De eeuwige vlam is al gedoofd? Gelukkig hebben ze nog de kroes met de vlam op het altaar, dat is degene die vanaf het eerste altaar werd gebracht, of is het degene die ontstoken werd door de spiegel?

De fakkel brandt niet en hoe weten we eigenlijk welke kroes er werd gebruikt?

Als je het hele gebeuren goed bekijkt dan speelde de ‘Hoge Priesteres’ alleen maar de rol van een ‘kroes drager’ en maakte ze eigenlijk alleen offers aan het altaar in de tempel van Hera in de naam van Apollo waarbij ze zijn symboliek (de Zon ) gebruikte. Ze loopt dan vervolgens naar het tweede altaar en haar ´gevolg´ droeg haar symbolische offer van Apollo (Inclusief een maagdelijk offer, de jongen!) En ze ‘ontstak symbolisch dat altaar’ net zoals ze dat bij het eerste altaar deed door er de fakkel (de zon ) op te leggen. Nogmaals, de ‘Hoge Priesteres’ heeft als belangrijkste taak het plaatsen van het offer op beide altaren, en niet om het startsein te geven voor een sportevenement. Inderdaad als je je ogen opent zul je zien dat er een “Correct Oud Spiritueel Binding`s Ritueel” wordt uitgevoerd wat zich ook nog eens afspeelt binnen een officiële Zonnetempel, met behulp van officiële altaren.

Ik heb al vele malen gezegd dat de Slangen Cult ‘gebruik’ maakt van Mythische Goden als tussenpersonen en iconen om “respect uit vrije wil” en de acceptatie van de massa te verkrijgen. Ik moet je er daarom ook op wijzen dat de gehele wereld dit ritueel accepteert, en daarmee aanvaardt de hele wereld het dan ook dat deze iconische Goden en Godinnen, zoals Apollo, Hera en Zeus over ons mogen heersen.

Maar goed, terug naar de ceremonie, de officiële Olympische fakkel die al geplaatst werd op dit tweede altaar is nog niet ontstoken.

Tweede Altaar:
De fakkel brandt niet

De fakkel wordt voor de tweede keer ontstoken op een tweede altaar.

De Hoge Priesteres her-ontsteekt eigenlijk de officiële fakkel van de kroes wordt ons verteld die ze eerder ontstak bij het eerste altaar met behulp van de fakkel. Dus ik vraag je ‘jezelf af te vragen’ waarom de parabolische spiegel dan niet gewoon in de eerste plaats op dit tweede altaar werd geplaatst? Dat bespaard dan veel tijd hè? En al helemaal, wanneer de ceremonie alleen maar gecreëerd werd om de ‘fakkel te ontsteken’, waarom staken ze dat verdomde ding dan niet gewoon aan? Waarom worden er twee verschillende altaren gebruikt? Waarom werd de eerste fakkel die door de Zon / Oog ontstoken werd op het altaar van Hera niet gewoon gebruikt om de fakkel van de eerste fakkeldrager mee te ontsteken zodat hij op weg kon? Inderdaad wie bedacht deze rituelen en wie heeft er besloten om beide altaren te gebruiken?

Hey Ik weet zeker dat niemand ooit de moeite nam om het na te vragen. Ik weet ook zeker dat de bedriegers en de geïnteresseerden daarbuiten er ook geen tweede keer over na zullen denken.

De fakkel van de eerste loper wordt eigenlijk ontstoken vanaf het tweede altaar en niet direct via de spiegel. Maar maak je geen zorgen.

Als de ontstoken fakkel, die nooit uit zou gaan, “direct” ontstoken had moeten worden door de Zon voordat deze doorgegeven zou worden aan de eerste loper, waarom werd dat zo dan niet bij het eerste altaar gedaan, toen we allemaal toekeken hoe de fakkel ontstoken werd door de parabolische spiegel? Inderdaad waarom werd alleen de vlam uit de kroes van het andere altaar doorgegeven? Waarom werd de fakkel niet naar het tweede altaar gedragen door de Hoge Priesteres en haar gevolg? Is het niet vreemd dat zij de ‘back up’ vlam zo snel al gebruikten?

Het ‘altaar’ heeft de offers ontvangen, de jongen en de ‘licht stralen’ van Apollo, om er maar twee te noemen.

De fakkel van de eerste loper werd niet direct ontstoken met de parabolische spiegel (zon), deze werd letterlijk ontstoken door de kroezen die op verschillende altaren geplaatst waren.

Het is in de video duidelijk dat de Olympische fakkel voor ‘Beijing’ inderdaad ontstoken werd vanaf ten minste twee ‘altaren’ die zich in Olympia bevinden, en al die verveelde meelopers en al die verveelde ambtenaren waren hier getuige van. En niemand stelt er natuurlijk vragen over. Ze gaan gewoon door, precies zoals ze werd verteld.

Ze waren er alleen maar om het ritueel officieel goed te keuren en te aanvaarden. Ze zullen het wel te druk hebben gehad met hun loon en ego om aan iets anders te denken.

Hoe dan ook of je nu een ware bent, of gewoon een nepper of een nemer, ik heb geprobeerd om je te laten zien wat er zich afspeelt tijdens de ontsteking`s ceremonie, en ik hoop dat jullie geluisterd hebben en toekeken. Ik realiseer me dat het moeilijk is om je te concentreren op saaie dingen, en dat is nou precies waarom dat ze ‘met opzet’ saai werden gemaakt.

Als je de video bekeek of de foto`s bestudeerde, wat denk je dan? Vond er hier dan een geheim ritueel plaats? Denk eraan, dat we hier te maken hebben met zogenaamde officiële Heidense Zonnegod rituelen? Waarom voeren we deze rituelen nog steeds uit in 2008? Zou het alleen maar een beetje show voor de camera’s zijn? Ik denk het niet, maar ik heb verstand van rituelen en ik verwacht dan ook niet dat je me moet geloven.

De aanwezigen en de ‘tolk’ in de officiële video hadden geen idee van wat er gaande was. Ze doen er gewoon maar aan mee. Dus wat is hier verdomme aan de hand? Zijn we allemaal dan zo verdomde dom dat we nooit eens een keer vragen zullen stellen over zulke dingen? Oh! Sorry, ik vergat even dat het slechts een ‘traditie’ is nietwaar? Gekke domme ik, ik ben gewoon te paranoïde en te dom om vragen te stellen over zulke dingen is het niet?

Wat voor traditie is het dan? Die ene waarvan de na-apers zeiden, dat hebben de ‘leraren’ ons verteld op school – is het niet? Oh dat is fijn dan; laten we dan vooral maar doorgaan met de traditie hè? (Let wel, voor mij is het allemaal Grieks) Deze tradities maken ons in deze wereld leven na leven tot slaaf, dus laten we die vooral houden eh? Deze tradities veroorzaken honger, oorlogen, hebzucht en onwetendheid maar laten we vooral de traditie`s vermenigvuldigen hè?

We hebben het hier over ‘Zonnen Sekten’ die tijdens volle maan kinderen en dieren offeren aan hun Zon Goden. Dus laten we vooral doorgaan met die traditie en laten we nog een paar kinderen offeren en gelijktijdig 100 stieren slachten ter ere van Zeus zullen we? (Olympische Traditie) Dit is wat er gezegd wordt dat er destijds tijdens volle maan bij deze tempels gebeurde.

De hele Olympische Spelen zijn gekoppeld om de Zonnen Goden te eren. In dit geval zijn het de Olympische Goden. Het belangrijkste focus punt voor respect was een 40-voet hoog monument van Zeus, wat eerder werd afgebeeld.

De Olympische spelen uit de Oudheid werden uitgevoerd om de mythische Goden te ‘eren en te respecteren’ en om de vertegenwoordigers ervan met hetzelfde te ‘entertainen’. Daarom werd Olympia dus gebouwd. Tot op de dag van vandaag is er niets veranderd. De Olympische stadions in Beijing werden gebouwd met dezelfde reden. Mijn theorieën zijn de waarheid, en Ik zeg je om over deze zaken naar mijn woorden te luisteren, want je kunt je ziel en je spirituele bewustwording alleen maar terugwinnen door mijn raad op te volgen.

Alles wat verbonden is met de Olympische Spelen heeft een symbolische verbinding met de Mythische Goden. Het gaat niet alleen om Beijing, het gaat om alle locaties waar de wedstrijden plaatsvinden, en het gaat om het verkrijgen van de acceptatie en de toestemming van de meerderheid van de mens, door het collectieve bewustzijn, op deze planeet. Er zijn vele voorbeelden die ik je kan laten zien over de vele occulte praktijken die verbonden zijn met de Olympische Spelen, die zelfs teruggaan tot Berlijn in 1936.

Olympische Spelen 1936

De misleiding vind al een zeer lange tijd plaats, allemaal in de aanloop naar en zelfs voorbij de Londense ‘Olympische’ evenementen van 2012. Je zult je ogen en je geest echt moeten openen om volledig door de misleiding die plaatsvindt te kunnen zien. Het is niet de trieste vijfde bewustzijn`s realiteit die je om je heen ziet die maakt dat deze wereld tikt, het zijn onze onderbewuste ‘collectieve gedachten‘ die de illusoire fysieke wereld die je om je heen ziet creëert. We onderschrijven gewoon onbewust het script, wat zich later ‘fysiek zal uiten’ naar onze vijfde bewustzijn`s realiteit. Daarom ook, dat wanneer een kracht van buitenaf ons onderbewustzijn verstoord, dan onderschrijven we gewoon het script waarvan de genoemde kracht wil dat we die onderschrijven. We zijn gewoon de gastheer voor een geest die door een misleidende kracht beheerst wordt. We voeren het script dan uit op een fysieke manier. We krijgen gewoon wat we ‘denken’ dat we krijgen.

We kunnen de kracht die zich inmengt met onze gedachten niet zien. Als ons ‘onbewust geleerd wordt om Goden te aanbidden’, dan zullen we op de één of andere manier worden geleid tot het ‘fysiek aanbidden (en slaaf zijn) voor diezelfde Goden’, of we ze dan daadwerkelijk ook wel of niet kunnen ‘zien’ doet niet ter zake. Dus, als je onderbewuste verstoord en geprogrammeerd werd om symbolische Zonnen Goden te aanbidden, dan zul je ze ook op de één of andere manier zonder het te weten aanbidden door middel van evenementen zoals ‘de Olympische Spelen’. Begrijp je dat?

We kunnen de fysieke Goden die zich verschuilen achter dingen als de Olympische Spelen niet zien of wel soms? We kunnen alleen de stadions, de deelnemers en de medailles die zij ontvangen zien. Dat soort dingen ontvangen ons collectieve respect op een vijfde bewustzijnsniveau. Dat gezegd hebbende, we weten allemaal diep in ons onderbewuste dat alles is gekoppeld aan de Olympische Goden en dat accepteren we onbewust. Er wordt ons ook verteld en getoond over de betrokkenheid van occulte rituelen in het gebeuren, en we accepteren dat, zij het in onwetendheid. We tonen openlijk ons respect voor de atleten en moedigen ze aan, en dat niet alleen in de stadions, maar ook over de hele wereld via de TV.

Maar denk eens voor een moment na. Alstublieft. Zou het collectieve bewustzijn van de mensheid, terwijl ze zowel fysiek als bewust verbonden zijn met de spelen, zouden ze dan ook onbewust en spiritueel verbonden zijn met de symbolische Goden die de spelen vertegenwoordigen? Ik heb al vele malen gezegd dat de Slangen Cult zich letterlijk verschuilen achter onze grote fysieke vijfde bewustzijn`s gebeurtenissen waar ze heimelijk spirituele energie uit overhevelen. Als we respect hebben voor de Olympische spelen dan hebben we (geven we) respect aan de symboliek (de Olympische Goden), die er symbolisch gezien achter zitten.

Emotionele respect = spirituele energie.

Daarom wordt het hele evenement in principe ook alleen maar uitgevoerd voor het extraheren van de uit ‘vrije wil’ gegeven spirituele energie van de massa, waarmee een multi-dimensionale kracht wordt gevoed, door middel van misleiding. Dit vindt plaats op een bewustzijnsniveau dat hoger is dan de alledaagse, omlaag gehaalde, vijfde bewustzijnswerkelijkheid waarin wij verblijven. Degenen die mijn artikelen gelezen hebben zullen weten dat ik de Live 8-concerten, enz. heb genoemd als een middel voor de Slangen Cult om onze spirituele energie binnen te halen, op bepaalde Oude locaties (vooral op Leylijnen) over de gehele wereld.

De Olympische Spelen is een vergelijkbaar soort oplichting en het laat de Slangen Cult een soort ritueel ‘creëren’ dat daadwerkelijk over mijlen kan worden overgedragen wat ver weg dan hetzelfde effect heeft als daar waar het ritueel oorspronkelijk plaats vond zoals eerder werd vermeld. Bijv. zoals in dit geval, wordt de tempel van Hera of Zeus symbolisch overgedragen naar daar waar de fakkel die in Olympia werd ontstoken hem brengt, letterlijk overal heen waar men maar wil dus. Inderdaad de Olympische vlam vertegenwoordigt letterlijk Apollo de Zonnegod en de oude tempels zoals we nu weten, als je de video goed bekeken hebt.

Met andere woorden: de spellen van vandaag worden nog steeds uitgevoerd om de Goden van gisteren te eren, en degene die de spelen organiseert wordt een verlengstuk van Olympia met Apollo als gezelschap.

We sturen ook letterlijk onze ‘sterkste en beste vertegenwoordigers’, onze atleten, die symbolisch hun eer afdragen en die de Olympische hoogste Goden dienen en vermaken wanneer we deelnemen aan dergelijke symbolische spelen. Die daad op zich, is een “Spiritueel Overgave Ritueel” ten behoeve van de mensheid.

Het ritueel dat plaatsvindt in Olympia symboliseert dat, waar de spelen ook plaatsvinden dat ze dan nog steeds symbolisch plaats vinden IN Olympia en dat in het gezelschap van Apollo.

De Slangen Cult heeft je toestemming nodig om over je ‘te mogen’ heersen en doordat Wij deelnemen aan de spelen die ‘ ZIJ creëerden” en omdat diezelfde spelen hun symboliek volledig weergeven geven wij hen de toestemming die zij nodig hebben.

De overgrote meerderheid van de mensheid heeft geen directe kennis van de rituelen die in Olympia plaatsvinden voor de spelen, en ze zullen hoe dan ook toch niet de moeite nemen om uit te vinden. Ze zouden toch gewoon niet accepteren wat ik ze zeg toch, of zouden ze dat wel? Wij zijn immers veel te slim om bedrogen te worden op een dergelijke schaal waarbij we gewoon nog steeds ‘de Olympische Goden’ aanbidden tijdens ‘de hedendaagse moderne Olympische spelen’ is het niet? (we eren dus anno 2012 de Goden van VÓÓR Christus)

Oh mijn broers wat een stelletje dwazen zijn het. Wat een domkoppen zijn we toch.

Denk je dat de oude heersers van de wereld een enorme bult respect eisten, en eisten dat ze simpelweg maar aanbeden werden voor de lol? Ik realiseer me dat er van de moderne ontsteking van de fakkel ceremonie in Olympia wordt verondersteld dat het allemaal alleen maar ‘voor de lol’ werd gedaan, maar leek het er voor jou dan op alsof de ceremonie in Olympia ook gewoon voor ‘de lol’ werd gedaan? Zag het er als een grap uit voor jou? Het leek toch zeker een serieus ritueel te zijn voor mij en ik weet ook vanuit mijn hart dat het een belangrijk ritueel was voor de Slangen Cult want anders zou ik niet zoveel tijd hebben besteed om dit artikel te schrijven.

Naar mijn mening zijn de ‘spelen’ die morgen beginnen niet leuk, maar zijn een daad van ‘globale aanbidding’ grotendeels ter ere van de symbolische Zonnegod Apollo, zijn vader Zeus en de Godin Hera. De spelen, vanwege de symboliek die erachter steekt, zijn een daad van “je spiritueel over te geven” aan de kracht die ons allemaal tot slaaft gemaakt heeft en die dat al sedert duizenden jaren doet. Dat is de reden waarom de achterlijke leiders van deze wereld ons bedriegen en er tevens voor zorgen dat de spellen altijd uitgevoerd zullen worden op basis van dezelfde fundamenten van de oude occulte rituelen uit Olympia. Het feit dat we bedrogen worden doet er niet toe; dat je bedrogen wordt neemt het effect dat deze rituelen op de lange termijn op onze geest hebben niet weg. Onwetendheid is geen excuus wanneer we ‘blindelings’ occulte rituelen aanvaarden en ze in feite collectief toe staan te juichen simpelweg omdat we bedrogen werden door te denken, en het te accepteren, dat het gewoon maar een traditie is’.

Wij geven simpelweg nog steeds onze onderdrukkers het recht om over ons te heersen door continu deze vernoemde ‘traditie’ maar te blijven volgen, want we zijn kennelijk te dom om het te doorzien of we kunnen simpelweg niet bewogen worden om voor onszelf na te denken. Zou jij nog een traditie volgen die je tot slaaf maakt als je wist dat die je ook echt tot slaaf zou maken? Op wie wacht je nog die jou zal komen vertellen dat je een slaaf bent? Zit je te wachten op dezelfde kracht die je tot slaaf hebben gemaakt? De misleidende kracht die jou gehersenspoeld heeft, is echt niet van plan om jou te komen vertellen dat je gehersenspoeld bent. Wordt Wakker!

Is het niet zo dat we de ‘tradities’ blind en trots accepteren omdat we gewoon geloven dat ze ons geen kwaad doen? Inderdaad, wij zijn van mening dat tradities zoals Kerstmis en Pasen goede tradities zijn die ons geen kwaad doen, maar wat nou als deze tradities echt leiden tot je spirituele slavernij en dus bijdragen aan je huidige ellende? Wat dan trotse traditionalist?

Je werd ook misleidt door je te laten denken dat de overheid het ‘het beste met je voor zou hebben’ en daarom moet je ze ook altijd maar geloven, en dat is nou precies waarom de Olympische Spelen ook als een simpele ‘traditie’ worden gezien, en niet als een daad van het aanbidding van een kracht die ons continu gevangen houdt, wat tevens als een ‘draagbaar’ ritueel wordt gebruikt waarmee het gehele collectieve bewustzijn van het menselijke ras wordt beïnvloedt.

Het is gemakkelijk om te zeggen, en soms ook voor sommigen van jullie makkelijk om te zien, dat door het aanvaarden van, en het ondersteunen van evenementen zoals de Olympische Spelen, dat je bedrogen wordt in het aanbidden van Zonnegoden, zoals Apollo. Degenen die mij kennen weten dat zelfs Goden als Apollo of Jezus simpelweg van hetzelfde misleidende niveau zijn, en als we bedrogen worden in het aanbidden van Goden zoals Apollo, dan worden we ook bedrogen in het vereren van de ‘scheppers’ van de symbolische Goden zoals Apollo. Die scheppers van mythische Goden zoals Apollo zijn multi-dimensionale wezens die vreemd zijn voor deze wereld, AKA de Reptielen van de lagere vierde dimensie. Zij creëerden het eerste niveau van de symbolische Goden speciaal voor het gebruik ervan in occulte rituelen. Dus in een notendop, zoals ik al eerder zei, als we evenementen aanvaarden en eraan deelnemen zoals de Olympische Spelen dan worden we bedrogen in het aanbidden van Goden, zoals Apollo. Op zijn beurt weer, als we Apollo aanbidden dan aanbidden we werkelijk de multi-dimensionale wezens. Inderdaad, er zijn vele niveaus van het bedrog, maar de gemiddelde forum roddelaar komt gewoon niet voorbij het eerste niveau, omdat hun on-ontwikkelde geest het niet toe zal staan omdat deze geprogrammeerd werd met de ‘traditie’ die fungeert als een hypnotische ontsteker. Ik weet dat het moeilijk is om het te accepteren, maar geloof me de Slang gebruikt vele vormen om zich te verdediging.

Je zult niet gemakkelijk mijn versie van het type Olympische ‘traditie’ kunnen accepteren, simpelweg omdat de mensen het je anders hebben ‘geleerd’ op school, ten minste 10 jaar lang of niet? Je hebt gewoon geen enkele reden om hen niet te geloven of wel? Ze hebben ja allang laten geloven dat het met de Olympische Spelen wel goed zit, en ze hebben je natuurlijk ook geleerd dat je, net als zij, ondergeschikt zijn voor deze domme mythische Godheid als Zeus of niet? Dus om mij te kunnen/willen geloven zal niet gemakkelijk voor je zijn of wel?

Dat realiseer ik me dus ook. Ikzelf had ook een moeilijke tijd tijdens het verbreken van de vloek waar ik ook onder zat. Het enige wat ik je vraag, is dat je de situatie met ‘open ogen’ bekijkt. Denk erover na waarom dat de ‘powers that be’ op oude rituelen staan zoals die in de video werd uitgevoerd. Bekijk de ceremonie nogmaals, en vraag je ziel of die deel wil uitmaken van dat ritueel …. want je bent op dit moment gebonden aan de kracht die het gecreëerd heeft.

Het officiële ritueel is een totale verspilling van geld als het alleen maar voor de lol gedaan wordt is het niet? (Ik ga ervan uit dat je de ceremonie van de video hebt bekeken). Het wordt niet en het werd ook nooit niet gedaan voor de lol. Het wordt gedaan om het menselijk ras tot slaaf te maken door middel van misleiding. Het ritueel gaat schuil achter kunst en praal en is verder gebaseerd op de spirituele onwetendheid van het domgemaakte menselijk ras.

Vele illuminati rituelen vonden plaats in de oude tempels in Olympia van maart 2008 … Wist je dat? Kan het je eigenlijk wel wat schelen?

Ik zeg niet dat we geen wereldse sportevenementen zouden moeten hebben, maar wat ik wel kan zeggen is dat we ze willen hebben op basis van ‘mensen’ en niet met symbolisch occulte Godheden? Of kun je niet voorbij je gehypnotiseerde geest en de blinde acceptatie van de ‘traditie’ kijken en zie je de sport in feite zonder dat het woord ‘Olympische’ wordt gebruikt? Onze tradities hebben geleid tot de wereld die je nu om je heen ziet. Naar mijn mening is het tijd om al onze tradities in twijfel te trekken, simpelweg omdat ze hebben geleid tot de wereld die we vandaag om ons heen zien. Het menselijk ras werd op een gigantische schaal misleidt.

Natuurlijk kunnen we er in 2008 voor zorgen dat er sportevenementen doorgang vinden zonder dat al deze occulte ceremonies vooraf plaats vinden of, als dat niet mocht lukken, stel dan in ieder geval zonder sarcasme vragen over de symbolische rituelen die daadwerkelijk plaatsvinden?

Het belangrijkste punt voor het schrijven van dit essay was om een basis te leggen voor nog een andere springplank en om sommigen van jullie te proberen te helpen om een teen uit te durven steken. Neem het tot je en denk na over de gebeurtenissen van de ceremonie die aangetoond werden in dit hoofdstuk, en probeer om de officiële Olympische video te vinden en te bekijken. Er waren verschillende andere illuminati / Slangen ceremonies gaande in Olympia. Ik heb gewoon de middelen niet voor om van dat alles een verslag van uit te brengen. Ik zal zeggen dat ik geloof dat het tijd is om ‘jezelf’ vragen te stellen, en stel vragen aan de wereldleiders over wat hun ‘tradities’ nou eigenlijk creëren. Geloof me aub als ik je zeg dat het tijd is om te beginnen met je ogen te openen of je zult de werkelijke show letterlijk missen.

Het verleden roept je om je te herinneren wie je werkelijk bent en om je eraan te herinneren om je niet nogmaals voor de gek te laten houden. Negeer die oproep alsjeblieft niet! Negeer die oproep alsjeblieft niet! Ik weet niet hoelang ik nog informatie kan verstrekken, maar in elk geval … Tot de volgende keer …

Dat mijn liefde over jullie allen mag neerdalen.

Matthew Delooze 07 augustus 2008
ALLE TEKST Copyright © Matthew Delooze, 2008. Alle rechten voorbehouden

Klik hier voor het volgende deel

Originele artikel:
http://matthewdelooze.blogspot.com/2011/04/in-company-of-apollo-olympics.html

Dit bericht is geplaatst in Matthew Delooze. Bookmark de permalink.

4 reacties op Matthew Delooze 25 – In Gezelschap van Apollo (Olympische Spelen)

 1. tjen schreef:

  Olympics….

  GR-3-5-12 – Monday Moonbat Show

  End of days, vatikan, ‘The bull’, mother of god, Bagdad artefacts, tempeliers en ‘special forces’, 12 Olympia’s en Alexander de zoon van god…. vanaf 1:29:00,

  http://www.youtube.com/watch?v=wzcMEYxdtuw

  http://www.theglobalreality.com/author/jreeves

 2. Pingback: Matthew Delooze 26 – In aanwezigheid van Hera | hetuurvandewaarheid.info

 3. Pingback: Matthew Delooze 24 – De Regenboog Poort & De Volle Maan | hetuurvandewaarheid.info

 4. Pingback: Matthew Delooze 25 – In the Company of Apollo (Olympics) | hetuurvandewaarheid.info

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *