William Bill Cooper – Een bezoeker uit het verleden

William Bill Cooper`s site:
http://www.hourofthetime.com/ 
Hier een samenvatting van Bill Cooper`s onderzoek:
http://www.hourofthetime.com/research.html

(kopiëren mét bronvermelding toegestaan)

Bill Cooper – Een bezoeker uit het verleden

De zoektocht naar waarheid begint hier

Luister naar iedereen, lees alles, Geloof niets

Tenzij

U het kunt bewijzen uit u eigen onderzoek

William Bill Cooper

Van Harte Gefeliciteerd Bill! 06-05-2010. Als je nog bij ons was geweest , zou je 67 jaar lichamelijk op deze aarde zijn geweest, maar in onze gedachten zul je altijd bij ons zijn.

Ik had de vorige nacht een droom, die ik niet begreep. Een figuur liep door de mist, met een vuursteenmechanisme in zijn hand. Zijn kleren waren gescheurd en vies, terwijl hij daar stond voor het bed, nam hij zijn driehoekige hoed af, en terwijl hij zacht sprak, zei hij:

“We vochten een revolutie uit, om onze vrijheid veilig te stellen. We schreven de Grondwet, als een schild tegen tirannie, voor de toekomstige generaties, gaven we deze legende, in dit land, het land van de vrijen en het huis van de moedigen.”

“De vrijheid die wij voor u veilig stelden, waarvan we hoopten het altijd te kunnen behouden. Maar tirannen onderhandelden eindeloos, terwijl u ouders sliepen. Uw vrijheid weg, uw moed verloren, u bent nu niets meer dan een slaaf, in dit land, het land van de vrijen en het huis van de moedigen.”

“U koopt toestemming om te reizen, en vergunningen tot het houden van een pistool, vergunning om een bedrijf te beginnen, of om een eigen plekje te bouwen. Op het land waarvan u denkt dat het u bezit is, betaalt u jaarlijks huur, en waarin u geen stem heeft te kiezen hoe het geld word uitgegeven.”

“Uw kinderen moeten een school bezoeken waar ze niets leren. Uw christelijke waarden kunnen niet worden ontnomen, volgens de staat. U leest het actuele nieuws, vanuit een gereguleerde pers. U betaalt belasting die u niet verschuldigd bent, om het IRS te vergenoegen”

“Uw geld wordt niet meer gemaakt van zilver of goud. U ruilt uw rijkdom voor papier, zodat u leven kan worden gecontroleerd. U betaalt voor misdaden die onze natie laat draaien van God in totale schaamte, Je hebt Satans-nummer genomen, verhandeld in uw naam.”

“U hebt overheidscontrole gegeven aan degenen die je kwaad willen berokkenen, zodat ze de kerken kunnen sluiten, en u familieboerderij kunnen stelen, houden het land diep in de schulden, en zetten mannen van God in de gevangenis, het lastig vallen van uw landgenoten, en dat terwijl corrupte rechters heersen.”

“Uw ambtenaren houden zich niet aan de plechtige eed die ze hebben gezworen. Uw dochters bezoeken artsen, zodat hun kinderen niet geboren zullen worden. Uw leiders verschepen geschut en geweren naar vreemde oorden, en sturen uw zonen voor het slachten, en bestrijden van andermans oorlogen.”

“Kent u de vrijheid nog waarvoor we vochten en stierven? Of heeft u niet de moed of het geloof op te staan met trots? Zijn er geen waarden meer waarvoor u strijd om die veilig te stellen? Of wilt u dat uw kinderen in angst zullen leven en slaaf zullen zijn?”

“Kinderen van de Republiek, sta op en neem een standpunt in! Verdedig de Grondwet, de hoogste ultieme wet van het land! Het behoud van onze grote republiek en elk door God gegeven recht, en bid tot God de fakkel van de vrijheid fel brandend te houden!”

Toen ik wakker werd, verdween hij in de mist waaruit hij was gekomen. Zijn woorden waren waar, we zijn niet vrij. We hebben het onszelf te wijten. Want zelfs nu de tirannen elk door God gegeven recht vertrappen, kijken en beven wij alleen maar, te bang om te vechten. Als hij naast uw bed zou staan, in een droom, terwijl u slaapt, en u vraagt wat er over is gebleven van onze rechten waarvoor hij vocht die te behouden,

Wat zal uw antwoord zijn, als hij riep vanuit het graf?

Is dit dan nog steeds het land van de vrijen en het huis van de moedigen?

Auteur: Thelen paulk (Vrij vertaald Rene Voogt)
Bron Afbeelding(en):
Bron(nen): Hourofthetime.com

Originele artikel:
http://www.hourofthetime.com/wordpresstest/?p=699

Dit bericht is geplaatst in Bill Cooper. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *