William Bill Cooper – Interview met een onbekende bron

William Bill Cooper`s site:
http://www.hourofthetime.com/ 
Hier een samenvatting van Bill Cooper`s onderzoek:
http://www.hourofthetime.com/research.html

Click here for the English version

(kopiëren mét bronvermelding toegestaan)

Bill Cooper – Interview met een onbekende bron

(Vrij vertaald René Voogt)

De zoektocht naar waarheid begint hier

Luister naar iedereen, lees alles, Geloof niets

Tenzij

U het kunt bewijzen uit u eigen onderzoek

William Bill Cooper

Ik heb daarnet een man ontmoet welke in staat was bepaalde secties uit mijn MAJIC.TXT. te staven. U zult allen de volgende text zeer interessant vinden. Om zijn kennis van zaken te bekrachtigen heb ik een aantal tests ingebouwd welke je in de text tegen zult komen. Zijn verklaringen waren niet op verzoek, ik heb hem alleen gevraagd de MAJIC.TEXT. te lezen en als hij wou praten dat hij me moest bellen.

Ik heb hem ontmoet door vrienden. Dit is de text van de 2 ontmoetingen welke ik met hem had. De eerste was toen we aan elkaar voorgesteld werden, en de tweede was op kerst avond waar dan ook het meeste geopenbaard werd.

Ik woonde een kerstfeest bij een hele goede vriend bij die ik al vele jaren ken. In de loop van de avond nam me vriend mij terzijde en vertelde me dat er een man op het feest was waarvan hij dacht dat ik hem wel zou willen ontmoeten. M`n vriend vertelde mij, aangezien de info die ik kortgeleden vrij had gegeven, dat deze man misschien wel informatie voor mij had. Ik vroeg waarom hij dat dacht? M`n vriend vertelde mij omdat deze man 21 jaar in het leger was geweest en behoorde bij DELTA BEVEILIGING. Ik was onmiddellijk geïnteresseerd en vroeg hem mij voor te stellen.

M`n vriend stelde mij voor aan een lange, fitte man van ver in de 60. Ik was onder de indruk van zijn gesteldheid. Zijn haar was grijs en hij stond daar met een houding als iemand die jaren in dienst had gezeten. Hij was mentaal scherp en vertoonde verder geen oudheid verschijnselen.

Nadat we aan elkaar voorgesteld waren vertelde ik hem dat ik ook vele jaren in het leger had gezeten, de marine, en vroeg hem waar hij gezeten had.Hij antwoorde dat hij veel tijd had doorgebracht in Colorado, New Mexico, Nevada, en Edwards luchtmacht basis. Ik merkte op dat het nogal vreemd was dat een legerman gestationeerd was op Edwards.
“Ohh ja, zei hij, ik was bij de DELTA BEVEILIGING en wij werkten veel samen bij uiteenlopende projecten. Wij boden beveiliging voor verschillende projecten.

Toen vroeg ik hem of hij al eens had gehoord van “Project REDLIGHT” zijn ogen werden groter en het leek alsof hij zich onbehaaglijk voelde. In feite keek hij door de ruimte alsof hij ergens anders heen wilden.
Dat zou best kunnen zegt hij maar je weet van je eigen dienstjaren dat ik niet kan bespreken waar ik bij betrokken ben geweest.

Ik vertelde hem dat op een bepaalde manier ik er ook bij betrokken ben geweest, en vertelde hem toen dat ik een tijd zat bij de Naval Inteligence. We wisselden nog wat woorden maar hij was duidelijk van slag sinds ik REDLIGHT aanhaalde. Ik verontschuldigde mezelf en zocht m`n vriend weer op, en vroeg m`n vriend of hij nog een copie had van de MAJESTIC.TXT. en als hij het had of hij het even wilde halen. Hij had het, en verliet de kamer en kwam even later terug en overhandigde het mij.

Ik wachtte tot ik zag dat de man die ik net gesproken had weg zou gaan, en ging naar hem toe toen hij ging. Ik vroeg hem of hij even wou kijken naar iets wat ik voor hem wilde tekenen. Hij zei ja, maar hij had wel haast. Op de achterkant van het document tekende ik het TRILATERAL teken, en zei verder niets. Hij griste het document uit mijn handen en vroeg mij waar ik dat teken gezien had, ik zei hem dat ik het had gezien tijdens mijn dienstjaren bij Naval Inteligence en vroeg hem of hij wist wat het was.

Hij zei ja.. Dat teken is afgebeeld op een stuk van een bepaalde uitrusting.

Ik vertelde hem dat het GEEN geluid zou maken.

JIJ weet wat REDLIGHT echt is, Zei hij.

Ik antwoorde dat ik dat inderdaad wist. Ik vertelde hem dat de papieren welke hij vast had alles zou verklaren, en vroeg hem het te lezen en daarna als hij interesse had zijn ervaringen te delen dat hij contact met mij op moest nemen. Ik vertelde hem dat ik nooit bronnen bekendmaak en zou nooit HEM als bron vermelden van bepaalde informatie. Hij keek mij recht in de ogen en zei,

Als je ook maar iemand verteld van dit gesprek, dan zal ik je recht in je gezicht uitmaken voor leugenaar!!.

Ik zei hem dat ik de voorwaarde volledig begreep. Ik vroeg hem hoe lang hij mijn vriend al kende, hij zei dat hij hem ongeveer 7 jaar kenden. Ik zei hem onze gezamelijke vriend te vragen naar meer info over mij zodat hij zich wat meer op zijn gemak zou voelen over mij. Hij nam het rapport en verdween.

Een paar dagen later belde hij mij en stelde voor elkaar op kerstavond te ontmoeten in het park. We spraken een tijd af en ontmoeten elkaar bij een picknick tafel in het park.

Het eerste wat hij zei was: dat hij nooit zijn naam verbonden wilde zien bij alles wat ik deed en of ging vertellen en dat hij mij hierna nooit meer wilde zien na deze meeting. Ik ging akkoord met die condities. Toen gaf hij mij een telefoon nummer en zei mij hem te bellen als ik ooit hoorde dat zijn identiteit in het geding zou komen. Ook daarmee ging ik akkoord.

Ik vroeg hem toen waarom hij het toestond met mij te spreken over zijn betrokkenheid in deze questie.

Om dezelfde reden als dat jij erover spreekt antwoorden hij, deze hele zaak is nogal wreed en zal ook niet beter worden.

Ik vroeg hem of hij mij vragen wilde stellen, of dat hij liever alleen vertelde. Hij zei mij vragen te stellen en toen ik mijn cassette recorder uit de zak haalde, zei hij mij die niet te gebruiken omdat stem identificatie mogelijk zou zijn. Ik wist dat zoiets kon en was het eens met voorwaarde. Ik vroeg of ik notities mocht maken en alleen dat keurde hij goed.

Bill.- Waar heeft u het TRILATERAL INSIGNIA welk ik voor u tekende en wat in mijn rapport afgebeeld staat gezien?

Man.- Op een vliegende schotel welke ik bewaakte op de Edwards lucht macht basis. Ik zag het weer toen ik op AREA 51 in Nevada was. Jou rapport is aardig nauwkeurig voor zover als ik kan zeggen voor wat ik weet. Ik was verbaast over je uitgebreide kennis.

Bill.- Delen van de informatie heb ik zelf gezien maar ik heb ook andere bronnen. Dat rapport is het product van 17 jaar zoeken. In feite kwam heel veel info van hetzelfde als wij nu doen, gewoon praten met mensen. Kun je me vertellen hoe je die vliegende schotel te zien hebt gekregen op Edwards?

Man.- Het was mijn taak de hangar te bewaken op Edwards. Toen wist ik nog niet wat zich in de hangar bevond.

Bill.- Wat was de naam van de hangar?

Man.- De hangar had geen nummer of naam. Wij noemden het de DELTA hangar.

Bill.- Kun je me vertellen waar de exacte locatie is?

Man.- Het is op de Noord basis, en het is de enige hangar waarbij niemand in de buurt mag komen zonder een speciale badge en een verklaring.

Bill.- Hoe ziet de badge eruit?

Man.- Het is een rode badge met een zwarte driehoek op de voorkant, en de persoonlijke op de achterkant. Net als elke andere I.D.

Bill.- Hoe zag je de vliegende schotel?

Man.- De hangar is maar toegankelijk via één deur, aan de andere kant van die deur is de wachtruimte. Aan de andere kant van de wachtruimte is een andere deur welke in een kantoor uit komt, aan de andere kant van het kantoor is weer een deur. Wij mochten niet uit de wachtruimte maar op 1 avond vroeg de dienstdoende officier of wist wat ik bewaakte. Ik zei nee, het was niet aan mijn om te weten wat ik bewaakte. Hij vroeg me of ik het wilde zien. Ik dacht dat hij mij aan het testen was dus ik zei dat het niet nodig was. Hij maakte een gebaar dat ik hem moest volgen en nam me door het kantoor de hangar in. Ik zag de schotel leunend op poten en iets wat op vijzels (krik) leek.

Bill.- Kun je het beschrijven voor mij?

Man.- Het was 30 feet in diameter, metaal maar niet glimmend, net zoals mat silver.

Bill.- Hoe dik was het?

Man.- Ongeveer 15 tot 18 feet dik. En had het INSIGNIA aan de onder en de bovenkant.

Bill.- Zag je iets van deuropeningen?

Man.- Nee, maar ik kon ook maar 1 kant zien, en dat was maar 3 a 4 minuten.

Bill.- Was het rond?

Man.- Oh Ja, net als in de film.

Bill.- Zaten er ergens ramen?

Man.- Het leek erop als een soort van, maar ik kon er niet in kijken.

Bill.- Waren ze rond?

Man.- Nee, ze waren rechthoekig. Ik zag ook iets wat leek op een groef/gleuf op ongeveer 120 cm boven de rand en ging helemaal rond. Die rand zat zowel op de boven als de onderkant. Er zat een vlak op/in de bodem wat leek op een soort uitlaat/ventilatie in/uit gang leek.

Bill.- Wat zei de officier tegen je?

Man.- Alleen dat hij mij nooit iets heeft laten zien. We liepen terug naar het bewakingsruimte en hij ging weg.

Bill.- Is dat niet wat ongebruikelijk?

Man.- Alles wat ik deed en zag was ongebruikelijk. Ik zag soms mensen letterlijk instorten en huilen zonder reden, als dat soort dingen plaatsvonden zag je die man vervolgens nooit meer.

Bill.- Wat gebeurde er dan met hem?

Man.- Ik weet het niet, en heb er ook nooit naar gevraagd.

Bill.- Laten we het over iets anders spreken, Vind je dat erg?

Man.- Nee.

Bill.- Hoe kwam je bij de DELTA BEVEILIGING.

Man.- Ik had een opleiding als “National Recon Organization” en ging daarna naar Fort Carson Colorado, na een zware training werd ik gescreend en vervolgens overgedragen aan DELTA.

Bill.- Waarom werd je getraind?

Man.- Mij werd verteld dat het was omdat ik een wees was. Als er iets verkeerd zou gaan met iemand verbonden aan een geheim project en die had familie, zou de familie het project in opspraak kunnen brengen alleen al door het feit dat men de waarheid wil achterhalen over wat er met hun geliefde is gebeurd.

Bill.- Was iedereen in DELTA een wees?

Man.- Zo ongeveer. Of dat, of hun familie was al dood, of werden later in het leven vermoord.

Bill.- Maakte je jezelf daar niet druk om? Ik bedoel wat kan er zo geheim zijn dat ze daar alleen wezen voor gebruiken?

Man.- Sommige dingen die ik heb gezien….. De verhalen…… en dan vooral die over Droomland….. Wist je dat er Premie jagers verbonden zijn met DROOMLAND?

Bill.- Wat bedoel je?

Man.- Als je werkt op DROOMLAND en je komt en je gaat, en je bent niet op tijd, of als er iemand niet terug komt sturen ze premie jagers achter je aan. Dat is waar de bezoekers…. En je weet wel wat ik bedoel…. Leven…..er is een ondergrondse faciliteit….. ik denk dat ik nu niet meer moet zeggen. Hoe dan ook van de meeste tijd die ik daar verbracht herinner ik me toch niets meer….. Maar we zouden praten over REDLIGHT.

Bill.- Ik kan me niet herinneren dat we afgesproken hadden alleen over REDLIGHT te praten. Is dat een nieuwe voorwaarde?

Man.- Ja. Ik wil over niets anders praten. Ik zal je vertellen dat er hele vreemde dingen gebeuren op DROOMLAND

Bill.- Wat bedoel je als je zegt dat je het niet meer kunt herinneren?

Man.- Ik kan het niet herinneren….. Ik wil echt niet praten over DROOMLAND…..Ik praat er niet over.

Bill.- Martel me aub niet. Of je praat erover of je doet het niet. Wat kun je nog meer zeggen over DROOMLAND? Kun je me zeggen waar het is?

Man.- Nee, ik kan er niet over praten, het is veel te gevaarlijk en ik ben getrouwd nu….. Ik kan het gewoon niet wagen.

Bill.- Ok, vertel me over AREA 51?

Man.- AREA 51 ligt in Groom Lake in Nevada. Dat is het hoofdkwartier van REDLIGHT. De schotels vliegen daar. Het is een testgedeelte….. Het staat op de kaart….. Het is maar een opgedroogd meer met een TOP SECRET installatie erop en erom heen.

Bill.- Heb je er 1 zien vliegen?

Man.- Ja, ze zijn ongelooflijk snel en maken helemaal geen geluid.

Bill.- Is die van AREA 51 hetzelfde als die van Edwards?

Man.- één was er hetzelfde, de andere had de vorm van een diamant….. net als in een vrouw haar trouwring….. Als je die diamant uit de ring zou halen en zet die op z`n kop….. Daar leek het op.

Bill.- Je bedoeld letterlijk een diamant?

Man.- Nee, maar de vorm is hetzelfde….. En het geeft licht….. Maar alleen als het vliegt….. Op de grond heeft het dezelfde kleur als de schotel op Edwards….. Als het vliegt gloeit het als een zon, en soms veranderd het van kleur.

Bill.- hoe dichtbij was je toen je dat zag?

Man.- Niet dichtbij….. Niemand had toestemming dichtbij te komen….. Ik denk dat er straling vanaf komt want we waren allen verplicht een Dosimeter te gebruiken, en die moesten dagelijks gecontroleerd worden.

Bill.- je bedoeld dat het Atoom kracht was?

Man.- Ik weet het niet….. Ik weet alleen dat het een beperkt stralings gebied was en onze meters werden dagelijks gecontroleerd…… We leverden ze in, en kregen de volgende dag nieuwe terug.

Bill.- Hoe lang verbleef je op AREA 51?

Man.- De eerste keer was 3 maanden….. Niemand verbleef er langer dan een paar maanden….. De tweede keer was ik er bijna 5 maanden….. Het was net oorlogstijd er gebeurde helemaal niets…..Maar we hadden toch grandioze recreatie ruimtes.

Bill.- Ik wil je niet onder druk zetten maar wil graag nog wat horen over DROOMLAND. Mij informatie botst met wat jij zegt. Mijn informatie is dat er een ALLIEN basis is in New Mexico. Is dat waar DROOMLAND ligt?

Man.- Er is meer dan 1 basis, maar ik moet nu gaan….. Ik moet helemaal niks met jou bespreken, het is allemaal te gevaarlijk….. Zelfs meer dan je denkt….. ik weet niet alles, maar weet wel dat het helemaal uit de hand loopt, om eerlijk te zijn, ben ik bang voor wat er gaat gebeuren…… Vraag me niks want ik weet het niet maar….. Ik weet dat er iets gaat gebeuren….. Gigantische ondergrondse onderkomens zijn gebouwd onder Groom Lake, en op andere plekken. Maar voor zover ik je rapport heb gelezen weet jij daar meer van als ik….. Ik moet echt gaan nu….. Het is kerst avond en ik woon nogal een eind weg.

Bill.- Voordat je gaat wil je even deze aantekeningen bekijken om te zien of ze juist zijn?

Man.- Ik zag je schrijven en het is goed. Wat ga je met die aantekeningen doen?

Bill.- ik maak een bestand in de vorm van een interview maar zonder jou identiteit vrij te geven.

Man.- Als je dat doet, noem ik je een leugenaar.

Bill.- Ik maak je niet bekend, en om je wat lekkerder in je vel te laten zitten. Ik heb nog nooit één van mijn bronnen bekend gemaakt. Als je me ooit weer wilt spreken dan heb je m`n telefoon nummer.

Man.- Ik denk het niet….. Je kunt maar beter op jezelf letten….. Ik bedoel denk aan jezelf….. Ik zou die aantekeningen nooit aan een ander geven….. Denk daar goed over na.

Bill.- Wat denk je dan dat er gebeurd?

Man.- Hetzelfde als gebeurde….. Met een aantal anderen…..Je moet ze gewoon weggooien….. En niemand kan je iets doen.

De rest was een gewoon afscheidspraatje. Hij leek erg zuiver van aard en bezorgt over wat hij vertelde en heel erg bezorgt over mijn en zijn veiligheid.

Dit was de tweede persoon die een schotel beschreef van Edwards, dezelfde beveiligingsbadge, en verwijzingen naar DROOMLAND blijven daarbij omhoog komen bij dit soort mensen. Dit is de eerste keer dat ik te horen kreeg dat er meer dan één aliën basis zou zijn en het is de eerste keer dat ik hoor over Premie jagers. Ik denk dat de verwijzingen naar de straling en het gebruik van Dosemeters is veel betekenend ivm het ongeval in Texas waar twee vrouwen bij betrokken waren. JOHN LEAR vertelde me dat DROOMLAND op Edwards lag.

Persoonlijk weet ik de locatie niet. Maar alleen de naam DROOMLAND ligt wel zover weg van de normale militaire trend om namen toe te kennen aan projecten en plaatsen dat dit echt vragen rijst. Ik wil graag onderstrepen dat op 1 punt m`n bron vertelde dat de allien basis op DROOMLAND zou zijn wat direct erna weer teruggetrokken werd. De naam blijft maar omhoog komen en steeds weer samen met de aliën basis

Verwijzingen naar geheugen verlies horen we vaker bij ABDUCTEES. Persoonlijk vond ik dit een verstoord interview.

Ik was wel in staat elke vraag en antwoord precies te noteren zoals ze gesteld werden. Op sommigen punten is dit interview aangevuld met de notities welke ik had gemaakt, maar deed het direct toen ik thuis was en weet zeker dat het nauwkeurig is. Na die man ontmoed te hebben heb ik geen idee naar zijn motieven en de nauwkeurigheid van de informatie. Niettemin geloof ik echt de aard van de emoties welke hij vertoonden dat ze echt waren. Daar zou zelfs een professionele toneel speler moeite mee gehad hebben.

AANTEKENING: Een Dosemeter is (of althans toen ik nog in dienst was) een fragment van een film in een badge welke gedragen word door personeel tijdens het werk waar zei in contact kunnen komen staan met straling. Als de film word getroffen door straling kan men dat zien. De hoeveelheid film welke was blootgesteld aan straling, zo bepaal je de exacte hoeveelheid straling (sterkte).

Toen ik nog bij de strategische lucht commando zat moest ik zo een badge dragen omdat het vliegtuig Nucleaire wapens vervoerde. Onze meters werden echter wekelijks gecontroleerd. Als Dosemeter aangaf dat je bloot was komen te staan aan straling werd direct een ontsmetting`s procedure in werking gezet. Tijdens mijn tijd in dienst heeft m`n meter nooit een indicatie gegeven dat ik bloot gesteld zou zijn aan stralin. Deze verklaring was voor diegene die niet wisten wat een Dosemeter was.

Originele artikel:
http://www.bibliotecapleyades.net/sociopolitica/esp_sociopol_cooper5a.htm

Dit bericht is geplaatst in Bill Cooper. Bookmark de permalink.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *