William Bill Cooper – Zijn de schapen klaar om geschoren te worden?

 William Bill Cooper`s site:
http://www.hourofthetime.com/ 
Hier een samenvatting van Bill Cooper`s onderzoek:
http://www.hourofthetime.com/research.html

Click here for the English version (Chapter 8 Page 159)

(kopiëren mét bronvermelding toegestaan)

Zijn de schapen klaar om geschoren te worden?

 

Hoofdstuk 8
Uit “Behold a Pale Horse”

(Vrij vertaald René Voogt)

De zoektocht naar waarheid begint hier

Luister naar iedereen, lees alles, Geloof niets

Tenzij

U het kunt bewijzen uit u eigen onderzoek

William Bill Cooper

OKLAHOMA
H.B. 1750
TEST CASE
FOR THE POLICE STATE

OKLAHOMA
H.B. 1750
De politie staat Test Wet

Gary North schreef onlangs over één van de engste stukken van de socialistische politie-staat wetgeving wat snel op het podium zal verschijnen.

“Op 1 januari 1991, zal de nieuwe, 96-pagina tellende staats wet ingaan: HB 1750, is vorig jaar al goedgekeurd [1989]. “Het vereist van alle inwoners van Oklahoma, om alles wat zij bezitten aan te geven bij de belastingdienst, alles: geweren, munten, kunstverzamelingen, meubilair, bedrijfsmiddelen, bankrekeningen, huisraad enz enz. Formulieren, zullen worden verstrekt via banken. Iedere belastingplichtige die weigert het formulier in te vullen, legt dat voor aan de fiscale beoordelaar voor 15 maart – eind Maart – zal je worden bezocht door een taxateur. Hij zal toestemming vragen het huis of plaats of bedrijf binnen te mogen treden. Als dit verzoek wordt geweigerd, zal hij een huiszoekingsbevel aanvragen. Alle niet eerder genoemde eigendommen, of ondergewaardeerde goederen, zullen worden beoordeeld tot een maximum van 20% van de marktwaarde. Dit zal huurders, eigendom van de belastingdienst maken en het leven makkelijk maken voor de wapen tegenstanders. Wat zijn de implicaties van deze investeringen? Investeer in een goed geweer en wacht op uw veranda met een geweer in de hand wanneer ze bij u langs komen. Het is duidelijk welke richting de belastingdienst uitgaat. Oklahoma zal een proefscenario zijn hiervoor. Als zij deze wet erdoor krijgen, zullen de andere staten snel volgen. “Big Brother” wil alles weten, en op alles belasting heffen. Uiteindelijk zal de “Nieuwe Wereld Orde” al het prive-eigendom elimineren, “herverdeling van de rijkdom,” deze uitvinding zal hen precies vertellen hoeveel er bestaat en waar het precies is opgeslagen. Natuurlijk zal de vergaarde informatie gedeeld worden met andere federale en nationale agentschappen.

Zullen ze wegkomen met deze schaamteloze minachting van civiele en grondwettelijke rechten? Dat is precies de reden van deze wet, om erachter te komen of er sterke en/of gewelddadige tegenstand zal zijn. Als de burgers van Oklahoma liggen te slapen, en dit laten gebeuren, dan kun je er donder op zeggen dat iedereen in de natie onderworpen zal worden aan een zelfde of een gelijksoortige wet.

Het is tijd met een wapen op te staan en te schreeuwen, “Genoeg!” Het is tijd om de lijn te trekken. Het is tijd om beslissingen te nemen en uit te voeren. Het is tijd om weerstand te bieden kosten wat het kost. De sanctie om niets te doen is slavernij.

HET IS TIJD VOOR OPSTAND. HET IS TIJD VOOR HERSTEL. DE GRONDWET MOET WEER WORDEN, ZOALS HIJ OOIT WAS, DE HOOGSTE WET VAN HET LAND. FEDERALISME IS VERAAD. STA OP EN VECHT!!.

SOURCES
H.B 1750, legislation of the Oklahoma State House of Representatives, Oklahoma
City, Oklahoma, 1989.
North, Gary, “Big Brother Wants to See It All in Oklahoma,” The McAlvany
Intelligence Advisor, July 1990.

Dit bericht is geplaatst in Bill Cooper. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *