William Bill Cooper – Over Bill Cooper

William Bill Cooper`s site:
http://www.hourofthetime.com/
Hier een samenvatting van Bill Cooper`s onderzoek:
http://www.hourofthetime.com/research.html

(kopiëren mét bronvermelding toegestaan)

Over William Bill Cooper

William Bill Cooper groeide op binnen een militaire familie. Toen Bill het ouderlijk huis verliet besloot hij dan ook bij de luchtmacht te gaan. Als kind had hij vaak verhalen gehoord over het bestaan van ufo`s, foo fighters, en vreemde vliegende objecten die wel eens niet van deze aarde zouden kunnen zijn maar als kind schonk hij daar geen aandacht aan het was immers min of meer normaal. (de mensen waar hij tussen opgroeide praten er immers dagelijks over). Als kind liet je er eens je gedachten over gaan en je liet het weer los. Echter tijdens zijn luchtmacht tijd kwamen dit soort verhalen steeds weer naar boven, meestal als ze met een groepje bij elkaar waren nu het nuttigen van wat drank, maar regelmatig kon hij zich de volgende dag er toch nog het 1 en ander kon herinneren van wat er gezegd was.

Na de luchtmacht stapte Bill over naar de marine, en het was daar waar zijn leven een drastische wending zou krijgen. Hij was een erg avontuurlijke beetje gekke en nog een jonge man en dacht dat het wel spannend zou zijn om werkzaam te zijn op een onderzeeër, waarvoor hij zich dan ook vrijwillig aanmelden. Tijdens 1 van de oefeningen waren ze op weg van – Portland/Seattle naar Pearl Harbor dat hij dienst had op de uitkijk, waar hij dan ook zijn levens veranderende ontdekking deed en zag wat zijn leven voor eeuwig zou veranderen. Hij staat op de uitkijk en plotseling zag hij een schotel achtig object vanuit de zee omhoog komen (ter grote van een vliegdekschip), welke om zijn as draaide en met en tussen de wolken verdween. Aangezien hetgeen wat hij zag gebeuren zich op ongeveer 2 zeemijl afstand plaats vond leek het langzaam te gaan, maar in feite ging het zeer snel omdat het uit het water kwam, om z`n as draaide en direct uit zicht was.

Hij melde het voorval bij zijn meerdere dat hij Iets gezien had, waarop zijn meerdere ook op dek kwam kijken. En warempel een paar minuten later komt datzelfde DING terug uit de lucht in volle snelheid, en verdween weer in zee zonder ook maar een spetter/plons te laten zien. Het was net of de zee zich opende waardoor het object zonder iets te raken erin kon vliegen. U moet zich voorstellen hetgeen hij gezien had, was zo groot als een vliegdek schip zoiets kan NOOIT in zee terecht komen zonder ook maar een plons. Dat ritueel herhaalde zich meerdere keren waarvan hen beide oog getuigen waren.

Na aanleiding van wat ze gezien hadden moesten ze later aan wal bij de commandant komen om te verklaren wat ze gezien hadden. Echter kwam het erop neer dat ze niets gezien hadden, en er vooral nooit met iemand over zou mogen spreken, en zou zelfs bestraft kunnen worden met gevangenisstraf, geldboete, en ontslag. De reacties van hogere hand en het verbod te spreken over wat hij gezien had zouden zijn leven veranderen. Hij had immers iets gezien waarvan het bestaan radicaal ontkend en zelfs in de doofpot gestopt werd.

Een aantal jaren later werd hij naar Vietnam overgeplaatst waar hij enkele multi miljoenen boot ter beschikking kreeg ter beveiliging van de oever banken, de vissers en de haven te garanderen. Het was in die tijd dat Bill ontdekten dat er daar nog veel meer ufo en allien activiteiten waren, welke in officiële rapporten werden beschreven als “vijandelijke helikopters” (echter, de vijand bezat GEEN helikopters). Hun troepen werden er door aangevallen, zelfs vijandelijke troepen, en er verdwenen zelfs personen. Van 1 geval weet hij zeker dat er zelfs een heel dorp van de aardbodem verdween in 1 nacht na alien/ufo`s gespot waren.

Nadat hij Vietnam verlaten had, werd hij over geplaatst naar de “Pacific fleet” waar hij werkte als inteligence officier, en het zou daar zijn waar hij zeer geheime documenten onder ogen kreeg wat een behoorlijke tijd duurde voor hij besefte dat hetgeen hij onder ogen kreeg ook echt was. (Het was allemaal classified material).

U moet begrijpen wat nodig is om dat soort documenten in te mogen zien. Om dat soort documenten in te kunnen zien heb je alleen maar een beveiliging certificaat nodig. Om zo`n certificaat te verkrijgen die je een aanvraag in te dienen waarop overheidsagenten je hele verleden natrekken wat ongeveer 6 maanden duurt. Ze gaan naar je huis, je school, je oude leraren, simpelweg iedereen die je zelf als connecties uit het verleden opgeeft, zelfs oude buren, vrienden en collega’s, wat wel eens beschamend over kan komen want men verteld er niet bij waarom men U aan het natrekken is. Ze laten simpelweg hun penning zien en beginnen vragen te stellen. Als je dat traject doorlopen hebt en je krijgt je begeerde “BI” (“Bureau of Investigation” clearance) vanaf dat moment heb je toegang tot al het militaire geheime materiaal als ook het “Top Secret” materiaal en zelfs daarboven.

Bill werd ingedeeld bij – Commander in Chief of the United States Pacific Fleet nadat hij zijn “BI” had ontvangen. Welke alles diende te weten over dat gebied, welke de helft van de aarde bestrijkt. Van de Indische oceaan tot aan de Atlantische Oceaan en al het land wat er tussenin ligt. En geloof het of niet, als er ooit oorlog uit zou breken is het de marine welke de meeste zeggenschap en inzichten heeft in alle informatie die er is. Men dient dan ook te allen tijde te weten wat, er waar, speelt. Omdat zoiets onmogelijk is dat door 1 persoon te laten coördineren worden er regelmatig briefings gehouden welke geïnformeerd worden door personen als Bill die dagelijks een 24 uurs update doorgaven. Elke ochtend tussen 8 en 9 uur werd zo`n briefing gehouden en werd men op de hoogte gebracht van de veranderingen van de afgelopen 24 uur, waardoor eventuele veranderingen werden besproken voor de komende 24 uur. Het was dan ook daardoor dat Bill documenten van “Project Grudge” en – “Operation Majority” achter wist te houden.

Zo is het in feite allemaal begonnen.. het zien van de ufo uit zee.. er niet over mogen spreken.. wat hij gezien had in Vietnam.. de aanvallen in Vietnam.. het verdwenen dorp in Vietnam.. en vervolgens de documenten die beschreven wat het leger door de jaren heen al aan informatie had verzameld. Een aantal jaren later zal Bill ook nog documenten onder ogen krijgen welke de betrokkenheid van de regering beschreef in wederom classified documents welke de moord op Kennedey beschreven. Daarvan is Bill zo overdondert geweest dat hij zelfs niet meer van plan was zijn werk ooit nog voort te zetten in het leger, en is zelfs na het ontdekken daarvan 2 weken niet op het werk verschenen. Na wat aandringen van een vriend collega heeft hij toch besloten weer aan het werk te gaan, dat gaf hem immers de mogelijkheid verder te onderzoeken in alle classified documents. Vanaf daar zal zijn leven dan ook nooit meer hetzelfde zijn als dat het ooit was. Bill heeft zo`n 17 jaar intensief onderzoek gedaan en kwam er zo achter dat de wereld geregeerd word door een “schaduw regering” de president waar wij tegenaan kijken als zijnde de belangrijkste man is in feite niets minder dan een marinet welke totaal niets te zeggen heeft, maar veel erger nog zelf niets weet van wat er daadwerkelijk speelt. President Kennedy is daar het perfecte voorbeeld van, Kennedy wist wat Bill door de jaren heen ontdekte, namelijk dat het land geregeerd word door mensen die menen voor god te kunnen te kunnen spelen. U zult zich de wereld beroemde speech van kennedy nog wel kunnen herinneren.

Beroemde speech Kennedy:

embedded by Embedded Video

Hier vind u de vertaalde tekst uit de video

Auteur: René Voogt

Dit bericht is geplaatst in Bill Cooper. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *