William Bill Cooper – Geachte Functionaris

William Bill Cooper`s site:
http://www.hourofthetime.com/
Hier een samenvatting van Bill Cooper`s onderzoek:
http://www.hourofthetime.com/research.html
 

English version click here

(kopi?ren mét bronvermelding toegestaan)

William Bill Cooper

De zoektocht naar waarheid begint hier

Luister naar iedereen, lees alles, Geloof niets

Tenzij

U het kunt bewijzen uit u eigen onderzoek

William Bill Cooper
(Vrij vertaald door René Voogt)

“Geachte Functionaris”

Ik wil u niet doden. Ik wil u zelfs niet eens verwonden. Ik bewonder uw moed en inzet die u getoond heeft bij het helpen van anderen, vaak met risico voor u eigen leven. Ik hoop dat u niet voor mij komt, want als u dat wel doet, zal één van ons sterven. Dat zou U kunnen zijn. Ik heb niets verkeerds gedaan. En ben het ook niet van plan. Maar de overheid die u dient heeft te veel wetten doorgelaten. Ik weet zeker dat ik er per ongeluk één zal breken, op een dag. Maar diezelfde regering is systematisch de onvervreemdbare rechten aan het vernietigen waarvan de grondwet zegt dat ze niet geschonden mogen worden – heel concreet, mijn recht voor het mogen houden en dragen van wapens.

Ik ben niet één of andere krankzinnige gek, maar ik kan niet langer lijdzaam toezien, hoe fatsoenlijke mensen systematisch slaaf worden door een buiten controle geraakte overheid. Ik kan het niet toestaan dat een corrupte rechterlijke macht haar macht gebruikt om mijn rechten en mijn land te vernietigen. Waar overheid en justitie begonnen zijn u te gebruiken tot het aanhouden en vermoorden van mensen, zoals ik – mensen die geloven in wat de Onafhankelijkheid`s verklaring, de Grondwet en de Bill of Rights ons zegt.

U kent mij niet, maar u ziet me elke dag. Ik kan een zakenman, een vrachtwagenchauffeur, een uitvoerende macht zijn. Ik zou een huisvrouw of verkoper kunnen zijn. Maar ik ben bewapend, zoals Amerikanen al meer dan 250 jaar zijn, en ik ben vastberaden om de vrijheden te houden wat alleen door een bewapend volk tegen gehouden kan worden. Met een geweer, kan ik een doelwit ter grote van een mens raken op 800 meter. En kortere afstanden, met het knipperen van één oog, kan ik een hoofd-groot doel raken met een geweer of een pistool. Ik draag geen uniform. Ik rijd niet in een gemarkeerde auto. Ik draag geen camouflage. Ik zou uw eigen secretaresse kunnen zijn, of uw kapper. Ik zou de man kunnen zijn die flessen gebotteld water levert, of de pakketdienst dame. U weet niet wie ik ben, of wat voor wapens ik heb, noch zult u het ooit weten. Ik ben tientallen miljoenen. Ik ben Amerika.

Maar ik ken u. Ik ken u uniform, u auto en u werkschema. Ik weet waar u werkt, en waar u woont. En dat is goed voor u, want ik ben niet alleen geen bedreiging voor u, zolang u het werk doet waarvoor u bent ingehuurd, ik ben ook bereid om u te helpen als u wordt bedreigd door echte criminelen. Er zijn er niet zoveel meer over “net-als-ik,” u mag denken, maar geloof me, er zijn er vele, veel meer dan u zich voor kunt stellen. Als puntje bij paaltje komt, zijn wij degenen die echt aan uw zijde staan. Aan uw kant, dat wil zeggen, zolang u de Eed eert. Wij staan aan uw zijde als u één van de hoeveelheid vrede`s ambtenaren bent die niet corrupt zijn en zichzelf niet verkopen aan socialisten of communisten – vrijheid verraders, die alles zullen doen, en alles zullen zegen voor de vernietiging van America en wat onze vaders en grootvaders ons nalieten.

Nee, ik ben geen bedreiging voor u, maar uw bazen in de regering zien dat heel anders. Ze denken dat ik, en mijn wapens een bedreiging zijn voor hen, en zij zijn van plan u te sturen voor mij, net zoals ze gewapende, gevaarlijke officieren op geselecteerde kleine missies stuurden voor jaren, voor het wegnemen van gerichte individuen. Op hun orders, zou je er in kunnen slagen mij te vermoorden voor mijn overtuigingen. Of misschien ook niet. Of het je nu lukt of niet mij te vermoorden, net als federale agenten Vicki Weaver en haar jonge zoon vermoorden in Idaho, of net als dezelfde federale agenten die 81 mannen, vrouwen en kinderen in Waco, Texas vermoorden, zullen er anderen zijn die op zullen staan vanuit mijn geheugen, zoals Ik nu opsta ter ere van de onschuldige levens die werden genomen door “jack en gelaarsde” criminelen en in het zwart geklede Ninja imitators die denken dat het leuk is om Amerikanen te vermoorden – die zijn op de één of andere manier ervan overtuigd geraakt dat het hun taak geworden is Amerikanen te vermoorden!

Ik ben bereid te sterven, ter ere van mijn heilige eed afgelegd als Amerikaan, voor het verdedigen en beschermen van de Grondwet van de Verenigde Staten van Amerika. Bent u bereid te sterven voor het overtreden van die Eed? U ziet, onze regering loopt uit de hand. Het is verrot, van boven naar beneden. u weet het. u hebt het gezien. Maar u, net als vele anderen, zijn teveel bezig met werk, u gezin en u pensioen, om niet te zeggen u doet er alles aan. Diep van binnen weet u dat ik gelijk heb. Maar u denkt dat u uw orders moet opvolgen. Of niet? Gaat u mij vermoorden voor de moed op te staan voor het land en de beginselen waarin u gelooft? Of gaat u mee met de gewetenloze illegale, ongrondwettige orders, net zoals “goede” Duitse soldaten hun orders opvolgden?

Wat verkiest u? vrede`s officier of een jack/gelaarsde crimineel? Er is weinig verschil tussen een straat crimineel die moord en rooft, en een geüniformeerde misdadiger die moord en rooft in het kader van de kleur van de wet. Het resultaat is hetzelfde. In beslag genomen goederen, verwoeste levens, families uit elkaar getrokken, moorden gepleegd, en een vrije natie vernietigd. Kijk naar de geschiedenis. Kijk rond in de wereld. Terwijl we afstevenen naar een wetteloze samenleving, ons land beweegt zich dichter en dichter naar anarchie en vervolgens een vorm van fascisme. Gaat u ongrondwettelijke wetten afdwingen? Word u het privé leger van sociaal / fascistische dictators die zich voordoen als vertegenwoordigers van de democratie?

Of doet u uw deel, om Amerika te heroveren? Gaat u uw ogen en oren open houden? Zult u het mij stilletjes laten weten wanneer de zwart geklede schurken van de SWAT-teams het op mij hebben voorzien? Laat u uw collega-officier`s weten dat ze verkocht zijn stroom afwaarts door hun corrupte meesters? Kom niet om mij te doden. Omdat ik u niet wil doden. Als u toch komt, zou je kunnen slagen – als je geluk hebt. Maar reken er niet op geluk, want het zal waarschijnlijk zwaar worden – verdomd zwaar. Zoals miljoenen andere Amerikanen, Ben ik de zoon of dochter van een jagers volk – burgerstrijders die een rijk erfgoed hebben in het verslaan van het beste dat de vijand ons sturen kan.

We zijn vindingrijk. Wij koesteren onze huizen en vrijheid. Wij begrijpen de wapens en tactieken. Je bent dom als je van plan bent onze vijand te zijn. Als het u niet lukt, en op de lange termijn, zal het u niet lukken, is dit wat u kunt verwachten: hinderlagen van de SWAT teams, op grote schaal het slachten van alle zwart gelaarsde misdadigers die onschuldige Amerikanen hebben vermoord op bevel van hun socialistische meesters; gerichte moorden en ontvoeringen van anti-Grondwet rechters en moorden op anti-Amerikaans, antiwapen politiek.

Door u bereidheid een goede kleine nazi te zijn, zult u een burgeroorlog ontketenen precies zoals de vijanden van Amerika het willen. Het hoeft niet zo te zijn. U kunt er iets aan doen. Het is heel eenvoudig. Lees de Onafhankelijkheid`s verklaring, de Grondwet en de Bill of Rights. Hoewel u ook een eed aflegde om hem te verdedigen, leer je er niet veel over tijdens uw opleiding, of wel? Vandaag de dag, worden deze documenten als gevaarlijk beschouwd door de overheid, net als King George ze gevaarlijk vond meer dan 200 jaar geleden. Waarom denkt u dat uw leiders u dirigeren diezelfde rechten te bestrijden waarop u zwoor ze te beschermen? Waarom willen ze een ontwapend publiek? U weet de reden. Het heeft niets te maken met de bestrijding van criminaliteit. Het heeft alles te maken door met u hulp te ontwapenen, controleren en uiteindelijk de moord op uw Amerikaanse Maten – net als de bruinhemden en de SS deden bij Duitse burgers.

Val er niet voor. Dwing me niet om u te doden.

(Ondertekend) 100 miljoen Amerikaanse patriotten)

Originele artikel:
http://www.hourofthetime.com/dearofficer.htm

Dit bericht is geplaatst in Bill Cooper. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *