William Bill Cooper – Speech Milton William Cooper, 17 november 1989

William Bill Cooper`s site:
http://www.hourofthetime.com/ 
Hier een samenvatting van Bill Cooper`s onderzoek:
http://www.hourofthetime.com/research.html

Click here for the English version

(kopiëren mét bronvermelding toegestaan)

Speech Milton William Cooper, 17 november 1989

(Vrij vertaald René Voogt)

De zoektocht naar waarheid begint hier

Luister naar iedereen, lees alles, Geloof niets

Tenzij

U het kunt bewijzen uit u eigen onderzoek

William Bill Cooper

Het volgende is een transcript van een 45 minuten durende lezing van Milton William Cooper. Deze vond plaats op 17 november 1989 tijdens de “Whole Life Expo” te Los Angeles.

Voor degenen onder u die niet weten wie ik ben, Ik ben opgegroeid in een militaire familie. Mijn familie, mijn voorouders, waren sinds zij naar dit land kwamen, werkzaam voor de  regering. Wij hebben gediend in het leger en waren echte patriotten, we hebben gevochten in alle oorlogen, wij droegen zorg over dit land en geloofden in de grondwet van de Verenigde Staten. Wij weten, wat veel mensen niet weten, dat de grondwet van de Verenigde Staten van Amerika, is de Verenigde Staten van Amerika! En dat is waarom wij altijd bereid geweest zijn om dingen te doen die nodig zijn om het te bewaren en te beschermen.

“Toen ik het ouderlijk huis verliet ging ik naar de luchtmacht, het Strategisch Lucht  Commando. Als kind had ik verhalen gehoord van mijn vader, en andere piloten, (mijn vader was een piloot), over Foo Fighters, en UFO’s, vreemde vaartuigen die niet waren gemaakt op deze aarde. En als een kind, hoor je dat in het voorbijgaan, en het is lollig, en je giechelt er wat over, en je gaat weer buiten spelen “Ruimte Mannetje”, en je vergeet het verder weer.

Toen ik bij de Lucht Macht zat ontmoette ik mensen die deelnamen aan het herstellen van  neergestorte buitenaardse vaartuigen. Dit intrigeerde mij, het interesseerde mij, maar het was meestal na een flink aantal flessen bier dat deze verhalen omhoog zouden komen, en soms de volgende ochtend, kon ik mij bij god niets meer herinneren van wat die jongen had gezegd.

Toen ik de luchtmacht verliet ging ik naar de marine, en dit is waar alles stond te gebeuren. Het was oorspronkelijk de bedoeling om van plek naar plek te gaan in de  dienstverlening en  service, iets wat heel weinig mensen ooit hadden gedaan. Ik was een heel avontuurlijke, erg gekke … jonge man, en ik dacht dat het een behoorlijk spannend leventje zou worden. Ik ging als vrijwilliger op een onderzeeboot,  op de onderzeeër USS Tyroot, SS-416, op een traject tussen het Portland / Seattle gebied en Pearl Harbor, dat is onze thuishaven, de Pearl Harbor sub basis, waar ik op de uitkijkpost stond en zag een schotel achtig vaartuig, ter grootte van een Midden-klasse, vliegdekschip, voor degenen onder jullie die niet weten hoe groot dat is, dat is enorm, het kwam uit het water op ongeveer twee en een halve zee-mijl van de bakboord boeg, dat is ongeveer 45 graden aan de linkerkant van het  puntige einde van de onderzeeër.

Het tuimelde langzaam om zijn eigen as, en verdween in de wolken. Het leek langzaam te bewegen voor mij op een afstand van twee en een halve nautische mijlen, maar in werkelijkheid ging het zeer snel, omdat het uit het water kwam,  tuimelde een aantal keren, en het was weg!

Vervolgens heb ik het gemeld aan de officier van het dek. Ik vertelde hem niet wat het was dat ik had gezien, want mijn vader had immers geen dwazen opgevoed, en in het geval dat niemand anders het had gezien wilde ik niet de enige gek aan boord van het schip zijn. Dus ik heb de officier van dek gevraagd om me te komen helpen met het in de gaten houden van dat gebied, en dat deed hij, wat normaal is voor officieren op uitkijkposten om elkaar te helpen, als we op de brug op de uitkijk staan, omdat we allemaal samen hangen als er iets ergs zou gebeuren. Na een paar seconden rond kijken, hetzelfde vaartuig, of een ander vaartuig maar precies hetzelfde, kwam uit de wolken, tuimelde weer om zijn eigen as, en ging het water in. “Ensign Ball” die de officier van het dek was,  was letterlijk geschokt! Ik wist niets te zeggen?

Zeeman Dejeralimo, die aan stuurboord op de uitkijk stond was ook getuige van dit alles, en Ensign Ball riep de kapitein naar de brug, die werd gevolgd door de chef kwartiermeester en die bracht een 35mm camera mee en wij keken tussen de zeven en 10 minuten naar hetzelfde vaartuig (of verschillende vaartuigen die er precies gelijk uitzagen), welke het water betraden en weer verlieten. Het was een ongelooflijke show.

Ik weet niet of ze wisten dat wij er waren, of als ze er zelfs bezorgt over waren,  de vaartuigen hadden geen gloed, waren van metaal, en waren zonder twijfel machines, waren  blijkbaar intelligent bestuurd, en waren enorm,  in de luchtmacht en de marine weet men  wat er voor nodig is, en ik wist zonder twijfel, en weet dat nu nog, dat deze machine niet gemaakt was op het oppervlak van deze aarde. Want er is niets dat de mens kan maken, dat door de lucht kan vliegen met zo`n snelheid, om haar as tuimelt, en het water induikt en efficiënt verder vliegt/vaart onder de zeespiegel.

Als je ooit aan boord bent geweest van een vliegtuig en gaat dan aan boord van een onderzeeër,  waarschijnlijk hebben sommigen van u in deze ruimte al eens ooit in het verleden een onderzeeër bezocht, dan heb je zo door, zelfs zonder technische betrokkenheid hoe moeilijk het zou zijn zoiets klaar te spelen. Waar zou zoiets van dat formaat gebouwd kunnen zijn? Het was absoluut wonderbaarlijk. Het veranderde mijn leven drastisch en ik wist dat alle verhalen die ik gehoord had in mijn leven waar waren, en ik begon de wereld vanuit een heel ander licht te zien.

Het was lang daarna dat ik getraind werd als “Naval security in intelligence”. En naar werd Vietnam gezonden. Ik werd ingedeeld als kapitein op een patrouille boot, eerst in de DaNang haven, waar de bemanning werd samengesteld voor de Multi-miljoenen-patrouille-boot. Mijn werk was het verzamelen van informatie van het volk die aan de oevers woonden, en van de vissers die de haven passeerden, om de veiligheid van de haven en schepen te kunnen waarborgen.

Na ongeveer 5 maanden werd ik naar het noorden gezonden naar DMZ, naar een plaats genaamd Qua Vieaf (sp), aan de Tacan (sp) rivier. Ons basiskamp was aan de rivier monding. En we waren maar 3 mijl zuidelijk van de noord Vietnamese grens, onze opdracht was om over de Tacan rivier te patrouilleren vanaf de monding tot aan Dang Ha (sp) en daarna tot aan Quang Tree (sp) om de stadt Quang Tee af te snijden, en om het volk op de oevers te leren kennen, en informatie los te peuteren,  elke avond patrouilleerden we om de veiligheid van de scheepvaart en de rivier te waarborgen.

Het was aldaar in Vietnam dat ik ontdekte dat er een ontzettende hoeveelheid aan ufo en allien activiteiten plaats vonden. En werd altijd in officiële berichten gemeld als zijnde “vijandelijke helikopter`s”. Ieder van u die ook maar iets van de Vietnam oorlog af weet, weet dat de Noord Vietnamezen geen helikopter hadden, en al helemaal niet meer sinds de laatste luchtaanvallen op Noord Vietnam. Zelfs als ze er nog hadden zouden ze nooit zo dom zijn geweest om deze in te zetten boven DMZ, dat was zeker hun ondergang geworden.

Onze troepen werden zo nu en dan beschoten door deze zogenaamde “vijandelijke helikopters”, Vijandelijke troepen werden ook beschoten door deze zogenaamde “Vijandelijke helikopters” en zo nu en dan verdwenen personen gewoon. En van één voorbeeld dat ik zeker weet, is dat een heel dorp verdween na allien/ufo activiteiten. De reden dat men de term “vijandelijke helikopters” gebruikte in mededelingen en spoedberichten was omdat je in Vietnam zomaar overspoeld kon worden, maakte niet uit waar je was.

Ze hadden geen Cripto codering`s uitrusting meegenomen naar Vietnam, ik praat over het hele systeem. Wat wij Deden, we hadden cripto tabellen en door die 24 uur lang te gebruiken zouden die niet goed zijn. Dus dat deden we. Door het niet kunnen gebruiken van de cripto apparatuur moesten we code woorden als “vijandelijke helikopters” gebruiken.

Toen ik Vietnam verliet was ik gehecht geraakt aan het hoofd-quartier van de staf  bevelhebber van de united states fleet op Makalapa, Hawaii, die op een kleine heuvel lag welke neerkeek op Pearl Harbor`s mooie witte gebouw daar beneden. En ik was speciaal gehecht geraakt aan het “intelegence briefing team” van de commandant van dienst van de united states pacific fleet.

Het was tijdens deze “tour of duty” dat ik in relatie tot mijn verplichtingen, documenten in handen kreeg welke zo ongelooflijk waren dat het me een behoorlijk tijdje heeft gekost mezelf af te stemmen op het feit of dat wat ik zag wel echt zou zijn. Voor iedereen die niet begrijpt hoe ik die informatie onder ogen heb gehad, laat ik u een korte uitleg geven wat ervoor nodig is om beveiligde en geklasseerde documenten in te kunnen zien als je bij het leger of de overheid in dienst bent. 

Ten eerste heb je veiligheidsverklaring nodig, en je hebt een verklaring per beveiliging`s graat nodig.  In dit geval was het geclassificeerd als “Top Secret”, beperkte informatie, welke, en daar kwam ik later pas achter de hoogste classificatie in de Natie is.

Om dat type beveiliging te kunnen krijgen, is alles wat je nodig hebt een FBI achtergrond onderzoek van jezelf wat ongeveer een half jaar in beslag neemt. Ze sturen Fbi agenten naar je huis, je oude school, naar al je leraren, je vrienden, simpelweg naar iedereen die jij invult op je  beveiliging`s aanvraag, naar al je oude adressen, je buren, iedereen waar je voor gewerkt hebt, gaan ze langs en dat is soms best beschamend want ze vertellen er niet bij waar ze naar op zoek zijn.

Ze laten gewoon hun identificatie zien en beginnen vragen te stellen, en op die manier kom je er dus meteen achter wie er wel en wie niet je echte vrienden zijn, omdat veel mensen bang worden en denken, Bill heeft net een bank berooft, en ik spreek niet meer met hem.

Als je het dan eenmaal hebt, heet het een “B.I.” en voor degene van u die een copy hebben ontvangen van mijn “Cv” kijk op de eerste pagina DD – 214 waar staat “beveiliging`s certificaat” zie je de term “B.I. (Bureau of Investigation)”  dat is een toegang`s verklaring. Nu vanaf dat punt heb je toegang tot alles inclusief “Top Secret” en hoger. Aan de hand daarvan word bepaald dat hetgeen je onder ogen gaat krijgen je ook dient te weten voor het werk dat je doet en voor het goed kunnen uitvoeren van je functie.

Ik was toegewezen aan het intelligence briefing team van de commandant van dienst van de pacific fleet welke alles diende te weten van het gebied over de operaties welke zich afspeelde op een oppervlakte ter grote van de helft van de aardbol, de indische oceaan, de Atlantische oceaan en al de landmassa`s ertussen in. En geloof het of niet, als we in oorlog geraken is het de Amerikaanse marine, die de eerste klap toedient en poogt de vijand op afstand te houden terwijl wij samen kunnen komen, historisch gezien is het gebruik van Kernwapens in zijn soort een afgedaan concept, maar militaire commandanten praten er hoe dan ook toch nog  graag over.

“Vanwege dit, en je hebt geen idee van de hoeveelheid materiaal en informatie welke een  commandant van een bepaald gebied dient te weten dat is ongelooflijk, en hij moet dat bij  houden, hij moet er bovenop blijven zitten. Hij moet weten wat er gebeurt, hij moet de juiste beslissingen maken. Omdat het menselijkerwijs bijna onmogelijk is voor 1 persoon om dat te doen, hebben ze een zogenaamd briefing team, en het is onze taak om ervoor te zorgen dat hij van de juiste informatie is voorzien, continu, de hele tijd, op een 24-uurs basis.

En elke ochtend, tussen 8 en 9 uur, dan geven we een briefing welke alles beslaat wat er in de voorafgaande 24 uur is gebeurd, en word alles gepland wat er staat te gebeuren in de komende 24 uur, en alle relevante rapporten van de inlichtingendiensten die we hadden gekregen sinds de laatste informatie die hij nodig heeft om beslissingen te nemen, en door te spelen aan zijn  medewerkers die het moeten weten. Af en toe krijgen we berichten die als ‘Top Secret, Magic zijn gemarkeerd , Beperkte informatie, “welke op een zodanige wijze gecodeerd werden dat alles wat je had, waren de antwoorden op vragen waarvan je niet wist wat de vragen waren, zodat je echt niet wist waar  de boodschap nu om ging.

“Maar uiteindelijk kreeg ik 2 documenten in mijn bezit, een  ervan genaamd” Project Grudge, ‘een andere genaamd’ Operatie Majority. ”Project Grudge” bevatte de geschiedenis van de Allien betrokkenheid sinds ongeveer 1936 en het sprak ook over de betrokkenheid van Duitsland met een gecrashte schijf die zij hadden geborgen in 1936 en waren inmiddels bezig met een poging om de technologie te dupliceren.

Ze waren er nog niet in geslaagd, ondanks wat al die nazi-jagers je zullen vertellen. Als ze succesvol waren geweest, zouden we de oorlog niet hebben gewonnen, omdat je die wapens simpelweg niet kunt verslaan! Je kunt “niets” met de ambachtelijke vliegtuigen, daar hoeft je zelfs niet eens aan te denken met conventionele vliegtuigen. Als Duitsland toen succesvol was geweest, had er nu een Duitse vlag op de voorzijde van dit podium gestaan.

“Ze maakte een aantal vorderingen. Toen gingen we naar Peenemünde [SP] we veroverde er  documenten, we namen een aantal wetenschappers, en kregen wat hardware. De Russen namen ook een aantal documenten, een aantal wetenschappers, en wat hardware. Het duurde  tot 1947 dat we een heel vaartuig konden buitmaken, een heel vaartuig, wel niet helemaal gebruiksklaar maar het was compleet. En dat vond plaats in de buurt van het stadje Roswell, New Mexico. Er werden ook dode allien`s geborgen bij het vaartuig. 

In Project Grudge zag ik foto’s van die dode aliens uit het vaartuig, ik zag foto’s van levende wezens, ik zag foto’s van autopsies, inwendige organen; ik zag foto’s van de vreemdeling ‘EB’ [of Ebe] genoemd, die in gevangenschap werd gehouden van 1949 tot 2 juni 1952, dat hij stierf. Ik heb de totale geschiedenis gezien van wat ze tot dat moment bij elkaar  hebben weten te sprokkelen, van incidenten tot zelfs uit de jaren 1800 welke betrekking hadden tot buitenaardse wezens en hun vaartuigen.

“Ik zag de namen van de projecten. Ik zag een project om met buitenaardse geborgen vaartuigen te vliegen, die intact en onbeschadigd gevonden en geborgen waren, sommige daarvan werden helemaal intact en onbeschadigd gevonden, hoe dat kan? ik heb geen idee. Het heette ‘ Project Redlight, ‘en werd in eerste instantie getest op Tonopah test oppervlakte in het Nevada test gebied en werd vervolgens verplaatst naar een speciaal gebied, wat in opdracht van  president Eisenhower werd gebouwd, het zogenaamde “Area-51,’ codenaam ‘Dreamland’, in het “Groom lake” [SP] (droog merengebied) van de Nevada-test oppervlakte, in een geheime uitvoerende Order.

Het bestaat niet officieel, als je het iemand vraagt, of als je brieven schrijft aan de regering,  zullen ze u vertellen dat het niet bestaat. Maar als je erheen gaat zie je ze op verschillende plaatsen, ze vliegen,  “kijk”   en je ziet ze,   jij weet dat ze daar zijn,  maar volgens de regering bestaan ze niet.

“Het project om te vliegen, om deze vaartuigen te testen, ging door tot ergens in 1962 toen een vaartuig explodeerde niet ver van het test terrein, in de lucht, de explosie werd gezien vanuit 3 staten. De piloten werden gedood, ze hadden geen idee wat er was gebeurd of waarom het vaartuig explodeerde, maar ze zetten het project Redlight stil “tot een latere datum dat de alliens ons drie schepen leverden met bemanning om ons te helpen leren om te gaan met deze vaartuigen. Dat project is afgerond, en we hebben nu niet alleen allien vaartuigen waarmee we vliegen, we bouwen ze inmiddels zelf, met behulp van verkregen technologie, sommige van de UFO’s gezien door mensen in de Verenigde Staten, en misschien ook elders, worden gevlogen door personeel van de Verenigde Staten.

“Dit kan bij u aankomen als een schok. We hebben de technologie welke veel verder gaat dan  ons verteld word. Veel van onze hedendaagse ontwikkelingen stammen af van deze technologie, sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog, en is te wijten aan de uitwisseling van technologieën welke plaatsvonden in het gebied  ‘Area-51? op dagelijkse basis … en dat  gebeurd nog steeds.

“Toen James Oberth, professor Oberth met pensioen ging, velen van u weten niet wie hij was.. … niet al te veel ruimte mensen hier… Professor Oberth was waarschijnlijk een van de grootste raket wetenschappers die ooit geleefd heeft. Toen hij met pensioen ging , gaf de overheid hem een speciale prijs, en was er een persconferentie, met allerlei ceremonie`s, en toen hij opstond om te spreken zei hij: ‘Heren,’ en ik citeer professor Oberth: ‘Heren, we kunnen niet garant staan voor alle technologische ontwikkelingen die we in de afgelopen tien jaar hebben gehad. We hadden hulp, “en daar stopte hij.

“Eén van de verslaggevers hief zijn hand en zei:” Professor Oberth, kunt u ons vertellen waarmee andere landen ons hebben geholpen? ”

“Hij zei: ‘Het waren die kleine mannetjes uit de ruimte’ en keek vervolgens naar beneden en zou verder geen commentaar meer geven. Dat gebeurde in 1959. Ik kan doorgaan en doorgaan, maar vanwege de tijd is dat onmogelijk.

“Ik kan u zeggen dames en heren, dat er allerlei dingen al een hele tijd spelen, we maken een snelle vooruitgang  dit allemaal te openbaren. Sinds ik begon met spreken, komen de mensen in snel tempo uit hun schulp, mensen die weten en stukjes van deze puzzel hebben,  helpen ons om het als een geheel samen te stellen, omdat ik ook niet alle antwoorden heb. Ik zag heel veel materiaal, ik herinner me er heel veel van, maar er zijn desondanks waarschijnlijk toch kleine foutjes in mijn geheugen ingeslopen, echter garandeer ik u dat deze minimaal zijn als ik ze al gemaakt heb.

“We hebben onlangs, voor degenen onder u die niet geloven dat de Jason Society van de Jason Scholars, in het geheim als groep bestond, hebben we nu een brief van het Pentagon, met 51 namen van de Jason Scholars, een bekentenis van het Pentagon, welke zij in bezit hebben onder de hoogste veiligheidsmachtiging in de natie, een toelating van het Pentagon, dat zij in het bezit zijn van een rang protocol van de vice-admiraal, en word behandeld als zodanig op een militaire installatie of in een regering kantoor. 

Er zijn zes Nobelprijswinnaars op die lijst, en dat zijn de elite van de elite van de wetenschappelijke wereld,  zij zijn de enigen die echt de waarheid weten over de technologie van vandaag en over de echte wetenschap van de fysica,  ze leren ons telkens het verkeerde… Als u uw kinderen naar school stuurt om natuurkunde/wiskunde te leren is dat weggegooid geld omdat er dingen geleerd worden die niet zullen werken, het is niet waar, het is niet echt.  De zwaartekracht is niet wat we denken dat het is. Er is een theorie! We weten al wat het is, het is wat maakt dat deze vaartuigen functioneren. Het is absoluut ongelooflijk wat er gebeurt.

“Hoeveel van jullie volgen de show met Billy Goodman op KVEG uit Las Vegas? Voor diegenen die dat niet doen, zou ik er elke avond proberen op af te stemmen tussen 10 uur en 1 uur  op de 840 AM radio. Elke avond zijn er onderwerpen die geen enkele andere media in de Verenigde Staten zal bespreken, elke avond behalve op zaterdag avond. Het is de enige show die u kunt bellen en kunt praten met een andere bellers, je hebt drie minuten om te zeggen wat je zeggen wilt, zolang je niet vloekt of iemand beledigd. En elke avond helpen zei om dit bloot te leggen.

“Toen John Lear en ik voor het eerst vertelden wat er gaande was bij Groom Lake, zei iedereen: ‘Je bent gek, er is niets aan de hand bij Groom Lake!” De luisteraars van Billy Goodman radio show stelden een excursie samen en gingen naar Groom Lake met z`n allen, sindsdien, gaan zei er iedere avond  kijken naar testvluchten van de vliegende allien vaartuigen.

De eerste nacht hadden ze daar100 mensen. En 100 mensen zagen vier buitenaardse vaartuigen, dingen doen wat geen enkel ander vliegtuig of helikopter kan. Ze  vertellen nu niet meer dat er niks gebeurt op Groom Lake. Wat ze ons nu vertellen is dat er zoiets als allien`s niet bestaat, het zijn allemaal geheime regering projecten. Dat is verder OK, we zullen eventueel bewijzen dat ook dat verzonnen is. Het kost alleen extra tijd, omdat er niets naar buiten komt wat we horen te weten, en daar ben ik echt niet blij mee.

Nu, als je wilt zien wat er op het moment gebeurt, blijf dan je films kijken, blijf kijken naar tv-commercials, je buitenaardse programma’s op televisie, lees het document van Whitley Streiber “Majestic“, dat onderdeel is van het rampenplan genaamd ‘Majestic’ om de reactie te testen van de bevolking op de aanwezigheid van buitenaardse op aarde.

Ik heb net m`n studie klaar van het boek van Whitley Streiber’s Majestic, en ik ga je nu vertellen dat het merendeel van de documenten daaruit, welke hij aanhaalt als fictie, echte documenten zijn die recht uit Project Grudge komen. Het is deel van de overheid`s campagne om informatie te lekken op een manier dat ze het altijd kunnen ontkennen dat het echt is. Er is maar een ding mis met de informatie in dat boek, namelijk de verhalen van de personages erin maar daar weet ik verder niets over.

Waar ik het over heb zijn de vermeende regering`s documenten die hij in dat boek gebruikt. Ik vertel je vanavond dat ze echt zijn. Dat zijn enkele van dezelfde documenten die ik zag in Project Grudge tussen 1970 en 1973, waar we ons over verbaasden, nu weten we dat Whitley Streiber werkt voor de overheid. En we hadden een vermoeden, want in het begin van zijn boek stelt hij dat hij aan informatie werd geholpen door het onderzoeksteam van Moore, Shanderey en Friedman. William Moore heeft publiekelijk toegegeven op 1 juli dat hij een agent is van de Amerikaanse regering, en we weten dat de anderen dat ook zijn.

“Dit gaat allemaal uitkomen, en de reden dat ze het doen zoals ze het doen is omdat ze weten dat u er eventueel toch achter zult komen dat het waar en echt is.. Ze proberen het ongevoelig te maken, zodat u niet geschokt zult zijn, en er geen ineenstorting van de maatschappij zoals wij die kennen plaats zal vinden, zodat de religieuze structuur niet  in stukken valt, en de aandelenmarkten niet gek worden, want dat was hun oorspronkelijke angst.

Nu, er is niets wat we kunnen doen aan dat laatste, omdat het al gebeurd is zullen er segmenten van de bevolking zijn die de buitenaardsen zullen aanbidden, ook al zijn ze niet anders dan ons, ze zijn gewoon van ergens anders, en kunnen er een beetje anders uitzien. Het zijn geen goden. Maar er zijn mensen die de buitenaardse wezens aanbidden en  voorspelden dat dit zou gebeuren, toen ze de geheime stempel over al deze zaken tegen kwamen.

“Weet je, er is echt niets mis met wat er gebeurt met uitzondering van deze drie dingen.

(Cooper vergat het derde ding te vermelden, of zat op een zijspoor, of heeft het opgenomen in het tweede.)

“Nr. 1, toen ze besloten het geheim te houden hadden ze iets nodig om het te financieren, ze  konden het niet het publiek vertellen, evenals het Congres. Ze besloten om het te financieren met de invoer, en de verkoop van drugs. In de documenten die ik las, in Operatie Majority, werd er nadrukkelijk op gewezen dat toen George Bush de president en CEO van Zapata Oil was, dat hij, in samenwerking met de CIA, de eerste grootschalige invoer van drugs dit land in organiseerde vanuit Zuid-en Midden-Amerika door vissersboten, naar de voor de kust gelegen olie-platforms van Zapata Oil, en dan vanaf daar naar het strand, daardoor konden ze alle controle`s van douane-inspecties en rechts handhaving`s inspecties van welke aard dan ook omzeilen.

Ze brengen nog steeds drugs het land in, in beperkte mate op diezelfde manier. Een andere manier is doormiddel van CIA vliegtuigen, welke landen op hun basis  Homestead [SP] lucht macht basis in Florida. We hebben beëdigde verklaringen van luchtverkeersleiders die  de vliegtuigen binnen leiden, die ervoor hebben gezorgd dat ze niet werden gestoord op welke manier dan ook. We hebben beëdigde verklaringen van het personeel van Homestead Air Force Basis die zeggen dat de vliegtuigen zijn bezocht door Jeb Bush, dat is de zoon van George Bush. We hebben beëdigde verklaringen van mensen die werken in de Golf van Mexico, op,  uit de kust gelegen platformen, welke aangeven dat de drugs inderdaad op die manier binnen worden gehaald. In elk geval een groot deel van de drugs gaat via de boor eilanden.

“Uit het publiek kwam een duidelijk antwoord”, “Just say no” (zeg gewoon nee)

 Pardon? Ohh ja! Zeg gewoon nee! Nou dat is wat we gaan doen dames en heren met uw hulp. We gaan nee zeggen, nooit meer! En jullie moeten dat doen, jullie moeten handelen. of toekijken hoe je land de afgrond in gaat. “Nu, dit is één geval van wat er mis is. Het volgende dat er mis is, is om het geheim te houden. Ze doden heel veel mensen die probeerden dit naar buiten te brengen. En als ik het niet had gedaan op de manier waarop ik het heb gedaan, zou je mij hier nu niet meer zien lopen of staan op deze aardbol.

Ze vermoorde president Kennedy, voor degenen onder u die de film nog niet hebben gezien, die zal ik u laten zien, op de video, is te zien wie de president neerschoot en waarom. Tussen ’70 en ’73, in Operatie Majority werd woord voor woord bevestigd dat president Kennedy  MJ-12 duidelijk opdracht had gegeven dat ze de invoer en verkoop van drugs aan het Amerikaanse volk diende te staken, en dat hij wilde dat ze een plan zouden opstellen om de aanwezigheid van vreemdelingen bekend te maken aan het Amerikaanse volk en dat voor het einde van het komende jaar. Zijn moord werd bevolen door het politieke comite van de Bilderbergers.

MJ-12 zette het plan op en voerde het uit in Dallas. Het ging om agenten van de CIA, divisie-5 van de FBI, de Geheime Dienst, en de Office of Naval Intelligence. President Kennedy werd vermoord door de bestuurder van zijn auto, zijn naam was William Greer, hij gebruikte  een wapen zonder terugslag, elektrisch bediend, het door gas aangedreven moord wapen werd speciaal gebouwd door de CIA om mensen mee te vermoorden op korte afstand. Hij vuurde een explosief propje, dat een grote hoeveelheid gif ïnjecteerde in de hersenen, en dat is de reden waarom de documenten verklaren dat de hersenen van president Kennedy werden verwijderd. Als je de zaak hebt bestudeerd, vind je inderdaad dat zijn hersenen waren verdwenen.

De reden daarvoor was dat ze niets van de deeltjes terug zouden kunnen vinden in zijn hersenen van het geexplodeerde propje wat overtuigend bewijs zou zijn geweest dat Lee Harvey Oswald niet de moordenaar was. In feite, heeft Lee Harvey Oswald  nooit één schot afgevuurd, hij was simpelweg de pineut!!.

Cooper zweeg even, en een dame in het publiek vroeg een voor de hand liggende vraag.

Waarom bent U nog niet vermoord?

Als ze me nu hier ter plekken zouden vermoorden wat zult u dan denken?

Dat het de waarheid is, antwoorden verschillende mensen.

‘Ik heb ze precies waar ik ze hebben wil. Als ze me aanraken. Zal iedereen die mij ooit hoorde spreken totaal uit z`n dak gaan van woedde en zal weten dat alles wat ik heb gezegd waar is. Zolang ze me niet aanraken zullen er altijd sommigen van u zijn die het zich af zullen blijven vragen. Uiteindelijk zullen we voldoende bewijs uit brengen, en je zult hier tijdens de workshop  een heleboel van te zien krijgen dat het waar is.    Het is echt.   Het gebeurd!!

‘Oke, ik heb geprobeerd een heleboel dingen te openbaren, in het kort, want het is onmogelijk nog meer te openbaren in 45 minuten.

Mr Cooper kondigde daarna de geplande workshop voor de volgende dag aan waarin tastbare bewijzen kunnen worden gezien. Hij opende vervolgens het woord voor vragen en antwoorden.

Een gedempte vraag werd nauwelijks gehoord vanuit de voorkant van de zaal, die in wezen vroeg,

“Hoe zit het met alle mensen in de pers en anderen in Dallas die de moord hebben gezien? Konden die niet vertellen waar het schot vandaan kwam? Waarom komen ze niet naar voren? Er moeten er genoeg zijn.” 

“Er was, we weten dat er tenminste 18 getuigen waren welke allen vermoord zijn binnen 2 jaar na de gebeurtenis. De kans dat zoiets gebeurt is 1 op 300.000 triljoen,” antwoordde Cooper.

Opnieuw een gedempte vraag, “Waarom heeft de bestuurder Kennedy neergeschoten?

“Omdat die andere uilskuikens misten! Er werden in totaal drie schoten afgevuurd op president Kennedy, 1 raakte hem in de keel en was niet dodelijk, en twee kogels raakte John Connelly [sp]. De ene die werd afgevuurd vanaf het heuveltje raakte de president in de keel. De andere twee schoten kwamen vanuit achter de limousine, en niet uit het school (bibliotheek) gebouw, en raakte gouverneur Connelly. Gouverneur Connelly, welke in  intelligence community kringen, bekend staat als een “dat ie alles kan doen” mens, omdat hij na die twee treffers nog steeds zijn mond dicht houd.

“Hoe kan het dat de bestuurder, zittende op de voorstoel, aan de linker zijde van de auto, de rechterzijde van kennedy`s hersenen eraf  kon knallen, als de kogel inderdaad binnendrong, dat zou praktisch onmogelijk zijn geweest …” zei een andere persoon.

Voor al diegenen onder u die hebben geluisterd naar al deze talkshow hosts, wiens taak het ook is om een talkshow host te zijn, en die geen onderzoek hebben gedaan naar dit alles, als je naar de workshop komt, zal ik je laten zien, op band, hoe het werd gedaan. U zult zien dat Kennedy in feite onderuitgezakt was tegen Jackie, zijn hoofd draaide [deze richting], het was zeer eenvoudig, het was gemakkelijk en u zult het met eigen ogen zien.

Nog een gedempte, zonder microfoon gestelde vraag van een lid uit het publiek vroeg: waarom niemand anders naar voren was gekomen met de informatie die de heer Cooper  verspreiden, en waarom zij die het wisten het zolang geheim hadden gehouden.

Dat is niet zo, ik heb het er nu over. Bill Engels sprak er acht jaar geleden over, maar iedereen lachte om Bill Engels. John Lear’s sprak er zo`n drie jaar over, en iedereen lachte ook hem uit. Nu zijn er zoveel mensen die erover praten, mensen beginnen te luisteren, en dat werd ook tijd ook. Het werd ook tijd dat men stopte ons voor gek uit te maken, en dat is ook precies wat ze denken dat wij zijn (gek), maar wij bewijzen het ze elke dag weer.

De volgende vraag ging over allien technologie,

Is er nog niet iemand anders [anders dan de overheid] gekomen met de energie-technologie die de aliens hebben? ” waarop de heer Cooper antwoordde: “Er zijn al heel wat mensen die naar voren zijn gekomen maar ze zijn allemaal gestopt, en ze zullen allemaal worden gestopt. Want zodra je het hebt, heb je je eigen  gratis energie. Als u gratis energie hebt, hebben zij  geen macht meer over je. Begrijp je? Dat is waarom ze stoppen.

In de film van de moord, welke zeer goed is onderzocht door deskundigen, waarom concluderen hen niet dat de bestuurder van Kennedy hem neerschoot?” waarop Cooper vroeg: “Onderzocht door wie? In de meeste films die u kunt kopen, is dat segment er uitgesneden, en u kunt het altijd vertellen tegen de persoon rennend op de achtergrond, ze zullen hierheen rennen en plotseling komen ze allemaal al rennend hier naar beneden.

U ziet in de meeste clips die u ooit hebt gezien op televisie, of in de films, of die waarvan je in staat was om ze in uw handen te krijgen, zie je dat Willem Greer begint te draaien als dit … ‘, dan een gedempte opmerking uit het publiek, waarop Cooper antwoordde: “Dat is omdat ze het eruit sneden! ik wed met de meesten van u, elke keer dat u de clip hebt gezien op televisie, dat u nooit keek naar de bestuurder. Als je echt eerlijk bent tegen jezelf, en tegen mij, weet je dat de ogen recht op Kennedy gericht zijn.

Een vrouw vroeg of de buitenaardse technologie werd gebruikt in de hedendaagse militaire uitrusting en werd beantwoord,

Ja, er is veel buitenaardse technologie in de Stealth bommenwerper, dat klopt. De Stealth Fighter vloog al gedurende 10 jaar voordat we wisten dat die bestond.

Na gelang het later werd volgde er een andere vraag, welke iets meer duidelijkheid vroeg naar wat we konden doen,

Voordat u ons allen verlaat, en ons achterlaat in een bos,  wat kunnen we allemaal doen om te helpen dit allemaal aan het licht te brengen?

Een enkel woord, “opstand”, werd afgegeven door verschillende luisteraars gelijktijdig, maar Cooper antwoordde: ‘Geen opstand. Wat u moet doen is wat u lang geleden al had moeten doen. Je moet meedoen met uw regering. Het eerste wat je moet doen is het aanschaffen van een kopie van de grondwet, waarvan ik weet dat de meeste van u die niet in  huis hebben, en als ik rond zou gaan in deze zaal en vraag elke persoon wat de grondwet zegt, dan kunnen de meeste van jullie mij niet eens kunnen vertellen wat de grondwet zegt vanaf een kassabonnetje van de supermarkt. En dat is de waarheid! En dat is uw land.

Dus als je niet weet wat de Grondwet is, dan ben je al dood, dus het eerste wat je moet doen is ervoor zorgen dat je een kopie krijgt van de Grondwet. Het tweede wat je doet is die grondwet bestuderen! Het derde wat je doet is het bellen van uw senatoren en congresleden, en de president van de Verenigde Staten, leun op hen,  en vertel ze wat er speelt.

Tenzij we de overheid weer in orde krijgen, en tenzij we eindelijk de waarheid beginnen te krijgen, en dan bedoel ik de hele waarheid, en niet meer van deze flauwekul. dit is de laatste baan die ze ooit zullen hebben, punt uit. En ik zal er alles aan doen wat in mijn vermogen ligt om ervoor te zorgen dat het uitkomt.   

En dan, blijf ze regelmatig schrijven, vertel continu hetzelfde. En als ze dan in uw omgeving zijn, op  kantoor, neem dan een kleine delegatie mee en ontmoet ze, en laat ze begrijpen dat ze in  armoede zullen leven omdat ze geen baan meer hebben tot de dag van de verkiezingen. U ziet, de geheime regering kan de uitvoerende macht bezitten, maar jullie, het volk, ieder van jullie, het congres is van ons, en het Congres maakt de wetten, en het Congres kan de gehele uitvoerende macht beschuldigen.  

U hebt ook het recht om een petitie te houden tegen de  regering voor herstel van het toegebrachte letsels. Dus u heeft macht, u bent gewoon vergeten dat u machtig bent, ben je vergeten dat u stem macht betekend elke keer als je die bij een verkiezing afgeeft, die stem weergeeft u macht. Die stem heb je niet gegeven aan een macht zodat diegenen je kunnen ondermijnen, de Grondwet vernietigen en het land ten onder laten gaan.

Een meneer vroeg toen,

Wat werd er verhandeld/geruild voor de allien technologie?

Mensen en dieren, antwoord Cooper bondig. Een andere man vroeg, is de Sovjet unie hierin verzeild op welke manier dan ook?

De Sovjet-Unie en de Verenigde Staten van Amerika zijn nauwe bondgenoten al sinds het einde van de Tweede Wereldoorlog en hebben nauw deelgenomen aan de geheime ruimte programma`s al die tijd. De Sovjets hebben hetzelfde als wij hebben, ja. Wat je nu ziet gebeuren in de Sovjet unie, is niet het gevolg van mensen die opstonden en zeiden: ‘We willen vrij zijn.

Het is het resultaat van de internationale bankiers welke zeggen: breek de grenzen open, en ontmoet het westen halferwege, geef je mensen wat vrijheid,  het Westen zal enige vrijheid van hun mensen afnemen, zodat ze een één wereld economisch systeem kunnen samenstellen, welke alle macht zal hebben. Dat is wat er gebeurt! En als je het niet geloofd, steek je kop uit en ga zoeken!

Een dubieuze vrouw vroeg toen?

 Waarom was de vergiftiging met het propje nodig? Veel van zijn hersenen werden er zo-wie-zo uit geblazen.” Cooper: “Het propje vergif? Als je iemand wenst te vermoorden, één ding heb ik geleerd, en leerde ik echt goed, en leerde het nog beter toen ik in Vietnam was, als je iemand gewoon neerschiet wil dat niet zeggen dat ze dood gaan. En als ze niet dood gaan, dan zullen ze gek worden. En als ze dan een wapen hebben, dan ben jij dood.

Dus je het in 1 keer goed wilt doen. Dus als je echt iemand wilt vermoorden dan speel je niet in het rond. Als je echt iemand wilt vermoorden, dan dood je hem, en speel je niet, je zorgt  ervoor dat als je schiet dat ze ook neer gaan. Dan zijn ze dood. Op die manier kunnen ze jou geen pijn meer doen. Ze kunnen je totaal niet meer kunnen kwetsen.

De volgende vraag was helaas totaal onverstaanbaar, maar dankzij Cooper`s goede publiek kwam de vraag toch bij Cooper.

De eerste maanlanding was op 22 mei 1962 … of neem me niet kwalijk, dat was de eerste landing op Mars. Sorry, 22 mei 1962, was de gevleugelde sonde die een hydrozine propeller gebruikte, vloog ongeveer drie keer rond en landde weer op 22 mei 1962, het was een gezamenlijke Verenigde Staten/Russische streven. De eerste keer dat we landden op de maan was ergens in de … waarschijnlijk midden ’50 jaren, want op het moment dat president Kennedy verklaarde dat hij wilde dat een man voet op de maan zou zetten aan het einde van het decennium, toen al hadden we een basis daar.

En wat is er met Mars, kwam er een snelle vraag?

Op Mars hebben we ook al een basis” antwoorde Cooper kalmpjes.

Wanneer gebeurde dat?   

Ik weet de datum niet exact, maar weet wel de project namen,  dat waren Adam en Eva.

Hoelang weet u dat al?

Nou, ik openbaarde het publiekelijk voor het eerst op 2 juli 1989, en binnen drie weken dat ik het bekend had gemaakt in het openbaar, de regering op zijn beurt, om het Amerikaanse volk niet naar me te laten  luisteren, kwam naar buiten en vertelden dat ze van plan waren  een basis op de maan en een kolonie op Mars te bouwen. Nu, drie dagen voorafgaand aan deze speech, vertegenwoordigers van  NASA zeiden: “We kunnen nooit een kolonie hebben op Mars, en het is onmogelijk dat er een kolonie op Mars bestaat omdat Mars een dode planeet is. ” En dat is het niet, het is GEEN dode planeet, ze  hebben tegen je gelogen over Mars.

Mijn naam is Dave [onverstaanbaar], ik ben een vertegenwoordiger van het Crystic Instituut, en ik zou graag willen weten waarom het was dat toen we een vertegenwoordiger naar u thuis stuurden, op uw verzoek, waarom u faalde alle beweringen met documenten te staven.

Op de eerste plaats was het niet op mijn verzoek, ik heb nog nooit in mijn leven contact opgenomen met het Crystic Instituut. Ik was op de Carol Hemingway`s Show, zij nam contact op met het Crystic instituut, zij vertelde Daniel Shehan [SP] dat ik iets zei over Bush en drugs op haar show. Hij belde me en vertelde me dat hij een onderzoeker wilde sturen, in feite vroeg hij me zelfs de onderzoeker te helpen, omdat hij nieuw was in dat werk, zijn naam was Wayne Nelson, een echte heer, hij verbleef 2 dagen bij mij thuis, sliep 2 nachten op mijn bank, ik gaf hem alles wat ik had.

Ik heb Daniel Shehan nooit verteld dat ik documenten bezat, en ik heb nooit tegen Wayne Nelson gezegd dat ik documenten had. In feite, wat ik Wayne Nelson zei was, en ik citeer, ‘Wayne, als ik de documenten in mijn bezit ZOU hebben, dan kon ik het niet toegeven en ik ken je niet van Adam, en ik ken Daniel Shehan niet van Adam en wat laat jou denken dat ik ze jou zou geven.

Aan wie geef ik ze en hoe snel zullen ze verdwijnen, dat was mijn eerste gedachte. Wayne Nelson kwam ook naar mijn huis met een stapel documenten zo dik, ook ter onderbouwing van de aanwezigheid van buitenaardse en buitenaardse vaartuigen op deze planeet, en ze houden het geheim, omdat ze bang zijn dat iemand zal lachen om hen, waardoor ze hun geloofwaardigheid verliezen.

We hebben een aantal patriotten nodig in dit land, en dan niet de mensen die proberen om een naam te maken voor zichzelf, die proberen een aantal drugskoeriers te ontbloten, want dat zijn gewoon de stro mannen. De echte boeven zitten in het Witte Huis! En dat kun je tegen Daniel Shehan zeggen.

Waarom deed Jackie Kennedy geen aangifte (tegen de dader)? “Vroeg een andere toeschouwer.  

Bij wie zou ze dat kunnen doen? De Geheime dienst vermoorde net haar man, terwijl die waren aangesteld de president te beschermen. En dan ook nog wie had haar kinderen?  Dezelfde Geheime dienst had haar kinderen op dat tijdstip.

Was het vaartuig bij Roswell, New Mexico, niet vernietigd en alle buitenaardse gedood? Vroeg een andere jonge man.

Alle alliens waren dood maar het vaartuig was niet helemaal vernietigd. Het was zwaar beschadigd ja.

Een oudere man vroeg: ‘Betekent dit dat Alternative-3  waar is?

Alternative -3 is waar,  alternative 2 ook.

Dan een man van eind jaren ’20 of begin jaren ’30 stak zijn hand op, en zei iets onverstaanbaars, en werd blijkbaar herkend door Mr Cooper, die hem vroeg naar het podium te komen om tot het publiek te spreken.

Wat ik zei was, dat ik hem [Cooper] zeer dankbaar ben voor het naar voren komen en te vertellen. Veel van mijn vrienden hier weten dat ik betrokken was bij de Verenigde Staten Special Forces, UFO Traceer onderzoek uit de jaren 1971 tot 1975. 

Mijn naam is Richard Murray, ik was gestationeerd op de 71e Tac Control Flight, McDill Lucht Macht Basis, Tampa, Florida. Wij waren het ‘Mobiel Radar Commando,’ dat strijd en oorlog`s klaar was. We konden aan boord van vliegtuigen worden geladen  binnen een uur en vele malen werden we naar gebieden gebracht [to] om de radar op te zetten. Heel wat keren  werden we opgesteld in en rond Engeland`s [SP] Lucht Macht Basis dat is waar ze de specifieke  temperaturen van het weer kunnen veranderen  (weer controle),’ waar ze diverse vliegtuigen kunnen testen op krimp en  afmeting`s veranderingen tijdens de wisselende  temperatuur.

Dat u het weet, ik ben tot  tweemaal toe gemaand me mond te houden, in 1982 en uiteindelijk hebben ze het leven van mijn ouders bedreigd, en dus verstopte ik me en bleef een tijdje rustig, en toen werd Wendel Stevens van de straat gehaald… Zomaar!  En heb ik me een tijdje verstopt, en besloot pas om terug te komen toen ik hoorde dat jij [Cooper] met zulk een hoge rang als je had, en ik voelde het   om maar te zeggen    dat je beweringen en hetgeen wat je te zeggen hebt juist zijn , alles wat je hier vandaag hebt gezegd,   heb ik gehoord achter gesloten deuren.

En jij legde voor mij echt de link naar de Kennedy moord. En er zijn nog een paar linken die verder moeten gaan met het “Columbia kartel” en het witwassen van geld. Ik denk dat er meer dan één kartel bij betrokken is, ze schakelen er één uit, zodat een andere de macht oppikt,  het lijkt erop dat het op die manier werkt.  

Een gedempte vraag kwam toen van iemand in het publiek ten aanzien van de persoon die “kolonel Stevens noemde.

Uh, kolonel Stevens is nu uit de gevangenis, “antwoordde Murray, die snel een andere vraag werd gesteld die ik niet kon horen waarop hij antwoordde:” Ik hoop het zeker ja, hij is een geweldige man, en ik geef hem mijn grootste respect ,  het was een trieste dag in mijn leven om te zien wat er met hem gebeurde. Maar, het kan me niets schelen wat ze zeggen over Wendel Stevens, in mijn hart kun je die man niet in diskrediet brengen. Het kan me geen bal schelen wie je bent. Ik zal niet luisteren, het kan me geen bal schelen of hij met baby`s rotzooide . weet je … dat niet … hij is niet het soort man daarvoor, kan me niet schelen wat je zegt, ik ken hem persoonlijk.

De lezing was in wezen voorbij. De “Alternatieve-2 en Alternatieve-3? die werden genoemd in het kort zijn (nu slechts gissen) twee overheid`s rampen scenario`s voor het uitroepen van de politie staat en het afdoen van de Grondwet op een veronderstelling dat een terroristische groep  het land zou zijn binnengekomen met een nucleair wapen met plannen om het te laten ontploffen in een grote stad.

Alle dissidenten zullen worden opgepakt en in concentratiekampen worden geplaatst, de pers en de media zullen worden genationaliseerd. Dit allemaal, als de informatie naar buiten komt voordat ze het willen, of als de alien`s een poging doen voor overname, en als 2e een ander gedetaileerd plan bevat ter vertraging of het vrijgeven van deze informatie, de “details” heb ik waarschijnlijk toch verkeerd.

 Heer Cooper is een man die in de late 40`s lijkt te zijn , van middelmatige lengte en gewicht, en werd terloops gekleed tijdens het college. Zijn terugwijkende haarlijn was licht, en hij droeg zichzelf met vertrouwen en doel. Bill Cooper, zoals hij genoemd werd door verschillende aanwezigen, was geen professionele spreker.

Zijn presentatie miste de gepolijste rand ten opzichte van de herhaalde leveringen van alle andere lezingen  tijdens deze Expo, wat hij miste was de “fijn afstemming” maar werd tot tevredenheid goed gemaakt door de inhoud ervan.

Originele artikel:
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_cooper13.htm

Dit bericht is geplaatst in Bill Cooper. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *