William Bill Cooper – Inleiding

William Bill Cooper`s site:
http://www.hourofthetime.com/
Hier een samenvatting van Bill Cooper`s onderzoek:
http://www.hourofthetime.com/research.html

Click here and here for the English versions

(kopi?ren mét bronvermelding toegestaan)

William Bill Cooper

“Inleiding”

De zoektocht naar waarheid begint hier

Luister naar iedereen, lees alles, Geloof niets

Tenzij

U het kunt bewijzen uit u eigen onderzoek

William Bill Cooper
(Vrij vertaald door René Voogt)

“God zegenen mijn familie. Ik hou van mijn vrouw en kinderen meer dan het leven zelf. Hetgeen ik doe is voor de toekomst van mijn kinderen. Zij kunnen niet begrijpen waarom ik zo veel heb opgeofferd, waarom ik zo toegewijd ben aan dit werk, maar op een dag zullen ze. Ik wil dat ze weten dat ze de belangrijkste mensen in mijn leven zijn, en hoe veel ik van hen hou

William Cooper

The Hour of the Time: Uitzendingen op de Kortegolf…

De uitzendingen van “The Hour Of The Time” zijn te volgen op WBCQ 7.415 MHz en zijn Wereldwijd te ontvangen op de Kortegolf om 3 pm Eastern Standard Time van maandag tot en met vrijdag, en op de FM-zenders te ontvangen in heel Amerika.

William Cooper: Biografie…

Leer de geschiedenis achter William Cooper – “De gevaarlijkste radio host uit Amerika.”

“William Cooper is de gevaarlijkste radio host van Amerika.” – Een citaat van Rush Limbaugh tijdens een uitzending waarin hij voorlas uit een memo van het Witte Huis, kort na de bomaanslag in ‘Oklahoma City’.

Wat anderen zeggen …

21 december 1999 “het uur van de tijd” gerangschikt tot Nr1 talkshow van de 2461 internet radio-uitzendingen in hetzelfde tijdsbestek. Waardering ten opzichte van alle andere vormen van programmering behaalden we de 7e plaats – Shoutcast Statistieken

“Zie mensen ik ben het niet … het is die kerel William Cooper al omroepend vanuit een pandje in St. Johns, Arizona.” Rush Limbaugh, Uitmuntendheid in Uitzending`s Netwerken.

Bill Cooper is s`wereld leidende deskundige van het UFO’s gebeuren. ” Billy Goodman, KVEG, Las Vegas

“De enige man in Amerika die alle stukjes van de puzzel heeft, waar velen lange tijd hun nek over braken.” Anthony J. Hilder, Radio Free America

“William Cooper kon wel eens één van de grootste helden van Amerika zijn, en zijn verhaal kon wel eens het grootste verhaal in de geschiedenis van de wereld zijn.” Mills Crenshaw, KTALK, Salt Lake City.

Een korte levensbeschrijving

William Cooper`s kwam uit een militaire familie. Als kind woonde hij in veel verschillende landen, en is afgestudeerd van de Yamato Hoge School in Japan. Sindsdien reisde hij veel en leefden in veel verschillende vreemde landen. Mr Cooper had een hele andere kijk op de wereld dan de meeste Amerikanen.

William diende bij het Strategische Lucht Commando, bij de United States Lucht Macht. Hij haalde zijn papieren om aan B-52 bommenwerpers te mogen werken, KC-135 tank-vliegtuigen, en Korte afstand raketten. William kreeg eervol ontslag van de Lucht Macht in 1965.

William sloot zich aan bij de United States Marine ter vervulling van een droom, maar werd gefrustreerd door een chronische bewegingsziekte. Hij diende aan boord van de onderzeeër USS Tiru (SS-416), USS Tombigbee (AOG-11), Marine ondersteuning`s activiteiten in Danang RVN, Marine Veiligheid & Inlichtingen op Kamp Carter RVN, Danang Haven Patrouilles RVN, Dong Ha rivier Beveiliging Group RVN, USS Charles Berry (DE-1035), en was werkzaam aan het Hoofdkwartier van de Commander in Chief van de Pacifische Vloot, USS Oriskany (CVA-34).

Cooper was lid van het Bureau Marine Intelligence en Veiligheid, en diende als kaptein op een patrouile boot ter beveiliging van de rivier en de haven in Danang, en op de Dong Ha rivier als beveiligings groep in Cua Viet, Republiek van Vietnam. William Cooper kreeg verschillende medailles voor zijn leiderschap en heldhaftigheid tijdens deze gevechten, waaronder twee met “V” voor Dapperheid en moed.

Hij diende bij het Intelligence Briefing Team voor de Commander in Chief van de Pacifische Vloot. William was een onbeduidende Officier en werd aangewezen als KL-47 SPECAT operateur in het CINCPACFLT Commando Centrum in Makalapa Hawaii. Daar haalde hij zijn Top Secret, Q, SI, veiligheid`s verklaring.

William Cooper bereikte de rang van eerste klas Officer, QM1, E-6 binnen slechts 8 jaar in dienst van de Marine, een moeilijke taak in elke tak van het Amerikaanse leger. William Cooper kreeg eervol ontslag uit de United States Navy op 11 december 1975.

William woonde het Long Beach City College bij, waar hij een wetenschappelijke graad in fotografie behaalden. Hij stichtte de “Absolute Image Studio” en de “Gallery of Fine Art Photography” in Long Beach, Californië.

William beklede de positie als uitvoerend directeur van Adelphi Business College, Pacific Coast Technisch Instituut, en het Nationale Technische College. Bill Cooper was de Nationale commerciële beleidscoördinator voor het Nationale Onderwijs en Software.

Hij produceerde een aantal documentaires over onderwerpen zoals de moord op Kennedy en de geheime zwarte projecten waarvan de vliegende schotels werden gemaakt. William is een internationaal gewaardeerde persoonlijkheid welke de radio-omroepen “het uur van de Tijd” verzorgden op WBCQ wereldwijd op de korte golf 7.415 MHz van 10 pm tot 11 pm Eastern Standard Time (0300 tot 0400 UTC) van Maandag t / m donderdag nacht.

William Cooper is de auteur van “Behold A Pale Horse”. Het boek is uitgegroeid tot het best verkochte ondergrondse boek aller tijden. Het is gelezen en bevorderd door mond tot mond door mensen van alle rassen, godsdiensten en nationaliteiten.

Heer Cooper is een wereldklasse docent, één van de weinige anders dan supersterren, vorsten of pauzen die zijn verschenen op Wembly in Londen. William Cooper gaf 10 jaar lezingen in elke lidstaat.

William Cooper, heeft de volgende Fondsen opgericht voor het oogsten van de waarheid, CAJI News Service, de VERITAS krant, de inlichtingendienst, Harvest Publicaties, en heeft bijgedragen aan meer dan 700 FM stations uitgerust en in de lucht geholpen … met inbegrip van het station dat hij leidde voor het onafhankelijke waarheid`s fundament, 101.1 FM Eagar, Arizona, waar hij uitzond tot zo`n 7.000 mensen.

Onder zijn leiding waagde de Harvest Trust zich onder de publicerende branche. Het eerste boek dat gedrukt werd onder de Harvest Trust was Oklahoma City: Day One, door Michele Marie Moore … de definitieve klassieker over de bomaanslag in Oklahoma City op het Alfred P. Murrah Overheid`s gebouw op 19 april 1995.

Kort na de bomaanslag op het Alfred P. Murrah federaal gebouw las Rush Limbaugh een memo van het Witte Huis voor dat via de ether werd uitgezonden, tijdens deze uitzending werd William Cooper genoemd, “…Als de meest gevaarlijke radio host van Amerika”. Bill Cooper beschouwde de uitspraak van William Clinton als het grootste compliment dat hij ooit ontvangen heeft.

William Cooper’s FBI-bestand, uitgegeven bij het onderzoek vereist voor zijn veiligheidsmachtigingen in de militaire dienst, kwam onrechtmatig in het bezit van het Witte Huis, wat bekend is geworden als “Filegate”. Kort na deze ontdekking gaf president Clinton de opdracht aan alle federale agentschappen onderzoek te beginnen, hem te volgen en de rechtsvervolging van de heer Cooper in gang te zetten om hem zijn kop te laten houden.

Na het jarenlang invullen van FOIA aanvragen en onderzoeken voor de IRS, begon William Cooper een proces tegen de IRS op het Federal District Court in Phoenix Arizona om de IRS te dwingen het bewijs van rechtsbevoegdheid en een afvaardiging van gezag te tonen waartoe de IRS niet in staat was dat te doen. Om Mr Cooper`s poging te dwarsbomen de ware aard van de criminele IRS te onthullen, en de orders van het Witte Huis door te voeren, loog het agentschap tegen de Grand Jury, die William Cooper niet toestonden te getuigen, en aanklachten neerlegden tegen Mr Cooper en zijn vrouw Annie. Deze truc werd met succes gestopt Mr Cooper zette zijn proces voort tegen de criminele IRS uit angst gearresteerd te worden

In 1998 werd VERITAS en Harvest publicaties verkocht aan Hallmark Creative Corporation samen met de auteursrechten en alle rechten voor al het geproduceerde schriftelijke materiaal wat ooit zou worden geproduceerd door William Cooper inclusief Behold A Pale Horse en Oklahoma City: dag één. Hallmark Creative Corporation wordt er contractueel aan gehouden garant te staan dat al dit materiaal altijd beschikbaar zal blijven voor het publiek.

William Cooper blijft kampioen in het veroorzaken van de Waarheid en vrijheid voor alle volkeren van alle rassen, godsdiensten, en plaatsen van onze voorouderlijke afkomst. William is een inheems geboren Amerikaan, Engels, Scotch, en Iers. Hij woont in Arizona. indertijd met zijn prachtige Chinese vrouw Annie, dochters, Dorothy (Poeh), kleine Allyson en hun honden, Sugarbear en Crusher. In maart 1999 stuurde William zijn familie uit de Verenigde Staten weg voor hun eigen veiligheid. Hij woont en werkt nu alleen met zijn twee honden, een haan en een kip.

Update: Bill werd ter dood gebracht door het departement van de Staats Sherrif, tijdens een overval op zijn huis in november 2001. Hij is nu begraven op een heuvel in Eagar, Arizona.

Originele artikelen:
http://www.hourofthetime.com/william.htm
http://www.hourofthetime.com/hott.htm

embedded by Embedded Video

Dit bericht is geplaatst in Bill Cooper. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *