De basis van cellulaire geneeskunde

Click here for the English version

Klicken Sie hier für die Deutsche Version

De basis van cellulaire geneeskunde

Een goede of slechte gezondheid wordt bepaald op het niveau van de miljoenen cellen waaruit het menselijk lichaam bestaat. Voor de duizenden biochemische reacties binnen elke cel zijn vitaminen, aminozuren en spoorelementen nodig. Een chronische tekort aan deze voedingsstoffen is de meest voorkomende oorzaak van cellulaire disfunctie.

De aanvulling van deze cellen met essentiële voedingsstoffen ondersteunt hun bio-energetische productie en zorgt voor een optimale gezondheid. Bij gebrek aan een adequate aanvulling worden de normale celfuncties op de lange duur verzwakt, zodat de gezondheid verslechtert.

De ontdekkingen van dr. Rath tonen aan dat de miljoenen cellen binnen het menselijk lichaam extra voedingsstoffen nodig hebben om op normale wijze te kunnen functioneren. Cellulaire geneeskunde is gebaseerd op voedingssynergie en een optimale dagelijkse opname van vitaminen en andere essentiële voedingsstoffen die nodig zijn om de gezondheid op peil te houden.

AIDS

Kanker

Hart- en vaatziekten

Diabetes

Hartfalen

Hoge bloeddruk

Hoog cholesterolgehalte

Onregelmatige hartslag

Originele artikel:
http://www4nl.dr-rath-foundation.org/wetenschap/cellulaire_geneeskunde/index.html

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *