William Bill Cooper – Geheim plan om iedere man, vrouw en kind te chippen

William Bill Cooper`s site:
http://www.hourofthetime.com/ 
Hier een samenvatting van Bill Cooper`s onderzoek:
http://www.hourofthetime.com/research.html

Click here for the English version

(kopiëren mét bronvermelding toegestaan)

Bill Cooper – Geheim plan om iedere man, vrouw en kind te chippen

(Vrij vertaald René Voogt)

De zoektocht naar waarheid begint hier

Luister naar iedereen, lees alles, Geloof niets

Tenzij

U het kunt bewijzen uit u eigen onderzoek

William Bill Cooper

Een te gekke toevalligheid of niet soms? En wel heel stom exact 20 jaar later hebben we de Mexicaanse Griep Pandemie.

GEPROGRAMMEERDE microchips geïmplanteerd in ieder persoon in het land zou ons allemaal koppelen aan een hoofd-computer die elk moment iedereen kan opsporen, en de plannen voor een dergelijk systeem zijn reeds in volle gang of je het nu leuk vind of niet!

Het geheim plan wordt aangeprezen als een dienst ter bescherming van de bevolking door hoge overheidsfunctionarissen, maar sommige insiders die bezwaar maken tegen de verandering zeggen dat het gewoon een andere manier is voor Big Brother om haar onderdanen te controleren.

Transmitters
“Top nationale veiligheid`s agenten proberen bronnen in de regering-Bush ervan te overtuigen om het project waarin iedere man, vrouw en kind zal worden ingeënt met een kleine zender te beginnen”, stelt Davis Milerand, een criticus van overheid`s bemiddeling die zegt dat hij gelekte informatie heeft ontvangen van bronnen van binnenuit.

“Ze proberen te vertellen dat dit een goede manier zal zijn voor de autoriteiten voor het snel opsporen van vermiste personen en kinderen, evenals als misdadigers en spionnen.”

Injections
“Maar met de verbluffende technologie van vandaag, zou alles over je kunnen worden opgenomen in die kleine microchip, die vervolgens wordt aangesloten op een regering`s computer.

“Elke regering`s agentschap zal weten wat een persoon heeft gedaan en doet op elk gewenst moment.”

Andere bronnen zeggen dat de kleine zenders moeiteloos kunnen worden geïnjecteerd doormiddel van een klein pistool bij mensen zonder dat ze zelf weten, doormiddel van een landelijk vaccinatieprogramma.

“Het enige wat de overheid nog zou moeten doen is het ontwikkelen van een varkens griep vaccin,” zegt Milerand.

“Stel je voor dat ze zouden zeggen dat er een vaccin tegen aids uitgevonden was. De mensen zouden in kuddes komen opdraven om het vaccin te bemachtigen.

“De artsen zelf weten waarschijnlijk niet eens zelf wat ze injecteren. Hen zou kunnen zijn verteld dat de chips genetische implantaten zijn om het lichaam opnieuw te programmeren ter bestrijding van ziektes.”

Hij voegt eraan toe:
“Het programma zou vereisen dat alle werknemers van federale, staats-en lokale overheden de injecties dienen te ondergaan.” “Het is maar een kwestie van tijd voordat iedereen geïmplanteerd zal zijn met een microchip, en dus een slaaf van de overheid zal zijn.”

Auteur: Het volgende artikel verscheen in boek Bill Cooper uit 1989 

(Vrij vertaald door René Voogt)

Dit bericht is geplaatst in Bill Cooper. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *