Bill Cooper Debunked – Val er niet voor mensen

Bill Cooper Debunked – Val er niet voor mensen


William (Bill) Cooper

Geachte lezer – onderzoekers

Bill Cooper WAS – IS – EN BLIJFT – de allerbeste onderzoeker aller tijden, de enige onderzoeker met het hart op de juiste plaatst, en wie streed voor voor UW en MIJN vrijheid. Mede doordat Bill Cooper alle shit op straat heeft gegooid, zijn er uit alle hoeken allerlei zogenaamde klokkenluiders als champignons uit het niets ontstaan. Velen gaan zeer diep in op occulte, religieuze en politieke kwesties tot aan de Nieuwe Wereld Orde aan toe.

Nu was ik gister aan het rond surfen op het net, en kwam wederom nieuwe video`s tegen waarin Bill Cooper gedebunked zou worden. Velen pogingen werden al ondernomen, en ook deze nieuwe producties zullen niet de laatste zijn. Vandaar dat ik tegengas geef, en een debunk pagina voor Bill aanmaak, echter niet om hem te debunken, maar juist om u te waarschuwen dat u niet op het verkeerde been gezet zult worden. Vandaar dat ik de volgende video post zodat u mee kunt kijken welke pogingen ondernomen worden om Bill in diskrediet te brengen.

De volgende video gaat in op het feit dat Bill zelf een vrijmetselaar zou zijn geweest, wat helemaal klopt. Echter de video brengt het alsof Bill het achtergehouden zou hebben, en dat is een leugen! Bill heeft vanaf het eerste moment altijd open en eerlijk toegegeven dat hij lid geweest is van “De Molay” genootschap, waar hij als kind ingerold is. De video laat ook een aantal maal zijn hand zien waarbij hij de Satan groet zou hebben gemaakt – BULSHIT!!!… Iedereen die wel eens op zulk een manier zit kan zo`n gebaar (toevallig) maken. Dit is gewoon diep gezocht om te proberen het Vrijmetselaar verhaal als leugen in zijn schoenen te schuiven (nu durven ze wel, nu hij zich niet meer verweren kan). Er wordt ingegaan op voorspellingen die hij in zijn boek zou hebben gedaan (waarvan hij van enkele al aangegeven had dat ze niet waar waren), met het verwijt waarom ze niet uit het boek gehaald zijn, want het boek wordt nog steeds verkocht (heeft u al wel eens gehoord dat iemand zijn boek van de markt haalde, het aanpaste, en vervolgens weer op de markt bracht?) Buiten dat feit, werd Bill vermoord en heeft dus ook nooit meer iets KUNNEN aanpassen. Verder wordt ingegaan op een aantal datums die gezien worden als voorspellingen, die niet uitgekomen zijn (gelukkig), ook dat verwerp ik, daar niemand exact weet in welke tijd we ons werkelijk bevinden… Pure – BULLSHIT – BULLSHIT – EN NOG EENS BULLSHIT…

Rest in peace Bill

Nobody will ever be able to match you

They will try again and again,

and they will fail again and again


Dit is de bewuste video:

embedded by Embedded Video

 

embedded by Embedded Video

 

embedded by Embedded Video

 

Door bovenstaande video, zijn een aantal dagen later Bill`s aanhangers in het verweer gekomen, en leggen u in de video`s hier beneden uit hoe het wel zit.

embedded by Embedded Video

 

embedded by Embedded Video

 

Dit bericht is geplaatst in Bill Cooper, Debunk pagina met de tags . Bookmark de permalink.

10 reacties op Bill Cooper Debunked – Val er niet voor mensen

 1. Katty schreef:

  Mag ik jou toevoegen aan onze nieuwe groep: SOS Planeth Earth, is momenteel nog een geheime groep, maar daar kan verandering in komen.

 2. cozmic schreef:

  blij dat het slappe debunk-verhaal volledig overruled wordt door een sterk begripvol verweer .

  • Moet je het filmpje eens opsporen op youtroep en de comment lezen – er klopt gewoon iets niet… Er staan ALLEEN maar comments van zogenaamde kerkelijke waarheidszoekers die het SPONTAAN eens zijn met de maker van het filmpje – zonder ook maar 1 vraag erbij te stellen of twijfels te uiten. Bij VELE comments staat in vermeld dat ze juist filmpjes van Bill op hun site hebben staan en dat ze die er nu per direct zouden verwijderen. Dit is in mijn ogen gewoon weer een poging de nietsvermoedende (zoekers) WEER het bos in te sturen.

   Niet één comment van iemand die twijfelt of niet overtuigt is….

   Beste medemens – als jullie jezelf gaan verdiepen in deze SHIT (want dat is het) blijf weg van al die zogenaamde waarheids-sites en begin met Bill Cooper – Hij zal u de basis geven die u nodig heeft – om deze Matrix binnen een Matrix te kunnen doorzien. Bill leert u enkel wat u weten moet – in tegen stelling tot alle andere die u iets bij willen brengen. Zij leren u zonder dat u er erg in heeft de Luciferiaanse Leer puur door woorden te verdraaien – en daar wij geen kennis hebben van – kunnen ze u wijsmaken wat ze willen. Bill Cooper daarin tegen verteld u hoe ZIJ-HUN-DE-ELITE denken, en wat voor geloof ZIJ-HUN-DE-ELITE erop nahouden – dezelfde elite waar onze voorouders ooit het vertrouwen bij in handen hebben gelegd. Veel mensen komen dan ook met argumenten en verwijten dat Bill Cooper juist luciferiaanse shit voorlas, en dat klopt helemaal – en dat deed hij met een doel – zodat U in de geest kunt kruipen van wat ZIJ-HUN-DE-ELITE denken – schrijven – en verborgen – in geloven. Hij leest U expres uit die boeken voor zodat u (wellicht) snapt wat er hier aan de hand is – en hoe HEEL de WERELD bedrogen wordt. Bill probeerde met zijn radio uitzendingen heel de wereld te bereiken – ongeacht kleur – ras – geloof – of religie. Mensen hij hield van ieder van ons, en dat maakte hij ook kenbaar in elke uitzending. Het enige dat hij probeerde te doen was u te waarschuwen voor het bedrog wat plaats vind – ongeacht welk geloof u heeft – u staat aan de verkeerde zijde – en daarmee bedoeld hij – u wordt bedrogen – u aanbid (zonder het te weten) de ZON. En daarom gaan ook al die andere (zogenaamde klokkenluiders) in op religie – met een doel – en dat doel is – u te indoctrineren – met luciferiaanse SHIT.

   Volg Bill Cooper – en bepaal van daaruit de eventuele richting waarvan u meer wilt weten – maar let op- er zijn zoveel valkuilen – daarom blijf ik zeggen – lees alles – geloof niets – dat u niet kunt staven – met u eigen – onderzoek.

   René

   • cozmic schreef:

    Rene
    voor wat het waard is , je hebt hier EEN warrior die er volledig achter staat en wel zegt wat er werkelijk gebeurt .
    op energienivo kan een klein leger een gigantisch leger verslaan , ik heb ook het gevoel dat dat hetgene is wat er verwacht word van een minderheid .

    • Cosmic: Tuurlijk heeft dat waarde – velen zullen dit lezen.

     We zouden inderdaad een gigantisch leger kunnen zijn in sterkte alleen al met onze WIL en de bijbehorende energieën. Echter – bijna niemand heeft daar enige kennis van. En de zogenaamde klokkenluiders maken daar gretig gebruik van, zij gaan vaak wel in op die dingen maar vertellen wederom niet de hele waarheid – verdraaien woorden – en sturen je weg van.

     Daarom is het ook zaak – als men zich hiermee bezig wil gaan houden – dat men niet WEER in de leugens trapt.

   • Katty schreef:

    René, kan ik dit ergens in het nederlands vinden, hetgeen Bill Cooper gezegd heeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *