William Bill Cooper – De strategie van Goebels leeft voort

William Bill Cooper`s site:
http://www.hourofthetime.com/ 
Hier een samenvatting van Bill Cooper`s onderzoek:
http://www.hourofthetime.com/research.html

(kopiëren mét bronvermelding toegestaan)

William Bill Cooper – De strategie van Goebels leeft voort

De zoektocht naar waarheid begint hier

Luister naar iedereen, lees alles, Geloof niets

Tenzij

U het kunt bewijzen uit u eigen onderzoek

William Bill Cooper

Als je regelmatig Glenn Beck kijkt, zul je waarschijnlijk vaak je hoofd schudden van verbazing en jezelf afvragen waarom de overgrote meerderheid Amerikanen niet eisen dat de president, en bijna zijn gehele kabinet, al zijn tsaren, en een aanzienlijk percentage van Kamer en Senaat leden strafrechtelijk onderzocht worden.

Beck is te edelmoedig wanneer hij volhoud geen echte journalist te zijn, het meeste wat hij zegt is simpelweg zijn mening. Er is geen twijfel dat hij krachtige (en moedige) inzichten geeft, doch zou ik beweren dat het meeste wat hij zegt een feit is. Ik weet het, want ik controleer een hoop van de informatie die hij opdient, en, bijna zonder te falen, worden zijn woorden ondersteund door legitieme bronnen.

Beck houdt uiteenzettingen met kijkers om ze te wekken voordat het te laat is. Goed advies. Maar hij lijkt verbijsterd over het feit dat niemand praat over het criminele gedrag van de regering, dat hij voortdurend onthult. De reden, is natuurlijk, de Cultuur van corruptie (vernietigende beschuldigingen van Michelle Malkin’s tegen de meeste van Obama`s criminele web) in Washington, tot een minimum te beperken, waarover in de meeste grote kranten en tijdschriften, evenals de grote televisienetwerken niet over geschreven word.

En de reden hiervoor is dat Obama en zijn trawanten bewezen hebben meesters te zijn door de implementatie van een strategie van één van de grootste propagandisten uit de 20e eeuw, Joseph Goebbels. (Voor meer informatie over Goebbels, kijk “ver te gaan, Greta!”) Hitlers beruchte minister zei: “Denk aan de pers als een groot toetsenbord waarop de overheid kan spelen.”

Geen van regering Obama`s criminaliteiten zouden mogelijk zijn zonder de uitdrukkelijke (of, althans, impliciete) goedkeuring van de media. Kunt u zich een presidentiële persconferentie voorstellen waar, in plaats van Der Fuhrbama te vragen naar zijn honden en zijn nieuwste bier toppunt, vragen gesteld zouden worden, als:

‘U vertelde Joe de loodgieter dat u gelooft in het verdelen van de welstand. Aangezien de Grondwet het u niet veroorlooft dat te doen, van wie heeft u de morele autoriteit verkregen om verdiensten van mensen in te nemen door geweld en willekeur door de hand van anderen?”

“U staat op een video uit 2003 en zegt dat u gelooft in een eenzijdig-betalend gezondheidszorg systeem. Waarom vertel u nu het Amerikaanse publiek dat u enkel en alleen maar een ‘overheid`s optie toevoegt aan ons bestaande systeem? Loog u in 2003, of liegt u nu? ”

“Hoe overeenstemt u het feit, dat binnen een korte tijd, en u zei dat het Gezondheid`s-systeem het perfecte voorbeeld was van hoe goed overheid programma’s kunnen werken, toen draaide u rechtsom en zei dat Gezondheidszorg verwoest is?”

“Waarom benoemt u een gezworen communist, Van Jones, als” groene Tsaar? “Wist u dat hij communist was voordat u hem heeft aangewezen? Was hij goed doorgelicht? Aangezien het communisme het kapitalisme probeert te vernietigen, is zijn benoeming dan geen duidelijke aanwijzing dat u het kapitalisme wilt vernietigen? ”

“Geheel u leven, door uzelf toegegeven, word u het meest geassocieerd met mensen als Frank Marshall Davis (een andere communist), dominee Jeremiah Wright (een voorstander van” zwarte bevrijdingstheologie “), Bill Ayers (een veroordeelde terrorist, die nog steeds zegt dat hij zou willen dat zijn groep, de Weather Underground, meer zou hebben gedaan), en marxistische professoren (op scholen). Gezien deze genootschappen en u extreem liberale stemming in de Senaat, was u niet een beetje oneerlijk tegen het Amerikaanse publiek toen u probeerde uzelf te positioneren als een doorsnee Amerikaan in de laatste campagne voor de presidentsverkiezingen? ‘

“Wie precies, schrijft deze duizend pagina’s dikke wetten die steeds weer door het Congres geramd worden in zeer korte tijd, en waarom eis je niet dat alle congres leden het ook echt lezen alvorens erover te stemmen?”

“Het meeste wat u tot nu toe heeft gedaan is in strijd met de Grondwet. In het tiende amendement wordt uitdrukkelijk gesteld dat “bevoegdheden niet kunnen worden overgedragen aan de Verenigde Staten door de Grondwet, noch belet kan worden door de staten, maar zijn voorbehouden aan de Staten, of aan de mensen.” Met andere woorden, de federale overheid heeft geen bevoegdheden andere dan die welke specifiek verleend zijn bij de zeven artikelen van de Grondwet. Wetende dat het zo is, hoe rechtvaardigt u het overtreden van de grondwet op een dagelijkse basis? ”

“Sinds duizenden verdienstelijke wetenschappers over de hele wereld zegen dat opwarming van de aarde, hetzij niet bestaat, of, als het bestaat, niet door de mens gemaakte is, waarom bent u dan toch vastbesloten het cap and trade wetsvoorstel er door te duwen wat zal leiden tot verlies van Amerikaanse bedrijven en banen, dramatische belasting`s verhogingen, en verhogingen van de energie kosten? ”

“Waarom is Tom Daschle, waarvan de fiscale problemen kennelijk zo ernstig waren dat hij zijn nominatie als secretaris voor Volksgezondheid en Menselijke dienst terugtrok, maar nog steeds naar het Witte Huis komt voor het geven van advies aan u op een dagelijkse basis, terwijl hij gelijktijdig werkzaam is voor het recht en lobby kantoor “Alston & Bird” voor het geven van advies aan UnitedHealth, ‘s lands grootste ziektekosten verzekeringsbedrijf? ”

Van de 410 miljard dollar omnibus wet (met 9.000 kenmerken) tot aan het 800 miljard dollar “aansporing`s pakket”… met geld voor (Clunkers?) ter belediging en het afdanken van de Amerikaanse belastingbetalers die het niet eens zijn met zijn beleid… van het benoemen van zesendertig “tsaren” die niet antwoorden naar het Congres noch aan de Amerikaanse belastingbetaler voor het binnen brengen van een crimineel besmette ACORN (eikel) in het Witte Huis en de stelling van het volk over te nemen … de stank van corruptie bij de overheid ruik je door het hele land.

Omdat de slimme duivel, die hij is, om te voorkomen dergelijke vragen ooit te moeten beantwoorden, maakte BHO blijkbaar een strategische beslissing om een groot deel van zijn creatieve energie te steken in het spelen van een keyboard genaamd “de pers.” Goebbels zou er dol op zijn geweest.

Maar misschien geef ik hem teveel krediet. Misschien is het de pers, op zichzelf, die een bewuste beslissing heeft genomen, eerder, door elke misstap te negeren van de zijde van deze afschuwelijke jonge waarheid`s Twister omdat ze al zo lang wachten op een progressieve manier geleidelijk het Witte Huis binnen te glippen met een super meerderheid in het Congres als back-up voor zijn lafhartige daden.

Als de media werkelijk een bewuste beslissing heeft genomen het toetsenbord van de regering te worden, moeten ze rekening houden met het oude gezegde: Wees voorzichtig met wat je wenst, of u krijgt het zelf, of (wie een kuil graaft voor een ander, valt er zelf in) Als het volk de regering krijgt die ze verdienen, is de pers zeker niet immuun voor datzelfde lot.

Als overtredingen evolueren naar wreedheden, wees dan niet verbaasd als veel linkse media personen zich zullen wenden tot de zwarte markt voor het kopen van exemplaren van F.A. Hayek`s “Road to serfdom)(weg naar slavernij) in een poging erachter te komen hoe ze werden verleid tot deelname aan hun eigen slavernij.

Auteur: Robert Ringer (Vrij vertaald René Voogt)

Originele artikel:
http://www.hourofthetime.com/wordpresstest/?p=981

Dit bericht is geplaatst in Bill Cooper. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *