Heeft de maffia het voor het zeggen in Brussel?

Click here for the English version

Klicken Sie hier für die Deutsche Version

Heeft de maffia het voor het zeggen in Brussel?

Alle twijfel over de politieke richting die de Europese Unie opgaat werd onlangs voor eens en altijd opgehelderd toen EU-commissaris voor Justitie Franco Frattini plannen aankondigde om alle bezoekers aan de grens te controleren en een vingerafdruk te laten geven. Vanaf 2009 worden alle EU-paspoorten verplicht voorzien van een digitale vingerafdruk en foto en vanaf 2011 zullen niet EU-ingezetenen die een visum aanvragen verplicht worden hun biometrische gegevens in te dienen.

Frattini is momenteel van plan vingerafdrukken te nemen van kinderen vanaf 6 jaar oud, maar beveiligingsambtenaren voorzien dat op den duur op steeds jongere leeftijd gegevens zullen worden vastgelegd, naarmate de technologie zich verder ontwikkelt. Indien dit door alle 27 lidstaten wordt goedgekeurd, zal het plan een van de grootste herzieningen vertegenwoordigen die ooit in de Europese Unie heeft plaatsgevonden en miljoenen euro’s kosten.

Wie is Franco Frattini eigenlijk en waarom lijken hij en zijn bondgenoten Europa te willen veranderen in een “Big Brother” maatschappij waar de privacyrechten van het individu routinematig worden geschonden?

EU Commissaris voor Justitie, Franco Frattini, die samen met zijn bondgenoten, Europa wil veranderen in een “Big Brother” maatschappij waar de privacyrechten van het individu routinematig worden geschonden.

Frattini werd in 2004 aangesteld in de Commissie en daarvoor was hij de Italiaanse Minister van Buitenlandse Zaken en toegewijd assistent van de toenmalige premier Silvio Berlusconi. Zijn benoemingen waren direct controversieel en hij werd ervan beschuldigd vrijmetselaar te zijn.

Vrijmetselarij is al vanaf 1981 een zeer gevoelige kwestie in Italië, toen een geheime en illegale rechtse vrijmetselaarsloge, P2 geheten, Propoganda Due, werd opgedoekt door een publiek schandaal. Opmerkelijk genoeg bleek dat Silvio Berlusconi op de bijna duizend namen tellende ledenlijst stond, samen met hoge functionarissen uit de banksector, de beveiligingsdienst, de journalistiek, het leger en de politiek.

Het bleek dat Silvio Berlusconi op de bijna duizend namen tellende ledenlijst van de illegale, rechtse vrijmetselaarsloge P2 stond.

Berlusconi zou in 1978 lid geworden zijn van P2 en momenteel voert hij campagne in Italië om weer te worden verkozen als premier. Door de jaren heen heeft hij terechtgestaan in meer dan een dozijn criminele rechtszaken, hogere beroepen en andere onderzoeken en is hij schuldig bevonden van fraude, valsheid in geschrifte, omkoperij en betrekkingen met de maffia.

Berlusconi blijkt zich echter in goed gezelschap te bevinden. Een van zijn beste vrienden en collega’s – de Italiaanse senator Marcello Dell’Utri, tevens de Italiaanse vertegenwoordiger van de Raad van Europa – is al veroordeeld wegens samenzwering met de maffia. Terwijl de zaak van Dell’Utri nog in hoger beroep is, zal zijn betrekking bij de Raad van Europa hem beschermen tegen vonnissen van de Italiaanse rechtbank dankzij de immuniteit van rechtsvervolging die deze biedt, zoals vastgelegd in artikel 15 van de algemene overeenkomst van de Europese Unie die in 1949 in Parijs werd getekend.

Italiaanse senator Marcello Dell’Utri, de Italiaanse vertegenwoordiger van de Raad van Europa is veroordeeld wegens samenzwering met de maffia. Terwijl zijn zaak in hoger beroep is, zal zijn betrekking bij de Raad van Europa hem beschermen tegen vonnissen van de Italiaanse rechtbank, dankzij de immuniteit van rechtsvervolging die deze biedt.

Historisch gezien is welbekend dat P2 banden had met het nazisme en extreem rechtse groeperingen. Licio Gelli, de voormalige grootmeester, werd in 1998 gevangengezet wegens corruptie en fraude in verband met het Banco Ambrosiano schandaal en is openlijk door de New York Times beschreven als “iemand waarvan bekend is dat hij fascist is”. Onderzoeksschrijver, David A. Yallop beweert in zijn boek, ‘God’s wil of maffia: de onverklaarde dood van Johannes Paulus I’ zelfs dat Gelli betrokken was bij een samenzwering die leidde tot de moord op Paul Johannes Paulus I, die in 1978 slechts 33 dagen in ambt was.

Licio Gelli, de voormalig grootmeester van P2 werd in 1998 gevangengezet wegens corruptie en fraude.

Nog zorgelijker is dat sommige bronnen, waaronder kranten als de New Zealand Herald en de Britse Observer beweren dat de P2 banden heeft met staatsterrorisme. Anderen, zoals de BBC, menen dat ze banden hadden met zowel de maffia als rechtse terroristische groeperingen.

Is dit het Europa waar u wilt wonen? Een Europa dat geregeerd wordt door mensen als Franco Frattini en machtige, superrijke personen als Silvio Berlusconi? Een Europa waar uw privacyrechten en vrijheden routinematig worden geschonden en waar u geen democratisch recht van meningsuiting hebt?

Tenzij deze mensen worden tegengehouden, is het duidelijk dat Europa steeds meer zal gaan lijken op het continent dat George Orwell beschreef, waar dictatorschap, in plaats van democratie, de enige orde van de dag zal zijn.

Als u in de Europese Unie woont en erachter wilt komen wat u kunt doen om te helpen voorkomen dat het verandert in een dictatorschap, klik dan hier.

Originele artikel:
http://www4nl.dr-rath-foundation.org/nieuws/2008_02_feb_26_brussel_mafia.html

Dit bericht is geplaatst in Gezondheid. Bookmark de permalink.

Één reactie op Heeft de maffia het voor het zeggen in Brussel?

  1. p.vd velde schreef:

    onze zogenaamde leiders in europa zijn gewoon een stel boeven , en zo word europa steeds meer een dictatuur ,

    overal word u gecontroleerd , uw telefoon word afgeluisterd , ga de grens over en u krijgt bericht van uw provider , men weet dus waar u bent .
    uw internet gedrag word gecontroleerd 24 uur per dag

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *